Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik leer zelf veel bij in mijn huidige job , dankzij de cursus. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd en de oefeningen zijn zeer leerrijk en helpen om de leerstof goed te verwerken.

5/5
Latijn

De cursus is super, maar de lessen zijn wat lang om makkelijk in te plannen. Ik kan dat uiteraard zelf in stukjes kappen, maar psychologisch zou het makkelijker zijn als ze gewoon wat korter waren (en dan uiteraard meer).

5/5
Manicure

Zeer grondig en goed uitgediept

4/5
Massage

De cursus is helder uitgeschreven met praktische tips. De toetsvragen zijn goed uitgewerkt en zijn relevant voor de cursus. Er is contact mogelijk met de docent. Minpunt: bij een cursus 'massage' is de praktijk natuurlijk het belangrijkste. Dit kan niet getoetst worden en hierdoor weet je niet of je de voorgeschreven handelingen wel correct uitvoert.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Er mogen soms wat meer foto's in staan hoe je iets moet naaien. Foto's maken het vaak makkelijker om iets te snappen dan enkel tekst

5/5
Arduino Programmeren

Ik hou van arduino-training, de professor gaf een duidelijke uitleg voor arduino groetjes NHA

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben heel tevreden over deze manier van leren. Ik zelf volg een cursus gitaar, maar waarom ik deze manier van leren zo leuk vind is om dat ik ook papa ben dus ik heb niet altijd zo veel tijd voor te studeren. Anders dan op een school, kun je met de cursussen van NHA je tijd nemen, om te leren en te studeren, je studeert op je eigen tempo en wanneer je tijd hebt. je moet de leerstof niet in een week of maand helemaal uit je hoofd leren zoals op een school of universiteit. En daarom raad ik NHA aan. Ik kan studeren op mijn eigen tempo !

4/5
Excel 2013

Goed uitgelegd cursus goed verstaanbaar voor een leek zoals mij

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vindt de opleiding top en heel goed uitgelegd , maar wat ik stom vindt dat je jouw leerkrachten niks kan vragen je moet eerst een huistaak insturen dan kan je pas wat vragen ... Ik zou graag willen dat er contact is dat je je docent kan sturen via studentenplaza dat zou tof zijn!!! Voor de rest ik raad dit cursus iedereen aan

4/5
Python

De eerste zes lessen volgen eigenlijk gewoon het handboek. Buiten de huistaken hebben de lessen op Plaza niet veel toegevoegde waarde en is de cursus duur voor wat tot nu toe aangeboden is. Hopelijk beter in de volgende lessen. Het eerste deel is afgerond, spijtig dat er nu niet automatisch deel 2 volgt en er gewacht dient te worden.

4/5
Webdesign

Ik vind de uitleg in de cursus en het online platform heel duidelijk. Cursus is goed en gestructureerd opgebouwd. Het indienen van de huiswerken/opdrachten gaat heel vlot. Waarom een 4 en geen 5 sterren: Er is maar 1 vraagmoment. Wanneer je een vraag stelt, en de leraar antwoord en je begrijpt het antwoord niet goed, kan je niet om extra uitleg vragen. Hierdoor kan je lang zoeken naar een oplossing voor je probleem en soms vast zitten met je huiswerken.

5/5
Webdesign

Op een aantal weken tijd heb ik al veel bijgeleerd, de curus is zeer interessant en alles is zeer goed uitgelegd, het huiswerk dat je doorstuurt word heel snel gecontroleerd en weer terug gestuurd ! Dit heeft nog geen één keer langer dan een dag geduurd, dit is meestal binnen de 3 uren alweer bij mij! NHA is echt een aanrader en dit zal ik zeker ook doen bij mijn vriendengroep en collega's!

5/5
Verzorgende

Vind alles heel goed en ook de feedback van de docenten

5/5
Vastgoedbediende

De opleiding is zorgvuldig en duidelijk uitgeschreven , er staan vele websites bij vermeld waar je nog extra informatie kan bemachtigen . Ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen !

5/5
Portugees voor Beginners

goede vlot aan te leren lessen

5/5
Klinische Psychologie

Duidelijk, Chronologisch opgebouwd. De taken toetsen perfect of je de materie hebt begrepen.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik persoonlijk vind het een uitstekende uitvinding om op zulke wijze een studie toe te passen. Heel fijn programma, de mogelijkheden om een online leerkracht er extra bij te kunnen combineren is bijzonder mooi meegenomen. In zo verre ik mijn studie ervaar is alles duidelijk uitgelegd en aangegeven. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Nha gehoord maar als ik dit eerder ondervonden had dan was ik heel zeker al veel eerder gestart met deze mogelijkheid die Nha bied. Deze opleiding is mijn eerste maar nog niet mijn laatste. Ik ben super tevreden. Ik spreek dan ook voor mezelf en vind dat er eigenlijk meer reclame verspreid mag worden van Nha. Online was ik dit nog niet eerder tegengekomen, ik heb Nha leren kennen via mond aan mond reclame zeg maar, ook iemand die deelnam aan een studie van Nha. Ik spreek er ook vol lof over. Mvg ***

5/5
Populair Computergebruik Windows 10 / Office 2019

goed uitgelegd en door telkens opnieuw te proberen komen we er wel hopelijk

5/5
Kinderpsychologie

Interessant en gedetailleerd

4/5
Game Designer

Cursus game designer is erg interessant om eens te leren wat er juist achter een game zit op gebied van programmatie en codes.

5/5
Criminologie

Het is een hele mooie, duidelijk uitgelegde cursus. Ik leer er veel uit. De docent is heel vriendelijk. Ik kijk alvast uit naar de volgende curus die ik kan volgen bij jullie!

4/5
Arabisch voor Beginners

Positief is dat ik mijn eigen ritme kan bepalen. Voor verbetering vatbaar : De schrijfwijze van Arabisch is iets totaal nieuws en daarom zou het nuttig zijn om via pijltjes de schrijfwijze van letters te tonen of eventueel een voorbeeld te tonen aan de hand van een filmpje.

4/5
Verzorgende

Vind het soms wat teveel in details gaan bv kennis van het lichaam, en niet altijd duidelijk geschreven. Nadeel van de online cursus, kan geen copy paste gemaakt worden bv bij de huiswerk taken, alles moet manueel overgenomen worden, bv bij teksten is dit wel tijdrovend.

5/5
Alles over de Hond

Heel interessant

5/5
Kind & Voeding

Het is heel praktisch dat je je opleiding ook online kan nalezen en je huiswerk online indienen. Steeds ook snelle feedback van de opleider.

4/5
Bouwkunde

Materiaal leest vlot, hier een daar extra illustratie zou nuttig en aangenaam zijn.

4/5
Make-up Artist

vindt het soms moeilijk om te studeren, weet niet hoe te beginnen studeren. Maar zou het zeker iemand anders aanraden.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De opleiding is zoals ik tot nu te ervaar goed onderbouwd. Die begint echt met de eerste stappen, die nodig zijn om de onderwerpen die aan de cursus verbonden zijn dieper uit te spitten. Voor mij is het momenteel veel herhaling, wat soms geen uitdaging heeft. Maar het is te begrijpen. Ik heb eerder uitdagingen nodig, dus ik zie er naar uit naar de lessen verder in het pakket. Een aanrader.

4/5
Assistent(e) Manager

De opleiding is goed, jammer dat ik te maken heb/had met een docente die wat moeilijk is verlopen.Moest dit in het begin van de cursus geweest zijn, had ik wellicht opgegeven.

5/5
Rouwverwerking

Makkelijk te hanteren cursus in duidelijke taal. Mooi gestructureerd. Dank!

4/5
Programmeren in C#

De cursus is duidelijk. Leuk dat je op je eigen tempo kan studeren. Verder is het leerplatform overzichtelijk en is de uitleg (resultaat van de te maken oefeningen duidelijk).

5/5
Handletteren

Ik vind handletteren een fijne cursus, die heel overzichtelijk is opgesteld. Je krijgt verschillende oefeningen die je dan in je huiswerk verder kan toepassen.

3/5
Frans voor Beginners

Dit is een persoonlijke indruk : het zou me helpen mocht ik bij het doornemen van een hoofdstuk een vraag kunnen stellen mbt tot bv. grammatica en niet eerst de huiswerktaak inleveren met ev. commentaar beperkt tot enkele tekens in een kader.

5/5
Voedingsleer

Ik heb al meerdere cursussen afgehandeld en steeds ben ik correct en vriendelijk behandeld . Er is een vlotte werking en heb tot op heden geen enkel probleem mogen ondervinden

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Vlotte cursus !mooi gestructureerd opgesteld .een echte aanrader

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Beetje te basic

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Momenteel heb ik bijna de helft van de cursus doorgenomen. Afgaande op de onderwerpen van de cursus, merk ik dat er meer nadruk wordt gelegd op het leven naast het nemen van een foto (terwijl ik liever had had de nadruk lag op het nemen van de foto)

5/5
Office 2019

Interessante cursus! Stap voor stap en met begeleiding van een docent aanleren!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Echt een aanrader

5/5
Medische Terminologie

Mijn studieervaring met de cursus is prima. Ook de benodigde begeleiding loopt voor mij perfect. Misschien iets duidelijkere richtlijnen bij het begin van de cursus omtrent het maken en inleveren van taken...voor deze cursus behoeft dat volgens strikte regels.

4/5
Fietsenmaker

Voorlopig bevalt de cursus goed, al zijn we nog te vroeg om daar echt zeker van te zijn, aangezien er nog niet echt gesleuteld is. Het welkomstgeschenk, de tablet, bevalt echter veel minder en ik heb al veel spijt dat ik niet voor de 25€ korting gekozen heb...

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb deze cursus gekozen met hulp en ben daar blij mee. Je kunt vragen stellen en je krijgt heel snel een antwoord terug. De feedback dat je krijgt over je huiswerk is ook goed. Heel vriendelijke medewerking. Snel antwoorden op je vragen

3/5
Mindfulness

De cursus is goed leesbaar en vooral praktisch gericht. Het bijhorende boek leest vlot. De huiswerktaken worden heel snel verbeterd. ik heb dus tot nog toe geen opmerkingen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

De opleiding is voor mij heel fijn en helder. Ik heb al een voorkennis van de hrm vanwege eerdere studies. Als ik mijn huiswerk inlevert heb ik heel snel mijn feedback terug en kan ik verder aan de slag gaan en of mijn ingezonden huiswerk corrigeren. Bij mijn voorstel ronde bij mijn docent werd ik zo gemotiveerd door zijn woorden dat ik er nog meer zin in kreeg om mijn boeken in te duiken.

4/5
Voedingsleer

De louter theoretische delen zijn helder ingedeeld en verwoord. De link naar de meer praktijkgerichte opgaven is minder evident. Er zouden meer voorbeelden van hoe men iets berekent en kan toepassen in de cursus mogen staan.

4/5
NLP

de cursus bestaat uit 2 boeken: een praktijkboek met oefeningen en een theorie boek hetgeen maakt dat je het meteen kan toepassen ook voor jezelf anderzijds verlies je mogelijk hierdoor wat afstand om de theorie te beheersen.

5/5
Aquarelleren

Er zit geen externe druk achter, is opgedeeld in haalbare stukjes. Voor mij erg belangrijk. De administratieve opvolging is heel goed. (Klein puntje : ik blijf mail krijgen om me voor eerste keer voor iets in te schrijven terwijl ik al ingeschreven ben) Punten : ik vind dat punten aan hoge kant gegeven w, waarschijnlijk om studenten niet te ontmoedigen. De feedback is to the point, positief geformuleerd, je merkt dat dicent veel ervaring heeft. Er is op forum nog heel veel te vinden wssr ik nog geen tijd voor maskte (vb bibliotheek). Ik vind de prijs ook heel haslbasr. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

4/5
Tuinarchitectuur

Je kan zelf je studietijd plannen.

5/5
Schoonheidsverzorging

Het is een super cursus! Ik weet al zoveel meer over de huid etc & ben er echt zo blij mee

4/5
Voedingsleer

Ik koos voor de optie met begeleiding, echter kan je enkel maar vragen stellen aan je docent wanneer je huiswerk instuurt. Persoonlijk vind ik dat wanneer je voor deze optie kiest men ten allen tijden zou moeten kunnen mailen met eventuele vragen en/of opmerkingen

5/5
BSO Wiskunde

Ik ben zeer tevreden over de lessen alles is heel goed uitgelegd en als ik toch een vraag heb worden deze op een gemakkelijke manier uitgelegd door de docent. Ik kan al niet wachten om mijne andere studies te bestellen

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind het goed uitgelegd

4/5
Gimp Fotobewerking

ik ben nog maar pas gestart maar het ziet er wel leuk uit

5/5
Bloemschikken

Een top docent die heel snel feedback geeft. De cursus is zeer duidelijk uitgeschreven!

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik had vroeger al notenleer gehad, lang geleden,. Het begin van deze cursus is zo opgevat dat ik dadelijk de noten terug onder de knie had. Het lezen en spelen gaat daardoor een stuk gemakkelijker. Prachtige opbouw van de cursus

4/5
Pedicure

Voir mij persoonlijk veel herhaling

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit een heel uitgebreide cursus

5/5
Parapsychologie

Ik vind het heel gemakkelijk om te studeren wanneer het mij uitkomt.Punten van het huiswerk komen altijd mooi binnen

4/5
Secretaresse

Op dit moment zeer tevreden,maar soms krijg ik het gevoel dat de cursussen in het algemeen wat veroudert zijn

5/5
Loopbaancoach

Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de opleiding, ook de combinatie van de boeken met extra lesmateriaal in de map vind ik uitstekend.

4/5
Zweeds voor Beginners

Heel goede opbouw voor het aanleren van de taal. Goede opvolging en tips van de leerkracht

3/5
AutoCAD

ik vind dat de cursus autocad wel goed is maar het probleem is gewoon dat je de cursus opleiding gratis van autocad over de volledige periode zou moeten lopen in plaats van 1 maand . Momenteel kan ik niet verder doen omdat ik er niet meer op kan om mijn oefeningen af te werken . Ik heb Autocad reeds aangeschreven maar tot op heden nog geen bericht teruggekregen.

5/5
Alles over de Hond

Je wordt goed begeleid. Dikke aanrader

5/5
Praktische Psychologie

Ik volg nu mijn 2e cursus(1e stressmanagement en 2e praktische psychologie) en vind dat je zeer goed begeleid wordt. De docente is zeer vriendelijk, reageert en verbetert snel. Zeer correct qua naleven afspraken, mijn volgende cursus wordt lifecoach, zodat ik hopelijk mensen kan helpen dankzij jullie cursussen en goede begeleiding. Ik raad het iedereen aan, studeren via NHA! Bedankt alvast en nog veel succes!

4/5
Klinische Psychologie

Zeer interessant. Het enige waar ik problemen mee heb ik de vraagstelling bij de huiswerktaken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

goed gestructureerd en goed ritme

4/5
Engels voor Gevorderden

Ik ben heel tevreden met de cursus. Wel zou ik de teksten meer up to date maken. Er wordt in één van de teksten vaak over roken en sigaretten gesproken wat niet meer van deze tijd is. Ook de woordenschat die in het Engels wordt ingesproken volgt heel snel op elkaar waardoor je soms niet voldoende tijd hebt om te herhalen. Misschien wat meer mondelinge huistaken? Verder geen opmerkingen. Goede oefening van de taal en vlotte en aangename verbetering van de taken.

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Ik koos voor de opleiding met begeleiding om feedback te krijgen, meer dan “prima” las ik nog niet vaak.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Het is duidelijk en overzichtelijk. Goed verdeeld dus je gaat er lekker doorheen, als je de tijd er voor neemt.

5/5
Bedrijfspsychologie

Zeer duidelijk cursus en met begeleiding is zeker een aanrader.

4/5
Journalistiek

De opleiding is een meerwaarde voor iedereen die iets wil bijleren omtrent journalistiek. Diverse boeiende onderwerpen komen aan bod. De leerstof is heel duidelijk geformuleerd en de cursus is mooi en overzichtelijk ingedeeld.

4/5
Pedicure

Duidelijke verstaanbare cursus

4/5
Game Designer

De opbouw van de cursus is goed, er is exponentieel meer info en vaardigheid. De begeleiding is zeker voldoende; je wordt vrij gelaten om de cursus op eigen tempo te verwerken, je taken worden vrij vlug nagekeken en je kan altijd met vragen terecht. Voor mij is deze manier van werken optimaal. Ik zit op dit moment in de helft van mijn opleiding.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een heel leerrijke opleiding, maar vraag me toch af hoe ik al twee keer 10/10 heb gekregen als ik zelf niet echt tevreden was van mijn taak.

4/5
Aquarelleren

Ik vind de cursus goed opgebouwd. duidelijk en goed gestructureerd. Laagdrempelig om te starten. Ik zou graag nog meer persoonlijk contact hebben met de lesgever/andere cursisten

4/5
Logistiek Medewerker

Vind het een interessante cursus en wil me na deze cursus verder verdiepen in de logistiek .

5/5
Vrij tekenen

Ik vind de cursus heel goed hij is gemakkelijk uitgelegd en goed te volgen ,zelf ben ik nog maar aan les drie maar het gaat vlot.Ook het huiswerk insturen is gemakkelijk en word snel beantwoordt. Ik zeer tevreden.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik ben tevreden. Maar Misschien zou een chat via bv. zoom één maal per maand wel nuttig zijn. Dit is uiteraard mijn mening. Groeten ***

4/5
Gitaar

Ik vind het nog erg lastig, maar wordt super ondersteund door de docenten

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind het een hele leuke cursus. Soms mis ik wel meer uitleg

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Spijtig dat ik nu online niet verder kan studeren....terwijl ik wacht op vervolg van gedrukte versie. Ook heeftie cursus een beetje een onlogische volgorde...ze zouden beter beginnen met de delen van een nagel... daarna de rest, maar dit komt pas in hoofdstuk 3.

3/5
Keyboard

Te technisch voor mij... Je moet veel onthouden... Zou handig zijn dat de muziekfragmenten ook video's zijn.

4/5
Office 365 voor Mac

De cursus ziet er netjes verzorgd uit. Het huiswerk dat ik instuur wordt snel nagekeken. Omdat ik wat sneller dan het gemiddelde door de cursus ga, heb ik contact gezocht via de chat omdat het resterende deel van de cursus wilde ontvangen. Dit is verder prima geregeld.

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik mis de functie (of kan deze niet vinden) om een vraag te stellen aan de decent. Eventueel een chatfunctie zou helemaal ideaal l zijn

5/5
Engels voor Beginners

heel goed maar ik vind het wel spijtig dat de cursus niet onmiddellijk na het laatste huiswerk wordt toegezonden dat je daarvoor zelf achter moet gaan

5/5
Secretaresse

Ik vind de cursus zeer goed opgesteld, ook al had ik totaal geen ervaring met het vakgebied, ik begrijp hem volledig. Ook de leraren zijn zeer goede begeleiders, dus ik ben zeer tevreden.

5/5
Manicure

Zeer duidelijk interessante cursus. Alles goed uitgelegd.

4/5
Cosmetisch Masseur

Supergoede en superleuke cursus! 1 minpunt ; soms staan er Latijnse woorden doorheen de tekst zonder betekenis, wat het ingewikkelder maakt. Maar zeker en vast een aanrader!

5/5
Arduino Programmeren

Alles is klaar en duidelijk uitgelegd. Enkel is het moeilijk om met de docent te corresponderen.

5/5
Gitaar

Voor mij is deze cursus perfect, omdat ik deze cursus kan doen op het tempo dat ik de tijd er voor hebt en is zeer duidelijk om zelf studie te doen

4/5
Hondentrimmen

Deze cursus is aangenaam om te lezen en te begrijpen. Het is duidelijk om het via afstand te studeren alleen moet je de nodige discipline hebben. Verder zijn er ook nog de docenten en de opdrachten die we moeten inleveren en dat is nu net een leuke ervaring.

5/5
Office 2019

Heel tevreden mee. Klant vriendelijkheid, content en bereikbaarheid vond ik top.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Duidelijke curcus, fijn dat je kunt kiezen voor een motivatiecoach, heel fijn dat je huiswerk word nagekeken en je hier ook terugkoppeling op krijgt!

5/5
Office 2019

bouwt mooi op, eerste lessen zeer makkelijk, zorgt er voor dat de moet niet onmiddellijk in de schoenen zakt. Vlotte verbetering van de taken met beknopte feedback.

4/5
Wijzer met Recht

Duidelijke en gestructureerde lessen. Enige minpunt is dat men de docenten enkel bij het insturen van het huiswerk kan contacteren

5/5
Personal Trainer

Heel uitgebreid, meer dan ik persoonlijk zelf had verwacht. Aangenaam om mee te werken en vlot online platform. De leerkrachten helpen waar nodig en verbeteren snel. Ze hadden wel gezegd 4u per week, maar dit is voor mij een beetje kort door de bocht. Ik doe er gemiddeld toch wel zeker een uur langer over. Maar het is zeker een aanrader!

5/5
Wimperextensions

• Cursus goed samengesteld + duidelijk • Klantenservice is ok , bij problemen lossen ze dit zo snel mogelijk op • Raad deze site aan 😊

5/5
Elektronica voor Beginners

Momenteel zit ik nog maar bij les 6 maar ik ben zeer tevreden over de cursus(inhoud). Alles is voldoende uitgelegd en de figuren helpen daar ook wel bij. Ik kijk ook al heel erg uit naar de practicumlessen want dat ziet er ook boeiend en leerrijk uit.

4/5
Logistiek Medewerker

Ik heb nog niet heel de cursus gedaan, maar tot nu toe is hij toch duidelijk en volledig. Hij krijgt geen 5 sterren omdat ik het spijtig vindt dat het over Nederlandse wetgeving en dergelijke gaat en niet de Belgische en de opmaak is niet coherent.

4/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

Tevreden, enig minpunt is de onmogelijkheid om de spraak te controleren. Enkel schriftelijke huistaken.

3/5
Python

1. Ik heb een administratieve probleem met mijn betalingen en twee weken daarna heb ik geen duidelijke antwoord erover. 2. Ik heb gekozen voor een Tablet zoals cadeau te krijgen. Ook geen duidelijke antwoord gekregen over wanneer komt die. Door die twee eerste opmerkingen, heb ik gezet 3 sters op 5. 3. Cursus Python was goed. Ik vind het een beetje te makkelijk, maar het was voldoende om de basis over die programma te kennen. Met die kennis, kan ik verder erover leren. Ik heb de basis, dus, algemeen, was het een voldoende cursus erover voor mij. 4. Over mijn docent, geen klacht. Hij was altijd aan me te steunen, beschikbaar (inclusieve zondagen) en vriendelijk. 5. Ik heb tijdens mijn vorige beoordeling gevraagd de mogelijkheid om extra oefeningen te krijgen op mijn huiswerken. Ik heb gemerkt dat het was wel gehoord en daarna heb ik een paar extra oefeningen gekregen. Dank u voor dat!

4/5
Agile Scrum

Vlotte aflevering en opvolging voor de huistaken

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel overzichtelijk en gestructureerd opgesteld. Het leuke is ook dat je via je docent je huiswerk kan laten corrigeren en vragen stellen indien je dit nodig acht.

4/5
BSO Engels

Goede opleiding, duidelijk uitgelegd, maar veel fouten in de cursus

5/5
Gewichtsconsulent

Ik kan mij er echt volledig in verdiepen. Het is zo interessant dat ik de tijd soms uit het oog verlies. Van het eerste hoofdstuk leer je bij.

4/5
Photoshop

Ik vind dat het klaar en duidelijk is uitgelegd en tevens dat u de tekst kan beluisteren is ook een plus punt

3/5
BSO Engels

Beste, Als opmerking wil ik even aanduiden, dat de opnamen zeer goed zijn . Maar daar instegen de Engelse uitspraak van de voorgelezen tekst is soms helemaal niet goed. Het is soms zeer storend , en verwarrend als je de taal correct wil leren ( wat toch de bedoeling is voor mij. Ik besef wel dat jullie dit niet graag vernemen, maar daar is zeker verbetering aan de orde. Daarom mijn voorstel dat er eens iemand deze voor gelezen tekst helemaal wil doornemen en kan aanpassen waar nodig. Ik hoop hiermede heb kunnen bijdragen voor de volgende mensen die deze cursus aanschaffen . mvg *** ( klant nummer ***

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Een erg leuke cursus, met duidelijk cursusmateriaal en zeer vlugge opvolging en feedback van je persoonlijke mentor. Ik ben erg blij dat ik me hiervoor na lang aarzelen heb ingeschreven.

4/5
AutoCAD

Het cursusboek, taken en info zijn zeer grondig. De manier om te communiceren en je huistaak door te sturen is niet zo gebruiksvriendelijk, maar na een tijd weet je wel hoe het moet. Mss iets minder stappen om je huistaak te versturen? Een rechtstreekse knop of mailadres? Ik had na een maand problemen met mijn software en dit gemeld aan mijn begeleidster, maar ik kreeg nooit een antwoord? Ook stuurde ik een mail met de vraag wanneer ik mijn welkomstcadeau mag verwachten (tapblad) maar ook hier kreeg ik nog geen antwoord. Handiger zou een rechtstreeks contact zijn met de leerkracht die ook zo'n vragen kan antwoorden of doorsturen. Hij/zij kan dan ook praktische vragen beantwoorden. Kleine probleempjes die je nu uiteindelijk zelf moet zien op te lossen. Maar laat me duidelijk zijn, ik ben wel tevreden over het verloop van mijn leuze en mijn studiekeuze. Dit dank zij jullie!

4/5
Hongaars voor Beginners

Ik leer snel bij. De grammatica is behoorlijk veel maar dat maakt je scherp. Het zet je ertoe aan om toch alles te herherbekijken. Zo blijf je oefenen. Dat je huiswerk nagekeken wordt vind ik een pluspunt. Zelf lees ik de teksten luidop en probeer mijn uitspraak kritisch te beoordelen. Ik herlees het luidop samen met de opname. Ik ben totnutoe een tevreden leerling.

4/5
Gewichtsconsulent

Interessante cursus, vlotte communicatie

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is in korte gestructureerde hoofdstukken ingedeeld met telkens een ander thema. Die korte hoofdstukken zijn voor mij een pluspunt omdat het makkelijker is iets in kleine beetjes te leren. De materie wordt zeer uitgebreid en duidelijk uitgelegd.

5/5
Wimperextensions

Heel blij met de cursus wimper extensions. Ik heb hier veel geleerd en kan perfect one by one wimpers plaatsen zowel een nieuwe set als een refill. Blij dat ik deze keuze gemaakt heb om hier te studeren. Bedankt NHA!

5/5
AutoCAD

Top cursus Goed duidelijk

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

zeer goed uitgelegde cursus, ook altijd snel antwoord van de leerkracht of klantendienst indien er vragen zijn. Makkelijk te volgen en interactief met de online oefeningen. Fijn dat het zowel online als met cursus is zodat ik dit overal kan studeren.

5/5
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

Een totaalpakket, alles erop en eraan. De huiswerkbegeleiding maakt van de opleiding iets persoonlijks, de lessen zijn duidelijk, de syllabus volledig. Niks op aan te merken, 5 sterren.

4/5
Kwaliteitsmanagement

Misschien leerstof selecteren uit verschillende naslag werken

4/5
Personal Trainer

De inhoud is prima in orde. Het proces waarlangs is voor verschillende verbeteringen vatbaar. De docenten worden te veel afgeschermd De enige communicatie is mogelijk bij inleveren huiswerk. Daarbij lukt het mij niet meer dan twee regels in te voeren als commentaar bij het huiswerk. Meer regels dan wordt het niet verzonden.Er moet meer overleg mogelijk zijn langs verschillende media. Huidige situatie lijdt tot vele verzuchtingen en onnodige oponthoud in de studie

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik ben heel content van mijn opleiding ... is heel leerzaam en zit op het correcte niveau

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben super tevreden over deze cursus. Goede service, super begeleiding en bensupet super tevreden met mijn docent. NHA jullie zijn geweldig. Bedankt voor alles. Groetjes ***

5/5
Logistiek Management

Goede begeleiding, goede service, goeie docenten. Duidelijke leerstof.

4/5
Eigen Webshop Starten

Boeiende cursus, alleen wel al wat verouderd

3/5
Gewichtsconsulent

Ik krijg van de online motivatie coach de opmerking dat ik achter loop op schema maar ik ben weer reeds meer dan 3 weken aan het wachten op volgend hoofdstuk terwijl ik ruim vooruit betaal en heb het nog steeds niet ontvangen

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is aangenaam, gevarieerd en degelijk opgesteld, met in elke les een variatie aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Het huiswerk wordt steeds binnen enkele dagen verbeterd. Je merkt wel dat de cursus meer gericht is op Nederlanders dan op Vlamingen: in het taalgebruik en in de verwijzing naar landen en steden komt Vlaanderen niet aan bod. De beloofde headset heb ik nog niet ontvangen, na 2 maand, daarom een sterretje minder.

5/5
Beleggen voor Beginners

Huiswerk word altijd snel nagekeken en verbeterd en cursus is ook duidelijk geschreven

5/5
Programmeren voor Kinderen

De cursus word mooi stap voor stap beschreven en je kan mooi elk stapje volgen wat er moet gebeuren bij het programmeren aan de robot. Dit maakt het aangenaam om deze cursus te volgen.

5/5
Elektrotechniek

Hele vlotte service. Door een klein probleem een deel van de cursus niet ontvangen. Gebeld naar klantendienst en nog dezelfde week was dit in orde gebracht.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is duidelijk in hoofstukken opgemaakt, je kan op je eigen tempo de cursus studeren. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn zeer handig om te zien of je het voldoende beheerst. Ook de feedback op je huiswerk is telkens ruim en duidelijk. Je kan de cursus altijd volgen of je nu reeds ervaring op dit vakgebied hebt of niet. Ook is de voorlees tool een handige extra

5/5
Elektrotechniek

De cursus is prima.Ook de mogelijkheid om uw leraar te contacteren is positief.Verder geen opmerkingen.

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Voor de opleiding Event Organisator, heel duidelijke handleiding zowel schriftelijk als on-line beschikbaar. met duidelijke taken en klantgericht.

4/5
Kinderpsychologie

Al zit ik nog niet zo ver in de cursus, ik vind hem nu al ontzettend boeiend. Het is geen simpele cursus maar het feit dat ik op mijn eigen tempo de cursus kan volgen, en beroep kan doen op de docent indien nodig, maakt het voor mij haalbaar. Het zorgt er voor dat ik gemotiveerd blijf. De opbouw van de cursus, met op het einde een samenvatting en vragen, biedt structuur. De huiswerkopdrachten tot nu toe vind ik gevarieerd en vragen soms toch voor wat dieper in te gaan op de leerstof. Ik ben benieuwd naar meer !

4/5
Excel 2019

Fijn dat het op eigen tempo kan gebeuren

5/5
Nagelstyling met Acryl

Nha klantenservice is super aangenaam en helpt enorm goed. De leerkracht is ook heel vriendelijk en helpt goed. Ik hou van de cursussen en de foto's die de uitleg versterken!

5/5
Russisch voor Gevorderden

Op wat kleine (typ)foutjes na zit de cursus erg goed in elkaar. De opbouw van de hoofdstukken werkt motiverend. Er is een goede verhouding tussen luisteren, lezen, schrijven en spreken. De bijhorende app is leuk om op dode momenten extra woordenschat in te oefenen. De feedback die je van de coach/leraar krijgt is zeker en vast een meerwaarde. Bovendien ben ik bijzonder tevreden over de service van NHA in het algemeen; snelle reacties op vragen via mail, een prima service na verkoop van de klantendienst... Kortom; ik raad NHA zeker aan!

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijken goed gestructureerd. Met de oefeningen train je de lesmaterie en met de huiswerkopgaven kan je het lesmateriaal nog meer toepassen. Mijn docent geeft mij ook heel goede feedback waardoor je er nogmaals uit leert!

5/5
Aquarelleren

Goede uitleg en leerrijke huiswerkopdrachten, snelle feedback van de docent. Ik leer veel bij en vind het heel fijn om met mijn cursus bezig te zijn.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is erg duidelijk opgesteld. De bijhorende website en de geluidsbestanden werken prima. Het zijn interessante thema's dieaan bod komen en dus dingen die je echt kan gebruiken. Leuk dat er naast een dialoog en woordenschat ook wat grammatica aanbod komt.

3/5
WordPress

Niet helemaal recent. Jammer. Wel goede coach

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

de cursus is goed opgebouwd ; door de oefenopgaven wordt je verplicht geregeld terug te grijpen naar de voordien geziene stof , zodat die uiteindelijk in uw geheugen gestampt zit. Het enige wat ik mis is af en toe een blad met overzicht tabellen van vervoegingen. Voorts zou ik graag weten wanneer het tablet komt , contact opnemen met uw bedrijf is niet makkelijk.

4/5
Bloemist + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel duidelijk en gemakkelijk te leren. 🤗

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Overzichtelijke opleiding, makkelijk digitaal te volgen maar ook mooi geïllustreerde cursussen. Vragen of huiswerk die worden ingestuurd naar de leerkracht worden binnen de dag beantwoord, top! Zeker een aanrader.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw van de cursus, duidelijke opmaak, prima qua moeilijkheidsgraad, snelle huiswerk-feedback, positief gevoel van vooruitgang qua studie.

5/5
Stressmanagement

De cursus is overzichtelijk opgebouwd en heel duidelijk uitgelegd. Het is aangenaam geschreven en leert gemakkelijk.

4/5
Italiaans voor Beginners

Ik vind het een geslaagde cursus. De leerstof gaat stelselmatig omhoog. Er zijn oefeningen die we op onszelf kunnen maken maar ik vind het héél goed dat we het verbeterde huiswerk kunnen terugkijken. Daaruit leren we ook natuurlijk en onthouden dit nóg beter. Hoe de geluidsopname zal geëvalueerd worden dat moet ik nog eerst kunnen bekijken.

4/5
Manicure

Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteit. De cursus en het materialenpakket. De leerkracht geeft heel snel feedback. Alleen heb ik niet veel tijd om alles grondig te leren en in de praktijk te oefenen. Een inschattingsfout van mezelf.

4/5
Bouwkunde

De cursus geeft tot nu toe een duidelijk basisbeeld van de verschillende onderdelen die in de bouwwereld aan bod komen

4/5
Frans voor Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Elke les is op dezelfde manier gestructureerd en niet te lang. Ik heb telkens genoeg motivatie om een les in een keer te leren en af te werken. De oefenopdrachten en huistaken zijn uitdagend genoeg. De huiswerken worden ook snel gecorrigeerd met de gepaste uitleg. Voor mij mag de uitleg over de tekst en grammaticale onderwerpen ook in het Frans zijn. Ik moet soms opzoeken hoe een term (vb bezittelijk voornaamwoord) in het Frans vertaald wordt, terwijl het beter omgekeerd is. De grammatica mag ook iets meer op de tekst gebaseerd zijn.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

De cursus is goed.

3/5
Tuinarchitectuur

De cursus ziet er netjes uit en de taken worden snel verbeterd. Ik had misschien wel wat filmpjes of links naar filmpjes verwacht die vakgerelateerd zijn. Nu is het vooral luisteren naar een computerstem. Ook de beloofde tablet laat op zich wachten, wegens een stockprobleem. Voor de rest denk ik wel dat ik een volgende cursus ook wel via nha zou volgen omdat de inhoud van de cursus wel uitgebreid is en goed gedocumenteerd.

4/5
Massage

Ben best tevreden over de cursus, vanuit het niks heb ik al heel wat bij geleert omtrent huid, weefsels, spieren. Ook de technieken zijn duidelijk in beeld gebracht. Advies 1 - foto's, technieken in schriftelijke cursus komen niet 100% overeen met de filmpjes. is niet zo erg, je kan beide gebruiken maar komt soms verwarrend over. 2 - de tijdspanne, toesturen van cursus 1 met de volgende cursus duurt wat te lang volgen mij, deze wachttijd is een wat verloren tijd. Intussen word de lessen op de PC ook niet vrij gegeven, jammer. Dit is wat advies betreft, toch globaal uitstekend werk. groetjes ***

4/5
Sterke Drankenkennis

Zeer duidelijk cursus en zeer goede begeleiding

4/5
Latijn

Goed opgesteld. Vooral de achtergrondinfo vind ik ook heel interessant. Wel vind ik persoonlijk dat per les te veel nieuwe stof wordt aangereikt...

5/5
Frans voor Gevorderden

Het zou nuttig zijn moesten we de leraar zonden inzenden van huiswerk een vraag kunnen stellen. Het komt wel een keer voor dat een opgave in huiswerk niet 100% duidelijk is.

5/5
Hondentrimmen

Heel duidelijke inhoud van de cursus

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles ok! Misschien wel wat extra oefen mogelijkheden of enige suggetie waar ik due zou kunnen verkrijgen ,dat zou wel leuk zijn .

5/5
Kinderzorg

Ik vind het heel leerrijk, duidelijke cursus en een topbegeleiding.

4/5
Office 365 voor Windows

Ben zeer tevreden over de lessen. De lessen zijn zeer duidelijk. Persoonlijk zou ik misschien wat meer met filmpjes werken .

3/5
Office Management

beste, ik kan mijn cursus nog niet goed starten omdat de tabel ontbreekt en ikzelf niet ten alle tijde een laptop/pc ter beschikking heb. Tot nu toe heb ik maar 2 lessen kunnen doen. Het programma ziet er goed uit en gebruiksvriendelijk.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik ben heel tevreden over de cursus waar ik momenteel mee bezig ben nl bedrijfsbeheer. Heel overzichtelijk, de taken zijn duidelijk. Plaza is een heel makkelijk te hanteren platvorm. De motivatiecoach is een leuke extra en motivatie. De taken worden snel verbeterd en zijn ook goed verbeterd. Ik kijk alvast uit om aan de volgende te beginnen. Ik heb er al een aantal gevolgd en ze zijn zeker aan te raden!!!

5/5
Eigen Webshop Starten

Ik hoef niet toe te voegen ... wat ik moest leren, vond ik hier. En ik heb een geweldige tijd

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Zeker een aanrader!

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

test

5/5
Astrologie

test

5/5
Paardenverzorging

jet is super

4/5
Italiaans voor Beginners

De lessen starten met een geluidsfragment waardoor je de juiste uitspraak kan beluisteren. Nog beter zou zijn dat er een tweede geluidsfragment is waarbij er ruimte is om zin voor zin na te zeggen of te antwoorden in de plaats van een van de personages; nu gaat de dialoog nogal snel om dan eventueel ook mee te kunnen zeggen. De grammatica is heel goed uitgelegd, wel jammer dat er geen algemeen overzicht is bv. van de werkwoorden, gebruik voorzetsels,....

3/5
Voedingsleer

Bij inschrijving stond er als je alles in 1x betaalde dat alles direct ging toegestuurd worden. Dit is niet zo wat jammer is. Het is niet zo gecommuniceerd. Cursus op zich is ok. Voordeel dat het op eigen tempo is.

5/5
Gedragswetenschappen

Alles loopt perfect, duidelijk en interessant.

5/5
Beleggen voor Beginners

Fantastische manier van leren.

5/5
Office 365 voor Windows

Ben nu bezig met mijn 3de cursus bij NHA opleidingen, en weeral is deze van hoogstaande kwaliteit. De lessen worden op een manier opgesteld dat het makkelijk volgen is volgens eigen tempo, hulp (cursus met begeleiding) heb je waar nodig zodoende je de leerstof echt goed kan begrijpen. Weeral een tevreden en nog steeds leergierige klant 😉

5/5
Paardenverzorging

Alles is mooi onder verdeeld in hoofdstukken die echt belangrijk zijn. Mooie opbouw van de cursus en alles komt aan bod. Taken worden heel sne en correct verbeterd! Echt een top cursus!

4/5
Alles over de Hond

Hele leerrijke opleiding!

4/5
Handletteren

Ik zit bijna halverwege. Totnogtoe ben ik zeer tevreden, voldoet het aan mijn verwachtingen en loopt alles zeer vlot. Dank

5/5
Evenementen Organisator

Deze aanpak van studeren en tijdsindeling is voor mij zeer waardevol. Ik bepaal zelf wanneer ik er tijd kan voor vrijmaken en heb dan de volle intensiteit ervoor over. Zeer leerzaam en structuren zijn zeer goed.

5/5
Secretaresse

De uitleg is makkelijk te snappen alles staat goed uitgelegd in de cursus. Ook het contract met de docenten is heel fijn ze helpen je als je iets niet snapt en je huiswerk word snel na gekeken.

4/5
Data Protection Officer (GDPR)

De cursusmateriaal op zich is overzichtelijk, compleet en is rijk aan praktische voorbeelden. Ik persoonlijk was er echter onaangenaam verrast om het pas in de cursus zelf te ontdekken dat er veel meer nodig is om effectief aan de slag te gaan als DPO dan de inhoud van de cursus. Men moet toch een heel brede waaier aan kennis en kunde kunnen voorleggen, vooraleer te mogen starten als DPO. Ik zou toch duidelijk aangeven bij de beschrijving van deze cursus dat er wel degelijk een vooropleiding voor nodig is. Hierdoor ben ik een stuk van mijn oorspronkelijke motivatie kwijt. Ik zal de studie voortzetten en ongetwijfeld proberen om en examen af te leggen. Hopelijk blijft het een investering die in de toekomst zijn vruchten gaat afwerpen.

5/5
Evenementen Organisator

Dit is de eerste keer dat ik op die manier iets bijleer en ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik ben uiterst tevreden over de cursus, zowel op gebied van inhoud als op gebied van uitleg. Ook ben ik tevreden over de prijs van de cursus.

5/5
Cosmetisch Masseur

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heb geen opmerkingen.

5/5
Kleurenconsulent

Ik vind het degelijk materiaal en ook een degelijke cursus, ook goede ondersteuning van de leerkracht , Het was een goede keuze om de cursus bij nha te vogen .

5/5
Pedicure

Ik zou meer contact willen hebben met docent en studenten eventueel via chat

4/5
Office 365 voor Windows

Het overgrote deel van de cursus is zeer goed en zodanig uitgelegd, dat je ook als volkomen leek kan starten. Neem vooral de optie ‘studeren met hulp’ de leerkracht is super!

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Zeer fijne leerstof en duidelijk materiaal. Toppunt is dat het op je eigen tempo mag doen! Want door mijn job kan ik niet zomaar telkens vrij maken als het verplicht zou zijn. Dit geeft een soort verademing en het leuke ook is dat je huiswerk krijgt om toch al wat jezelf te testen.

5/5
Photoshop

De cursus webdesigners is zeer goed opgebouwd van beginners tot gevorderde Prettig om te doen

5/5
Managementconsultant

Heel degelijke en bruikbare cursus en opleiding.

4/5
Arduino Programmeren

De cursus zit goed ineen, maar de docent is moeilijk bereikbaar als je een snelle vraag hebt.

4/5
Elektrotechniek

Soms wordt verondersteld dat dingen gekend zijn voor de cursist. Als leek vind ik dat soms wel moeilijk. Een beetje duiding zou hier op zijn plaats zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Mooi uitgelegd cursus, alles is duidelijk

5/5
Yoga

Heel uitvoerige beschrijving in cursus en fijne feedback van lesgever.

5/5
Portugees voor Beginners

In aansluiting met het aantal sterren die ik gegeven heb voor de cursus kan ik alleen maar bevestigen dat ik zeer tevreden ben over de cursus. Na een paar weken studie merk ik hoe goed de taal wordt opgebouwd met steeds een uitbreiding van de grammatica. Super goed! Het aansluitend idioom past perfect als uitbreiding van de woordenschat. Het gedeelte grammatica is duidelijk opgesteld en opgebouwd zodat het eenvoudiger te verwerken is. Ik kijk ook altijd uit naar het volgende stukje cultuur en heb al heel wat opgestoken over de cultuur en geschiedenis van Portugal. En dan de oefenopgaven en huistaken doe ik steeds 1 à 2 dagen na het afsluiten van een hoofdstuk en telkens leer ik ook hier steeds iets bij. Kortom proficiat met de cursus. Ik beveel NHA zeker aan bij familie en kennissen.

4/5
Social Media

Ik ben momenteel bezig met 2 cursussen. Webdesign is heel goed en daar valt weinig over te zeggen behalve dat het dus een goede cursus is. Social Media Marketing daarin tegen is heel saai en veel te veel engelse woorden en zinnen en voor wat het maar is, is het heel duur.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Goed uitgewerkte cursus met heel veel referenties en vernieuwende theorieën werden opgenomen.

4/5
Personal Trainer

Ik ben ontzettend blij met de cursus en jullie overzichtelijke werking op Plaza. Mocht ik 1 opmerking aangeven is dat ik het jammer vind dat de tablet pas na de verwerking van de 2de betaling toegestuurd zal worden. Ik merk dat dit mijn inzendingen van huiswerk een beetje tegenhoud. Voor de rest zeer tevreden tot nu toe!

4/5
WordPress

Prima cursussen ( WordPress en Website maken & Bedrijfsbeheer ). Echter de inhoud van deze cursussen is vooral qua gebruikte software nogal verouderd. ***

3/5
Elektrotechniek

Cursus bevat veel fouten. Als Belg verrwacht je dat er wetgeving in de cursus op België gericht is en niet op Nederland.

4/5
Beroepsfotograaf

Degelijke opleiding. Was wel niet helemaal duidelijk welke competenties of vaardigheden al verplicht behaald moesten worden

5/5
Gewichtsconsulent

Duidelijk, zowel digitaal als op papier te raadplegen.

5/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Nha is een zeer gemakkelijke vorm van studeren Alles op je eigen tempo en je kan altijd studeren als het u past Stuur je huiswerk in en binnen een zeer korte tijd heb je uw resultaat in de mailbox Ik ben niet zo een uitblinker als student maar deze vorm van studeren is mij op het lijf geschreven Alles mag niets moet Als deze cursus ten ende is ga ik mij zeker inschrijven voor de volgende Ik ben *** jaar en vind dit een uitdaging om te concureren tegen mijn studerende kinderen dat heeft hen ook een boost in hun studie

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het leren gaat goed maar vindt dat er beeldmateriaal bij moet zijnover de verschillende van het haar

5/5
Windows 10

Maar 1 probleem je kan geen vragen stellen als er iets niet lukt

5/5
Praktische Psychologie

Zeer interessante cursus! Niet enkel als je echt psycholoog wil worden, maar ook voor jezelf. Fijne begeleiding door de docente die je persoonlijk toelicht bij je huiswerk en een duidelijk antwoord geeft op je vragen.

4/5
Loopbaancoach

De lespakketten zijn heel helder en volledig opgebouwd om zelf te kunnen verwerken.

5/5
Pedicure

Goed boek , alles is duidelijk, alles wordt op tijd geleverd, snelle reactie van de leerkracht. Wat we wel missen : voor het begin van de cursus zou een life mondeling contact wel welkom zijn. Eventueel ook met de andere cursisten.

4/5
Dieren EHBO

Goed gestructureerd, verzorgde afbeeldingen. Duidelijk en makkelijk leesbaar.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn duidelijk opgebouwd qua structuur en de lay-out is ook aangenaam. De app om te oefenen is fijn, maar loopt qua woordenschat niet gelijk met de lessen. De leerkracht verbetert snel en duidelijk. Zelf ben ik minder grote fan van het puntensysteem en zou ik opteren voor doelstellingen (bereikt of niet bereikt). De oefenopgaven zijn duidelijk en de vraagstelling bij het huiswerk is meestal ook duidelijk. Wanneer je via nha een taal wil bijstuderen is dat mogelijk als je al enige kennis hebt van de grammatica in je eigen taal (bv: wat is een onderwerp, lijdend voorwerp, lidwoord,...)

4/5
Massage

De cursus voldoet inhoudelijk grotendeels aan de verwachtingen. De visuele documentatie (filmpjes) kunnen nog beter.

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een heel interessante / duidelijke cursus. Het enige jammere vind ik dat nu met corona de praktijkopdrachten wat moeilijker gaan. Voor de rest zou ik deze cursus zeker aanraden.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden over de cursus , ben nog niet ver genoeg gevorderd om me echt uit te spreken. Maar jullie gaven aan 4 u / les en dat is toch wat weinig voor als je echt van nul begint. Persoonlijk doe ik toch een paar weken over 1 les , natuurlijk met FT job en huishouden lijkt me dat normaal. De tablet vind ik ook wat teleurstellend en de geluidsbestanden haperen soms en dan log ik uit en opnieuw in en soms lukt het dan wel. De begeleiding is goed , alleen voor je vragen zou er een beetje meer ruimte moeten zijn . Moet soms in beknopte omschrijving mijn vraag formuleren. Grtz ***

5/5
Office Management

Heel goed uitgebreide cursus, voor het ogenblik nog geen problemen ondervonden. Graag had ik wel meer oefeningen gekregen ter voorbereiding op het examenprogramma. Ook wanneer volgende lessen worden verzonden, graag een datum vermeld. Mvg ***

4/5
Beroepsfotograaf

Ik ben heel tevreden over de cursus maar ik vind het vaak te veel gaan over een samenwerking met een krant of tijdschrift. Er zijn zeker 3 hoofdstukken die gaat over een nieuwswaarde fotografe en hierin ligt absoluut mijn interesse niet in. Graag wil ik wel even vermelden dat ik mijn leerkracht top vindt! Hij geeft goede en bruikbare tips en als er iets niet goed is wordt dit ook op een correcte manier gezegd. Ik heb nog geen moment spijt van mijn inschrijving bij NHA, integendeel heb ik al veel over jullie gepraat en daarbij zijn er al slechts 3 vriendinnen een cursus begonnen bij jullie.

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De kwaliteit van de papierencursus is prima. De cursus online en op papier zou excellent zijn indien de typfouten zouden gecorrigeerd worden. Dit is wel iets wat niet zo profesioneel over komt. Het online systeem Plaza vind ik fantastisch. Ook de inhoud van de cursus is gedetailleerd en met structuur opgebouwd.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Goede uitleg, De producten werken fijn, De lessen worden goed uitgelegd en is motiverend voor te studeren

4/5
Keyboard

Spijtig dat de "aanbevolen" keyboard niet de mogelijkheden heeft die in de cursus als voorbeeld dienen.

5/5
Arduino Programmeren

Zeer tevreden over de opleiding, goede organisatie, vriendelijke en zeer bekwame opleider

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik ben zeer tevreden dat ik gekozen heb voor thuisstudie Italiaans. Spijt dat ik zo lang heb gewacht om ervoor te gaan. Dankuwel NHA!

3/5
Basiskennis Management

Ben nog maar net gestart met een cursus basismanagement, maar wel al telleurgesteld in de 'hulp' van de leerkracht. Hoofdstuk 1 ging over juridische indeling van bedrijven oa. VOF, BVBA, NV, VZW... Maar dit is onlangs veranderd. Ik vroeg de leerkracht om uitleg en vroeg ook of hij bij het verbeteren van mijn huiswerk het juiste antwoord dan wel wilde vermelden, maar er stond gewoon 'fout' of 'goed' , 'ok' en 'prima'. Geen antwoorden op mijn vragen die ik had gesteld... Jammer...

5/5
Praktische Psychologie

Zeer duidelijk geschreven cursus. Eerst had ik wat bang dat het een oppervlakkig afkooksel zou zijn van een cursus op hoge school of unief niveau, maar ik liet hem inkijken door een vriendin die psychologie op hoge school volgt en zij vertelde mij dat de cursus zeer goed overeenstemt en zeer volledig is.

4/5
Nail Art

De stempellak werkt niet goed, t schrapertje maakt krassen op stempel. Ik gebruik nu acrylverf, dat gaat wel goed

5/5
Kinderpsychologie

Het leert makkelijk op papier voor mij dus de snelheid waarmee de cursus geleverd wordt is voor mij heel belangrijk. Pluspunt is dat je vragen kunt stellen en het nakijken en commentaar van de prof is ook altijd heel duidelijk waardoor ik met de volgende talen nog beter weet waar op te letten . Alleen had ik de tablet wel reeds verwacht maar die is er nog niet en geen idee wanneer die geleverd wordt .

4/5
Vrij tekenen

Het verschil tussen wat mijn verwachtingen waren en de uiteindelijke cursus was groot. Doch na 8 lessen is er al heel wat verandert. Men verwacht tekentechnieken maar in les 4 krijgt men de opgave een levend wezen te schetsen. Kwam vreemd over. Niettegenstaande doe ik gewoon verder en vertrouw ik op mijn docent.Toegegeven dat ik al heel wat heb geleerd en met de nodige nieuwsschierigheid uitkijk naar de volgende lessen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Wat mij vooral bevalt is dat men via verschillende platforms (pc, laptop, tablet, smartphone, cursus op papier .... ) op eigen ritme een nieuwe taal kan leren.

5/5
Wimperextensions

Een duidelijke cursus Heel duidelijk uitgelegd ook En een heel makkelijk platform Medewerkers communiceren ook duidelijk Kortom een zeer fijne studie

5/5
Sportmanagement

Na een vlotte inschrijving voor de cursus Sportmanagement, ontving ik al snel een pakket met de benodigde leerinhoud. Hierdoor kon ik mij registreren bij Plaza (online leerplatform) waar alles heel overzichtelijk en gemakkelijk uit te voeren was. Zowel het studeren van elk hoofdstuk als het maken van de toetsen en het huiswerk werden op een heel gestructureerde manier voorgeschoteld. Ook het contact met de docent verloopt vlot en is voorzien van de nodige feedback om het de volgende opdrachten nog beter te kunnen doen. Wat mij betreft alleen maar lof over de manier waarop NHA alles organiseert!

5/5
Reiki

De leerstof is enorm verrijkend en zinvol. Je kan het op jezelf en anderen toepassen. Zeker een aanrader!

4/5
Leidinggeven

Zeer interessant handboek als leidraad. Ik leer in ieder hoofdstuk bij over mijzelf en hoe ik mijzelf beter kan ontplooien als leidinggevende.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Zeer goede lesgever en bij een taalcursus is het aan te raden dat ge uw huiswerk kunt indienen ter verbetering. De opmerkingen die ge krijgt zijn wel degelijk en nuttig.

4/5
Bierkennis

De cursus is niet up to date.

4/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, Iets dat ik altijd heb willen doen en thuis kan leren. Heel tevreden dus iets aanpassen zou ik zeker niet aanraden op deze moment.

5/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Overzichtelijke cursus, vriendelijk contact met de docent, fijne feedback.

5/5
Inkscape / Illustrator

Op dit ogenblik heb is slechts 1/3 van de cursus gestudeerd maar ben toch al zeer tevreden. De leerstof wordt gestructureerd gebracht en door de 'verplichting' om een huiswerk in te zenden voel ik me gestimuleerd extra creatief te zijn en zo te oefenen. In de cursus zou ik wel liever naast de nederlandse ook de engelse termen voor de menus hebben. Ik gebruik namelijk een engelstalige inkscape.i

4/5
Office 365 voor Windows

Hier en daar staan toch een paar kleine onduidelijkheden in de cursus , als jullie die er kunnen uit filteren is de cursus perfect

3/5
Voedingsleer

De structuur is soms nogal vreemd en veel dingen staan meemaals op een andere manier op verschillende plaatsen in de cursus. Verder wel interessant. Soms nogal beknopte uitleg waardoor ik extra diepgang of uitleg op Google moet opzoeken.

4/5
Arduino Programmeren

Ik had verwacht dat er meer focus ging zijn op het programmeren maar een groot deel van de cursus tot op heden gaat ook over electronica.

5/5
Kinderpsychologie

Ondertussen bezig aan les 3 van de cursus Kinderpsychologie. Zeer interessant!

4/5
Interieurstylist

Het schriftelijk cursusmateriaal is helder en compact. De huiswerkopgaven vind ik soms onduidelijk en verwarrend.

4/5
Beroepsfotograaf

Nog niet de gehele cursus kunnen zien, hier en daar gedateerd

4/5
Sociale Psychologie

De cursus heeft een goede opbouw. De online colleges verduidelijken goed de leerstof. Ik ging heel snel door de leerstof. Voor mij zou de cursus daarom nog uitgebreider mogen zijn.

3/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Soms is het onduidelijk verwoord.

4/5
Praktische Psychologie

Duidelijk uitgelegd, theorie wordt geregeld herhaald in dezelfde cursus/hoofdstuk

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vind dit top! Ik kies wanneer ik studeer, alles staat mooi duidelijk uitgelegd. De taken worden ook snel verbeterd !

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Heel tevreden over de opvolging en begeleiding bij een cursus die je thuis op eigen tempo kan aan werken.

3/5
Haken

Duidelijk geformuleerd

3/5
DJ & Muziekproducer Worden

BEN TEVREDEN MAAR KON BETER

5/5
Arabisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van de cursus, de leerstof en de docente. Ik ben ook tevreden dat ik alles zeer mooi en net gebundeld in een map heb gekregen. Plaza werkt ook heel gemakkelijk en is een fijn platform. Al met al ben ik zeer content over NHA en de service. :D

5/5
WordPress

Goed gestructureerde cursus. Ideaal om bij te studeren op eigen tempo en wanneer het je past. Goede begeleiding door docent waardoor je op eventuele vragen telkens antwoorden krijgt. Een echte aanrader!

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

ik ben heel tevreden met alles , de cursussen zijn mooi ingedeeld , alles staat klaar en duidelijk , overzichtelijk , en de hulp van de leraren is fantastisch. ik geniet echt van deze cursus en jullie bieden mij zo een fantastisch mooie toekomst toe. een toekomst waar ik mijn mooiste leven kan leiden . danke hiervoor!

5/5
Praktische Psychologie

Ik vind het een zeer interesante studie. Ik ben nog niet zo lang begonnen, maar ik zie het als een goed boek, die je niet opzij wilt leggen! Leerzaam voor de omgeving maar ik leer ook veel dingen over mij zelf! Ik heb een hele vriendelijke lerares, die mijn huiswerk snel nakijkt en positieve feedback geeft, wat mij nog meer motiveert om door te gaan! Echt een aanrader.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer duidelijke cursus waar alles grondig in verwoord staat. Elke les goed en overzichtelijk uitgelegd met open vragen en extra oefenvragen. Meteen feedback van de docente, verbeterd de huiswerkopgave op tijd en geeft meteen de juiste antwoorden mee.

4/5
Arduino Programmeren

Ik zou graag meer en gemakkelijker contact willen met de leraar. Dit beperkt mijn leerproces nu

5/5
Kunstgeschiedenis

Enige minpuntje, geen tablet ontvangen alhoewel alles bijna onmiddellijk betaald werd en dit vermeld werd

4/5
Alles over de Hond

Het is zeer aangenaam om de lessen door te nemen, alles wordt heel makkelijk en goed uitgelegd. De Plaza is ook super gemakkelijk te gebruiken, alles kan je daar terug vinden.

5/5
Logistiek Teamleider

Cursus is zeer duidelijk. De vragen en oefeningen zijn goed opgesteld en doen je echt wel nadenken en de inhoud verwerken in plaats van gewoon vraagjes opzoeken en antwoorden. Je moet soms echt wel de kennis verwerken om alle vragen goed te kunnen antwoorden.

5/5
Allround Coach

Ik kan op eigen tempo leren. Door middel van de opdrachten maak ik de stof eigen. De feedback is gericht en opdrachten kunnen aangepast worden aan het persoonlijk leerproces. In tijden van corona een absolute aanrader om thuis iets nieuws te leren!

5/5
Logistiek Teamleider

Jullie leersysteem is zeer professioneel, de stof is voldoende geïllustreerd en uitgebreid voorgesteld. Het bewerken ervan is eenvoudig en de opvolging flexibel ingesteld zodat men zelf de studie momenten kan kiezen. Een betere keuze om dit leerproces te voltooien voor mij is er niet omdat dit perfect is.

5/5
Wijzer met Recht

Het product is heel duidelijk en begrijpelijk.

4/5
Massage

De cursus is goed compact en overzichtelijk, is duidelijk en zeker niet te moeilijk om te begrijpen. De toetsen zijn ok. Snelle respons van de leraar. Ik mis echter de praktijk gerichte lessen. Zelfstudie is goed en de filmpjes en foto's zijn duidelijk maar dit geeft niet aan dat je tijdens de praktijk meer uitleg over houding en druk, beweging,... kunt vragen. Zo heb je een beter idee of dat je goed bezig hebt. Enkele dagen praktijk organiseren, de dagen die van te voren worden meegedeeld zodat de mensen die werken er ook bij kunnen zijn, zou een meerwaarde zijn.

3/5
Yoga

Ik ben wel tevreden, maar ik kom tijdens mijn oefeningen mezelf nogal enorm tegen. Ik heb veel psychosomatische klachten, maar ik weet niet of dit door de Yoga-oefeningen komt. Ik noteer mijn observaties en krijg goede feedback van de leerkracht. Ik wil me echter niet forceren. Dus ik neem mijn tijd. Ik vind de theorie wel interessant, maar ik ga er niet té diep op in. Mvg ***

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Vind het erg leuk om de studie Thuis en bejaardenzorg te volgen. Met een hele fijne docent

5/5
Stressmanagement

Geweldige cursus. Ik leer mezelf helemaal anders kennen. Zo simpel eigenlijk om anders naar jezelf te kijken.

5/5
Agile Scrum

Duidelijk en bondig handboek dat zeer geschikt is om snel de basis onder de knie te krijgen.

5/5
Modeontwerper

Leuke organisatie, Interessant product , goede behandeling, vriendelijke mensen . Alles is top!

5/5
Russisch voor Beginners

Ik ben tot nog toe zeer tevreden. De inhoud is degelijk en bedriegt mij geenszins in mijn verwachtingen. Alles wordt helder uitgelegd en rustig opgebouwd; de grammaticale schema's zijn overzichtelijk. De oefenmogelijkheden zijn prima en het huiswerk is een belangrijk pluspunt. Verder vind ik het heel interessant dat de uitspraak buitengewoon duidelijk wordt, zowel in de teksten zelf, maar zeker ook nog eens in de woordenlijsten.

4/5
Chinees voor Beginners

De cursus bevalt me. Er staan blijkbaar wel enkele fouten in en gezien het een taal is waar ik geen voeling mee heb, ben vind ik dat wel spijtig. Gelukkig heb ik gekozen voor begeleiding, dus de leraar zet dit wel recht achteraf.

5/5
BSO Frans

Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!

4/5
Tuinarchitectuur

De inhoud van de cursus is zeer interessant en sluit aan bij mijn vraag. Het inzenden van het huiswerk is beperkt tot 3gb wat voor plannen en foto’s niet heel veel is. Ik vind het jammer dat er geen extra kanaal is om te communiceren met je leraar Je kan je les pas insturen als je de volgende hebt gemaakt , om dan in je vorige les je vragen te stellen. Het tekstveld ook super klein... De voorleesfunctie is er, maar is niet gebruiksvriendelijk. Zo kan je niet starten en de volgende dag verder gaan waar je gebleven was. Dus de cursus even vast nemen is niet zo eenvoudig. De terugkoppeling van mijn leraar is zeer goed en duidelijk .

5/5
Notuleren

De samenstelling van de cursusinhoud en de bijhorende taken. Het heeft een heel duidelijk beeld op wat je nog meer moet opletten.

4/5
Sportmanagement

Voorlopig werkte ik 2 lessen af en ben bezig met les 3. De inhoud en taakomschrijving zijn mij duidelijk. De opvolging door de leerkracht en feedback over de oefenopgaven zijn top. De opdrachten voor de taken zijn leuk, er wordt verplicht verder te denken dan het boek en op die manier kan je ook bewijzen dat je de leerstof beheerst. Enige opmerking, bij enkele zaken in hoofdstuk 2 en 3 merk je wel duidelijk dat het een Nederlandse cursus is.

5/5
Vertegenwoordiger

Heel goed

4/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel tevreden .. ik kan nog geen 5 sterren geven want ik ben nog volop bezig het helemaal te leren kennen.

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Voor mij persoonlijk is de cursus duidelijk en overzichtelijk geschreven. De lessen bouwen zich progressief op, wat je ruim de tijd geeft om de leerstof te oefenen en te beheersen. Het cursusmateriaal voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus bevalt me. Het duurt wel telkens een week vooraleer mijn huiswerk verbetert wordt, dit vind ik wel lang.

5/5
Make-up Artist + Bedrijfsbeheer

heel blij mee

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Je doet het volledig op eigen tempo, het indienen van de opdrachten verloopt zeer vlot en is zeer eenvoudig. De feedback is correct en zeer behulpzaam. Zeker aan te raden!

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Goede gestructureerde cursus, goed dat er taken worden verwacht en snel verbeterd!

5/5
Kunstgeschiedenis

De cursus kunstgeschiedenis die ik volg bevalt me ten zeerste qua inhoud maar ook voor de presentatie. Ik kijk steeds uit naar de evaluatie van mijn ingestuurde huiswerkopgaven die door mijn docente snel doorgestuurd wordt. De opgaven zijn zodanig dat een persoonlijke inbreng zich opdringt en bijdraagt tot een persoonlijke ontwikkeling, wat wel de bedoeling is van mijn deelname aan deze cursus.

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Heel tevreden over de inschrijvingsprocedure met correcte informatie over de cursus,stipte levering van de syllabus en tablet. Heel tevreden over de cursus zelf met nuttige en praktische topics. Als "gevorderde" al veel opgestoken qua grammatica en zinsbouw. Goede feedback van de docente en coach.

5/5
Dactylo

de typing master is zeer goed het was niet echt duidelijk hoe ik het huiswerk moest opsturen en heb daarvoor gebelt maar daar konden ze mij niet echt op antwoorden

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer leerrijke cursus over de verschillende soorten fotografie, zeker een aanrader

5/5
Dieren EHBO

Ik vind het een heel boeiende cursus. Ik vind mijn lerares *** ook top. Ze geeft veel tips en heel leerrijke commentaren. Ben zelfs al aan het denken als deze cursus gedaan is om nog 1 te doen. Leerstof is heel begrijpelijk uitgelegd. Een absolute aanrader !!!

5/5
Spaans voor Gevorderden

De lessen zijn overzichtelijk en goed gestructureerd. De oefeningen en het huiswerk vormen ook een grote meerwaarde. De luisteroefeningen zijn minder realistisch want tien keer trager dan het spreektempo van een gemiddelde Spanjaard.

5/5
Keyboard

Ben nu bij les 5 en vind het wel erg moeilijk, heb geen muziekachtergrond.

5/5
Kinderpsychologie

Je kan studeren op eigen tempo, dat is een groot voordeel! Ook krijg je telkens een volledige en duidelijke feedback van de lesgevers op de opdrachten die je indient. Top.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Eerste leer ervaring online bevalt goed.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Persoonlijk vind ik de cursus erg goed in elkaar steken. De hoofdstukken zijn redelijk compact, van alles telkens iets, heel leerrijk en nooit saai. Ik had wel reeds wat minieme kennis vanop school. Soms denk ik dat er een foutje in de cursus zit (zeer zeldzaam alvast), dan weet ik niet goed wat ik daarmee moet doen. Iets wat ik zopas in dat hoofdstuk had geleerd en opeens staat het verderop in de cursus anders genoteerd. Moet ik dat melden en langs welke weg?

5/5
Office Management

Boeiende cursus, leert makkelijk aan, gebruiksvriendelijk, aangenaam in gebruik (zowel op papier als digitaal).

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

GRAAG NOG WAT MEER OEFENINGEN DIE JE VRIJWILLIG KAN MAKEN

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Er mag iets meer theorie gegeven worden en het contact met de begeleidende leerkracht mag makkelijker.

4/5
Arabisch voor Beginners

Het product is goed maar er staan fouten in.

4/5
Thuiskapper

Ik had meer verwacht van de Dummy. Het haar is heel moeilijk te behandelen doordat deze heel veel slag/bekken heeft. Naar mijn persoonlijke mening is dit niet simpel als beginnende/lerende kapster. Voor de rest ben ik tevreden van de producten. Mvg

5/5
Engels voor Gevorderden

Ik volg de cursus Engels voor gevorderden. Ik ben verrast over wat ik in een heel korte tijdheb bijgeleerd. De lessen zijn aangenaam om te volgen, de grammatica is duidelijk en de woordenschat uitgebreid.De huistaken die ik indien worden met de grootste zorg nagekeken en verbeterd.De feedback en positieve waardering zijn een stimulans om vol te houden. Een echte aanrader voor iedereen die graag wat bijleert.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik zou graag willen dat we de leerkracht ook kunnen contacteren als we vragen hebben ook al dienen we op dat moment geen huiswerk in voor de rest is alles in orde

4/5
Excel 2019

Tot op heden valt de inhoud van de cursus goed mee. Het geheel is overzichtelijk en goed te begrijpen voor een leek in excel-toepassingen.

3/5
Arabisch voor Beginners

Ik vin da slecht je kan zelf u leerkracht ni bellen wanneer je wil

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik vind de opleiding zeer professioneel en ben overtuigd dat deze gemakkelijk toe te passen is in de praktijk.

4/5
Latijn

de grammaticale uitleg is goed maar de titelbenaming is ietwat verwarrend,zeker wat betreft de werkwoorden,,vb,VTT,VVT dan wordt dat perfectum praesens en dat moeten we al vertalen alvorens we weten waarover het gaat,dat is verwarrend.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Het blijkt dat in Nederland meer oefendagen mogelijk zijn. Het zou fijn zijn als dat ook in België kan. Ik woon zelf net op de grens met Nederland een heb niet de mogelijkheid om dit in Nederland bij te wonen, ondanks dat ik dezelfde cursus volg

4/5
Zweeds voor Beginners

Het zijn korte overzichtelijke lessen. Ook fijn dat er info over het land en de inwoners wordt gegeven. Het zou nog beter zijn als er extra herhalingsoefeningen waren, daar heb ik persoonlijk wel nood aan. En eventueel af en toe overzichten van bepaalde thema's. Nu zitten sommige stukken erg verdeeld over de lessen en is het niet altijd eenvoudig een overzicht te hebben.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden van de cirsus, evenals van de begeleiding.

4/5
Bouwkunde

Voorlopig valt het zeer goed mee

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Je studiemateriaal word heel snel geleverd, je kan kiezen voor online studiebegeleiding en motivatie. Wanneer je huiswerk opstuurt of vragen hebt krijg je ook supersnel antwoord. Met andere woorden top thuisstudie 👍

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik ben enorm tevreden met de manier van werken met NHA. De taken worden snel en goed verbetert en de feedback die ik krijg is steeds opbouwend. Ik kreeg zelfs een herkansing voor een taak die minder goed was ! Na deze opleiding is de kans groot dat ik nog opleidingen ga volgen met NHA. Een echte aanrader !

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Is wel even wennen, er wordt niet gestart met het alfabet of cijfers maar ineens met tekstn0 Zoals gezegd even wennen maar werpt zijn vruchten af.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik leer graag de duidelijke lessen en de feedback van een mentor op de huistaken is echt een meerwaarde voor de cursus. De grammatica stukjes in deze cursus vind ik een beetje beperkt. Misschien zal dat in de loop van de cursus meer aan bod komen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het zeer actueel en gebruiksvriendelijk. Ook het tempo waarop men de leerstof kan instuderen is voor mij een fijn gegeven. De ondersteuning en verbetering van het huiswerk is prima.

5/5
Thuiskapper

Het is een heel leerrijke curcus. Ik had nooit gedacht dat dit ging lukken maar met NHA wel. De producten die ik heb gekregen werken goed. Ik ben echt heel blij.!!

4/5
Dierenverzorging

Goed en zeer duidelijk uitgelegd

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

leuke bezigheid houdt mijn geest helder

4/5
Handletteren

Een overzichtelijke en duidelijke cursus. Leuk om feedback te ontvangen waarmee je echt aan de slag kan. Als handletter leek een echte aanrader.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Goede structuur Overzichtelijk Gepaste lespakketten met gevarieerde inhoud. Heel tevreden hierover

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is opbouwend. Alleen de leesverhalen zijn wat aan de saaie kant...

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een zeer leuke cursus. Als je helemaal geen kennis hebt van naaien, is het soms moeilijk uitgelegd. Het contact met de lesgever kan alleen als je een huisraad doorstuurt, dat is spijtig, soms handig om hulp te vragen. Een melding via mail krijgen als een cursist je een bericht stuurt, is ook handig, zo kan je elkaar sneller helpen. Maar dit zijn kleine details voor een super leuke cursus.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product de gel dan vind ik top omdat je die zowel voor acryl en gelnagels kan gebruiken.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel overzichtelijke methode! Tof dat je na elke les feedback krijgt.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Er is bijzonder goed over nagedacht hoe op de beste manier deze taalcursus kon worden opgebouwd. Men leert al vlug wat belangrijke basis-woorden/zinnen, om dan beetje bij beetje telkens wat dieper in de theorie te gaan. Elke les is heel bevattelijk, men leert de juiste uitspraak, en met elke les ook wat grammaticale regels, die heel verstaanbaar worden uitgelegd. Topcursus!

5/5
Doorstroomopleiding Frans voor Gevorderden

De lessen zitten goed in elkaar, dagdagelijkse onderwerpen met steeds een herhaling in de oefeningen van voorgaande lessen

4/5
Spaans voor Beginners

Bij aankomst van de cursus is het effen schrikken door de hoeveelheid, lichte paniek maar na kennisname terug hoop. Wat wel ontbreekt is soms de vertaling bij de voorbeelden en dit kost eigenlijk tijd bij het opzoeken (woordenboek). Verder leuke cursus waarvan ik probeer veel te onthouden (moeilijk).

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

I ben buitenlander (Duitse) en voor mij is het de ideale cursus om mijn Nederlands te vestigen. Ook tijdens corona de beste manier om een taal te studeren. De leerkracht geeft snel feedback terug en is heel vriendelijk. Ben heel overtuigt van NHA en dit zal niet mijn laatste cursus zijn :)

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is echt top en ik wordt enorm goed begleid enkel het materiaal vindt ik zelf wat minder van kwaliteit.

5/5
Frans voor Gevorderden

De lessen zijn opbouwend ingedeeld, dit maakt het zelf studeren gemakkelijker. Dankzij de begeleiding die we krijgen en de controle op het einde van de lessen, boek je sneller voorruit gang.

4/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Ik ben over algemeen tevreden over mijn opleiding Turks, alleen nog mis ik beetje extra begeleiding in verbetering van huiswerkopdrachten. Ik wil weten waarom ik fout had met uitleg en niet enkel gecorrigeerde huiswerk terug krijgen. Verder de woordenschat doorheen lessen kan beter. Bijvoorbeeld Alle kleuren bij elkaar in les 1, familieleden les 2, enz..

5/5
Kindercoach

goede/uitgebreide theorie, goede cases/voorbeelden, plaza zeer overzichtelijk/handig

4/5
Administratief Bediende

Cursus is een beetje verouderd, vb Outlook uitleg, gaat nog over de oude versie. Ook krijg je nog de werking van een fax aangeleerd, terwijl de fax nauwelijks nog gebruikt wordt, ....

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Cursus zit goed in mekaar,. Duurt te kang eer verbeteringen gedaan zijn.

5/5
Alles over de Hond

Deze cursus is duidelijk en begrijpbaar. Kan voor iedereen die hierover kennis wil vergaren dienen. Met de duidelijke opbouw is voorkennis niet nodig.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tot nu toe blijkt de cursus zeer interessant. Heel toegankelijk. De communicatie verloopt niet echt vlot met NHA zelf, maar okee.

5/5
Alles over de Hond

De lessen zijn kort, overzichtelijk geschreven. Er is in de vraagstelling ook ruimte voorzien van je eigen mening en gedachten wat de huistaken wel boeiend maakt.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het super manier om te studeren. Dankzij jullie heb ik toch een kans een diploma te halen zonder dat mijn gezin of werk er onder lijd

4/5
Office Management

Duidelijke cursus

4/5
Boekhouden Basiskennis

Het wordt goed uitgelegd

5/5
Nagelstyling met Gel

Zeer tevreden van nha

4/5
Personal Trainer

Het is een leerrijke cursus en is heel professioneel. Huiswerk is meestal wat moeilijker en er wordt van je verwacht om op het internet te gaan zoeken wat natuurlijk veel tijd vraagt maar zo kan je het makkelijker onthouden en het vergroot je algemene kennis.

4/5
Budgetcoach

De cursus is algemeen gezien wel goed, maar veel dingen zijn niet meer up to date, zo weet ik niet goed welke info wel of niet correct is en heb ik het gevoel dat ik alles nog moet opzoeken voor het zekerste. Ik zou tussen een 3 en 4 sterren score geven.

4/5
Thuiskapper

Thuisstudie op eigen tempo vind ik prima. De praktijk zou ik toch liever fysiek zien om bijgestuurd te worden dan dit na te doen via filmpjes. Wanneer je iemand fysiek ziet kan je die persoon ook beter begeleiden en bijsturen met tips dan via mail.

5/5
Spaans voor Beginners

Tot nu toe valt de cursus heel goed mee. Het enige wat jammer is is dat het niet goed werkt op een i-pad/i-mac. Maar voor de rest alles prima!

5/5
AutoCAD

Correcte levering van het studiemateriaal. Uitgebreide feedback op je huiswerk.

4/5
Hondentrimmen

Hele leuke opleiding, duidelijke cursus. Sommige foto's zijn een beetje onduidelijk maar over het algemeen heel tevreden over. Docent ook heel vriendelijk en behulpzaam.

5/5
Frans voor Beginners

Zeer tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super leuke opleidingen! En mensen die u veel kunnen bijleren, vind het zelf super handig dat ze ook zeggen wat je fout doet. Dankuwel hiervoor

4/5
Office 365 voor Windows

Geen commentaar

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

mooi verzorgde cursus met een toffe starterskit maar de hoeveelheden zijn niet altijd genoeg om de cursus te doorlopen alsook niet alle materialen zijn aanwezig

4/5
Zweeds voor Beginners

Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!

4/5
Bedrijfspsychologie

Zeer interessante cursus. Maar wel wat discipline nodig om er steeds mee bezig te blijven.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Vind de bundel redelijk duur omdat je vrij weinig uitleg krijgt als de bundel ingewikkeld word

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Hallo! Dit is al de derde of vierde cursus die ik bij jullie volg. En ook over deze cursus ben ik weeral zeer tevreden! Never change a winning team!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

5/5
Kindercoach

Inspirerende lessen, goede coaching en feedback van leraars, ook genoeg ondersteuning en geen druk

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden met de professionaliteit van de cursus en het materiaal. Ik had enkel graag audio opnames gehad voor nieuwe woorden en de onderdelen rond uitspraak. In het begin is dit uitstekend maar vanaf later delen is dit niet mee het geval en dan sukkel ik soms wel met de uitspraak. Ook de leerkracht, uitstekend !

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik heb nog maar ***% van de opleiding afgewerkt en ze voldoet werkelijk aan mijn verwachtingen! Ook reeds 5 taken digitaal verzonden en onmiddellijk feedback gekregen van de leraar.

5/5
Office 2019

mooie, volledig overzicht van Office. goede opsplitsing van de cursus zodat het mooie, hapklare delen worden en de cursisit gemotiveerd blijft.

3/5
Ontwikkelingspsychologie

Meer werken in puntjes, kort en duidelijk samengevat in de plaats van volle zinnen/teksten. De examen resultaten sneller dan 3 weken laten opsturen.

4/5
Haken

Het is heel leuk om zoveel verschillende dingen te haken. Echt wat uitdaging. Het enige nadeel vind ik, dat je per les maar 1x iets kan vragen. Dus je moet al een aantal keer iets geprobeerd hebben vooraleer je een vraag kunt stellen. Verder heel leuk!

5/5
Taarten Maken

Heb de taarten maken cursus genomen is heel leerrijk en dankzij de cursus weet ik veel meer dan ik ervoor wist

5/5
Administratief Bediende

De cursus is heel duidelijke het studeren is vlotjes te combineren met werken.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste ,ik wil ff melden dat er wel foutjes staan in de cursus (maat foutjes)En het was ook een beetje makkelijker geweest moest de uitleg een beetje duidelijker zijn. Voor de rest vindt ik het een super toffe cursus en zeker aan te raden. Ps ik volg patroontekenen en kledij ontwerpen. Mvg ***

3/5
Allround Coach

De cursus zelf is goed, in het begin miste ik wat structuur en duidelijkheid, maar de leerkracht heeft dit even aangegeven. ***

5/5
Dierenverzorging

Ik volg nu voor de eerste keer een cursus bij NHA en ik ben daar heel tevreden van. Ik volg de cursus dierenverzorging. Ik ben ook heel blij dat ik dit van thuis uit kan doen en dat ik kan kiezen hoe ik alles indeel. Mijn docent is ook top en controleerd zoals het hoort en op tijd al het huiswerk. En natuurlijk is het ook heel leuk dat je een welkomst cadeau mag uitkiezen. Dus ik ben over heel de lijn heel tevreden over mijn cursus die ik heel interessant vind.

5/5
Office 365 voor Windows

Zeer duidelijke cursus. Geeft een grondige basis aan alle aspecten van office 365. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeer tevreden over de producten die al geleverd zijn

5/5
Loopbaancoach

Tot op heden zeer tevreden van de manier van werken

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Snelle levering van leerstof materialen. Soms merk ik wel dat de leerstof niet altijd up to date is maar de leerkracht geeft wel voldoende uitleg bij het indienen van huiswerk.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze en de studiebegeleiding van NHA. Huiswerk wordt snel nagekeken, de digitale leeromgeving is erg duidelijk en praktisch ingedeeld en de daarnaast papieren cursus is makkelijk en compleet. Als ik dan een verbeterpunt zou moeten geven is het dat je buiten het insturen van het huiswerk ook contact kunt opnemen met een docent.

5/5
Dierenverzorging

Duidelijk cursusmateriaal

4/5
Hondentrimmen

De cursus is heel overzichtelijk. Eventueel iets meer foto's. Sommige zijn niet heel erg duidelijk.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben momenteel bezig aan les 6. Tot nu toe een zeer interessante cursus met uitdagende oefeningen en huiswerkopdrachten waarbij je toch wel jouw creativiteit zijn werk moet laten doen. De huiswerkopdrachten worden ook altijd zeer snel nagekeken door de docente en ze geeft ook goede opmerkingen waar je dan weer op kan verderoefenen om jezelf te verbeteren!

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus zit goed ineen. De indeling zit goed en ik heb al veel bijgeleerd. Ik kijk al uit naar de komende lessen.

4/5
Dierenverzorging

Er mag nog een revisie gebeuren, nog mankementen in tekst, opbouw en layout. Voor het overige prima leerstof.

4/5
Projectmanagement

Heel fijne cursus om mee te werken! Leer er heel veel uit, alleen jammer dat niet alle lessen met huiswerkopgave zijn die kunnen worden nagekeken! Voor de rest is het echt top! 🤩 ik ga zeker en vast nog bijkomende opleidingen doen

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik vind de uitleg heel duidelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken, dus je moet niet te lang wachten op resultaat. Wel : ik volg digitale fotografie en bewerking en jullie gebruiken alleen photoshop elements. Misschien uitbreiden naar photoshop CC aangezien dit toch vollediger is en de manier van bewerken voor enig zoekwerk van mijn kant zorgt.

4/5
Beleggen voor Beginners

Proper, maar zeer zakelijk (wat bij beleggen wel goed is)

4/5
Office 2019

De cursus is goed lees- en leerbaar. Zeer begrijpelijk uitgelegd. Met persoonlijke begeleiding vind ik de prijsmeerwaarde niet waard. Alleen voor een eventueel diploma moet je dit wel erbij nemen. Ik zou indien ik dit nodig heb graag iemand willen bereiken om een duidelijk antwoord te krijgen.Nu moet je de volgende les al doornemen om een eventuele vraag te stellen.Maar wat als je toch nog iets niet verstaat? Ik vind dat je altijd ergens een vraag zou moeten kunnen stellen en niet alleen bij het afgeven van een test. Persoonlijke begeleiding begrijp ik hier dus niet echt. Ik heb mijn cursus nu bijna gedaan en heb mijn gratis cadeau nog niet mogen ontvangen.

4/5
Autotechniek

ik ben er nog maar net mee begonnen ,en het is goed in elkaar gezet en heel erg duidelijk. het enige wat ik vind wat er onderbreekt en dat is beeld materiaal om bepaalde werkingen te kunnen zien , waardoor het beter is om er begrip in te krijgen. Met beeld materiaal begrijp je het wat makkelijker en indien nodig vaker terug kan zien ( bv. de werking van een motor ) enz. Het zou dus makkelijk zijn als je het op de site van de bijbehorende les kan vinden.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben heel tevreden over de cursus fotografie en beeldbewerking, Ik heb onlangs mijn eerste opdrachten doorgestuurd. Het was heel snel verbeterd en de commentaar die ik terug kreeg was super vriendelijk en lovend! Er zijn eigenlijk nog een hele boel van jullie cursussen die me echt wel interessant lijken. Het materiaal wordt ook steeds proper geleverd. Krijg ik een nieuw deel aan, wil ik er gelijk invliegen om te zien wat er nog komt. Kortom ik ben meer als tevreden over de cursus!

4/5
Astrologie

De cursus die ik volg is zeer interessant, maar vraagt m.i. toch iets meer aandacht en opzoekingswerk dan enkel wat in de cursus zelf wordt meegegeven teneinde het huiswerk te kunnen maken. Maar op zich is dit niet negatief: bijleren en ervaring opdoen is immers de en mijn bedoeling. Wel even moeten zoeken hoe een huiswerk digitaal in te brengen en door te sturen naar de docent. Interessant is wel, al had ik het niet nodig, de mogelijkheid dat het verstuurde werk nog kan aangepast worden zolang deze niet is nagekeken door de docent. Alhoewel de docent ruime tijd krijgt om het opgestuurde huiswerk mer commentaren na te kijken was ik blij verrast dat de resultaten zeer snel terug binnenkwamen!

5/5
Hovenier

tevreden

5/5
Taarten Maken

De opleiding taarten maken vind ik super! We leren de basis voor taarten te maken en te decoreren. Alles is goed uitgelegd. Moet geen ervaring hebben om deze te doen. Ik raad het zeker aan!

3/5
Make-up Artist

Heb in het verleden nog cursussen gevolgd en steeds tevreden. Eigenlijk zou het fijn zijn als je een cursus volgt te weten wat je ongeveer nog moet uitgeven. Vind het best vervelend. Ik ben aan les 2 en zal al veel moeten investeren. Maakt mij bang voor wat nog komen zal dus twijfel nu.

4/5
Klinische Psychologie

Hele interessante cursus, vlotte verbetering.

5/5
Boekhouden Basiskennis

duidelijke cursus met goede voorbeelden en een goede coach.

5/5
Budgetcoach

Opvolging door de leraar is uitstekend,cursus is goed ingedeeld

4/5
Apps Maken

Het spijtige is dat leerkracht verdween en inneens vervangen werd, als je belt naar de klanten dienst zijn er mensen bij die verkeerde antwoorden geven... best een tweede keer bellen en een andere persoon spreken..

5/5
Loopbaancoach

Bij deze wil ik bevestigen dat de cursus volledig aan mijn verwachtingen voldoet .u hebt er een tevreden klant bij .ook al heb ik maar 2/3 van deze cursus gedaan toch was ik al aan het kijken naar een volgende .enkel de beloofde tablet is nog niet aan gekomen maar die hoop ik ooit wel eens te mogen ontvangen .mvg ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

uitstekend product heel aangenaam om er mee te oefenen

3/5
Kroatisch voor Gevorderden

De cursus is niet altijd overzichtelijk. Zo ontbreken o.a. samenvattende schema's van de grammatica. Als je inpikt op de cursus voor gevorderden is het wel handig dat je een samenvatting krijgt van wat in de beginnerscursus gezien is. Vermoedelijk is de cursus uit het Engels vertaald, want het Nederlands is niet altijd onberispelijk. De ondersteuning is minimaal. Je krijgt de nagekeken versie van je huistaak, maar dat beperkt zich tot het verbeteren van de fouten. Uitleg waarom iets fout is wordt niet gegeven. Tenzij je er natuurlijk in een volgende taak expliciet om vraagt. Dit is uiteraard een eerste indruk, ik ben pas begonnen.

5/5
Dieren EHBO

Geen voorkennis nodig om aan deze cursus te beginnen. Eenvoudig geschreven. Mooi opgebouwd. Blij deze cursus gevonden te hebben!

4/5
Medisch Secretaresse

De cursus zit goed in elkaar. Alles wordt goed uitgelegd. Hier en daar schrijffouten tegengekomen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel goede cursus, en een super goede begeleiding ook. Materialen pakket is oon tip top

4/5
Autotechniek

Doet wat het beloofde te doen, namelijk een basis inleiding geven tot de automechanica.

5/5
Dierenartsassistent

Een zeer interessant opleiding ! Goed beschreven , en duidelijk voor iedereen met of zonder ervaring

5/5
Administratief Bediende

Ik vind het een zeer boeiende cursus. Alles staat duidelijk vermeld, dit leert gemakkelijk. Ook het huiswerk indienen gaat makkelijk en vlot. Zeer tevreden over NHA!

4/5
Hovenier

Minder geschiedenis, meer over planten.

5/5
Dierenverzorging

Leuke aantrekkelijke cursus boordevol interessante onderwerpen

5/5
Kindercoach

Het is een heel interessante cursus. De feedback van de docent komt redelijk vlot en is opbouwende feedback.

4/5
Life Coach

Heel tevreden van de werking!

5/5
Nagelstyling met Gel

Super leuk, interessante cursus. De gellak die aangeraden word is ook top, vergeleken met een ander merk dat ik cadeau gekregen heb. Ik ben ***, ietsje moeilijker om alles direct theoretisch te kennen. Maar ik ga er voor! En ben best een beetje fier op mezelf dat ik het aandurf. Als ik mijn examen in de toekomst kan vieren, begin ik direct met een cursus pedicure. Jullie zijn een AANRADER.

4/5
Spaans voor Beginners

Zeer leuke en aangename cursus, alles is goed uitgelegd en gemakkelijk te begrijpen... vermits ik een cursus met docent heb is het ook zeer fijn voor als je toch een vraag hebt of eventjes vastzit met de leerstof je meer uitleg kan vragen ;)

4/5
Taarten Maken

Zeer tevreden over het feit dat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt leren. Ook de cursus is zeer leerrijk. Ik heb lang getwijfeld om de cursus te kopen en ben zeer blij dat ik dit gedaan heb.

4/5
Thuiskapper

Een goeie en duidelijke studie, zeker een aanrader 👍

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijk cursus en hulp indien nodig...

4/5
Dierenverzorging

De curcus is erg duidelijk, alleen vind ik het moeilijk om in rechtstreeks contact te komen met de leraar. Ook als je een taak opstuurt, kan je een opmerking bijplaatsen van max .. letters, dit is veel te weinig om deftig een vraag te stellen + wordt deze opmerking niet altijd gelezen door de leraar, wat het dus moeilijk maakt. Ik heb na een paar keer proberen uiteindelijk mijn vragen telkens maar bij in mijn huiswerk bijgevoegd.

5/5
Office 2019

Duidelijke cursus, snelle verbetering van ingeleverde huistaken. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

4/5
Elektronica voor Beginners

De lessen zijn goed opgedeeld in niet te grote hoofdstukken, dat maakt het overzichtelijk en makkelijk in te plannen.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de duidelijke structuur van elke les en vooral de audiofragmenten zijn super. Zo kan je gewoon worden aan de uitspraak.

4/5
Projectmanagement

Een duidelijk opgebouwd lesprogramma en het huiswerk wordt tot nu toe snel nagekeken

4/5
Bouwkunde

Heel professionele cursus, website en begeleiding!

3/5
Eigen Webshop Starten

De gegevens in de cursus zijn verouderd.

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel tevreden! Had cursus genomen om alles wat op te frissen en voldoet volkomen aan de verwachtingen.

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel tevreden!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Goede cursus, geeft de essentie van loonadministratie en sociale wetgeving neer. Aangename leeromgeving.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik heb al enige naai ervaring, maar wil deze vervolmaken en ik denk dat deze cursus daar wel geschikt voor is, ik vind het alleen een beetje spijtig dat er geen filmpjes van sommige technieken zijn zoals bij mijn nagelstyling cursus van Nha, ik sta ook al verder dan de cursus en nu moet ik wachten tot ik het volgende deel ontvang, voor het overige vind ik het ok. Duidelijke uitleg en de cursus nog eens thuisgestuurd, wat ik ook heel belangrijk vind.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind dit een opleiding die leuk is maar soms heb ik het gevoel dat je wel al moet kunnen naaien. Dus ik vind dit niet echt voor beginnende naaisters. Een hele vriendelijke lerares. Goeie opvolging.

4/5
Office 2019

Zeer duidelijke en toegankelijke cursus. Ook al was ik al wat bekend met de basics van de meeste office programma’s (2007 en ouder), toch leer ik bij elke les nog nieuwe dingen bij. De docent staat open voor vragen en/of opmerkingen en dit bevordert het leerproces nog meer. Ben heel tevreden.

4/5
Bloemist

I really enjoy it

4/5
Office 2019

Duidelijke en overzichtelijke informatie Snel reactie wanneer he huiswerk indient Online platform plaza werkt prima

3/5
Dierenverzorging

Momenteel aan les 3. Maar hoofdstuk katten vond ik langdradig en zonder alinea's tussen wat irritant. Misschien daaraan werken aub. Wel leerrijk

3/5
Kindercoach

Er staan schrijffouten in de cursus. Er staan geen bronnen bij wetenschappelijke onderzoeken waardoor ik cijfers in twijfel trek. De huiswerkvragen zijn soms onduidelijk geformuleerd.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is heel duidelijk en goed opgebouwd. Ik heb begeleiding bij gevraagd. Geb huiswerk opgestuurd, samen met een gefrankeerde enveloppe, maar de resultaten werden digitaal teruggestuurd. Ik ben dus 2 postzegels kwijt, dat vind ik minder. voor de rest alles ok

5/5
Kunstgeschiedenis

Het betreft de eerste cursus die ik via nha volg en daarvan heb ik nu 2/3 gelezen. Zoals u aan mijn beoordeling kan zien, ben ik erg tevreden over deze cursus kunstgeschiedenis. De inhoud is goed goed gestructureerd in 30 lessen en de leerstof is uitstekend uitgelegd. Over de inhoud is erg goed nagedacht: er wordt niet te veel en niet te weinig, maar net genoeg leerstof aangeboden. Prima gedaan!

5/5
Dating Coach

Ben heel tevreden met deze cursus en alles wordt heel goed uitgelegd en alles wordt heel goed vermeld hoe je aan uwe cursus begint en wat van u verwachtwordt . Met vriendelijke groeten

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik heb zelf eerst en jaar of 5 gewacht om en cursus te nemen.Ik was niet zeker van deze pagina of het zomaar kon . Ook en kijkje gaan nemen in de winkel in Antwerpen .En dan uiteindelijk via de VDAB een cursus willen doen bleekt dat het goedkoper via deze weg .dus niet twijfelen gewoon doen .ook zijn de mensen hier achter zeer vriendelijk dank jullie wel hier voor .

5/5
Marketing en PR

Zeer uitgebreid lessenpakket, goed uitgelegd met goede voorbeelden. Nu heb ik het wat moeilijker me te concentreren met de kinderen in huis daarom is het aangenaam dat er geen druk op u word gelegd.

3/5
Eigen Webshop Starten

de cursus is wat verouderd wat jammer is aangezien het over een snel veranderende technologie gaat. Zo wordt logivert 6 gebruikt, wat ik een goeie software vind. maar helaas wordt dit verouderd en wordt de geupdate versie enkel nog in abonnementsvorm aangeboden. de cursus geeft wel een heel goed overzicht van waar je allemaal moet aan denken bij de opstart van een webwinkel. hier en daar had ik nog graag een beetje meer detail gezien.

5/5
Personal Trainer

Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

prima lesmateriaal

5/5
Dierenartsassistent

zeer goede en duidelijke cursus met goede verwijzingen naar bv filmpjes het zou beter zijn dat je tussendoor ook vragen naar je leerkracht kan sturen ipv enkel bij je huiswerk

5/5
Verzorgende

De cursus is zeer duidelijk. Aangenaam om te lezen en te leren. De huistaken worden snel verbeterd. Je kan echt studeren en huistaken maken wanneer het past. Heel makkelijk zoals nu met heel de crisis. Kan je even op pauze zetten en weer starten wanneer het past. Geen stress . Luxe dus.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Goed voor beginnende schrijvers - gedetailleerd- lale info die je nodig hebt.

4/5
Budgetcoach

Ik vind de cursus budgetcoach zeer interessant. De cursus kan wel eens een update gebruiken. Er wordt vaak verwezen naar krantenartikels en onderzoeken vanuit de jaren 2008-2010. Ik had toch graag wat recentere artikels gezien. Ik ben nog maar pas enkele maanden gestart. De cursus en het platform zijn toegankelijk, leuk dat je contact kan opnemen met studiegenoten. Huiswerk kan iets sneller verbeterd worden. Ik mis soms ook wat feedback van de docent.

3/5
Word 2019

Meer duidelijkheid in de cursus. Sommige taken zijn niet duidelijk of niet goed leesbaar

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid.

5/5
Hondentrimmen

Ik heb de cursus hondentrimmen gekocht. Zeer overzichtelijke cursus. En aangenaam om te leren. Enkel vind ik het spijtig dat ik via jullie instelling geen stageplaats kan krijgen. Want de praktische oefeningen, als huistaak, vereisen toch wel professionele begeleiding.

5/5
Life Coach

De cursus is heel duidelijk uitgelegd maar toch ook niet te simpel. Er staan veel oefeningen in en die vragen soms veel tijd en moeite, evenals het huiswerk maar ze zijn wel heel nuttig en hierna heb ik ook het gevoel dat ik de leerstof van die les beheers. Ik ben bezig met les 3 van 16 dus heel veel kan ik nog niet zeggen, maar de opbouw is logisch en de gegeven informatie is nuttig en interessant. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Bedankt NHA!!

5/5
Gewichtsconsulent

De cursus is goed geformuleerd met duidelijke voorbeelden en goede oefen/huiswerktaken. Het lesmateriaal werd snel geleverd en is onmiddelijk online beschikbaar na betaling.

5/5
Portugees voor Gevorderden

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik ben echt fan! Het enige wat soms vreemd klinkt zijn de audios omdat ik vergelijk met de Braziliaanse taal maar dat kan een persoonlijk idee zijn

5/5
BSO Frans

Top cursus! Heel duidelijk! Soms een klein foutje in gevonden maar so be it. Iedereen maakt fouten. Dat is geen probleem. We leren van elkaar. Snelle respons van de docent. Als deze afgerond is, is de kans groot dat ik nog een andere cursus aankoop.

5/5
Fitness Trainer

Duidelijke cursus, snel antwoord docenten en klantenservice

4/5
Life Coach

In principe ben ik zeer tevreden over de cursus en de ondersteuning. Nu en dan komt het voor dat ik wat meer diepgang over bepaalde onderwerpen zou wensen. Zo wordt er bijvoorbeeld ergens gezegd 'meer informatie kan u ook op internet terug vinden,' terwijl het hele gegeven nog niet helemaal duidelijk was. Dit vond ik jammer. Hiernaast wordt in het huiswerk gevraagd om 'diepgang' te tonen, maar vervolgens worden de 'maximum ruimtes' erg krap bepaald. Mijn docent heeft in overleg met mij me toestemming gegeven om hierover te gaan, waardoor ik wel dieper kan gaan in mijn huiswerkopdrachten. Op de voorziene ruimte lijkt dit met echter moeilijk... Verder enorm tevreden!

4/5
Tekenen en Schilderen

De feedback vind ik wel goed maar misschien op dit ogenblik iets te oppervlakkig. Waarschijnlijk is deze fase in de cursus nog te vroeg om dieper in te gaan op details waar ik moet op letten, het zal waarschijnlijk wel verbeteren naar mate de cursus vordert.

4/5
Medisch Secretaresse

Super. Leuk. Eens je begint kun je niet meer stoppen. Heel leerzaam.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Rap feedback Goede uitleg

5/5
Handletteren

Ik heb de cursus handletteren afgerond en ben net begonnen met de cursus illustratief tekenen. Beide cursussen zitten heel goed in mekaar. Ze zijn duidelijk en leerrijk. Ook de docenten geven genoeg tips en feedback waardoor je beter aan de slag kan gaan en waaruit je kan leren. Ook het materiaal is heel snel aanwezig en je kan met de kleinste middelen meteen aan de slag. Ik ben heel tevreden met NHA!

4/5
Word 2016

Volkomen tevreden met de cursus Word, misschien wat meer technische uitleg i.v.m het instellen Van het programma

3/5
Bouwkunde

Ik werk nu al bijna 30 jaar in de bouw en als de cursus moet vergelijken moet de praktijk, stel ik mij toch de vraag bij enkele lessen die ik al heb doorgenomen. Ook bij de huisopdrachten die er worden gesteld vindt ik soms niet realistisch. Dat is mijn mening

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vind het studie materiaal heel goed en erg leerzaam ik ben hier heel te vreden over

5/5
Yoga

Het is heel leuk,op je eigen tempo ,als je vragen hebt krijg je direct antwoord

3/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Laagdrempelig en toegankelijk. Het zorgt ervoor dat je op een structurele manier bezig bent met het verbeteren van je skills. Verbeterpunten: communicatie online zou beter kunnen door meer karakters toe te laten in de message boxes, dat de docent kan noteren in het worddocument of printen noteren en inscannen. Momenteel is er enkel mogelijkheid om uitgebreidere feedback te krijgen via post, wat omslachtig en duur is, terwijl dit gemakkelijk online zou kunnen. Er staan ook wat schrijffouten in de cursus wat amateuristisch overkomt. De oefeningen zijn aanvankelijk wat te simpel naar mijn gevoel, en daarna wordt soms een stap overgeslaan (bv pas in les 5 maak je een eerste echte tekening - een stilleven - in die les maak je dan eerst enkele studies van separate elementen zonder in detail uit te werken en dan moet je een finale compositie in detail uitwerken zonder dat je veel geoefend hebt op verhoudingen van de elementen ten opzichte van elkaar).

4/5
Handletteren

Cursus wordt op tijd geleverd, duidelijke uitleg, huiswerk wordt op tijd gecontroleerd

4/5
Aquarelleren

Bijgeleverd materiaal is miniem

4/5
Visagie Basiscursus

De cursussen van nha zijn altijd dik in orde. Ik heb reeds verschillende cursussen gedaan en telkens heb ik ervaren hoe professioneel alles is opgevat.Een zeer goede structuur ook in opbouw van de cursus.

5/5
Bedrijfsbeheer

Het was een fijne ervaring, een aanrader als je het op je eigen tempo wilt dóen!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans voor beginners en gevorderden . Ik zou zeker NHA aanbevelen bij vrienden en of kennissen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het is een voordeel de verschillende dialogen steeds weer te kunnen beluisteren. De lessenreeks lijkt mij goed opgebouwd.

5/5
Make-up Artist

*****

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijke cursus met een logische opbouw! Sommige dingen had ik graag iets dieper beschreven gezien, maar snap ook dat dat niet altijd mogelijk is.

3/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

mijn eerste ervaring met de cursus Italiaans de taal zelf is fantastisch maar het cursus deel matig. om te beginnen staan of ondertussen stonden er schrijf fouten in . dit is niet de eerste maal dat ik dit mag ervaren bij NHA. soms stel ik mij de vraag hoe worden deze cursussen samen gesteld? ik begrijp dat mensen die er dagelijks met bezig zijn de foutjes niet meer opmerken, maar ik vermoed dat ik blijkbaar de enige ben die daar durft over communiceren zowel bij een vorige cursus als bij deze heeft niemand het gezien zelf de docenten niet. ( geen verwijt naar de docent hoor). natuurlijk heeft dit een invloed op de cursus ga ik hem nog verder volgen als dit niet juist wat dan nog. enz.... voor mezelf ga ik hem verder volgen heb de taal nodig op professioneel vlak , maar voor jullie kan dit ook gevolgen hebben , dat mensen hierdoor afhaken en niets vertellen zo ondervinden jullie ook minder interesse van de cursus , dit wordt ook natuurlijk verder verteld van daar dien je geen cursus te bestellen want die zijn niet goed enz..... zo weten jullie niet de reden waarom er minder interesse is in de cursus en wordt deze op langere termijn verwijderd uit het assortiment .

4/5
Astrologie

Duidelijke cursus, duidelijke opbouw Huiswerk wordt vlug verbeterd met waar nodig feedback

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus, soms wat moeilijk uitgelegd Opdrachten worden vlug verbeterd, met meestal een uitgebreide feedback waardoor je weer verder bijleert

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben nog maar heel recent gestart met de cursus (frans, beginners+gevorderden), dus kan mijn enkel maar baseren op het begin. In les 1 heb ik al een foutje gevonden, heb ik gemeld aan mijn docent. Hopelijk zet dit zich niet verder in de volgende lessen. Het huiswerk dat ik inlever, wordt binnen de week gecontroleerd. Daar ben ik zeer tevreden over. De cursus zelf is duidelijk en overzichtelijk voor mij. Ik weet niet of dat zo zou zijn, mocht ik nog geen enkele achtergrond hebben van de taal.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Heerlijk op eigen tempo boeiende leerstof verwerken ! De cursus antiek en oude kunst leert vooral een aantal inzichten aan die je op alle kunstobjecten kan toepassen. Net wat ik zocht !

5/5
Nagelstyling met Gel

Heel duidelijke uitleg. Goede foto's. Snelle opvolging.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik ben nog maar even bezig maar de cursus bevalt mij goed. Juist denk ik dat 1 hoofdstuk per week leren wel wat veel is in combinatie met werk/huishouden; dit zal me nooit lukken.

4/5
Autotechniek

De cursus is geschreven in duidelijke taal. Met voldoende voorbeelden en afbeeldingen. De Plaza is vlot toegankelijk en eenvoudig maar handig in gebruik. De verbeteringen van de huiswerken worden binnen een korte termijn gegeven met duidelijke commentaar bij de opmerkingen.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is erg volledig en duidelijk. In de cursus komen verschillende thema's aan bod en dit is handig voor verdere uitbereidingen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het geleverde materiaal is netjes verzorgd en gebruiksvriendelijk.

5/5
Dierenverzorging

De Cursus is duidelijk , en overzichtelijk doch niet alle vragen zijn terug te vinden in de cursus . Dus wat opzoek werk is vereist. Ik heb gekozen voor een opleiding met begeleiding maar ik heb na een week nog niets gehoord van mijn begeleidster na het insturen van mijn eerste test .

5/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot.

4/5
Fotografie

Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt.

4/5
WordPress

Mogelijke communicatie met docent is veel te moeilijk. Je zou rechtstreeks met de docent moeten kunnen communiceren. Het is niet nodig om om onmiddellijk een antwoord te krijgen (termijnen respecteren). Als je ergens een technisch probleem hebt kan je nu enkel communiceren via huiswerk... Rechtstreeks mailen via een NHA-e-mail adres van de docent zou een verbetering zijn.

5/5
Frans voor Gevorderden

heel goede cursus mijn frans is serieus vooruit gegaan

3/5
Spaans voor Beginners

De onderwerpen van de lessen zijn goed opgebouwd, maar ik mis persoonlijk wat meer uitleg rond de grammatica: vervoegingen van werkwoorden, zinsbouw, gebruik van voorzetsels, etc. Ik vind het ook niet handig dat je geen tekst kan selecteren om te kopiëren/plakken, ik zou dit willen gebruiken om alle woordjes in 1 document te hebben, dat zou nuttig zijn om de woorden te leren. De geluidsfragmenten zijn wel erg handig en ook de huiswerktaken zijn nuttig.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ben heel tevreden over de cursus. Het zou leuk zijn mochten er ook filmpjes zijn over bepaalde technieken. Het 'zien' doen is vaak duidelijker dan de geschreven uitleg.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot het punt waar ik ben gekomen is alles dik in orde.

4/5
Dierenartsassistent

Cursus ok. Docent is heel karig in commentaar. Ik heb geen emailadres of andere mogelijkheid om haar te contacteren tenzij via het huiswerk. De antwoorden op mijn vragen zijn zeer sumier. En dan moet ik wachten tot bij het indienen van het volgend huiswerk om meer uitleg te vragen. Dit vind ik zeer onhandig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben nog maar enkele weken met de cursus begonnen. Tot hiertoe is alles nog vrij duidelijk en heb ik nog geen vragen of hulp nodig gehad.

4/5
Dierenartsassistent

De cursus is duidelijk en overzichtelijk. Het is heel goed dat de ingediende taken ook van commentaar en extra info worden voorzien, zodat ik weet wat ik fout deed.

4/5
Dierenverzorging

Cursus is duidelijk en zit goed in elkaar. Lessen worden jammergenoeg helemaal niet binnen de afgesproken tijden verbeterd.

5/5
Budgetcoach

De beste

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Voor mij werkt deze methode. De geluidsbestanden zijn een groot pluspunt. De huiswerkbegeleiding is een extra motivatie.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Ik vind het een fijne leerrijke opleiding. Ik heb vooral veel plezier met het maken van de opdrachten. Deze worden beoordeeld door je persoonlijke docent. Al denk ik dat ze nogal gul zijn bij het geven van punten. 😉

4/5
Grafisch Vormgever

Perfecte cursus, heel duidelijk ook! Ik ben enorm tevreden, ik kende hiervoor echt niks van computers en dergelijke programma's. Nu gaat het allemaal heel vlot! Enkel is het jammer, dat als je betaalt per maand dat je elke keer vrij lang moet wachten op de volgende bundel van de cursus.. hierdoor verlies je veel tijd..

4/5
Taarten Maken

Alles in orde

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede samenstelling van de cursus. Tot nu toe heb ik als enig negatief punt de geluidsbanden. De geluidsbanden stoppen soms en dan moet men alles afsluiten om terug te proberen. Wat vervelend. Groeten, ***

4/5
Excel 2013

De cursus is goed uitgelegd. Soms vind ik de gegevens in de voorbeelden of je moet een excel werkblad namaken omdat daar de oefening is op gebaseerd te klein geschreven. Met bril is het dan nog moeilijk te lezen. Ik heb gekozen om de cursus te volgen met begeleiding en de manier waarop die communicatie gebeurd, vind ik nogal onpersoonlijk.

5/5
Engels voor Gevorderden

De cursus is zeer goed uitgelegd en de verbeteringen van de leerkracht zijn zeer volledig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben tevreden over mijn cursus.

5/5
Vastgoedbediende

Alles heel goed uitgelegd in verstaanbare taal

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Cursus zit heel duidelijk in elkaar, mooi opgebouwd. Alles wordt goed uitgelegd. Oefeningen zijn moeilijker dan de cursus, maar wel heel leerzaam.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Cursus is duidelijk en goed uitgelegd. Huiswerk wordt snel verbeterd, ze zeggen ook wat je fout had zodat je daar op kan letten. Enkel jammer dat er nog wel wat spullen zelf aangekocht moeten worden en ze vrij weinig meegeven van essentiële zaken zoals nailpads, handschoenen,....

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ben zeer tevreden over de producten. Ze houden goed en zijn stevig

5/5
Spaans voor Beginners

Alle beloftes worden heel goed nagekomen. Ook de opmerkingen bij de huistaken zijn heel professioneel. Bovendien een super begeleiding. Beter kan niet!

5/5
Positieve Psychologie

Heel tevreden met de inhoud en de mogelijkheid tot betaling. Goede stiptheid van verbetering ook.

4/5
Taarten Maken

Een zeer fijne en toegankelijke cursus. Leuke verrassing erbij met behoorlijk wat toebehoren, welke handig zijn doorheen de cursus. Aangename begeleiding! Goede feedback met extra verdieping en uitdagingen.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Product is goed. Maar juist spijtig dat je niet veel hulp hebt. Als je vragen hebt bij een hoofdstuk.

3/5
Sport & Voeding

Ik vind de cursus wel interessant maar er komt zeer veel herhaling in. De laatste hoofdstukken waarin verschillende sporten worden besproken (duur-kracht-team-...) brengen eigenlijk niets nieuws meer aan. Voor mij had de cursus misschien iets nuttiger geweest, indien nog meer casussen en voorbeelden van dagmenu's werden weergegeven. In de cursus wordt heel vaak gesproken over de porties eiwitten van 20g. Nu las ik elders dat dit volledig achterhaald is. Uiteraard stel ik me dan de vraag hoe up to date deze cursus is. In de cursus is er nergens sprake van dat er twijfels over deze gegevens.

4/5
Personeelszaken Basiskennis

Alles is duidelijk omschreven ... de boeken waren er op tijd. Enkel mijn geschenk wat ik mocht kiezen is nog steeds niet aangekomen.

5/5
Kindercoach

En enorm inspirerende cursus waarbij je ook aan zelfreflectie doet. De huiswerkopgaven zijn wel wat denk werk maar zeker wel haalbaar. De cursus zelf is mooi gestructureerd en handig in gebruik. Zeer professioneel!

4/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Het product zelf is zeer goed. De geluidsfragmenten zijn zeer hulpvol. Enkel de verbeteringen van het huiswerk kunnen beter. Je krijgt een cijfer op 10 zonder echt veel uitleg

5/5
Frans voor Beginners

Ik vind de cursus top en ontzie het mezelf nooit om er in te kijken! Ik beveel NHA zeker aan iedereen aan! Mvg Ineke

4/5
Personal Trainer

Vind het boek zeer goed in elkaar zitten. Oplossingen voor de taken zijn soms moeilijk terug te vinden in het boek. Contact met docent is zeer miniem, met collega studenten onbestaande. Vind ik wel jammer. Voor de rest tevreden.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Alles wordt op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Sommige punten zijn wel wat achterhaald daar er veel digitaal gebeurd.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Had de cursus snel in huis. Alles is duidelijk uitgelegd in een begeleidende brief. Heb gekozen voor de cursus met hulp, waardoor je het beter kan leren denk ik. Indien je ergens de fout ingaat, kan de leerkracht je bijsturen.

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

duidelijke leerstof, enkel de richtlijnen naar het huiswerk toe kan beter.

4/5
Taarten Maken

Mijn product taarten maken bevalt mij enorm, je kan op eigen tempo leren en dit rustig thuis. Je moet natuurlijk zelf de motivatie hebben om deze lessen aandachtig te volgen en aan te werken. Ik zelf ben er voor en ben bereid om nog cursussen in de toekomst te volgen.

5/5
Frans voor Gevorderden

de cursus is logisch opgebouwd. voor gevorderden lijken de beginlessen iets te eenvoudig.

5/5
Nagelstyling met Gel

Een enorme aanrader voor thuisscholing op eigentempo vragen worden ook zo rap mogelijk beantwoord

4/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Het is allemaal zeer mooi uitgelegd.

3/5
Elektrotechniek

Het is leuk om op deze wijze te leren. Het is enkel wat moeilijk wanneer je iets niet begrijpt of vragen hebt je niet snel met je docent in contact kunt komen.

5/5
Administratief Bediende

Dankzij NHA heb ik de kans kunnen nemen om de studie administratief bediende te kunnen starten.

5/5
Illustratief Tekenen

Goed gestructureerde, duidelijke en interessante cursus. Boeiende en grensverleggende huiswerk taken. Snelle en accurate feedback van docent. Ik ben fan!

4/5
Kindercoach

Heel in het begin is het een veetje onduidelijk qwa het AL zijn van kindercoach. Het is even wennen! Vragen die je mailt worden heel vlug beantwoordt. Docenten zijn duidelijk en vriendelijk ... Ik doe graag verder! ***

4/5
Fotografie

De cursus vind ik vrij algemeen en wat verouderd. De huiswerkvragen zijn ook vrij algemeen en voor discussie vatbaar. het mag voor mij wat gedetailleerder en specifieker.

4/5
Frans voor Beginners

Ik vind het een heel leuk pakket: fijn dat je in stukjes kan afbetalen, dat je begeleiding kan nemen en dat je cursussen in stukken aankomen. De cursus Frans voor beginners vind ik alleen een beetje gek opgesteld. Ik vind het vreemde thema's waardoor ik basisgesprekken nog niet echt beheers. Hier zit waarschijnlijk een reden achter. Voor de rest is het een hele fijne cursus met goede begeleiding.

5/5
Windows 10

Ik heb er lang over getwijfeld over het volgen van deze cursus op deze manier , maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan en heb ik er nog geen moment spijt van. Een groot pluspunt is dat je huiswerk kunt toesturen en dat dit door een docent wordt nagekeken . Zo heb je een externe controle of je effectief goed bezig bent en waar nodig is bij te sturen.

4/5
Verzorgende

Evenueel stage koppelen aan opleiding

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

het is een hebby wat moet men anders in de winter

5/5
Spaans voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans die ik heb aangekocht. Ik kan op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb, studeren. De cursus is ook heel duidelijk. De voorgelezen teksten en woorden zijn heel gemakkelijk te volgen. Het is bijna alsof je in de klas zit. Het zet je aan om deze teksten luidop mee te zeggen, waardoor je constant bezig bent met de uitspraak. Alles staat heel goed uitgelegd en veel woorden worden heel dikwijls herhaald in verschillende lessen. Zo bouw je jouw kennis geleidelijk aan op. Kortom, aangenaam verrast van deze cursus!

4/5
Italiaans voor Beginners

De cursus is overzichtelijk, en het leuke is dat je evengoed kan studeren met de pc, als in de cursus zelf. Ook de app met de oefeningen is zeer leuk om te doen.

5/5
Administratief Bediende

Ik volg deze opleiding tijdens mijn normale job en vindt het dan ook zeer interessant dat je deze kan volgen op de tijdstippen dat het voor jezelf uitkomt. Cursus is misschien wel aan een opfrissing nodig. Maar het staat er wel duidelijk in uitgelegd.

4/5
Budgetcoach

Momenteel ben ik nog maar aan les 7 van de 20 lessen, maar ik vind dat er een totaalbeeld gegeven wordt van de verschillende aspecten van de budgetcoach.

5/5
Office 2019

De cursus die ik bij NHA volg is zeer boeiend wat me zeker aanspreekt is de cursus met docent. Zo ben ik extra gemotiveerd om goede resultaten te bekomen. Een echte aanrader!!

4/5
Russisch voor Beginners

Met het cyrillisch schrift en de bijzondere klemtonen zijn de goede geluidsfragmenten een handig hulpmiddel. De afgedrukte voorbeelden (tickets etc) zijn onscherp waardoor het ontcijferen (nog) moeilijk(er) is.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

ik ben nog maar aan de tweede les. Het lijkt me allemaal duidelijk. En ik ben stilaan op gang aan 't komen. Kom binnen enkele maanden nog eens om mijn indruk vragen.

5/5
Office 2019

Ben heel tevreden sowieso over NHA, ben nu een derde cursus aan het doen, en alles is heel duidelijk, op eigen tempo en constructief op gebouwd. Mijn nummer één voor online cursussen. Groetjes ***

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste. Het is de 1ste keer dat ik les volg via jullie organisatie. Ben ook nog niet lang bezig maar toch heb ik al een positief gevoel. Ik vind het leuk om te doen. Het is degelijk uitgelegd. Misschien een kleine opmerking voor de praktische zaken is het misschien wel interessant een filmpje op de site te plaatsen zodat we het ook kunnen zien. Het is maar een suggestie voor de rest vond ik het zeker aan te raden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Top producten n'est te zeggen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super alles staat duidelijk uitgelegd en als je een vraag stelt antwoorden ze ook meteen gewoon een goede studie dat je op uw eigen tempo kan doen en kan combineren met je gezin

5/5
Hondentrimmen

Ik zit momenteel niet zo ver in mijn cursus door een beetje tijdsgebrek vandaar het ook handig is dat je 5j bijstand krijgt van een begeleider.

3/5
Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang

Verouderde cursus, veel schrijf fouten ,in de oefen opgaven ontbreken vragen en antwoorden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Vrij in je persoonlijke tijdsbesteding en tegelijk zeer goed begeleid.

4/5
Thuiskapper

Positief: met video, duidelijke theorie, zowel mannen als vrouwen, degelijk bijgeleverd materiaal! Voor verbetering: knipschema gelinkt aan kapsel nadien als extra voorbeelden zou praktisch zijn!

5/5
Bloemschikken

Ik ben heel tevreden over mijn les bloemschikken.niets op aan te merken.en punten voor de huistaak worden snel doorgestuurd.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

ik begin me al thuis te voelen in het nieuwe grieks

4/5
Office 2016

Duidelijke, overzichtelijke cursus. Snelle respons na indienen huistaken

5/5
Tekenen en Schilderen

De hobbycursus tekenen en schilderen bestaat uit twee lijvige mappen. Gezamenlijk bevatten ze 56 lessen. Elke les kent dezelfde opbouw en bevat naast een inleiding, theorie, oefen- en huiswerkopdrachten, een samenvatting en begrippenlijst. Elke les is rijk geïllustreerd niet alleen met tekeningen en schilderijen van beroemde kunstenaars maar ook van cursisten die ons zijn voorgegaan. De druk is verzorgd. Je huisopdrachten kun je gemakkelijk fotograferen en online doorsturen via het online leerplatform Plaza naar je coach. Mijn coach geeft me vaak al de dag nadien een evaluatie (ze is erg genereus) en feedback waarmee ik vaak iets aan kan. Als extraatje heb ik ook een tablet ontvangen.

3/5
Gewichtsconsulent

Na de les 5 heb ik toch opgemerkt dat er regelmatig zinsconstructie fouten zijn .dat er een Hollandse lijn zit in de cursus . Er wordt verwezen naar Nederlandse sites . Even bellen voor een vraag vraagt veel geduld . Als ik bel zijn steeds alle telefonistes in gesprek ....

5/5
Spaans voor Beginners

Ik vind het een goed uitgewerkte cursus. Na 1 les ben ik nu in Spanje en kan al goed mijn plan trekken. Duim omhoog voor NHA

5/5
Bedrijfsbeheer

De studie bedrijfsbeheer die ik momenteel volg ik goed in elkaar gezet. Gemakkelijk te volgen, aanvullende info kan je terug vinden online die je eventueel bij het beantwoorden van de vragen kan gebruiken. Ik heb nog geen contact hoeven op te nemen met mijn docent enkel om mijn huiswerk in te leveren. Al met al ben ik supertevreden.

4/5
Budgetcoach

Positief aanvulling op hetgeen ik nog niet wist. Geeft overzicht. Algemeen tevreden

5/5
Evenementen Organisator

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heel duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Bedrijfspsychologie

Mooie overzichtelijke cursus.

5/5
Medisch Secretaresse

Mooi opgestelde overzichtelijke cursus

3/5
Elektronica voor Beginners

Ben nog niet ver in de leerstof. Er wordt teveel van uitgegaan dat er al een basiskennis is. Schoonheidsfoutjes in cursus. Meer met kleur werken?

3/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het een fijne studie! Handig dat ik hulp krijg en dat mijn huiswerk verbeterd wordt. Alleen jammer dat mijn vragen niet altijd beantwoordt worden en dat ik lang moet wachten op mijn tablet/activity tracker. De cursus bevat een paar kleine foutjes, maar daar kan ik over kijken.

4/5
Office 2019

ik ben tevreden met de cursus maar als je rekent op die tabblet om je cursus te beginnen kan je wel lang wachten...zelfs als je je faktuur in één keer betaald.

5/5
Duits voor Beginners

De lessen zijn zeer goed uitgelegd en gestructureerd. De grammatica wordt met mondjes maat ingelepeld en dat is voor mij, ik ben *** jaar, gemakkelijker om het geleerd te krijgen. Het feit dat de teksten via audio gehoord en nagezegd kunnen worden vind ik eveneens prima. Opmerkingen : Het vak voor info aan de docent zou iets meer ruimte mogen krijgen.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Deze opleiding bevalt me heel goed. Lijkt moeilijk maar alles wordt precies goed uitgelegd waardoor het toch makkelijk is en huiswerk wordt ook heel snel nagekeken en je krijgt gelijk je punt en eventuele uitleg en opmerkingen. Ook de klantenservice is heel vriendelijk en helpt goed. Wat er wel eventueel gedaan kan worden zijn korte instructie video's voor moeilijk opdrachten. Bedankt voor de mogelijkheid dat mensen toch thuis kunnen studeren zoals ik met 3 kinderen. Met vriendelijke groet, ***

4/5
Piano

Doordat zowel notenleer als spelen gecombineerd worden aangeboden, leer je elke les bij en wordt het nooit saai. De tussenkomsten van de lesgever op het huiswerk maken de cursus persoonlijker.

5/5
Logistiek Medewerker

zeer goed khad het niet verwacht een aanrader mijn dochter ga het nu ook via deze weg doen prima doe zo verder

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Duidelijke cursus. Vlug antwoord van de docent. Super leuk!

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Cursus is perfect in orde. Ik heb enkel een minpunt dat we geen vragen kunnen stellen aan ons docent zonder een huiswerk in te voeren.

4/5
Interieurstylist

Ik ben tevreden van mijn cursus, enkel is het spintig dat er geen communicatie mogelijk is met mijn docent.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Voorlopig geen problemen

4/5
Gitaar

Alles gaat wel perfzkt het enige is als er even iets niet lukt en het is een muziek instrument zou het fijn zijn miest je niet alleen verder oefenen en heel af en toe is samenzitten zou toch is supper zijn zodat je wat kunt zelerder zijn dat het juist is wat je doet wa t je kan maar een heel jort vraagje stellen enkel bij een huistaak en niet tussendoor wanneer je het wel is nodig hebt gr voor de rest toppy

5/5
Life Coach

Heel goed

4/5
Spaans voor Beginners

De uitleg is goed waar telkens de klemtoon op valt ook het dialoog en de uitleg bij elk woord met eventuele voorbeelden is goed. De huistaken zijn goed om te weten of alles duidelijk is

5/5
Kalligrafie voor Linkshandigen

Ik vind het allemaal geweldig. Alleen zou ik als je de cursussen maandelijks opstuurd een dikkere enveloppe ofzo gebruiken want mijne was kletsnat ik heb ze moeten laten drogen mijn cursus. Voor de rest ben ik heel tevreden van de cursus en het materiaal alles heel goed uilegd de leerkracht geeft goede tips!!!

5/5
Pedicure

Ik heb start met de opleiding ben zeer terveden van algemeen alles de cursus de communicatie tussen secretariat en de docent. De les om alleen te volgen lukt goed met de steun van de docent. Gisteren de tablet gehad gebruikt en echt dit interessent. Dus ik zou zeker mijn familie vrienden en iemand geintereest om les thuis te volgen zeker doorverwijzen aan NHA. Top👍

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Er wordt een mooie en duidelijke uiteenzetting gegeven over de inhoud van de sociale wetgeving. Wat eventueel zou helpen (voor mij persoonlijk dan) is dat er meer met schema's en diagrammen mag worden gewerkt. Ook concrete voorbeelden zouden helpen om de soms ingewikkelde inhoud te verduidelijken.

4/5
Sterke Drankenkennis

Geweldig goed materiaal al heel veel geleerd. Feedback van leerkracht ook altijd goed en motiverend.

4/5
Bouwkunde

Op eigen tempo studeren, met online ondersteuning geeft een enorme vrijheid voor zowel mijzelf als mijn werkgever. Dit zorgt voor de ideale combinatie van werken en leren.

5/5
Parapsychologie

Ik ben gewoon tevreden tot nu toe. Alles wordt netjes aangeleverd en op tijd. Mooie map om alles in te doen. Top.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Zeer goede en mottiverende begeleiding. Voorbeelden van andere studenten zou leuk meegenomen zijn.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben super tevreden. Heel makkelijk dat je op eigen tempo kan studeren. Cursus is duidelijk. Verbetering van de taken voorloopt vlot. Alles verloopt eigenlijk vlot. Ik vind het gewoon jammer dat je extra moet betalen voor een getuigschrift of diploma. Verder top!

5/5
Dierenartsassistent

Makkelijk op eigen tempo

4/5
Parapsychologie

Makkelijk te begrijpen. Duidelijk uutgelegd met voorbeelden.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Duidelijke curcus, enkel heb ik al gemerkt dat er een link is naar een website die niet meer bestaat.

4/5
Marokkaans voor Beginners

Duidelijke cursus, zeer gebruiksvriendelijk

4/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is aangenaam om doorheen te gaan en duidelijk geschreven. Het is ook interessant dat de lessen op zich niet te lang zijn en dat er telkens een samenvatting volgt. Positief vind ik ook dat ik zeer snel feedback krijg als ik mijn huiswerk indien.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is in verschillende lessen opgebouwd met elk een eigen onderwerp. Dit maakt het leuk. Echter maakt het dit ook soms onoverzichtelijk en worden bepaalde zaken herhaald alsook komen woordjes in de vocabulaire dubbel voor. Hier en daar ook wel typfoutjes.

4/5
Logistiek Teamleider

Algemeen tevreden. Cursus op bepaalde vlakken wat verouderd.

4/5
Astrologie

Ik heb reeds de cursus kinderpsychologie afgewerkt. Heel leerrijk en echt een aanrader voor iedereen die met kinderen in contact komt. (zowel als ouder of werkgerelateerd) Momenteel bezig met astrologie en natuurlijke geneeswijzen. Zeer uitgebreide cursussen. Best wel moeilijk... Maar gelukkig duidelijk en vlot opgesteld. Eenvoudig om de huistaken "op te sturen". Jammer dat er geen pdf opgestuurd kan worden... Voor de rest zeer tevreden over de service en de bereikbaarheid. Nha raad ik iedereen aan!

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

zeer goede cursus,ook de geluidsfragmenten.

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Cursus dateert van 2007/2008 en is dringend toe aan een update! De prijstabellen zijn dan ook zo goed als onleesbaar waardoor het heel moeilijk is om de oefeningen op prijsberekeningen correct te kunnen uitvoeren... Er wordt reclame gemaakt voor bijstand door monitor/leerkracht, maar rechtstreeks contact via mail of webformulier is niet mogelijk want als je vragen hebt, moet je wachten tot je een volgende huistaak indient alvorens je ze kan stellen :-(

5/5
Thuiskapper

ik was zeer tevreden over hoe dit product werd geleverd en ook over de inhoud. alles is heel duidelijk en professioneel.

5/5
Evenementen Organisator

Eerst zag ik er tegenop omdat ik dacht niet goed thuis te kunnen studeren. Eenmaal de curcus ontvangen ging het zeer vlot. De curcus zat zodanig goed ineen dat het studeren leuk was en de huiswerkopdrachten ook! Een aanrader!

4/5
Indonesisch voor Beginners

Cursus, persoonlijke begeleiding, cadeau

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

ik ben tevreden maar sommige dingen worden enkel in frankrijk gebruikt (mijn man spreekt frans) en niet in België

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is zeer boeiend en zeer uitgebreid. Elke vorige les maakt nieuwsgierig naar de volgende . De theorie leert makkelijk en vlot .

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een duidelijke cursus en de docent heeft ten laatste na 1 dag feedback. Zou wel graag het volgende deel reeds krijgen, kan toch geen 2 maanden wachten om verder te doen met mijn cursus?

3/5
Visagie Basiscursus

Jammer dat er geen examen en diploma volgt.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Ik heb altijd interesse gehad voor electronica en kan dit nu verwezenlijken via jouw cursus op mijn tempo

4/5
Tekenen en Schilderen

Het is een leuk dat al de lessen en materialen samen toekomen. Je kan over heel de lijn zien wat er te leren valt. Het is goed dat je op je eigen tempo kan werken. Er zitten nogal veel pagina's in de kaft zodat het moeilijk is om te bladeren.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

graag snellere correctie van huistaken

4/5
Positieve Psychologie

De cursussen zijn heel goed opgesteld. Ze zijn heel aangenaam om in te studeren ! Echt aantrekkelijk. Het huiswerk bij positieve psychologie zou iets vroeger mogen gecorrigeerd en teruggestuurd worden

3/5
Dierenartsassistent

Ik ben aan de opleiding dierenartsassistent bezig, zelf heb ik al ervaring in dierenzorg doordat ik in het middelbaar 2 jaar de studie dierenzorg heb gevolgd. De eerste paar delen waren een beetje herhaling voor mij, maar dat was een goede geheugen opfrisser voor mij. De delen erna waren zo goed als nieuwe leerstof voor mij. De cursus vormt een goede basis maar is naar mijn persoonlijke voorkeur niet voldoende, er moet praktijk aangelinkt zijn. Daarom heb ik gezocht naar een dierenarts die bereid was om mij stage te laten volgen bij hen op vrijwillige basis. Dit vormt een grote meerwaarde aan mijn opleiding. Alles is zeer goed uitgelegd in deze cursus wat het leren een stuk gemakkelijker maakt natuurlijk ! Nog een kleine tip er staan enkele spelfoutjes in de cursus.

4/5
Dierenverzorging

Er staan enkele fouten in de cursus en is een andere volgorde dan online. Het duurt lang voor je reactie krijgt op vragen. Voor de rest wel interessant en leerrijk. Heel duidelijk beschreven ,kleine hoofdstukken. Gemakkelijk te volgen zonder enige voorkennis .

3/5
Autotechniek

Er zouden wat meer foto's worden bijgevoegd.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat er op voorhand op de website kort staat uitgelegd welke lessen en onderdelen er aan bod gaan komen in de cursus. Zo krijg je een globaal idee van waar je aan begint. Ook in de cursussen zelf is alles mooi onderverdeeld. De huistaken met beoordeling zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Er kan misschien op voorhand gevraagd worden of huistaken via mail of via de post worden gemaakt, zo kan er papierverspilling vermeden worden.

5/5
Klinische Psychologie

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn dat de cursus zowel op papier als online beschikbaar is, zo heb je hem altijd en overal ter beschikking. Ik ben heel blij dat ik voor NHA gekozen heb!

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een heel uitgebreide cursus waarin de dingen duidelijk worden weergegeven zodat het makkelijk leren is.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel duidelijk, mooi geschreven cursus!

5/5
Office 2019

Ik vind het heel bevattelijk en aangenaam om het pakket te studeren

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige producten gingen snel stuk na 1 keer gebruik.

4/5
Zweeds voor Beginners

Het is echt goed uitgelegd en ik vind dat tof dat je op het platform kunt vormen. ***

5/5
Engels voor Beginners

Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan op mijn tempo leren. Duidelijk en de verbeteringen van mijn huiswerk vind ik ook interessant.

5/5
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

5/5
Word 2019

papieren cursus : alles zeer duidelijk uitgelegd en voorzien van foto's. Heel handig om de papieren cursus naast de computer te leggen en dan op de computer te oefenen. Soms is er in de uitleg een stap waarbij je een welbepaald woord moet aanklikken in de statusbalk/het lint. De naam van dat "aanklikwoord" kan soms anders zijn dan op mijn woordversie op mijn pc. Maar door de foto's wordt het wel duidelijk op welke term ikzelf dan moet klikken. huistaak: tot hiertoe zinvolle huistaken. Wordt ook snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben zeer tevreden met deze studiekeuze en al het materiaal dat jullie hierbij opsturen, echt top !

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel mooi verzorgde cursus. De huistaken en de begeleiding zijn zeer leerrijk. De hoofdstukken zijn niet te groot zodat je er telkens op een avond eentje kan afwerken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben zeer tevreden over NHA,de communicatie via mail,de uitleg over de cursus,het lesmateriaal en de tablet waarop ik mijn lessen kan leren,huiswerk maken en versturen en natuurlijk het contact met mijn docent ***,hij is zeer professioneel,behulpzaam en met zijn hulp en steun ben ik nog meer gemotiveerd om me 200% in te zetten en deze cursus volledig te beëindigen met goede resultaten.bedankt voor jullie geweldige lesmateriaal,tablet en alles wat ik nodig heb om te slagen want zelfs bij ***, waar je ook talen kan leren,word je niet zo geholpen zoals bij jullie,dank U wel voor alles

4/5
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

5/5
Life Coach

Heel overzichtelijke map waarin de lessen gebundeld zijn. Handig in gebruik. Ook ben ik tevreden over het leerplatvorm Plaza. Makkelijk om langs deze weg je huiswerkopdracht door te sturen en terug te krijgen.

4/5
Turks voor Beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Zeer tevreden over hoe de producten en de cursus in elkaar zit 😄😄

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

nog niet echt ver geraakt maar kan wel al zeggen dat ik al meer kan dan ervoor.

5/5
Boekhouden Basiskennis

heel boeiend en duidelijk opgestelde cursus, met veel oefenmateriaal. online lege facturen, cn, en andere documenten zouden wel aanwezig mogen zijn zodat je het huiswerk online kan maken. Verder prima materiaal.

4/5
Piano

daar ik nog nooit kennis heb opgedaan van muziekles leer ik de muziek beter begrijpen van a tot z en dat vindt ik toch zeer belangrijk. wat mij wel gemakkelijker zou maken mijn huistaken kan ik maar half oplossen als ik een notenbalk moet inscannen vb. en copieren lukt mij niet daar ik ook niet veel met comp.bezig ben mij lijkt het de ideale oplossing superrr om de les op mijn ritme te volgen raad het alle mensen aan zelfs ,iemand die wou inschrijven voor tekenen groetjes***

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk. Ik ben zwaar slechtziende maar de cursus is zo mooi opgebouwd dat ik ze digitaal heel goed kan studeren. De inhoud van de cursus vind ik ook heel leuk, iedere les omvat een ander onderwerp waardoor het blijft boeien. De uitleg is ook heel verstaanbaar waardoor de lessen goed te begrijpen zijn. Ik ben heel enthousiast en na de opleiding spaans die ik nu volg begin ik aan de cursus duits

3/5
Thuiskapper

de cursus zou meer filmpjes mogen bevatten om de cusrsus zo duidelijker te kunnen begrijpen.

5/5
Taarten Maken

Goed lessenpakket en lesmateriaal. Eenvoudig te volgen en echt gemakkelijk om het op u eigen gemak te doen. Geen tijdsdruk en stress. Heel gemakkelijk te combineren met mijn gezin van 3 kinderen onder 4.

4/5
Piano

Zeer duidelijk uitgelegd en mogelijkheid tot vragen stellen is top. Juist de vingerzetting op piano zou duidelijk mogen weergegeven worden. Met foto van toetsen piano en aanduid vingers of noten

5/5
Sieraden Maken

Een hele duidelijke cursus waar praktijk de bovenhand krijgt op theorie. De uitleg is goed beschreven zodat je bij het maken van de sieraden niet meer opzoekwerk moet doen. Ook de theorie is juist wat je nodig hebt. Ik heb geen spijt dat ik deze cursus gekozen heb

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

4/5
BSO Wiskunde

De cursus is duidelijk en makkelijk te leren en de docent antwoord tijdig en op een vriendelijke manier. Kortom een goede cursus.

5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

5/5
Engels voor Beginners

De cursus is in mijn ogen zeer vakbekwaam opgesteld en het verbeteren van de lessen is top. Voor mij is er maar een minpunt het apparaat om mee op te nemen is niet tip top voor mij. Er moeten toch gemakkelijker apparaten bestaan !!! Of wel is mijn apparaat niet in orde. En verder veel succes met de cursussen Ik volledig content.

5/5
Life Coach

Goed

4/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

4/5
Taarten Maken

Ik volg de curcus Taarten maken. De Les is goed opgedeeld en werkelijk iedereen kan instappen. Je krijgt veel curcusmateriaal bij, dat vind 8k zeker positief wetende dat je ook nog vaak naar de winkel moet gaan voor oa ingeredienten voor de taart . Momenteel zijn mijn eerste 4 lessen afgewerkt nu moet ik dus wachten tot de andere lessen beschikbaar zijn dit vind ik wel een beetje aan de spijtige kant dat ik niet direct kan voortdoen

5/5
Hovenier

Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Vastgoedbediende

De informatie die werd meegegeven was zeer volledig. Jammer dat voor de betaling geen administratiekosten vermeld staan. Interessante cursus, maar soms wel iets te eenvoudig. Toch heb ik -mede dankzij de cursus - een nieuwe job gevonden!

4/5
Cyber Security

De tijd tussen lessen 1 tot 4 en vanaf les 5 is te lang!

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

5/5
Autotechniek

In de cursus Populaire Autotechnieken staat de theorie vrij duidelijk en verstaanbaar uitgelegd, men hoeft hier geen voorkennis van te hebben om de cursus te kunnen volgen. Met een voorkennis is het gemakkelijker verstaanbaar en kan men toch nog altijd wat details bijleren die hierin beschreven staan. Ik ben hier heel tevreden over en de rest van de cursus ziet er veelbelovend en uitgebreid uit.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit de perfecte manier om werk en school te combineren

3/5
Medisch Secretaresse

De cursus is heel interessant, maar de huiswerkopdrachten bederven de leerpret. De opdrachten (in het eerste deel) lijken niet te gaan over wat je geleerd hebt in die bepaalde les in de cursus, maar over hoe goed je de grillen van de docent kunt inschatten. Dat is jammer, want ik doe de cursus omdat ik echt iets wil bijleren, niet om elke week een nieuwe deuk in mijn zelfvertrouwen te krijgen.

5/5
Pools voor Beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Geen mening

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

5/5
Life Coach

Ik heb de cursus in een degelijke map ontvangen en kan deze ook digitaal raadplegen van mijn laptop, tablet of gsm. De leerstof is gedetailleerd en behoorlijk opgesteld.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik volg momenteel de cursus bedrijfsbeheer met begeleiding. De manier van werken, het lesmateriaal en de snelheid van antwoord van de begeleiding, daar ben ik best tevreden over. Het is alleen jammer dat de cursus zelf niet up-to-date is. Bv: het attest bedrijfsbeheer is niet meer verplicht, dit staat echter dubbelzinning beschreven in de cursus. Bv.: de types van onderneming zijn aangepast, het hele hoofdstuk hierover is dus niet meer nuttig. Dit heb ik op het internet zelf moeten achterhalen.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Alles verloop heel vlot u en u komt zeker niks te kort

5/5
Arabisch voor Beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dar het boek heel goed in een zit. Ik heb zelf ook gekozen voor de huiswerkformule. Dit vind ik echt het beste aan heel de cursus omdat je dan weet of je goed of slecht bezig bent.

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik ben zeker tevreden, deed mijn eerste huiswerk binnen en binnen een mum van tijd werd dit verbeterd en terug gestuurd met feedback. Heel fijn.

4/5
Turks voor Gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Massage

Alles zit in de cursus, theorie en video's

4/5
Kindercoach

Ik vind het een bijzonder boeiende en goed uitgewerkte duidelijke cursus. Hapklare en niet te lange hoofdstukken. Het enige dat ik jammer vind is dat er in de vuisten en regelmatig vanuit gegaan wordt dat je al taken als kindercoach kan uitvoeren maar aangezien ik nog niet in we helft van de cursus zit voel ik me daar zeker nog niet klaar voor.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Helemaal mijn ding. Online iedere les, kwalitatieve geluidsbestanden, maar ook zoals ik toch ook graag een kaft met papieren heb. Af en toe een klein foutje (spatie vergeten ofzo) maar hé ik ben ook niet perfect :)

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Antiek en Oude Kunst

Niet alleen de inhoud is heel boeiend . Ook de vragen die achteraf gesteld worden als huistaak zijn een uitdaging om de leerinhoud door en door te leren begrijpen . Denken ' out of the box ' is hier zeker van toepassing .

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Reiki

Ik ben zeer tevreden over deze cursus! Leer er enorm veel vn bij en is echt boeiend!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Super! Ik volg de opleiding een eigen nagelstudio starten en ik word heel goed begeleid! Heb ik vragen helpt mijn docent mij zeer goed ! Een echte aanrader voor iedereen die een thuisstudie wilt volgen want het valt super te combineren met jouw werk! Zeker doen!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

4/5
Gewichtsconsulent

De cursus is duidelijk en boeiend opgesteld. Wel regelmatig een schrijffout (niet alleen spelling, maar ook een woord dat niet klopt). De theorie is uitgebreid, en leuk met afwisseling van oefeningen, al zou er bij bepaalde oefeningen wel een voorbeeld of wat extra uitleg mogen staan (over hoe de berekening te maken). Wel een goede feedback van de leerkracht, waar je mee verder kan dan.

5/5
Frans voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Life Coach

In duidelijke stappen en "tussen" opdrachtjes wordt er duidelijk gewerkt naar het begrijpen van de materie. De persoonlijke coach die je daarbij nog hebt maakt het alleen maar makkelijker om eventuele vragen te kunnen stellen.

5/5
Life Coach

De cursus is erg intensief en volledig. Door de huistaken krijg je ook ervaring. De docent is erg betrokken en neemt de huistaken met veel ernst door. Dit merk je aan de waardevolle feedback.

4/5
Spaans voor Beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor Beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ben zeer tevreden over de uitleg en de diversiteit van de opdrachten . Heb nooit les gehad over de technieken van tekenen en schilderen en daarom hou ik ook van de uitleg van de producten . Ben ook tevreden over de uitleg van de verbeterde werken , zo weet je wat te doen om te verbeteren. Bedankt

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De inhoud van de aangeboden cursus kalligrafie vind ik prachtig. Zowel de praktijk, het kalligraferen, als de geschiedenis van de letters vind ik prachtig, heel verrijkend. Ik twijfelde als ik het kalligraferen zou kunnen leren via thuisonderwijs want is dit niet iets dat je leert waar men het letterlijk aan je toont?! Maar alles wordt zo goed uitgelegd in de cursus dat het is alsof de docent werkelijk naast je staat. Ik ben dol enthousiast en super gemotiveerd! Ik moet mij intomen om niet de hele cursus in enkele dagen door te nemen. Stap voor stap dus! En vooral heel veel oefenen! Het studentenplatform is super gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Het uploaden van huiswerk houdt niets in. Je hoeft echt niet veel te kennen van de computer om dit te kunnen doen. In het begin is het wat zoeken om het thuis studeren in te plannen in je dagelijks leven. Maar mits wat oefenen en vallen en opstaan komt ook dit in orde. Het enige waar ik het wat moeilijk mee heb is dat wanneer ik telefonisch contact opneem met NHA, men aan de andere kant van de lijn echt met een 'Hollands' accent praat. Ik heb soms echt moeite om de mensen te verstaan.. Uitzonderlijk dien ik telefonisch contact op te nemen met NHA, dus valt dit eigenlijk helemaal in het niets vergeleken met het 'pracht aanbod' van de cursus! Ik ben dus een heel tevreden student!

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus en tof om persoonlijke feedback te krijgen van je mentor. Het zou alleen nog beter zijn als er voorbeeldfilmpjes worden geïmplementeerd. Soms is het effe opzoeken wat de bedoeling is, maar met een filmpje zou dit direct duidelijk zijn. Het is leuk om te weten wat je allemaal op het einde van de cursus kunt maken en het geeft een boost tijdens de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden met deze product. Ik heb eindelijk dankzij deze opleiding mijn motivatie gevonden om mijn passie te volgen. Zo ver dat ik ben met deze opleiding vind ik dat er nog geen verandering gemaakt moet worden.

4/5
Medisch Secretaresse

Beste, Ik ben tevreden met mijn aangekocht product omdat het heel duidelijk is uitgestippeld .Het is een passie van mij om in de medische sector actief te zijn en meer kennis op te lopen .Verder vind ik NHA een goede opleiding school met professionele docenten. Alleen vind ik dat de docenten wat specifieker/duidelijk kunnen zijn in het corrigeren van het huiswerk.Huiswerk word verbeterd daar niet van maar je word niet op jou fouten aangewezen, men verwacht van jou dat je het zelf oplost,wat je fout heb gemaakt.Het zou veel fijner zijn wanneer je fout werd gecorrigeerd zodat je weet waar je fout zat. Want tenslotte zitten wij als cursisten op deze opleiding om kennis te vergaren en daar is waar de docenten moeten inkomen.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

5/5
Spaans voor Beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Cursus te beknopt. Ieder hoofdstuk eindigt met "we kunnen niet diep ingaan op dit onderwerp aangezien het ons te ver zou brengen. Voor verdere informatie zoek het op op het internet. " of een dergelijke zin. Ik verwacht dat het lesprogramma dit brengt, niet me doorverwijst. Ik heb de optie lerarencontact bijgenomen maar dat is eigenlijk een kat in een zak: er is geen mogelijkheid om een mail te sturen aan de leraar. Enkel bij het insturen van het huiswerk kan je een bericht bijvoegen. Bovendien is er per hoofdstuk slechts 1 vraag als huiswerk. Terwijl het toch gaat over hoofdstukken van 15-20 bladzijden. En dan maar 1 vraag?? Bovendien is het commentaar van de docent heel beperkt: "goed", "zeer goed". Maar als ik 8.5/10 krijg, wil ik graag weten wat ik had moeten doen om 10 te halen. Wat mist er dan in mijn antwoord? Of wat is er fout? Ik had bij de laatste huiswerkopgave met opzet een fout erin gezet en toch kreeg ik 9 als score en "zeer goed". Wordt het überhaupt wel gelezen? Dus ik zou de opleiding zeker niet aanbevelen.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

5/5
Thuiskapper

Een zeer vriendelijke docente. Haar commentaar op je huistaken is zo motiverend. De cursus is prima uitgelegd.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus heel duidelijk, het heeft me al veel bijgeleerd het was exact waar ik naar opzoek was. het is ook heel fijn om persoonlijk contact te kunne hebben met docenten en studenten zelf als je de cursus van thuis volgt.

5/5
Life Coach

Het product bevalt me. Het is een enorme hulp bij mijn wens om een goede life coach te worden. Je leert hoe je je klanten kunt helpen op een efficiente manier. Het huiswerk is soms moeilijk omdat je soms mensen nodig hebt om als proefklant te fungeren. Maar dit is niet altijd mogelijk voor mij. Maar het zal wel lukken.

3/5
Frans voor Gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

5/5
Piano

Zeer goede cursus

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik vind de persoonlijke begeleiding een belangrijk pluspunt.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijk en overzichtelijk

4/5
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het product zeer goed en ben uitermate tevreden. Mits een gezonde motivatie, boek je vooruitgang. Als enige minpunt schuif ik naar voren dat vakje om vragen te stellen aan de docent nogal klein is. Hierdoor stel ik soms mijn vragen gewoonweg niet.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

4/5
Frans voor Beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Dieren EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

4/5
Bloemist

zeer duidelijk uitgelegd, het enige nadeel is dat er weinig feedback is van de docent

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

5/5
Administratief Bediende

De cursus is soms ingewikkeld,en ik denk ook iets verouderd maar ben er heel blij mee.en krijg ook het nodige advies

4/5
Bedrijfsbeheer

Goede cursus en heel duidelijk!

4/5
Programmeren in C#

De boek en online zijn zeker goed voor iemand als mij die juist wil starten met programmeren. Het enigste grote minpunt vind ik dat ge maar 1 vraag moogt stellen ,bij mijn eerste vraag heb ik niet het antwoord gekregen dat ik moest hebben en zat dan even vast; De derde vraag na 1 zin drukte ik per ongeluk op zend en mijn vraag was weg zonder dat de vraag er in zat en ik kon er niks meer aan veranderen. *** zouden er toch meer vragen gesteld mogen worden;

4/5
Spaans voor Beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

****

3/5
Fotografie

***

5/5
Zweeds voor Beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Life Coach

Heel duidelijke en interessante cursus.

5/5
Dierenartsassistent

Mooie cursus Aangenaam om te studeren Wel weinig opmerkingen docent waar de fouten zitten bij slecht resultaat Verder topper

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een zeer interessante cursus omdat ik wel veel bijleer. Dankzij de thuisopdrachten kan ik wat ik geleerd heb in praktijk omzetten. Ook de tips van de docent vind ik heel nuttig.

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

5/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over mijn thuisstudie, het is allemaal erg duidelijk en overzichtelijk, ik vind het prettig studeren en heel fijn om je huiswerk via jullie site in te kunnen sturen en zo af en toe wat feedback van een leraar te kunnen hebben. Ik denk dat het wel bijna een must is om er dat bij te hebben, ik heb wel nu al gemerkt als ik het allemaal op eigen houtje zou moeten doen ik toch vaak zou twijfelen over bepaalde opdrachten en nu weet ik als het nagekeken is of het ook echt goed of fout is en waarom. Dus ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn thuisstudie van jullie.

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

3/5
Illustratief Tekenen

Ik had graag meer praktische tips voor het tekenen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Fotografie

De curcus is duidelijk en een fijne lay-out.

5/5
Aquarelleren

Goed gedocumenteerde en geïllustreerde cursus. Leuke reacties van docente.

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

de cursus die ik heb gevolgd geeft een globaal beeld van wat ik er van verwachtte maar voldoet niet volledig aan mijn verwachtingen. Ik had meer tips en tics verwacht om verder aan de slag te kunnen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel leuke cursus, snel verbetering van je huiswerk. Wel veel geschiedenis, die me minder boeit.

5/5
Reiki

De cursus is zeer begrijpelijk uitgelegd.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus bedrijfsbeheer is een goed cursus en zekker aan de raaden. Al je graag op je eigen wilt begine. Alles kom aan bot in de cursus.

4/5
Alles over de Hond

Ik heb al heel wat opgestoken, ook al ben ik een hondenkenner. Het enige puntje van kritiek is dat er mss wat zou kunnen gewerkt worden aan de foto's.

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

De lessen worden stap voor stap opgebouwd, en duidelijk omschreven. De uitgebreide motiverende feedback van de docent is echt super! Een aanrader voor iedereen die teken-en schilderkriebels voelt en op eigen tempo thuis wil starten!

5/5
Life Coach

Boeiende cursus dat zeer breed uitbreidt naar het beroep.

5/5
Thuiskapper

Ik vind het goed. Fijn dat er een gans pakket bij zit met alle benodigde spullen.zo moet je zelf niet op zoek gaan.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Alles is heel duidelijk en het is leren op een aangename en ongedwongen manier. Je kiest zelf je tempo en tijd. De huistaken zijn prettig en leuk om te doen.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Spaans voor Beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

5/5
AutoCAD

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Een duidelijke cursus. De feedback v d leerkracht is positief stimulerend en opbouwend Ook fijn dat je deze cursus en taken op je eigen tempo kan afwerken.

5/5
WordPress

***

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Spaans voor Beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

3/5
Schoonheidsverzorging

Ik ging voor de cursus schoonheidszorgen. Die bleek later de hobbycursus te zijn. Foutje van mezelf. Ik heb de cursus behouden. De cursus zit mooi in elkaar. Af en toe foutjes qua geschiedenisfeiten. Hobby of niet, het moet juist zijn. De begeleiding is een 1/10 waard (en nog). Ik stuurde met mijn taken ooit een pakje proefjes mee van het merk waar ik mee werk. Ook omdat het aansluit bij de cursus. Geen enkele reactie. Heel leuk ! Deze docente zou ik voor geen enkele cursus meer wensen.

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik ben wel nog bezig maar de cursus bevalt mij zeer goed en we maken superleuke kleren op je eigen maat das heel fijn en leert ook patronen zelf teken

5/5
Duits voor Beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

5/5
Spaans voor Beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

4/5
Astrologie

het is tof om iets over de sterren en de planeten te leren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten astrologie bestonden, zoals je geboortehoroscoop, mundaine horoscoop en noem maar op. Ik leer graag uit dit vak, en ik ga het blijven volhouden.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de feedback van de docent heel interessant. Zo zie ik vanuit haar invalshoek wat mijn fouten zijn en ik verbeter mijn taken. De cursus zelf is heel kwalitatief. De inhoud van de cursus vind ik duidelijk. Van de oefenopgave leer ik ook heel wat. Ik raad de cursus zeker aan !

4/5
Vastgoedbediende

Ik ben nog maar net bezig met de cursus maar elk hoodstuk is beknopt, goed uitgelegd en zit boordevol informatie. Opmerkingen heb ik nog niet

3/5
Nagelstyling met Gel

Goed

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Zeer goede cursus zowel digitaal als op papier. Ook zeer goede leeraar

5/5
Administratief Bediende

Ik vind dat de cursus heel goed opgesteld is en goede duidelijke uitgelegd is want is toch leerstof die compleet nieuw is voor mij en zeer goed zijn ook de oefenopgaven dan kan je ook zien hoe goed je de leerstof al begrijpt.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik volg de opleiding voor nagelstyliste,ben er heel content over alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt heel snel antwoord van de nha klantenservice en ook van de docent zelf...ben blij tot ik voor hna heb gekozen en wil zelfs nog een extra studie aanvragen.

5/5
Thuiskapper

Super handige uitleg voor de opleiding! Mijn volgende opleiding zal ik zeker ook volgen bij jullie!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Tevreden van de cursus zelf. Helaas worden de huistaken niet nagekeken binnen de vooropgestelde termijn.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het echt geweldig. Je kan het op tijdstippen doen wanneer het je het beste uitkomt. De uitleg is heel goed geformuleerd. Ik ben van de 1ste keer mee

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het is goed uitgelegd en voorzien van genoeg illustraties. Enkel de keyboard die erbij geleverd is vind ik niet zo goed

4/5
Genealogie (Familiekunde)

Mss eens updaten, te Nederlands.

5/5
Visagie Basiscursus

Ik vind de cursus heel interessant en volledig

4/5
Fitness Trainer

Praktijkgericht boek, duidelijke omschrijvingen, gemak voor huiswerktaken en goeie feedback

5/5
Wereldgodsdiensten

zeer interessante cursus wereldgodsdiensten latijn te moeilijk althans voor mij . Wel probleem met verzending huiswerken per post naar Nederland (wereldgodsdiensten)

3/5
Korte Verhalen Schrijven

De Cursus is gevarieerd, onderbouwend. Maar na het indienen van huiswerk, en de toekenning van de punten, krijg je geen feedback. Ook al is mijn score gemiddeld 8,5 toch voel ik me weinig ondersteund in het leerproces.

4/5
Evenementen Organisator

mijn cursus is heel overzichtelijk en ordelijk, maar soms staat de titel nog op de ene pagina onderaan en begint de tekst op de volgende pagina.... das iets waar ik mij kan aan storen, maar dat heeft natuurlijk niks met de inhoud ervan te maken.

5/5
Life Coach

Leuke opleiding . Duidelijke uitleg en nuttige oefeningen.

4/5
Autotechniek

De cursus is traditioneel zou ik zeggen, maar vooral duidelijk en overzichtelijk. De vragen om de twee hoofdstukken zorgen ervoor dat je zeker leerstof doorneemt.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik mis persoonlijk een deel praktische uitwerking. er worden voorbeelden gegeven van het resultaat van een tekening maar de weg ernaartoe wordt weinig besproken. Alsook mis ik een deel digitaal tekenen. Met de tekenprogramma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het spijtig dat daar geen enkele aandacht aan gegeven wordt.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Snelle service en een geweldig snelle leerkracht. De themas zijn goed opgebouwd. Ik kijk er naar uit als ik deze cursus heb afgerond om aan de volgende te starten via jullie.

4/5
Spaans voor Beginners

mijn huiswerk wordt heel laat verbeterd.. laatste 6 lessen zijn al 4 weken niet verbeterd...

5/5
Bedrijfspsychologie

ik ben tevreden met de structuur van de cursus, alles wordt zeer overzichtelijk uitgelegd. De samenvattingen en de oefeningen met antwoorden helpen enorm. Mooi dat je elke les kan afronden met huiswerk om in te dienen, dit geeft extra stimulans.

4/5
Frans voor Gevorderden

Tot nu toe zijn de lessen frans goed

4/5
Eigen Webshop Starten

Mooie en leuke opleiding maar voor het huiswerk moet je de les soms 3 maal lezen voor het door dringt.

5/5
Windows 10

Ik ben redelijk druk met mijn werk. Maar soms heb ik wel een gaatje dat open is. Dat gaatje kan ik dan vullen met deze perfecte opleiding. Je hebt dan ook een ruime keuze qua opleidingen. Ik heb gekozen voor deze opleiding (Windows 10) omdat Windows 10,persoonlijk,een goede opperating systeem is. En ik vind het altijd leuk om van alles bij te leren. Het leren kan ik op eigen tempo net zoals het huiswerk dat moet ingeleverd worden. Ik heb dan ook een leuke mentor gekregen. Afbetaling kan op twee manieren. Regstreekse betaling of maandelijkse. Ik persoonlijk vind maandelijks perfect. Deze opleiding ligt dan ook goed in de prijs. Alles kort samengevat, deze opleiding en bedreif voor opleidingen is op en top voor een sterke cv maar ook voor meer bij te leren. Deze opleiding is een aanrader als je net met Windows bent begonnen.

4/5
Medisch Secretaresse

Goede cursus. Enkel de huiswerkopdrachten zijn soms verwarrend uitgelegd. Vlotte correctie van dr docenten

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

4/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het keyboard is heel degelijk en groter in de positieve zin dan verwacht. De lessen zijn enorm uitgebreid zoals gekozen. De docente antwoordt snel.

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Ik vindt het super leuk om thuis te studeren ik heb veel tijd op mijn eigen tempo wanneer ik wil kan ik studeren ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt en ben heel heel content er mee

5/5
Sieraden Maken

heb al een paar cursussen bij jullie gevolg maar deze is bij mij zeker op de eerste plaats terechtgekomen. het enige waar ik het een beetje moeilijk mee heb is met mijn studiegenoten te komuniceren. Is het mogelijk me daarmee op weg te helpen alvast bedankt en doe zo verder.

5/5
Piano

De cursus bevalt mee heel goed maar de tijd tussen de verschillende pakketten is te lang. Ik had daarom aan mijn docent gevraagd om extra lessen te kunnen krijgen maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Is het mogelijk om het versturen van de verschillende delen te versnellen?

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn op een constructieve manier opgebouwd waardoor het telkens heel leerrijk en ook nog eens leuk is. Om te studeren.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de opleiding. Maar het is een aangename cursus om te lezen/leren en de docente verbetert vlot de huistaken.

5/5
Spaans voor Beginners

Men kan de geluidsbestanden gemakkelijk meevolgen met de tekst, toch zou ik opteren om telkens onder ieder Spaanse zin de Nederlandstalige zin te plaatsen. Heel gezapig tempo! Bij het indienen v/d huistaak kan men afzonderlijke vragen of onderwerpen in het voorbestemde rubriek plaatsen en krijgt men telkens de nodige commentaren v/d docent terug. Niets is hen teveel. Tevens een zeer vlugge verbetering van de huistaak. Een fantastische docent. Doe zo verder, top!

4/5
Thuiskapper

Duidelijke cursus. Fijne ondersteuning met filmpjes.

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik ben nog niet zolang bezig, maar heb de cursus toch al eens doorgelezen. Natuurlijk is het nodig om extra informatie op te zoeken, dat staat ook vermeld in de cursus, maar de cursus geeft een goed overzicht. De begeleiding is goed. Er wordt snel geantwoord op vragen en de feedback is zinvol. Dat is voor mij van groot belang.

5/5
Dierenverzorging

tot nu toe gaat alles zeer vlot, ben toch content. Natuurlijk doe ik dit nog maar pas, maar tot nu toe ben ik tevreden. I wou wel dat het mogelijk was om je individuele leerkracht te bereiken gemakkelijker was.

5/5
Bedrijfsbeheer

Beste, ik volg de cursus bedrijfsbeheer. de cursus is mooi samengevat en het is makkelijk om huiswerkopdrachten door te sturen. het vraagt wat studie werk om de taken te maken, maar ik leer wel bij en dat is ook de bedoeling. bedankt voor de cursus. met vriendelijke groeten ***

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Ik heb voordien ook de cursus Kroatisch voor beginners gehad en daar was ik zeer tevreden over: 5 sterren wat die cursus betreft. Wat de cursus reisagent betreft ben ik eigenlijk niet zo tevreden, tenminste als ik inderdaad de laatste versie van de cursus heb gekregen. Het exemplaar dat ik heb is niet aangepast sinds 2007!!! Ik vind het positief aan een cursus dat je zelf dingen moet opzoeken op het internet. Maar de cursus bijna volledig moeten herschrijven, dat gaat te ver. Een vraag bij het eerste "huiswerk" is bv welke landen er tot de eurozone zullen horen op 1 januari 2008. De opsomming van bv de landen van de eurozone en van de Schengenzone is inderdaad de toestand van 2007. Wanneer je verder doorbladert naar de "landenkennis" dan kan je daar zien dat België 10.400.000 inwoners telt en Egypte 57.000.000. Wel ondertussen mag je er voor België een miljoen bijtellen en voor Egypte liefst 40.000.000! Neen, een dringende update van deze cursus dient zich aan!!!

3/5
Vastgoedbediende

De cursus leert heel vlot, maar is niet helemaal juist. Ook zijn de lessen eerder beperkt, er is sprake van 4u lestijd per hoofdstuk, echter is dit volgens mij max. 1u lestijd per hoofdstuk. Ik had iets meer diepgang verwacht.

5/5
Illustratief Tekenen

De cursus Illustratief Tekenen stimuleert je creativiteit dank zij de leuke huiswerkopdrachten, waar je je eigen invulling aan mag geven. Het theoretisch gedeelte leert je nieuwe technieken ontdekken. De opmerkingen van de docente helpen je om je werk te verbeteren. Uiteraard kun je in 20 lessen geen complete tekenopleiding volgen zoals aan een kunstacademie, maar deze cursus geeft je zin om je tekenvaardigheden verder te ontwikkelen.

5/5
Mindfulness

Ik ben bezig met een thuisstudie van mindfulness en het bevalt me heel goed

5/5
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

5/5
Office 2013

Ik volg de cursus office en alhoewel al ik redelijk met de pc kon werken heb ik toch nog heel veel bijgeleerd. Ik vind het ook zeer goed dat je zelf kan inplannen wanneer je studeert, ik heb bv een weekje niets kunnen doen omwille van ziekte van de zoon maar er is niemand die mij er ook toe verplicht. Ik doe het heel graag en voor mij is een een manier om een beetje me-time te hebben met iets waar ik iets van bijleer.

3/5
Tekenen en Schilderen

Ik zit nog maar in het begin van de cursus maar vind dat het redelijk traag op gang komt, ik heb nog niet veel moeten tekenen. Ik snap dat je de basis eerst moet kennen maar deze is volgens mij een beetje te uitgebreid. Als ik verder kijk naar de verdere cursus ziet dit er wel al beter uit.

5/5
Manicure

Voor Belgie misschien ook praktijkdagen organiseren.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Het is echt een super handig boek en je leert er ook heel vlot mee.

5/5
Piano

Ik ben zeer tevreden. Als ik een mail stuur heb ik snel een antwoord. Ik raad NHA aan, aan iedereen !

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Daar ik in het verleden al Spaans gevolgd heb, zou ik toch willen benadrukken dat men er goed aan zou doen om eerst de werkwoorden en vervoegingen te laten studeren. Nu is het allemaal nogal door elkaar.

5/5
Alles over de Hond

Tot hier toe zeer interessante inhoud. Verbeteren van huiswerk gebeurd zeer snel. Top!

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Het is een heel interessante cursus. Je leert niet alleen de taal maar ook een beetje over het land. Ook fijn dat je een mediaplayer krijgt waar je geluidsbestanden kunt op downloaden om de uitspraak nog beter te oefenen.

4/5
Basiskennis Management

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik hem professioneel opgesteld en handig gesplitst in "korte" modules zodat je per module kan leren en taken indienen.

5/5
Gitaar

Ik vind de leeromgeving zeer aangenaam. Het platform werkt zeer vlot en het is gemakkelijk om bij te houden waar in de cursus je juist bent. Ook de digtale opnames zijn een groot voordeel voor de cursus gitaar.

3/5
Medisch Secretaresse

Ik vind dat de opleiding soms dubbel verwoord is. Je kan het soms helemaal anders opvatten dan ze werkelijk bedoelen. De tablet opzich merk je dat dit van goedkope kwaliteit is waardoor je er niet zoveel mee kan doen. Mvg

5/5
Administratief Bediende

Hallo iedereen, Ik ben een paar maanden gestart met deze cursus en het bevalt mij heel goed. Ik doe dit op mijn eigen tempo wat voor mij veel meer rust geeft. Het is een hele duidelijke cursus met voldoende uitleg. Ze helpen je waar nodig en de huiswerkopgaven zijn echt een pluspunt, dan weet je of je goed bezig bent of niet. Aan iedereen die twijfelt: gewoon DOEN!

4/5
Portugees voor Beginners

Ik ben zeer tevreden en het Portugees begint te vlotten. Misschien wel aangenaam om de geluidsbestanden per les te groeperen zodat je niet steeds terug op zoek moet. Bv helemaal vooraan de les of achteraan

3/5
Apps Maken

Cursus ok. Feedback en vragen aan administratie matig

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind de cursus van payroll en loonadministratie zeer duidelijk en aangenaam om te studeren. Ook de opdrachten zijn leerrijk en duidelijk omschreven. Ik krijg ook snelle feedback op de opdrachten die ik instuur. Kortom een topper! ***

5/5
Praktische Psychologie

Prettige cursus. Leuke en op een heel begrijpbare manier omschreven . Wekt interesse op om verder te gaan.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

IK wilde al lang beter kunnen naaien, doch zag het niet zitten om s'avonds nog eens naar school te gaan. Met dit lessenpakket van nha kan ik op mijn eigen tempo en als het mij uitkomt de lessen afwerken. Alles super goed uitgelegd en overzichtelijk gebracht . Echt een aanrader . Gewoon doen zou ik zeggen .

5/5
Nagelstyling met Gel

Het eerste deel is zeer duidelijk en overzichtelijk, hoop dat de rest ook zo is :-D

4/5
Medische Terminologie

Cursus met overzichtelijke uitleg, bouw en structuur.. huiswerk wordt vlug nagezien.... er hadden wel 2 ringmappen ipv 1 mogen zijn.

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus 'Arabisch voor beginners en gevorderden' voldoet aan alles wat ik er van had verwacht. Er is evenveel aandacht besteed aan spreken, schrijven en lezen. En dat alles gebeurt in 'hapklare brokken', op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat ik overdonderd wordt. Reeds na enkele lessen merkte ik dat ik in een Arabische tekst hier en daar al een woord kon lezen. Dat geeft moed, en met een taal met een volledig ander schrift, schrijvend van rechts naar links, met een speciale grammatica en wel enkele héél speciale klanken kan je dat wel gebruiken. Om mijn commentaar kort samen te vatten: dit is top!

4/5
Life Coach

Heel gedetailleerd. Theorie wordt door huiswerk in praktijk omgezet. Je leert anders naar jezelf kijken.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

De cursus is heel overzichtelijk. Als ik vragen heb krijg ik altijd voldoende uitleg.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben blij met de cursus. Alles is duidelijk uitgelegd.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Beter dan ik han verwacht. Doe zo verder

4/5
Aquarelleren

Leuke oefeningen, snelle en positieve reacties van de leerkracht op ingeleverde huistaken. Wel jammer dat meegeleverde papier en penselen niet overeenkomen met wat in de cursus aangeraden wordt. De verf is wel ok. Deze cursus is zeker aan te bevelen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Heel interessant om volgen. Nog nooit een gitaar bespeelt en na een paar lessen ben je er mee vertrokken. Op eigen ritme zonder druk. Heb je even tijd doe je gewoon een stuk van de les.

4/5
Fotografie

De cursus op zich is heel interessant. Voor beginners zijn er soms wel stappen die te technisch uitgelegd zijn. Heb af en toe het één en het ander moeten opzoeken op internet. Maar al bij al leer ik zeker heel veel met deze cursus en ben blij dat ik het volg.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

heel uitgebreid gamma. zeer leerrijk, alleen jammer dat er toch wel wat fouten en onduidelijkheden instaan, wat de huistaken ongemakkelijk maken.

5/5
Thuiskapper

Ik ben zeer te vreden kan niets verkeerd zeggen over de opleiding en van Nha

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het zeer leerrijk. Maar de antwoorden op de oefeningen zij eigenlijk bijna heel die cursus wat het eigenlijk ingewikkeld maakt. Als ik een vraag heb weet ik niet hoe ik deze kan stellen dus communicatie tussen de prof en ik is niet zo geweldig.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Pennenset is goed ,bijna voltallig, jammer dat de pen 3B er niet bij zit. Die moest ik aankopen om zeker les 1 te kunnen maken. Cursus is volledig en overzichtelijk. Zeer tevreden over kalligrafieset en cursus

5/5
Verzorgende

Ik ben de opleiding verzorgende begonnen. De cursus is goed uitgeschreven. Klantenservice is top. Huiswerk word mooi terug gezonden. Blij dat ik NHA heb leren kennen.

4/5
Administratief Bediende

Duidelijke cursus zowel in boek als op scherm. Enkel wat langer wachten op resultaten huiswerk

4/5
Piano

Goede cursus voor de absolute beginner. Misschien van in begin meer audio laten doorsturen naar de docent.

5/5
Medisch Secretaresse

U kan studeren op u gemak

5/5
Administratief Bediende

hallo, eerlijk was ik al een tijdje niet meer bezig geweest met een computer te hanteren en ik ben er met veel enthousiasme ingevlogen. ben nu bezig met les 4 maar ik heb het gewoon mijn computervaardigheden onderschat. Er is al zoveel wat je kan doen en heb al veel bijgeleerd maar eigenlijk had ik eerst computer basis moeten volgen. dat spijt me nu wel maar ben van plan om deze wel nog te volgen. mvg

3/5
Schoonheidsverzorging

veel te makkelijk en basic, ik had verwacht dat er meer anatomie van de huid e.d. gingen inzitten. Ook vond ik het niet correct dat je nog eens moet betalen als je jou getuigschrift wil!!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Duidelijke tekst Goede uitleg

4/5
Eigen Webshop Starten

Alles is vrij duidelijk

5/5
Elektrotechniek

Ik had het niet verwacht dat het zo een leuke leerzame opleiding zou zijn. Handig, gemakkelijk, over mee te nemen en zeker en vast leerzaam! Misschien een App maken zou idiaal zijn maar NHA verdiend het allerbeste toe en is de beste leerplatform !

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het concept is heel tof. Ik ben blij dat ik dat kan leren. Het zal wel moeilijker worden maar geen schrik. Werken met media player is een opstakel. Ik sla op, op mijn computer. Als ik echter in de toekomst een spraakoefening moet doorsturen kan dat moeilijkheden meebrengen. Toch nog even mijn adres geven want mij cursus was ergens anders geleverd. Dus ***

4/5
Weddingplanner

Goede opbouw, duidelijk geschreven, hoofdstukken die niet te lang zijn en veel opdrachten

5/5
Italiaans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. De lesjes zijn niet te lang en ze zijn zeer toepasselijk in het dagelijkse leven. We kunnen op ons eigen tempo de lessen volgen. De huismerken zijn ook niet te moeilijk! Het gebruik van de mediaplayer is superhandig om de uitspraak te leren, en men heeft de pc er niet voor nodig eens het gedownload is.

4/5
Excel 2016

goed

3/5
Elektrotechniek

Vaak een te sumiere uitleg

4/5
Verzorgende

Het zou nuttig zijn moest er aan opleiding verzorgende, stage aan toegevoegd worden.

5/5
Sociale Psychologie

Snelle service! Ik was aan het twijfelen om de cursus te starten. Heb dan met een medewerker gesproken via de chat, wat ook zeer klantgericht is. Nadien nog telefoon gekregen om te vragen of ik nog vragen had. Lessenpakket snel toegekregen en handig online platform! Misschien net iets te veel reclame-mails...

5/5
Thuiskapper

De lessen zijn duidelijk. Materiaal is van goede kwaliteit. Behaald cijfer van thuistaal vlug te zien in account.

4/5
Pedagogiek

hij is zeer duidelijk gebracht, denk dat er hier en daar wat schrijffouten in staan

3/5
Frans voor Beginners

Ik denk als je totaal geen Frans kan dat het soms moeilijk is daar je geen uitleg kan vragen. En het duurt eeuwen vooraleer mijn huiswerk wordt verbeterd.

4/5
Spaans voor Beginners

Soms discrepanties tussen geluidsbestanden en teksten in cursus

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw.

4/5
AutoCAD

Goede ondersteuning

4/5
Spaans voor Beginners