Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Nederlands voor Anderstaligen

De producten zijn heel mooi en hangen heel mooi en schattig en geven je energie, energie en goede motivatie om te lezen terwijl je thuis bent waar en wanneer je wilt leren

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Heel tevreden over de inschrijvingsprocedure met correcte informatie over de cursus,stipte levering van de syllabus en tablet. Heel tevreden over de cursus zelf met nuttige en praktische topics. Als "gevorderde" al veel opgestoken qua grammatica en zinsbouw. Goede feedback van de docente en coach.

5/5
Spaans voor Gevorderden

De lessen zijn overzichtelijk en goed gestructureerd. De oefeningen en het huiswerk vormen ook een grote meerwaarde. De luisteroefeningen zijn minder realistisch want tien keer trager dan het spreektempo van een gemiddelde Spanjaard.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Persoonlijk vind ik de cursus erg goed in elkaar steken. De hoofdstukken zijn redelijk compact, van alles telkens iets, heel leerrijk en nooit saai. Ik had wel reeds wat minieme kennis vanop school. Soms denk ik dat er een foutje in de cursus zit (zeer zeldzaam alvast), dan weet ik niet goed wat ik daarmee moet doen. Iets wat ik zopas in dat hoofdstuk had geleerd en opeens staat het verderop in de cursus anders genoteerd. Moet ik dat melden en langs welke weg?

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

GRAAG NOG WAT MEER OEFENINGEN DIE JE VRIJWILLIG KAN MAKEN

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Er mag iets meer theorie gegeven worden en het contact met de begeleidende leerkracht mag makkelijker.

4/5
Arabisch voor Beginners

Het product is goed maar er staan fouten in.

5/5
Engels voor Gevorderden

Ik volg de cursus Engels voor gevorderden. Ik ben verrast over wat ik in een heel korte tijdheb bijgeleerd. De lessen zijn aangenaam om te volgen, de grammatica is duidelijk en de woordenschat uitgebreid.De huistaken die ik indien worden met de grootste zorg nagekeken en verbeterd.De feedback en positieve waardering zijn een stimulans om vol te houden. Een echte aanrader voor iedereen die graag wat bijleert.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik zou graag willen dat we de leerkracht ook kunnen contacteren als we vragen hebben ook al dienen we op dat moment geen huiswerk in voor de rest is alles in orde

3/5
Arabisch voor Beginners

Ik vin da slecht je kan zelf u leerkracht ni bellen wanneer je wil

4/5
Zweeds voor Beginners

Het zijn korte overzichtelijke lessen. Ook fijn dat er info over het land en de inwoners wordt gegeven. Het zou nog beter zijn als er extra herhalingsoefeningen waren, daar heb ik persoonlijk wel nood aan. En eventueel af en toe overzichten van bepaalde thema's. Nu zitten sommige stukken erg verdeeld over de lessen en is het niet altijd eenvoudig een overzicht te hebben.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Je studiemateriaal word heel snel geleverd, je kan kiezen voor online studiebegeleiding en motivatie. Wanneer je huiswerk opstuurt of vragen hebt krijg je ook supersnel antwoord. Met andere woorden top thuisstudie 👍

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!