Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk. Ik ben zwaar slechtziende maar de cursus is zo mooi opgebouwd dat ik ze digitaal heel goed kan studeren. De inhoud van de cursus vind ik ook heel leuk, iedere les omvat een ander onderwerp waardoor het blijft boeien. De uitleg is ook heel verstaanbaar waardoor de lessen goed te begrijpen zijn. Ik ben heel enthousiast en na de opleiding spaans die ik nu volg begin ik aan de cursus duits

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

5/5
Engels voor beginners

De cursus is in mijn ogen zeer vakbekwaam opgesteld en het verbeteren van de lessen is top. Voor mij is er maar een minpunt het apparaat om mee op te nemen is niet tip top voor mij. Er moeten toch gemakkelijker apparaten bestaan !!! Of wel is mijn apparaat niet in orde. En verder veel succes met de cursussen Ik volledig content.

4/5
Nieuwgrieks voor gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

5/5
Pools voor beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Geen mening

5/5
Arabisch voor beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind dar het boek heel goed in een zit. Ik heb zelf ook gekozen voor de huiswerkformule. Dit vind ik echt het beste aan heel de cursus omdat je dan weet of je goed of slecht bezig bent.

4/5
Turks voor gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Helemaal mijn ding. Online iedere les, kwalitatieve geluidsbestanden, maar ook zoals ik toch ook graag een kaft met papieren heb. Af en toe een klein foutje (spatie vergeten ofzo) maar hé ik ben ook niet perfect :)

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Frans voor beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

4/5
Spaans voor beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Spaans voor gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

5/5
Spaans voor beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

3/5
Frans voor gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

4/5
Spaans voor beginners

Duidelijk en overzichtelijk

4/5
Kroatisch voor beginners + gevorderden

Ik vind het product zeer goed en ben uitermate tevreden. Mits een gezonde motivatie, boek je vooruitgang. Als enige minpunt schuif ik naar voren dat vakje om vragen te stellen aan de docent nogal klein is. Hierdoor stel ik soms mijn vragen gewoonweg niet.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Frans voor beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Spaans voor gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

4/5
Spaans voor beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

****

5/5
Zweeds voor beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Italiaans voor beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

4/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

5/5
Arabisch voor beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Spaans voor beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

4/5
Spaans voor beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Duits voor beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Spaans voor beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de feedback van de docent heel interessant. Zo zie ik vanuit haar invalshoek wat mijn fouten zijn en ik verbeter mijn taken. De cursus zelf is heel kwalitatief. De inhoud van de cursus vind ik duidelijk. Van de oefenopgave leer ik ook heel wat. Ik raad de cursus zeker aan !

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Tevreden van de cursus zelf. Helaas worden de huistaken niet nagekeken binnen de vooropgestelde termijn.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Snelle service en een geweldig snelle leerkracht. De themas zijn goed opgebouwd. Ik kijk er naar uit als ik deze cursus heb afgerond om aan de volgende te starten via jullie.

4/5
Spaans voor beginners

mijn huiswerk wordt heel laat verbeterd.. laatste 6 lessen zijn al 4 weken niet verbeterd...

4/5
Frans voor gevorderden

Tot nu toe zijn de lessen frans goed

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn op een constructieve manier opgebouwd waardoor het telkens heel leerrijk en ook nog eens leuk is. Om te studeren.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de opleiding. Maar het is een aangename cursus om te lezen/leren en de docente verbetert vlot de huistaken.

5/5
Spaans voor beginners

Men kan de geluidsbestanden gemakkelijk meevolgen met de tekst, toch zou ik opteren om telkens onder ieder Spaanse zin de Nederlandstalige zin te plaatsen. Heel gezapig tempo! Bij het indienen v/d huistaak kan men afzonderlijke vragen of onderwerpen in het voorbestemde rubriek plaatsen en krijgt men telkens de nodige commentaren v/d docent terug. Niets is hen teveel. Tevens een zeer vlugge verbetering van de huistaak. Een fantastische docent. Doe zo verder, top!

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Daar ik in het verleden al Spaans gevolgd heb, zou ik toch willen benadrukken dat men er goed aan zou doen om eerst de werkwoorden en vervoegingen te laten studeren. Nu is het allemaal nogal door elkaar.

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

Het is een heel interessante cursus. Je leert niet alleen de taal maar ook een beetje over het land. Ook fijn dat je een mediaplayer krijgt waar je geluidsbestanden kunt op downloaden om de uitspraak nog beter te oefenen.

4/5
Portugees voor beginners

Ik ben zeer tevreden en het Portugees begint te vlotten. Misschien wel aangenaam om de geluidsbestanden per les te groeperen zodat je niet steeds terug op zoek moet. Bv helemaal vooraan de les of achteraan

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

De cursus 'Arabisch voor beginners en gevorderden' voldoet aan alles wat ik er van had verwacht. Er is evenveel aandacht besteed aan spreken, schrijven en lezen. En dat alles gebeurt in 'hapklare brokken', op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat ik overdonderd wordt. Reeds na enkele lessen merkte ik dat ik in een Arabische tekst hier en daar al een woord kon lezen. Dat geeft moed, en met een taal met een volledig ander schrift, schrijvend van rechts naar links, met een speciale grammatica en wel enkele héél speciale klanken kan je dat wel gebruiken. Om mijn commentaar kort samen te vatten: dit is top!

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Beter dan ik han verwacht. Doe zo verder

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het concept is heel tof. Ik ben blij dat ik dat kan leren. Het zal wel moeilijker worden maar geen schrik. Werken met media player is een opstakel. Ik sla op, op mijn computer. Als ik echter in de toekomst een spraakoefening moet doorsturen kan dat moeilijkheden meebrengen. Toch nog even mijn adres geven want mij cursus was ergens anders geleverd. Dus ***

5/5
Italiaans voor beginners

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. De lesjes zijn niet te lang en ze zijn zeer toepasselijk in het dagelijkse leven. We kunnen op ons eigen tempo de lessen volgen. De huismerken zijn ook niet te moeilijk! Het gebruik van de mediaplayer is superhandig om de uitspraak te leren, en men heeft de pc er niet voor nodig eens het gedownload is.

3/5
Frans voor beginners

Ik denk als je totaal geen Frans kan dat het soms moeilijk is daar je geen uitleg kan vragen. En het duurt eeuwen vooraleer mijn huiswerk wordt verbeterd.

4/5
Spaans voor beginners

Soms discrepanties tussen geluidsbestanden en teksten in cursus

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goede opbouw.

4/5
Spaans voor beginners

Het is toch tijd om de pesetas in de teksten eens te vervangen door euros! In een geprinte cursus zouden ook geen taalfouten mogen blijven staan. Wel heel tevreden over de feedback.

5/5
Engels voor beginners

Een vlotte goed verstaanbare cursus.

5/5
Zweeds voor beginners

Het is een totaal pakket waar niets ontbreekt. De grammatica wordt zeer goed uitgelegd en het tempo is zeker haalbaar.

5/5
Turks voor beginners

Het is leuk dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert. Ook is het natuurlijk super dat er een systeem is waarbij je na elke les een huistaak hebt die je kan doorsturen naar een doccent waarna je ook nog eens een verbetering terug gestuurd krijgt. Er is aan ieder gedacht aangezien je het zowel per post als per mail kan opsturen. Je kan altijd vragen stellen waar je altijd vriendelijk op geholpen wordt. Bij vele lessen zijn er ook oefenopdrachtan. Hieruit leer je ook heel wat omdat je dan uiteraart je eigen fouten moet gaan zoeken wat veel effect hebt omdat je zelf de fout gevonden en verbeterd hebt, zal deze vaak ook langer in je hoofd blijven waardoor je de fout misschien minder snel terug zal begaan. Ik zou het zeker aanraden voor diegene die graag wat wil bijleren maar geen tijd heeft/of niet altijd op hetzelfde tijdstip kan leren want bij dit beslis je volledig zelf, hoe, wanneer en wat.

5/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Mijn talenknobbel herkende direct in Les 1 een goed opgebouwde taalcursus!

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Tot hiertoe ben ik tevreden over de cursus maar ik heb nog maar 2 lessen gevolgd.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed opgebouwd, soms wel taalfouten/zinsbouw in het Nederlands

4/5
Arabisch voor beginners

Het werkboek is mooi en volledig en gemakkelijk en goed uitgelegd. Ik zou wel graag meer videos zien op een site ofzo. De leerkracht verbetert en geeft een beetje uitleg dat help altijd.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Het is heel handig dat alle lessen op dezelfde manier worden opgebouwd, dat geeft een aangename structuur om te volgen. De duur van de lessen is ook haalbaar, niet te lang en niet te kort. Je kan perfect op 1 à anderhalf uur een les afronden. Wat ik wel mis is, iets meer toelichting en meer echte 'schrijfoefeningen' waarbij in de feedback van het huiswerk ook aandacht wordt besteed aan het 'waarom' er iets fout is en niet enkel de pure correctie.

5/5
Thai voor beginners

De cursus is helemaal anders opgevat dan vroegere cursussen (daarom niet bij NHA) : conversaties zijn vanaf het begin heel volwassen en realistisch gebracht. Dus zinswendingen die we nog niet geleerd hebben bvb worden wel al gebruikt. Er is ook heel veel werk ingestoken, dit heb ik nog nooit meegemaakt : die woord-voor-woord vertalingen zijn iets uniek en achteraan krijg je dan de conversaties omgezet in "normaal Nederlands". Het enige waar ik nu mee worstel is het versturen van de taken : ik ben eind november begonnen, inlichtingen gevraagd bij de B-post en ondertussen zijn nu de tarieven veranderd. Ik ben dus wel zinnens om in 't vervolg een paar lessen tegelijk op te sturen. Blijkbaar zijn een paar taken bij de docent teruggekomen wegens te weinig postzegels. Dat is natuurlijk heel vervelend. Ik ben voorstander om de taken online te maken maar met het Thai ligt dat iets ingewikkelder zelfs zonder het Thai-schrift te gebruiken. Dus het is sneller met de hand geschreven.

4/5
Frans voor beginners

Ik volg twee taalcursussen. De docent Spaans verbetert ontzettend snel en met de nodige uitleg, de docente Frans laat er meestal minimum 5 à 7 dagen tussen voor ze verbetert en duidt enkel aan wat fout is. Zonder meer. Dus de tevredenheid over de cursus Spaans ligt veel hoger door het engagement van die docent.

5/5
Frans voor gevorderden

de structuur is duidelijk en er is mooie overlap tussen de opeenvolgende lessen. er wordt ook herhaald en dat is zeer fijn.

4/5
Engels voor beginners

De opbouw van de lessen is prima. Door ziekte van mijn ouders (kliniek) heb ik een tijdje de lessen niet kunnen voorbereiden. Wanneer ik een gewone cursus zou gevolgd hebben dan zou ik zeker een aantal lessen niet hebben kunnen volgen en misschien moeten afhaken. Hier kan ik opnieuw aanpikken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Mijn Nederlandse taal wordt beter zowel schriftelijk als spreken. Ik word goed begeleid en dat geeft voldoening. Ik word zelfzekerder en niet meer bang om mezelf uitdrukking.

3/5
Italiaans voor beginners

goed structuur van de cursus, jammer dat het lang geleden is dat er een update geweest is , men spreekt nog steeds van gulden en Italiaanse lires. Na 10 lessen gestopt met huistaken in te dienen. buiten het toekennen van een score is er geen feedback of terugzenden van de verbeterde opgave zodat je weet waar je fouten lagen. Dus vind ik het de moeite niet om daarnog tijd aan te spenderen. Was nog thans een van de redenen om voor nha te kiezen , een tutor.

4/5
Frans voor gevorderden

Is duidelijk en goed spijtig dat er geen ap programma bij is om intenser te kunnen oefenen

3/5
Frans voor gevorderden

Pluspunten: De cursus is goed gestructureerd. De opdrachten zijn helder. Af en toe is er ook een oefening met wat leerstof uit een vorig hoofdstuk. De docent beoordeelt mijn oefeningen tijdig wat ik ervaar als een pluspunt. Minpunten: Het niveau is laag voor een cursus 'gevorderden'. Ik heb een niveau B2 en vind niet zoveel uitdaging in de cursus. De woordenschat is nog zeer basic. Ik mis ook een onderdeel conversatie. Idee: toevoegen van mondelinge opdrachten die kunnen worden ingezonden en beoordeeld.

5/5
Duits voor gevorderden

Het product is mij zeer bevallen. Het gaat over Duits dat dagdagelijks gebruikt wordt. Net wat ik zocht.

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Italiaans wordt stap voor stap aangeleerd qua vocabularium, grammatica, zinsbouw; de aangeleerde teksten zijn praktisch en bruikbaar; iets te weinig nadruk op de uitspraak van de woorden en klanken

5/5
Engels voor gevorderden

De beoordeling van de ingestuurde huiswerkopgaven wordt zeer grondig nagekeken en beoordeelt, met daarbij de passende uitleg en commentaar.

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

Ik zit nog maar aan de eerste les, maar alles is duidelijk uitgelegd en de lessen zijn interessant opgemaakt, eenmaal je begint is het niet moeilijk om blijven verder te gaan.

4/5
Frans voor beginners

De cursus wordt geleverd in een handige harde kaft. De eerste 12 lessen zitten er al in, dus je kan wel even verder. Het is handig dat je zowel de cursus hebt en dat je op de computer terecht kan, ook om de gesproken teksten en woorden te downloaden die belangrijk zijn bij het leerproces. Er is ook voldoende feedback van je docent op je huiswerk. De uitleg bij elke les is ook heel duidelijk, als je iets niet begrijpt kan je ook weer terecht bij je docent. Top cursus!

4/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

De cursus is heel duidelijk, alles is goed uitgelegd! De manier van huiswerk insturen, verloopt vlot.

4/5
Spaans voor beginners

Gemakkelijke manier van werken. Je leert de taal op een vlotte manier!

5/5
Engels voor gevorderden

IK ben heel gelukkig met deze cursus, ik ben nog maar begonnen en ik heb al een stukje woordenschat terug. Dat men bij de tekst, ook de uitspraak heeft is uitstekend. Ik vind het ook goed dat de lerares in het Engels communiceert. De cursus is perfect onderverdeeld in Woordenschat, grammatica en uitspraak. De vertaling is een uitstekende oefening om je kennis te meten. Deze cursus krijgt 4 sterren omdat het misschien nog altijd beter kan en men nooit mag inslapen. Voor mij persoonlijk is hij 5 sterren waardig.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Bestelling werd 1 dag later geleverd. Mooie aangeklede lessen in een totaalpakket met keuze, maandelijkse betaling of in één keer. Met dictafoon en laptop, die ik nog moet ontvangen. Fijne medewerking met persoonlijke leerkrachthulp !

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Heb heel graag NHA opleidingen, wegens dat je veel kan leren en dat het een mooi lessen pakket is.

4/5
Engels voor beginners

Over het algemeen heel tevreden.Spijtig vind ik dat de tekst an uitspraakoefeningen de woorden soms anders voorgelezen worden dan ze in de tekst voorkomen Nu moet ik de woorden typen zoals ze voorgelezen worden om te kunnen volgen.Dus tekst aanpassen aub Met vriendelijke groeten ***

4/5
Duits voor beginners

Vind de lessen goed maar ik mis meer oefeningen en meer alledaagse eenvoudige situaties zoals bijv. de weg vragen, info in bib vragen, dokter raadplegen enz. .

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het product bevalt me maar soms zijn er uitspraken die niet overeen komen met de geschreven tekst en aangezien ik maar net gestart ben kan ik nog geen hoge score geven maar denk wel dat dit in een verder stadium nog beter zal worden.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Goed opgebouwd lessen programma. Fijn dat je ondersteuning hebt,en dat je het op je eigen tempo in je drukke leven,rusting Engels kunt leren.

4/5
Russisch voor beginners

Cursus is heel duidelijk - in een mooie kaft en overzichtelijke lay-out. Huiswerk wordt ook snel verbeterd. Het is wel nog wat zoeken hoe bijkomende vragen gesteld kunnen worden aan de docente.

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Ik zit nog maar aan het begin vd cursus. Er zijn wel een paar onlogische transcripties wat ook door de docent werd beaamd. Waarom niet het echt fonetisch schrift gebruiken? Dan zijn er geen misvattingen mogelijk. Voorts lijkt het me goed in elkaar te zitten. De docent is wel handig.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het is een zeer goede manier om een taal te leren. Alles staat duidelijk genoteerd.

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Zeer aangenaam en overzichtelijk leerplan.

5/5
Russisch voor beginners

Tot op heden kan ik de lessen goed volgen en instuderen.Gezien mijn leeftijd ( 73) moet ik wel elke dag herhalingen inlassen. Daarom zal het voor mij langer duren om de hele cyclus te doorlopen.De kopieën van de concertfolder van les 2 zijn onleesbaar. Ik zou graag een beter leesbaar exemplaar ontvangen. Met dank en vriendelijke groet.

3/5
Frans voor beginners + gevorderden

De opleiding is chaotisch. Ik heb niet het gevoel dat ik iets bij leer

5/5
Italiaans voor beginners

de cursus die ik volg zit heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar - ook de opbouw is interessant en leerrijk.

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

De cursus is heel duidelijk en leuk opgesteld!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Meer uitleg bij grammatica Onderwerpen zijn wel zeer goed.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Zeer vlotte overzichtelijke cursus. Je leert al spelend, bij wijze van spreken.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

excellent

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Nog een beetje ruimte voor verbetering.

5/5
Duits voor beginners

Leren op mijn tempo, met alle nodige materialen ter beschikking, zowel op papier als via de leeromgeving, met hulp van een persoonlijke coach en voor een héél schappelijke prijs. Heel tevreden met mijn keuze!

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Duidelijk en overzichtelijke cursus

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

duidelijk uitgelegd

3/5
Frans voor beginners

Huiswerk wordt veel later dan afgesproken nagekeken. Voor de rest wel een goede cursus.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Cursus is duidelijk en gestructureerd opgesteld + samen met online platform ideaal om een taal te leren

4/5
Spaans voor beginners

Het dagelijkse leven zoals het moet.

5/5
Spaans voor beginners

De cursus is duidelijk en heel leerzaam opgebouwd. Het lesmateriaal is heel degelijk. je kan de uitspraaklessen overzetten op een bijbehorende MP3 speler en overal beluisteren en oefenen zoveel als je wil. De uitspraak dialogen en vocabularia zijn duidelijk en animerend. Ben heel tevreden!

5/5
Duits voor beginners

Alleen maar tevreden

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Heel goed ben tevreden en na indienen van huiswerk snel reactie.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Goeie cursus en goeie begeleiding.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Handige teksten die je dan terug kan vertalen.

4/5
Spaans voor beginners

Duidelijke en overzichtelijke cursus

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Zie vorig antwoord.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Goede teksten, woordenschat die vaak in de praktijk gebruikt kunnen worden. Steeds erg snelle feedback van de docent.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

prima verstaanbaar en vlot om te studeren

4/5
Engels voor beginners

Allles goe

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Een snelle verbetering van huis taken maar wel al zwaardere takenpakket vanaf de 2de les

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Duidelijke cursus,goede uitleg voor het doorgeven van huiswerk

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Overzichtelijke cursus, duidelijk, leerrijk, snelle verbetering van je huiswerk, ...

4/5
Spaans voor beginners

Goede uitleg en duidelijk

4/5
Turks voor gevorderden

Alleen jammer dat je niet zelf gesproken bestanden kunt terugsturen ter verbetering

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

de cursus is zeer goed uitgewerkt,je begint met gemakkelijk en beetje bij beetje word het moeilijker maar dat ondervind je niet,een super product om je duits bij te leren

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Ben tevreden van de opleiding 👍

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed om op eigen tempo te leren,

4/5
Turks voor beginners + gevorderden

Soms staan er bij de huiswerk opdracht woorden die je moet vertalen die je nog niet geleerd hebt. Dan is het een beetje zoeken.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Beste, ik bent tot hiertoe tevreden over de cursus Spaans. Misschien toch eens beginnen denken aan een versie met euro's in plaats van peseta's. :-) De communicatie met de leraar verloopt vlot. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Pools voor beginners

Hoogstaande cursus met goede (snelle) progressie! verbetering van de huis werken gebeurt vlug en correct

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Zeer goede cursus, goed opgebouwd. Snelle feedback na ingestuurde huiswerk

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

zeer interessant.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Grieks zoals je het zou willen kennen ligt binnen handbereik. De techniek van de cursus leert je al gauw de eerste stappen zetten, later volgen ook de vervolmakingslessen. Kortom een tof veelzijdig en eenvoudig te gebruiken pakket dat van alfa tot omega grieks door en door helpt te leren.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!