Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


3/5
Elektrotechniek

Cursus bevat veel fouten. Als Belg verrwacht je dat er wetgeving in de cursus op België gericht is en niet op Nederland.

5/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Nha is een zeer gemakkelijke vorm van studeren Alles op je eigen tempo en je kan altijd studeren als het u past Stuur je huiswerk in en binnen een zeer korte tijd heb je uw resultaat in de mailbox Ik ben niet zo een uitblinker als student maar deze vorm van studeren is mij op het lijf geschreven Alles mag niets moet Als deze cursus ten ende is ga ik mij zeker inschrijven voor de volgende Ik ben *** jaar en vind dit een uitdaging om te concureren tegen mijn studerende kinderen dat heeft hen ook een boost in hun studie

4/5
Massage

De cursus voldoet inhoudelijk grotendeels aan de verwachtingen. De visuele documentatie (filmpjes) kunnen nog beter.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De kwaliteit van de papierencursus is prima. De cursus online en op papier zou excellent zijn indien de typfouten zouden gecorrigeerd worden. Dit is wel iets wat niet zo profesioneel over komt. Het online systeem Plaza vind ik fantastisch. Ook de inhoud van de cursus is gedetailleerd en met structuur opgebouwd.

4/5
Keyboard

Spijtig dat de "aanbevolen" keyboard niet de mogelijkheden heeft die in de cursus als voorbeeld dienen.

4/5
Vrij tekenen

Het verschil tussen wat mijn verwachtingen waren en de uiteindelijke cursus was groot. Doch na 8 lessen is er al heel wat verandert. Men verwacht tekentechnieken maar in les 4 krijgt men de opgave een levend wezen te schetsen. Kwam vreemd over. Niettegenstaande doe ik gewoon verder en vertrouw ik op mijn docent.Toegegeven dat ik al heel wat heb geleerd en met de nodige nieuwsschierigheid uitkijk naar de volgende lessen.

5/5
Reiki

De leerstof is enorm verrijkend en zinvol. Je kan het op jezelf en anderen toepassen. Zeker een aanrader!

4/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, Iets dat ik altijd heb willen doen en thuis kan leren. Heel tevreden dus iets aanpassen zou ik zeker niet aanraden op deze moment.

3/5
Haken

Duidelijk geformuleerd

3/5
DJ & Muziekproducer Worden

BEN TEVREDEN MAAR KON BETER

5/5
Kunstgeschiedenis

Enige minpuntje, geen tablet ontvangen alhoewel alles bijna onmiddellijk betaald werd en dit vermeld werd

4/5
Alles over de Hond

Het is zeer aangenaam om de lessen door te nemen, alles wordt heel makkelijk en goed uitgelegd. De Plaza is ook super gemakkelijk te gebruiken, alles kan je daar terug vinden.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!