Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Aquarelleren

Goede uitleg en leerrijke huiswerkopdrachten, snelle feedback van de docent. Ik leer veel bij en vind het heel fijn om met mijn cursus bezig te zijn.

3/5
Tuinarchitectuur

De cursus ziet er netjes uit en de taken worden snel verbeterd. Ik had misschien wel wat filmpjes of links naar filmpjes verwacht die vakgerelateerd zijn. Nu is het vooral luisteren naar een computerstem. Ook de beloofde tablet laat op zich wachten, wegens een stockprobleem. Voor de rest denk ik wel dat ik een volgende cursus ook wel via nha zou volgen omdat de inhoud van de cursus wel uitgebreid is en goed gedocumenteerd.

4/5
Massage

Ben best tevreden over de cursus, vanuit het niks heb ik al heel wat bij geleert omtrent huid, weefsels, spieren. Ook de technieken zijn duidelijk in beeld gebracht. Advies 1 - foto's, technieken in schriftelijke cursus komen niet 100% overeen met de filmpjes. is niet zo erg, je kan beide gebruiken maar komt soms verwarrend over. 2 - de tijdspanne, toesturen van cursus 1 met de volgende cursus duurt wat te lang volgen mij, deze wachttijd is een wat verloren tijd. Intussen word de lessen op de PC ook niet vrij gegeven, jammer. Dit is wat advies betreft, toch globaal uitstekend werk. groetjes ***

5/5
Astrologie

test

5/5
Paardenverzorging

jet is super

5/5
Beleggen voor Beginners

Fantastische manier van leren.

5/5
Paardenverzorging

Alles is mooi onder verdeeld in hoofdstukken die echt belangrijk zijn. Mooie opbouw van de cursus en alles komt aan bod. Taken worden heel sne en correct verbeterd! Echt een top cursus!

4/5
Alles over de Hond

Hele leerrijke opleiding!

4/5
Handletteren

Ik zit bijna halverwege. Totnogtoe ben ik zeer tevreden, voldoet het aan mijn verwachtingen en loopt alles zeer vlot. Dank

4/5
Elektrotechniek

Soms wordt verondersteld dat dingen gekend zijn voor de cursist. Als leek vind ik dat soms wel moeilijk. Een beetje duiding zou hier op zijn plaats zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Mooi uitgelegd cursus, alles is duidelijk

5/5
Yoga

Heel uitvoerige beschrijving in cursus en fijne feedback van lesgever.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!