Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Eigen Webshop Starten

Ik hoef niet toe te voegen ... wat ik moest leren, vond ik hier. En ik heb een geweldige tijd

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Zeker een aanrader!

5/5
Evenementen Organisator

Deze aanpak van studeren en tijdsindeling is voor mij zeer waardevol. Ik bepaal zelf wanneer ik er tijd kan voor vrijmaken en heb dan de volle intensiteit ervoor over. Zeer leerzaam en structuren zijn zeer goed.

5/5
Evenementen Organisator

Dit is de eerste keer dat ik op die manier iets bijleer en ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik ben uiterst tevreden over de cursus, zowel op gebied van inhoud als op gebied van uitleg. Ook ben ik tevreden over de prijs van de cursus.

5/5
Cosmetisch Masseur

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heb geen opmerkingen.

5/5
Pedicure

Ik zou meer contact willen hebben met docent en studenten eventueel via chat

5/5
Managementconsultant

Heel degelijke en bruikbare cursus en opleiding.

4/5
Personal Trainer

Ik ben ontzettend blij met de cursus en jullie overzichtelijke werking op Plaza. Mocht ik 1 opmerking aangeven is dat ik het jammer vind dat de tablet pas na de verwerking van de 2de betaling toegestuurd zal worden. Ik merk dat dit mijn inzendingen van huiswerk een beetje tegenhoud. Voor de rest zeer tevreden tot nu toe!

4/5
Beroepsfotograaf

Degelijke opleiding. Was wel niet helemaal duidelijk welke competenties of vaardigheden al verplicht behaald moesten worden

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het leren gaat goed maar vindt dat er beeldmateriaal bij moet zijnover de verschillende van het haar

4/5
Loopbaancoach

De lespakketten zijn heel helder en volledig opgebouwd om zelf te kunnen verwerken.

5/5
Pedicure

Goed boek , alles is duidelijk, alles wordt op tijd geleverd, snelle reactie van de leerkracht. Wat we wel missen : voor het begin van de cursus zou een life mondeling contact wel welkom zijn. Eventueel ook met de andere cursisten.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!