Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Frans voor Beginners

Zeer tevreden

4/5
Zweeds voor Beginners

Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden met de professionaliteit van de cursus en het materiaal. Ik had enkel graag audio opnames gehad voor nieuwe woorden en de onderdelen rond uitspraak. In het begin is dit uitstekend maar vanaf later delen is dit niet mee het geval en dan sukkel ik soms wel met de uitspraak. Ook de leerkracht, uitstekend !

3/5
Kroatisch voor Gevorderden

De cursus is niet altijd overzichtelijk. Zo ontbreken o.a. samenvattende schema's van de grammatica. Als je inpikt op de cursus voor gevorderden is het wel handig dat je een samenvatting krijgt van wat in de beginnerscursus gezien is. Vermoedelijk is de cursus uit het Engels vertaald, want het Nederlands is niet altijd onberispelijk. De ondersteuning is minimaal. Je krijgt de nagekeken versie van je huistaak, maar dat beperkt zich tot het verbeteren van de fouten. Uitleg waarom iets fout is wordt niet gegeven. Tenzij je er natuurlijk in een volgende taak expliciet om vraagt. Dit is uiteraard een eerste indruk, ik ben pas begonnen.

4/5
Spaans voor Beginners

Zeer leuke en aangename cursus, alles is goed uitgelegd en gemakkelijk te begrijpen... vermits ik een cursus met docent heb is het ook zeer fijn voor als je toch een vraag hebt of eventjes vastzit met de leerstof je meer uitleg kan vragen ;)

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de duidelijke structuur van elke les en vooral de audiofragmenten zijn super. Zo kan je gewoon worden aan de uitspraak.

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel tevreden! Had cursus genomen om alles wat op te frissen en voldoet volkomen aan de verwachtingen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is heel duidelijk en goed opgebouwd. Ik heb begeleiding bij gevraagd. Geb huiswerk opgestuurd, samen met een gefrankeerde enveloppe, maar de resultaten werden digitaal teruggestuurd. Ik ben dus 2 postzegels kwijt, dat vind ik minder. voor de rest alles ok

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik heb zelf eerst en jaar of 5 gewacht om en cursus te nemen.Ik was niet zeker van deze pagina of het zomaar kon . Ook en kijkje gaan nemen in de winkel in Antwerpen .En dan uiteindelijk via de VDAB een cursus willen doen bleekt dat het goedkoper via deze weg .dus niet twijfelen gewoon doen .ook zijn de mensen hier achter zeer vriendelijk dank jullie wel hier voor .

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

prima lesmateriaal

5/5
Portugees voor Gevorderden

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik ben echt fan! Het enige wat soms vreemd klinkt zijn de audios omdat ik vergelijk met de Braziliaanse taal maar dat kan een persoonlijk idee zijn

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans voor beginners en gevorderden . Ik zou zeker NHA aanbevelen bij vrienden en of kennissen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het is een voordeel de verschillende dialogen steeds weer te kunnen beluisteren. De lessenreeks lijkt mij goed opgebouwd.

3/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

mijn eerste ervaring met de cursus Italiaans de taal zelf is fantastisch maar het cursus deel matig. om te beginnen staan of ondertussen stonden er schrijf fouten in . dit is niet de eerste maal dat ik dit mag ervaren bij NHA. soms stel ik mij de vraag hoe worden deze cursussen samen gesteld? ik begrijp dat mensen die er dagelijks met bezig zijn de foutjes niet meer opmerken, maar ik vermoed dat ik blijkbaar de enige ben die daar durft over communiceren zowel bij een vorige cursus als bij deze heeft niemand het gezien zelf de docenten niet. ( geen verwijt naar de docent hoor). natuurlijk heeft dit een invloed op de cursus ga ik hem nog verder volgen als dit niet juist wat dan nog. enz.... voor mezelf ga ik hem verder volgen heb de taal nodig op professioneel vlak , maar voor jullie kan dit ook gevolgen hebben , dat mensen hierdoor afhaken en niets vertellen zo ondervinden jullie ook minder interesse van de cursus , dit wordt ook natuurlijk verder verteld van daar dien je geen cursus te bestellen want die zijn niet goed enz..... zo weten jullie niet de reden waarom er minder interesse is in de cursus en wordt deze op langere termijn verwijderd uit het assortiment .

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben nog maar heel recent gestart met de cursus (frans, beginners+gevorderden), dus kan mijn enkel maar baseren op het begin. In les 1 heb ik al een foutje gevonden, heb ik gemeld aan mijn docent. Hopelijk zet dit zich niet verder in de volgende lessen. Het huiswerk dat ik inlever, wordt binnen de week gecontroleerd. Daar ben ik zeer tevreden over. De cursus zelf is duidelijk en overzichtelijk voor mij. Ik weet niet of dat zo zou zijn, mocht ik nog geen enkele achtergrond hebben van de taal.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik ben nog maar even bezig maar de cursus bevalt mij goed. Juist denk ik dat 1 hoofdstuk per week leren wel wat veel is in combinatie met werk/huishouden; dit zal me nooit lukken.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is erg volledig en duidelijk. In de cursus komen verschillende thema's aan bod en dit is handig voor verdere uitbereidingen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het geleverde materiaal is netjes verzorgd en gebruiksvriendelijk.

5/5
Frans voor Gevorderden

heel goede cursus mijn frans is serieus vooruit gegaan

3/5
Spaans voor Beginners

De onderwerpen van de lessen zijn goed opgebouwd, maar ik mis persoonlijk wat meer uitleg rond de grammatica: vervoegingen van werkwoorden, zinsbouw, gebruik van voorzetsels, etc. Ik vind het ook niet handig dat je geen tekst kan selecteren om te kopiëren/plakken, ik zou dit willen gebruiken om alle woordjes in 1 document te hebben, dat zou nuttig zijn om de woorden te leren. De geluidsfragmenten zijn wel erg handig en ook de huiswerktaken zijn nuttig.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot het punt waar ik ben gekomen is alles dik in orde.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Voor mij werkt deze methode. De geluidsbestanden zijn een groot pluspunt. De huiswerkbegeleiding is een extra motivatie.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede samenstelling van de cursus. Tot nu toe heb ik als enig negatief punt de geluidsbanden. De geluidsbanden stoppen soms en dan moet men alles afsluiten om terug te proberen. Wat vervelend. Groeten, ***

5/5
Engels voor Gevorderden

De cursus is zeer goed uitgelegd en de verbeteringen van de leerkracht zijn zeer volledig.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Cursus zit heel duidelijk in elkaar, mooi opgebouwd. Alles wordt goed uitgelegd. Oefeningen zijn moeilijker dan de cursus, maar wel heel leerzaam.

5/5
Spaans voor Beginners

Alle beloftes worden heel goed nagekomen. Ook de opmerkingen bij de huistaken zijn heel professioneel. Bovendien een super begeleiding. Beter kan niet!

4/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Het product zelf is zeer goed. De geluidsfragmenten zijn zeer hulpvol. Enkel de verbeteringen van het huiswerk kunnen beter. Je krijgt een cijfer op 10 zonder echt veel uitleg

5/5
Frans voor Beginners

Ik vind de cursus top en ontzie het mezelf nooit om er in te kijken! Ik beveel NHA zeker aan iedereen aan! Mvg Ineke

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Had de cursus snel in huis. Alles is duidelijk uitgelegd in een begeleidende brief. Heb gekozen voor de cursus met hulp, waardoor je het beter kan leren denk ik. Indien je ergens de fout ingaat, kan de leerkracht je bijsturen.

5/5
Frans voor Gevorderden

de cursus is logisch opgebouwd. voor gevorderden lijken de beginlessen iets te eenvoudig.

4/5
Frans voor Beginners

Ik vind het een heel leuk pakket: fijn dat je in stukjes kan afbetalen, dat je begeleiding kan nemen en dat je cursussen in stukken aankomen. De cursus Frans voor beginners vind ik alleen een beetje gek opgesteld. Ik vind het vreemde thema's waardoor ik basisgesprekken nog niet echt beheers. Hier zit waarschijnlijk een reden achter. Voor de rest is het een hele fijne cursus met goede begeleiding.

5/5
Spaans voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans die ik heb aangekocht. Ik kan op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb, studeren. De cursus is ook heel duidelijk. De voorgelezen teksten en woorden zijn heel gemakkelijk te volgen. Het is bijna alsof je in de klas zit. Het zet je aan om deze teksten luidop mee te zeggen, waardoor je constant bezig bent met de uitspraak. Alles staat heel goed uitgelegd en veel woorden worden heel dikwijls herhaald in verschillende lessen. Zo bouw je jouw kennis geleidelijk aan op. Kortom, aangenaam verrast van deze cursus!

4/5
Italiaans voor Beginners

De cursus is overzichtelijk, en het leuke is dat je evengoed kan studeren met de pc, als in de cursus zelf. Ook de app met de oefeningen is zeer leuk om te doen.

4/5
Russisch voor Beginners

Met het cyrillisch schrift en de bijzondere klemtonen zijn de goede geluidsfragmenten een handig hulpmiddel. De afgedrukte voorbeelden (tickets etc) zijn onscherp waardoor het ontcijferen (nog) moeilijk(er) is.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

ik begin me al thuis te voelen in het nieuwe grieks

5/5
Spaans voor Beginners

Ik vind het een goed uitgewerkte cursus. Na 1 les ben ik nu in Spanje en kan al goed mijn plan trekken. Duim omhoog voor NHA

5/5
Duits voor Beginners

De lessen zijn zeer goed uitgelegd en gestructureerd. De grammatica wordt met mondjes maat ingelepeld en dat is voor mij, ik ben *** jaar, gemakkelijker om het geleerd te krijgen. Het feit dat de teksten via audio gehoord en nagezegd kunnen worden vind ik eveneens prima. Opmerkingen : Het vak voor info aan de docent zou iets meer ruimte mogen krijgen.

4/5
Spaans voor Beginners

De uitleg is goed waar telkens de klemtoon op valt ook het dialoog en de uitleg bij elk woord met eventuele voorbeelden is goed. De huistaken zijn goed om te weten of alles duidelijk is

4/5
Marokkaans voor Beginners

Duidelijke cursus, zeer gebruiksvriendelijk

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is in verschillende lessen opgebouwd met elk een eigen onderwerp. Dit maakt het leuk. Echter maakt het dit ook soms onoverzichtelijk en worden bepaalde zaken herhaald alsook komen woordjes in de vocabulaire dubbel voor. Hier en daar ook wel typfoutjes.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

zeer goede cursus,ook de geluidsfragmenten.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Cursus, persoonlijke begeleiding, cadeau

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

ik ben tevreden maar sommige dingen worden enkel in frankrijk gebruikt (mijn man spreekt frans) en niet in België

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel duidelijk, mooi geschreven cursus!

4/5
Zweeds voor Beginners

Het is echt goed uitgelegd en ik vind dat tof dat je op het platform kunt vormen. ***

5/5
Engels voor Beginners

Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan op mijn tempo leren. Duidelijk en de verbeteringen van mijn huiswerk vind ik ook interessant.

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel mooi verzorgde cursus. De huistaken en de begeleiding zijn zeer leerrijk. De hoofdstukken zijn niet te groot zodat je er telkens op een avond eentje kan afwerken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben zeer tevreden over NHA,de communicatie via mail,de uitleg over de cursus,het lesmateriaal en de tablet waarop ik mijn lessen kan leren,huiswerk maken en versturen en natuurlijk het contact met mijn docent ***,hij is zeer professioneel,behulpzaam en met zijn hulp en steun ben ik nog meer gemotiveerd om me 200% in te zetten en deze cursus volledig te beëindigen met goede resultaten.bedankt voor jullie geweldige lesmateriaal,tablet en alles wat ik nodig heb om te slagen want zelfs bij ***, waar je ook talen kan leren,word je niet zo geholpen zoals bij jullie,dank U wel voor alles

4/5
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

4/5
Turks voor Beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

nog niet echt ver geraakt maar kan wel al zeggen dat ik al meer kan dan ervoor.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk. Ik ben zwaar slechtziende maar de cursus is zo mooi opgebouwd dat ik ze digitaal heel goed kan studeren. De inhoud van de cursus vind ik ook heel leuk, iedere les omvat een ander onderwerp waardoor het blijft boeien. De uitleg is ook heel verstaanbaar waardoor de lessen goed te begrijpen zijn. Ik ben heel enthousiast en na de opleiding spaans die ik nu volg begin ik aan de cursus duits

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

5/5
Engels voor Beginners

De cursus is in mijn ogen zeer vakbekwaam opgesteld en het verbeteren van de lessen is top. Voor mij is er maar een minpunt het apparaat om mee op te nemen is niet tip top voor mij. Er moeten toch gemakkelijker apparaten bestaan !!! Of wel is mijn apparaat niet in orde. En verder veel succes met de cursussen Ik volledig content.

4/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

5/5
Pools voor Beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Geen mening

5/5
Arabisch voor Beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dar het boek heel goed in een zit. Ik heb zelf ook gekozen voor de huiswerkformule. Dit vind ik echt het beste aan heel de cursus omdat je dan weet of je goed of slecht bezig bent.

4/5
Turks voor Gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Helemaal mijn ding. Online iedere les, kwalitatieve geluidsbestanden, maar ook zoals ik toch ook graag een kaft met papieren heb. Af en toe een klein foutje (spatie vergeten ofzo) maar hé ik ben ook niet perfect :)

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Frans voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

4/5
Spaans voor Beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor Beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

5/5
Spaans voor Beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

3/5
Frans voor Gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijk en overzichtelijk

4/5
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het product zeer goed en ben uitermate tevreden. Mits een gezonde motivatie, boek je vooruitgang. Als enige minpunt schuif ik naar voren dat vakje om vragen te stellen aan de docent nogal klein is. Hierdoor stel ik soms mijn vragen gewoonweg niet.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Frans voor Beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Spaans voor Gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

4/5
Spaans voor Beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

****

5/5
Zweeds voor Beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Spaans voor Beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

4/5
Spaans voor Beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Duits voor Beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Spaans voor Beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de feedback van de docent heel interessant. Zo zie ik vanuit haar invalshoek wat mijn fouten zijn en ik verbeter mijn taken. De cursus zelf is heel kwalitatief. De inhoud van de cursus vind ik duidelijk. Van de oefenopgave leer ik ook heel wat. Ik raad de cursus zeker aan !

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Tevreden van de cursus zelf. Helaas worden de huistaken niet nagekeken binnen de vooropgestelde termijn.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Snelle service en een geweldig snelle leerkracht. De themas zijn goed opgebouwd. Ik kijk er naar uit als ik deze cursus heb afgerond om aan de volgende te starten via jullie.

4/5
Spaans voor Beginners

mijn huiswerk wordt heel laat verbeterd.. laatste 6 lessen zijn al 4 weken niet verbeterd...

4/5
Frans voor Gevorderden

Tot nu toe zijn de lessen frans goed

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn op een constructieve manier opgebouwd waardoor het telkens heel leerrijk en ook nog eens leuk is. Om te studeren.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de opleiding. Maar het is een aangename cursus om te lezen/leren en de docente verbetert vlot de huistaken.

5/5
Spaans voor Beginners

Men kan de geluidsbestanden gemakkelijk meevolgen met de tekst, toch zou ik opteren om telkens onder ieder Spaanse zin de Nederlandstalige zin te plaatsen. Heel gezapig tempo! Bij het indienen v/d huistaak kan men afzonderlijke vragen of onderwerpen in het voorbestemde rubriek plaatsen en krijgt men telkens de nodige commentaren v/d docent terug. Niets is hen teveel. Tevens een zeer vlugge verbetering van de huistaak. Een fantastische docent. Doe zo verder, top!

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Daar ik in het verleden al Spaans gevolgd heb, zou ik toch willen benadrukken dat men er goed aan zou doen om eerst de werkwoorden en vervoegingen te laten studeren. Nu is het allemaal nogal door elkaar.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Het is een heel interessante cursus. Je leert niet alleen de taal maar ook een beetje over het land. Ook fijn dat je een mediaplayer krijgt waar je geluidsbestanden kunt op downloaden om de uitspraak nog beter te oefenen.

4/5
Portugees voor Beginners

Ik ben zeer tevreden en het Portugees begint te vlotten. Misschien wel aangenaam om de geluidsbestanden per les te groeperen zodat je niet steeds terug op zoek moet. Bv helemaal vooraan de les of achteraan

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus 'Arabisch voor beginners en gevorderden' voldoet aan alles wat ik er van had verwacht. Er is evenveel aandacht besteed aan spreken, schrijven en lezen. En dat alles gebeurt in 'hapklare brokken', op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat ik overdonderd wordt. Reeds na enkele lessen merkte ik dat ik in een Arabische tekst hier en daar al een woord kon lezen. Dat geeft moed, en met een taal met een volledig ander schrift, schrijvend van rechts naar links, met een speciale grammatica en wel enkele héél speciale klanken kan je dat wel gebruiken. Om mijn commentaar kort samen te vatten: dit is top!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Beter dan ik han verwacht. Doe zo verder

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het concept is heel tof. Ik ben blij dat ik dat kan leren. Het zal wel moeilijker worden maar geen schrik. Werken met media player is een opstakel. Ik sla op, op mijn computer. Als ik echter in de toekomst een spraakoefening moet doorsturen kan dat moeilijkheden meebrengen. Toch nog even mijn adres geven want mij cursus was ergens anders geleverd. Dus ***

5/5
Italiaans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. De lesjes zijn niet te lang en ze zijn zeer toepasselijk in het dagelijkse leven. We kunnen op ons eigen tempo de lessen volgen. De huismerken zijn ook niet te moeilijk! Het gebruik van de mediaplayer is superhandig om de uitspraak te leren, en men heeft de pc er niet voor nodig eens het gedownload is.

3/5
Frans voor Beginners

Ik denk als je totaal geen Frans kan dat het soms moeilijk is daar je geen uitleg kan vragen. En het duurt eeuwen vooraleer mijn huiswerk wordt verbeterd.

4/5
Spaans voor Beginners

Soms discrepanties tussen geluidsbestanden en teksten in cursus

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw.

4/5
Spaans voor Beginners

Het is toch tijd om de pesetas in de teksten eens te vervangen door euros! In een geprinte cursus zouden ook geen taalfouten mogen blijven staan. Wel heel tevreden over de feedback.

5/5
Engels voor Beginners

Een vlotte goed verstaanbare cursus.

5/5
Zweeds voor Beginners

Het is een totaal pakket waar niets ontbreekt. De grammatica wordt zeer goed uitgelegd en het tempo is zeker haalbaar.

5/5
Turks voor Beginners

Het is leuk dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert. Ook is het natuurlijk super dat er een systeem is waarbij je na elke les een huistaak hebt die je kan doorsturen naar een doccent waarna je ook nog eens een verbetering terug gestuurd krijgt. Er is aan ieder gedacht aangezien je het zowel per post als per mail kan opsturen. Je kan altijd vragen stellen waar je altijd vriendelijk op geholpen wordt. Bij vele lessen zijn er ook oefenopdrachtan. Hieruit leer je ook heel wat omdat je dan uiteraart je eigen fouten moet gaan zoeken wat veel effect hebt omdat je zelf de fout gevonden en verbeterd hebt, zal deze vaak ook langer in je hoofd blijven waardoor je de fout misschien minder snel terug zal begaan. Ik zou het zeker aanraden voor diegene die graag wat wil bijleren maar geen tijd heeft/of niet altijd op hetzelfde tijdstip kan leren want bij dit beslis je volledig zelf, hoe, wanneer en wat.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Mijn talenknobbel herkende direct in Les 1 een goed opgebouwde taalcursus!

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Tot hiertoe ben ik tevreden over de cursus maar ik heb nog maar 2 lessen gevolgd.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goed opgebouwd, soms wel taalfouten/zinsbouw in het Nederlands

4/5
Arabisch voor Beginners

Het werkboek is mooi en volledig en gemakkelijk en goed uitgelegd. Ik zou wel graag meer videos zien op een site ofzo. De leerkracht verbetert en geeft een beetje uitleg dat help altijd.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Het is heel handig dat alle lessen op dezelfde manier worden opgebouwd, dat geeft een aangename structuur om te volgen. De duur van de lessen is ook haalbaar, niet te lang en niet te kort. Je kan perfect op 1 à anderhalf uur een les afronden. Wat ik wel mis is, iets meer toelichting en meer echte 'schrijfoefeningen' waarbij in de feedback van het huiswerk ook aandacht wordt besteed aan het 'waarom' er iets fout is en niet enkel de pure correctie.

5/5
Thai voor Beginners

De cursus is helemaal anders opgevat dan vroegere cursussen (daarom niet bij NHA) : conversaties zijn vanaf het begin heel volwassen en realistisch gebracht. Dus zinswendingen die we nog niet geleerd hebben bvb worden wel al gebruikt. Er is ook heel veel werk ingestoken, dit heb ik nog nooit meegemaakt : die woord-voor-woord vertalingen zijn iets uniek en achteraan krijg je dan de conversaties omgezet in "normaal Nederlands". Het enige waar ik nu mee worstel is het versturen van de taken : ik ben eind november begonnen, inlichtingen gevraagd bij de B-post en ondertussen zijn nu de tarieven veranderd. Ik ben dus wel zinnens om in 't vervolg een paar lessen tegelijk op te sturen. Blijkbaar zijn een paar taken bij de docent teruggekomen wegens te weinig postzegels. Dat is natuurlijk heel vervelend. Ik ben voorstander om de taken online te maken maar met het Thai ligt dat iets ingewikkelder zelfs zonder het Thai-schrift te gebruiken. Dus het is sneller met de hand geschreven.

4/5
Frans voor Beginners

Ik volg twee taalcursussen. De docent Spaans verbetert ontzettend snel en met de nodige uitleg, de docente Frans laat er meestal minimum 5 à 7 dagen tussen voor ze verbetert en duidt enkel aan wat fout is. Zonder meer. Dus de tevredenheid over de cursus Spaans ligt veel hoger door het engagement van die docent.

5/5
Frans voor Gevorderden

de structuur is duidelijk en er is mooie overlap tussen de opeenvolgende lessen. er wordt ook herhaald en dat is zeer fijn.

4/5
Engels voor Beginners

De opbouw van de lessen is prima. Door ziekte van mijn ouders (kliniek) heb ik een tijdje de lessen niet kunnen voorbereiden. Wanneer ik een gewone cursus zou gevolgd hebben dan zou ik zeker een aantal lessen niet hebben kunnen volgen en misschien moeten afhaken. Hier kan ik opnieuw aanpikken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Mijn Nederlandse taal wordt beter zowel schriftelijk als spreken. Ik word goed begeleid en dat geeft voldoening. Ik word zelfzekerder en niet meer bang om mezelf uitdrukking.

3/5
Italiaans voor Beginners

goed structuur van de cursus, jammer dat het lang geleden is dat er een update geweest is , men spreekt nog steeds van gulden en Italiaanse lires. Na 10 lessen gestopt met huistaken in te dienen. buiten het toekennen van een score is er geen feedback of terugzenden van de verbeterde opgave zodat je weet waar je fouten lagen. Dus vind ik het de moeite niet om daarnog tijd aan te spenderen. Was nog thans een van de redenen om voor nha te kiezen , een tutor.

4/5
Frans voor Gevorderden

Is duidelijk en goed spijtig dat er geen ap programma bij is om intenser te kunnen oefenen

3/5
Frans voor Gevorderden

Pluspunten: De cursus is goed gestructureerd. De opdrachten zijn helder. Af en toe is er ook een oefening met wat leerstof uit een vorig hoofdstuk. De docent beoordeelt mijn oefeningen tijdig wat ik ervaar als een pluspunt. Minpunten: Het niveau is laag voor een cursus 'gevorderden'. Ik heb een niveau B2 en vind niet zoveel uitdaging in de cursus. De woordenschat is nog zeer basic. Ik mis ook een onderdeel conversatie. Idee: toevoegen van mondelinge opdrachten die kunnen worden ingezonden en beoordeeld.

5/5
Duits voor Gevorderden

Het product is mij zeer bevallen. Het gaat over Duits dat dagdagelijks gebruikt wordt. Net wat ik zocht.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Italiaans wordt stap voor stap aangeleerd qua vocabularium, grammatica, zinsbouw; de aangeleerde teksten zijn praktisch en bruikbaar; iets te weinig nadruk op de uitspraak van de woorden en klanken

5/5
Engels voor Gevorderden

De beoordeling van de ingestuurde huiswerkopgaven wordt zeer grondig nagekeken en beoordeelt, met daarbij de passende uitleg en commentaar.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Ik zit nog maar aan de eerste les, maar alles is duidelijk uitgelegd en de lessen zijn interessant opgemaakt, eenmaal je begint is het niet moeilijk om blijven verder te gaan.

4/5
Frans voor Beginners

De cursus wordt geleverd in een handige harde kaft. De eerste 12 lessen zitten er al in, dus je kan wel even verder. Het is handig dat je zowel de cursus hebt en dat je op de computer terecht kan, ook om de gesproken teksten en woorden te downloaden die belangrijk zijn bij het leerproces. Er is ook voldoende feedback van je docent op je huiswerk. De uitleg bij elke les is ook heel duidelijk, als je iets niet begrijpt kan je ook weer terecht bij je docent. Top cursus!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijk, alles is goed uitgelegd! De manier van huiswerk insturen, verloopt vlot.

4/5
Spaans voor Beginners

Gemakkelijke manier van werken. Je leert de taal op een vlotte manier!

5/5
Engels voor Gevorderden

IK ben heel gelukkig met deze cursus, ik ben nog maar begonnen en ik heb al een stukje woordenschat terug. Dat men bij de tekst, ook de uitspraak heeft is uitstekend. Ik vind het ook goed dat de lerares in het Engels communiceert. De cursus is perfect onderverdeeld in Woordenschat, grammatica en uitspraak. De vertaling is een uitstekende oefening om je kennis te meten. Deze cursus krijgt 4 sterren omdat het misschien nog altijd beter kan en men nooit mag inslapen. Voor mij persoonlijk is hij 5 sterren waardig.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Bestelling werd 1 dag later geleverd. Mooie aangeklede lessen in een totaalpakket met keuze, maandelijkse betaling of in één keer. Met dictafoon en laptop, die ik nog moet ontvangen. Fijne medewerking met persoonlijke leerkrachthulp !

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Heb heel graag NHA opleidingen, wegens dat je veel kan leren en dat het een mooi lessen pakket is.

4/5
Engels voor Beginners

Over het algemeen heel tevreden.Spijtig vind ik dat de tekst an uitspraakoefeningen de woorden soms anders voorgelezen worden dan ze in de tekst voorkomen Nu moet ik de woorden typen zoals ze voorgelezen worden om te kunnen volgen.Dus tekst aanpassen aub Met vriendelijke groeten ***

4/5
Duits voor Beginners

Vind de lessen goed maar ik mis meer oefeningen en meer alledaagse eenvoudige situaties zoals bijv. de weg vragen, info in bib vragen, dokter raadplegen enz. .

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Het product bevalt me maar soms zijn er uitspraken die niet overeen komen met de geschreven tekst en aangezien ik maar net gestart ben kan ik nog geen hoge score geven maar denk wel dat dit in een verder stadium nog beter zal worden.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goed opgebouwd lessen programma. Fijn dat je ondersteuning hebt,en dat je het op je eigen tempo in je drukke leven,rusting Engels kunt leren.

4/5
Russisch voor Beginners

Cursus is heel duidelijk - in een mooie kaft en overzichtelijke lay-out. Huiswerk wordt ook snel verbeterd. Het is wel nog wat zoeken hoe bijkomende vragen gesteld kunnen worden aan de docente.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik zit nog maar aan het begin vd cursus. Er zijn wel een paar onlogische transcripties wat ook door de docent werd beaamd. Waarom niet het echt fonetisch schrift gebruiken? Dan zijn er geen misvattingen mogelijk. Voorts lijkt het me goed in elkaar te zitten. De docent is wel handig.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer goede manier om een taal te leren. Alles staat duidelijk genoteerd.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangenaam en overzichtelijk leerplan.

5/5
Russisch voor Beginners

Tot op heden kan ik de lessen goed volgen en instuderen.Gezien mijn leeftijd ( 73) moet ik wel elke dag herhalingen inlassen. Daarom zal het voor mij langer duren om de hele cyclus te doorlopen.De kopieën van de concertfolder van les 2 zijn onleesbaar. Ik zou graag een beter leesbaar exemplaar ontvangen. Met dank en vriendelijke groet.

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De opleiding is chaotisch. Ik heb niet het gevoel dat ik iets bij leer

5/5
Italiaans voor Beginners

de cursus die ik volg zit heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar - ook de opbouw is interessant en leerrijk.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijk en leuk opgesteld!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Meer uitleg bij grammatica Onderwerpen zijn wel zeer goed.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Zeer vlotte overzichtelijke cursus. Je leert al spelend, bij wijze van spreken.

4/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

excellent

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Nog een beetje ruimte voor verbetering.

5/5
Duits voor Beginners

Leren op mijn tempo, met alle nodige materialen ter beschikking, zowel op papier als via de leeromgeving, met hulp van een persoonlijke coach en voor een héél schappelijke prijs. Heel tevreden met mijn keuze!

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk en overzichtelijke cursus

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

duidelijk uitgelegd

3/5
Frans voor Beginners

Huiswerk wordt veel later dan afgesproken nagekeken. Voor de rest wel een goede cursus.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Cursus is duidelijk en gestructureerd opgesteld + samen met online platform ideaal om een taal te leren

4/5
Spaans voor Beginners

Het dagelijkse leven zoals het moet.

5/5
Spaans voor Beginners

De cursus is duidelijk en heel leerzaam opgebouwd. Het lesmateriaal is heel degelijk. je kan de uitspraaklessen overzetten op een bijbehorende MP3 speler en overal beluisteren en oefenen zoveel als je wil. De uitspraak dialogen en vocabularia zijn duidelijk en animerend. Ben heel tevreden!

5/5
Duits voor Beginners

Alleen maar tevreden

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel goed ben tevreden en na indienen van huiswerk snel reactie.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goeie cursus en goeie begeleiding.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Handige teksten die je dan terug kan vertalen.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijke en overzichtelijke cursus

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Zie vorig antwoord.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goed

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Goede teksten, woordenschat die vaak in de praktijk gebruikt kunnen worden. Steeds erg snelle feedback van de docent.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

prima verstaanbaar en vlot om te studeren

4/5
Engels voor Beginners

Allles goe

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Een snelle verbetering van huis taken maar wel al zwaardere takenpakket vanaf de 2de les

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke cursus,goede uitleg voor het doorgeven van huiswerk

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Overzichtelijke cursus, duidelijk, leerrijk, snelle verbetering van je huiswerk, ...

4/5
Spaans voor Beginners

Goede uitleg en duidelijk

4/5
Turks voor Gevorderden

Alleen jammer dat je niet zelf gesproken bestanden kunt terugsturen ter verbetering

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

de cursus is zeer goed uitgewerkt,je begint met gemakkelijk en beetje bij beetje word het moeilijker maar dat ondervind je niet,een super product om je duits bij te leren

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden van de opleiding 👍

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goed om op eigen tempo te leren,

4/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Soms staan er bij de huiswerk opdracht woorden die je moet vertalen die je nog niet geleerd hebt. Dan is het een beetje zoeken.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Beste, ik bent tot hiertoe tevreden over de cursus Spaans. Misschien toch eens beginnen denken aan een versie met euro's in plaats van peseta's. :-) De communicatie met de leraar verloopt vlot. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Pools voor Beginners

Hoogstaande cursus met goede (snelle) progressie! verbetering van de huis werken gebeurt vlug en correct

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Zeer goede cursus, goed opgebouwd. Snelle feedback na ingestuurde huiswerk

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

zeer interessant.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Grieks zoals je het zou willen kennen ligt binnen handbereik. De techniek van de cursus leert je al gauw de eerste stappen zetten, later volgen ook de vervolmakingslessen. Kortom een tof veelzijdig en eenvoudig te gebruiken pakket dat van alfa tot omega grieks door en door helpt te leren.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!