Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Paardencoach

De cursus ziet er duidelijk en interessant uit. He. Hem enkel nog maar doorgenomen, ben wegens gezondheidsredenen nog niet kunnen starten. Hoop me vanaf donderdag er volledig achter te kunnen zetten.

3/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is duidelijk omschreven. Het zou wel fijn zijn om wat meer illustraties te gebruiken zodat dit soms de lange teksten eens breekt. Misschien zou het ook wel eens leuk zijn een les te hebben die via video gegeven wordt.

5/5
Personal Trainer

Heel aangenaam om op mijn eigen tempo te studeren, ideaal te combineren met een vaste job.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus zelf is zeer goed en helpt enorm. Ik vind wel dat een eventuele mailbox handig zou kunnen zijn als men met een vraag zit. Je kan wel een opmerking toevoegen bij het indienen van een opdracht. Toch denk ik dat deze soms over het hoofd word gezien.

4/5
Dierenartsassistent

Tot hiertoe verloopt het traject zoals beloofd. Cursus werd netjes geleverd, ik kan op eigen tempo studeren. De begeleiding door mijn leerkracht is heel erg nuttig en goed. Ik ben erg tevreden.

5/5
Raspberry Pi Programmeren

snelle levering, prima lesmateriaal en persoonlijke begeleiding. Alles naar wens en volg met plezier de opleiding.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

heldere cursus. je kan op je eigen tempo studeren. goede opvolging.

4/5
Logistiek Medewerker

Gaat allemaal vlot, alleen het huiswerk doorvoeren zou toch makkelijker kunnen denk ik, nu is dat nogal een serieuze opdracht

4/5
Reisagent (Basisopleiding)

Tot op heden vrij theoretisch, maar dat ligt me wel... Tot op heden was deze cursus te volgen met een minimum aan inspanning. Gezien het een cursusonderwerp betreft waar ik vroeger helemaal niet mee in contact kwam, is er voor mij een vorm van 'nieuwe wereld ' opengegaan. Leuk om te ervaren.

5/5
Dierenartsassistent

Ik heb al heel veel uit de cursus geleerd, alles staat goed uitgelegd, ook de nodige links en tips en tricks staan in deze cursus

4/5
Kindercoach

Lesinhoud en leerdoelen zijn duidelijk opgesteld. Het wijst zichzelf uit. Huiswerkopgaven vragen soms extra inspanningen: informatie opzoeken uit andere bronnen & zeer open vragen waarbij je je afvraagt waar je moet afgrenzen.

3/5
Taarten Maken

Een mooie cursus met veel basiskennis. Alle stappen mooi uitgelegd. Helaas is veel ook terug te vinden op YouTube en zijn er ook digitaal geen video’s bij. Ook weinig suggesties om creatief te zijn

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!