Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel bijgeleerd en krijg heel duidelijke feedback. Het huiswerk word ook snel verbeterd door de leerkrachten. Echt heel fijn.

3/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vindt er niet genoeg structuur, een systematische uiteenzetting en animatie in zitten, maar wel onderbroken door afbeeldingen waar ik niet aan toe ben of niets aan heb. Je kan ook niet gemakkelijk verder opzoeken op het internet door bepaalde begrippen te selecteren in de tekst. De vragen gaan dikwijls over details die niet in de les vernoemd werden of niet expliciet. Het voorlezen is super behulpzaam, maar is niet zo gebruiksvriendelijk.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Alles verloopt hoe het moet

4/5
Bedrijfsbeheer

Zeer goed geschreven en gestructureerd, soms nog nodig om extra verduidelijking online op te zoeken.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over de docente van de cursus maar in de cursus zelf ben ik teleurgesteld. Sommige informatie is niet up to date, wat me doet twijfelen over de rest van de inhoud van de cursus

5/5
Schoonheidsspecialiste

Alles is goed uitgelegt. Wanneer we iets niet weten kunnen we de leraar schrijven en we krijgen vlug een antwoord. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgt en ben heel blij 😊

5/5
Personal Trainer

Zeer goede syllabus en alles goed in detail beschreven. Ik leer echt heel veel en deze was hetgene die ik op zoek was! Bedankt voor deze mooie opleiding ik ben echt heel blij en verder enthousiast om mijn opleiding zo efficiënt mogelijk af te maken 😊

5/5
Imago Stylist

Zeer duidelijke cursus en goed gestaafde feedback van de docenten.

5/5
Pedicure

ik ben heel tevreden over de cursus,alleen het huiswerk dat je indient bij de lerares zou gemakkelijker gaan als je de vragen nog maar enkel moet beantwoorden in de plaats van eerst zelf de vraag te schrijven en dan te antwoorden.ps dit vind ik omdat ik niet zoveel van pc kennis heb.

4/5
Kindercoach

Ik keek enkele maanden geleden op de website van NHA en las met veel enthousiasme de informatie omtrent de opleiding 'Kindercoach'. Ik twijfelde niet lang, schreef me in en betaalde onmiddellijk. Dit om zo snel als mogelijk te kunnen starten. De volgende dag kon ik meteen aan de slag met de eerste online lessen en enkele dagen later kreeg ik ook mijn map. De lessen hebben een mooie structuur. Je kan de docenten om uitleg vragen. De oefeningen na elke les zijn een handig hulpmiddel. De taken zijn boeiende opdrachten. Ik kijk er elke keer naar uit om aan een nieuwe les te beginnen. De moeite waard!

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursis is superinteressant & heeft me al veel bijgeleerd. Wat ik wel makkelijker zou vinden is dat de leerstof op A4 bladen in mijn map zouden zitten en niet in zo'n boek. Ik maak van ieder hoofdstuk een samenvatting & dit gaat niet zo vlot vanuit dat boek.

4/5
Pedicure

Ik vind wel goed,mr wanneer komt mijn 2e deel ?

5/5
Pedicure

Zeer fijne opleiding al begrepen wij eerst niet wat het eerste boek ermee te maken had hihi , alles is duidelijk uitgelegd en vooral het online plaza is een enorm pluspunt , huiswerk heb je met een week meestal een cijfer van terug online

4/5
Personal Trainer

Het gaat vlot. Duidelijk lesmateriaal. Voor vragen weet ik niet altijd waar ik terecht kan.

4/5
Managementconsultant

Dit is een cursus die zorgt voor een brede basis over de werking van een commercieel bedrijf.

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik volg de cursus life-coach sedert 4 oktober. De manier van studeren en de tools die worden aangeboden vind ik geweldig. Je kan studeren op een eigen tempo met een gepaste feedback . De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt de mogelijkheid te studeren op eigen tempo , in je eigen omgeving met een gepast financieel plan. Kortom ik ben een tevreden student .

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik ben zelf nogal redelijk wat bezig met voeding en trainen, en heb dan ook besloten om voor mezelf een beetje bij te leren. Nu is het wel zo interessant en leuk dat ik toch hoop erna er iets meer mee te kunnen doen. Time will tell. Normaal train ik wel in mijn thuisgym, maar met de apparaten die we moeten kennen is dat niet mogelijk en is het wel een must om naar een gym te gaan.

5/5
Hovenier

goeie cursus, soms wat langdradig, maar wel een zeer goeie docent die met veel positiviteit en commitment bezig is met zijn vak!

4/5
Eigen Sieraden Webshop Starten

Leuke cursus. Mijn creativiteit gaat helemaal los. Ook handig met de foto's erbij. Soms wel moeilijk tegenwoordig om iets te zoeken wat je nodig hebt. Al mooie creaties kunnen maken. De docent is ook top met de tips die ze heeft.

4/5
Cateraar + Bedrijfsbeheer

Tot hier toe zeer leerrijk en feedback is ook aanmoedigend en opbouwen. Enigste waar ik mij ee' beetje aan stoor is dat niet alles uptodate is. Zoals in begin staat een bericht dat bedrijfsbeheer nodig is wat niet meer zo is.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik persoonlijk vind het een uitstekende uitvinding om op zulke wijze een studie toe te passen. Heel fijn programma, de mogelijkheden om een online leerkracht er extra bij te kunnen combineren is bijzonder mooi meegenomen. In zo verre ik mijn studie ervaar is alles duidelijk uitgelegd en aangegeven. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Nha gehoord maar als ik dit eerder ondervonden had dan was ik heel zeker al veel eerder gestart met deze mogelijkheid die Nha bied. Deze opleiding is mijn eerste maar nog niet mijn laatste. Ik ben super tevreden. Ik spreek dan ook voor mezelf en vind dat er eigenlijk meer reclame verspreid mag worden van Nha. Online was ik dit nog niet eerder tegengekomen, ik heb Nha leren kennen via mond aan mond reclame zeg maar, ook iemand die deelnam aan een studie van Nha. Ik spreek er ook vol lof over. Mvg ***

4/5
Make-up Artist

vindt het soms moeilijk om te studeren, weet niet hoe te beginnen studeren. Maar zou het zeker iemand anders aanraden.

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Vlotte cursus !mooi gestructureerd opgesteld .een echte aanrader

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Echt een aanrader

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!