Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Frans voor beginners + gevorderden

ik ben tevreden maar sommige dingen worden enkel in frankrijk gebruikt (mijn man spreekt frans) en niet in België

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is zeer boeiend en zeer uitgebreid. Elke vorige les maakt nieuwsgierig naar de volgende . De theorie leert makkelijk en vlot .

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een duidelijke cursus en de docent heeft ten laatste na 1 dag feedback. Zou wel graag het volgende deel reeds krijgen, kan toch geen 2 maanden wachten om verder te doen met mijn cursus?

3/5
Visagie basiscursus

Jammer dat er geen examen en diploma volgt.

4/5
Populaire Elektronica Beginners en Gevorderden

Ik heb altijd interesse gehad voor electronica en kan dit nu verwezenlijken via jouw cursus op mijn tempo

4/5
Tekenen en schilderen

Het is een leuk dat al de lessen en materialen samen toekomen. Je kan over heel de lijn zien wat er te leren valt. Het is goed dat je op je eigen tempo kan werken. Er zitten nogal veel pagina's in de kaft zodat het moeilijk is om te bladeren.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

graag snellere correctie van huistaken

4/5
Positieve Psychologie

De cursussen zijn heel goed opgesteld. Ze zijn heel aangenaam om in te studeren ! Echt aantrekkelijk. Het huiswerk bij positieve psychologie zou iets vroeger mogen gecorrigeerd en teruggestuurd worden

3/5
Dierenartsassistent

Ik ben aan de opleiding dierenartsassistent bezig, zelf heb ik al ervaring in dierenzorg doordat ik in het middelbaar 2 jaar de studie dierenzorg heb gevolgd. De eerste paar delen waren een beetje herhaling voor mij, maar dat was een goede geheugen opfrisser voor mij. De delen erna waren zo goed als nieuwe leerstof voor mij. De cursus vormt een goede basis maar is naar mijn persoonlijke voorkeur niet voldoende, er moet praktijk aangelinkt zijn. Daarom heb ik gezocht naar een dierenarts die bereid was om mij stage te laten volgen bij hen op vrijwillige basis. Dit vormt een grote meerwaarde aan mijn opleiding. Alles is zeer goed uitgelegd in deze cursus wat het leren een stuk gemakkelijker maakt natuurlijk ! Nog een kleine tip er staan enkele spelfoutjes in de cursus.

4/5
Webdesign

Ik vind het een heel leuke studie waar ik al heel veel heb van bijgeleerd over het internet

4/5
Dierenverzorging

Er staan enkele fouten in de cursus en is een andere volgorde dan online. Het duurt lang voor je reactie krijgt op vragen. Voor de rest wel interessant en leerrijk. Heel duidelijk beschreven ,kleine hoofdstukken. Gemakkelijk te volgen zonder enige voorkennis .

3/5
Populaire autotechniek

Er zouden wat meer foto's worden bijgevoegd.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat er op voorhand op de website kort staat uitgelegd welke lessen en onderdelen er aan bod gaan komen in de cursus. Zo krijg je een globaal idee van waar je aan begint. Ook in de cursussen zelf is alles mooi onderverdeeld. De huistaken met beoordeling zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Er kan misschien op voorhand gevraagd worden of huistaken via mail of via de post worden gemaakt, zo kan er papierverspilling vermeden worden.

5/5
Webdesign

Duidelijke lesstof, goed kontakt met de docent. Mijn derde cursus, dat wil zeggen dat ik me bij de manier van studeren bij het NHA bijzonder prettig voel.

5/5
Klinische Psychologie

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn dat de cursus zowel op papier als online beschikbaar is, zo heb je hem altijd en overal ter beschikking. Ik ben heel blij dat ik voor NHA gekozen heb!

5/5
Alles over de hond

Ik vind het een heel uitgebreide cursus waarin de dingen duidelijk worden weergegeven zodat het makkelijk leren is.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Heel duidelijk, mooi geschreven cursus!

5/5
Office 2019

Ik vind het heel bevattelijk en aangenaam om het pakket te studeren

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige producten gingen snel stuk na 1 keer gebruik.

4/5
Webdesign

De cursus Webdesign , die ik momenteel volg, is zeer begrijpelijk opgesteld en aangenaam om door te nemen. Het "triggert" mij om door te gaan en om er iets van de maken. Daar is de vorm en de inhoud van de cursus heel belangrijk voor. Een groot verschil met de "gratis cursussen" die je overal vindt op het net.

4/5
JavaScript en jQuery

Het is een beetje vervelend dat je zowel een boek als een kaft moet volgen en daarbij ook nog op de PC naar de voorbeelden kijken en zelf proberen. Soms ben je al verder in het boek en dan plots moet je even terug omdat je iets gemist hebt in het kaft. Het zou gemakkelijker zijn als het allemaal op 1 plaats terug te vinden is.

4/5
Zweeds voor beginners

Het is echt goed uitgelegd en ik vind dat tof dat je op het platform kunt vormen. ***

5/5
Engels voor beginners

Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan op mijn tempo leren. Duidelijk en de verbeteringen van mijn huiswerk vind ik ook interessant.

5/5
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

5/5
Word 2019

papieren cursus : alles zeer duidelijk uitgelegd en voorzien van foto's. Heel handig om de papieren cursus naast de computer te leggen en dan op de computer te oefenen. Soms is er in de uitleg een stap waarbij je een welbepaald woord moet aanklikken in de statusbalk/het lint. De naam van dat "aanklikwoord" kan soms anders zijn dan op mijn woordversie op mijn pc. Maar door de foto's wordt het wel duidelijk op welke term ikzelf dan moet klikken. huistaak: tot hiertoe zinvolle huistaken. Wordt ook snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben zeer tevreden met deze studiekeuze en al het materiaal dat jullie hierbij opsturen, echt top !

5/5
Engels voor gevorderden

Heel mooi verzorgde cursus. De huistaken en de begeleiding zijn zeer leerrijk. De hoofdstukken zijn niet te groot zodat je er telkens op een avond eentje kan afwerken.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners

Ik ben zeer tevreden over NHA,de communicatie via mail,de uitleg over de cursus,het lesmateriaal en de tablet waarop ik mijn lessen kan leren,huiswerk maken en versturen en natuurlijk het contact met mijn docent ***,hij is zeer professioneel,behulpzaam en met zijn hulp en steun ben ik nog meer gemotiveerd om me 200% in te zetten en deze cursus volledig te beëindigen met goede resultaten.bedankt voor jullie geweldige lesmateriaal,tablet en alles wat ik nodig heb om te slagen want zelfs bij ***, waar je ook talen kan leren,word je niet zo geholpen zoals bij jullie,dank U wel voor alles

4/5
Arabisch voor beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

5/5
Life Coach

Heel overzichtelijke map waarin de lessen gebundeld zijn. Handig in gebruik. Ook ben ik tevreden over het leerplatvorm Plaza. Makkelijk om langs deze weg je huiswerkopdracht door te sturen en terug te krijgen.

4/5
Kinderpsychologie

Goede uitleg

4/5
Turks voor beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Zeer tevreden over hoe de producten en de cursus in elkaar zit 😄😄

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

nog niet echt ver geraakt maar kan wel al zeggen dat ik al meer kan dan ervoor.

5/5
Boekhouden basiskennis

heel boeiend en duidelijk opgestelde cursus, met veel oefenmateriaal. online lege facturen, cn, en andere documenten zouden wel aanwezig mogen zijn zodat je het huiswerk online kan maken. Verder prima materiaal.

4/5
Piano

daar ik nog nooit kennis heb opgedaan van muziekles leer ik de muziek beter begrijpen van a tot z en dat vindt ik toch zeer belangrijk. wat mij wel gemakkelijker zou maken mijn huistaken kan ik maar half oplossen als ik een notenbalk moet inscannen vb. en copieren lukt mij niet daar ik ook niet veel met comp.bezig ben mij lijkt het de ideale oplossing superrr om de les op mijn ritme te volgen raad het alle mensen aan zelfs ,iemand die wou inschrijven voor tekenen groetjes***

4/5
Communicatie Manager

Het is een handige cursus die heel duidelijk geschreven is. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn een handige manier om alles te onthouden. Ook de begeleider voor het huiswerk en andere vragen is zeer motiveren!

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk. Ik ben zwaar slechtziende maar de cursus is zo mooi opgebouwd dat ik ze digitaal heel goed kan studeren. De inhoud van de cursus vind ik ook heel leuk, iedere les omvat een ander onderwerp waardoor het blijft boeien. De uitleg is ook heel verstaanbaar waardoor de lessen goed te begrijpen zijn. Ik ben heel enthousiast en na de opleiding spaans die ik nu volg begin ik aan de cursus duits

3/5
Thuiskapper

de cursus zou meer filmpjes mogen bevatten om de cusrsus zo duidelijker te kunnen begrijpen.

5/5
Taarten maken

Goed lessenpakket en lesmateriaal. Eenvoudig te volgen en echt gemakkelijk om het op u eigen gemak te doen. Geen tijdsdruk en stress. Heel gemakkelijk te combineren met mijn gezin van 3 kinderen onder 4.

4/5
Piano

Zeer duidelijk uitgelegd en mogelijkheid tot vragen stellen is top. Juist de vingerzetting op piano zou duidelijk mogen weergegeven worden. Met foto van toetsen piano en aanduid vingers of noten

5/5
Sieraden maken

Een hele duidelijke cursus waar praktijk de bovenhand krijgt op theorie. De uitleg is goed beschreven zodat je bij het maken van de sieraden niet meer opzoekwerk moet doen. Ook de theorie is juist wat je nodig hebt. Ik heb geen spijt dat ik deze cursus gekozen heb

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

4/5
BSO Wiskunde

De cursus is duidelijk en makkelijk te leren en de docent antwoord tijdig en op een vriendelijke manier. Kortom een goede cursus.

5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

5/5
Engels voor beginners

De cursus is in mijn ogen zeer vakbekwaam opgesteld en het verbeteren van de lessen is top. Voor mij is er maar een minpunt het apparaat om mee op te nemen is niet tip top voor mij. Er moeten toch gemakkelijker apparaten bestaan !!! Of wel is mijn apparaat niet in orde. En verder veel succes met de cursussen Ik volledig content.

5/5
Life Coach

Goed

4/5
Nieuwgrieks voor gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

4/5
Taarten maken

Ik volg de curcus Taarten maken. De Les is goed opgedeeld en werkelijk iedereen kan instappen. Je krijgt veel curcusmateriaal bij, dat vind 8k zeker positief wetende dat je ook nog vaak naar de winkel moet gaan voor oa ingeredienten voor de taart . Momenteel zijn mijn eerste 4 lessen afgewerkt nu moet ik dus wachten tot de andere lessen beschikbaar zijn dit vind ik wel een beetje aan de spijtige kant dat ik niet direct kan voortdoen

4/5
JavaScript en jQuery

Wanneer krijg ik de tablets toegestuurd die bij de verschillende cursussen horen? Ik wacht er al anderhalve maand op (de 4 vouchers werden hiervoor direct doorgestuurd). Graag reactie

5/5
Hovenier

Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Vastgoedbediende

De informatie die werd meegegeven was zeer volledig. Jammer dat voor de betaling geen administratiekosten vermeld staan. Interessante cursus, maar soms wel iets te eenvoudig. Toch heb ik -mede dankzij de cursus - een nieuwe job gevonden!

4/5
Cyber Security

De tijd tussen lessen 1 tot 4 en vanaf les 5 is te lang!

4/5
Snel en blijvend afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

5/5
Boekhouden basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

5/5
Populaire autotechniek

In de cursus Populaire Autotechnieken staat de theorie vrij duidelijk en verstaanbaar uitgelegd, men hoeft hier geen voorkennis van te hebben om de cursus te kunnen volgen. Met een voorkennis is het gemakkelijker verstaanbaar en kan men toch nog altijd wat details bijleren die hierin beschreven staan. Ik ben hier heel tevreden over en de rest van de cursus ziet er veelbelovend en uitgebreid uit.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit de perfecte manier om werk en school te combineren

3/5
Medisch Secretaresse

De cursus is heel interessant, maar de huiswerkopdrachten bederven de leerpret. De opdrachten (in het eerste deel) lijken niet te gaan over wat je geleerd hebt in die bepaalde les in de cursus, maar over hoe goed je de grillen van de docent kunt inschatten. Dat is jammer, want ik doe de cursus omdat ik echt iets wil bijleren, niet om elke week een nieuwe deuk in mijn zelfvertrouwen te krijgen.

5/5
Pools voor beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Geen mening

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

5/5
Life Coach

Ik heb de cursus in een degelijke map ontvangen en kan deze ook digitaal raadplegen van mijn laptop, tablet of gsm. De leerstof is gedetailleerd en behoorlijk opgesteld.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik volg momenteel de cursus bedrijfsbeheer met begeleiding. De manier van werken, het lesmateriaal en de snelheid van antwoord van de begeleiding, daar ben ik best tevreden over. Het is alleen jammer dat de cursus zelf niet up-to-date is. Bv: het attest bedrijfsbeheer is niet meer verplicht, dit staat echter dubbelzinning beschreven in de cursus. Bv.: de types van onderneming zijn aangepast, het hele hoofdstuk hierover is dus niet meer nuttig. Dit heb ik op het internet zelf moeten achterhalen.

5/5
Kinderverhalen schrijven

Alles verloop heel vlot u en u komt zeker niks te kort

5/5
Arabisch voor beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind dar het boek heel goed in een zit. Ik heb zelf ook gekozen voor de huiswerkformule. Dit vind ik echt het beste aan heel de cursus omdat je dan weet of je goed of slecht bezig bent.

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Kinderverhalen schrijven

Ik ben zeker tevreden, deed mijn eerste huiswerk binnen en binnen een mum van tijd werd dit verbeterd en terug gestuurd met feedback. Heel fijn.

4/5
Turks voor gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Massage

Alles zit in de cursus, theorie en video's

4/5
Kindercoach

Ik vind het een bijzonder boeiende en goed uitgewerkte duidelijke cursus. Hapklare en niet te lange hoofdstukken. Het enige dat ik jammer vind is dat er in de vuisten en regelmatig vanuit gegaan wordt dat je al taken als kindercoach kan uitvoeren maar aangezien ik nog niet in we helft van de cursus zit voel ik me daar zeker nog niet klaar voor.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Helemaal mijn ding. Online iedere les, kwalitatieve geluidsbestanden, maar ook zoals ik toch ook graag een kaft met papieren heb. Af en toe een klein foutje (spatie vergeten ofzo) maar hé ik ben ook niet perfect :)

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Antiek en Oude kunst

Niet alleen de inhoud is heel boeiend . Ook de vragen die achteraf gesteld worden als huistaak zijn een uitdaging om de leerinhoud door en door te leren begrijpen . Denken ' out of the box ' is hier zeker van toepassing .

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Reiki

Ik ben zeer tevreden over deze cursus! Leer er enorm veel vn bij en is echt boeiend!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Super! Ik volg de opleiding een eigen nagelstudio starten en ik word heel goed begeleid! Heb ik vragen helpt mijn docent mij zeer goed ! Een echte aanrader voor iedereen die een thuisstudie wilt volgen want het valt super te combineren met jouw werk! Zeker doen!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

5/5
Kinderpsychologie

Super tof geschreven! Heel duidelijk om te leren!

4/5
Gewichtsconsulent

De cursus is duidelijk en boeiend opgesteld. Wel regelmatig een schrijffout (niet alleen spelling, maar ook een woord dat niet klopt). De theorie is uitgebreid, en leuk met afwisseling van oefeningen, al zou er bij bepaalde oefeningen wel een voorbeeld of wat extra uitleg mogen staan (over hoe de berekening te maken). Wel een goede feedback van de leerkracht, waar je mee verder kan dan.

5/5
Frans voor beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Life Coach

In duidelijke stappen en "tussen" opdrachtjes wordt er duidelijk gewerkt naar het begrijpen van de materie. De persoonlijke coach die je daarbij nog hebt maakt het alleen maar makkelijker om eventuele vragen te kunnen stellen.

5/5
Life Coach

De cursus is erg intensief en volledig. Door de huistaken krijg je ook ervaring. De docent is erg betrokken en neemt de huistaken met veel ernst door. Dit merk je aan de waardevolle feedback.

4/5
Spaans voor beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Tekenen en schilderen

Ben zeer tevreden over de uitleg en de diversiteit van de opdrachten . Heb nooit les gehad over de technieken van tekenen en schilderen en daarom hou ik ook van de uitleg van de producten . Ben ook tevreden over de uitleg van de verbeterde werken , zo weet je wat te doen om te verbeteren. Bedankt

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

De inhoud van de aangeboden cursus kalligrafie vind ik prachtig. Zowel de praktijk, het kalligraferen, als de geschiedenis van de letters vind ik prachtig, heel verrijkend. Ik twijfelde als ik het kalligraferen zou kunnen leren via thuisonderwijs want is dit niet iets dat je leert waar men het letterlijk aan je toont?! Maar alles wordt zo goed uitgelegd in de cursus dat het is alsof de docent werkelijk naast je staat. Ik ben dol enthousiast en super gemotiveerd! Ik moet mij intomen om niet de hele cursus in enkele dagen door te nemen. Stap voor stap dus! En vooral heel veel oefenen! Het studentenplatform is super gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Het uploaden van huiswerk houdt niets in. Je hoeft echt niet veel te kennen van de computer om dit te kunnen doen. In het begin is het wat zoeken om het thuis studeren in te plannen in je dagelijks leven. Maar mits wat oefenen en vallen en opstaan komt ook dit in orde. Het enige waar ik het wat moeilijk mee heb is dat wanneer ik telefonisch contact opneem met NHA, men aan de andere kant van de lijn echt met een 'Hollands' accent praat. Ik heb soms echt moeite om de mensen te verstaan.. Uitzonderlijk dien ik telefonisch contact op te nemen met NHA, dus valt dit eigenlijk helemaal in het niets vergeleken met het 'pracht aanbod' van de cursus! Ik ben dus een heel tevreden student!

4/5
Kleding maken en ontwerpen

Het is een leuke cursus en tof om persoonlijke feedback te krijgen van je mentor. Het zou alleen nog beter zijn als er voorbeeldfilmpjes worden geïmplementeerd. Soms is het effe opzoeken wat de bedoeling is, maar met een filmpje zou dit direct duidelijk zijn. Het is leuk om te weten wat je allemaal op het einde van de cursus kunt maken en het geeft een boost tijdens de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

Ik ben zeer tevreden met deze product. Ik heb eindelijk dankzij deze opleiding mijn motivatie gevonden om mijn passie te volgen. Zo ver dat ik ben met deze opleiding vind ik dat er nog geen verandering gemaakt moet worden.

4/5
Medisch Secretaresse

Beste, Ik ben tevreden met mijn aangekocht product omdat het heel duidelijk is uitgestippeld .Het is een passie van mij om in de medische sector actief te zijn en meer kennis op te lopen .Verder vind ik NHA een goede opleiding school met professionele docenten. Alleen vind ik dat de docenten wat specifieker/duidelijk kunnen zijn in het corrigeren van het huiswerk.Huiswerk word verbeterd daar niet van maar je word niet op jou fouten aangewezen, men verwacht van jou dat je het zelf oplost,wat je fout heb gemaakt.Het zou veel fijner zijn wanneer je fout werd gecorrigeerd zodat je weet waar je fout zat. Want tenslotte zitten wij als cursisten op deze opleiding om kennis te vergaren en daar is waar de docenten moeten inkomen.

4/5
Communicatie Manager

de cursus is voor mij gemakkelijk te volgen en lijkt voor mij leerniveau te laag. maar het is geschreven voor iedereen dus snap de context wel dat het op die manier geschreven is. de info die gegeven wordt is veel maar behapbaar. jammer dat er niet veel/geen mede studiegenoten zijn.

5/5
Spaans voor gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

5/5
Webdesign

Heel goed uitgeruste cursus. Optimale begeleiding.

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

5/5
Spaans voor beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

3/5
Personeelszaken basiskennis

Cursus te beknopt. Ieder hoofdstuk eindigt met "we kunnen niet diep ingaan op dit onderwerp aangezien het ons te ver zou brengen. Voor verdere informatie zoek het op op het internet. " of een dergelijke zin. Ik verwacht dat het lesprogramma dit brengt, niet me doorverwijst. Ik heb de optie lerarencontact bijgenomen maar dat is eigenlijk een kat in een zak: er is geen mogelijkheid om een mail te sturen aan de leraar. Enkel bij het insturen van het huiswerk kan je een bericht bijvoegen. Bovendien is er per hoofdstuk slechts 1 vraag als huiswerk. Terwijl het toch gaat over hoofdstukken van 15-20 bladzijden. En dan maar 1 vraag?? Bovendien is het commentaar van de docent heel beperkt: "goed", "zeer goed". Maar als ik 8.5/10 krijg, wil ik graag weten wat ik had moeten doen om 10 te halen. Wat mist er dan in mijn antwoord? Of wat is er fout? Ik had bij de laatste huiswerkopgave met opzet een fout erin gezet en toch kreeg ik 9 als score en "zeer goed". Wordt het überhaupt wel gelezen? Dus ik zou de opleiding zeker niet aanbevelen.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

5/5
Thuiskapper

Een zeer vriendelijke docente. Haar commentaar op je huistaken is zo motiverend. De cursus is prima uitgelegd.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus heel duidelijk, het heeft me al veel bijgeleerd het was exact waar ik naar opzoek was. het is ook heel fijn om persoonlijk contact te kunne hebben met docenten en studenten zelf als je de cursus van thuis volgt.

5/5
Life Coach

Het product bevalt me. Het is een enorme hulp bij mijn wens om een goede life coach te worden. Je leert hoe je je klanten kunt helpen op een efficiente manier. Het huiswerk is soms moeilijk omdat je soms mensen nodig hebt om als proefklant te fungeren. Maar dit is niet altijd mogelijk voor mij. Maar het zal wel lukken.

3/5
Frans voor gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

5/5
Piano

Zeer goede cursus

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Cursus snel geleverd en ook de huistaken zijn snel verbeterd! TOP!

5/5
Korte verhalen schrijven

Ik vind de persoonlijke begeleiding een belangrijk pluspunt.

4/5
Spaans voor beginners

Duidelijk en overzichtelijk

5/5
Receptioniste

Het is super handig als je in mijn geval een kind hebt en nog werkt. Ik zou dit aanraden. Het is nooit te laat om bij te studeren. Zeker de moeite waard

4/5
Kroatisch voor beginners + gevorderden

Ik vind het product zeer goed en ben uitermate tevreden. Mits een gezonde motivatie, boek je vooruitgang. Als enige minpunt schuif ik naar voren dat vakje om vragen te stellen aan de docent nogal klein is. Hierdoor stel ik soms mijn vragen gewoonweg niet.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

4/5
Frans voor beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Dieren-EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

4/5
Bloemist

zeer duidelijk uitgelegd, het enige nadeel is dat er weinig feedback is van de docent

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Spaans voor gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

5/5
Administratief Bediende

De cursus is soms ingewikkeld,en ik denk ook iets verouderd maar ben er heel blij mee.en krijg ook het nodige advies

4/5
Bedrijfsbeheer

Goede cursus en heel duidelijk!

4/5
Programmeren in C#

De boek en online zijn zeker goed voor iemand als mij die juist wil starten met programmeren. Het enigste grote minpunt vind ik dat ge maar 1 vraag moogt stellen ,bij mijn eerste vraag heb ik niet het antwoord gekregen dat ik moest hebben en zat dan even vast; De derde vraag na 1 zin drukte ik per ongeluk op zend en mijn vraag was weg zonder dat de vraag er in zat en ik kon er niks meer aan veranderen. *** zouden er toch meer vragen gesteld mogen worden;

4/5
Spaans voor beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

****

3/5
Fotografie

***

5/5
Zweeds voor beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

5/5
Schoonheidsspecialiste

In mijn cursus alles is perfect!Super contact met docent echt mooie boeken!!!

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Life Coach

Heel duidelijke en interessante cursus.

5/5
Dierenartsassistent

Mooie cursus Aangenaam om te studeren Wel weinig opmerkingen docent waar de fouten zitten bij slecht resultaat Verder topper

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een zeer interessante cursus omdat ik wel veel bijleer. Dankzij de thuisopdrachten kan ik wat ik geleerd heb in praktijk omzetten. Ook de tips van de docent vind ik heel nuttig.

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Italiaans voor beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

5/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over mijn thuisstudie, het is allemaal erg duidelijk en overzichtelijk, ik vind het prettig studeren en heel fijn om je huiswerk via jullie site in te kunnen sturen en zo af en toe wat feedback van een leraar te kunnen hebben. Ik denk dat het wel bijna een must is om er dat bij te hebben, ik heb wel nu al gemerkt als ik het allemaal op eigen houtje zou moeten doen ik toch vaak zou twijfelen over bepaalde opdrachten en nu weet ik als het nagekeken is of het ook echt goed of fout is en waarom. Dus ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn thuisstudie van jullie.

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb geen opmerkingen te geven de cursussen zijn heel duidelijk en je krijgt ze snel als je ze besteld en als je huiswerk indiend word dit heel snel verbeterd jullie zijn top

3/5
Illustratief tekenen

Ik had graag meer praktische tips voor het tekenen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Fotografie

De curcus is duidelijk en een fijne lay-out.

5/5
Aquarelleren

Goed gedocumenteerde en geïllustreerde cursus. Leuke reacties van docente.

5/5
Webdesign

Het cursus dat ik volg is zeer goed en netjes uitgelegd.Je leer alvast goed bij. De cursus is verzorgd en is geleverd in 2 mooie mappen.10+++++ zeker waard. Ook als je belt naar jullie om een vraag zijn jullie zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor ook aan NHA.Team 10+++++ doe zo verder.

3/5
Digitale fotografie en beeldbewerking

de cursus die ik heb gevolgd geeft een globaal beeld van wat ik er van verwachtte maar voldoet niet volledig aan mijn verwachtingen. Ik had meer tips en tics verwacht om verder aan de slag te kunnen.

4/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Heel leuke cursus, snel verbetering van je huiswerk. Wel veel geschiedenis, die me minder boeit.

5/5
Reiki

De cursus is zeer begrijpelijk uitgelegd.

5/5
Arabisch voor beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus bedrijfsbeheer is een goed cursus en zekker aan de raaden. Al je graag op je eigen wilt begine. Alles kom aan bot in de cursus.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben zeer blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je krijgt goede ondersteuning en motivatie tijdens het leren!

4/5
Alles over de hond

Ik heb al heel wat opgestoken, ook al ben ik een hondenkenner. Het enige puntje van kritiek is dat er mss wat zou kunnen gewerkt worden aan de foto's.

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

De lessen worden stap voor stap opgebouwd, en duidelijk omschreven. De uitgebreide motiverende feedback van de docent is echt super! Een aanrader voor iedereen die teken-en schilderkriebels voelt en op eigen tempo thuis wil starten!

5/5
Life Coach

Boeiende cursus dat zeer breed uitbreidt naar het beroep.

5/5
Thuiskapper

Ik vind het goed. Fijn dat er een gans pakket bij zit met alle benodigde spullen.zo moet je zelf niet op zoek gaan.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Alles is heel duidelijk en het is leren op een aangename en ongedwongen manier. Je kiest zelf je tempo en tijd. De huistaken zijn prettig en leuk om te doen.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Spaans voor beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

5/5
AutoCAD 2018

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is duidelijk geschreven en ik moet niet lang wachten op mijn verbetering van mijn huiswerk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
Gitaar extra uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

4/5
Korte verhalen schrijven

Een duidelijke cursus. De feedback v d leerkracht is positief stimulerend en opbouwend Ook fijn dat je deze cursus en taken op je eigen tempo kan afwerken.

5/5
Secretaresse

Het is heel goed uitgelegd. Vind het heel leuk om te studeren. Geeft me voldoening.

5/5
WordPress

***

5/5
Kinderpsychologie

Zeer duidelijk, zou niets veranderen

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Spaans voor beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

4/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

3/5
Schoonheidsverzorging

Ik ging voor de cursus schoonheidszorgen. Die bleek later de hobbycursus te zijn. Foutje van mezelf. Ik heb de cursus behouden. De cursus zit mooi in elkaar. Af en toe foutjes qua geschiedenisfeiten. Hobby of niet, het moet juist zijn. De begeleiding is een 1/10 waard (en nog). Ik stuurde met mijn taken ooit een pakje proefjes mee van het merk waar ik mee werk. Ook omdat het aansluit bij de cursus. Geen enkele reactie. Heel leuk ! Deze docente zou ik voor geen enkele cursus meer wensen.

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

5/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Heel goed geschreven

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Kleding maken en ontwerpen extra uitgebreid

Ik ben wel nog bezig maar de cursus bevalt mij zeer goed en we maken superleuke kleren op je eigen maat das heel fijn en leert ook patronen zelf teken

5/5
Duits voor beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

5/5
Spaans voor beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

4/5
Astrologie

het is tof om iets over de sterren en de planeten te leren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten astrologie bestonden, zoals je geboortehoroscoop, mundaine horoscoop en noem maar op. Ik leer graag uit dit vak, en ik ga het blijven volhouden.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de feedback van de docent heel interessant. Zo zie ik vanuit haar invalshoek wat mijn fouten zijn en ik verbeter mijn taken. De cursus zelf is heel kwalitatief. De inhoud van de cursus vind ik duidelijk. Van de oefenopgave leer ik ook heel wat. Ik raad de cursus zeker aan !

4/5
Vastgoedbediende

Ik ben nog maar net bezig met de cursus maar elk hoodstuk is beknopt, goed uitgelegd en zit boordevol informatie. Opmerkingen heb ik nog niet

3/5
Nagelstyling met Gel

Goed

5/5
Kinderverhalen schrijven

Zeer goede cursus zowel digitaal als op papier. Ook zeer goede leeraar

5/5
Administratief Bediende

Ik vind dat de cursus heel goed opgesteld is en goede duidelijke uitgelegd is want is toch leerstof die compleet nieuw is voor mij en zeer goed zijn ook de oefenopgaven dan kan je ook zien hoe goed je de leerstof al begrijpt.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik volg de opleiding voor nagelstyliste,ben er heel content over alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt heel snel antwoord van de nha klantenservice en ook van de docent zelf...ben blij tot ik voor hna heb gekozen en wil zelfs nog een extra studie aanvragen.

5/5
Thuiskapper

Super handige uitleg voor de opleiding! Mijn volgende opleiding zal ik zeker ook volgen bij jullie!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Tevreden van de cursus zelf. Helaas worden de huistaken niet nagekeken binnen de vooropgestelde termijn.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ik vind het echt geweldig. Je kan het op tijdstippen doen wanneer het je het beste uitkomt. De uitleg is heel goed geformuleerd. Ik ben van de 1ste keer mee

5/5
Keyboard extra uitgebreid

Het is goed uitgelegd en voorzien van genoeg illustraties. Enkel de keyboard die erbij geleverd is vind ik niet zo goed

4/5
Genealogie (familiekunde)

Mss eens updaten, te Nederlands.

5/5
Visagie basiscursus

Ik vind de cursus heel interessant en volledig

4/5
Fitness Trainer

Praktijkgericht boek, duidelijke omschrijvingen, gemak voor huiswerktaken en goeie feedback

5/5
Wereldgodsdiensten

zeer interessante cursus wereldgodsdiensten latijn te moeilijk althans voor mij . Wel probleem met verzending huiswerken per post naar Nederland (wereldgodsdiensten)

3/5
Korte verhalen schrijven

De Cursus is gevarieerd, onderbouwend. Maar na het indienen van huiswerk, en de toekenning van de punten, krijg je geen feedback. Ook al is mijn score gemiddeld 8,5 toch voel ik me weinig ondersteund in het leerproces.

5/5
Webdesign

Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Gestart met helemaal geen kennis en ben momenteel toch vrij goed mee met het gegeven. Curus is heel duidelijk en overzichtelijk. Voldoende voorbeelden en oefeningen. Ook de feedback van de coach is aangenaam. Bovendien top om vast te stellen dat mijn ingeleverde huiswerk dikwijls enkele uren later reeds was nagekeken.

4/5
Evenementen Organisator

mijn cursus is heel overzichtelijk en ordelijk, maar soms staat de titel nog op de ene pagina onderaan en begint de tekst op de volgende pagina.... das iets waar ik mij kan aan storen, maar dat heeft natuurlijk niks met de inhoud ervan te maken.

5/5
Life Coach

Leuke opleiding . Duidelijke uitleg en nuttige oefeningen.

4/5
Populaire autotechniek

De cursus is traditioneel zou ik zeggen, maar vooral duidelijk en overzichtelijk. De vragen om de twee hoofdstukken zorgen ervoor dat je zeker leerstof doorneemt.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik mis persoonlijk een deel praktische uitwerking. er worden voorbeelden gegeven van het resultaat van een tekening maar de weg ernaartoe wordt weinig besproken. Alsook mis ik een deel digitaal tekenen. Met de tekenprogramma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het spijtig dat daar geen enkele aandacht aan gegeven wordt.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Snelle service en een geweldig snelle leerkracht. De themas zijn goed opgebouwd. Ik kijk er naar uit als ik deze cursus heb afgerond om aan de volgende te starten via jullie.

4/5
Spaans voor beginners

mijn huiswerk wordt heel laat verbeterd.. laatste 6 lessen zijn al 4 weken niet verbeterd...

5/5
Bedrijfspsychologie

ik ben tevreden met de structuur van de cursus, alles wordt zeer overzichtelijk uitgelegd. De samenvattingen en de oefeningen met antwoorden helpen enorm. Mooi dat je elke les kan afronden met huiswerk om in te dienen, dit geeft extra stimulans.

4/5
Frans voor gevorderden

Tot nu toe zijn de lessen frans goed

4/5
Eigen Webshop Starten

Mooie en leuke opleiding maar voor het huiswerk moet je de les soms 3 maal lezen voor het door dringt.

5/5
Windows 10

Ik ben redelijk druk met mijn werk. Maar soms heb ik wel een gaatje dat open is. Dat gaatje kan ik dan vullen met deze perfecte opleiding. Je hebt dan ook een ruime keuze qua opleidingen. Ik heb gekozen voor deze opleiding (Windows 10) omdat Windows 10,persoonlijk,een goede opperating systeem is. En ik vind het altijd leuk om van alles bij te leren. Het leren kan ik op eigen tempo net zoals het huiswerk dat moet ingeleverd worden. Ik heb dan ook een leuke mentor gekregen. Afbetaling kan op twee manieren. Regstreekse betaling of maandelijkse. Ik persoonlijk vind maandelijks perfect. Deze opleiding ligt dan ook goed in de prijs. Alles kort samengevat, deze opleiding en bedreif voor opleidingen is op en top voor een sterke cv maar ook voor meer bij te leren. Deze opleiding is een aanrader als je net met Windows bent begonnen.

4/5
Medisch Secretaresse

Goede cursus. Enkel de huiswerkopdrachten zijn soms verwarrend uitgelegd. Vlotte correctie van dr docenten

4/5
Pools voor beginners + gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

4/5
Keyboard extra uitgebreid

Het keyboard is heel degelijk en groter in de positieve zin dan verwacht. De lessen zijn enorm uitgebreid zoals gekozen. De docente antwoordt snel.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer goede cursus. Persoonlijk leer ik vrij traag, waardoor het aantal studie-uren het dubbel oploopt van wat gemiddeld aangegeven is (6u per les). Ook voor geïnteresseerden uit België: handboeken hebben natuurlijk Nederlandse arbeidsrecht en zo opgenomen, maar deze stukken kun je gemakkelijk overslaan.

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Ik vindt het super leuk om thuis te studeren ik heb veel tijd op mijn eigen tempo wanneer ik wil kan ik studeren ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt en ben heel heel content er mee

5/5
Sieraden maken

heb al een paar cursussen bij jullie gevolg maar deze is bij mij zeker op de eerste plaats terechtgekomen. het enige waar ik het een beetje moeilijk mee heb is met mijn studiegenoten te komuniceren. Is het mogelijk me daarmee op weg te helpen alvast bedankt en doe zo verder.

5/5
Piano

De cursus bevalt mee heel goed maar de tijd tussen de verschillende pakketten is te lang. Ik had daarom aan mijn docent gevraagd om extra lessen te kunnen krijgen maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Is het mogelijk om het versturen van de verschillende delen te versnellen?

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

De lessen zijn op een constructieve manier opgebouwd waardoor het telkens heel leerrijk en ook nog eens leuk is. Om te studeren.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de opleiding. Maar het is een aangename cursus om te lezen/leren en de docente verbetert vlot de huistaken.

5/5
Spaans voor beginners

Men kan de geluidsbestanden gemakkelijk meevolgen met de tekst, toch zou ik opteren om telkens onder ieder Spaanse zin de Nederlandstalige zin te plaatsen. Heel gezapig tempo! Bij het indienen v/d huistaak kan men afzonderlijke vragen of onderwerpen in het voorbestemde rubriek plaatsen en krijgt men telkens de nodige commentaren v/d docent terug. Niets is hen teveel. Tevens een zeer vlugge verbetering van de huistaak. Een fantastische docent. Doe zo verder, top!

4/5
Thuiskapper

Duidelijke cursus. Fijne ondersteuning met filmpjes.

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik ben nog niet zolang bezig, maar heb de cursus toch al eens doorgelezen. Natuurlijk is het nodig om extra informatie op te zoeken, dat staat ook vermeld in de cursus, maar de cursus geeft een goed overzicht. De begeleiding is goed. Er wordt snel geantwoord op vragen en de feedback is zinvol. Dat is voor mij van groot belang.

5/5
Dierenverzorging

tot nu toe gaat alles zeer vlot, ben toch content. Natuurlijk doe ik dit nog maar pas, maar tot nu toe ben ik tevreden. I wou wel dat het mogelijk was om je individuele leerkracht te bereiken gemakkelijker was.

5/5
Bedrijfsbeheer

Beste, ik volg de cursus bedrijfsbeheer. de cursus is mooi samengevat en het is makkelijk om huiswerkopdrachten door te sturen. het vraagt wat studie werk om de taken te maken, maar ik leer wel bij en dat is ook de bedoeling. bedankt voor de cursus. met vriendelijke groeten ***

3/5
Reisagent (basisopleiding)

Ik heb voordien ook de cursus Kroatisch voor beginners gehad en daar was ik zeer tevreden over: 5 sterren wat die cursus betreft. Wat de cursus reisagent betreft ben ik eigenlijk niet zo tevreden, tenminste als ik inderdaad de laatste versie van de cursus heb gekregen. Het exemplaar dat ik heb is niet aangepast sinds 2007!!! Ik vind het positief aan een cursus dat je zelf dingen moet opzoeken op het internet. Maar de cursus bijna volledig moeten herschrijven, dat gaat te ver. Een vraag bij het eerste "huiswerk" is bv welke landen er tot de eurozone zullen horen op 1 januari 2008. De opsomming van bv de landen van de eurozone en van de Schengenzone is inderdaad de toestand van 2007. Wanneer je verder doorbladert naar de "landenkennis" dan kan je daar zien dat België 10.400.000 inwoners telt en Egypte 57.000.000. Wel ondertussen mag je er voor België een miljoen bijtellen en voor Egypte liefst 40.000.000! Neen, een dringende update van deze cursus dient zich aan!!!

3/5
Vastgoedbediende

De cursus leert heel vlot, maar is niet helemaal juist. Ook zijn de lessen eerder beperkt, er is sprake van 4u lestijd per hoofdstuk, echter is dit volgens mij max. 1u lestijd per hoofdstuk. Ik had iets meer diepgang verwacht.

5/5
Illustratief tekenen

De cursus Illustratief Tekenen stimuleert je creativiteit dank zij de leuke huiswerkopdrachten, waar je je eigen invulling aan mag geven. Het theoretisch gedeelte leert je nieuwe technieken ontdekken. De opmerkingen van de docente helpen je om je werk te verbeteren. Uiteraard kun je in 20 lessen geen complete tekenopleiding volgen zoals aan een kunstacademie, maar deze cursus geeft je zin om je tekenvaardigheden verder te ontwikkelen.

5/5
Mindfulness

Ik ben bezig met een thuisstudie van mindfulness en het bevalt me heel goed

5/5
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

5/5
Office 2013

Ik volg de cursus office en alhoewel al ik redelijk met de pc kon werken heb ik toch nog heel veel bijgeleerd. Ik vind het ook zeer goed dat je zelf kan inplannen wanneer je studeert, ik heb bv een weekje niets kunnen doen omwille van ziekte van de zoon maar er is niemand die mij er ook toe verplicht. Ik doe het heel graag en voor mij is een een manier om een beetje me-time te hebben met iets waar ik iets van bijleer.

3/5
Tekenen en schilderen

Ik zit nog maar in het begin van de cursus maar vind dat het redelijk traag op gang komt, ik heb nog niet veel moeten tekenen. Ik snap dat je de basis eerst moet kennen maar deze is volgens mij een beetje te uitgebreid. Als ik verder kijk naar de verdere cursus ziet dit er wel al beter uit.

5/5
Manicure

Voor Belgie misschien ook praktijkdagen organiseren.

5/5
Boekhouden basiskennis

Het is echt een super handig boek en je leert er ook heel vlot mee.

5/5
Piano

Ik ben zeer tevreden. Als ik een mail stuur heb ik snel een antwoord. Ik raad NHA aan, aan iedereen !

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Daar ik in het verleden al Spaans gevolgd heb, zou ik toch willen benadrukken dat men er goed aan zou doen om eerst de werkwoorden en vervoegingen te laten studeren. Nu is het allemaal nogal door elkaar.

5/5
Alles over de hond

Tot hier toe zeer interessante inhoud. Verbeteren van huiswerk gebeurd zeer snel. Top!

5/5
Turks voor beginners + gevorderden

Het is een heel interessante cursus. Je leert niet alleen de taal maar ook een beetje over het land. Ook fijn dat je een mediaplayer krijgt waar je geluidsbestanden kunt op downloaden om de uitspraak nog beter te oefenen.

4/5
Basiskennis Management

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik hem professioneel opgesteld en handig gesplitst in "korte" modules zodat je per module kan leren en taken indienen.

5/5
Gitaar

Ik vind de leeromgeving zeer aangenaam. Het platform werkt zeer vlot en het is gemakkelijk om bij te houden waar in de cursus je juist bent. Ook de digtale opnames zijn een groot voordeel voor de cursus gitaar.

3/5
Medisch Secretaresse

Ik vind dat de opleiding soms dubbel verwoord is. Je kan het soms helemaal anders opvatten dan ze werkelijk bedoelen. De tablet opzich merk je dat dit van goedkope kwaliteit is waardoor je er niet zoveel mee kan doen. Mvg

5/5
Administratief Bediende

Hallo iedereen, Ik ben een paar maanden gestart met deze cursus en het bevalt mij heel goed. Ik doe dit op mijn eigen tempo wat voor mij veel meer rust geeft. Het is een hele duidelijke cursus met voldoende uitleg. Ze helpen je waar nodig en de huiswerkopgaven zijn echt een pluspunt, dan weet je of je goed bezig bent of niet. Aan iedereen die twijfelt: gewoon DOEN!

4/5
Portugees voor beginners

Ik ben zeer tevreden en het Portugees begint te vlotten. Misschien wel aangenaam om de geluidsbestanden per les te groeperen zodat je niet steeds terug op zoek moet. Bv helemaal vooraan de les of achteraan

3/5
Apps maken

Cursus ok. Feedback en vragen aan administratie matig

4/5
Webdesign

Goede opbouw in het cursusmateriaal.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind de cursus van payroll en loonadministratie zeer duidelijk en aangenaam om te studeren. Ook de opdrachten zijn leerrijk en duidelijk omschreven. Ik krijg ook snelle feedback op de opdrachten die ik instuur. Kortom een topper! ***

5/5
Praktische psychologie

Prettige cursus. Leuke en op een heel begrijpbare manier omschreven . Wekt interesse op om verder te gaan.

5/5
Kleding maken en ontwerpen

IK wilde al lang beter kunnen naaien, doch zag het niet zitten om s'avonds nog eens naar school te gaan. Met dit lessenpakket van nha kan ik op mijn eigen tempo en als het mij uitkomt de lessen afwerken. Alles super goed uitgelegd en overzichtelijk gebracht . Echt een aanrader . Gewoon doen zou ik zeggen .

5/5
Nagelstyling met Gel

Het eerste deel is zeer duidelijk en overzichtelijk, hoop dat de rest ook zo is :-D

4/5
Medische Terminologie

Cursus met overzichtelijke uitleg, bouw en structuur.. huiswerk wordt vlug nagezien.... er hadden wel 2 ringmappen ipv 1 mogen zijn.

5/5
Arabisch voor beginners + gevorderden

De cursus 'Arabisch voor beginners en gevorderden' voldoet aan alles wat ik er van had verwacht. Er is evenveel aandacht besteed aan spreken, schrijven en lezen. En dat alles gebeurt in 'hapklare brokken', op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat ik overdonderd wordt. Reeds na enkele lessen merkte ik dat ik in een Arabische tekst hier en daar al een woord kon lezen. Dat geeft moed, en met een taal met een volledig ander schrift, schrijvend van rechts naar links, met een speciale grammatica en wel enkele héél speciale klanken kan je dat wel gebruiken. Om mijn commentaar kort samen te vatten: dit is top!

4/5
Life Coach

Heel gedetailleerd. Theorie wordt door huiswerk in praktijk omgezet. Je leert anders naar jezelf kijken.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

De cursus is heel overzichtelijk. Als ik vragen heb krijg ik altijd voldoende uitleg.

4/5
Korte verhalen schrijven

Ik ben blij met de cursus. Alles is duidelijk uitgelegd.

5/5
Kinderpsychologie

de cursus is heel gemakkelijk uitgelegd de illustraties maken het nog beter te begrijpen. alleen had ik in het begin wat moeite me de nieuwe plaza aangezien ik de oude gewoon was maar heb ook daar snel mijn weg in gevonden

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Beter dan ik han verwacht. Doe zo verder

4/5
Aquarelleren

Leuke oefeningen, snelle en positieve reacties van de leerkracht op ingeleverde huistaken. Wel jammer dat meegeleverde papier en penselen niet overeenkomen met wat in de cursus aangeraden wordt. De verf is wel ok. Deze cursus is zeker aan te bevelen.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

Heel interessant om volgen. Nog nooit een gitaar bespeelt en na een paar lessen ben je er mee vertrokken. Op eigen ritme zonder druk. Heb je even tijd doe je gewoon een stuk van de les.

4/5
Fotografie

De cursus op zich is heel interessant. Voor beginners zijn er soms wel stappen die te technisch uitgelegd zijn. Heb af en toe het één en het ander moeten opzoeken op internet. Maar al bij al leer ik zeker heel veel met deze cursus en ben blij dat ik het volg.

5/5
Kleding maken en ontwerpen extra uitgebreid

heel uitgebreid gamma. zeer leerrijk, alleen jammer dat er toch wel wat fouten en onduidelijkheden instaan, wat de huistaken ongemakkelijk maken.

5/5
Thuiskapper

Ik ben zeer te vreden kan niets verkeerd zeggen over de opleiding en van Nha

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het zeer leerrijk. Maar de antwoorden op de oefeningen zij eigenlijk bijna heel die cursus wat het eigenlijk ingewikkeld maakt. Als ik een vraag heb weet ik niet hoe ik deze kan stellen dus communicatie tussen de prof en ik is niet zo geweldig.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Pennenset is goed ,bijna voltallig, jammer dat de pen 3B er niet bij zit. Die moest ik aankopen om zeker les 1 te kunnen maken. Cursus is volledig en overzichtelijk. Zeer tevreden over kalligrafieset en cursus

4/5
Kinderpsychologie

Ben nog maar aan derde les bezig, maar valt goed mee

5/5
Verzorgende

Ik ben de opleiding verzorgende begonnen. De cursus is goed uitgeschreven. Klantenservice is top. Huiswerk word mooi terug gezonden. Blij dat ik NHA heb leren kennen.

4/5
Administratief Bediende

Duidelijke cursus zowel in boek als op scherm. Enkel wat langer wachten op resultaten huiswerk

4/5
Piano

Goede cursus voor de absolute beginner. Misschien van in begin meer audio laten doorsturen naar de docent.

5/5
Medisch Secretaresse

U kan studeren op u gemak

5/5
Administratief Bediende

hallo, eerlijk was ik al een tijdje niet meer bezig geweest met een computer te hanteren en ik ben er met veel enthousiasme ingevlogen. ben nu bezig met les 4 maar ik heb het gewoon mijn computervaardigheden onderschat. Er is al zoveel wat je kan doen en heb al veel bijgeleerd maar eigenlijk had ik eerst computer basis moeten volgen. dat spijt me nu wel maar ben van plan om deze wel nog te volgen. mvg

3/5
Schoonheidsverzorging

veel te makkelijk en basic, ik had verwacht dat er meer anatomie van de huid e.d. gingen inzitten. Ook vond ik het niet correct dat je nog eens moet betalen als je jou getuigschrift wil!!

4/5
Digitale fotografie en beeldbewerking

Duidelijke tekst Goede uitleg

5/5
Kinderpsychologie

Duidelijke lessen. Veel nuttige info. Docent geeft goede uitleg via het huiswerk.

4/5
Eigen Webshop Starten

Alles is vrij duidelijk

5/5
Populaire Elektrotechniek

Ik had het niet verwacht dat het zo een leuke leerzame opleiding zou zijn. Handig, gemakkelijk, over mee te nemen en zeker en vast leerzaam! Misschien een App maken zou idiaal zijn maar NHA verdiend het allerbeste toe en is de beste leerplatform !

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Het concept is heel tof. Ik ben blij dat ik dat kan leren. Het zal wel moeilijker worden maar geen schrik. Werken met media player is een opstakel. Ik sla op, op mijn computer. Als ik echter in de toekomst een spraakoefening moet doorsturen kan dat moeilijkheden meebrengen. Toch nog even mijn adres geven want mij cursus was ergens anders geleverd. Dus ***

4/5
Weddingplanner

Goede opbouw, duidelijk geschreven, hoofdstukken die niet te lang zijn en veel opdrachten

5/5
Italiaans voor beginners

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. De lesjes zijn niet te lang en ze zijn zeer toepasselijk in het dagelijkse leven. We kunnen op ons eigen tempo de lessen volgen. De huismerken zijn ook niet te moeilijk! Het gebruik van de mediaplayer is superhandig om de uitspraak te leren, en men heeft de pc er niet voor nodig eens het gedownload is.

4/5
Excel 2016

goed

3/5
Populaire Elektrotechniek

Vaak een te sumiere uitleg

4/5
Verzorgende

Het zou nuttig zijn moest er aan opleiding verzorgende, stage aan toegevoegd worden.

5/5
Sociale psychologie

Snelle service! Ik was aan het twijfelen om de cursus te starten. Heb dan met een medewerker gesproken via de chat, wat ook zeer klantgericht is. Nadien nog telefoon gekregen om te vragen of ik nog vragen had. Lessenpakket snel toegekregen en handig online platform! Misschien net iets te veel reclame-mails...

5/5
Thuiskapper

De lessen zijn duidelijk. Materiaal is van goede kwaliteit. Behaald cijfer van thuistaal vlug te zien in account.

4/5
Pedagogiek

hij is zeer duidelijk gebracht, denk dat er hier en daar wat schrijffouten in staan

3/5
Frans voor beginners

Ik denk als je totaal geen Frans kan dat het soms moeilijk is daar je geen uitleg kan vragen. En het duurt eeuwen vooraleer mijn huiswerk wordt verbeterd.

4/5
Spaans voor beginners

Soms discrepanties tussen geluidsbestanden en teksten in cursus

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goede opbouw.

4/5
AutoCAD 2018

Goede ondersteuning

4/5
Spaans voor beginners

Het is toch tijd om de pesetas in de teksten eens te vervangen door euros! In een geprinte cursus zouden ook geen taalfouten mogen blijven staan. Wel heel tevreden over de feedback.

5/5
Office 2016

Zeer intersant voor mij en kan hierbij de kleinkinderen helpen

5/5
Engels voor beginners

Een vlotte goed verstaanbare cursus.

4/5
Windows 10

Mooie cursus als herhaling van school van vroeger. De lerares verbeterd niet zeer rap en antwoord jammer genoeg niet op mijn vragen.

5/5
Kinderpsychologie

Het is aangenaam om mijn pendeltijd op de trein nuttig te spenderen. Ook heb ik al veel meer inzicht op de reacties van mijn kinderen thuis. De cursus kinderpsychologie is een verreiking in mijn gezinsleven. Ik krijg ook goede feed-back van mijn huiswerk wat het aangenaam maakt. Bedankt hiervoor.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ben super tevreden over de cursus, mijn mentor en de service die jullie bieden. De cursus is heel overzichtelijk opgesteld en makkelijk te leren. De mentor is ook heel goed, beantwoord correct he huiswerk en het is leuk om online u huiswerkpunten ook te krijgen. De service van jullie is op en top!

4/5
Journalistiek

Voorlopig pas 1/4 van de cursus gedaan. Persoonlijk vind ik 1 handboek voor een vorming journalistiek weinig. De correcties van de aangewezen docent zijn tijdig. Plaza is een gebruiksvriendelijk platform. Wat kan er toch beter: de mogelijkheid van per huiswerk meerdere bestanden op te laden is een must.

5/5
Zweeds voor beginners

Het is een totaal pakket waar niets ontbreekt. De grammatica wordt zeer goed uitgelegd en het tempo is zeker haalbaar.

4/5
Lean Management

De cursus beantwoord mijn openstaande vragen rond elan en is heel overzichtelijk opgesteld

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vindt dat de pakketten met leermateriaal vlugger moeten op elkaar volgen zo kan m'n als m'n vlugger wil studeren voort doen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een heel duidelijke cursus, goede boeken met veel informatie. De oefeningen via de website van het boek zijn een goed leermiddel om af te toetsen hoever je kennis al rijkt.

4/5
Verzorgende

Het product bevalt me als voorbereiding op een cursus verzorgende met stage. Ik vind het vreemd dat je een diploma kan halen om met mensen te werken zonder stage. Maar doordat ik een leerstoornis, ADHD heb, is de opleiding puur theorie ideaal voor mij om me theoretisch voor te bereiden op een classicale opleiding. Zo kan ik in mijn volgende opleiding mee met de groep en hoef ik me niet over te belasten door 's avonds laat nog uren te studeren.

5/5
Binnenhuis- en tuinarchitectuur (combinatie)

Erg leuke cursus. Het is erg uitgebreid, zonder dat het al te moeilijk wordt. Je wordt beleid door vriendelijke en professionele leerkrachten.

5/5
Turks voor beginners

Het is leuk dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert. Ook is het natuurlijk super dat er een systeem is waarbij je na elke les een huistaak hebt die je kan doorsturen naar een doccent waarna je ook nog eens een verbetering terug gestuurd krijgt. Er is aan ieder gedacht aangezien je het zowel per post als per mail kan opsturen. Je kan altijd vragen stellen waar je altijd vriendelijk op geholpen wordt. Bij vele lessen zijn er ook oefenopdrachtan. Hieruit leer je ook heel wat omdat je dan uiteraart je eigen fouten moet gaan zoeken wat veel effect hebt omdat je zelf de fout gevonden en verbeterd hebt, zal deze vaak ook langer in je hoofd blijven waardoor je de fout misschien minder snel terug zal begaan. Ik zou het zeker aanraden voor diegene die graag wat wil bijleren maar geen tijd heeft/of niet altijd op hetzelfde tijdstip kan leren want bij dit beslis je volledig zelf, hoe, wanneer en wat.

3/5
Praktische psychologie

Ik ben nog maar juist begonnen dus kan ik hier eigenlijk maar weinig over zeggen dus geef ik voorlopig maar de helft.

5/5
Portugees voor beginners + gevorderden

Mijn talenknobbel herkende direct in Les 1 een goed opgebouwde taalcursus!

5/5
Populaire autotechniek

Hele leuke cursus om uit te leren en alles staat stap voor stap mooi uitgelegd top!!!

5/5
Office 2013

Alles is haarfijn uitgelegd en ook de cijfers van je huiswerk krijg je op tijd.

5/5
Astrologie

Ik vond en vind de cursus heel duidelijk en overzichtelijk. Het tempo kan je idd zelf kiezen. Het is superhandig om je huiswerk op het plaza te posten en om feedback van de docent te krijgen. Momenteel ben ik er enorm tevreden over

4/5
Bouwkunde

Snelle response van docent die mijn huistaken opvolgt. Cursus is zeer interessant, helaas staan er wel wat foutjes in

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik heb de cursus goed en snel ontvangen en het is een pluspunt dat je die al kan inkijken vooraleer je besllist om al dan niet te starten. De cursus is heel interessant en goed opgebouwd en in verstaanbare taal geschreven. Ook de mogelijkheid om je huistaken in te sturen en de scores en commentaar van je docent is efficiënte feedback voor je kennis. De extra voordelen zoals korting of een tablet zijn leuk meegenomen. De tablet werkt tot nu toe heel goed en reeds volledig geînstalleerd met allerlei apps en programma's. Ook handig zijn de vragenlijsten zodat je reeds op voorhand kan oefenen voor je examen. Het enige nadeel vind ik het feit dat je moeilijk contact kan leggen per telefoon voor info. Meestal zijn de lijnen bezet. Ik heb de eerste keer zeker 5 keer moeten bellen. Verder is het me ok niet helemaal duidelijk welke mogelijkheden ik heb in het beroepsleven met het diploma. Dat moet ik nog uitproberen. Maar plaza is een heel gebruiksvriendelijk forum. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

4/5
AutoCAD 2018

Het programma voldoet aan mijn verwachtingen

3/5
Engels voor beginners + gevorderden

Tot hiertoe ben ik tevreden over de cursus maar ik heb nog maar 2 lessen gevolgd.

4/5
Boekhouden basiskennis

't Is een goeie cursus, doch wat moeilijk om sommige specifieke documenten zélf op te maken, zoals inventarisdocumenten edm. Verder duidelijke uitleg en goed te volgen, ook voor leken zoals ik :)

5/5
Kindercoach

Mijn cursus kwam mooi op tijd toe. Alles ziet er prima verzorgd en duidelijk uit.

4/5
Boekhouden basiskennis

Ben nog maar juist gestart met de cursus Boekhouden basiskennis. Op eerste zicht lijkt me dit een zeer gedetailleerde goed uitgelegde cursus.

5/5
Personal Trainer

zeer interessante en volledige cursus die je stap voor stap helpt op personal trainer te worden. Begeleiding van de prof is ook heel erg goed.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed opgebouwd, soms wel taalfouten/zinsbouw in het Nederlands

5/5
Kinderpsychologie

Ben sinds kort opnieuw aan het studeren. Korte lessen - duidelijk gestructureerd en aangenaam lesmateriaal in het geheel. Fijne werkwijze - huiswerk en feedback. Na het indienen van het huiswerk alleen maar meer enthousiast om verder te gaan.

4/5
Loopbaancoach

Praktische informatie en tips die zeer bruikbaar zijn. Misschien dat de opleiding in de toekomst ook geaccrediteerd zou kunnen worden voor een kwaliteitskeurmerk zoals qfor, iso9001, ... zou een hoop schelen in registratie als erkende loopbaanbegeleiding.

3/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe ben ik relatief tevreden. Ik mis wel de mogelijkheid tot praktijk en mediafilmpjes. Voorts vind ik het ook niet handig dat ik met mijn vragen enkel de docent kan bereiken als ik gelijktijdig huiswerk instuur. Je hebt 5 jaar recht op begeleiding... Maar als mijn huiswerk allemaal afgerond is, kan ik dus nergens meer met mijn vragen terecht?

4/5
BSO Frans

Media was in het begin niet volledig. Duurt lang vooraleer alles in orde is wanneer je merkt dat er iets ontbreekt. Tip: eventueel soort chatkanaal voor met de docent of forum waarin vragen en antwoorden omtrent de leerstof in staan.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus kinderpsychologie is niet nieuw voor mijn. Ik studeer nu voor het diploma. Een heel goede aanvulling bij mijn beroep als life en kindercoach.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ik leer veel bij en het is belangrijk voor de toekomst

4/5
Arabisch voor beginners

Het werkboek is mooi en volledig en gemakkelijk en goed uitgelegd. Ik zou wel graag meer videos zien op een site ofzo. De leerkracht verbetert en geeft een beetje uitleg dat help altijd.

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijk en leuk.

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles is duidelijk uitgelegd! Goed materiaal Ben super tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben heel tevreden van mijn opleiding...Ik kan het op mijn eigen tempo doen.Ben ik vroeger klaar neem ik contact op met jullie en word ik telefonisch goed geholpen..Bedankt voor de goeie uitleg va alles..grtjes***

5/5
Kinderpsychologie

Zeer goed en bij vragen krijg je vlug een correct antwoord

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Het is heel handig dat alle lessen op dezelfde manier worden opgebouwd, dat geeft een aangename structuur om te volgen. De duur van de lessen is ook haalbaar, niet te lang en niet te kort. Je kan perfect op 1 à anderhalf uur een les afronden. Wat ik wel mis is, iets meer toelichting en meer echte 'schrijfoefeningen' waarbij in de feedback van het huiswerk ook aandacht wordt besteed aan het 'waarom' er iets fout is en niet enkel de pure correctie.

5/5
Administratief Bediende

De leerstaf is heel goed. Maar er zou meer uitleg moeten gegeven worden bij huiswerk verbeteringen, ook via video met de leeraar gecommuniseert moeten worden op vaste dagen en vaste momenten zodat we uitleg kunnen vragen als we iets niet begrijpen.

5/5
Excel 2016

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Heel positieve coach; feedback huiswerk geeft energieboost en moedigt enorm aan om verder te gaan.

4/5
Digitaal filmen en videobewerking

Het produkt op zichzelf is top, maar vele zaken zijn al achterhaald. Natuurlijk is het moeilijk om in deze cursus up to date te blijven. Ik wil er wel bij zeggen dat ik nog maar begonnen ben met deze cursus.

4/5
Fotografie

Klaar en duidelijk,stap voor stap, en klokvaste verzending en antwoorden

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik ben zeer tevreden met de thuisstudie. Digitaal: ik zie mijn huiswerkopgave liever manueel zodat ik de juiste correctie kan weergeven.

3/5
Eigen Kledingzaak Starten

Soms is het niet altijd duidelijk wat je juist moet kennen en wat niet. Af toe ook schrijffouten in de teksten. Maar zeker een aanrader!

3/5
Fotografie

De cursus moet eens

5/5
Thai voor beginners

De cursus is helemaal anders opgevat dan vroegere cursussen (daarom niet bij NHA) : conversaties zijn vanaf het begin heel volwassen en realistisch gebracht. Dus zinswendingen die we nog niet geleerd hebben bvb worden wel al gebruikt. Er is ook heel veel werk ingestoken, dit heb ik nog nooit meegemaakt : die woord-voor-woord vertalingen zijn iets uniek en achteraan krijg je dan de conversaties omgezet in "normaal Nederlands". Het enige waar ik nu mee worstel is het versturen van de taken : ik ben eind november begonnen, inlichtingen gevraagd bij de B-post en ondertussen zijn nu de tarieven veranderd. Ik ben dus wel zinnens om in 't vervolg een paar lessen tegelijk op te sturen. Blijkbaar zijn een paar taken bij de docent teruggekomen wegens te weinig postzegels. Dat is natuurlijk heel vervelend. Ik ben voorstander om de taken online te maken maar met het Thai ligt dat iets ingewikkelder zelfs zonder het Thai-schrift te gebruiken. Dus het is sneller met de hand geschreven.

5/5
Kinderzorg

Super !!

5/5
Filosofie en levensbeschouwing

De cursus is erg goed geschreven en voor me zeer interessant. Ik ben nog steeds in het begin ( tot 8te les) maar ok wil de docent bedanken! En ook NHA voor de perfecte organisatie ! Gellukig Nieuwjaar!

5/5
Fotografie

goede duidelijke cursus

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Het is heel handig dat je alles op eigen tempo kan doen zonder je te verplaatsen, maar als je totaal niets van het vak kent is het heel moeilijk dat je de leerkracht alleen vragen kunt stellen als je huiswerk doorstuurt

5/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

De persoonlijke ervaring is goed en de cursus kun je op eigen tempo volgen

4/5
Excel 2013

Er gaat soms veel tijd verloren met het opmaken van de oefenbestanden alvorens te kunnen starten met de oefening. Het zou eenvoudiger zijn indien deze elektronisch beschikbaar gesteld kunnen worden.

4/5
Office 2016

Duidelijke lessen Snelle verbetering van het huiswerk

4/5
Frans voor beginners

Ik volg twee taalcursussen. De docent Spaans verbetert ontzettend snel en met de nodige uitleg, de docente Frans laat er meestal minimum 5 à 7 dagen tussen voor ze verbetert en duidt enkel aan wat fout is. Zonder meer. Dus de tevredenheid over de cursus Spaans ligt veel hoger door het engagement van die docent.

5/5
Office 2016

Heel tevreden over de opleiding, heel verzorgt en goed uitgelegd in de map en op de site . Helemaal niet duur en wat ik enorm appreciëer is dat bij het verbeteren van het huiswerk feedback bij staat .

4/5
Apps maken

Vlotte cursus, maar niet wat ik ervan verwachtte.

4/5
Office 2016

Heel goede cursus, maar er mogen gerust wat meer oefeningen bijgevoegd worden.

4/5
Massage

Geachte, ik vind de cursus heel duidelijk en interessant. Jammer genoeg kan ik als alleenstaande niet genoeg oefenen, waardoor het leerproces langzamer verloopt. Dat aspect heb ik over het hoofd gezien. Met vriendelijke groeten.

4/5
Apps maken

Eerste lessen afgewerkt. Goed dat je op eigen tempo kunt leeren.

5/5
Tekenen en schilderen

Héél positief, leuke cursus

3/5
Dierenverzorging

ik vind wel spijtig dat er geen stage aan verbonden is op meer kennis te krijgen .

4/5
Kleding maken en ontwerpen

Cursus is eenvoudig uitgelegd met veel foto's en voorbeelden zodat iemand met geen naai ervaring verstaat wat er bedoeld wordt. Ook de begeleiding is heel goed, krijgt feedback en mag al vragen stellen over de volgende les.

4/5
Tekenen en schilderen

Gewoonweg tevreden moet ik zeggen. Natuurlijk, het is wel kort om al een volledige uitspraak te vellen maar tot nu toe zijn de cursussen duidelijk, interessant, leerrijk en vooral niet saai.

5/5
Tekenen en schilderen

De inhoud van de cursus bouwt zich rustig op zodat je makkelijk aan zelfstudie kunt doen. Het leuke en aanmoedigende is het feit dat je je huiswerkopdrachten inleverd en er beoordelingen op krijgt. Een pluspunt is ook dat je je eigen ritme mag opbouwen.

4/5
Massage

cursus staat goed omschreven in het boek en ook online kan ik het prima volgen met filmpjes.

4/5
Hondentrimmen

Heel fijn om op je eigen tempo te leren maar toch met de nodige ondersteuning.

4/5
Dierenverzorging

Spijtig dat ik geen reactie krijg op mijn met post opgestuurd huiswerk.

5/5
Frans voor gevorderden

de structuur is duidelijk en er is mooie overlap tussen de opeenvolgende lessen. er wordt ook herhaald en dat is zeer fijn.

4/5
Office 2016

Cursus was zeer interessant, veel zaken reeds gekend maar toch goede herhaling van de verschillende programma's.

4/5
Vastgoedbediende

Het was heel snel geleverd, alles goed uitgelegd ,

4/5
Vastgoedbediende

Het is interessant, overzichtelijk én je kan op je eigen tempo dit volgen. Een super idee! Ik ga dit niet afwerken in enkele maanden, omdat ik er de tijd niet voor heb, maar toch leer ik zodra ik tijd heb. Je kan dit aanpassen naar eigen behoefte.

5/5
Tekenen en schilderen

De cursus is duidelijk en je bouwt stap voor stap je kennis en vaardigheden op. De docent geeft een eerlijke mening en opbouwende bemerkingen en tips om het beter te doen. Ik ben blij dat ik eindelijk de stap heb genomen.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het heel tof en leerrijk, vooral handig dat je niet er naar school voor moet te gaan.

4/5
Engels voor beginners

De opbouw van de lessen is prima. Door ziekte van mijn ouders (kliniek) heb ik een tijdje de lessen niet kunnen voorbereiden. Wanneer ik een gewone cursus zou gevolgd hebben dan zou ik zeker een aantal lessen niet hebben kunnen volgen en misschien moeten afhaken. Hier kan ik opnieuw aanpikken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Mijn Nederlandse taal wordt beter zowel schriftelijk als spreken. Ik word goed begeleid en dat geeft voldoening. Ik word zelfzekerder en niet meer bang om mezelf uitdrukking.

3/5
Italiaans voor beginners

goed structuur van de cursus, jammer dat het lang geleden is dat er een update geweest is , men spreekt nog steeds van gulden en Italiaanse lires. Na 10 lessen gestopt met huistaken in te dienen. buiten het toekennen van een score is er geen feedback of terugzenden van de verbeterde opgave zodat je weet waar je fouten lagen. Dus vind ik het de moeite niet om daarnog tijd aan te spenderen. Was nog thans een van de redenen om voor nha te kiezen , een tutor.

5/5
Kinderzorg

De cursus is geweldig! Door redenen heb ik mijn school ni kunnen afmaken en ben ik ernorm blij da NHA bestaat. Alleen jammer dat je geen vragen kunt stellen aan u docent

4/5
Hondentrimmen

Goede en duidelijke context, alles staat mooi en uitgebreid uitgelegd wat wel nodig is aangezien dit een thuisstudie is. Het enige minpunt dat ik heb ondervonden is dat er soms wel typefouten in de cursus staan. Tot nu toe ben ik wel zeer tevreden over de cursus en NHA in het algemeen :)

4/5
Kinderzorg

Alles is zeer duidelijk, ik ben er heel blij mee

4/5
Dierenverzorging

Er stonden af en toe wel wat foutjes in de cursustekst.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik heb nog maar 1 les gedaan van mijn cursus maar ik vond het al zeer interessant. Alles is goed uitgelegd en als er vragen zijn dan heb ik vrij snel feedback van mijn online begeleider.

3/5
Office 2016

Ik had gehoopt meer oefeningen en uitleg te krijgen bij Word en Excel, bij Publisher is zelfs weinig of niets te leren. PowerPoint, OneNote en Outlook moet ik nog ontvangen! De laatstgenoemde kan ik dus niet beoordelen.

5/5
Dierenverzorging

Een hele toffe cursus

4/5
Gewichtsconsulent

Het is een duidelijke cursus. Er staan wel hier en daar wat drukfouten in de cursus. Ik vind de combinatie van het verwerken van de les samen met de inhoudsopgaven en de huiswerkopgaven een goede combinatie om de les onder de knie te krijgen. Ook via het platform kan je bij nog eventuele extra vragen terecht bij je docent.

5/5
Dierenverzorging

Heb in de korte tijd all heel wat geleerd. Bedankt voor deze kans

5/5
Hondentrimmen

De cursus is zeer aangenaam om door te nemen. Staat allemaal mooi uitgelegd.

4/5
Massage

Cursus is goed super zelfs.. als ik een opmerking zou maken is dat ik graag een verbeterende vorm van het huiswerk ontvangen. Verder geen opmerkingen in negatieve zin.

4/5
Frans voor gevorderden

Is duidelijk en goed spijtig dat er geen ap programma bij is om intenser te kunnen oefenen

3/5
Frans voor gevorderden

Pluspunten: De cursus is goed gestructureerd. De opdrachten zijn helder. Af en toe is er ook een oefening met wat leerstof uit een vorig hoofdstuk. De docent beoordeelt mijn oefeningen tijdig wat ik ervaar als een pluspunt. Minpunten: Het niveau is laag voor een cursus 'gevorderden'. Ik heb een niveau B2 en vind niet zoveel uitdaging in de cursus. De woordenschat is nog zeer basic. Ik mis ook een onderdeel conversatie. Idee: toevoegen van mondelinge opdrachten die kunnen worden ingezonden en beoordeeld.

5/5
Dierenverzorging

Het is een leuke cursus met prenten en ook een goede website

4/5
Verzorgende

Tot hier toe vind ik alles wel duidelijk maar ben nog niet zo ver in mijn cursus.......

5/5
Gewichtsconsulent

Cursus is zeer interessant en up to date. De huiswerk begeleiding is professioneel met goede tips als feedback.

5/5
Kindercoach

Hele duidelijk cursus, fijne begeleiding en vlotte reactie bij vragen! Zeker voor herhaling vatbaar!

5/5
Kleding maken en ontwerpen extra uitgebreid

Fijne en overzichtelijke cursus, aangenaam contact met de leerkracht.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden omdat het in de cursus erg goed is uitgelegd en in stappen staat hoe je tewerk moet gaan.

4/5
Eigen Webshop Starten

Cursus gaat over een snel evoluerend gegeven en is soms een beetje achterhaald.

5/5
Cyber Security

Dat er thuis studeren ontstaan is ben ik tevreden mee.

5/5
Excel 2016

De cursus is precies wat ik zocht. Thuis studeren op eigen tempo.

5/5
Parapsychologie

ben tevreden over de cursus

5/5
Kinderverhalen schrijven

Heel leuke cursus. Voldoende en duidelijke feedback van leerkracht. Heel vriendelijke communicatie. Begripvol, want ik heb mijn cursus kunnen verlengen, omdat ik door verschillende omstandigheden mijn cursus nog steeds niet afgekregen had binnen de tijd.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

Goede uitleg in de curcus ,pluspunt dat je een docent hebt en de huiswerk taken

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening, mijn cursus was zeer snel thuis bezorgt en ik krijg snel antwoord van mijn lerares op mijn ingediende huiswerken. De “kritiek” op mijn huiswerk is opbouwend, waardoor ik echt leer uit de “fouten”, hierdoor is het echt een persoonlijke begeleiding. Het enige klein minputje: in de cursus wordt verwezen naar een 3B- pen, die je voor veel oefeneningen nodig hebt, deze is niet aanwezig in de toegestuurde pennenkit. Heb ik extra moeten aankopen. Verder zeer tevreden, super cursus!

5/5
Thuiskapper

Gewoon fantastisch, zo verder doen!

4/5
Piano

ben nog maar pas bezig maar tot nu toe bevalt het mij wel!!!!!!

3/5
Visagie basiscursus

De cursus zelf vind ik heel goed. Het zit mooi in elkaar en is duidelijk! Soms ontbreekt het zich wel aan praktische zaken... Die je dan zelf nog via internet moet opzoeken. Aangezien het een thuisopleiding is kan je moeilijker directe vragen stellen en moet je natuurlijk sneller het internet hanteren wat op zich geen probleem Is! Ifv het hoofdstuk vorm zou het iets uitgebreider mogen naar hoe echt te highlighten en schaduw. Ik ben tevreden van de docent, snelle verbetering! Vind soms wel dat 3 modellen elke keer wel veel is. Maar het lukt. De make-up koffer vind ik fantastisch... Maar niet zo'n goede kwaliteit van materialen. Zeker de lipstick zijn heel slecht! Oogschaduwen zijn ook niet top. Maar ik heb mijn eigen make-up aanvullingen. Blij met de keuze van de opleiding

5/5
Webdesign

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

4/5
AutoCAD 2018

ik ben zeer blij met de ondersteuning en de mogelijkheden dat wordt geboden.

5/5
Kunstgeschiedenis

Heel leerrijk. Interessante gegevens. Dingen die ik voordien niet wist.Heel boeiend.

5/5
Gitaar extra uitgebreid

vlotte opvolging, snel antwoord op vragen, cursus is opbouwend

5/5
Duits voor gevorderden

Het product is mij zeer bevallen. Het gaat over Duits dat dagdagelijks gebruikt wordt. Net wat ik zocht.

5/5
Taarten maken

Goede duidelijke cursus, leuk en bruikbaar materiaal dat je erbij krijgt. Goede ondersteuning van nha en docenten

5/5
Praktische psychologie

Zeer goede uitleg, opbouwend en verstaanbaar .

4/5
VCA Basisveiligheid

Duidelijke informatie en zeer concrete voorbeelden van vragen ter voorbereiding van examen Correctie van het huiswerk zouden een plus punt zijn! Momenteel alleen toegekende punten per huiswerk ontvangen zonder bijbehorende commentaar

5/5
Keyboard

Op eigen ritme studeren en goeie ondersteuning

4/5
AutoCAD 2018

Makkelijk, duidelijk, competenten tutors.

5/5
Personeelszaken basiskennis

Ik heb voor deze studie gekozen voor bij te leren maar niet om er mijn beroep van te maken. Mijn kennis hierover is aanzienlijk verhoogt dus ik ben tevreden van de cursus.

5/5
Aquarelleren

Heel leuke cursus met goede feedback voor mij ideaal.

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Italiaans wordt stap voor stap aangeleerd qua vocabularium, grammatica, zinsbouw; de aangeleerde teksten zijn praktisch en bruikbaar; iets te weinig nadruk op de uitspraak van de woorden en klanken

4/5
NLP

De dienstverlening van Nha is altijd optimaal. De docent is gekwalificeerd, het oefenmateriaal van hoge kwaliteit en het nieuwe e-learning platform is veel gebruiksvriendelijker. Het feit dat ik een tablet cadeau krijg is uiteraard ook heel motiverend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is perfect, je kan zowel op je papieren cursus als online je lessen leren. Zeer duidelijke tekst en video's. Ook het huiswerk wordt onmiddellijk gechecked en teruggestuurd, dus heel tevreden hierover. Alleen als je niet onmiddellijk alles betaald is de doorlooptijd een beetje te lang. De lessen zouden sneller moeten doorgestuurd worden. Maar dit is het enige, al de rest perfect!

4/5
Assistent(e) Manager

Vind het lesmateriaal heel overzichtelijk, en krijg duidelijke verbeterde huiswerk opgaven terug .

5/5
Engels voor gevorderden

De beoordeling van de ingestuurde huiswerkopgaven wordt zeer grondig nagekeken en beoordeelt, met daarbij de passende uitleg en commentaar.

5/5
Kinderpsychologie

Top

5/5
Kinderpsychologie

Alles wordt mooi uitgelegd en je wordt goed geholpen door je docent. Ook is het makkelijk om alles op jou tempo te doen zonder enige verplichtingen. De mensen bij Nha zijn altijd heel vriendelijk en helpen je direct waar het kan! Je wordt altijd vriendelijk onthaald .

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

Ik zit nog maar aan de eerste les, maar alles is duidelijk uitgelegd en de lessen zijn interessant opgemaakt, eenmaal je begint is het niet moeilijk om blijven verder te gaan.

4/5
Gitaar

ik vind het redelijk om de lessen te volgen alleen niet simpel om aan te passen met elecktrische gitaar

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over het product. Enkel soms de verbeteringen van de docent kunnen beter. Ze verbeteren soms dingen die niet gevraagd worden waardoor je dan minderen punten ontvangt en dit vind ik niet zo eerlijk.

4/5
Boekhouden basiskennis

De cursus is mooi en duidelijk opgezet, de informatie is redelijk correct (wijzigingen 2018 niet inbegrepen), de docent reageert snel. De factuur heb ik nog niet ontvangen, vandaar 4 sterren wegens administratieve afhandeling.

4/5
Frans voor beginners

De cursus wordt geleverd in een handige harde kaft. De eerste 12 lessen zitten er al in, dus je kan wel even verder. Het is handig dat je zowel de cursus hebt en dat je op de computer terecht kan, ook om de gesproken teksten en woorden te downloaden die belangrijk zijn bij het leerproces. Er is ook voldoende feedback van je docent op je huiswerk. De uitleg bij elke les is ook heel duidelijk, als je iets niet begrijpt kan je ook weer terecht bij je docent. Top cursus!

3/5
Schoonheidsspecialiste + Bedrijfsbeheer

Heel duidelijk ik zou alleen mensen die stage willen doen zien dat die wettelijk in orde kunnen zijn en een stage overeenkomst maken dat is nu niet echt veel werk en ik merk ook dat ze daar niet veel moeite voor willen doen daarom drie anders waren het vijf sterren

4/5
Eigen Webshop Starten

In zo'n korte tijd is het moeilijk om een juiste beoordeling te geven. De eerste indruk is alvast positief.

4/5
Voedingsleer

Duidelijke cursus die van nul af begint. Iedereen met interesse kan dus hieraan beginnen. Alle begrippen worden voldoende uitgelegd. Voor mij persoonlijk mag er meer diepgang inzitten op biochemisch vlak aangezien ik hier wat voorkennis heb, maar tevreden over de cursus!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de cursus maar tot hier toe ben ik zeker heel tevreden van nha

4/5
Zweeds voor beginners + gevorderden

De cursus is heel duidelijk, alles is goed uitgelegd! De manier van huiswerk insturen, verloopt vlot.

5/5
Dierenverzorging

Je krijgt tijd om je cursus te voltooien dit maakt het makkelijker om te combineren met je werk. Ook word de cursus in zeer goede en ordelijke staat thuis geleverd in een ringmap. Ook is het handig dat je ervoor kan kiezen om in stukken of ineens volledig te betalen dat is ook handig voor mensen die het wat moeilijker hebben.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ben zeer tevreden

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

De cursus is zeer volledig en erg interessant. De begeleiding loopt goed. Zeer tevreden met mijn instap! Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik leer bij door m'n hobby op een aangename wijze uit te voeren. Ook het huiswerksysteem zit goed in elkaar! Niet te veel, niet te weinig. Ook de manier waarop alles via pc kan worden doorgestuurd/bijgehouden vind ik reuze.

4/5
Spaans voor beginners

Gemakkelijke manier van werken. Je leert de taal op een vlotte manier!

5/5
Office Management met Office 2010

zeer goed uitgelegde leerstof

5/5
Engels voor gevorderden

IK ben heel gelukkig met deze cursus, ik ben nog maar begonnen en ik heb al een stukje woordenschat terug. Dat men bij de tekst, ook de uitspraak heeft is uitstekend. Ik vind het ook goed dat de lerares in het Engels communiceert. De cursus is perfect onderverdeeld in Woordenschat, grammatica en uitspraak. De vertaling is een uitstekende oefening om je kennis te meten. Deze cursus krijgt 4 sterren omdat het misschien nog altijd beter kan en men nooit mag inslapen. Voor mij persoonlijk is hij 5 sterren waardig.

4/5
Taarten maken

Super goede informatie en een zeer goede begeleiding van de leerkracht. Je word constant getriggerd om het volgende hoofdstuk ook te leren. Lang getwijfeld om het te doen maar zo blij dat ik de stap heb gezet. Zelfs al interesse in nog meer cursussen uit jullie aanbod te proberen 😍

5/5
Filosofie en levensbeschouwing

Prachtige cursus.

5/5
Kindercoach

Informatief en leerrijk. Fijn dat je gemotiveerd wordt door een docent.

4/5
Receptioniste

Hele interessante cursus! Eerlijke punten! Motiverend !

5/5
AutoCAD 2018

Product was kompleet en netjes verzorgd en duidelijk.

5/5
Tekenen en schilderen

Zeer duidelijke toelichting met betrekking tot de inhoudelijke aspecten van de opleiding. Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Duidelijk overzicht met inhoudslijst van al de ontvangen elementen die deel uitmaken van de bestelling. Kortom : het aangekochte product komt perfect overeen met de voorafgaandelijke informatie.

4/5
Piano

Het product is mij tot hiertoe goed bevallen. Er zijn echter een paar schoonheidsfoutjes m.b.t. tot de correlatie tussen de schriftelijke oefeningen en de antwoorden.

5/5
Parapsychologie

Zeer interessante cursus met zeer accurate en duidelijke begeleiding! Zeker een aanrader !!

5/5
Keyboard extra uitgebreid

De aanschaf zeker waard. Blijkbaar gaat de post zeer traag, want het duurt meer dan een week voor een volgend lespakket toekomt. (VB: verstuurd op 15/08, ontvangen op 23/08). Verder is het moeilijk om huiswerk in docx op te sturen als je met een Mac werkt. Misschien ook PDF toelaten?

4/5
Vrij tekenen

Super cursus

5/5
Personal Trainer

Ben zeer tevreden van het ontvangen lesmateriaal, alsook de studentenomgeving Plaza en de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Feedback op ingediend huiswerk is ook zeer duidelijk. Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief en is een aanrader voor anderen. Groeten ***

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind het een makkelijk systeem en betaalbaar. Je leert er enorm veel mee.

4/5
Gitaar extra uitgebreid

Nog niet lang bezig met de cursus, maar er wel zeer tevreden over. Soms heb ik het gevoel dat het wat snel gaat, maar de voldoening is des te groter als ik het dan onder de knie heb. De respons van je begeleider is er ook snel genoeg, zodat indien er een probleem is je niet nodeloos moet wachten op antwoord.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus ik heel duidelijk en overzichtelijk. Momenteel heb ik nog geen opmerkingen.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben nog maar aan les 4, maar de cursus bevalt me echt wel! Enkel sommige tekeningen in de cursus mogen wel wat moderner gemaakt worden, alsook de foto op het voorblad van de cursus, die lijkt erg ouderwets. Ik ben de cursus nog niet ten einde, maar bij de lesonderwerpen had ik niets gelezen over copperplate kalligrafie of moderne kalligrafie. Dit zit echt in de lift en is erg populair tegenwoordig. Het zou mooi zijn om dit ook op te nemen in de cursus. Verder vind ik de huiswerkopdrachten erg leuk om te doen. Ik kijk uit naar de volgende lessen bij NHA. Groetjes

5/5
Life Coach

Deze opleiding stuurt de cursist door heel veel facetten van het coachen. Uiteraard vergt afstandsonderwijs de nodige discipline. Vanaf les 3 vlieg je reeds het werkveld op, op die manier leer je enorm veel bij. Deze opleiding neemt veel tijd in beslag, heeft te maken met de degelijkheid ervan. Wat ik een beetje mis, is de communicatiemogelijkheden met de docente. Dit gaat via bijlages en een platform van amper 140 karakters... Dat vind ik niet zo fijn. Voor de rest is alles super !

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Bestelling werd 1 dag later geleverd. Mooie aangeklede lessen in een totaalpakket met keuze, maandelijkse betaling of in één keer. Met dictafoon en laptop, die ik nog moet ontvangen. Fijne medewerking met persoonlijke leerkrachthulp !

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is goed opgebouwd en duidelijk. Alleen het materialenpakket laat te wensen over. Ik heb bijna *** euro betaald voor deze cursus. 4 van de materialenpakketjes kosten amper *** euro bij de leverancier. De helft dat in de video's wordt gebruikt zit er niet eens bij. Als het erbij zit zoals vb handschoenen amper 2 paar. En dat kost niets. Conclusie: goede cursus. Materialenpakket laat te wensen over

4/5
Budgetcoach

Goede indeling van de cursus. Vlotte schrijfstijl.

4/5
Webdesign

Goed en snel geregeld! De gekregen cursus met map is zeer mooi. Het ingediende huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Minpuntje is wel dat de docent niet reageert op gestelde vragen... beetje spijtig...

4/5
Kinderpsychologie

ik vind het jammer dat je niet via email je docent kan bereiken om vragen te stellen

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Heb heel graag NHA opleidingen, wegens dat je veel kan leren en dat het een mooi lessen pakket is.

4/5
Engels voor beginners

Over het algemeen heel tevreden.Spijtig vind ik dat de tekst an uitspraakoefeningen de woorden soms anders voorgelezen worden dan ze in de tekst voorkomen Nu moet ik de woorden typen zoals ze voorgelezen worden om te kunnen volgen.Dus tekst aanpassen aub Met vriendelijke groeten ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Perfect

4/5
Duits voor beginners

Vind de lessen goed maar ik mis meer oefeningen en meer alledaagse eenvoudige situaties zoals bijv. de weg vragen, info in bib vragen, dokter raadplegen enz. .

5/5
BSO Nederlands

Ik denk dat voor dit prijs het product perfect is.

5/5
Excel 2016

De lessen zijn zeer duidelijk! Enkel sommige schermen in het boek zijn nogal klein! Voor de rest alles OK . Ook de commentaren van de lesgever zijn in orde.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het product was heel mooi verzorgd en alles wat ik moest hebben zat er mooi netjes verpakt bij. Het is goed om met een docent te werken zo kan je nog meer verbeteren in alles wat je doet. Alles staat mooi uitgelegt hoe je het moet doen. De filmpjes die je kan bekijken voor en na de les zijn heel intressant. Je kan veel leren uit de filmpjes. Super content van de aankoop die ik heb gedaan.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Het product bevalt me maar soms zijn er uitspraken die niet overeen komen met de geschreven tekst en aangezien ik maar net gestart ben kan ik nog geen hoge score geven maar denk wel dat dit in een verder stadium nog beter zal worden.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product is heel goed bevallen alleen snellere service bij kapotte of ontbrekende producten

4/5
Nagelstyling met Gel

De uitleg in de cursus is zeer duidelijk. Al staan daar een aantal keer dubbel afgedrukte zinnen in. Soms zijn de antwoorden op de huiswerkvragen heel dubbel. De kwaliteit van het materiaal ( gel, penselen,..) is ook matig. Al bij al was het duidelijk en zeer motiverend voor de prijs van de curcus. Goed gedaan!

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Goed opgebouwd lessen programma. Fijn dat je ondersteuning hebt,en dat je het op je eigen tempo in je drukke leven,rusting Engels kunt leren.

4/5
Kleding maken en ontwerpen

Het is duidelijk weergegeven maar volgens mij komt niet alles aan bod. Ik ben nog maar pas gestart en ik vind het spijtig dat je geen tussentijdse vragen kan stellen enkel kan je een vraag stellen bij het insturen van je werk...echt jammer....misschien ligt het aan mij omdat ik perfectie na streef...maar ben wel over de leerstof te vreden

4/5
Excel 2016

De cursus is super goed uitgelegd en ben echt super gemotiveerd daardoor maar de docent verbeterde echt pas na 2 weken (ik weet dat die 1 week op vakantie was dus die eerste week vond ik absoluut niet erg om op te wachten). Alle lessen heeft die wel goed (en streng ,maar dat is niet erg) verbeterd alleen les 3 moest ik opnieuw maken en die heeft hij nogsteeds niet verbeterd.

4/5
BSO Nederlands

Ik had graag toen er een vermelding kwam van de lectuurlijst van het examencommissie een link terug gevonden. Ik heb hier lang achter zitten zoeken en dus veel tijd mee verloren.

5/5
Vrij tekenen

Leuke cursus die je een aantal technieken aanleert om op een vlotte manier te tekenen. Het is alvast iets zeer ontspannends en zou het iedereen aanraden.

4/5
Pedagogiek

Ik heb al verschillende cursussen bij jullie gevolgd . De inhoud van het lessenpakket is heel duidelijk en overzichtelijk praktijk gericht toch vind ik het jammer dat het niet herkend wordt als volwaardig diploma van kind en gezin. Voorbeeld stage laten lopen. Want de cursussen zijn heel goed samengesteld maar te weinig herkenning van de overheid.

4/5
Paardenverzorging

Goede cursus, aangenaam om te lezen. Minpuntje niet alles van het huiswerk is te vinden in de cursus, terwijl dit zo wel aangegeven staat. bij elke les nog opzoek werk op internet. Dit laat je dan weer verdiepen in de paardenverzorging. Leuke hobby cursus.

5/5
Criminologie

Alles is goed. Ik ben tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is prima naar wens

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles inorde alleen jammer dat het een oefenvinger is en geen hand

4/5
Medisch Secretaresse

tevreden met de cursus op zich mooi beschreven en goed uitgelegd

4/5
Russisch voor beginners

Cursus is heel duidelijk - in een mooie kaft en overzichtelijke lay-out. Huiswerk wordt ook snel verbeterd. Het is wel nog wat zoeken hoe bijkomende vragen gesteld kunnen worden aan de docente.

4/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

Ik zit nog maar aan het begin vd cursus. Er zijn wel een paar onlogische transcripties wat ook door de docent werd beaamd. Waarom niet het echt fonetisch schrift gebruiken? Dan zijn er geen misvattingen mogelijk. Voorts lijkt het me goed in elkaar te zitten. De docent is wel handig.

5/5
Administratief Bediende

voorlopig heel goed. Ben nog maar pas begonnen

4/5
Middle Management

Zeer leerrijk programma, alleen jammer dat het voornamelijk gebaseerd is op Nederlandse wetgeving en Nederlandse bedrijfskennis . Maar wel in de meeste gevallen toepasbaar in België.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Het is een zeer goede manier om een taal te leren. Alles staat duidelijk genoteerd.

5/5
Digitale fotografie en beeldbewerking

Tot hier toe alles dik in orde... wat ik wel zou aan bevelen is een chat opstarten, veel gemakkelijker om contact te houden en lange wacht rijen aan de telefoon te vermijden....

4/5
Massage

Cursus heel goed jammer van de schrijffouten kan ik die ergens melden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

heel goed en leuk om te doen .

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

Zeer aangenaam en overzichtelijk leerplan.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind het zeer gemakkelijk. Alles is in 1keer toegekomen. Je kan hulp online vragen en zo kan je studeren en hulp vragen wanneer het moet. Voor volwassenen is dit ideaal. Ik ben mama van 2kindjes dus dit is voor mij ideaal.

4/5
Kleding maken en ontwerpen extra uitgebreid

De cursus is goed maar sommige begrippen worden soms niet of vaag uitgedrukt waardoor een leek als ikzelf die moet googlen.

4/5
Thuiskapper

Tot nu toe erg goed . Duidelijk zeker met de ondersteuning van de video's. Daarnaast vind ik de telefoniste steeds heel correct en professioneel. Ze denken met je mee en niet opdringerig.

4/5
Secretaresse

Ik vind zelf de cursus zeer handig en zeer goed uitgelegd. Normaal zou ik 5 sterren gegeven hebben, maar soms vind ik de huistaken wat moeilijk uitgelegd. Voor de rest studeer ik deze studie met plezier. Mvg ***

4/5
Paardenverzorging

Zelf ben ik heel tevreden met de cursus en de duidelijke uitleg over plaza. Toen ik de cursus aankocht was er een probleem met het inloggen, maar hoefde maar één telefoontje te plegen en na een dag was het keurig opgelost

5/5
Vrij tekenen

Alles verloopt verloopt volgens afspraak. Ik moet niet wachten op post, die is er telkens op afgesproken datum. Docenten reageren snel, kort en bondig en eerlijk. Er is een goede rustige opbouw van de lessen

5/5
Criminologie

De curcus is duidelijk, soms wel lange doorlopende teksten die moeilijk te begrijpen zijn doordat het een lange alinea is. Je moet u dan extra focussen wanneer de tekst langer is

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe bevalt de opleiding mij heel goed en heb ik geen opmerkingen.

5/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

Ik ben zeer tevreden over het materiaal dat ik heb gekregen en ik ben uiterst tevreden over de communicatie tussen de begeleider en mijzelf. Ze is super vriendelijk en altijd bereid te helpen!

5/5
Kinderzorg

Als men bestelling toekwam had ik enorme zin om te leren. Heb nog nooit achter zoiets gestaan gelijk dit! Dit is een enorme hulp voor mij om mijn diploma te behalen van kindzorg! Doe nog zovoort! Heb wel zin om nog zo een cursus te bestellen van jullie!

5/5
Webdesign

Goede cursus om kennis te maken met webdesign. Leert al veel over de verschillende programmeertalen en hoe je een mooie website kunt maken.

5/5
Russisch voor beginners

Tot op heden kan ik de lessen goed volgen en instuderen.Gezien mijn leeftijd ( 73) moet ik wel elke dag herhalingen inlassen. Daarom zal het voor mij langer duren om de hele cyclus te doorlopen.De kopieën van de concertfolder van les 2 zijn onleesbaar. Ik zou graag een beter leesbaar exemplaar ontvangen. Met dank en vriendelijke groet.

5/5
Gitaar

Ik vind het fijn dat ik deze lessen op mijn eigen tempo kan doen, zo snel of zo traag ik nodig heb

4/5
Pedagogiek

Duidelijke lesstof. Top docent.

4/5
Gedragswetenschappen

Goed, bruikbaar, maar soms een beetje te kort samengevat.

5/5
Gitaar

Zeer duidelijke theorie.

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Het is een interessante cursus waar je alle richtingen mee uit kunt. Het is heel goed uitgelegd welke stappen je moet doen en in welke volgorde... Alles staat stap voor stap duidelijk uitgelegd.

4/5
Grafisch Vormgever

nog maar net gestart maar tot nu toe heel tevreden: leren op eigen tempo adhv een duidelijke cursus (met zowel NL als Engelse termen!). Enige minpunt (of verbeterpunt) is dat sommige zaken lichtjes afwijken in de nieuwste versie van de programma's , maar dit heeft geen invloed op de begrijpbaarheid van de cursus

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Alles naar wens alleen mijn pen 3B heeft nooit gewerkt en er is wat veel geschiedenis doei 😎

5/5
Thuiskapper

Heel veel vaardigheden al aageleerd

3/5
Frans voor beginners + gevorderden

De opleiding is chaotisch. Ik heb niet het gevoel dat ik iets bij leer

4/5
Nagelstyling met Gel

is voldoende

3/5
Snel en blijvend afslanken

Persoonlijkecursus. Hängt Van persoo zelf af hoe goed het gaat.

5/5
Webdesign

Ik ben op dit moment met de opleiding webdesign bezig en het is zeer duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zeer positief is het feit dat de men programma's die men nodig heeft kan downloaden van de site van de NHA. Hiervoor heb ik criminologie gedaan ook bij NHA en ook dit zeer goed en duidelijk.

5/5
Italiaans voor beginners

de cursus die ik volg zit heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar - ook de opbouw is interessant en leerrijk.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Het is intressant in aanleer .mijn docent leest alles wat je vraagt en heeft daar ook antwoord op .met mijn spierziekte gaat het een beetje moeilijk maar ik krijg daar respect voor mijn doel is op glas werken

5/5
Piano

Zie voorgaande commentaar.

5/5
Korte verhalen schrijven

De cursus die ik momenteel volg, overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik vind er de items ik die ik nodig heb om mijn verhalen echt "af" te maken. Tevens is er variatie in de lessen zodat het echt niet eentonig wordt. Een aanraden dus!

3/5
Nagelstyling met Acryl

De materialen voor acryl nagels :verder uitbreiden Manicurebowl, en desinfectans toevoegen aan het pakket. Hier begint de cursus mee maar zit niet bij in het pakket evenals sjablonen voor verlenging. Of ergens op site vermelden welke benodigdheden zelf aangekocht moeten worden.

5/5
Gitaar

Momenteel les 4, dus heb nog niet veel ervaring met de cursus. Maar alvast zeer tevreden, de lessen worden duidelijk uitgelegd.

4/5
VCA Basisveiligheid

is een goede formule om een bepaald vakgebied op eigen tempo onder de knie te krijgen.

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

De cursus is heel duidelijk en leuk opgesteld!

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Meer uitleg bij grammatica Onderwerpen zijn wel zeer goed.

4/5
Kleding maken en ontwerpen

Goede les en leerkracht

5/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben heel tevreden over de curcus. Alles is heel erg duidelijk.

5/5
Parapsychologie

Fijne lessen.. Aangenaam tempo.. Leuke huiswerkvragen...een uitdaging waar ik iedere week naar uitkijk Mvg

5/5
Grafisch Vormgever

Tot hiertoe is het heel duidelijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

leuk dat er al materialen bij zitten

4/5
Boekhouden basiskennis

Af en toe nakijken op fouten die in de cursus geslopen zijn. Rekenfouten, wetgeving die veranderd is... Maar over algemeen zeer tevreden Misschien online een melding geven wanneer er een fout in de papieren cursus staat. Of een forum waarin je rechtstreeks een vraag kan stellen aan de leraar ipv maar zoveel tekens per taak dat je inleverd

5/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer interessant en leerlijk

4/5
Klinische Psychologie

Prima

5/5
Keyboard extra uitgebreid

Is een zeer goede cursus duidelijk uit gelegd

4/5
Schoonheidsspecialiste

Niks op aan te merken.

4/5
Schoonheidsspecialiste

Ik vind het goed, ik ken mijn grenzen...

4/5
Snel en blijvend afslanken

Het is aangenaam om te studeren. Ik krijg veel algemene informatie. Dat is wel leuk om te lezen. Soms heb ik de indruk dat de cursus wat verouderd is. Misschien een idee om vernieuwing aan te brengen met daarin meerdere gezonde recepten. De huistaakbegeleiding vind ik ook heel belangrijk daarin.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Zeer vlotte overzichtelijke cursus. Je leert al spelend, bij wijze van spreken.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Cursus is mooi opgesteld maar ik vind dat er nog wel veel moeilijke woorden in staan.

5/5
Keyboard

zeer goede ondersteuning van uw leercoach

5/5
Aquarelleren

Prima

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Interessant programma dat toelaat vrij snel bruikbare tekenontwerpen te realiseren en te gebruiken.

4/5
Apps maken

het programma mobincube is volgens mij te beperkt + graag een programma waar geen reclame op getoond wordt. Nu moet er voor betaald worden om de reclame er van af te krijgen, jammer, het programma "MIT App Inventor" is tevens ook gratis en volgens mij is het ok uitgebreider

4/5
Excel 2016

zoals al meegedeeld voor mij werkt het goed en ik heb geen opmerkingen.

5/5
Astrologie

De lesstof is heel goed en je krijgt heel snel reactie van je docent

3/5
Imago Stylist(e) + Bedrijfsbeheer

De leerstof is praktisch en op een eenvoudige manier opgemaakt. Echter vind ik het soms maar zeer oppervlakkige informatie zodat ik vaak op internet moet zoeken voor verdere informatie. De foto's die in de cursus staan zijn oud en zouden mogen aangepast worden aan de huidige trends.

4/5
Administratief Bediende

de lessen zijn zeer uitgebreid en volledig

4/5
Bouwkunde

Handige bundels die de lessen opsplitsen. Ik werk zelf in de bouw en ondervindt dat hier en daar de realiteit de cursus reeds voorbij is. Ik wil vooral bijleren over het praktische en vindt het dan spijtig dat de eerste reeks lessen vooral theorie gericht zijn. (wetgeving, berekeningen, enz, enz)

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik heb wel nog maar de eerste les voltooid, maar ik merk wel dat er een duidelijke structuur in de lessen zit en ook een duidelijke draad van grammatica die goed wordt uitgelegd.

4/5
Populaire Elektronica Beginners

- Fouten in de cursus die het moeilijker maken om de materie te begrijpen, maar "google" zorgt voor de rest. ( maar dit gebeurt zelden ) - Soms mis ik de "rode" draad in de cursus, maar dit is persoonlijk.

5/5
Loopbaancoach

zeer snel antwoord en professioneel

5/5
Populaire Elektronica Beginners en Gevorderden

Is goed begint van de basis. Ben nog maar juist bezig. We zullen zien wat de toekomst brengt.

4/5
AutoCAD 2018

Goed en overzichtelijk ingedeeld, stap voor stap inwerken. Wat nog meer aan bod zou mogen komen, is de opmaak, het aanmaken van lettergroten, maatlijnen, pijlen, het op schaal tekenen. Misschien is het hiermee starten een manier om meer inzicht te krijgen naar het hoe en waarom zo te teken!

4/5
Administratief Bediende

De huiswerkvragen zijn niet altijd even duidelijk omschreven en het duurt lang tegen dat het verbeterd wordt

5/5
Boekhouden basiskennis

Geen opmerkingen.

5/5
Basiskennis Management

Het is een heel duidelijke cursus en heel snelle feed back van docenten

5/5
Webdesign

Zeer interessant en op een makkelijke manier uitgelegd in de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

Overzichtelijke cursus, zeer goede hulp van de docente . Cursus is ideaal voor beginners

5/5
Webdesign

Webdesign is erg goed uitgelegd en erg goed te volgen. Alle nodige software en documenten kan je downloaden op nha plaza.

4/5
Chinees voor beginners + gevorderden

excellent

3/5
Fotografie

cursus is zeker goed voor beginnend fotograaf. Minder interessant voor iemand dat al een tijdje bezig is.

4/5
Vrij tekenen

Heel leuke cursus met goed advies en goede begeleiding!

4/5
Thuiskapper

Leerrijk. Het boeit mij

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Zie voorgaande tekst

4/5
Webdesign

Huiswerk mag beter uitgelegd worden hoe door te sturen

4/5
Excel 2016

De cursus is goed opgebouwd. De uitleg is duidelijk en wordt stap voor stap gedaan. De onderdelen die je al kent, kan je sneller doorlopen. Zo kan je de cursus ook naar je eigen hand zetten. Helaas is niet alles even goed leesbaar (online tabellen zijn printscreens met een slechte resolutie waardoor ze ook na vergroten niet leesbaar zijn - in de papieren cursus zijn de tabellen dan soms te klein gedrukt - zie huistaak hoofdstuk 7).

4/5
Populaire autotechniek

Goede uitleg. Misschien toch iets meer afbeeldingen of filmpjes zodanig dat een volledige leek ook alles begrijpt.

5/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

Prima cursus! Ik ben pas gestart, maar ik vind het nu al heel ontspannend en leerrijk.

5/5
Word 2016

Heb al heel veel bijgeleerd. De lessen worden goed uitgelegd. Nu

5/5
Webdesign

Zeer Duidelijk. Alle opdrachten zeer goed uitgelegd met foto's wat het heel duidelijk maakt. Snel feedback over de ingestuurde opdrachten.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Nog een beetje ruimte voor verbetering.

4/5
Visagie basiscursus

Leuke cursus voor inbreng studeren. Heel overzichtelijk el heel handig met de afbeeldingen erbij

5/5
Duits voor beginners

Leren op mijn tempo, met alle nodige materialen ter beschikking, zowel op papier als via de leeromgeving, met hulp van een persoonlijke coach en voor een héél schappelijke prijs. Heel tevreden met mijn keuze!

5/5
Word 2016

degelijke cursus waar je veel van opsteekt

5/5
Fotografie

De bundel is zeer duidelijk en overzichtelijk. Het is op goed , kwalitatief papier, in kleur gedrukt. Heel verzorgd!

4/5
Bedrijfsbeheer

Het is een goede opleiding. Ben er zeer tevreden over!

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus met duidelijke opdrachten

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Duidelijk en overzichtelijke cursus

5/5
Latijn

Ik ervaar de lessen als zeer toegankelijk en inhoudelijk perfect in evenwicht qua taal en cultuur. Mijn ijver om te studeren is nog toegenomen.

5/5
Stressmanagement

heel goed en toepasbaar! voor iedereen toegankelijk!

4/5
Sociale psychologie

De cursus behandelt een ruim aanbod aan onderwerpen maar gaat op elk daarvan niet diep genoeg in, wat mij betreft. het blijft allemaal wat oppervlakkig zodat men de noodzaak voelt zich toch nog verder te documenteren.

5/5
Parapsychologie

De cursus praktische psychologie en para psychologie vallen me heel goed mee.Het is niet zo eenvoudig maar heel leerrijk. Ik kom tot de conclusie dat er wel wat meer tijd in kruipt dan ik aanvankelijk dacht en heb besloten ze niet tegelijk af te werken. Dat is op zich ook geen probleem vermits ik er 5 jaar de tijd voor heb. Het is ook zeer interessant om begeleiding te hebben. Wanneer je het huiswerk inlevert, ben je dan ook meteen op de hoogte of je goed bezig bent en op het plaza kan je ook hulp verwachten.

5/5
Webdesign

Cursus is eenvoudig opgesteld waardoor het gemakkelijker is om alle stappen te doornemen.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

duidelijk uitgelegd

3/5
Frans voor beginners

Huiswerk wordt veel later dan afgesproken nagekeken. Voor de rest wel een goede cursus.

5/5
Fotografie

Zeer duidelijk uitgelegd , snel nazicht van het huiswerk en dit is dan voorzien van duidelijke commentaren

5/5
Apps maken

Alles is heel duidelijk en makkelijk te volgen

4/5
Gitaar extra uitgebreid

cursus is zeer uitgebreid zeker aan te raden voor muziekliefhebber

4/5
Gitaar

Ik ben nog maar pas gestart met deze opleiding en tot op heden vind ik het aangenaam aanleren. Volharden is de boodschap. Het bijgeleverd 'mp3-dictafoontje' is een handig ding. Om de juiste maat te houden is dit zeer handig. Kortom: Leuk !!!

5/5
Gimp / Photoshop

Ik vind de cursus goed uitgelegd en beschreven wat het gemakkelijk maakt het te volgen en de stappen te voltooien en het huiswerk te maken. Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van een zip bestand is het dan toch gelukt en heeft de Leeraar hier goed op gereageerd wat maakte dat ik mijn nodige punten kon behalen. ik raad het iedereen aan om deze cursus te volgen ook als je een beginner bent zoals ik was, is de cursus super.

4/5
Fotografie

de eerste lessen waren goed verder weet ik nog niet

5/5
Dierenartsassistent

Ze helpen je heel goed als je iets niet begrijpt de cursus is heel goed in geleverd zo kan ik mijn toekomst als dierenartsassistenten er in door komen

5/5
Gitaar extra uitgebreid

Eindelijk een gitaarcursus waarbij stap voor stap notenschrift wordt geintroduceerd op een begrijpbare manier.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Cursus is duidelijk en gestructureerd opgesteld + samen met online platform ideaal om een taal te leren

4/5
Spaans voor beginners

Het dagelijkse leven zoals het moet.

4/5
Aquarelleren

Goede en vlotte begeleiding. Geven goeie tips. Jammer beperkt in tekst bij opsturen huiswerk.

4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Goede cursus, duidelijke uitleg, goed materiaal geleverd

5/5
Spaans voor beginners

De cursus is duidelijk en heel leerzaam opgebouwd. Het lesmateriaal is heel degelijk. je kan de uitspraaklessen overzetten op een bijbehorende MP3 speler en overal beluisteren en oefenen zoveel als je wil. De uitspraak dialogen en vocabularia zijn duidelijk en animerend. Ben heel tevreden!

5/5
Fotografie

Gewoon suuuper uitgelegd

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

4/5
Fotografie

In ben nog maar pas begonnen dus kan ik me nog niet uitspreken over de cursus in zijn geheel. Hetgeen ik intussen gezien heb lijkt al wel veelbelovend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

zeer goede opleiding heel duidelijk uitgelegd en ook de filmpjes zeer duidelijk oook fijn dat je en echte cursus op gestuurd krijgt.

5/5
Duits voor beginners

Alleen maar tevreden

4/5
Fotografie

Momenteel voldoet de cursus aan men verwachtingen.

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Heel goed ben tevreden en na indienen van huiswerk snel reactie.

5/5
Praktische psychologie

Leuke en ruime cursus. Docent verbetert ook snel en correct!

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Ik ben nog niet lang gestart met de opleiding , maar ziet er veelbelovend uit. Zeer blij gestart te zijn .

4/5
Bloemist

Liever meer info en praktijkoefeningen gehad wat het bloemschikken/bloembinden betreft en minder de zakelijke kant

5/5
Online Marketing

Ik word steeds goed geholpen door de docent. Het voelt aan als een zeer aangename samenwerking.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Goeie cursus en goeie begeleiding.

4/5
Korte verhalen schrijven

Ik ga ervan uit dat dit een cursus is voor beginners, en zelfs als iets langer aan de weg timmerend als de doorsnee beginner had ik er heel wat aan. Toch miste ik wat uitdieping, verder ingaan op bepaalde onderwerpen zoals eerder aangehaald.

5/5
Praktische psychologie

Deze cursussen zijn makkelijk om aan te vragen en alles wordt tot in het detail uitgelegd. Daarom is het voor iedereen mogelijk een cursus te starten en ligt de drempel hiervoor heel laag. De optie om met een docent te studeren is zeker een aanrader omdat de feedback je helpt bij denkfoutjes en je vragen kunt stellen. Alles verloopt heel praktisch en eenvoudig! studeren op eigen tempo met de mooie cursus is echt een plezier. Ik ben bezig met mijn eerste cursus, maar het zal zeker niet de laatste zijn die ik volg via NHA. Ik ben dus echt tevreden.

5/5
Piano

Ik vind dat de cursus goed in elkaar steekt. Het is duidelijk en overzichtelijk. Er is ruimte om vragen te stellen en de antwoorden zijn ook verduidelijkend. Over het algemeen ben ik heel tevreden.

4/5
Kinderverhalen schrijven

heb al uitgelegd bij de vorige vraag. lessen beter up daten

4/5
Tekenen en schilderen extra uitgebreid

Leuke cursus. Duidelijke voorbeelden en uitleg. Misschien is het wel gemakkelijk om voor elk hoofstuk een materiaallijst op te geven zodat je alles ineens kan halen

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus is zeer goed uitgelegd, heel duidelijk

5/5
Kinderpsychologie

goed geschreven duidelijke tekst

5/5
Taarten maken

Super goed

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Handige teksten die je dan terug kan vertalen.

4/5
Boekhouden basiskennis

Enkel de feedback van de docent zou op een andere manier mogen verlopen, ook wordt de hele oefening zo goed als fout beschouwd als er 1 fout instaat waardoor de verdere berekeningen uiteraard ook niet kloppen. Zeer jammer

5/5
VCA Basisveiligheid

noodzakelijk voor iedereen die iets van veiligheid wil weten - eenvoudige taal - goed begrijpbaar

5/5
Medisch Secretaresse

Zeer goed

5/5
Mindfulness

super interessant, heel leerijjk, je leert veel over jezelf

5/5
Kinderpsychologie

heel interessante cursus.

4/5
Spaans voor beginners

Duidelijke en overzichtelijke cursus

4/5
Excel 2013

Zeer goed om het te leren.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb in mijn derde jaar verpleegkunde psychiatrie gekozen als specialisatie. Ik wil me daarin nog verder verdiepen. De cursus kinderpsychologie is een cursus die gemakkelijk leest en leert. De hele kinderperiode wordt overlopen en er wordt bij alles stilgestaan. De cursus zal me zeker ook goed helpen bij de opvoeding van mijn kindje die er binnenkort aankomt.

5/5
Dierenartsassistent

super! boeiend en leerrijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel tevreden over de producten en cursus. Alles wordt heel mooi uitgelegd met foto's. Ook krijg je er een dvd bij waar alles mooi voorgetoond wordt.

4/5
Russisch voor beginners + gevorderden

Zie vorig antwoord.

4/5
Illustratief tekenen

Ik heb reeds leuke dingen bij geleerd en benieuwd wat er nog gaat volgen

4/5
Bedrijfsbeheer

Heel leerrijk ! Zeker aan te raden voor personen die op zichzelf een zaak willen starten .

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed

4/5
Bedrijfsbeheer

Ik vind zoals al gezegd het een goei manier van te studeren na u uren als je werkt en dat je per maand kan betalen ook want dit was bij mij meestal het probleem dat ik het niet in 1x kan geven. Het enige minpuntje is dat als je iets niet begrijpt moeilijk u leerkracht kan bereiken en dan als je weet hoe het lukt krijg je de dag zelf geen antwoord en kan je niet verder studeren terwijl je die dag special uren vrij had voor dit

5/5
Bedrijfsbeheer

Zeer leuke cursus Geleverd met een leuke map en huiswerk blok enveloppe voor geval je deze verstuurd Hopelijk maar vrij zeker van dat mijn 2de cursus even mooi zal geleverd worden

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Goede teksten, woordenschat die vaak in de praktijk gebruikt kunnen worden. Steeds erg snelle feedback van de docent.

4/5
Sociale psychologie

Ja de materie is zeer basis om te beginnen maar aangezien je geen enkele achtergrond nodig hebt, vind ik dit wel goed.

5/5
Parapsychologie

Voldoende aanbod. Alleen moeilijk om huistaken in te ge en en ooi moeilijk om bij vragen antwoord te krijgen via mail zou nog makkelijker zijn

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeeer tevreden over de cursus nagelstyling met acryl en gel je krijgt ook al het nodige materiaal ter beschikking het materiaal is van provisionele kwaliteit en kan daar achteraf ook direct mee aan de slag ook in de cursus staat alles heel overzichtelijk uitgelegd met de nodige prenten ,het enige wat voor mij wat minder duidelijk is is wa ik van materiaal nog mag verwachten voor de rest is dit zeker een aanrader

5/5
Kinderpsychologie

Een cursus duidelijk en begrijpend! Ik heb mijn 2de huiswerk les met prima punten al behaald. Men moet hier niet slim of kennis hebben maar voor iedereen een duidelijke uitleg en cursus

5/5
Grafisch Vormgever

De cursus is gemakkelijk en duidelijk opgesteld. Je kan de uitleg heel gemakkelijk volgen, onder andere door de foto's die vaak terugkomen. Ik raad deze cursus aan, je kan van op elk niveau starten met deze computer, of je nu beginner of reeds gevorderd bent!

5/5
Kinderpsychologie

Goede cursus,zeer interessant . De cursus is goed opgedeeld en heeft ook enkele illustraties .

5/5
Italiaans voor beginners + gevorderden

prima verstaanbaar en vlot om te studeren

5/5
Vastgoedbediende

Goede en snelle service. Duidelijke uitleg in cursus met handige geheugensteuntjes! Feedback van docent ook heel goed! Heel tevreden

4/5
Engels voor beginners

Allles goe

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Een snelle verbetering van huis taken maar wel al zwaardere takenpakket vanaf de 2de les

4/5
Wijzer met Recht

De cursus zelf wat structuur en opbouw betreft is heel erg praktisch. De hoofdstukken zijn duidelijk ingedeeld. Er kan bijna in een oogopslag opgeven wat de inhoud is van het hoofdstuk. Door het lezen van de samenvatting alleen al wordt het hoofdstuk opgefrist. Fijne manier om iets te leren én terug op te zoeken.

3/5
Verzorgende

Mij spreekt de cursus aan niet altijd even duidelijk En jammer dat je de docent

5/5
Excel 2016

Een aanrader om op korte tijd een inzicht te verwerven in Excel.

4/5
Office 2013

Ik ben zeker tevreden over de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en met bijbehorende foto's.

4/5
Visagie basiscursus

Ik ben nog maar net gestart met de cursus visagie maar ben wel zeer tevreden met het verloop tot nu toe.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Duidelijke cursus,goede uitleg voor het doorgeven van huiswerk

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Overzichtelijke cursus, duidelijk, leerrijk, snelle verbetering van je huiswerk, ...

4/5
Spaans voor beginners

Goede uitleg en duidelijk

3/5
Word 2013

Als beginneling is het soms nogal moeilijk om alles te begrijpen. Sommige termen of benamingen zijn nieuw voor mij. Ik kan wel rekenen op uitleg als ik vragen heb.

4/5
Parapsychologie

de cursus is zoals ik verwacht had, wat in de beschrijving stond klopt helemaal. Ik vind het een interessante cursus en is niet te moeilijk of te makkelijk.

4/5
Grafisch Vormgever

Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prijs kwaliteit vind ik het een zeer goede cursus. Alles is zo goed uitgelegd dat echt iedereen de cursus kan volgen. Je ziet snel resultaat van de opleiding. Echt een aanrader!

5/5
Dactylo

Veel oefeningen mooi en overzichtelijke cursus veel tips

5/5
Fotografie

Zeer goed uitgelegde cursus!!

4/5
Parapsychologie

interessante cursus. ben blij dat ik me heb ingeschreven.

4/5
Pedagogiek

Het zijn duidelijke cursussen. Misschien een nog duidelijker werkgebied wat je allemaal met de cursus kan doen van jobs zou misschien gemakkelijker zijn.

4/5
Turks voor gevorderden

Alleen jammer dat je niet zelf gesproken bestanden kunt terugsturen ter verbetering

5/5
Medisch Secretaresse

De cursus studeert vlot

5/5
Duits voor beginners + gevorderden

de cursus is zeer goed uitgewerkt,je begint met gemakkelijk en beetje bij beetje word het moeilijker maar dat ondervind je niet,een super product om je duits bij te leren

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

Ben tevreden van de opleiding 👍

4/5
Beroepsfotograaf

ik heb de cursus beroepsfotograaf gekozen wat opviel was de duidelijk geschreven cursus en verrassende tips die ze meegaven om net dat iets meer uit je foto's te krijgen

5/5
Fit en gezond leven

Een interessante cursus,huiswerk makkelijk inzenden.

5/5
Fotografie

Voldoet aan de verwachtingen. Was duidelijk omschreven in aanbid

5/5
Kinderpsychologie

Zeer duidelijke cursus. Mooi opgesteld en goede opgaven

4/5
Life Coach

De cursus life coaching geeft een globaal beeld van wat Life coaching is. Er staan veel praktische tips in. Bij sommige hoofdstukken, wordt er nogal veel aan de ' verbeelding' van de student overgelaten

4/5
Kinderzorg

Tot nu toe voldoet alles aan de verwachtingen. Vind wel dat je bij huiswerkopgave vaak gebruik moet maken van de computer

3/5
Sieraden maken

ik vind de uitleg enorm ingewikkeld geschreven. De inhoud is wel enorm uitdagend. Leuk dat er verschillende materialen worden gebruikt!

5/5
Nail Art

Producten zijn goed uitleg ook super goed

5/5
Tuinarchitectuur

Ik volg het tuinarchitectuur cursus vanaf en vind ik het heel interessant en inspirerend. Ik ben nog aan het begin van studies maar ik zie er is vrijheid van tijd en van creativiteit zonder enkel controle. Ik heb zelf regime voor iets te doen en ontwerpen samen met enkele tips van mijn docent.

4/5
Frans voor beginners + gevorderden

Goed om op eigen tempo te leren,

4/5
Turks voor beginners + gevorderden

Soms staan er bij de huiswerk opdracht woorden die je moet vertalen die je nog niet geleerd hebt. Dan is het een beetje zoeken.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Beste, ik bent tot hiertoe tevreden over de cursus Spaans. Misschien toch eens beginnen denken aan een versie met euro's in plaats van peseta's. :-) De communicatie met de leraar verloopt vlot. Met vriendelijke groeten, ***

4/5
Snel en blijvend afslanken

interessante cursus. eenvoudig en duidelijk uitgelegd.

4/5
Boekhouden basiskennis

deze cursus geeft wel duidelijk inzicht in het domein boekhouden en is voor starters te begrijpen en te volgen. Eén zaak is minder, namelijk het feit dat er bij problemen geen contact mogelijk is met docent om een verduidelijking te vragen. Enkel summiere feedback na indienen van taak.

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een leuke cursus. Enkel (weet niet of dit enkel voor mij geld) ga ik snel door de lessen heen. Zit na 1 week al op les 8. Voor de cursus staat 5 maanden, maar dit lijkt eerder 3-4 weken te worden.

5/5
Pools voor beginners

Hoogstaande cursus met goede (snelle) progressie! verbetering van de huis werken gebeurt vlug en correct

4/5
Bedrijfsbeheer

Vodoet zeer zeker aan de verwachtingen

5/5
Dierenartsassistent

de lessen zijn zo opgesteld dat iemand zonder medische kennis of hogere studies te moeten hebben gedaan ook kan volgen en begrijpen

5/5
Life Coach

het materiaal is uitstekend. ik vind het gemakkelijk om mee te werken.

5/5
Aquarelleren

Leuk om te doen

5/5
Fotografie

hobbyfotografie is een goede initiatie cursus voor mensen die hun camera beter willen leren kennen en mooiere foto's willen leren maken. Zeker een aanrader! Op eigen tempo is ook welgekomen, je kan je eigen ritme bepalen, maar ook je eigen organisatieverdeling met andere werk- en gezinsverplichtingen, is op deze wijze heel interessant. Ook als iemand op een gegeven ogenblik een moeilijkere situatie tegemoetgaat en niet meteen verder kan met de lessen.

5/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Zeer goede cursus, goed opgebouwd. Snelle feedback na ingestuurde huiswerk

5/5
Engels voor beginners + gevorderden

zeer interessant.

5/5
Budgetcoach + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus budgetcoach overzichtelijk. Het is fijn dat men snel antwoord krijgt, na het opsturen van het huiswerk. Aan de opleiding van bedrijfsbeheer ben ik nog niet begonnen. Budgetcoach is in België nog niet zo bekend,...graag ook enkele voorbeelden van tewerkstellingen in België vernoemen.

5/5
Populaire Elektronica Beginners

ik vin d het zeer aangenaam om samen met mijn vader dit product de mogen leren, mits hij ook in de elektronica wereld zit van toen de radio's en tv uit kwamen en die hertelde.

4/5
Personeelszaken basiskennis

Goede cursus, soms beetje omslachtig en niet meer volledig up to date

4/5
Kleding maken en ontwerpen extra uitgebreid

Curus is duidelijk geschreven en voorzien van foto's en schema's. Voor absolute beginners ook voldoende uitleg over basistechnieken zoals biaislint vastzetten, zomen en patronen tekenen.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Grieks zoals je het zou willen kennen ligt binnen handbereik. De techniek van de cursus leert je al gauw de eerste stappen zetten, later volgen ook de vervolmakingslessen. Kortom een tof veelzijdig en eenvoudig te gebruiken pakket dat van alfa tot omega grieks door en door helpt te leren.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!