Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

De cursus is wel pittig , er worden veel formules gegeven ook afgeleiden daarvan . maar te weinig cijfer voorbeelden. Het verbeterwerk en de resultaten van huiswerk opgaven duur veel te lang.. Cursist ***

4/5
Parapsychologie

Ik vind deze cursus heel interssant en leerrijk, alles is heel goed geformuleerd. Duidelijk overzicht want het studeren bevorderd.

5/5
Astrologie

Ik doe het uit intresse

5/5
Tuinarchitectuur

Top

4/5
Portrettekenen

Ik vind de cursus tof omdat je portretten leert tekenen van bij het begin. Ik vind alleen dat de cursus te kort is omdat ik niet alleen mensenhoofden wil leren tekenen maar meer dan dat. De cursus zit wel goed in mekaar maar ik vind de leerkracht die het geeft wat te streng. Er wordt dan goede, opbouwende kritiek gegeven waardoor je een hoog cijfer verwacht maar een laag cijfer krijgt.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus zelf is zeer goed en helpt enorm. Ik vind wel dat een eventuele mailbox handig zou kunnen zijn als men met een vraag zit. Je kan wel een opmerking toevoegen bij het indienen van een opdracht. Toch denk ik dat deze soms over het hoofd word gezien.

3/5
Taarten Maken

Een mooie cursus met veel basiskennis. Alle stappen mooi uitgelegd. Helaas is veel ook terug te vinden op YouTube en zijn er ook digitaal geen video’s bij. Ook weinig suggesties om creatief te zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Duidelijke cursus, leert vlot en mooie illustraties

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

De cursus gaat super vlot voor mij! Alleen zijn de opdrachten soms niet duidelijk genoeg.

4/5
Bloemschikken

Ik vind het theoretisch gezien een hele aangename cursus, waar je steeds in verder wil. Enkel praktijk gezien is het soms iets moeilijker en zou het eventueel kunnen helpen om bv van elke genomen stap een foto te nemen. Onder andere van de corsage en krans vond ik heel moeilijk tastbaar.

4/5
Sieraden Maken

Cursus is best fijn, maar duur in aankopen,als je het netjes wil doen, voor verdere oefeningen.

4/5
Reiki

Het boek van *** is voor mij soms iets te veel uitgesponnen en mensen die niet bekend zijn met Boeddhisme zullen het misschien niet zo gemakkelijk vinden.Men krijgt wel waar voor zijn geld.en de lessen zijn goed te volgen en interessant.Het huiswerk wordt vlug terug gestuurd. Ik ben blij met de cursus.

3/5
Reiki

Zelf ben ik vrij zelfstandig in leren maar het handboek op zich leest niet zo makkelijk. De samenvattingen zijn wel goed duidelijk maar ben toch veel buitenuit moeten gaan opzoeken om het beter te begrijpen. Toen kwam ik gelijkaardige cursussen tegen die met video's werken ter verduidelijking. Dus had toen wel een beetje spijt van mijn keuze. Maar zoals gezegd kan ik gelukkig goed mijn plan trekken en lukt het wel. Dus video's ter verbetering in de toekomst zouden het aantrekkelijker maken en misschien ook de mogelijkheidheid om 1 tot 3 dagen een kijkstage in te voegen. (zie ik ook terugkomen in gelijkaardige opleidingen die dezelfde prijzen hanteren). Dit lijkt me ook leerrijk.

5/5
Paardenverzorging

De cursus is heel overzichtelijk en alles komt aan bod

4/5
Fit en Gezond Leven

Het is interessant maar best moeilijk.

4/5
Alles over de Hond

Overzichtelijk en uitgebreid

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De curses zijn heel leerzaam en de steun van b.v. motivatie coach is geweldig.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Makkelijk te leren, had verwacht dat er wat dieper op de items zou ingegaan zijn

5/5
Gitaar

Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Goede service en begeleiding

5/5
Astrologie

Ik vind de cursus tot hiertoe heel interessant. Ik beleef er veel plezier aan!

5/5
Piano

Het is niet te geloven, hoe snel en vooral prettig je met deze cursus piano kan leren spelen.

4/5
Tekenen en Schilderen

Super leuke cursus. Je leert op eigen tempi en krijgt goede feedback.

5/5
Tekenen voor Beginners

beste, ben tevreden over de cursus maar kan nu geen beoordeling geven daar ik nog pas begonnen ben en nog geen werk heb ingeleverd, de ontvangen cursus voldoet aan mijn verwachtingen, wat betreft het verdere verhaal zien we wat de toekomst brengt vele groeten ***

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!