Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

De cursus is wel pittig , er worden veel formules gegeven ook afgeleiden daarvan . maar te weinig cijfer voorbeelden. Het verbeterwerk en de resultaten van huiswerk opgaven duur veel te lang.. Cursist ***

4/5
Parapsychologie

Ik vind deze cursus heel interssant en leerrijk, alles is heel goed geformuleerd. Duidelijk overzicht want het studeren bevorderd.

5/5
Astrologie

Ik doe het uit intresse

5/5
Tuinarchitectuur

Top

4/5
Portrettekenen

Ik vind de cursus tof omdat je portretten leert tekenen van bij het begin. Ik vind alleen dat de cursus te kort is omdat ik niet alleen mensenhoofden wil leren tekenen maar meer dan dat. De cursus zit wel goed in mekaar maar ik vind de leerkracht die het geeft wat te streng. Er wordt dan goede, opbouwende kritiek gegeven waardoor je een hoog cijfer verwacht maar een laag cijfer krijgt.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus zelf is zeer goed en helpt enorm. Ik vind wel dat een eventuele mailbox handig zou kunnen zijn als men met een vraag zit. Je kan wel een opmerking toevoegen bij het indienen van een opdracht. Toch denk ik dat deze soms over het hoofd word gezien.

3/5
Taarten Maken

Een mooie cursus met veel basiskennis. Alle stappen mooi uitgelegd. Helaas is veel ook terug te vinden op YouTube en zijn er ook digitaal geen video’s bij. Ook weinig suggesties om creatief te zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Duidelijke cursus, leert vlot en mooie illustraties

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

De cursus gaat super vlot voor mij! Alleen zijn de opdrachten soms niet duidelijk genoeg.

4/5
Bloemschikken

Ik vind het theoretisch gezien een hele aangename cursus, waar je steeds in verder wil. Enkel praktijk gezien is het soms iets moeilijker en zou het eventueel kunnen helpen om bv van elke genomen stap een foto te nemen. Onder andere van de corsage en krans vond ik heel moeilijk tastbaar.

4/5
Sieraden Maken

Cursus is best fijn, maar duur in aankopen,als je het netjes wil doen, voor verdere oefeningen.

4/5
Reiki

Het boek van *** is voor mij soms iets te veel uitgesponnen en mensen die niet bekend zijn met Boeddhisme zullen het misschien niet zo gemakkelijk vinden.Men krijgt wel waar voor zijn geld.en de lessen zijn goed te volgen en interessant.Het huiswerk wordt vlug terug gestuurd. Ik ben blij met de cursus.

3/5
Reiki

Zelf ben ik vrij zelfstandig in leren maar het handboek op zich leest niet zo makkelijk. De samenvattingen zijn wel goed duidelijk maar ben toch veel buitenuit moeten gaan opzoeken om het beter te begrijpen. Toen kwam ik gelijkaardige cursussen tegen die met video's werken ter verduidelijking. Dus had toen wel een beetje spijt van mijn keuze. Maar zoals gezegd kan ik gelukkig goed mijn plan trekken en lukt het wel. Dus video's ter verbetering in de toekomst zouden het aantrekkelijker maken en misschien ook de mogelijkheidheid om 1 tot 3 dagen een kijkstage in te voegen. (zie ik ook terugkomen in gelijkaardige opleidingen die dezelfde prijzen hanteren). Dit lijkt me ook leerrijk.

5/5
Paardenverzorging

De cursus is heel overzichtelijk en alles komt aan bod

4/5
Fit en Gezond Leven

Het is interessant maar best moeilijk.

4/5
Alles over de Hond

Overzichtelijk en uitgebreid

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De curses zijn heel leerzaam en de steun van b.v. motivatie coach is geweldig.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Makkelijk te leren, had verwacht dat er wat dieper op de items zou ingegaan zijn

5/5
Gitaar

Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Goede service en begeleiding

5/5
Astrologie

Ik vind de cursus tot hiertoe heel interessant. Ik beleef er veel plezier aan!

5/5
Piano

Het is niet te geloven, hoe snel en vooral prettig je met deze cursus piano kan leren spelen.

4/5
Tekenen en Schilderen

Super leuke cursus. Je leert op eigen tempi en krijgt goede feedback.

5/5
Tekenen voor Beginners

beste, ben tevreden over de cursus maar kan nu geen beoordeling geven daar ik nog pas begonnen ben en nog geen werk heb ingeleverd, de ontvangen cursus voldoet aan mijn verwachtingen, wat betreft het verdere verhaal zien we wat de toekomst brengt vele groeten ***

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Cursus is heel toegankelijk, heel veel informatie, ik kan er heel veel van bijleren Ideaal om op eigen tempo bij te keren. Praten met me de studenten is ideaal. Er is ruimte om vragen te stellen.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

ben net met de cursus begonnen. tot nu toe gaat dit prima, ik kreeg al het cursus materiaal snel aan. het online platform is zeer gebruiksvriendelijk. Klein min puntjes de communicatie naar de betaling toe.

3/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Structureel en inhoudelijk zit de cursus goed in mekaar. Je krijgt echter met momenten een vloed van moeilijke begrippen en benamingen te lezen die niet altijd verklaart worden, enig opzoekwerk maakt dan veel duidelijk en dat maakt het ook boeiend.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ideaal zijn de begeleidende, luister en oefen-opname's. ideaal om de maat te leren met je noten. Alsook ik de ringmap een meerwaarde vindt: goed om belangrijke punten te markeren en je huistaken er in op te bergen. Snel bij de hand om te oefenen en of de leerstof lezend te herhalen waar je maar wilt + ik vind het persoonlijk goed om alles te ordenen en makkelijker te plaatsen in mijn geheugen. Het controleren van mijn huiswerk verloopt vlot en pluspunt dat je je nagekeken huiswerk zelf ook kan nazien. tot zover zeer goed tevreden. Met vriendelijke groeten ***

5/5
Paardenverzorging

De cursus is logisch en duidelijk opgebouwd en zeer volledig. Ingezonden huiswerk met eventuele bijbehorende vragen naar meer duiding wordt binnen de week nagekeken en beantwoord.

5/5
Handletteren

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden en tips.

4/5
Antiek en Oude Kunst

De cursus is zo opgebouwd dat vaak terug moet gaan kijken naar vorige lessen. Dit helpt de student bij het herhalen van de lessen en hoe meer je dingen herhaalt hoe beter je ze kan onthouden. Er zijn ook telkens vragen die je echt doen nadenken over kunststijlen zodat je niet gewoon altijd feiten van buiten aan het leren bent.

5/5
Aquarelleren

Heel fijne en duidelijke begeleiding, ik ben fan!

5/5
Paardenverzorging

De cursus is mooi gestructureerd en geïllustreerd. Correcte afhandeling van huiswerkopdrachten. Kaft kapot toegekregen en meteen vervangen door een andere. Goede opvolging door de motivatiecoach waar je af en toe een mailtje van krijgt met een schets van je vooruitgang.

4/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben nog maar aan les 6, dus heel veel kan ik nog niet vertellen over de cursus. Wat ik wel al weet is dat de leerkracht echt super lief is, ze geeft goede feedback, is geduldig en positief ingesteld. Ik oefen op mijn gemakje verder. Ik heb wel vertrouwen in de cursus, want de andere cursisten maken echt prachtige exemplaren. Het is vaak wel heel uitdagend heb ik bij de andere mogen merken, maar dat is natuurlijk de bedoeling van leren.

5/5
Alles over de Hond

Ik vindt het geweldig voor op u eigen tempo te leren het is zo gemakkelijk en zeker een aanrader ik wou altijd gaan studeren maar niet zoveel tijd voor en met deze weg kan ik studeren wanneer ik effe tijd heb echt geweldig

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Een deftige manier om te communiceren/vraag te stellen over een opdracht aan de docent (mag via een forum) zou handig zijn. Vragen stellen via 'huiswerk' vind ik geen goede manier.

5/5
Paardenverzorging

Heel leuke cursus, heel veel feedback waar ik echt iets mee ben.

4/5
Handletteren

Interessante theorie

4/5
Taarten Maken

Ik vind de cursus leuk. En krijg goede respons van de leerkracht.

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De cursus vind ik heel interessant

5/5
Taarten Maken

Ik ben nog niet zo lang gestart maar vind het een heel intressante cursus en wel aangenaam als mama dat je het kan doen wanneer je kan.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik heb nog maar 7 hoofdstukken gestudeerd, maar de inhoud is goed, eenvoudig vlot te lezen (of te laten voorlezen = super!!). Een kleine bemerking, de cursus is nogal op Nederland gericht.

5/5
Haken

Alles is heel goed uitgelegd.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Het is een goed onderbouwde cursus. Je krijgt persoonlijke feedback waarmee je verder kan. Voor mij omdat ik nog moet terug loskomen in het creatieve stuk van mijn zijn, moet ik steeds een drempel over om een les onder handen te nemen. Maar dan vliegen de uren terwijl ik bezig ben.

4/5
Taarten Maken

Een leerrijke cursus, waarbij je echt van nul begint. Er is een mooie opbouw waardoor iedereen de cursus kan volgen. Je krijgt ook elke les tips van je docent wat toch weeral leerrijk is.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus op zich is uitstekend . De verbetering van de huistaken zou weliswaar iets vlugger mogen gebeuren.

4/5
Aquarelleren

Goed opgebouwde cursus. Aandacht voor verschillende technieken. Mis enkel, gezien het feit dat het een online cursus betreft, het uitbeelden in filmpjes van de te volgen handelingen. Lijkt me een gemiste kans om dit aspect van online werken niet te gebruiken.

5/5
Reiki

Ik vind de cursus heel duidelijk.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een zeer duidelijke cursus en gebruiksvriendelijk

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Top lessen echt een aanrader Ik droomde al zo lang van de cursus fotografie maar zag dit niet zitten om nog eens avondles te volgen en dit dan ook te combineren met mijn werk in de zorg als zorgkundige Nu ik deze cursus gevonden heb kan ik eindelijk mijn droom waarmaken en dan nog eens op mijn eigen tempo. Ik zou het zo opnieuw doen!!

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Ben zeer tevreden over de opbouw van de cursus. Ook de ruimere informatie over de kinderverhalen geeft je een goed beeld. Ook zeer fijn dat je dankzij de inhoudstafel weet wat er ook nog volgt. Het aantal tekens om uitleg te vragen vind ik persoonlijk erg weinig.

4/5
Elektrotechniek

Tevreden over de cursus mag soms wat gedetailleerder uitgelegd worden.

5/5
Parapsychologie

Mijn ervaring met deze cursus is heel goed. Misschien de grootte van het bestand dat je kan door sturen groter maken. Dan is alles perfect. Mvg ***

4/5
Handletteren

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar het zet wel aan om verder te doen. Tot nu toe heb ik nog niet veel persoonlijke opmerkingen gekregen. Vanaf nu hoop ik wat terechtwijzingen te krijgen met dan ook de nodige info hoe het goed te krijgen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik ben net gestart met deze opleiding en heb al veel bijgeleerd. Ik heb geen naai achtergrond en de opleiding legt het mij stap voor stap uit. De opleiding is zeer ruim, ik heb al vanalles gemaakt en ontworpen. De cursus beschrijft hoe je een kledingstuk moet stikken en hier en daar zijn er afbeeldingen die de uitleg versterkt. Toch is het voor mij niet altijd zo duidelijk waardoor ik extra uitleg moet googelen. Voor de rest ben ik heel tevreden van de opleiding en de docent!

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik volg de opleiding Binnenhuisarchitectuur. De cursus en taken zijn heel duidelijk uitgelegd met bijpassende illustraties ter verduidelijking. Hierdoor leest het ook aangenaam en vlot. Ingediende taken worden snel nagekeken door de docent. Ik ben heel te vreden van deze cursus en vind het zeker een aanrader voor iedereen die interesse heeft in Binnenhuisarchitectuur!

5/5
Encaustic Art

Encaustic art. Zeer duidelijke cursus, leuk om te volgen. En een super leerkracht

4/5
Alles over de Hond

Vind de cursus maar zou graag meer feed back krijgen in plaats van alleen maar ok Hopelijk doen jullie daar iets aan Groeten ***

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Er mogen soms wat meer foto's in staan hoe je iets moet naaien. Foto's maken het vaak makkelijker om iets te snappen dan enkel tekst

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben heel tevreden over deze manier van leren. Ik zelf volg een cursus gitaar, maar waarom ik deze manier van leren zo leuk vind is om dat ik ook papa ben dus ik heb niet altijd zo veel tijd voor te studeren. Anders dan op een school, kun je met de cursussen van NHA je tijd nemen, om te leren en te studeren, je studeert op je eigen tempo en wanneer je tijd hebt. je moet de leerstof niet in een week of maand helemaal uit je hoofd leren zoals op een school of universiteit. En daarom raad ik NHA aan. Ik kan studeren op mijn eigen tempo !

5/5
Populair Computergebruik Windows 10 / Office 2019

goed uitgelegd en door telkens opnieuw te proberen komen we er wel hopelijk

5/5
Alles over de Hond

Heel interessant

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De opleiding is zoals ik tot nu te ervaar goed onderbouwd. Die begint echt met de eerste stappen, die nodig zijn om de onderwerpen die aan de cursus verbonden zijn dieper uit te spitten. Voor mij is het momenteel veel herhaling, wat soms geen uitdaging heeft. Maar het is te begrijpen. Ik heb eerder uitdagingen nodig, dus ik zie er naar uit naar de lessen verder in het pakket. Een aanrader.

5/5
Handletteren

Ik vind handletteren een fijne cursus, die heel overzichtelijk is opgesteld. Je krijgt verschillende oefeningen die je dan in je huiswerk verder kan toepassen.

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Beetje te basic

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Momenteel heb ik bijna de helft van de cursus doorgenomen. Afgaande op de onderwerpen van de cursus, merk ik dat er meer nadruk wordt gelegd op het leven naast het nemen van een foto (terwijl ik liever had had de nadruk lag op het nemen van de foto)

5/5
Aquarelleren

Er zit geen externe druk achter, is opgedeeld in haalbare stukjes. Voor mij erg belangrijk. De administratieve opvolging is heel goed. (Klein puntje : ik blijf mail krijgen om me voor eerste keer voor iets in te schrijven terwijl ik al ingeschreven ben) Punten : ik vind dat punten aan hoge kant gegeven w, waarschijnlijk om studenten niet te ontmoedigen. De feedback is to the point, positief geformuleerd, je merkt dat dicent veel ervaring heeft. Er is op forum nog heel veel te vinden wssr ik nog geen tijd voor maskte (vb bibliotheek). Ik vind de prijs ook heel haslbasr. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

4/5
Tuinarchitectuur

Je kan zelf je studietijd plannen.

5/5
Schoonheidsverzorging

Het is een super cursus! Ik weet al zoveel meer over de huid etc & ben er echt zo blij mee

5/5
Bloemschikken

Een top docent die heel snel feedback geeft. De cursus is zeer duidelijk uitgeschreven!

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik had vroeger al notenleer gehad, lang geleden,. Het begin van deze cursus is zo opgevat dat ik dadelijk de noten terug onder de knie had. Het lezen en spelen gaat daardoor een stuk gemakkelijker. Prachtige opbouw van de cursus

5/5
Parapsychologie

Ik vind het heel gemakkelijk om te studeren wanneer het mij uitkomt.Punten van het huiswerk komen altijd mooi binnen

5/5
Alles over de Hond

Je wordt goed begeleid. Dikke aanrader

4/5
Aquarelleren

Ik vind de cursus goed opgebouwd. duidelijk en goed gestructureerd. Laagdrempelig om te starten. Ik zou graag nog meer persoonlijk contact hebben met de lesgever/andere cursisten

5/5
Vrij tekenen

Ik vind de cursus heel goed hij is gemakkelijk uitgelegd en goed te volgen ,zelf ben ik nog maar aan les drie maar het gaat vlot.Ook het huiswerk insturen is gemakkelijk en word snel beantwoordt. Ik zeer tevreden.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik ben tevreden. Maar Misschien zou een chat via bv. zoom één maal per maand wel nuttig zijn. Dit is uiteraard mijn mening. Groeten ***

4/5
Gitaar

Ik vind het nog erg lastig, maar wordt super ondersteund door de docenten

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind het een hele leuke cursus. Soms mis ik wel meer uitleg

3/5
Keyboard

Te technisch voor mij... Je moet veel onthouden... Zou handig zijn dat de muziekfragmenten ook video's zijn.

5/5
Gitaar

Voor mij is deze cursus perfect, omdat ik deze cursus kan doen op het tempo dat ik de tijd er voor hebt en is zeer duidelijk om zelf studie te doen

5/5
Elektronica voor Beginners

Momenteel zit ik nog maar bij les 6 maar ik ben zeer tevreden over de cursus(inhoud). Alles is voldoende uitgelegd en de figuren helpen daar ook wel bij. Ik kijk ook al heel erg uit naar de practicumlessen want dat ziet er ook boeiend en leerrijk uit.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Een erg leuke cursus, met duidelijk cursusmateriaal en zeer vlugge opvolging en feedback van je persoonlijke mentor. Ik ben erg blij dat ik me hiervoor na lang aarzelen heb ingeschreven.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben super tevreden over deze cursus. Goede service, super begeleiding en bensupet super tevreden met mijn docent. NHA jullie zijn geweldig. Bedankt voor alles. Groetjes ***

5/5
Beleggen voor Beginners

Huiswerk word altijd snel nagekeken en verbeterd en cursus is ook duidelijk geschreven

5/5
Programmeren voor Kinderen

De cursus word mooi stap voor stap beschreven en je kan mooi elk stapje volgen wat er moet gebeuren bij het programmeren aan de robot. Dit maakt het aangenaam om deze cursus te volgen.

5/5
Elektrotechniek

Hele vlotte service. Door een klein probleem een deel van de cursus niet ontvangen. Gebeld naar klantendienst en nog dezelfde week was dit in orde gebracht.

5/5
Elektrotechniek

De cursus is prima.Ook de mogelijkheid om uw leraar te contacteren is positief.Verder geen opmerkingen.

5/5
Aquarelleren

Goede uitleg en leerrijke huiswerkopdrachten, snelle feedback van de docent. Ik leer veel bij en vind het heel fijn om met mijn cursus bezig te zijn.

3/5
Tuinarchitectuur

De cursus ziet er netjes uit en de taken worden snel verbeterd. Ik had misschien wel wat filmpjes of links naar filmpjes verwacht die vakgerelateerd zijn. Nu is het vooral luisteren naar een computerstem. Ook de beloofde tablet laat op zich wachten, wegens een stockprobleem. Voor de rest denk ik wel dat ik een volgende cursus ook wel via nha zou volgen omdat de inhoud van de cursus wel uitgebreid is en goed gedocumenteerd.

5/5
Astrologie

test

5/5
Paardenverzorging

jet is super

5/5
Beleggen voor Beginners

Fantastische manier van leren.

5/5
Paardenverzorging

Alles is mooi onder verdeeld in hoofdstukken die echt belangrijk zijn. Mooie opbouw van de cursus en alles komt aan bod. Taken worden heel sne en correct verbeterd! Echt een top cursus!

4/5
Alles over de Hond

Hele leerrijke opleiding!

4/5
Handletteren

Ik zit bijna halverwege. Totnogtoe ben ik zeer tevreden, voldoet het aan mijn verwachtingen en loopt alles zeer vlot. Dank

4/5
Elektrotechniek

Soms wordt verondersteld dat dingen gekend zijn voor de cursist. Als leek vind ik dat soms wel moeilijk. Een beetje duiding zou hier op zijn plaats zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Mooi uitgelegd cursus, alles is duidelijk

5/5
Yoga

Heel uitvoerige beschrijving in cursus en fijne feedback van lesgever.

5/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Nha is een zeer gemakkelijke vorm van studeren Alles op je eigen tempo en je kan altijd studeren als het u past Stuur je huiswerk in en binnen een zeer korte tijd heb je uw resultaat in de mailbox Ik ben niet zo een uitblinker als student maar deze vorm van studeren is mij op het lijf geschreven Alles mag niets moet Als deze cursus ten ende is ga ik mij zeker inschrijven voor de volgende Ik ben *** jaar en vind dit een uitdaging om te concureren tegen mijn studerende kinderen dat heeft hen ook een boost in hun studie

4/5
Massage

De cursus voldoet inhoudelijk grotendeels aan de verwachtingen. De visuele documentatie (filmpjes) kunnen nog beter.

4/5
Keyboard

Spijtig dat de "aanbevolen" keyboard niet de mogelijkheden heeft die in de cursus als voorbeeld dienen.

4/5
Vrij tekenen

Het verschil tussen wat mijn verwachtingen waren en de uiteindelijke cursus was groot. Doch na 8 lessen is er al heel wat verandert. Men verwacht tekentechnieken maar in les 4 krijgt men de opgave een levend wezen te schetsen. Kwam vreemd over. Niettegenstaande doe ik gewoon verder en vertrouw ik op mijn docent.Toegegeven dat ik al heel wat heb geleerd en met de nodige nieuwsschierigheid uitkijk naar de volgende lessen.

5/5
Reiki

De leerstof is enorm verrijkend en zinvol. Je kan het op jezelf en anderen toepassen. Zeker een aanrader!

4/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, Iets dat ik altijd heb willen doen en thuis kan leren. Heel tevreden dus iets aanpassen zou ik zeker niet aanraden op deze moment.

3/5
Haken

Duidelijk geformuleerd

3/5
DJ & Muziekproducer Worden

BEN TEVREDEN MAAR KON BETER

4/5
Alles over de Hond

Het is zeer aangenaam om de lessen door te nemen, alles wordt heel makkelijk en goed uitgelegd. De Plaza is ook super gemakkelijk te gebruiken, alles kan je daar terug vinden.

4/5
Massage

De cursus is goed compact en overzichtelijk, is duidelijk en zeker niet te moeilijk om te begrijpen. De toetsen zijn ok. Snelle respons van de leraar. Ik mis echter de praktijk gerichte lessen. Zelfstudie is goed en de filmpjes en foto's zijn duidelijk maar dit geeft niet aan dat je tijdens de praktijk meer uitleg over houding en druk, beweging,... kunt vragen. Zo heb je een beter idee of dat je goed bezig hebt. Enkele dagen praktijk organiseren, de dagen die van te voren worden meegedeeld zodat de mensen die werken er ook bij kunnen zijn, zou een meerwaarde zijn.

3/5
Yoga

Ik ben wel tevreden, maar ik kom tijdens mijn oefeningen mezelf nogal enorm tegen. Ik heb veel psychosomatische klachten, maar ik weet niet of dit door de Yoga-oefeningen komt. Ik noteer mijn observaties en krijg goede feedback van de leerkracht. Ik wil me echter niet forceren. Dus ik neem mijn tijd. Ik vind de theorie wel interessant, maar ik ga er niet té diep op in. Mvg ***

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Je doet het volledig op eigen tempo, het indienen van de opdrachten verloopt zeer vlot en is zeer eenvoudig. De feedback is correct en zeer behulpzaam. Zeker aan te raden!

5/5
Kunstgeschiedenis

De cursus kunstgeschiedenis die ik volg bevalt me ten zeerste qua inhoud maar ook voor de presentatie. Ik kijk steeds uit naar de evaluatie van mijn ingestuurde huiswerkopgaven die door mijn docente snel doorgestuurd wordt. De opgaven zijn zodanig dat een persoonlijke inbreng zich opdringt en bijdraagt tot een persoonlijke ontwikkeling, wat wel de bedoeling is van mijn deelname aan deze cursus.

5/5
Keyboard

Ben nu bij les 5 en vind het wel erg moeilijk, heb geen muziekachtergrond.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Eerste leer ervaring online bevalt goed.

4/5
Thuiskapper

Ik had meer verwacht van de Dummy. Het haar is heel moeilijk te behandelen doordat deze heel veel slag/bekken heeft. Naar mijn persoonlijke mening is dit niet simpel als beginnende/lerende kapster. Voor de rest ben ik tevreden van de producten. Mvg

5/5
Thuiskapper

Het is een heel leerrijke curcus. Ik had nooit gedacht dat dit ging lukken maar met NHA wel. De producten die ik heb gekregen werken goed. Ik ben echt heel blij.!!

4/5
Handletteren

Een overzichtelijke en duidelijke cursus. Leuk om feedback te ontvangen waarmee je echt aan de slag kan. Als handletter leek een echte aanrader.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een zeer leuke cursus. Als je helemaal geen kennis hebt van naaien, is het soms moeilijk uitgelegd. Het contact met de lesgever kan alleen als je een huisraad doorstuurt, dat is spijtig, soms handig om hulp te vragen. Een melding via mail krijgen als een cursist je een bericht stuurt, is ook handig, zo kan je elkaar sneller helpen. Maar dit zijn kleine details voor een super leuke cursus.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel overzichtelijke methode! Tof dat je na elke les feedback krijgt.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Cursus zit goed in mekaar,. Duurt te kang eer verbeteringen gedaan zijn.

5/5
Alles over de Hond

Deze cursus is duidelijk en begrijpbaar. Kan voor iedereen die hierover kennis wil vergaren dienen. Met de duidelijke opbouw is voorkennis niet nodig.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tot nu toe blijkt de cursus zeer interessant. Heel toegankelijk. De communicatie verloopt niet echt vlot met NHA zelf, maar okee.

5/5
Alles over de Hond

De lessen zijn kort, overzichtelijk geschreven. Er is in de vraagstelling ook ruimte voorzien van je eigen mening en gedachten wat de huistaken wel boeiend maakt.

4/5
Thuiskapper

Thuisstudie op eigen tempo vind ik prima. De praktijk zou ik toch liever fysiek zien om bijgestuurd te worden dan dit na te doen via filmpjes. Wanneer je iemand fysiek ziet kan je die persoon ook beter begeleiden en bijsturen met tips dan via mail.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Hallo! Dit is al de derde of vierde cursus die ik bij jullie volg. En ook over deze cursus ben ik weeral zeer tevreden! Never change a winning team!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik heb nog maar ***% van de opleiding afgewerkt en ze voldoet werkelijk aan mijn verwachtingen! Ook reeds 5 taken digitaal verzonden en onmiddellijk feedback gekregen van de leraar.

4/5
Haken

Het is heel leuk om zoveel verschillende dingen te haken. Echt wat uitdaging. Het enige nadeel vind ik, dat je per les maar 1x iets kan vragen. Dus je moet al een aantal keer iets geprobeerd hebben vooraleer je een vraag kunt stellen. Verder heel leuk!

5/5
Taarten Maken

Heb de taarten maken cursus genomen is heel leerrijk en dankzij de cursus weet ik veel meer dan ik ervoor wist

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben momenteel bezig aan les 6. Tot nu toe een zeer interessante cursus met uitdagende oefeningen en huiswerkopdrachten waarbij je toch wel jouw creativiteit zijn werk moet laten doen. De huiswerkopdrachten worden ook altijd zeer snel nagekeken door de docente en ze geeft ook goede opmerkingen waar je dan weer op kan verderoefenen om jezelf te verbeteren!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik vind de uitleg heel duidelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken, dus je moet niet te lang wachten op resultaat. Wel : ik volg digitale fotografie en bewerking en jullie gebruiken alleen photoshop elements. Misschien uitbreiden naar photoshop CC aangezien dit toch vollediger is en de manier van bewerken voor enig zoekwerk van mijn kant zorgt.

4/5
Beleggen voor Beginners

Proper, maar zeer zakelijk (wat bij beleggen wel goed is)

4/5
Autotechniek

ik ben er nog maar net mee begonnen ,en het is goed in elkaar gezet en heel erg duidelijk. het enige wat ik vind wat er onderbreekt en dat is beeld materiaal om bepaalde werkingen te kunnen zien , waardoor het beter is om er begrip in te krijgen. Met beeld materiaal begrijp je het wat makkelijker en indien nodig vaker terug kan zien ( bv. de werking van een motor ) enz. Het zou dus makkelijk zijn als je het op de site van de bijbehorende les kan vinden.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben heel tevreden over de cursus fotografie en beeldbewerking, Ik heb onlangs mijn eerste opdrachten doorgestuurd. Het was heel snel verbeterd en de commentaar die ik terug kreeg was super vriendelijk en lovend! Er zijn eigenlijk nog een hele boel van jullie cursussen die me echt wel interessant lijken. Het materiaal wordt ook steeds proper geleverd. Krijg ik een nieuw deel aan, wil ik er gelijk invliegen om te zien wat er nog komt. Kortom ik ben meer als tevreden over de cursus!

4/5
Astrologie

De cursus die ik volg is zeer interessant, maar vraagt m.i. toch iets meer aandacht en opzoekingswerk dan enkel wat in de cursus zelf wordt meegegeven teneinde het huiswerk te kunnen maken. Maar op zich is dit niet negatief: bijleren en ervaring opdoen is immers de en mijn bedoeling. Wel even moeten zoeken hoe een huiswerk digitaal in te brengen en door te sturen naar de docent. Interessant is wel, al had ik het niet nodig, de mogelijkheid dat het verstuurde werk nog kan aangepast worden zolang deze niet is nagekeken door de docent. Alhoewel de docent ruime tijd krijgt om het opgestuurde huiswerk mer commentaren na te kijken was ik blij verrast dat de resultaten zeer snel terug binnenkwamen!

5/5
Taarten Maken

De opleiding taarten maken vind ik super! We leren de basis voor taarten te maken en te decoreren. Alles is goed uitgelegd. Moet geen ervaring hebben om deze te doen. Ik raad het zeker aan!

4/5
Autotechniek

Doet wat het beloofde te doen, namelijk een basis inleiding geven tot de automechanica.

4/5
Taarten Maken

Zeer tevreden over het feit dat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt leren. Ook de cursus is zeer leerrijk. Ik heb lang getwijfeld om de cursus te kopen en ben zeer blij dat ik dit gedaan heb.

4/5
Thuiskapper

Een goeie en duidelijke studie, zeker een aanrader 👍

4/5
Elektronica voor Beginners

De lessen zijn goed opgedeeld in niet te grote hoofdstukken, dat maakt het overzichtelijk en makkelijk in te plannen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik heb al enige naai ervaring, maar wil deze vervolmaken en ik denk dat deze cursus daar wel geschikt voor is, ik vind het alleen een beetje spijtig dat er geen filmpjes van sommige technieken zijn zoals bij mijn nagelstyling cursus van Nha, ik sta ook al verder dan de cursus en nu moet ik wachten tot ik het volgende deel ontvang, voor het overige vind ik het ok. Duidelijke uitleg en de cursus nog eens thuisgestuurd, wat ik ook heel belangrijk vind.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind dit een opleiding die leuk is maar soms heb ik het gevoel dat je wel al moet kunnen naaien. Dus ik vind dit niet echt voor beginnende naaisters. Een hele vriendelijke lerares. Goeie opvolging.

5/5
Kunstgeschiedenis

Het betreft de eerste cursus die ik via nha volg en daarvan heb ik nu 2/3 gelezen. Zoals u aan mijn beoordeling kan zien, ben ik erg tevreden over deze cursus kunstgeschiedenis. De inhoud is goed goed gestructureerd in 30 lessen en de leerstof is uitstekend uitgelegd. Over de inhoud is erg goed nagedacht: er wordt niet te veel en niet te weinig, maar net genoeg leerstof aangeboden. Prima gedaan!

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Goed voor beginnende schrijvers - gedetailleerd- lale info die je nodig hebt.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid.

4/5
Tekenen en Schilderen

De feedback vind ik wel goed maar misschien op dit ogenblik iets te oppervlakkig. Waarschijnlijk is deze fase in de cursus nog te vroeg om dieper in te gaan op details waar ik moet op letten, het zal waarschijnlijk wel verbeteren naar mate de cursus vordert.

5/5
Handletteren

Ik heb de cursus handletteren afgerond en ben net begonnen met de cursus illustratief tekenen. Beide cursussen zitten heel goed in mekaar. Ze zijn duidelijk en leerrijk. Ook de docenten geven genoeg tips en feedback waardoor je beter aan de slag kan gaan en waaruit je kan leren. Ook het materiaal is heel snel aanwezig en je kan met de kleinste middelen meteen aan de slag. Ik ben heel tevreden met NHA!

5/5
Yoga

Het is heel leuk,op je eigen tempo ,als je vragen hebt krijg je direct antwoord

4/5
Handletteren

Cursus wordt op tijd geleverd, duidelijke uitleg, huiswerk wordt op tijd gecontroleerd

4/5
Aquarelleren

Bijgeleverd materiaal is miniem

4/5
Astrologie

Duidelijke cursus, duidelijke opbouw Huiswerk wordt vlug verbeterd met waar nodig feedback

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus, soms wat moeilijk uitgelegd Opdrachten worden vlug verbeterd, met meestal een uitgebreide feedback waardoor je weer verder bijleert

4/5
Antiek en Oude Kunst

Heerlijk op eigen tempo boeiende leerstof verwerken ! De cursus antiek en oude kunst leert vooral een aantal inzichten aan die je op alle kunstobjecten kan toepassen. Net wat ik zocht !

4/5
Autotechniek

De cursus is geschreven in duidelijke taal. Met voldoende voorbeelden en afbeeldingen. De Plaza is vlot toegankelijk en eenvoudig maar handig in gebruik. De verbeteringen van de huiswerken worden binnen een korte termijn gegeven met duidelijke commentaar bij de opmerkingen.

4/5
Fotografie

Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ben heel tevreden over de cursus. Het zou leuk zijn mochten er ook filmpjes zijn over bepaalde technieken. Het 'zien' doen is vaak duidelijker dan de geschreven uitleg.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Ik vind het een fijne leerrijke opleiding. Ik heb vooral veel plezier met het maken van de opdrachten. Deze worden beoordeeld door je persoonlijke docent. Al denk ik dat ze nogal gul zijn bij het geven van punten. 😉

4/5
Taarten Maken

Alles in orde

4/5
Taarten Maken

Een zeer fijne en toegankelijke cursus. Leuke verrassing erbij met behoorlijk wat toebehoren, welke handig zijn doorheen de cursus. Aangename begeleiding! Goede feedback met extra verdieping en uitdagingen.

4/5
Taarten Maken

Mijn product taarten maken bevalt mij enorm, je kan op eigen tempo leren en dit rustig thuis. Je moet natuurlijk zelf de motivatie hebben om deze lessen aandachtig te volgen en aan te werken. Ik zelf ben er voor en ben bereid om nog cursussen in de toekomst te volgen.

3/5
Elektrotechniek

Het is leuk om op deze wijze te leren. Het is enkel wat moeilijk wanneer je iets niet begrijpt of vragen hebt je niet snel met je docent in contact kunt komen.

5/5
Illustratief Tekenen

Goed gestructureerde, duidelijke en interessante cursus. Boeiende en grensverleggende huiswerk taken. Snelle en accurate feedback van docent. Ik ben fan!

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

het is een hebby wat moet men anders in de winter

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

ik ben nog maar aan de tweede les. Het lijkt me allemaal duidelijk. En ik ben stilaan op gang aan 't komen. Kom binnen enkele maanden nog eens om mijn indruk vragen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste. Het is de 1ste keer dat ik les volg via jullie organisatie. Ben ook nog niet lang bezig maar toch heb ik al een positief gevoel. Ik vind het leuk om te doen. Het is degelijk uitgelegd. Misschien een kleine opmerking voor de praktische zaken is het misschien wel interessant een filmpje op de site te plaatsen zodat we het ook kunnen zien. Het is maar een suggestie voor de rest vond ik het zeker aan te raden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Vrij in je persoonlijke tijdsbesteding en tegelijk zeer goed begeleid.

4/5
Thuiskapper

Positief: met video, duidelijke theorie, zowel mannen als vrouwen, degelijk bijgeleverd materiaal! Voor verbetering: knipschema gelinkt aan kapsel nadien als extra voorbeelden zou praktisch zijn!

5/5
Bloemschikken

Ik ben heel tevreden over mijn les bloemschikken.niets op aan te merken.en punten voor de huistaak worden snel doorgestuurd.

5/5
Tekenen en Schilderen

De hobbycursus tekenen en schilderen bestaat uit twee lijvige mappen. Gezamenlijk bevatten ze 56 lessen. Elke les kent dezelfde opbouw en bevat naast een inleiding, theorie, oefen- en huiswerkopdrachten, een samenvatting en begrippenlijst. Elke les is rijk geïllustreerd niet alleen met tekeningen en schilderijen van beroemde kunstenaars maar ook van cursisten die ons zijn voorgegaan. De druk is verzorgd. Je huisopdrachten kun je gemakkelijk fotograferen en online doorsturen via het online leerplatform Plaza naar je coach. Mijn coach geeft me vaak al de dag nadien een evaluatie (ze is erg genereus) en feedback waarmee ik vaak iets aan kan. Als extraatje heb ik ook een tablet ontvangen.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Deze opleiding bevalt me heel goed. Lijkt moeilijk maar alles wordt precies goed uitgelegd waardoor het toch makkelijk is en huiswerk wordt ook heel snel nagekeken en je krijgt gelijk je punt en eventuele uitleg en opmerkingen. Ook de klantenservice is heel vriendelijk en helpt goed. Wat er wel eventueel gedaan kan worden zijn korte instructie video's voor moeilijk opdrachten. Bedankt voor de mogelijkheid dat mensen toch thuis kunnen studeren zoals ik met 3 kinderen. Met vriendelijke groet, ***

4/5
Piano

Doordat zowel notenleer als spelen gecombineerd worden aangeboden, leer je elke les bij en wordt het nooit saai. De tussenkomsten van de lesgever op het huiswerk maken de cursus persoonlijker.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Duidelijke cursus. Vlug antwoord van de docent. Super leuk!

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Voorlopig geen problemen

4/5
Gitaar

Alles gaat wel perfzkt het enige is als er even iets niet lukt en het is een muziek instrument zou het fijn zijn miest je niet alleen verder oefenen en heel af en toe is samenzitten zou toch is supper zijn zodat je wat kunt zelerder zijn dat het juist is wat je doet wa t je kan maar een heel jort vraagje stellen enkel bij een huistaak en niet tussendoor wanneer je het wel is nodig hebt gr voor de rest toppy

5/5
Kalligrafie voor Linkshandigen

Ik vind het allemaal geweldig. Alleen zou ik als je de cursussen maandelijks opstuurd een dikkere enveloppe ofzo gebruiken want mijne was kletsnat ik heb ze moeten laten drogen mijn cursus. Voor de rest ben ik heel tevreden van de cursus en het materiaal alles heel goed uilegd de leerkracht geeft goede tips!!!

5/5
Parapsychologie

Ik ben gewoon tevreden tot nu toe. Alles wordt netjes aangeleverd en op tijd. Mooie map om alles in te doen. Top.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Zeer goede en mottiverende begeleiding. Voorbeelden van andere studenten zou leuk meegenomen zijn.

4/5
Parapsychologie

Makkelijk te begrijpen. Duidelijk uutgelegd met voorbeelden.

5/5
Thuiskapper

ik was zeer tevreden over hoe dit product werd geleverd en ook over de inhoud. alles is heel duidelijk en professioneel.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Ik heb altijd interesse gehad voor electronica en kan dit nu verwezenlijken via jouw cursus op mijn tempo

4/5
Tekenen en Schilderen

Het is een leuk dat al de lessen en materialen samen toekomen. Je kan over heel de lijn zien wat er te leren valt. Het is goed dat je op je eigen tempo kan werken. Er zitten nogal veel pagina's in de kaft zodat het moeilijk is om te bladeren.

3/5
Autotechniek

Er zouden wat meer foto's worden bijgevoegd.

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een heel uitgebreide cursus waarin de dingen duidelijk worden weergegeven zodat het makkelijk leren is.

4/5
Piano

daar ik nog nooit kennis heb opgedaan van muziekles leer ik de muziek beter begrijpen van a tot z en dat vindt ik toch zeer belangrijk. wat mij wel gemakkelijker zou maken mijn huistaken kan ik maar half oplossen als ik een notenbalk moet inscannen vb. en copieren lukt mij niet daar ik ook niet veel met comp.bezig ben mij lijkt het de ideale oplossing superrr om de les op mijn ritme te volgen raad het alle mensen aan zelfs ,iemand die wou inschrijven voor tekenen groetjes***

3/5
Thuiskapper

de cursus zou meer filmpjes mogen bevatten om de cusrsus zo duidelijker te kunnen begrijpen.

5/5
Taarten Maken

Goed lessenpakket en lesmateriaal. Eenvoudig te volgen en echt gemakkelijk om het op u eigen gemak te doen. Geen tijdsdruk en stress. Heel gemakkelijk te combineren met mijn gezin van 3 kinderen onder 4.

4/5
Piano

Zeer duidelijk uitgelegd en mogelijkheid tot vragen stellen is top. Juist de vingerzetting op piano zou duidelijk mogen weergegeven worden. Met foto van toetsen piano en aanduid vingers of noten

5/5
Sieraden Maken

Een hele duidelijke cursus waar praktijk de bovenhand krijgt op theorie. De uitleg is goed beschreven zodat je bij het maken van de sieraden niet meer opzoekwerk moet doen. Ook de theorie is juist wat je nodig hebt. Ik heb geen spijt dat ik deze cursus gekozen heb

4/5
Taarten Maken

Ik volg de curcus Taarten maken. De Les is goed opgedeeld en werkelijk iedereen kan instappen. Je krijgt veel curcusmateriaal bij, dat vind 8k zeker positief wetende dat je ook nog vaak naar de winkel moet gaan voor oa ingeredienten voor de taart . Momenteel zijn mijn eerste 4 lessen afgewerkt nu moet ik dus wachten tot de andere lessen beschikbaar zijn dit vind ik wel een beetje aan de spijtige kant dat ik niet direct kan voortdoen

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

5/5
Autotechniek

In de cursus Populaire Autotechnieken staat de theorie vrij duidelijk en verstaanbaar uitgelegd, men hoeft hier geen voorkennis van te hebben om de cursus te kunnen volgen. Met een voorkennis is het gemakkelijker verstaanbaar en kan men toch nog altijd wat details bijleren die hierin beschreven staan. Ik ben hier heel tevreden over en de rest van de cursus ziet er veelbelovend en uitgebreid uit.

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Alles verloop heel vlot u en u komt zeker niks te kort

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik ben zeker tevreden, deed mijn eerste huiswerk binnen en binnen een mum van tijd werd dit verbeterd en terug gestuurd met feedback. Heel fijn.

5/5
Massage

Alles zit in de cursus, theorie en video's

5/5
Antiek en Oude Kunst

Niet alleen de inhoud is heel boeiend . Ook de vragen die achteraf gesteld worden als huistaak zijn een uitdaging om de leerinhoud door en door te leren begrijpen . Denken ' out of the box ' is hier zeker van toepassing .

5/5
Reiki

Ik ben zeer tevreden over deze cursus! Leer er enorm veel vn bij en is echt boeiend!

5/5
Tekenen en Schilderen

Ben zeer tevreden over de uitleg en de diversiteit van de opdrachten . Heb nooit les gehad over de technieken van tekenen en schilderen en daarom hou ik ook van de uitleg van de producten . Ben ook tevreden over de uitleg van de verbeterde werken , zo weet je wat te doen om te verbeteren. Bedankt

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De inhoud van de aangeboden cursus kalligrafie vind ik prachtig. Zowel de praktijk, het kalligraferen, als de geschiedenis van de letters vind ik prachtig, heel verrijkend. Ik twijfelde als ik het kalligraferen zou kunnen leren via thuisonderwijs want is dit niet iets dat je leert waar men het letterlijk aan je toont?! Maar alles wordt zo goed uitgelegd in de cursus dat het is alsof de docent werkelijk naast je staat. Ik ben dol enthousiast en super gemotiveerd! Ik moet mij intomen om niet de hele cursus in enkele dagen door te nemen. Stap voor stap dus! En vooral heel veel oefenen! Het studentenplatform is super gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Het uploaden van huiswerk houdt niets in. Je hoeft echt niet veel te kennen van de computer om dit te kunnen doen. In het begin is het wat zoeken om het thuis studeren in te plannen in je dagelijks leven. Maar mits wat oefenen en vallen en opstaan komt ook dit in orde. Het enige waar ik het wat moeilijk mee heb is dat wanneer ik telefonisch contact opneem met NHA, men aan de andere kant van de lijn echt met een 'Hollands' accent praat. Ik heb soms echt moeite om de mensen te verstaan.. Uitzonderlijk dien ik telefonisch contact op te nemen met NHA, dus valt dit eigenlijk helemaal in het niets vergeleken met het 'pracht aanbod' van de cursus! Ik ben dus een heel tevreden student!

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus en tof om persoonlijke feedback te krijgen van je mentor. Het zou alleen nog beter zijn als er voorbeeldfilmpjes worden geïmplementeerd. Soms is het effe opzoeken wat de bedoeling is, maar met een filmpje zou dit direct duidelijk zijn. Het is leuk om te weten wat je allemaal op het einde van de cursus kunt maken en het geeft een boost tijdens de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden met deze product. Ik heb eindelijk dankzij deze opleiding mijn motivatie gevonden om mijn passie te volgen. Zo ver dat ik ben met deze opleiding vind ik dat er nog geen verandering gemaakt moet worden.

5/5
Thuiskapper

Een zeer vriendelijke docente. Haar commentaar op je huistaken is zo motiverend. De cursus is prima uitgelegd.

5/5
Piano

Zeer goede cursus

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik vind de persoonlijke begeleiding een belangrijk pluspunt.

3/5
Fotografie

***

3/5
Illustratief Tekenen

Ik had graag meer praktische tips voor het tekenen

5/5
Fotografie

De curcus is duidelijk en een fijne lay-out.

5/5
Aquarelleren

Goed gedocumenteerde en geïllustreerde cursus. Leuke reacties van docente.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel leuke cursus, snel verbetering van je huiswerk. Wel veel geschiedenis, die me minder boeit.

5/5
Reiki

De cursus is zeer begrijpelijk uitgelegd.

4/5
Alles over de Hond

Ik heb al heel wat opgestoken, ook al ben ik een hondenkenner. Het enige puntje van kritiek is dat er mss wat zou kunnen gewerkt worden aan de foto's.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

De lessen worden stap voor stap opgebouwd, en duidelijk omschreven. De uitgebreide motiverende feedback van de docent is echt super! Een aanrader voor iedereen die teken-en schilderkriebels voelt en op eigen tempo thuis wil starten!

5/5
Thuiskapper

Ik vind het goed. Fijn dat er een gans pakket bij zit met alle benodigde spullen.zo moet je zelf niet op zoek gaan.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Een duidelijke cursus. De feedback v d leerkracht is positief stimulerend en opbouwend Ook fijn dat je deze cursus en taken op je eigen tempo kan afwerken.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik ben wel nog bezig maar de cursus bevalt mij zeer goed en we maken superleuke kleren op je eigen maat das heel fijn en leert ook patronen zelf teken

4/5
Astrologie

het is tof om iets over de sterren en de planeten te leren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten astrologie bestonden, zoals je geboortehoroscoop, mundaine horoscoop en noem maar op. Ik leer graag uit dit vak, en ik ga het blijven volhouden.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Zeer goede cursus zowel digitaal als op papier. Ook zeer goede leeraar

5/5
Thuiskapper

Super handige uitleg voor de opleiding! Mijn volgende opleiding zal ik zeker ook volgen bij jullie!

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het is goed uitgelegd en voorzien van genoeg illustraties. Enkel de keyboard die erbij geleverd is vind ik niet zo goed

4/5
Genealogie (Familiekunde)

Mss eens updaten, te Nederlands.

5/5
Wereldgodsdiensten

zeer interessante cursus wereldgodsdiensten latijn te moeilijk althans voor mij . Wel probleem met verzending huiswerken per post naar Nederland (wereldgodsdiensten)

3/5
Korte Verhalen Schrijven

De Cursus is gevarieerd, onderbouwend. Maar na het indienen van huiswerk, en de toekenning van de punten, krijg je geen feedback. Ook al is mijn score gemiddeld 8,5 toch voel ik me weinig ondersteund in het leerproces.

4/5
Autotechniek

De cursus is traditioneel zou ik zeggen, maar vooral duidelijk en overzichtelijk. De vragen om de twee hoofdstukken zorgen ervoor dat je zeker leerstof doorneemt.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik mis persoonlijk een deel praktische uitwerking. er worden voorbeelden gegeven van het resultaat van een tekening maar de weg ernaartoe wordt weinig besproken. Alsook mis ik een deel digitaal tekenen. Met de tekenprogramma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het spijtig dat daar geen enkele aandacht aan gegeven wordt.

4/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het keyboard is heel degelijk en groter in de positieve zin dan verwacht. De lessen zijn enorm uitgebreid zoals gekozen. De docente antwoordt snel.

5/5
Sieraden Maken

heb al een paar cursussen bij jullie gevolg maar deze is bij mij zeker op de eerste plaats terechtgekomen. het enige waar ik het een beetje moeilijk mee heb is met mijn studiegenoten te komuniceren. Is het mogelijk me daarmee op weg te helpen alvast bedankt en doe zo verder.

5/5
Piano

De cursus bevalt mee heel goed maar de tijd tussen de verschillende pakketten is te lang. Ik had daarom aan mijn docent gevraagd om extra lessen te kunnen krijgen maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Is het mogelijk om het versturen van de verschillende delen te versnellen?

4/5
Thuiskapper

Duidelijke cursus. Fijne ondersteuning met filmpjes.

5/5
Illustratief Tekenen

De cursus Illustratief Tekenen stimuleert je creativiteit dank zij de leuke huiswerkopdrachten, waar je je eigen invulling aan mag geven. Het theoretisch gedeelte leert je nieuwe technieken ontdekken. De opmerkingen van de docente helpen je om je werk te verbeteren. Uiteraard kun je in 20 lessen geen complete tekenopleiding volgen zoals aan een kunstacademie, maar deze cursus geeft je zin om je tekenvaardigheden verder te ontwikkelen.

3/5
Tekenen en Schilderen

Ik zit nog maar in het begin van de cursus maar vind dat het redelijk traag op gang komt, ik heb nog niet veel moeten tekenen. Ik snap dat je de basis eerst moet kennen maar deze is volgens mij een beetje te uitgebreid. Als ik verder kijk naar de verdere cursus ziet dit er wel al beter uit.

5/5
Piano

Ik ben zeer tevreden. Als ik een mail stuur heb ik snel een antwoord. Ik raad NHA aan, aan iedereen !

5/5
Alles over de Hond

Tot hier toe zeer interessante inhoud. Verbeteren van huiswerk gebeurd zeer snel. Top!

5/5
Gitaar

Ik vind de leeromgeving zeer aangenaam. Het platform werkt zeer vlot en het is gemakkelijk om bij te houden waar in de cursus je juist bent. Ook de digtale opnames zijn een groot voordeel voor de cursus gitaar.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

IK wilde al lang beter kunnen naaien, doch zag het niet zitten om s'avonds nog eens naar school te gaan. Met dit lessenpakket van nha kan ik op mijn eigen tempo en als het mij uitkomt de lessen afwerken. Alles super goed uitgelegd en overzichtelijk gebracht . Echt een aanrader . Gewoon doen zou ik zeggen .

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben blij met de cursus. Alles is duidelijk uitgelegd.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Heel interessant om volgen. Nog nooit een gitaar bespeelt en na een paar lessen ben je er mee vertrokken. Op eigen ritme zonder druk. Heb je even tijd doe je gewoon een stuk van de les.

4/5
Fotografie

De cursus op zich is heel interessant. Voor beginners zijn er soms wel stappen die te technisch uitgelegd zijn. Heb af en toe het één en het ander moeten opzoeken op internet. Maar al bij al leer ik zeker heel veel met deze cursus en ben blij dat ik het volg.

5/5
Thuiskapper

Ik ben zeer te vreden kan niets verkeerd zeggen over de opleiding en van Nha

4/5
Piano

Goede cursus voor de absolute beginner. Misschien van in begin meer audio laten doorsturen naar de docent.

3/5
Schoonheidsverzorging

veel te makkelijk en basic, ik had verwacht dat er meer anatomie van de huid e.d. gingen inzitten. Ook vond ik het niet correct dat je nog eens moet betalen als je jou getuigschrift wil!!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Duidelijke tekst Goede uitleg

5/5
Elektrotechniek

Ik had het niet verwacht dat het zo een leuke leerzame opleiding zou zijn. Handig, gemakkelijk, over mee te nemen en zeker en vast leerzaam! Misschien een App maken zou idiaal zijn maar NHA verdiend het allerbeste toe en is de beste leerplatform !

3/5
Elektrotechniek

Vaak een te sumiere uitleg

5/5
Thuiskapper

De lessen zijn duidelijk. Materiaal is van goede kwaliteit. Behaald cijfer van thuistaal vlug te zien in account.

5/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Erg leuke cursus. Het is erg uitgebreid, zonder dat het al te moeilijk wordt. Je wordt beleid door vriendelijke en professionele leerkrachten.

5/5
Autotechniek

Hele leuke cursus om uit te leren en alles staat stap voor stap mooi uitgelegd top!!!

5/5
Astrologie

Ik vond en vind de cursus heel duidelijk en overzichtelijk. Het tempo kan je idd zelf kiezen. Het is superhandig om je huiswerk op het plaza te posten en om feedback van de docent te krijgen. Momenteel ben ik er enorm tevreden over

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Het produkt op zichzelf is top, maar vele zaken zijn al achterhaald. Natuurlijk is het moeilijk om in deze cursus up to date te blijven. Ik wil er wel bij zeggen dat ik nog maar begonnen ben met deze cursus.

4/5
Fotografie

Klaar en duidelijk,stap voor stap, en klokvaste verzending en antwoorden

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik ben zeer tevreden met de thuisstudie. Digitaal: ik zie mijn huiswerkopgave liever manueel zodat ik de juiste correctie kan weergeven.

3/5
Fotografie

De cursus moet eens

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus is erg goed geschreven en voor me zeer interessant. Ik ben nog steeds in het begin ( tot 8te les) maar ok wil de docent bedanken! En ook NHA voor de perfecte organisatie ! Gellukig Nieuwjaar!

5/5
Fotografie

goede duidelijke cursus

5/5
Tekenen en Schilderen

Héél positief, leuke cursus

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Cursus is eenvoudig uitgelegd met veel foto's en voorbeelden zodat iemand met geen naai ervaring verstaat wat er bedoeld wordt. Ook de begeleiding is heel goed, krijgt feedback en mag al vragen stellen over de volgende les.

4/5
Tekenen en Schilderen

Gewoonweg tevreden moet ik zeggen. Natuurlijk, het is wel kort om al een volledige uitspraak te vellen maar tot nu toe zijn de cursussen duidelijk, interessant, leerrijk en vooral niet saai.

5/5
Tekenen en Schilderen

De inhoud van de cursus bouwt zich rustig op zodat je makkelijk aan zelfstudie kunt doen. Het leuke en aanmoedigende is het feit dat je je huiswerkopdrachten inleverd en er beoordelingen op krijgt. Een pluspunt is ook dat je je eigen ritme mag opbouwen.

4/5
Massage

cursus staat goed omschreven in het boek en ook online kan ik het prima volgen met filmpjes.

5/5
Tekenen en Schilderen

De cursus is duidelijk en je bouwt stap voor stap je kennis en vaardigheden op. De docent geeft een eerlijke mening en opbouwende bemerkingen en tips om het beter te doen. Ik ben blij dat ik eindelijk de stap heb genomen.

4/5
Massage

Cursus is goed super zelfs.. als ik een opmerking zou maken is dat ik graag een verbeterende vorm van het huiswerk ontvangen. Verder geen opmerkingen in negatieve zin.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Fijne en overzichtelijke cursus, aangenaam contact met de leerkracht.

5/5
Parapsychologie

ben tevreden over de cursus

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Heel leuke cursus. Voldoende en duidelijke feedback van leerkracht. Heel vriendelijke communicatie. Begripvol, want ik heb mijn cursus kunnen verlengen, omdat ik door verschillende omstandigheden mijn cursus nog steeds niet afgekregen had binnen de tijd.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Goede uitleg in de curcus ,pluspunt dat je een docent hebt en de huiswerk taken

5/5
Thuiskapper

Gewoon fantastisch, zo verder doen!

4/5
Piano

ben nog maar pas bezig maar tot nu toe bevalt het mij wel!!!!!!

5/5
Kunstgeschiedenis

Heel leerrijk. Interessante gegevens. Dingen die ik voordien niet wist.Heel boeiend.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

vlotte opvolging, snel antwoord op vragen, cursus is opbouwend

5/5
Taarten Maken

Goede duidelijke cursus, leuk en bruikbaar materiaal dat je erbij krijgt. Goede ondersteuning van nha en docenten

5/5
Keyboard

Op eigen ritme studeren en goeie ondersteuning

5/5
Aquarelleren

Heel leuke cursus met goede feedback voor mij ideaal.

4/5
Gitaar

ik vind het redelijk om de lessen te volgen alleen niet simpel om aan te passen met elecktrische gitaar

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De cursus is zeer volledig en erg interessant. De begeleiding loopt goed. Zeer tevreden met mijn instap! Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik leer bij door m'n hobby op een aangename wijze uit te voeren. Ook het huiswerksysteem zit goed in elkaar! Niet te veel, niet te weinig. Ook de manier waarop alles via pc kan worden doorgestuurd/bijgehouden vind ik reuze.

4/5
Taarten Maken

Super goede informatie en een zeer goede begeleiding van de leerkracht. Je word constant getriggerd om het volgende hoofdstuk ook te leren. Lang getwijfeld om het te doen maar zo blij dat ik de stap heb gezet. Zelfs al interesse in nog meer cursussen uit jullie aanbod te proberen 😍

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Prachtige cursus.

5/5
Tekenen en Schilderen

Zeer duidelijke toelichting met betrekking tot de inhoudelijke aspecten van de opleiding. Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Duidelijk overzicht met inhoudslijst van al de ontvangen elementen die deel uitmaken van de bestelling. Kortom : het aangekochte product komt perfect overeen met de voorafgaandelijke informatie.

5/5
Parapsychologie

Zeer interessante cursus met zeer accurate en duidelijke begeleiding! Zeker een aanrader !!

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

De aanschaf zeker waard. Blijkbaar gaat de post zeer traag, want het duurt meer dan een week voor een volgend lespakket toekomt. (VB: verstuurd op 15/08, ontvangen op 23/08). Verder is het moeilijk om huiswerk in docx op te sturen als je met een Mac werkt. Misschien ook PDF toelaten?

4/5
Vrij tekenen

Super cursus

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Nog niet lang bezig met de cursus, maar er wel zeer tevreden over. Soms heb ik het gevoel dat het wat snel gaat, maar de voldoening is des te groter als ik het dan onder de knie heb. De respons van je begeleider is er ook snel genoeg, zodat indien er een probleem is je niet nodeloos moet wachten op antwoord.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben nog maar aan les 4, maar de cursus bevalt me echt wel! Enkel sommige tekeningen in de cursus mogen wel wat moderner gemaakt worden, alsook de foto op het voorblad van de cursus, die lijkt erg ouderwets. Ik ben de cursus nog niet ten einde, maar bij de lesonderwerpen had ik niets gelezen over copperplate kalligrafie of moderne kalligrafie. Dit zit echt in de lift en is erg populair tegenwoordig. Het zou mooi zijn om dit ook op te nemen in de cursus. Verder vind ik de huiswerkopdrachten erg leuk om te doen. Ik kijk uit naar de volgende lessen bij NHA. Groetjes

5/5
Vrij tekenen

Leuke cursus die je een aantal technieken aanleert om op een vlotte manier te tekenen. Het is alvast iets zeer ontspannends en zou het iedereen aanraden.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Tot hier toe alles dik in orde... wat ik wel zou aan bevelen is een chat opstarten, veel gemakkelijker om contact te houden en lange wacht rijen aan de telefoon te vermijden....

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

De cursus is goed maar sommige begrippen worden soms niet of vaag uitgedrukt waardoor een leek als ikzelf die moet googlen.

4/5
Thuiskapper

Tot nu toe erg goed . Duidelijk zeker met de ondersteuning van de video's. Daarnaast vind ik de telefoniste steeds heel correct en professioneel. Ze denken met je mee en niet opdringerig.

4/5
Paardenverzorging

Zelf ben ik heel tevreden met de cursus en de duidelijke uitleg over plaza. Toen ik de cursus aankocht was er een probleem met het inloggen, maar hoefde maar één telefoontje te plegen en na een dag was het keurig opgelost

5/5
Vrij tekenen

Alles verloopt verloopt volgens afspraak. Ik moet niet wachten op post, die is er telkens op afgesproken datum. Docenten reageren snel, kort en bondig en eerlijk. Er is een goede rustige opbouw van de lessen

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden over het materiaal dat ik heb gekregen en ik ben uiterst tevreden over de communicatie tussen de begeleider en mijzelf. Ze is super vriendelijk en altijd bereid te helpen!

5/5
Gitaar

Ik vind het fijn dat ik deze lessen op mijn eigen tempo kan doen, zo snel of zo traag ik nodig heb

5/5
Gitaar

Zeer duidelijke theorie.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Alles naar wens alleen mijn pen 3B heeft nooit gewerkt en er is wat veel geschiedenis doei 😎

5/5
Thuiskapper

Heel veel vaardigheden al aageleerd

3/5
Snel en Blijvend Afslanken

Persoonlijkecursus. Hängt Van persoo zelf af hoe goed het gaat.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is intressant in aanleer .mijn docent leest alles wat je vraagt en heeft daar ook antwoord op .met mijn spierziekte gaat het een beetje moeilijk maar ik krijg daar respect voor mijn doel is op glas werken

5/5
Piano

Zie voorgaande commentaar.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus die ik momenteel volg, overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik vind er de items ik die ik nodig heb om mijn verhalen echt "af" te maken. Tevens is er variatie in de lessen zodat het echt niet eentonig wordt. Een aanraden dus!

5/5
Gitaar

Momenteel les 4, dus heb nog niet veel ervaring met de cursus. Maar alvast zeer tevreden, de lessen worden duidelijk uitgelegd.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Goede les en leerkracht

5/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben heel tevreden over de curcus. Alles is heel erg duidelijk.

5/5
Parapsychologie

Fijne lessen.. Aangenaam tempo.. Leuke huiswerkvragen...een uitdaging waar ik iedere week naar uitkijk Mvg

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Is een zeer goede cursus duidelijk uit gelegd

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Cursus is mooi opgesteld maar ik vind dat er nog wel veel moeilijke woorden in staan.

5/5
Keyboard

zeer goede ondersteuning van uw leercoach

5/5
Aquarelleren

Prima

5/5
Astrologie

De lesstof is heel goed en je krijgt heel snel reactie van je docent

5/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Is goed begint van de basis. Ben nog maar juist bezig. We zullen zien wat de toekomst brengt.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Overzichtelijke cursus, zeer goede hulp van de docente . Cursus is ideaal voor beginners

3/5
Fotografie

cursus is zeker goed voor beginnend fotograaf. Minder interessant voor iemand dat al een tijdje bezig is.

4/5
Vrij tekenen

Heel leuke cursus met goed advies en goede begeleiding!

4/5
Thuiskapper

Leerrijk. Het boeit mij

4/5
Autotechniek

Goede uitleg. Misschien toch iets meer afbeeldingen of filmpjes zodanig dat een volledige leek ook alles begrijpt.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Prima cursus! Ik ben pas gestart, maar ik vind het nu al heel ontspannend en leerrijk.

5/5
Fotografie

De bundel is zeer duidelijk en overzichtelijk. Het is op goed , kwalitatief papier, in kleur gedrukt. Heel verzorgd!

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus met duidelijke opdrachten

5/5
Parapsychologie

De cursus praktische psychologie en para psychologie vallen me heel goed mee.Het is niet zo eenvoudig maar heel leerrijk. Ik kom tot de conclusie dat er wel wat meer tijd in kruipt dan ik aanvankelijk dacht en heb besloten ze niet tegelijk af te werken. Dat is op zich ook geen probleem vermits ik er 5 jaar de tijd voor heb. Het is ook zeer interessant om begeleiding te hebben. Wanneer je het huiswerk inlevert, ben je dan ook meteen op de hoogte of je goed bezig bent en op het plaza kan je ook hulp verwachten.

5/5
Fotografie

Zeer duidelijk uitgelegd , snel nazicht van het huiswerk en dit is dan voorzien van duidelijke commentaren

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

cursus is zeer uitgebreid zeker aan te raden voor muziekliefhebber

4/5
Gitaar

Ik ben nog maar pas gestart met deze opleiding en tot op heden vind ik het aangenaam aanleren. Volharden is de boodschap. Het bijgeleverd 'mp3-dictafoontje' is een handig ding. Om de juiste maat te houden is dit zeer handig. Kortom: Leuk !!!

4/5
Fotografie

de eerste lessen waren goed verder weet ik nog niet

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Eindelijk een gitaarcursus waarbij stap voor stap notenschrift wordt geintroduceerd op een begrijpbare manier.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Goede cursus, duidelijke uitleg, goed materiaal geleverd

5/5
Fotografie

Gewoon suuuper uitgelegd

4/5
Fotografie

In ben nog maar pas begonnen dus kan ik me nog niet uitspreken over de cursus in zijn geheel. Hetgeen ik intussen gezien heb lijkt al wel veelbelovend.

4/5
Fotografie

Momenteel voldoet de cursus aan men verwachtingen.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben nog niet lang gestart met de opleiding , maar ziet er veelbelovend uit. Zeer blij gestart te zijn .

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ga ervan uit dat dit een cursus is voor beginners, en zelfs als iets langer aan de weg timmerend als de doorsnee beginner had ik er heel wat aan. Toch miste ik wat uitdieping, verder ingaan op bepaalde onderwerpen zoals eerder aangehaald.

5/5
Piano

Ik vind dat de cursus goed in elkaar steekt. Het is duidelijk en overzichtelijk. Er is ruimte om vragen te stellen en de antwoorden zijn ook verduidelijkend. Over het algemeen ben ik heel tevreden.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

heb al uitgelegd bij de vorige vraag. lessen beter up daten

4/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Leuke cursus. Duidelijke voorbeelden en uitleg. Misschien is het wel gemakkelijk om voor elk hoofstuk een materiaallijst op te geven zodat je alles ineens kan halen

5/5
Taarten Maken

Super goed

4/5
Illustratief Tekenen

Ik heb reeds leuke dingen bij geleerd en benieuwd wat er nog gaat volgen

5/5
Parapsychologie

Voldoende aanbod. Alleen moeilijk om huistaken in te ge en en ooi moeilijk om bij vragen antwoord te krijgen via mail zou nog makkelijker zijn

4/5
Parapsychologie

de cursus is zoals ik verwacht had, wat in de beschrijving stond klopt helemaal. Ik vind het een interessante cursus en is niet te moeilijk of te makkelijk.

5/5
Fotografie

Zeer goed uitgelegde cursus!!

4/5
Parapsychologie

interessante cursus. ben blij dat ik me heb ingeschreven.

5/5
Fit en Gezond Leven

Een interessante cursus,huiswerk makkelijk inzenden.

5/5
Fotografie

Voldoet aan de verwachtingen. Was duidelijk omschreven in aanbid

3/5
Sieraden Maken

ik vind de uitleg enorm ingewikkeld geschreven. De inhoud is wel enorm uitdagend. Leuk dat er verschillende materialen worden gebruikt!

5/5
Tuinarchitectuur

Ik volg het tuinarchitectuur cursus vanaf en vind ik het heel interessant en inspirerend. Ik ben nog aan het begin van studies maar ik zie er is vrijheid van tijd en van creativiteit zonder enkel controle. Ik heb zelf regime voor iets te doen en ontwerpen samen met enkele tips van mijn docent.

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

interessante cursus. eenvoudig en duidelijk uitgelegd.

5/5
Aquarelleren

Leuk om te doen

5/5
Fotografie

hobbyfotografie is een goede initiatie cursus voor mensen die hun camera beter willen leren kennen en mooiere foto's willen leren maken. Zeker een aanrader! Op eigen tempo is ook welgekomen, je kan je eigen ritme bepalen, maar ook je eigen organisatieverdeling met andere werk- en gezinsverplichtingen, is op deze wijze heel interessant. Ook als iemand op een gegeven ogenblik een moeilijkere situatie tegemoetgaat en niet meteen verder kan met de lessen.

5/5
Elektronica voor Beginners

ik vin d het zeer aangenaam om samen met mijn vader dit product de mogen leren, mits hij ook in de elektronica wereld zit van toen de radio's en tv uit kwamen en die hertelde.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Curus is duidelijk geschreven en voorzien van foto's en schema's. Voor absolute beginners ook voldoende uitleg over basistechnieken zoals biaislint vastzetten, zomen en patronen tekenen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!