Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Handletteren

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden en tips.

5/5
Schoonheidsspecialiste

Alles is goed uitgelegt. Wanneer we iets niet weten kunnen we de leraar schrijven en we krijgen vlug een antwoord. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgt en ben heel blij 😊

5/5
Webdesign

Top opleiding, top cursusleraar. Binnen een paar uur krijg je al antwoord op je vragen of een nagekeken huiswerk.

4/5
Excel 2019

Al vanaf de eerste les iets bijgeleerd. Cursus is tot nu toe duidelijk. Ik kan goed volgen. Enkel wel al vragen in de huiswerkopgave gehad waarvan ik niet meteen of voor mij het niet echt duidelijk is wat ik juist moet antwoorden.

4/5
Antiek en Oude Kunst

De cursus is zo opgebouwd dat vaak terug moet gaan kijken naar vorige lessen. Dit helpt de student bij het herhalen van de lessen en hoe meer je dingen herhaalt hoe beter je ze kan onthouden. Er zijn ook telkens vragen die je echt doen nadenken over kunststijlen zodat je niet gewoon altijd feiten van buiten aan het leren bent.

5/5
Personal Trainer

Zeer goede syllabus en alles goed in detail beschreven. Ik leer echt heel veel en deze was hetgene die ik op zoek was! Bedankt voor deze mooie opleiding ik ben echt heel blij en verder enthousiast om mijn opleiding zo efficiënt mogelijk af te maken 😊

5/5
Office 365 voor Windows

Alles is duidelijk en helder.

5/5
Aquarelleren

Heel fijne en duidelijke begeleiding, ik ben fan!

5/5
Geschiedenis

Heel interessant, geen klakkeloos van buiten leren, maar via de taken ook interactieve mening en opzoekwerk

5/5
Fietsenmaker

gewoon plezierig om er mee bezig te zijn, en tegelijkertijd toch nog wat op te steken.

5/5
Vastgoedbediende

Duidelijke cursus, uitgebreide weergave. Een plus wanneer je gebruik maakt van de coach, zo weet je beter waar je staat.

5/5
Paardenverzorging

De cursus is mooi gestructureerd en geïllustreerd. Correcte afhandeling van huiswerkopdrachten. Kaft kapot toegekregen en meteen vervangen door een andere. Goede opvolging door de motivatiecoach waar je af en toe een mailtje van krijgt met een schets van je vooruitgang.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!