Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel bijgeleerd en krijg heel duidelijke feedback. Het huiswerk word ook snel verbeterd door de leerkrachten. Echt heel fijn.

3/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vindt er niet genoeg structuur, een systematische uiteenzetting en animatie in zitten, maar wel onderbroken door afbeeldingen waar ik niet aan toe ben of niets aan heb. Je kan ook niet gemakkelijk verder opzoeken op het internet door bepaalde begrippen te selecteren in de tekst. De vragen gaan dikwijls over details die niet in de les vernoemd werden of niet expliciet. Het voorlezen is super behulpzaam, maar is niet zo gebruiksvriendelijk.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Alles verloopt hoe het moet

4/5
Bedrijfsbeheer

Zeer goed geschreven en gestructureerd, soms nog nodig om extra verduidelijking online op te zoeken.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over de docente van de cursus maar in de cursus zelf ben ik teleurgesteld. Sommige informatie is niet up to date, wat me doet twijfelen over de rest van de inhoud van de cursus

5/5
Schoonheidsspecialiste

Alles is goed uitgelegt. Wanneer we iets niet weten kunnen we de leraar schrijven en we krijgen vlug een antwoord. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgt en ben heel blij 😊

5/5
Personal Trainer

Zeer goede syllabus en alles goed in detail beschreven. Ik leer echt heel veel en deze was hetgene die ik op zoek was! Bedankt voor deze mooie opleiding ik ben echt heel blij en verder enthousiast om mijn opleiding zo efficiënt mogelijk af te maken 😊

5/5
Imago Stylist

Zeer duidelijke cursus en goed gestaafde feedback van de docenten.

5/5
Pedicure

ik ben heel tevreden over de cursus,alleen het huiswerk dat je indient bij de lerares zou gemakkelijker gaan als je de vragen nog maar enkel moet beantwoorden in de plaats van eerst zelf de vraag te schrijven en dan te antwoorden.ps dit vind ik omdat ik niet zoveel van pc kennis heb.

4/5
Kindercoach

Ik keek enkele maanden geleden op de website van NHA en las met veel enthousiasme de informatie omtrent de opleiding 'Kindercoach'. Ik twijfelde niet lang, schreef me in en betaalde onmiddellijk. Dit om zo snel als mogelijk te kunnen starten. De volgende dag kon ik meteen aan de slag met de eerste online lessen en enkele dagen later kreeg ik ook mijn map. De lessen hebben een mooie structuur. Je kan de docenten om uitleg vragen. De oefeningen na elke les zijn een handig hulpmiddel. De taken zijn boeiende opdrachten. Ik kijk er elke keer naar uit om aan een nieuwe les te beginnen. De moeite waard!

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursis is superinteressant & heeft me al veel bijgeleerd. Wat ik wel makkelijker zou vinden is dat de leerstof op A4 bladen in mijn map zouden zitten en niet in zo'n boek. Ik maak van ieder hoofdstuk een samenvatting & dit gaat niet zo vlot vanuit dat boek.

4/5
Pedicure

Ik vind wel goed,mr wanneer komt mijn 2e deel ?

5/5
Pedicure

Zeer fijne opleiding al begrepen wij eerst niet wat het eerste boek ermee te maken had hihi , alles is duidelijk uitgelegd en vooral het online plaza is een enorm pluspunt , huiswerk heb je met een week meestal een cijfer van terug online

4/5
Personal Trainer

Het gaat vlot. Duidelijk lesmateriaal. Voor vragen weet ik niet altijd waar ik terecht kan.

4/5
Managementconsultant

Dit is een cursus die zorgt voor een brede basis over de werking van een commercieel bedrijf.

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik volg de cursus life-coach sedert 4 oktober. De manier van studeren en de tools die worden aangeboden vind ik geweldig. Je kan studeren op een eigen tempo met een gepaste feedback . De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt de mogelijkheid te studeren op eigen tempo , in je eigen omgeving met een gepast financieel plan. Kortom ik ben een tevreden student .

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik ben zelf nogal redelijk wat bezig met voeding en trainen, en heb dan ook besloten om voor mezelf een beetje bij te leren. Nu is het wel zo interessant en leuk dat ik toch hoop erna er iets meer mee te kunnen doen. Time will tell. Normaal train ik wel in mijn thuisgym, maar met de apparaten die we moeten kennen is dat niet mogelijk en is het wel een must om naar een gym te gaan.

5/5
Hovenier

goeie cursus, soms wat langdradig, maar wel een zeer goeie docent die met veel positiviteit en commitment bezig is met zijn vak!

4/5
Eigen Sieraden Webshop Starten

Leuke cursus. Mijn creativiteit gaat helemaal los. Ook handig met de foto's erbij. Soms wel moeilijk tegenwoordig om iets te zoeken wat je nodig hebt. Al mooie creaties kunnen maken. De docent is ook top met de tips die ze heeft.

4/5
Cateraar + Bedrijfsbeheer

Tot hier toe zeer leerrijk en feedback is ook aanmoedigend en opbouwen. Enigste waar ik mij ee' beetje aan stoor is dat niet alles uptodate is. Zoals in begin staat een bericht dat bedrijfsbeheer nodig is wat niet meer zo is.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik persoonlijk vind het een uitstekende uitvinding om op zulke wijze een studie toe te passen. Heel fijn programma, de mogelijkheden om een online leerkracht er extra bij te kunnen combineren is bijzonder mooi meegenomen. In zo verre ik mijn studie ervaar is alles duidelijk uitgelegd en aangegeven. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Nha gehoord maar als ik dit eerder ondervonden had dan was ik heel zeker al veel eerder gestart met deze mogelijkheid die Nha bied. Deze opleiding is mijn eerste maar nog niet mijn laatste. Ik ben super tevreden. Ik spreek dan ook voor mezelf en vind dat er eigenlijk meer reclame verspreid mag worden van Nha. Online was ik dit nog niet eerder tegengekomen, ik heb Nha leren kennen via mond aan mond reclame zeg maar, ook iemand die deelnam aan een studie van Nha. Ik spreek er ook vol lof over. Mvg ***

4/5
Make-up Artist

vindt het soms moeilijk om te studeren, weet niet hoe te beginnen studeren. Maar zou het zeker iemand anders aanraden.

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Vlotte cursus !mooi gestructureerd opgesteld .een echte aanrader

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Echt een aanrader

5/5

Ik ben zeer tevreden over de cursus! Het is zeer leerzaam, heel gemakkelijk uitgelegd en de docent is super vriendelijk en heel behulpzaam! Ik heb ook lang getwijfeld als dit iets was voor mij, maar ben enorm tevreden over de stap die ik gezet heb!!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind het goed uitgelegd

4/5
Pedicure

Voir mij persoonlijk veel herhaling

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit een heel uitgebreide cursus

5/5
Loopbaancoach

Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de opleiding, ook de combinatie van de boeken met extra lesmateriaal in de map vind ik uitstekend.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Het is duidelijk en overzichtelijk. Goed verdeeld dus je gaat er lekker doorheen, als je de tijd er voor neemt.

4/5
Pedicure

Duidelijke verstaanbare cursus

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een heel leerrijke opleiding, maar vraag me toch af hoe ik al twee keer 10/10 heb gekregen als ik zelf niet echt tevreden was van mijn taak.

5/5

Ik ben tevreden

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Spijtig dat ik nu online niet verder kan studeren....terwijl ik wacht op vervolg van gedrukte versie. Ook heeftie cursus een beetje een onlogische volgorde...ze zouden beter beginnen met de delen van een nagel... daarna de rest, maar dit komt pas in hoofdstuk 3.

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik mis de functie (of kan deze niet vinden) om een vraag te stellen aan de decent. Eventueel een chatfunctie zou helemaal ideaal l zijn

5/5
Personal Trainer

Heel uitgebreid, meer dan ik persoonlijk zelf had verwacht. Aangenaam om mee te werken en vlot online platform. De leerkrachten helpen waar nodig en verbeteren snel. Ze hadden wel gezegd 4u per week, maar dit is voor mij een beetje kort door de bocht. Ik doe er gemiddeld toch wel zeker een uur langer over. Maar het is zeker een aanrader!

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel overzichtelijk en gestructureerd opgesteld. Het leuke is ook dat je via je docent je huiswerk kan laten corrigeren en vragen stellen indien je dit nodig acht.

5/5

Ik ben zeer tevreden over t opleiding wat ik volg. Zeer leerzaam!

4/5
Personal Trainer

De inhoud is prima in orde. Het proces waarlangs is voor verschillende verbeteringen vatbaar. De docenten worden te veel afgeschermd De enige communicatie is mogelijk bij inleveren huiswerk. Daarbij lukt het mij niet meer dan twee regels in te voeren als commentaar bij het huiswerk. Meer regels dan wordt het niet verzonden.Er moet meer overleg mogelijk zijn langs verschillende media. Huidige situatie lijdt tot vele verzuchtingen en onnodige oponthoud in de studie

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Voor de opleiding Event Organisator, heel duidelijke handleiding zowel schriftelijk als on-line beschikbaar. met duidelijke taken en klantgericht.

4/5
Bloemist + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel duidelijk en gemakkelijk te leren. 🤗

4/5

Top opleiding , volledig op eigen tempo en een zeer kwalitatieve cursus. Zou ik zo opnieuw doen.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik ben heel tevreden over de cursus waar ik momenteel mee bezig ben nl bedrijfsbeheer. Heel overzichtelijk, de taken zijn duidelijk. Plaza is een heel makkelijk te hanteren platvorm. De motivatiecoach is een leuke extra en motivatie. De taken worden snel verbeterd en zijn ook goed verbeterd. Ik kijk alvast uit om aan de volgende te beginnen. Ik heb er al een aantal gevolgd en ze zijn zeker aan te raden!!!

5/5
Eigen Webshop Starten

Ik hoef niet toe te voegen ... wat ik moest leren, vond ik hier. En ik heb een geweldige tijd

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Zeker een aanrader!

5/5
Evenementen Organisator

Deze aanpak van studeren en tijdsindeling is voor mij zeer waardevol. Ik bepaal zelf wanneer ik er tijd kan voor vrijmaken en heb dan de volle intensiteit ervoor over. Zeer leerzaam en structuren zijn zeer goed.

5/5
Evenementen Organisator

Dit is de eerste keer dat ik op die manier iets bijleer en ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik ben uiterst tevreden over de cursus, zowel op gebied van inhoud als op gebied van uitleg. Ook ben ik tevreden over de prijs van de cursus.

5/5
Pedicure

Ik zou meer contact willen hebben met docent en studenten eventueel via chat

5/5
Managementconsultant

Heel degelijke en bruikbare cursus en opleiding.

4/5
Beroepsfotograaf

Degelijke opleiding. Was wel niet helemaal duidelijk welke competenties of vaardigheden al verplicht behaald moesten worden

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het leren gaat goed maar vindt dat er beeldmateriaal bij moet zijnover de verschillende van het haar

4/5
Loopbaancoach

De lespakketten zijn heel helder en volledig opgebouwd om zelf te kunnen verwerken.

5/5
Pedicure

Goed boek , alles is duidelijk, alles wordt op tijd geleverd, snelle reactie van de leerkracht. Wat we wel missen : voor het begin van de cursus zou een life mondeling contact wel welkom zijn. Eventueel ook met de andere cursisten.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Goede uitleg, De producten werken fijn, De lessen worden goed uitgelegd en is motiverend voor te studeren

5/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Overzichtelijke cursus, vriendelijk contact met de docent, fijne feedback.

4/5
Beroepsfotograaf

Nog niet de gehele cursus kunnen zien, hier en daar gedateerd

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

ik ben heel tevreden met alles , de cursussen zijn mooi ingedeeld , alles staat klaar en duidelijk , overzichtelijk , en de hulp van de leraren is fantastisch. ik geniet echt van deze cursus en jullie bieden mij zo een fantastisch mooie toekomst toe. een toekomst waar ik mijn mooiste leven kan leiden . danke hiervoor!

5/5
Allround Coach

Ik kan op eigen tempo leren. Door middel van de opdrachten maak ik de stof eigen. De feedback is gericht en opdrachten kunnen aangepast worden aan het persoonlijk leerproces. In tijden van corona een absolute aanrader om thuis iets nieuws te leren!

5/5
Modeontwerper

Leuke organisatie, Interessant product , goede behandeling, vriendelijke mensen . Alles is top!

4/5

Het is een heel aangename studie. Zeker voor wie er nog niks van kent Supergoed uitgelegd en aangenaam om te leren. Is echt stap voor stap een hele aanrader gewoon

5/5
Make-up Artist + Bedrijfsbeheer

heel blij mee

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Goede gestructureerde cursus, goed dat er taken worden verwacht en snel verbeterd!

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer leerrijke cursus over de verschillende soorten fotografie, zeker een aanrader

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik vind de opleiding zeer professioneel en ben overtuigd dat deze gemakkelijk toe te passen is in de praktijk.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Het blijkt dat in Nederland meer oefendagen mogelijk zijn. Het zou fijn zijn als dat ook in België kan. Ik woon zelf net op de grens met Nederland een heb niet de mogelijkheid om dit in Nederland bij te wonen, ondanks dat ik dezelfde cursus volg

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is echt top en ik wordt enorm goed begleid enkel het materiaal vindt ik zelf wat minder van kwaliteit.

5/5
Kindercoach

goede/uitgebreide theorie, goede cases/voorbeelden, plaza zeer overzichtelijk/handig

4/5
Personal Trainer

Het is een leerrijke cursus en is heel professioneel. Huiswerk is meestal wat moeilijker en er wordt van je verwacht om op het internet te gaan zoeken wat natuurlijk veel tijd vraagt maar zo kan je het makkelijker onthouden en het vergroot je algemene kennis.

5/5
Kindercoach

Inspirerende lessen, goede coaching en feedback van leraars, ook genoeg ondersteuning en geen druk

3/5
Allround Coach

De cursus zelf is goed, in het begin miste ik wat structuur en duidelijkheid, maar de leerkracht heeft dit even aangegeven. ***

5/5
Loopbaancoach

Tot op heden zeer tevreden van de manier van werken

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Snelle levering van leerstof materialen. Soms merk ik wel dat de leerstof niet altijd up to date is maar de leerkracht geeft wel voldoende uitleg bij het indienen van huiswerk.

5/5
Hovenier

tevreden

3/5
Make-up Artist

Heb in het verleden nog cursussen gevolgd en steeds tevreden. Eigenlijk zou het fijn zijn als je een cursus volgt te weten wat je ongeveer nog moet uitgeven. Vind het best vervelend. Ik ben aan les 2 en zal al veel moeten investeren. Maakt mij bang voor wat nog komen zal dus twijfel nu.

5/5
Budgetcoach

Opvolging door de leraar is uitstekend,cursus is goed ingedeeld

5/5
Loopbaancoach

Bij deze wil ik bevestigen dat de cursus volledig aan mijn verwachtingen voldoet .u hebt er een tevreden klant bij .ook al heb ik maar 2/3 van deze cursus gedaan toch was ik al aan het kijken naar een volgende .enkel de beloofde tablet is nog niet aan gekomen maar die hoop ik ooit wel eens te mogen ontvangen .mvg ***

4/5
Hovenier

Minder geschiedenis, meer over planten.

5/5
Kindercoach

Het is een heel interessante cursus. De feedback van de docent komt redelijk vlot en is opbouwende feedback.

4/5
Life Coach

Heel tevreden van de werking!

4/5
Bloemist

I really enjoy it

5/5
Dating Coach

Ben heel tevreden met deze cursus en alles wordt heel goed uitgelegd en alles wordt heel goed vermeld hoe je aan uwe cursus begint en wat van u verwachtwordt . Met vriendelijke groeten

5/5
Personal Trainer

Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen

4/5
Budgetcoach

Ik vind de cursus budgetcoach zeer interessant. De cursus kan wel eens een update gebruiken. Er wordt vaak verwezen naar krantenartikels en onderzoeken vanuit de jaren 2008-2010. Ik had toch graag wat recentere artikels gezien. Ik ben nog maar pas enkele maanden gestart. De cursus en het platform zijn toegankelijk, leuk dat je contact kan opnemen met studiegenoten. Huiswerk kan iets sneller verbeterd worden. Ik mis soms ook wat feedback van de docent.

5/5
Life Coach

De cursus is heel duidelijk uitgelegd maar toch ook niet te simpel. Er staan veel oefeningen in en die vragen soms veel tijd en moeite, evenals het huiswerk maar ze zijn wel heel nuttig en hierna heb ik ook het gevoel dat ik de leerstof van die les beheers. Ik ben bezig met les 3 van 16 dus heel veel kan ik nog niet zeggen, maar de opbouw is logisch en de gegeven informatie is nuttig en interessant. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Bedankt NHA!!

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vind het studie materiaal heel goed en erg leerzaam ik ben hier heel te vreden over

5/5
Bedrijfsbeheer

Het was een fijne ervaring, een aanrader als je het op je eigen tempo wilt dóen!

5/5
Make-up Artist

*****

5/5
Budgetcoach

De beste

5/5
Kindercoach

En enorm inspirerende cursus waarbij je ook aan zelfreflectie doet. De huiswerkopgaven zijn wel wat denk werk maar zeker wel haalbaar. De cursus zelf is mooi gestructureerd en handig in gebruik. Zeer professioneel!

4/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Het is allemaal zeer mooi uitgelegd.

4/5
Budgetcoach

Momenteel ben ik nog maar aan les 7 van de 20 lessen, maar ik vind dat er een totaalbeeld gegeven wordt van de verschillende aspecten van de budgetcoach.

4/5

Duidelijke en goede inhoud van de cursus. Misschien mis ik nog wel enkele praktijkvoorbeelden.

5/5
Bedrijfsbeheer

De studie bedrijfsbeheer die ik momenteel volg ik goed in elkaar gezet. Gemakkelijk te volgen, aanvullende info kan je terug vinden online die je eventueel bij het beantwoorden van de vragen kan gebruiken. Ik heb nog geen contact hoeven op te nemen met mijn docent enkel om mijn huiswerk in te leveren. Al met al ben ik supertevreden.

4/5
Budgetcoach

Positief aanvulling op hetgeen ik nog niet wist. Geeft overzicht. Algemeen tevreden

5/5
Evenementen Organisator

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heel duidelijk en overzichtelijk.

5/5

Super tevreden!

5/5
Life Coach

Heel goed

5/5
Pedicure

Ik heb start met de opleiding ben zeer terveden van algemeen alles de cursus de communicatie tussen secretariat en de docent. De les om alleen te volgen lukt goed met de steun van de docent. Gisteren de tablet gehad gebruikt en echt dit interessent. Dus ik zou zeker mijn familie vrienden en iemand geintereest om les thuis te volgen zeker doorverwijzen aan NHA. Top👍

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Duidelijke curcus, enkel heb ik al gemerkt dat er een link is naar een website die niet meer bestaat.

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een duidelijke cursus en de docent heeft ten laatste na 1 dag feedback. Zou wel graag het volgende deel reeds krijgen, kan toch geen 2 maanden wachten om verder te doen met mijn cursus?

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige producten gingen snel stuk na 1 keer gebruik.

5/5
Life Coach

Heel overzichtelijke map waarin de lessen gebundeld zijn. Handig in gebruik. Ook ben ik tevreden over het leerplatvorm Plaza. Makkelijk om langs deze weg je huiswerkopdracht door te sturen en terug te krijgen.

5/5
Life Coach

Goed

5/5
Hovenier

Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit de perfecte manier om werk en school te combineren

5/5
Life Coach

Ik heb de cursus in een degelijke map ontvangen en kan deze ook digitaal raadplegen van mijn laptop, tablet of gsm. De leerstof is gedetailleerd en behoorlijk opgesteld.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Super! Ik volg de opleiding een eigen nagelstudio starten en ik word heel goed begeleid! Heb ik vragen helpt mijn docent mij zeer goed ! Een echte aanrader voor iedereen die een thuisstudie wilt volgen want het valt super te combineren met jouw werk! Zeker doen!

4/5
Life Coach

In duidelijke stappen en "tussen" opdrachtjes wordt er duidelijk gewerkt naar het begrijpen van de materie. De persoonlijke coach die je daarbij nog hebt maakt het alleen maar makkelijker om eventuele vragen te kunnen stellen.

5/5
Life Coach

De cursus is erg intensief en volledig. Door de huistaken krijg je ook ervaring. De docent is erg betrokken en neemt de huistaken met veel ernst door. Dit merk je aan de waardevolle feedback.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus heel duidelijk, het heeft me al veel bijgeleerd het was exact waar ik naar opzoek was. het is ook heel fijn om persoonlijk contact te kunne hebben met docenten en studenten zelf als je de cursus van thuis volgt.

5/5
Life Coach

Het product bevalt me. Het is een enorme hulp bij mijn wens om een goede life coach te worden. Je leert hoe je je klanten kunt helpen op een efficiente manier. Het huiswerk is soms moeilijk omdat je soms mensen nodig hebt om als proefklant te fungeren. Maar dit is niet altijd mogelijk voor mij. Maar het zal wel lukken.

4/5
Bloemist

zeer duidelijk uitgelegd, het enige nadeel is dat er weinig feedback is van de docent

4/5
Bedrijfsbeheer

Goede cursus en heel duidelijk!

5/5

In mijn cursus alles is perfect!Super contact met docent echt mooie boeken!!!

5/5
Life Coach

Heel duidelijke en interessante cursus.

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een zeer interessante cursus omdat ik wel veel bijleer. Dankzij de thuisopdrachten kan ik wat ik geleerd heb in praktijk omzetten. Ook de tips van de docent vind ik heel nuttig.

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus bedrijfsbeheer is een goed cursus en zekker aan de raaden. Al je graag op je eigen wilt begine. Alles kom aan bot in de cursus.

5/5
Life Coach

Boeiende cursus dat zeer breed uitbreidt naar het beroep.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Alles is heel duidelijk en het is leren op een aangename en ongedwongen manier. Je kiest zelf je tempo en tijd. De huistaken zijn prettig en leuk om te doen.

4/5
Evenementen Organisator

mijn cursus is heel overzichtelijk en ordelijk, maar soms staat de titel nog op de ene pagina onderaan en begint de tekst op de volgende pagina.... das iets waar ik mij kan aan storen, maar dat heeft natuurlijk niks met de inhoud ervan te maken.

5/5
Life Coach

Leuke opleiding . Duidelijke uitleg en nuttige oefeningen.

4/5
Eigen Webshop Starten

Mooie en leuke opleiding maar voor het huiswerk moet je de les soms 3 maal lezen voor het door dringt.

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Ik vindt het super leuk om thuis te studeren ik heb veel tijd op mijn eigen tempo wanneer ik wil kan ik studeren ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt en ben heel heel content er mee

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik ben nog niet zolang bezig, maar heb de cursus toch al eens doorgelezen. Natuurlijk is het nodig om extra informatie op te zoeken, dat staat ook vermeld in de cursus, maar de cursus geeft een goed overzicht. De begeleiding is goed. Er wordt snel geantwoord op vragen en de feedback is zinvol. Dat is voor mij van groot belang.

5/5
Bedrijfsbeheer

Beste, ik volg de cursus bedrijfsbeheer. de cursus is mooi samengevat en het is makkelijk om huiswerkopdrachten door te sturen. het vraagt wat studie werk om de taken te maken, maar ik leer wel bij en dat is ook de bedoeling. bedankt voor de cursus. met vriendelijke groeten ***

4/5
Life Coach

Heel gedetailleerd. Theorie wordt door huiswerk in praktijk omgezet. Je leert anders naar jezelf kijken.

4/5
Eigen Webshop Starten

Alles is vrij duidelijk

4/5
Weddingplanner

Goede opbouw, duidelijk geschreven, hoofdstukken die niet te lang zijn en veel opdrachten

5/5
Kindercoach

Mijn cursus kwam mooi op tijd toe. Alles ziet er prima verzorgd en duidelijk uit.

5/5
Personal Trainer

zeer interessante en volledige cursus die je stap voor stap helpt op personal trainer te worden. Begeleiding van de prof is ook heel erg goed.

4/5
Loopbaancoach

Praktische informatie en tips die zeer bruikbaar zijn. Misschien dat de opleiding in de toekomst ook geaccrediteerd zou kunnen worden voor een kwaliteitskeurmerk zoals qfor, iso9001, ... zou een hoop schelen in registratie als erkende loopbaanbegeleiding.

3/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe ben ik relatief tevreden. Ik mis wel de mogelijkheid tot praktijk en mediafilmpjes. Voorts vind ik het ook niet handig dat ik met mijn vragen enkel de docent kan bereiken als ik gelijktijdig huiswerk instuur. Je hebt 5 jaar recht op begeleiding... Maar als mijn huiswerk allemaal afgerond is, kan ik dus nergens meer met mijn vragen terecht?

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Heel positieve coach; feedback huiswerk geeft energieboost en moedigt enorm aan om verder te gaan.

5/5
Kindercoach

Hele duidelijk cursus, fijne begeleiding en vlotte reactie bij vragen! Zeker voor herhaling vatbaar!

4/5
Eigen Webshop Starten

Cursus gaat over een snel evoluerend gegeven en is soms een beetje achterhaald.

3/5

Heel duidelijk ik zou alleen mensen die stage willen doen zien dat die wettelijk in orde kunnen zijn en een stage overeenkomst maken dat is nu niet echt veel werk en ik merk ook dat ze daar niet veel moeite voor willen doen daarom drie anders waren het vijf sterren

4/5
Eigen Webshop Starten

In zo'n korte tijd is het moeilijk om een juiste beoordeling te geven. De eerste indruk is alvast positief.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ben zeer tevreden

5/5
Kindercoach

Informatief en leerrijk. Fijn dat je gemotiveerd wordt door een docent.

5/5
Personal Trainer

Ben zeer tevreden van het ontvangen lesmateriaal, alsook de studentenomgeving Plaza en de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Feedback op ingediend huiswerk is ook zeer duidelijk. Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief en is een aanrader voor anderen. Groeten ***

5/5
Life Coach

Deze opleiding stuurt de cursist door heel veel facetten van het coachen. Uiteraard vergt afstandsonderwijs de nodige discipline. Vanaf les 3 vlieg je reeds het werkveld op, op die manier leer je enorm veel bij. Deze opleiding neemt veel tijd in beslag, heeft te maken met de degelijkheid ervan. Wat ik een beetje mis, is de communicatiemogelijkheden met de docente. Dit gaat via bijlages en een platform van amper 140 karakters... Dat vind ik niet zo fijn. Voor de rest is alles super !

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is goed opgebouwd en duidelijk. Alleen het materialenpakket laat te wensen over. Ik heb bijna *** euro betaald voor deze cursus. 4 van de materialenpakketjes kosten amper *** euro bij de leverancier. De helft dat in de video's wordt gebruikt zit er niet eens bij. Als het erbij zit zoals vb handschoenen amper 2 paar. En dat kost niets. Conclusie: goede cursus. Materialenpakket laat te wensen over

4/5
Budgetcoach

Goede indeling van de cursus. Vlotte schrijfstijl.

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe bevalt de opleiding mij heel goed en heb ik geen opmerkingen.

5/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer interessant en leerlijk

4/5

Niks op aan te merken.

4/5

Ik vind het goed, ik ken mijn grenzen...

3/5
Imago Stylist + Bedrijfsbeheer

De leerstof is praktisch en op een eenvoudige manier opgemaakt. Echter vind ik het soms maar zeer oppervlakkige informatie zodat ik vaak op internet moet zoeken voor verdere informatie. De foto's die in de cursus staan zijn oud en zouden mogen aangepast worden aan de huidige trends.

5/5
Loopbaancoach

zeer snel antwoord en professioneel

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Zie voorgaande tekst

4/5
Bedrijfsbeheer

Het is een goede opleiding. Ben er zeer tevreden over!

5/5

Super cursus. Alleen meer duidelijkheid omtrent huiswerk. Sommige dingen zijn niet duidelijk en is lastig dat je enkel vraag kan stellen bij inleveren huiswerk

5/5

Erg duidelijke en leuke studie.

4/5
Bloemist

Liever meer info en praktijkoefeningen gehad wat het bloemschikken/bloembinden betreft en minder de zakelijke kant

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus is zeer goed uitgelegd, heel duidelijk

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

4/5
Bedrijfsbeheer

Heel leerrijk ! Zeker aan te raden voor personen die op zichzelf een zaak willen starten .

5/5
Bedrijfsbeheer

Zeer leuke cursus Geleverd met een leuke map en huiswerk blok enveloppe voor geval je deze verstuurd Hopelijk maar vrij zeker van dat mijn 2de cursus even mooi zal geleverd worden

4/5
Beroepsfotograaf

ik heb de cursus beroepsfotograaf gekozen wat opviel was de duidelijk geschreven cursus en verrassende tips die ze meegaven om net dat iets meer uit je foto's te krijgen

4/5
Life Coach

De cursus life coaching geeft een globaal beeld van wat Life coaching is. Er staan veel praktische tips in. Bij sommige hoofdstukken, wordt er nogal veel aan de ' verbeelding' van de student overgelaten

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een leuke cursus. Enkel (weet niet of dit enkel voor mij geld) ga ik snel door de lessen heen. Zit na 1 week al op les 8. Voor de cursus staat 5 maanden, maar dit lijkt eerder 3-4 weken te worden.

4/5
Bedrijfsbeheer

Vodoet zeer zeker aan de verwachtingen

5/5
Life Coach

het materiaal is uitstekend. ik vind het gemakkelijk om mee te werken.

5/5
Budgetcoach + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus budgetcoach overzichtelijk. Het is fijn dat men snel antwoord krijgt, na het opsturen van het huiswerk. Aan de opleiding van bedrijfsbeheer ben ik nog niet begonnen. Budgetcoach is in België nog niet zo bekend,...graag ook enkele voorbeelden van tewerkstellingen in België vernoemen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!