Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Energetisch Therapeut

Zeer leuke en interessante cursus , leren op een leuke manier !

4/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke cursus. Aangenaam geschreven. Structureel opgebouwd met kans na elk hoofdstuk om oefeningen te maken en huiswerk in te dienen. Kans om vragen te stellen aan docent die je opvolgt. Kan studiemateriaal op je eigen tempo verwerken. Geen stress dus! Enige opmerking: oefenomgeving om secretariaatsoefeningen in MS office bv te kunnen oefenen.

5/5
Illustrator

Het is mooi en duidelijk opgebouwd.

5/5
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Het is mijn eerste keer dat ik een online opleiding volg en ik kan wel zeggen dat ik het makkelijk gewoon werd. De opleiding is heel duidelijk en leerrijk eenmaal je bent begonnen vliegt je door de opleiding heen. Zeker een aanrader!

4/5
Middle Management

Zeer duidelijk. Enkel bij taken vind ik de vraagformulering soms zeer moeilijk gesteld

5/5
InDesign

Ik vind 1 vraagmoment per les wat weinig. Voorstel: 3 extra vraagmomenten tijdens de volledige cursus zou een handig hulpmiddel zijn voor die momenten dat een vraag je werk eigenlijk blokkeert.

4/5
Herborist

Duidelijke cursus..Goed en snel contact met begeleider. Oefeningen en huiswerkopgaven helpen om te studeren en te onthouden en te weten wat het belangrijkste is.

5/5
Wimperlifting + Wimperextensions

Super vriendelijk, en toffe lessen, goeie begeleiding gewoon TOP

5/5
Secretaresse

Ik ervaar de cursus als overzichtelijk. Het is allemaal duidelijk wat verwacht wordt en na het indienen van huiswerk hoef ik niet lang te wachten op het resultaat. Ik ben blij dat ik voor een diploma kan gaan voor secretaresse op deze manier. In mijn gezinssituatie is dit de enige manier dat dit kan lukken. Super :-)

4/5
Seksuologie

Afgesloten opleiding: erg tevreden, huidige opleiding nog niet helemaal duidelijk

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Goede cursus, soms wel pittig maar duidelijk.

5/5
Patisserie

Nha de beste beslissing ooit je bent nooit te oud om te leren ik wilde altijd al graag patisserie leren maar prive of op school was het te duur of optijd spanne niet haalbaar met kindjes die cursus via nha kan ik erbij nemen als mijn kids na school zijn of slapen en wat ik in opdracht moet maken vinde ze wel lekker win win top nha de beste leren op eigen tempo

5/5
Bedrijfsleider

de cursus is heel interessant en mooi opgebouwd. Je hebt wel wat zelfdiscipline nodig om dit in te plannen.

4/5
Pedagogiek

Zeer duidelijke teksten, leuk om te studeren. Duurt soms wat lang vooraleer het huiswerk word nagekeken.

4/5
Python

Ik ben tevreden over het boek. Een verbetering zou misschien zijn dat heel de cursus in één keer verzonden wordt in plaats van in 2 keren.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Tot nog toe valt de cursus heel goed en voldoet aan de verwachtingen. Deze zet aan tot nog meer opzoekingswerk waarbij we enkel maar meer kunnen leren.

4/5
Office 365 voor Windows

Ik heb mij ingeschreven voor de cursus Oficce 365 voornamelijk omdat ik te weinig inzicht op acces. Het eerste deel (Word, Publisher en Excel) waren klaar in maart 2023 en blokbaar moet ik nog wachten tot 22 mei 2023 voor het tweede deel, wat wel wat lang wachten is. De cursus op zich is zeer goed, duidelijk en vlot en op eigen tempo.

5/5
Herborist

Duidelijk, overzichtelijk en gedetailleerd.

4/5
Hondentrimmen

De cursus is duidelijk en structureel opgebouwd. Theorie & Praktijk worden leuk afgewisseld, in die zin dat je wat je leert ook in de praktijk kan gaan oefenen. Wat voor mij zeer belangrijk was in mijn keuze voor thuisstudie is dat ik zelf mijn tijd kan besteden en vrijmaken wanneer het mij past. Die flexibiliteit heb ik gezien mijn job nodig. Ook de feedback die je krijgt wanneer je een huiswerk instuurt ervaar ik als positief. Je leert niet alleen in je cursus, ook door je huiswerk heen krijg je tips die je in de praktijk kunnen en zullen helpen.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Goeie cursus, wel redelijk moeilijk

5/5
Herborist

Interessante cursus tot nu toe.

5/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed opgebouwd, en heeft per onderdeel telkens enkele voorbeelden zodat sommige termen duidelijker worden. Als er per les een video les zou zitten die de kern van alles uitlegd. Zou het wat makkelijker zijn om sommige dingen te memoriseren etc. Voorlopig tevreden over de inhoud en snelle verbetering van taken en uitleg die erbij komt.

4/5
Office 365 voor Windows

Gestructureerd, duidelijk, handig met de video' s over de oplossing van de taken. Hetgeen ik mis zijn meer oefenopdrachten.

4/5
Herborist

Duidelijk, goed gebundeld, niet overprijst netjes stilt gemakkelijk correct !

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!