Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Energetisch Therapeut

Zeer leuke en interessante cursus , leren op een leuke manier !

4/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke cursus. Aangenaam geschreven. Structureel opgebouwd met kans na elk hoofdstuk om oefeningen te maken en huiswerk in te dienen. Kans om vragen te stellen aan docent die je opvolgt. Kan studiemateriaal op je eigen tempo verwerken. Geen stress dus! Enige opmerking: oefenomgeving om secretariaatsoefeningen in MS office bv te kunnen oefenen.

5/5
Professional Organizer / Opruimcoach + Bedrijfsbeheer

Goed te volgen cursus. Snelle respons van de docente. Zeer tevreden.

5/5
Illustrator

Het is mooi en duidelijk opgebouwd.

5/5
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Het is mijn eerste keer dat ik een online opleiding volg en ik kan wel zeggen dat ik het makkelijk gewoon werd. De opleiding is heel duidelijk en leerrijk eenmaal je bent begonnen vliegt je door de opleiding heen. Zeker een aanrader!

3/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het is een goede cursus, maar het is wel meer piano gericht.

4/5
Middle Management

Zeer duidelijk. Enkel bij taken vind ik de vraagformulering soms zeer moeilijk gesteld

5/5
Pedicure

Het is een zaligheid om de cursus op je eigen tempo te kunnen doen

5/5
InDesign

Ik vind 1 vraagmoment per les wat weinig. Voorstel: 3 extra vraagmomenten tijdens de volledige cursus zou een handig hulpmiddel zijn voor die momenten dat een vraag je werk eigenlijk blokkeert.

4/5
Herborist

Duidelijke cursus..Goed en snel contact met begeleider. Oefeningen en huiswerkopgaven helpen om te studeren en te onthouden en te weten wat het belangrijkste is.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Super vriendelijk, en toffe lessen, goeie begeleiding gewoon TOP

5/5
Secretaresse

Ik ervaar de cursus als overzichtelijk. Het is allemaal duidelijk wat verwacht wordt en na het indienen van huiswerk hoef ik niet lang te wachten op het resultaat. Ik ben blij dat ik voor een diploma kan gaan voor secretaresse op deze manier. In mijn gezinssituatie is dit de enige manier dat dit kan lukken. Super :-)

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!