Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Taarten Maken

Ik vind de cursus leuk. En krijg goede respons van de leerkracht.

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De cursus vind ik heel interessant

5/5
Taarten Maken

Ik ben nog niet zo lang gestart maar vind het een heel intressante cursus en wel aangenaam als mama dat je het kan doen wanneer je kan.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik heb nog maar 7 hoofdstukken gestudeerd, maar de inhoud is goed, eenvoudig vlot te lezen (of te laten voorlezen = super!!). Een kleine bemerking, de cursus is nogal op Nederland gericht.

5/5
Haken

Alles is heel goed uitgelegd.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Het is een goed onderbouwde cursus. Je krijgt persoonlijke feedback waarmee je verder kan. Voor mij omdat ik nog moet terug loskomen in het creatieve stuk van mijn zijn, moet ik steeds een drempel over om een les onder handen te nemen. Maar dan vliegen de uren terwijl ik bezig ben.

4/5
Taarten Maken

Een leerrijke cursus, waarbij je echt van nul begint. Er is een mooie opbouw waardoor iedereen de cursus kan volgen. Je krijgt ook elke les tips van je docent wat toch weeral leerrijk is.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus op zich is uitstekend . De verbetering van de huistaken zou weliswaar iets vlugger mogen gebeuren.

4/5
Aquarelleren

Goed opgebouwde cursus. Aandacht voor verschillende technieken. Mis enkel, gezien het feit dat het een online cursus betreft, het uitbeelden in filmpjes van de te volgen handelingen. Lijkt me een gemiste kans om dit aspect van online werken niet te gebruiken.

5/5
Reiki

Ik vind de cursus heel duidelijk.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een zeer duidelijke cursus en gebruiksvriendelijk

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Top lessen echt een aanrader Ik droomde al zo lang van de cursus fotografie maar zag dit niet zitten om nog eens avondles te volgen en dit dan ook te combineren met mijn werk in de zorg als zorgkundige Nu ik deze cursus gevonden heb kan ik eindelijk mijn droom waarmaken en dan nog eens op mijn eigen tempo. Ik zou het zo opnieuw doen!!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!