Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Boekhouden Basiskennis

momenteel is de cursus goed en duidelijk maar ben momenteel nog maar aan les 3

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Handige cursus, goed uitgelegd. Goede spraakfragmenten.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De curses zijn heel leerzaam en de steun van b.v. motivatie coach is geweldig.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Het is geen makkelijke kursus, maar nu ik door de eerste 2 hoofdstukken ben geworsteld gaat het beter.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Makkelijk te leren, had verwacht dat er wat dieper op de items zou ingegaan zijn

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

De cursus is zeer super omschreven. De indeling van de cursus is zeer goed, het rubriek " a cultura" vind ik een goed afwisseling met de leerstof. Het is een verademing in de leerstof.

5/5
Evenementen Organisator

IK HEB ER AL VEEL VAN GELEERD EEN VLUGGE VERBETERIN VAN DE HUISWERKEN HIERVOOR DANK

4/5
Pedicure

Ik vind het een heel interessant cursus. Ik vind maar één ding heel spijtig. Ik heb vroeger de avondlessen praktijk pedicure gevolgd. Er was daar heel weinig theorie.Het takenpakket is zo uitgebreid dat dit zeker ok zou zijn voor medische pedicure. Heel erg spijtig dat het diploma dan op gewoon pedicure staat. Is wel een groot verschil vind ik.

5/5
Gitaar

Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer tevreden over de cursus, alsook van de feedback dat je terugkrijgt na het indienen van de huistaken, zeker een aanrader!!!

5/5
Boekhouden Basiskennis

Heel duidelijk en goed uitgelegd.

5/5
Pedicure

Hallo,ik vind deze cursus echt fantastisch,alles heel goed uitgelegd enz... echt een aanrader. Ik ben heel tevreden dat ik ermee ben van start gegaan.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!