Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
BSO Wiskunde

Ik ben zeer tevreden over de lessen alles is heel goed uitgelegd en als ik toch een vraag heb worden deze op een gemakkelijke manier uitgelegd door de docent. Ik kan al niet wachten om mijne andere studies te bestellen

4/5
BSO Engels

Goede opleiding, duidelijk uitgelegd, maar veel fouten in de cursus

3/5
BSO Engels

Beste, Als opmerking wil ik even aanduiden, dat de opnamen zeer goed zijn . Maar daar instegen de Engelse uitspraak van de voorgelezen tekst is soms helemaal niet goed. Het is soms zeer storend , en verwarrend als je de taal correct wil leren ( wat toch de bedoeling is voor mij. Ik besef wel dat jullie dit niet graag vernemen, maar daar is zeker verbetering aan de orde. Daarom mijn voorstel dat er eens iemand deze voor gelezen tekst helemaal wil doornemen en kan aanpassen waar nodig. Ik hoop hiermede heb kunnen bijdragen voor de volgende mensen die deze cursus aanschaffen . mvg *** ( klant nummer ***

5/5
BSO Frans

Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!

5/5
BSO Frans

Top cursus! Heel duidelijk! Soms een klein foutje in gevonden maar so be it. Iedereen maakt fouten. Dat is geen probleem. We leren van elkaar. Snelle respons van de docent. Als deze afgerond is, is de kans groot dat ik nog een andere cursus aankoop.

4/5
BSO Wiskunde

De cursus is duidelijk en makkelijk te leren en de docent antwoord tijdig en op een vriendelijke manier. Kortom een goede cursus.

4/5
BSO Frans

Media was in het begin niet volledig. Duurt lang vooraleer alles in orde is wanneer je merkt dat er iets ontbreekt. Tip: eventueel soort chatkanaal voor met de docent of forum waarin vragen en antwoorden omtrent de leerstof in staan.

5/5
BSO Nederlands

Ik denk dat voor dit prijs het product perfect is.

4/5
BSO Nederlands

Ik had graag toen er een vermelding kwam van de lectuurlijst van het examencommissie een link terug gevonden. Ik heb hier lang achter zitten zoeken en dus veel tijd mee verloren.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!