Gratis brochure

Cursus Tekenen Volwassenen

Bezit je een aangeboren tekentalent? Had je er op school geen moeite mee om opvallende portretten, landschappen of andere onderwerpen te tekenen? Dan bezit je een geweldige gave die je verder moet ontwikkelen! Waarom zou je je tekentalent niet ten volle benutten en er een geweldige hobby van maken?

Een cursus ‘tekenen volwassenen’ is beslist iets voor jou. Geen tijd om naar een tekenschool te gaan? Geen probleem! Bij NHA vind je meerdere thuiscursussen die van jou een topkunstenaar maken, zonder dat je naar school moet. Moet jij jouw talent nog volledig ontdekken? Start dan met de cursus Tekenen voor Beginners! In deze cursus leer je stap voor stap tekenen

  
 

 
Cursus Tekenen Volwassenen via afstandsonderwijs

Wil je van tekenen jouw favoriete hobby maken, maar slorpen je werk, je gezin, je vriendenkring te veel tijd op om ’s avonds nog tekenlessen te gaan volgen? Voor een cursus Tekenen Volwassenen van NHA hoef je helemaal je deur niet uit! Met de thuisopleidingen van NHA studeer je waar en wanneer het jou het best uitkomt.

Of je nu je tekencursus doorneemt in je woonkamer, in je tuin, op de trein of op café, het maakt absoluut niets uit. En je mag veel tijd nemen om alle tekenvaardigheden onder de knie te krijgen, tot drie jaar lang zelfs!

 

Diverse tekenopleidingen bij NHA

Teken je graag met potlood, houtskool, grafiet, viltstift? In de thuiscursus Vrij Tekenen van NHA leer je het allemaal. Zonder saaie theorie, maar met veel praktische oefeningen en opdrachten. Allerlei technieken en vaardigheden, zoals schaduwen tekenen en spelen met licht, komen aan bod.

De opleiding Illustratief Tekenen gaat nog een stapje verder. Bij deze thuiscursus verdiep je je in het tekenen van illustraties die bij een verhaal passen. Als je naast tekenen ook graag wilt leren schilderen is de NHA-opleiding Tekenen en Schilderen iets voor jou. Kleuren mengen, landschappen of portretten schilderen, werken met aquarelverf, potlood, krijt en andere materialen: je oefent het allemaal in deze uitgebreide teken- en schilderopleiding.

Bij al deze cursussen tekenen voor volwassenen word je begeleid door een ervaren vakdocent. Hij of zij beoordeelt jouw ingezonden opdrachten en moedigt je aan om van je aangeboren tekentalent een fantastische hobby te maken, of misschien zelfs een beroep!  

 

Uitstekend cursusmateriaal en professionele begeleiding

Na je inschrijving stuurt NHA jou een luxe ringmap met de gedrukte cursus. Als je kiest voor de opleiding ‘Tekenen en Schilderen’ ontvang je er ook nog een uitgebreid materialenpakket bij, met potloden, penselen, een schetsblok en ander tekengerief. De meeste leerstof is ook te vinden op het online leerplatform van NHA.

Via het online leerplatform communiceer je met je vakdocent, maar ook met studiegenoten die dezelfde cursus volgen en dezelfde passie voor tekenen en schilderen delen. Als je op het einde van de opleiding al je opdrachten hebt ingeleverd en gemiddeld een voldoende hebt behaald, ontvang je van een NHA een getuigschrift waar je terecht trots op mag zijn.

 

Op elk ogenblik starten met een cursus tekenen volwassenen

Nog een bijkomend voordeel van een tekencursus bij NHA: je mag op elke dag van het jaar aan je opleiding beginnen. Twijfel je nog welke tekenopleiding je wil volgen? Vraag een gratis proefles aan en maak snel je keuze! Met een cursus tekenen volwassenen van NHA ontplooi je jezelf ongetwijfeld tot een talentvol kunstenaar.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!