Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Massage

De cursus is goed compact en overzichtelijk, is duidelijk en zeker niet te moeilijk om te begrijpen. De toetsen zijn ok. Snelle respons van de leraar. Ik mis echter de praktijk gerichte lessen. Zelfstudie is goed en de filmpjes en foto's zijn duidelijk maar dit geeft niet aan dat je tijdens de praktijk meer uitleg over houding en druk, beweging,... kunt vragen. Zo heb je een beter idee of dat je goed bezig hebt. Enkele dagen praktijk organiseren, de dagen die van te voren worden meegedeeld zodat de mensen die werken er ook bij kunnen zijn, zou een meerwaarde zijn.

3/5
Yoga

Ik ben wel tevreden, maar ik kom tijdens mijn oefeningen mezelf nogal enorm tegen. Ik heb veel psychosomatische klachten, maar ik weet niet of dit door de Yoga-oefeningen komt. Ik noteer mijn observaties en krijg goede feedback van de leerkracht. Ik wil me echter niet forceren. Dus ik neem mijn tijd. Ik vind de theorie wel interessant, maar ik ga er niet té diep op in. Mvg ***

4/5
Tuinarchitectuur

De inhoud van de cursus is zeer interessant en sluit aan bij mijn vraag. Het inzenden van het huiswerk is beperkt tot 3gb wat voor plannen en foto’s niet heel veel is. Ik vind het jammer dat er geen extra kanaal is om te communiceren met je leraar Je kan je les pas insturen als je de volgende hebt gemaakt , om dan in je vorige les je vragen te stellen. Het tekstveld ook super klein... De voorleesfunctie is er, maar is niet gebruiksvriendelijk. Zo kan je niet starten en de volgende dag verder gaan waar je gebleven was. Dus de cursus even vast nemen is niet zo eenvoudig. De terugkoppeling van mijn leraar is zeer goed en duidelijk .

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Je doet het volledig op eigen tempo, het indienen van de opdrachten verloopt zeer vlot en is zeer eenvoudig. De feedback is correct en zeer behulpzaam. Zeker aan te raden!

5/5
Kunstgeschiedenis

De cursus kunstgeschiedenis die ik volg bevalt me ten zeerste qua inhoud maar ook voor de presentatie. Ik kijk steeds uit naar de evaluatie van mijn ingestuurde huiswerkopgaven die door mijn docente snel doorgestuurd wordt. De opgaven zijn zodanig dat een persoonlijke inbreng zich opdringt en bijdraagt tot een persoonlijke ontwikkeling, wat wel de bedoeling is van mijn deelname aan deze cursus.

5/5
Keyboard

Ben nu bij les 5 en vind het wel erg moeilijk, heb geen muziekachtergrond.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Eerste leer ervaring online bevalt goed.

4/5
Thuiskapper

Ik had meer verwacht van de Dummy. Het haar is heel moeilijk te behandelen doordat deze heel veel slag/bekken heeft. Naar mijn persoonlijke mening is dit niet simpel als beginnende/lerende kapster. Voor de rest ben ik tevreden van de producten. Mvg

5/5
Thuiskapper

Het is een heel leerrijke curcus. Ik had nooit gedacht dat dit ging lukken maar met NHA wel. De producten die ik heb gekregen werken goed. Ik ben echt heel blij.!!

4/5
Handletteren

Een overzichtelijke en duidelijke cursus. Leuk om feedback te ontvangen waarmee je echt aan de slag kan. Als handletter leek een echte aanrader.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een zeer leuke cursus. Als je helemaal geen kennis hebt van naaien, is het soms moeilijk uitgelegd. Het contact met de lesgever kan alleen als je een huisraad doorstuurt, dat is spijtig, soms handig om hulp te vragen. Een melding via mail krijgen als een cursist je een bericht stuurt, is ook handig, zo kan je elkaar sneller helpen. Maar dit zijn kleine details voor een super leuke cursus.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel overzichtelijke methode! Tof dat je na elke les feedback krijgt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!