Gratis brochure

WIL JE MEER NAAR BUITEN DIT VOORJAAR? 

Ben jij het slechte winterweer ook zo zat? Wil je graag meer tijd buiten doorbrengen en van de natuur genieten? Het weer wordt steeds beter en dat betekent dat we weer volop naar buiten kunnen. Met een (hobby)cursus voor buiten zorg jij ervoor dat je optimaal van de mooie dagen kunt genieten. Vraag nu een gratis proefles aan!

 

 

 

Meer tijd voor jezelf en minder stress?

Ben je ook altijd zo druk en kun je wel wat meer tijd voor jezelf gebruiken? Het voorjaar is het perfecte moment om te starten met een toffe nieuwe hobby! En veel hobby’s kun je perfect buiten doen. Zo krijg je meer frisse lucht én maak je tijd voor ontspanning. Jouw stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Denk bijvoorbeeld aan een cursus Fotografie of een cursus Moestuinieren. Of kom helemaal tot rust in jouw tuin met de cursus Yoga. Bij NHA vind je meer dan 60 hobbycursussen: er zit dus altijd een hobby tussen die bij jou past! 

 

Vind jouw hobbycursus »

 

Review cursus Bloemschikken: 
"Ik ben heel tevreden over mijn les bloemschikken. Niets op aan te merken en punten voor de huistaak
worden snel doorgestuurd."

 

 

Of droom je van een baan in de buitenlucht?

Heb je een baan waarbij je het grootste gedeelte van de dag binnen zit? Zou je graag meer tijd in de natuur willen doorbrengen en droom je van een baan in de buitenlucht? Maak je droom werkelijkheid met een beroepsopleiding, want het is nooit te laat voor een carrièreswitch.  

Minder lang achter een computerscherm zitten, meer beweging en lekker in de buitenlucht werken. Het kunnen allemaal redenen zijn om afscheid te nemen van je kantoorbaan. Ondersteun andere mensen als wandelcoach, ga aan de slag als hovenier, geef bootcamps als personal trainer of kies uit een van onze andere 300 beroepsopleidingen.
 

Vind jouw beroepsopleiding »

 

Review opleiding Hovenier:
"Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. Na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden."

 

Vraag nu een gratis proefles aan!

Heb je een opleiding gevonden die bij jou past? Ben je nog niet helemaal zeker of een thuiscursus iets voor jou is? Geen probleem! Met een gratis proefles ervaar je zelf de vele voordelen van thuis studeren op je eigen tempo. Vraag dus nu een proefles aan voor de opleiding van jouw keuze! 

 

Vind jouw opleiding »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!