Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Social Media

Mijn opleiding is bijna ten einde, ik heb er enorm veel van bijgeleerd. Alles was duidelijke en ik kreeg hulp waar ik het vroeg. De feedback op mijn taken was zeer fijn, ik heb echt het gevoel dat ik nu aan de slag kan met het aangeleerde materiaal.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Duidelijke cursus, leert vlot en mooie illustraties

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over de opleidingen

4/5
Praktische Psychologie

Ik ben heel tevreden.

4/5
Begeleider in de Gezinsopvang

Heel goed en heel interessante les over opvoeden van kinderen. En belangrijke les ook.

4/5
Personal Trainer

Al gaande weg via het huiswerk , begrijp je de opleiding meer en meer ! Het feit dat het diploma erkend is door de overheid is een grote +

5/5
Schoonheidsspecialiste + Bedrijfsbeheer

Het is een hele leerrijke opleiding en door de online mogelijkheden waaronder filmpjes leer je alles tot in de puntjes dus ik vind het zeker een aan !

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is fijn dat je de cursus op eigen tempo kan studeren en voor hulp is er altijd iemand beschikbaar. Mijn taak ingestuurd en dezelfde avond al nagekeken.

5/5
Dierenartsassistent

de cursus is zeer overzichtelijk ingedeeld. De foto's, tekeningen ter illustratie van wat staat geschreven maken het gemakkelijker om te begrijpen. Ook de begrippenlijst, de oefenopgaven zijn zeker interessant als geheugensteun van de les! ik studeer met hulp van een docent en tot hiertoe krijg ik snel antwoord op de verstuurde huiswerken. Dit stimuleert om verder te gaan met de cursus!

5/5
Personeelszaken Basiskennis

De cursus is vlot in te studeren en gemakkelijk te begrijpen. De cursus is voor mij ook super interessant, ik werk met de vaste nachtpost dus de manier van werken is ideaal. Heel gemakkelijk te combineren. Ik kan studeren waar en wanneer ik wil. Ook voor mensen met een druk sociaal leven lijkt mij deze cursus te doen. De papieren cursus die je krijgt is een groot pluspunt, op papier studeren is persoonlijk meer mijn ding. Alles is vlot te lezen, de huiswerkopgaven zijn allemaal vrij duidelijk. Ik vind de cursus echt top. Ik mis enkel een oefen examen of zoiets dergelijk. Als voorbereiding op het echte examen. Maar voor de rest, alles top!

4/5

Ik ben positief over NHA , ben pas begonnen met de cursus. De lessen zijn duidelijk en de taken makkelijk te maken.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik ervaar het positief. Je kan alles op je eigen tempo doen. Je kan vragen stellen aan de begeleider. Top !

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!