Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een heel interessante / duidelijke cursus. Het enige jammere vind ik dat nu met corona de praktijkopdrachten wat moeilijker gaan. Voor de rest zou ik deze cursus zeker aanraden.

4/5
Beroepsfotograaf

Ik ben heel tevreden over de cursus maar ik vind het vaak te veel gaan over een samenwerking met een krant of tijdschrift. Er zijn zeker 3 hoofdstukken die gaat over een nieuwswaarde fotografe en hierin ligt absoluut mijn interesse niet in. Graag wil ik wel even vermelden dat ik mijn leerkracht top vindt! Hij geeft goede en bruikbare tips en als er iets niet goed is wordt dit ook op een correcte manier gezegd. Ik heb nog geen moment spijt van mijn inschrijving bij NHA, integendeel heb ik al veel over jullie gepraat en daarbij zijn er al slechts 3 vriendinnen een cursus begonnen bij jullie.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Goede uitleg, De producten werken fijn, De lessen worden goed uitgelegd en is motiverend voor te studeren

5/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Overzichtelijke cursus, vriendelijk contact met de docent, fijne feedback.

4/5
Beroepsfotograaf

Nog niet de gehele cursus kunnen zien, hier en daar gedateerd

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

ik ben heel tevreden met alles , de cursussen zijn mooi ingedeeld , alles staat klaar en duidelijk , overzichtelijk , en de hulp van de leraren is fantastisch. ik geniet echt van deze cursus en jullie bieden mij zo een fantastisch mooie toekomst toe. een toekomst waar ik mijn mooiste leven kan leiden . danke hiervoor!

5/5
Allround Coach

Ik kan op eigen tempo leren. Door middel van de opdrachten maak ik de stof eigen. De feedback is gericht en opdrachten kunnen aangepast worden aan het persoonlijk leerproces. In tijden van corona een absolute aanrader om thuis iets nieuws te leren!

5/5
Modeontwerper

Leuke organisatie, Interessant product , goede behandeling, vriendelijke mensen . Alles is top!

5/5
Make-up Artist + Bedrijfsbeheer

heel blij mee

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Goede gestructureerde cursus, goed dat er taken worden verwacht en snel verbeterd!

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer leerrijke cursus over de verschillende soorten fotografie, zeker een aanrader

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik vind de opleiding zeer professioneel en ben overtuigd dat deze gemakkelijk toe te passen is in de praktijk.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!