Gratis brochure

Nu beschikbaar: nieuwe opleidingen december

Nieuws Leestijd: 4 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. De volgende nieuwe opleidingen zijn vanaf vandaag beschikbaar in ons aanbod. Ontdek dus snel welke opleiding iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 
Opleiding Portretfotografie

Een goed geschoten portretfoto legt de essentie van een persoon vast op beeld. Wil jij leren hoe je de mooiste portretten maakt? In de cursus Portretfotografie leer je alles wat je moet weten om expressieve portretten vast te leggen. Je verdiept je in onderwerpen als belichting, maar ook in het maken van een connectie met je model. Of je nu een hobbyfotograaf bent of ambities hebt om professioneel te fotograferen, deze cursus biedt waardevolle inzichten voor elke fotograaf!

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Schematherapie

Schematherapie is een vorm van psychotherapie die vaak wordt gebruikt om diepgewortelde gedragspatronen die mensen belemmeren te identificeren en te veranderen. Heb je interesse in psychologie en zelfontwikkeling? Of werk je in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld als psycholoog? Dan is onze nieuwe Schematherapie opleiding een aanrader om meer te leren over de toepassingen van deze therapievorm.

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Storytelling

Wil jij verhalen leren vertellen waarbij jouw publiek aan je lippen hangt? Storytelling is een vaardigheid die goed van pas komt in verschillende jobs, bijvoorbeeld als marketeer of copywriter. In de Storytelling opleiding leer je hoe je met storytelling ideeën overbrengt en emoties oproept. Zo schrijf je merkverhalen, fictieve verhalen en corporate stories die echt effectief zijn.

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Teamcoach

Wil jij leren hoe je teams succesvol kunt begeleiden, leiden en coachen? De Teamcoach opleiding geeft je de professionele tools om dit doel te bereiken. Tijdens de opleiding komen thema’s zoals de dynamiek binnen teams en effectieve coachingstechnieken aan bod. De opleiding bevat ook videolessen waarin je leert over bijvoorbeeld motiveren, omgaan met weerstand en feedback geven.

TIP! Je kunt ook kiezen voor de extra voordelige opleiding Teamcoach + Bedrijfsbeheer. Zo bereid je je voor op het starten van je eigen zaak.

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding ChatGPT

Kunstmatige intelligentie is vandaag de dag niet meer weg te denken. ChatGPT is een geavanceerd taalmodel van OpenAI dat steeds meer wordt ingezet binnen allerlei sectoren. Ben je geïnteresseerd om efficiënt te leren omgaan met deze chatbot en wil je doeltreffende prompts leren schrijven? Kies dan voor onze cursus ChatGPT! Na afloop van de cursus beschik je over de vaardigheden om ChatGPT optimaal te benutten voor je werk.

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Psychotherapie Basiskennis

Wil jij meer leren over psychotherapie? Onze opleiding Psychotherapie Basiskennis biedt een grondige introductie in deze therapievorm voor geestelijke gezondheid. Aan het einde van deze opleiding bezit je een stevige basiskennis van de fundamentele principes van psychotherapie. Ben jij een beginnende professional in de gezondheidssector? Kies dan voor deze opleiding!

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Houtbewerking

Zou jij het tof vinden om zelf houten meubels, decoraties of andere objecten te vervaardigen? Ontdek de kunst van het ambachtelijk houtbewerken met onze nieuwe cursus Houtbewerking. Leer hoe je de juiste houtsoort kiest, ontdek diverse verbindingstechnieken en meer. Geef je creativiteit de ruimte en creëer prachtige houten voorwerpen!

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Lean Green Belt

Bedrijfsprocessen kunnen bijna altijd verbeterd worden. Deze Lean Green Belt opleiding geeft je de handvaten om die processen te optimaliseren via de Lean methodologie. Je verwerft de kennis om zelfstandig een Lean verbeterproject op te zetten en te begeleiden, waarbij je de theorie toepast in de praktijk. Deze opleiding is interessant voor projectmanagers en andere geïnteresseerden.

Bekijk de opleiding »

 

Opleiding Opvoedcoach

Opvoeden kan soms een complexe taak zijn. Heb jij interesse in kinderen en is het jouw droom om ouders en opvoeders te ondersteunen bij opvoedkundige uitdagingen? Met onze Opvoedcoach opleiding ontwikkel je de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je krijgt inzicht in onderwerpen zoals leer- en ontwikkelingsproblematiek, gedragsproblemen, kinderpsychologie en pedagogiek.

TIP! Ook hier kun je kiezen voor de extra voordelige opleiding Opvoedcoach + Bedrijfsbeheer. Handig als je een eigen zaak wilt starten!

Bekijk de opleiding »

 
Opleiding Boek Schrijven

Droom jij ervan om je eigen boek uit te brengen? De cursus Boek Schrijven helpt je om deze droom waar te maken! Ontdek de kneepjes van het vak, van het opstarten van je schrijfproject tot het uitwerken van boeiende karakters en verhaallijnen. Deze cursus biedt je alle nodige informatie en vaardigheden om van start te gaan en een boeiend verhaal te schrijven.

Bekijk de opleiding »

 

 

Start met leren!

Heb je tussen deze nieuwe opleidingen een opleiding zien staan die bij jou past? Vraag nu de gratis proefles aan krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past! 
 

Bekijk alle 400+ opleidingen »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!