Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Lean Management

Aangezien ik werkgerelateerd een zeer drukke agenda heb, is de opleiding via NHA voor mij ideaal. Ik kan zelf mijn vrije momenten inplannen voor studie en op mijn eigen tempo. Daarnaast gebeurt de opvolging zeer vlotjes door mijn mentor waardoor ik snel vooruitgang zie en aangemoedigd wordt door te zetten. Ik raad dit iedereen aan.

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Ik vind het een zeer leerrijke cursus - ik snap waarom het opgesplitst is in zoveel delen maar voor mij zouden sommige delen samen mogen gezien ze met elkaar te maken hebben

5/5
Software Developer

Zeer leerijk en goed gedetailleerd en alles is goed verteld in de cursus ik ben net begonnen maar ik vindt het al nu heel leuk

5/5
Office 365 voor Windows

Superleuk om te doen. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd, het is niet zo dat je gewoon de cursus moet lezen, er wordt constant gevraagd om zelf alles uit te voeren , zo blijft het boeiend! De optie met docent is zeker een meerwaarde, zo weet je tenminste of je de opdrachten goed uitvoert.

4/5
Latijn

Soms moeilijk om regels en uitzonderingen op de regels uit elkaar te houden.

4/5
Bouwkunde

Goed opgebouwde cursus, zeer uitgebreid.

4/5
Biologie

Ik ben nog meer enkele weken bezig met de cursus biologie en kan dus niet echt mijn volledige visie geven. Wat ik tot nu toe heb gestudeerd, vind ik wel heel interessant en leerrijk.

4/5
Patisserie

Duidelijke cursus, uitleg in verstaanbaar taal, ook voor wie nog geen ervaring heeft in de patisserie

4/5
Photoshop

Ik vind de cursus goed tot hiertoe maar heb het moeilijk met het feit dat je geen vragen kan stellen voor je je huiswerk inlevert. Hierdoor kom ik soms vastzitten en moet ik mijn vraag elders gaan stellen. ***

3/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Cursus niet bijgewerkt tot op vandaag, wat toch belangrijk is gezien wijzigende wetgeving, voor de rest lijkt dit een mooie intro

5/5
Fitness Trainer

Alles is goed en duidelijk uitgelegd.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is heel goed te doen

5/5
Excel 2019

heel interessante cursus maar bij sommige uitleg zou er iets meer in detail mogen gegaan worden. Bij de iets oudere leerlingen gaat de leerstof er al niet zo gemakkelijk in.

5/5
Leidinggeven

Heel indrukwekkend, simpele dingen kunnen doen om alles te kunnen bijhouden, zoals een draaiboek bijhouden, waar je kan terug vinden hoe het evolueert of niet.

5/5
Voedingsleer

Heel interessant en leerzaam.

4/5
Photoshop

Duidelijke voorbeelden worden in de cursus aangeduid. Heel praktijkgericht. Met of zonder basiskennis is de cursus duidelijk.

5/5
Dierenartsassistent

Echt aan te raden! Super!

3/5
Sociale Psychologie

Beste lezer, Tot nu toe heel tevreden maar heb pas 2 lessen achter de rug dus even af wachten. Met Vriendelijke Groet, ***

4/5
Excel 2019

Heel duidelijke en overzichtelijke cursus, zowel op papier als digitaal

5/5
Webdesign

Top opleiding, top cursusleraar. Binnen een paar uur krijg je al antwoord op je vragen of een nagekeken huiswerk.

4/5
Excel 2019

Al vanaf de eerste les iets bijgeleerd. Cursus is tot nu toe duidelijk. Ik kan goed volgen. Enkel wel al vragen in de huiswerkopgave gehad waarvan ik niet meteen of voor mij het niet echt duidelijk is wat ik juist moet antwoorden.

5/5
Office 365 voor Windows

Alles is duidelijk en helder.

5/5
Geschiedenis

Heel interessant, geen klakkeloos van buiten leren, maar via de taken ook interactieve mening en opzoekwerk

5/5
Fietsenmaker

gewoon plezierig om er mee bezig te zijn, en tegelijkertijd toch nog wat op te steken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!