Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Boekhouden Basiskennis

momenteel is de cursus goed en duidelijk maar ben momenteel nog maar aan les 3

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Handige cursus, goed uitgelegd. Goede spraakfragmenten.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De curses zijn heel leerzaam en de steun van b.v. motivatie coach is geweldig.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Het is geen makkelijke kursus, maar nu ik door de eerste 2 hoofdstukken ben geworsteld gaat het beter.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Makkelijk te leren, had verwacht dat er wat dieper op de items zou ingegaan zijn

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

De cursus is zeer super omschreven. De indeling van de cursus is zeer goed, het rubriek " a cultura" vind ik een goed afwisseling met de leerstof. Het is een verademing in de leerstof.

5/5
Evenementen Organisator

IK HEB ER AL VEEL VAN GELEERD EEN VLUGGE VERBETERIN VAN DE HUISWERKEN HIERVOOR DANK

4/5
Pedicure

Ik vind het een heel interessant cursus. Ik vind maar één ding heel spijtig. Ik heb vroeger de avondlessen praktijk pedicure gevolgd. Er was daar heel weinig theorie.Het takenpakket is zo uitgebreid dat dit zeker ok zou zijn voor medische pedicure. Heel erg spijtig dat het diploma dan op gewoon pedicure staat. Is wel een groot verschil vind ik.

5/5
Gitaar

Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer tevreden over de cursus, alsook van de feedback dat je terugkrijgt na het indienen van de huistaken, zeker een aanrader!!!

5/5
Boekhouden Basiskennis

Heel duidelijk en goed uitgelegd.

5/5
Pedicure

Hallo,ik vind deze cursus echt fantastisch,alles heel goed uitgelegd enz... echt een aanrader. Ik ben heel tevreden dat ik ermee ben van start gegaan.

5/5
Logistiek Management

Recent leerstof en goede begeleiding docent.

4/5
Aromatherapie

Je kan deze opleiding op eigen tempo leren . Het huiswerk vind ik niet echt noodzakelijk. Iemand die aan een cursus als deze begint doet dit ECHT quit interesse en vanuit zijn / haar hart. De doseringen , de tonen , het bespreken per olie vind ik top !

5/5
Boekhouden Basiskennis

Om heel eerlijk te zijn wist ik niet of dit me zou bevallen, Dankzij de goede uitgelegde boek, online en lezingen heb ik mijn roeping hierbij gevonden

5/5
Patisserie

Heel tevreden

4/5
Lean Management

Aangezien ik werkgerelateerd een zeer drukke agenda heb, is de opleiding via NHA voor mij ideaal. Ik kan zelf mijn vrije momenten inplannen voor studie en op mijn eigen tempo. Daarnaast gebeurt de opvolging zeer vlotjes door mijn mentor waardoor ik snel vooruitgang zie en aangemoedigd wordt door te zetten. Ik raad dit iedereen aan.

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Ik vind het een zeer leerrijke cursus - ik snap waarom het opgesplitst is in zoveel delen maar voor mij zouden sommige delen samen mogen gezien ze met elkaar te maken hebben

5/5
Software Developer

Zeer leerijk en goed gedetailleerd en alles is goed verteld in de cursus ik ben net begonnen maar ik vindt het al nu heel leuk

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Goede service en begeleiding

5/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel bijgeleerd en krijg heel duidelijke feedback. Het huiswerk word ook snel verbeterd door de leerkrachten. Echt heel fijn.

5/5
Office 365 voor Windows

Superleuk om te doen. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd, het is niet zo dat je gewoon de cursus moet lezen, er wordt constant gevraagd om zelf alles uit te voeren , zo blijft het boeiend! De optie met docent is zeker een meerwaarde, zo weet je tenminste of je de opdrachten goed uitvoert.

4/5
Latijn

Soms moeilijk om regels en uitzonderingen op de regels uit elkaar te houden.

3/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vindt er niet genoeg structuur, een systematische uiteenzetting en animatie in zitten, maar wel onderbroken door afbeeldingen waar ik niet aan toe ben of niets aan heb. Je kan ook niet gemakkelijk verder opzoeken op het internet door bepaalde begrippen te selecteren in de tekst. De vragen gaan dikwijls over details die niet in de les vernoemd werden of niet expliciet. Het voorlezen is super behulpzaam, maar is niet zo gebruiksvriendelijk.

5/5
Astrologie

Ik vind de cursus tot hiertoe heel interessant. Ik beleef er veel plezier aan!

5/5
Piano

Het is niet te geloven, hoe snel en vooral prettig je met deze cursus piano kan leren spelen.

4/5
Bouwkunde

Goed opgebouwde cursus, zeer uitgebreid.

4/5
Tekenen en Schilderen

Super leuke cursus. Je leert op eigen tempi en krijgt goede feedback.

5/5
Tekenen voor Beginners

beste, ben tevreden over de cursus maar kan nu geen beoordeling geven daar ik nog pas begonnen ben en nog geen werk heb ingeleverd, de ontvangen cursus voldoet aan mijn verwachtingen, wat betreft het verdere verhaal zien we wat de toekomst brengt vele groeten ***

4/5
Biologie

Ik ben nog meer enkele weken bezig met de cursus biologie en kan dus niet echt mijn volledige visie geven. Wat ik tot nu toe heb gestudeerd, vind ik wel heel interessant en leerrijk.

4/5
Patisserie

Duidelijke cursus, uitleg in verstaanbaar taal, ook voor wie nog geen ervaring heeft in de patisserie

4/5
Photoshop

Ik vind de cursus goed tot hiertoe maar heb het moeilijk met het feit dat je geen vragen kan stellen voor je je huiswerk inlevert. Hierdoor kom ik soms vastzitten en moet ik mijn vraag elders gaan stellen. ***

3/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Cursus niet bijgewerkt tot op vandaag, wat toch belangrijk is gezien wijzigende wetgeving, voor de rest lijkt dit een mooie intro

5/5
Fitness Trainer

Alles is goed en duidelijk uitgelegd.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is heel goed te doen

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Alles verloopt hoe het moet

4/5
Bedrijfsbeheer

Zeer goed geschreven en gestructureerd, soms nog nodig om extra verduidelijking online op te zoeken.

5/5
Excel 2019

heel interessante cursus maar bij sommige uitleg zou er iets meer in detail mogen gegaan worden. Bij de iets oudere leerlingen gaat de leerstof er al niet zo gemakkelijk in.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Cursus is heel toegankelijk, heel veel informatie, ik kan er heel veel van bijleren Ideaal om op eigen tempo bij te keren. Praten met me de studenten is ideaal. Er is ruimte om vragen te stellen.

5/5
Leidinggeven

Heel indrukwekkend, simpele dingen kunnen doen om alles te kunnen bijhouden, zoals een draaiboek bijhouden, waar je kan terug vinden hoe het evolueert of niet.

5/5
Voedingsleer

Heel interessant en leerzaam.

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

ben net met de cursus begonnen. tot nu toe gaat dit prima, ik kreeg al het cursus materiaal snel aan. het online platform is zeer gebruiksvriendelijk. Klein min puntjes de communicatie naar de betaling toe.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over de docente van de cursus maar in de cursus zelf ben ik teleurgesteld. Sommige informatie is niet up to date, wat me doet twijfelen over de rest van de inhoud van de cursus

4/5
Photoshop

Duidelijke voorbeelden worden in de cursus aangeduid. Heel praktijkgericht. Met of zonder basiskennis is de cursus duidelijk.

3/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Structureel en inhoudelijk zit de cursus goed in mekaar. Je krijgt echter met momenten een vloed van moeilijke begrippen en benamingen te lezen die niet altijd verklaart worden, enig opzoekwerk maakt dan veel duidelijk en dat maakt het ook boeiend.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ideaal zijn de begeleidende, luister en oefen-opname's. ideaal om de maat te leren met je noten. Alsook ik de ringmap een meerwaarde vindt: goed om belangrijke punten te markeren en je huistaken er in op te bergen. Snel bij de hand om te oefenen en of de leerstof lezend te herhalen waar je maar wilt + ik vind het persoonlijk goed om alles te ordenen en makkelijker te plaatsen in mijn geheugen. Het controleren van mijn huiswerk verloopt vlot en pluspunt dat je je nagekeken huiswerk zelf ook kan nazien. tot zover zeer goed tevreden. Met vriendelijke groeten ***

5/5
Paardenverzorging

De cursus is logisch en duidelijk opgebouwd en zeer volledig. Ingezonden huiswerk met eventuele bijbehorende vragen naar meer duiding wordt binnen de week nagekeken en beantwoord.

5/5
Dierenartsassistent

Echt aan te raden! Super!

5/5
Frans voor Beginners

ik ben blij in NHA voor frans ingeschreven ben, ik leer thuis via jullie beter.

3/5
Sociale Psychologie

Beste lezer, Tot nu toe heel tevreden maar heb pas 2 lessen achter de rug dus even af wachten. Met Vriendelijke Groet, ***

4/5
Excel 2019

Heel duidelijke en overzichtelijke cursus, zowel op papier als digitaal

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik heb met deze cursus wel voldoening van wat ik ervan verwacht. De opvolging door een coach en de taken zijn voor mij belangrijk. Het bijkomende oefenprogramma is ook handig om woordenschat in te oefenen.

5/5
Handletteren

Alles wordt heel duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden en tips.

5/5
Schoonheidsspecialiste

Alles is goed uitgelegt. Wanneer we iets niet weten kunnen we de leraar schrijven en we krijgen vlug een antwoord. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgt en ben heel blij 😊

5/5
Webdesign

Top opleiding, top cursusleraar. Binnen een paar uur krijg je al antwoord op je vragen of een nagekeken huiswerk.

4/5
Excel 2019

Al vanaf de eerste les iets bijgeleerd. Cursus is tot nu toe duidelijk. Ik kan goed volgen. Enkel wel al vragen in de huiswerkopgave gehad waarvan ik niet meteen of voor mij het niet echt duidelijk is wat ik juist moet antwoorden.

4/5
Antiek en Oude Kunst

De cursus is zo opgebouwd dat vaak terug moet gaan kijken naar vorige lessen. Dit helpt de student bij het herhalen van de lessen en hoe meer je dingen herhaalt hoe beter je ze kan onthouden. Er zijn ook telkens vragen die je echt doen nadenken over kunststijlen zodat je niet gewoon altijd feiten van buiten aan het leren bent.

5/5
Personal Trainer

Zeer goede syllabus en alles goed in detail beschreven. Ik leer echt heel veel en deze was hetgene die ik op zoek was! Bedankt voor deze mooie opleiding ik ben echt heel blij en verder enthousiast om mijn opleiding zo efficiënt mogelijk af te maken 😊

5/5
Office 365 voor Windows

Alles is duidelijk en helder.

5/5
Aquarelleren

Heel fijne en duidelijke begeleiding, ik ben fan!

5/5
Geschiedenis

Heel interessant, geen klakkeloos van buiten leren, maar via de taken ook interactieve mening en opzoekwerk

5/5
Fietsenmaker

gewoon plezierig om er mee bezig te zijn, en tegelijkertijd toch nog wat op te steken.

5/5
Vastgoedbediende

Duidelijke cursus, uitgebreide weergave. Een plus wanneer je gebruik maakt van de coach, zo weet je beter waar je staat.

5/5
Paardenverzorging

De cursus is mooi gestructureerd en geïllustreerd. Correcte afhandeling van huiswerkopdrachten. Kaft kapot toegekregen en meteen vervangen door een andere. Goede opvolging door de motivatiecoach waar je af en toe een mailtje van krijgt met een schets van je vooruitgang.

4/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben nog maar aan les 6, dus heel veel kan ik nog niet vertellen over de cursus. Wat ik wel al weet is dat de leerkracht echt super lief is, ze geeft goede feedback, is geduldig en positief ingesteld. Ik oefen op mijn gemakje verder. Ik heb wel vertrouwen in de cursus, want de andere cursisten maken echt prachtige exemplaren. Het is vaak wel heel uitdagend heb ik bij de andere mogen merken, maar dat is natuurlijk de bedoeling van leren.

4/5
Dierenartsassistent

Enorm goede basis! Hier en daar mis ik nog wat uitbreiding maar zeker een aanrader! Taken worden netjes en tijdig verbeterd zodat je snel verder kan. En vragen worden snel en correct beantwoord!

4/5
Python

Interessant maar af en toe moeilijk. Het is niet echt voor beginners

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik vind dit een zeer ok cursus, de verbeteringen van mijn huiswerk worden ook redelijk snel gedaan. Ik ben nog maar aan les 5 begonnen, en nu komen er de meer bruikbare situaties in beeld, met woordenschat die meer gebruikt gaat worden. Al bij al, een tevreden gebruiker.

5/5
Imago Stylist

Zeer duidelijke cursus en goed gestaafde feedback van de docenten.

5/5
Praktische Psychologie

De cursus is goed opgebouwd en heeft dus een goede structuur. Hierdoor is het verwerken van de leerstof gemakkelijker.

4/5
Frans voor Beginners

Studeren op zelfstandige basis en rustige tempo was nog nooit zo boeiend. De online platform van de opleiding is heel gebruiksvriendelijk en de taken die men moet maken en indienen zijn ook duidelijk omschreven. Enkel zou het beter zijn om de examen twee keer af te nemen in plaats van één keer en dit op het einde van de opleiding.

5/5
Alles over de Hond

Ik vindt het geweldig voor op u eigen tempo te leren het is zo gemakkelijk en zeker een aanrader ik wou altijd gaan studeren maar niet zoveel tijd voor en met deze weg kan ik studeren wanneer ik effe tijd heb echt geweldig

4/5
Engels voor Beginners

Wil meer werken aan mijn zinsbouw

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Een deftige manier om te communiceren/vraag te stellen over een opdracht aan de docent (mag via een forum) zou handig zijn. Vragen stellen via 'huiswerk' vind ik geen goede manier.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

ik ben zeer tevreden alles is heel duidelijk.. ik snap dat dit moeilijk is maar ik zelf heb meer behoefte eraan dat er bepaalde tijden worden ingesteld dat ik iets af moet hebben anders laat ik het maar liggen altijd.. misschien kunnen jullie daar iets aandoen maar snap dat dit voor andere mensen niet nodig zal zijn.

5/5
Engels voor Beginners

Ik ben tervreden, voor me alles is duidelijk en interessant. Maar zeker heb ik een sterke motivatie🙂

4/5
Pedagogiek

Heel interessante cursus

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik concentreer me nu meer op het schriftelijke gedeelte van de cursus. De cursussen Yoga en natuurlijk genezen kon ik meer toepassen doorheen de dag. Nu moet ik er echt bij gaan zitten en studeren. Logisch voor een taal. Even aanpassen. Komt wel goed.

5/5
Excel 2019

Ideaal om volgens eigen tempo en agenda de lessen te doorlopen. De lessen worden duidelijk uitgelegd; waardevolle feedback door de lesgevers.

4/5
Criminologie

boeiend en goede coaching!

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Heel vlug verbetering van de huistaken, goede uitleg, vlotte cursus

5/5
Nagelstyling met Gel

Alles staat mooi en overzichtelijk uitgeschreven in de cursus. Filmpjes zijn er soms ook en die vatten de les goed samen

5/5
Paardenverzorging

Heel leuke cursus, heel veel feedback waar ik echt iets mee ben.

4/5
Dierenartsassistent

De cursus vind ik erg interessant de docente is streng maar rechtvaardig bij het nakijken van huiswerk

5/5
Nagelstyling met Gel

De cursus is duidelijk word op tijd verbeterd Nha doet wat ons word beloofd

4/5
Handletteren

Interessante theorie

5/5
Pedicure

ik ben heel tevreden over de cursus,alleen het huiswerk dat je indient bij de lerares zou gemakkelijker gaan als je de vragen nog maar enkel moet beantwoorden in de plaats van eerst zelf de vraag te schrijven en dan te antwoorden.ps dit vind ik omdat ik niet zoveel van pc kennis heb.

5/5
Engels voor Beginners

Ik kan op eigen tempo leren. Voor mij is dat traag. Ik vind niet altijd de tijd en de kracht. Maar ik ben blij dat ik de cursus heb. Groetjes

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

De curus is in verstaanbare taal geschreven. Het programma om de taken door te sturen is praktisch in gebruik.

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Goede gedetailleerde grammatica, praktische woordenschat en aangepaste dialogen. Een zeer goede basis voor de ontwikkeling van de Italiaanse spreektaal.

4/5
Frans voor Beginners

Overzichtelijke en beknopte lessen met duidelijke uitleg. Huiswerk ook in te bevatten porties verdeeld.

4/5
Hondentrimmen

Vlot te leren cursus. Leest makkelijk.

4/5
Grafisch Vormgever

Aangename curcus.

4/5
Excel 2019

Excel 2019: meer oefeningen beschikbaar om te oefenen.

5/5
Apps Maken

Het is een vrij gemakkelijk te volgen cursus. Heb er echt veel plezier aan

4/5
Taarten Maken

Ik vind de cursus leuk. En krijg goede respons van de leerkracht.

5/5
Webdesign

Duidelijk, gestructureerd.

5/5
Office Management

De cursus gaat goed. Ik doe ongeveer 1 les per week. De lessen zitten goed in elkaar en zijn meestal goed van lengte. De samenvatting echter vind ik geen echte samenvatting, die gaat meer over wat je hebt geleerd dan de eigenlijk korte samengevatte inhoud van de les.

4/5
Fietsenmaker

De cursus is goed opgedeeld, maar had een moderner jasje mogen krijgen. Ondertussen zijn de fietsen al veel verandert denk maar aan gewicht. gebruikte materialen, elektronisch schakelen enz.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben heel blij dat ik jullie gevonden heb. Ik ben ook heel dankbaar dat jullie hebben gedacht aan mensen die werken en geen tijd hebben voor school want met jullie kan ik het toch leren. Jullie lessen zijn heel goed want het laat mensen Nederlands leren op hun eigen tempo, daar wil ik jullie voor bedanken. Fijne dag verder.

5/5
Hondentrimmen

Het gaat bij mij wat trager daar ik heel snel vergeet door mijn aandoeningen maar vind het heel overzichtelijk en goed als je even niet kan studeren omdat je te moe bent of zo, dat je het op je eigen tempo kan doen, al zit ik nog maar aan les 3 en 4 ik heb er al heel wat bij geleerd. Ben blij dat ik er na lang na denken aan begonnen ben.❤👍

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de strakke structuur die hiermee gepaard gaan. Alles is duidelijk in patronen gegoten, wat erg handig is om een taal te leren. Daarnaast kan ik mijn docent vragen stellen wanneer ik huiswerk zend en vind ik het erg fijn gericht antwoorden en precieze feedback te krijgen.

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

De cursus vind ik heel interessant

4/5
Kindercoach

Ik keek enkele maanden geleden op de website van NHA en las met veel enthousiasme de informatie omtrent de opleiding 'Kindercoach'. Ik twijfelde niet lang, schreef me in en betaalde onmiddellijk. Dit om zo snel als mogelijk te kunnen starten. De volgende dag kon ik meteen aan de slag met de eerste online lessen en enkele dagen later kreeg ik ook mijn map. De lessen hebben een mooie structuur. Je kan de docenten om uitleg vragen. De oefeningen na elke les zijn een handig hulpmiddel. De taken zijn boeiende opdrachten. Ik kijk er elke keer naar uit om aan een nieuwe les te beginnen. De moeite waard!

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben zeer tevreden!

4/5
Klinische Psychologie

Je krijgt nog een kans als je niet geslaagd. Jij kan studeren in je eigen tempo . De leraar geeft je soms een advies hoe je kan beter studeren . Het is een beetje traag dan een echte klas als je studeerd maar toch het is goed voor een volwassen zelfde als ik want ik ben 53 jaar mijn leren tempo is niet zelfde als ik jong bent. Dit is goed voor mensen dat is al lang afwezig bent in school en je kan niet terug aanpassen in een normal klas.

5/5
Taarten Maken

Ik ben nog niet zo lang gestart maar vind het een heel intressante cursus en wel aangenaam als mama dat je het kan doen wanneer je kan.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik heb nog maar 7 hoofdstukken gestudeerd, maar de inhoud is goed, eenvoudig vlot te lezen (of te laten voorlezen = super!!). Een kleine bemerking, de cursus is nogal op Nederland gericht.

5/5
Haken

Alles is heel goed uitgelegd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Zit nog niet zo ver maar super uitgelegd, heel duidelijk en enorm goede ondersteuning'

4/5
Logistiek Teamleider

De cursus is duidelijk maar er zouden meer afbeeldingen in mogen voorkomen

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Het is een goed onderbouwde cursus. Je krijgt persoonlijke feedback waarmee je verder kan. Voor mij omdat ik nog moet terug loskomen in het creatieve stuk van mijn zijn, moet ik steeds een drempel over om een les onder handen te nemen. Maar dan vliegen de uren terwijl ik bezig ben.

5/5
Economie

Leuke manier van bijleren, zeker omdat er geen tijdsgebonden verplichtingen zijn. Je kan alles op je eigen tempo doen!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Aangename opbouw van de lessen, ook voldoende haalbaar

4/5
Taarten Maken

Een leerrijke cursus, waarbij je echt van nul begint. Er is een mooie opbouw waardoor iedereen de cursus kan volgen. Je krijgt ook elke les tips van je docent wat toch weeral leerrijk is.

5/5
Verzorgende

Overzichtelijk. Goede feedback van de docenten. Je kan met al je vragen en opmerkingen contact opnemen en je krijgt onmiddellijk antwoord. Ook de huistaken worden direct verbetert

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik geniet van de cursus.Ik heb voorlopig geen opmerkingen.

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursis is superinteressant & heeft me al veel bijgeleerd. Wat ik wel makkelijker zou vinden is dat de leerstof op A4 bladen in mijn map zouden zitten en niet in zo'n boek. Ik maak van ieder hoofdstuk een samenvatting & dit gaat niet zo vlot vanuit dat boek.

4/5
Mindfulness

Het is een cursus waar Ik veel aan heb in verband met mijn zelfontwikkeling. Het is niet altijd gemakkelijk om dit te combineren met mijn studies maar wanneer ik het boek lees kan ik mij soms erg goed in de situaties zetten die aangekaart worden in het boek. Het biedt soms troost en tranen die ik niet kon uiten.

4/5
Pedicure

Ik vind wel goed,mr wanneer komt mijn 2e deel ?

5/5
Pedicure

Zeer fijne opleiding al begrepen wij eerst niet wat het eerste boek ermee te maken had hihi , alles is duidelijk uitgelegd en vooral het online plaza is een enorm pluspunt , huiswerk heb je met een week meestal een cijfer van terug online

4/5
Personal Trainer

Het gaat vlot. Duidelijk lesmateriaal. Voor vragen weet ik niet altijd waar ik terecht kan.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus op zich is uitstekend . De verbetering van de huistaken zou weliswaar iets vlugger mogen gebeuren.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Heel aangenaam! Leuk dat het op eigen tempo is! Goede feedback van de docenten.

4/5
Pedagogiek

Ik vind het heel erg goed dat ik zelf kan bepalen wanneer ik wil studeren

4/5
Managementconsultant

Dit is een cursus die zorgt voor een brede basis over de werking van een commercieel bedrijf.

4/5
Secretaresse

Het is een goede en vlotte cursus om te volgen en studeren. Zelfs al heb je geen ervaring in de sector.

5/5
Dierenartsassistent

De cursus is voldoende gedetailleerd en stimuleert om zelf verder onderzoek te verrichten. Goeie ondersteuning van de docent, ben al nieuwsgierig hoe dit allemaal in de praktijk zal uitpakken.

5/5
Office 2019

Alles mooi op tijd en zeer duidelijk

4/5
Projectmanagement

De cursus kan nog verbeterd worden door extra voorbeelden en meer informatie toe te voegen. Er is te weinig mogelijkheid om vragen te stellen rond de cursus of de huiswerktaken. Ik had de cursus graag sneller afgewerkt maar het huiswerk nakijken duurt vaak langer dan normaal voorzien was.

5/5
Nagelstyling met Gel

Heel fijn en duidelijk uitgelegd, stap voor stap het huiswerk wordt snel beoordeeld.

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik volg de cursus life-coach sedert 4 oktober. De manier van studeren en de tools die worden aangeboden vind ik geweldig. Je kan studeren op een eigen tempo met een gepaste feedback . De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt de mogelijkheid te studeren op eigen tempo , in je eigen omgeving met een gepast financieel plan. Kortom ik ben een tevreden student .

4/5
Apps Programmeren

Zou meer persoonlijke begeleiding krijgen en meer vragen kunnen stellen. Apps programmeren is een technische vak die dat vraagt.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

in les 4 komt plotseling het onbepaald lidwoord aan bod, het was gemakkelijker geweest indien dit van in het begin in de woordenlijst bijgezet werd. Ergens mis ik een combinatie van de verschillende lessen. De huiswerkopgaven zijn enkel mbt de desbetreffende les. Ik had aan mijn begeleider wat extra oefeningen gevraagd, die de kennis van de verschillende lessen omvat. Helaas was dit niet mogelijk. : "Ik heb niet echt materiaal liggen, maar kan je wel aanraden om de woordenschat bv. in een app te oefenen. "

4/5
Aquarelleren

Goed opgebouwde cursus. Aandacht voor verschillende technieken. Mis enkel, gezien het feit dat het een online cursus betreft, het uitbeelden in filmpjes van de te volgen handelingen. Lijkt me een gemiste kans om dit aspect van online werken niet te gebruiken.

4/5
Verzorgende

De cursus is zeer duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Het is gemakkelijk om de informatie te vinden en te begrijpen. De bijgevoegde vragen helpen om de leerstof te verwerken. Een tip zou zijn om het mogelijk te maken de vragen te kunnen copiëren zodat je deze niet hoeft over te typen om het huiswerk te maken. Het zou ook leuk zijn als er bijeenkomsten worden georganiseerd om medestudenten en docent te ontmoeten.

5/5
Reiki

Ik vind de cursus heel duidelijk.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goede cursus waar je vanaf nul begint. Dus je kan zorgen voor een goede basis voor op verder te bouwen.

5/5
Stressmanagement

Thuisstudie eigen tempo is beste wat je kan hebben. De service liep vlot en ze reageren vriendelijke. Stressmangement leer ik veel nieuwe dingen bij en ben heel erg blij mee! Ik zou deze cursus 100 zeker aanraden :)

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een zeer duidelijke cursus en gebruiksvriendelijk

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik ben zelf nogal redelijk wat bezig met voeding en trainen, en heb dan ook besloten om voor mezelf een beetje bij te leren. Nu is het wel zo interessant en leuk dat ik toch hoop erna er iets meer mee te kunnen doen. Time will tell. Normaal train ik wel in mijn thuisgym, maar met de apparaten die we moeten kennen is dat niet mogelijk en is het wel een must om naar een gym te gaan.

5/5
BSO Frans

Goede en overzichtelijke cursus! Inderdaad zeer goed gericht op de leerstof van examencommissiz

5/5
Dierenartsassistent

Enorm goede begeleiding, als er vragen zijn perfect bereikbaar

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Top lessen echt een aanrader Ik droomde al zo lang van de cursus fotografie maar zag dit niet zitten om nog eens avondles te volgen en dit dan ook te combineren met mijn werk in de zorg als zorgkundige Nu ik deze cursus gevonden heb kan ik eindelijk mijn droom waarmaken en dan nog eens op mijn eigen tempo. Ik zou het zo opnieuw doen!!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik volgde al 2 cursussen van NHA waar ik heel tevreden over was. De keuze was dus snel gemaakt om voor de cursus Engels opnieuw met NHA te werken. De cursussen zijn duidelijk en de taken worden goed opgevolgd.

4/5
Sport & Voeding

voorlopig voldoet de cursus aan al mijn wensen. soms wat te omslachtig uitgelegd.

5/5
JavaScript en jQuery

Super leuke cursus. Ook enorm leuk dat de digitale assistent mijn traject volgt, en aangeeft hoe goed ik me eraan houd.

5/5
Secretaresse

Tot nu toe zeer goed. Goede service en begeleiding. Top!!

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Ben zeer tevreden over de opbouw van de cursus. Ook de ruimere informatie over de kinderverhalen geeft je een goed beeld. Ook zeer fijn dat je dankzij de inhoudstafel weet wat er ook nog volgt. Het aantal tekens om uitleg te vragen vind ik persoonlijk erg weinig.

4/5
Elektrotechniek

Tevreden over de cursus mag soms wat gedetailleerder uitgelegd worden.

5/5
Hovenier

goeie cursus, soms wat langdradig, maar wel een zeer goeie docent die met veel positiviteit en commitment bezig is met zijn vak!

5/5
Parapsychologie

Mijn ervaring met deze cursus is heel goed. Misschien de grootte van het bestand dat je kan door sturen groter maken. Dan is alles perfect. Mvg ***

4/5
Handletteren

Ik ben nog niet zo lang bezig, maar het zet wel aan om verder te doen. Tot nu toe heb ik nog niet veel persoonlijke opmerkingen gekregen. Vanaf nu hoop ik wat terechtwijzingen te krijgen met dan ook de nodige info hoe het goed te krijgen.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ik ben net gestart met deze opleiding en heb al veel bijgeleerd. Ik heb geen naai achtergrond en de opleiding legt het mij stap voor stap uit. De opleiding is zeer ruim, ik heb al vanalles gemaakt en ontworpen. De cursus beschrijft hoe je een kledingstuk moet stikken en hier en daar zijn er afbeeldingen die de uitleg versterkt. Toch is het voor mij niet altijd zo duidelijk waardoor ik extra uitleg moet googelen. Voor de rest ben ik heel tevreden van de opleiding en de docent!

5/5
Photoshop

Ik ben nog maar een maand met deze cursus bezig maar tot nog toe lijkt het zeer professioneel en de feedback van de docent zeer punctueel.

5/5
Praktische Psychologie

Ik ben nu aan les 6 en ik vind het een heel interessante cursus. Ik moet me inhouden om niet alle lessen ineens te doen. Ook het huiswerk en de feedback die je krijgt, motiveert om verder te doen.

5/5
Turks voor Beginners

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik volg de opleiding Binnenhuisarchitectuur. De cursus en taken zijn heel duidelijk uitgelegd met bijpassende illustraties ter verduidelijking. Hierdoor leest het ook aangenaam en vlot. Ingediende taken worden snel nagekeken door de docent. Ik ben heel te vreden van deze cursus en vind het zeker een aanrader voor iedereen die interesse heeft in Binnenhuisarchitectuur!

4/5
Eigen Sieraden Webshop Starten

Leuke cursus. Mijn creativiteit gaat helemaal los. Ook handig met de foto's erbij. Soms wel moeilijk tegenwoordig om iets te zoeken wat je nodig hebt. Al mooie creaties kunnen maken. De docent is ook top met de tips die ze heeft.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk.

5/5
Encaustic Art

Encaustic art. Zeer duidelijke cursus, leuk om te volgen. En een super leerkracht

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Zeer goede opbouw, alsook de motivatiecoach werkt zeer goed

4/5
Alles over de Hond

Vind de cursus maar zou graag meer feed back krijgen in plaats van alleen maar ok Hopelijk doen jullie daar iets aan Groeten ***

4/5
Cateraar + Bedrijfsbeheer

Tot hier toe zeer leerrijk en feedback is ook aanmoedigend en opbouwen. Enigste waar ik mij ee' beetje aan stoor is dat niet alles uptodate is. Zoals in begin staat een bericht dat bedrijfsbeheer nodig is wat niet meer zo is.

5/5
Dieren EHBO

dieren EHBO is een heel interessante cursus voor dieren te helpen in nood. daar ikzelf een echte dierenvriend ben ben ik blij deze cursus gevolgd te hebben

5/5
Game Designer

Gemakkelijk te lezen enig nadeel is in het engels de theorie wat het wel wat moeilijk maakt.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik leer zelf veel bij in mijn huidige job , dankzij de cursus. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd en de oefeningen zijn zeer leerrijk en helpen om de leerstof goed te verwerken.

5/5
Latijn

De cursus is super, maar de lessen zijn wat lang om makkelijk in te plannen. Ik kan dat uiteraard zelf in stukjes kappen, maar psychologisch zou het makkelijker zijn als ze gewoon wat korter waren (en dan uiteraard meer).

5/5
Manicure

Zeer grondig en goed uitgediept

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Er mogen soms wat meer foto's in staan hoe je iets moet naaien. Foto's maken het vaak makkelijker om iets te snappen dan enkel tekst

5/5
Arduino Programmeren

Ik hou van arduino-training, de professor gaf een duidelijke uitleg voor arduino groetjes NHA

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben heel tevreden over deze manier van leren. Ik zelf volg een cursus gitaar, maar waarom ik deze manier van leren zo leuk vind is om dat ik ook papa ben dus ik heb niet altijd zo veel tijd voor te studeren. Anders dan op een school, kun je met de cursussen van NHA je tijd nemen, om te leren en te studeren, je studeert op je eigen tempo en wanneer je tijd hebt. je moet de leerstof niet in een week of maand helemaal uit je hoofd leren zoals op een school of universiteit. En daarom raad ik NHA aan. Ik kan studeren op mijn eigen tempo !

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vindt de opleiding top en heel goed uitgelegd , maar wat ik stom vindt dat je jouw leerkrachten niks kan vragen je moet eerst een huistaak insturen dan kan je pas wat vragen ... Ik zou graag willen dat er contact is dat je je docent kan sturen via studentenplaza dat zou tof zijn!!! Voor de rest ik raad dit cursus iedereen aan

4/5
Python

De eerste zes lessen volgen eigenlijk gewoon het handboek. Buiten de huistaken hebben de lessen op Plaza niet veel toegevoegde waarde en is de cursus duur voor wat tot nu toe aangeboden is. Hopelijk beter in de volgende lessen. Het eerste deel is afgerond, spijtig dat er nu niet automatisch deel 2 volgt en er gewacht dient te worden.

5/5
Webdesign

Op een aantal weken tijd heb ik al veel bijgeleerd, de curus is zeer interessant en alles is zeer goed uitgelegd, het huiswerk dat je doorstuurt word heel snel gecontroleerd en weer terug gestuurd ! Dit heeft nog geen één keer langer dan een dag geduurd, dit is meestal binnen de 3 uren alweer bij mij! NHA is echt een aanrader en dit zal ik zeker ook doen bij mijn vriendengroep en collega's!

5/5
Verzorgende

Vind alles heel goed en ook de feedback van de docenten

5/5
Vastgoedbediende

De opleiding is zorgvuldig en duidelijk uitgeschreven , er staan vele websites bij vermeld waar je nog extra informatie kan bemachtigen . Ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen !

5/5
Portugees voor Beginners

goede vlot aan te leren lessen

5/5
Klinische Psychologie

Duidelijk, Chronologisch opgebouwd. De taken toetsen perfect of je de materie hebt begrepen.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Ik persoonlijk vind het een uitstekende uitvinding om op zulke wijze een studie toe te passen. Heel fijn programma, de mogelijkheden om een online leerkracht er extra bij te kunnen combineren is bijzonder mooi meegenomen. In zo verre ik mijn studie ervaar is alles duidelijk uitgelegd en aangegeven. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Nha gehoord maar als ik dit eerder ondervonden had dan was ik heel zeker al veel eerder gestart met deze mogelijkheid die Nha bied. Deze opleiding is mijn eerste maar nog niet mijn laatste. Ik ben super tevreden. Ik spreek dan ook voor mezelf en vind dat er eigenlijk meer reclame verspreid mag worden van Nha. Online was ik dit nog niet eerder tegengekomen, ik heb Nha leren kennen via mond aan mond reclame zeg maar, ook iemand die deelnam aan een studie van Nha. Ik spreek er ook vol lof over. Mvg ***

5/5
Populair Computergebruik Windows 10 / Office 2019

goed uitgelegd en door telkens opnieuw te proberen komen we er wel hopelijk

5/5
Kinderpsychologie

Interessant en gedetailleerd

4/5
Game Designer

Cursus game designer is erg interessant om eens te leren wat er juist achter een game zit op gebied van programmatie en codes.

5/5
Criminologie

Het is een hele mooie, duidelijk uitgelegde cursus. Ik leer er veel uit. De docent is heel vriendelijk. Ik kijk alvast uit naar de volgende curus die ik kan volgen bij jullie!

4/5
Arabisch voor Beginners

Positief is dat ik mijn eigen ritme kan bepalen. Voor verbetering vatbaar : De schrijfwijze van Arabisch is iets totaal nieuws en daarom zou het nuttig zijn om via pijltjes de schrijfwijze van letters te tonen of eventueel een voorbeeld te tonen aan de hand van een filmpje.

4/5
Verzorgende

Vind het soms wat teveel in details gaan bv kennis van het lichaam, en niet altijd duidelijk geschreven. Nadeel van de online cursus, kan geen copy paste gemaakt worden bv bij de huiswerk taken, alles moet manueel overgenomen worden, bv bij teksten is dit wel tijdrovend.

5/5
Alles over de Hond

Heel interessant

5/5
Kind & Voeding

Het is heel praktisch dat je je opleiding ook online kan nalezen en je huiswerk online indienen. Steeds ook snelle feedback van de opleider.

4/5
Bouwkunde

Materiaal leest vlot, hier een daar extra illustratie zou nuttig en aangenaam zijn.

4/5
Make-up Artist

vindt het soms moeilijk om te studeren, weet niet hoe te beginnen studeren. Maar zou het zeker iemand anders aanraden.

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

De opleiding is zoals ik tot nu te ervaar goed onderbouwd. Die begint echt met de eerste stappen, die nodig zijn om de onderwerpen die aan de cursus verbonden zijn dieper uit te spitten. Voor mij is het momenteel veel herhaling, wat soms geen uitdaging heeft. Maar het is te begrijpen. Ik heb eerder uitdagingen nodig, dus ik zie er naar uit naar de lessen verder in het pakket. Een aanrader.

5/5
Rouwverwerking

Makkelijk te hanteren cursus in duidelijke taal. Mooi gestructureerd. Dank!

4/5
Programmeren in C#

De cursus is duidelijk. Leuk dat je op je eigen tempo kan studeren. Verder is het leerplatform overzichtelijk en is de uitleg (resultaat van de te maken oefeningen duidelijk).

5/5
Handletteren

Ik vind handletteren een fijne cursus, die heel overzichtelijk is opgesteld. Je krijgt verschillende oefeningen die je dan in je huiswerk verder kan toepassen.

5/5
Voedingsleer

Ik heb al meerdere cursussen afgehandeld en steeds ben ik correct en vriendelijk behandeld . Er is een vlotte werking en heb tot op heden geen enkel probleem mogen ondervinden

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Vlotte cursus !mooi gestructureerd opgesteld .een echte aanrader

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Beetje te basic

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Momenteel heb ik bijna de helft van de cursus doorgenomen. Afgaande op de onderwerpen van de cursus, merk ik dat er meer nadruk wordt gelegd op het leven naast het nemen van een foto (terwijl ik liever had had de nadruk lag op het nemen van de foto)

5/5
Office 2019

Interessante cursus! Stap voor stap en met begeleiding van een docent aanleren!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Echt een aanrader

5/5
Medische Terminologie

Mijn studieervaring met de cursus is prima. Ook de benodigde begeleiding loopt voor mij perfect. Misschien iets duidelijkere richtlijnen bij het begin van de cursus omtrent het maken en inleveren van taken...voor deze cursus behoeft dat volgens strikte regels.

4/5
Fietsenmaker

Voorlopig bevalt de cursus goed, al zijn we nog te vroeg om daar echt zeker van te zijn, aangezien er nog niet echt gesleuteld is. Het welkomstgeschenk, de tablet, bevalt echter veel minder en ik heb al veel spijt dat ik niet voor de 25€ korting gekozen heb...

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb deze cursus gekozen met hulp en ben daar blij mee. Je kunt vragen stellen en je krijgt heel snel een antwoord terug. De feedback dat je krijgt over je huiswerk is ook goed. Heel vriendelijke medewerking. Snel antwoorden op je vragen

3/5
Mindfulness

De cursus is goed leesbaar en vooral praktisch gericht. Het bijhorende boek leest vlot. De huiswerktaken worden heel snel verbeterd. ik heb dus tot nog toe geen opmerkingen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

De opleiding is voor mij heel fijn en helder. Ik heb al een voorkennis van de hrm vanwege eerdere studies. Als ik mijn huiswerk inlevert heb ik heel snel mijn feedback terug en kan ik verder aan de slag gaan en of mijn ingezonden huiswerk corrigeren. Bij mijn voorstel ronde bij mijn docent werd ik zo gemotiveerd door zijn woorden dat ik er nog meer zin in kreeg om mijn boeken in te duiken.

4/5
Voedingsleer

De louter theoretische delen zijn helder ingedeeld en verwoord. De link naar de meer praktijkgerichte opgaven is minder evident. Er zouden meer voorbeelden van hoe men iets berekent en kan toepassen in de cursus mogen staan.

5/5

Ik ben zeer tevreden over de cursus! Het is zeer leerzaam, heel gemakkelijk uitgelegd en de docent is super vriendelijk en heel behulpzaam! Ik heb ook lang getwijfeld als dit iets was voor mij, maar ben enorm tevreden over de stap die ik gezet heb!!

4/5
NLP

de cursus bestaat uit 2 boeken: een praktijkboek met oefeningen en een theorie boek hetgeen maakt dat je het meteen kan toepassen ook voor jezelf anderzijds verlies je mogelijk hierdoor wat afstand om de theorie te beheersen.

5/5
Aquarelleren

Er zit geen externe druk achter, is opgedeeld in haalbare stukjes. Voor mij erg belangrijk. De administratieve opvolging is heel goed. (Klein puntje : ik blijf mail krijgen om me voor eerste keer voor iets in te schrijven terwijl ik al ingeschreven ben) Punten : ik vind dat punten aan hoge kant gegeven w, waarschijnlijk om studenten niet te ontmoedigen. De feedback is to the point, positief geformuleerd, je merkt dat dicent veel ervaring heeft. Er is op forum nog heel veel te vinden wssr ik nog geen tijd voor maskte (vb bibliotheek). Ik vind de prijs ook heel haslbasr. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

4/5
Tuinarchitectuur

Je kan zelf je studietijd plannen.

5/5
Schoonheidsverzorging

Het is een super cursus! Ik weet al zoveel meer over de huid etc & ben er echt zo blij mee

4/5
Voedingsleer

Ik koos voor de optie met begeleiding, echter kan je enkel maar vragen stellen aan je docent wanneer je huiswerk instuurt. Persoonlijk vind ik dat wanneer je voor deze optie kiest men ten allen tijden zou moeten kunnen mailen met eventuele vragen en/of opmerkingen

5/5
BSO Wiskunde

Ik ben zeer tevreden over de lessen alles is heel goed uitgelegd en als ik toch een vraag heb worden deze op een gemakkelijke manier uitgelegd door de docent. Ik kan al niet wachten om mijne andere studies te bestellen

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind het goed uitgelegd

4/5
Gimp Fotobewerking

ik ben nog maar pas gestart maar het ziet er wel leuk uit

5/5
Bloemschikken

Een top docent die heel snel feedback geeft. De cursus is zeer duidelijk uitgeschreven!

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik had vroeger al notenleer gehad, lang geleden,. Het begin van deze cursus is zo opgevat dat ik dadelijk de noten terug onder de knie had. Het lezen en spelen gaat daardoor een stuk gemakkelijker. Prachtige opbouw van de cursus

4/5
Pedicure

Voir mij persoonlijk veel herhaling

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit een heel uitgebreide cursus

5/5
Parapsychologie

Ik vind het heel gemakkelijk om te studeren wanneer het mij uitkomt.Punten van het huiswerk komen altijd mooi binnen

4/5
Secretaresse

Op dit moment zeer tevreden,maar soms krijg ik het gevoel dat de cursussen in het algemeen wat veroudert zijn

3/5

Will be great the option of online classes in real time, not having the explanation at the moment or not practicing verbally to the teacher or other students makes more difficult to lear the language.

5/5
Loopbaancoach

Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de opleiding, ook de combinatie van de boeken met extra lesmateriaal in de map vind ik uitstekend.

4/5
Zweeds voor Beginners

Heel goede opbouw voor het aanleren van de taal. Goede opvolging en tips van de leerkracht

3/5
AutoCAD

ik vind dat de cursus autocad wel goed is maar het probleem is gewoon dat je de cursus opleiding gratis van autocad over de volledige periode zou moeten lopen in plaats van 1 maand . Momenteel kan ik niet verder doen omdat ik er niet meer op kan om mijn oefeningen af te werken . Ik heb Autocad reeds aangeschreven maar tot op heden nog geen bericht teruggekregen.

5/5
Alles over de Hond

Je wordt goed begeleid. Dikke aanrader

5/5
Praktische Psychologie

Ik volg nu mijn 2e cursus(1e stressmanagement en 2e praktische psychologie) en vind dat je zeer goed begeleid wordt. De docente is zeer vriendelijk, reageert en verbetert snel. Zeer correct qua naleven afspraken, mijn volgende cursus wordt lifecoach, zodat ik hopelijk mensen kan helpen dankzij jullie cursussen en goede begeleiding. Ik raad het iedereen aan, studeren via NHA! Bedankt alvast en nog veel succes!

4/5
Klinische Psychologie

Zeer interessant. Het enige waar ik problemen mee heb ik de vraagstelling bij de huiswerktaken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

goed gestructureerd en goed ritme

4/5
Engels voor Gevorderden

Ik ben heel tevreden met de cursus. Wel zou ik de teksten meer up to date maken. Er wordt in één van de teksten vaak over roken en sigaretten gesproken wat niet meer van deze tijd is. Ook de woordenschat die in het Engels wordt ingesproken volgt heel snel op elkaar waardoor je soms niet voldoende tijd hebt om te herhalen. Misschien wat meer mondelinge huistaken? Verder geen opmerkingen. Goede oefening van de taal en vlotte en aangename verbetering van de taken.

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Ik koos voor de opleiding met begeleiding om feedback te krijgen, meer dan “prima” las ik nog niet vaak.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Het is duidelijk en overzichtelijk. Goed verdeeld dus je gaat er lekker doorheen, als je de tijd er voor neemt.

5/5
Bedrijfspsychologie

Zeer duidelijk cursus en met begeleiding is zeker een aanrader.

4/5
Journalistiek

De opleiding is een meerwaarde voor iedereen die iets wil bijleren omtrent journalistiek. Diverse boeiende onderwerpen komen aan bod. De leerstof is heel duidelijk geformuleerd en de cursus is mooi en overzichtelijk ingedeeld.

4/5
Pedicure

Duidelijke verstaanbare cursus

4/5
Game Designer

De opbouw van de cursus is goed, er is exponentieel meer info en vaardigheid. De begeleiding is zeker voldoende; je wordt vrij gelaten om de cursus op eigen tempo te verwerken, je taken worden vrij vlug nagekeken en je kan altijd met vragen terecht. Voor mij is deze manier van werken optimaal. Ik zit op dit moment in de helft van mijn opleiding.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een heel leerrijke opleiding, maar vraag me toch af hoe ik al twee keer 10/10 heb gekregen als ik zelf niet echt tevreden was van mijn taak.

4/5
Aquarelleren

Ik vind de cursus goed opgebouwd. duidelijk en goed gestructureerd. Laagdrempelig om te starten. Ik zou graag nog meer persoonlijk contact hebben met de lesgever/andere cursisten

5/5

Ik ben tevreden

4/5
Logistiek Medewerker

Vind het een interessante cursus en wil me na deze cursus verder verdiepen in de logistiek .

5/5
Vrij tekenen

Ik vind de cursus heel goed hij is gemakkelijk uitgelegd en goed te volgen ,zelf ben ik nog maar aan les drie maar het gaat vlot.Ook het huiswerk insturen is gemakkelijk en word snel beantwoordt. Ik zeer tevreden.

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik ben tevreden. Maar Misschien zou een chat via bv. zoom één maal per maand wel nuttig zijn. Dit is uiteraard mijn mening. Groeten ***

4/5
Gitaar

Ik vind het nog erg lastig, maar wordt super ondersteund door de docenten

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind het een hele leuke cursus. Soms mis ik wel meer uitleg

5/5

De leerkracht is heel vriendelijk en staat steeds klaar ook heb je studie genoten ook die hebben me al heel wat geholpen.. Ik had nooit gedacht dat nha me zou geven wat ik verlangde maar dit is toch gebeurt ik kan werken en nog bij studeren te gelijk dit vindt ik gewoon weg magisch

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Spijtig dat ik nu online niet verder kan studeren....terwijl ik wacht op vervolg van gedrukte versie. Ook heeftie cursus een beetje een onlogische volgorde...ze zouden beter beginnen met de delen van een nagel... daarna de rest, maar dit komt pas in hoofdstuk 3.

3/5
Keyboard

Te technisch voor mij... Je moet veel onthouden... Zou handig zijn dat de muziekfragmenten ook video's zijn.

4/5
Office 365 voor Mac

De cursus ziet er netjes verzorgd uit. Het huiswerk dat ik instuur wordt snel nagekeken. Omdat ik wat sneller dan het gemiddelde door de cursus ga, heb ik contact gezocht via de chat omdat het resterende deel van de cursus wilde ontvangen. Dit is verder prima geregeld.

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Ik mis de functie (of kan deze niet vinden) om een vraag te stellen aan de decent. Eventueel een chatfunctie zou helemaal ideaal l zijn

5/5
Engels voor Beginners

heel goed maar ik vind het wel spijtig dat de cursus niet onmiddellijk na het laatste huiswerk wordt toegezonden dat je daarvoor zelf achter moet gaan

5/5
Secretaresse

Ik vind de cursus zeer goed opgesteld, ook al had ik totaal geen ervaring met het vakgebied, ik begrijp hem volledig. Ook de leraren zijn zeer goede begeleiders, dus ik ben zeer tevreden.

5/5
Manicure

Zeer duidelijk interessante cursus. Alles goed uitgelegd.

4/5

goede cursus maar er is wel al een basiskennis Nederlands nodig en kennis van pc.

5/5
Arduino Programmeren

Alles is klaar en duidelijk uitgelegd. Enkel is het moeilijk om met de docent te corresponderen.

5/5
Gitaar

Voor mij is deze cursus perfect, omdat ik deze cursus kan doen op het tempo dat ik de tijd er voor hebt en is zeer duidelijk om zelf studie te doen

4/5
Hondentrimmen

Deze cursus is aangenaam om te lezen en te begrijpen. Het is duidelijk om het via afstand te studeren alleen moet je de nodige discipline hebben. Verder zijn er ook nog de docenten en de opdrachten die we moeten inleveren en dat is nu net een leuke ervaring.

5/5
Office 2019

Heel tevreden mee. Klant vriendelijkheid, content en bereikbaarheid vond ik top.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Duidelijke curcus, fijn dat je kunt kiezen voor een motivatiecoach, heel fijn dat je huiswerk word nagekeken en je hier ook terugkoppeling op krijgt!

5/5
Office 2019

bouwt mooi op, eerste lessen zeer makkelijk, zorgt er voor dat de moet niet onmiddellijk in de schoenen zakt. Vlotte verbetering van de taken met beknopte feedback.

5/5
Personal Trainer

Heel uitgebreid, meer dan ik persoonlijk zelf had verwacht. Aangenaam om mee te werken en vlot online platform. De leerkrachten helpen waar nodig en verbeteren snel. Ze hadden wel gezegd 4u per week, maar dit is voor mij een beetje kort door de bocht. Ik doe er gemiddeld toch wel zeker een uur langer over. Maar het is zeker een aanrader!

5/5
Wimperextensions

• Cursus goed samengesteld + duidelijk • Klantenservice is ok , bij problemen lossen ze dit zo snel mogelijk op • Raad deze site aan 😊

5/5
Elektronica voor Beginners

Momenteel zit ik nog maar bij les 6 maar ik ben zeer tevreden over de cursus(inhoud). Alles is voldoende uitgelegd en de figuren helpen daar ook wel bij. Ik kijk ook al heel erg uit naar de practicumlessen want dat ziet er ook boeiend en leerrijk uit.

4/5
Logistiek Medewerker

Ik heb nog niet heel de cursus gedaan, maar tot nu toe is hij toch duidelijk en volledig. Hij krijgt geen 5 sterren omdat ik het spijtig vindt dat het over Nederlandse wetgeving en dergelijke gaat en niet de Belgische en de opmaak is niet coherent.

3/5
Python

1. Ik heb een administratieve probleem met mijn betalingen en twee weken daarna heb ik geen duidelijke antwoord erover. 2. Ik heb gekozen voor een Tablet zoals cadeau te krijgen. Ook geen duidelijke antwoord gekregen over wanneer komt die. Door die twee eerste opmerkingen, heb ik gezet 3 sters op 5. 3. Cursus Python was goed. Ik vind het een beetje te makkelijk, maar het was voldoende om de basis over die programma te kennen. Met die kennis, kan ik verder erover leren. Ik heb de basis, dus, algemeen, was het een voldoende cursus erover voor mij. 4. Over mijn docent, geen klacht. Hij was altijd aan me te steunen, beschikbaar (inclusieve zondagen) en vriendelijk. 5. Ik heb tijdens mijn vorige beoordeling gevraagd de mogelijkheid om extra oefeningen te krijgen op mijn huiswerken. Ik heb gemerkt dat het was wel gehoord en daarna heb ik een paar extra oefeningen gekregen. Dank u voor dat!

4/5
Agile Scrum

Vlotte aflevering en opvolging voor de huistaken

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel overzichtelijk en gestructureerd opgesteld. Het leuke is ook dat je via je docent je huiswerk kan laten corrigeren en vragen stellen indien je dit nodig acht.

5/5
Gewichtsconsulent

Ik kan mij er echt volledig in verdiepen. Het is zo interessant dat ik de tijd soms uit het oog verlies. Van het eerste hoofdstuk leer je bij.

4/5
Photoshop

Ik vind dat het klaar en duidelijk is uitgelegd en tevens dat u de tekst kan beluisteren is ook een plus punt

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Een erg leuke cursus, met duidelijk cursusmateriaal en zeer vlugge opvolging en feedback van je persoonlijke mentor. Ik ben erg blij dat ik me hiervoor na lang aarzelen heb ingeschreven.

4/5
AutoCAD

Het cursusboek, taken en info zijn zeer grondig. De manier om te communiceren en je huistaak door te sturen is niet zo gebruiksvriendelijk, maar na een tijd weet je wel hoe het moet. Mss iets minder stappen om je huistaak te versturen? Een rechtstreekse knop of mailadres? Ik had na een maand problemen met mijn software en dit gemeld aan mijn begeleidster, maar ik kreeg nooit een antwoord? Ook stuurde ik een mail met de vraag wanneer ik mijn welkomstcadeau mag verwachten (tapblad) maar ook hier kreeg ik nog geen antwoord. Handiger zou een rechtstreeks contact zijn met de leerkracht die ook zo'n vragen kan antwoorden of doorsturen. Hij/zij kan dan ook praktische vragen beantwoorden. Kleine probleempjes die je nu uiteindelijk zelf moet zien op te lossen. Maar laat me duidelijk zijn, ik ben wel tevreden over het verloop van mijn leuze en mijn studiekeuze. Dit dank zij jullie!

4/5

Ik leer snel bij. De grammatica is behoorlijk veel maar dat maakt je scherp. Het zet je ertoe aan om toch alles te herherbekijken. Zo blijf je oefenen. Dat je huiswerk nagekeken wordt vind ik een pluspunt. Zelf lees ik de teksten luidop en probeer mijn uitspraak kritisch te beoordelen. Ik herlees het luidop samen met de opname. Ik ben totnutoe een tevreden leerling.

4/5
Gewichtsconsulent

Interessante cursus, vlotte communicatie

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is in korte gestructureerde hoofdstukken ingedeeld met telkens een ander thema. Die korte hoofdstukken zijn voor mij een pluspunt omdat het makkelijker is iets in kleine beetjes te leren. De materie wordt zeer uitgebreid en duidelijk uitgelegd.

5/5
Wimperextensions

Heel blij met de cursus wimper extensions. Ik heb hier veel geleerd en kan perfect one by one wimpers plaatsen zowel een nieuwe set als een refill. Blij dat ik deze keuze gemaakt heb om hier te studeren. Bedankt NHA!

5/5
AutoCAD

Top cursus Goed duidelijk

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

zeer goed uitgelegde cursus, ook altijd snel antwoord van de leerkracht of klantendienst indien er vragen zijn. Makkelijk te volgen en interactief met de online oefeningen. Fijn dat het zowel online als met cursus is zodat ik dit overal kan studeren.

5/5
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

Een totaalpakket, alles erop en eraan. De huiswerkbegeleiding maakt van de opleiding iets persoonlijks, de lessen zijn duidelijk, de syllabus volledig. Niks op aan te merken, 5 sterren.

5/5

Ik ben zeer tevreden over t opleiding wat ik volg. Zeer leerzaam!

4/5
Kwaliteitsmanagement

Misschien leerstof selecteren uit verschillende naslag werken

4/5
Personal Trainer

De inhoud is prima in orde. Het proces waarlangs is voor verschillende verbeteringen vatbaar. De docenten worden te veel afgeschermd De enige communicatie is mogelijk bij inleveren huiswerk. Daarbij lukt het mij niet meer dan twee regels in te voeren als commentaar bij het huiswerk. Meer regels dan wordt het niet verzonden.Er moet meer overleg mogelijk zijn langs verschillende media. Huidige situatie lijdt tot vele verzuchtingen en onnodige oponthoud in de studie

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik ben heel content van mijn opleiding ... is heel leerzaam en zit op het correcte niveau

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben super tevreden over deze cursus. Goede service, super begeleiding en bensupet super tevreden met mijn docent. NHA jullie zijn geweldig. Bedankt voor alles. Groetjes ***

5/5
Logistiek Management

Goede begeleiding, goede service, goeie docenten. Duidelijke leerstof.

3/5
Gewichtsconsulent

Ik krijg van de online motivatie coach de opmerking dat ik achter loop op schema maar ik ben weer reeds meer dan 3 weken aan het wachten op volgend hoofdstuk terwijl ik ruim vooruit betaal en heb het nog steeds niet ontvangen

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is aangenaam, gevarieerd en degelijk opgesteld, met in elke les een variatie aan woordenschat, grammatica en uitspraak. Het huiswerk wordt steeds binnen enkele dagen verbeterd. Je merkt wel dat de cursus meer gericht is op Nederlanders dan op Vlamingen: in het taalgebruik en in de verwijzing naar landen en steden komt Vlaanderen niet aan bod. De beloofde headset heb ik nog niet ontvangen, na 2 maand, daarom een sterretje minder.

5/5
Beleggen voor Beginners

Huiswerk word altijd snel nagekeken en verbeterd en cursus is ook duidelijk geschreven

5/5
Programmeren voor Kinderen

De cursus word mooi stap voor stap beschreven en je kan mooi elk stapje volgen wat er moet gebeuren bij het programmeren aan de robot. Dit maakt het aangenaam om deze cursus te volgen.

5/5
Elektrotechniek

Hele vlotte service. Door een klein probleem een deel van de cursus niet ontvangen. Gebeld naar klantendienst en nog dezelfde week was dit in orde gebracht.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is duidelijk in hoofstukken opgemaakt, je kan op je eigen tempo de cursus studeren. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn zeer handig om te zien of je het voldoende beheerst. Ook de feedback op je huiswerk is telkens ruim en duidelijk. Je kan de cursus altijd volgen of je nu reeds ervaring op dit vakgebied hebt of niet. Ook is de voorlees tool een handige extra

5/5
Elektrotechniek

De cursus is prima.Ook de mogelijkheid om uw leraar te contacteren is positief.Verder geen opmerkingen.

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Voor de opleiding Event Organisator, heel duidelijke handleiding zowel schriftelijk als on-line beschikbaar. met duidelijke taken en klantgericht.

4/5
Kinderpsychologie

Al zit ik nog niet zo ver in de cursus, ik vind hem nu al ontzettend boeiend. Het is geen simpele cursus maar het feit dat ik op mijn eigen tempo de cursus kan volgen, en beroep kan doen op de docent indien nodig, maakt het voor mij haalbaar. Het zorgt er voor dat ik gemotiveerd blijf. De opbouw van de cursus, met op het einde een samenvatting en vragen, biedt structuur. De huiswerkopdrachten tot nu toe vind ik gevarieerd en vragen soms toch voor wat dieper in te gaan op de leerstof. Ik ben benieuwd naar meer !

4/5
Excel 2019

Fijn dat het op eigen tempo kan gebeuren

5/5
Nagelstyling met Acryl

Nha klantenservice is super aangenaam en helpt enorm goed. De leerkracht is ook heel vriendelijk en helpt goed. Ik hou van de cursussen en de foto's die de uitleg versterken!

3/5

Ik ben pas gestart met de cursus Fins. Ik ondervind dat het lesmateriaal, dus vooral de grammatica redelijk kort en soms te moeilijk wordt uitgelegd. Er mogen ook meer oefeningen aangeboden worden. De app utalk zorgt voor afwisseling en dat houdt het wel leuk om de studie Fins verder te doen. De lerares geeft goede toelichting en biedt extra oefenwebsites aan.

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijken goed gestructureerd. Met de oefeningen train je de lesmaterie en met de huiswerkopgaven kan je het lesmateriaal nog meer toepassen. Mijn docent geeft mij ook heel goede feedback waardoor je er nogmaals uit leert!

5/5
Aquarelleren

Goede uitleg en leerrijke huiswerkopdrachten, snelle feedback van de docent. Ik leer veel bij en vind het heel fijn om met mijn cursus bezig te zijn.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is erg duidelijk opgesteld. De bijhorende website en de geluidsbestanden werken prima. Het zijn interessante thema's dieaan bod komen en dus dingen die je echt kan gebruiken. Leuk dat er naast een dialoog en woordenschat ook wat grammatica aanbod komt.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

de cursus is goed opgebouwd ; door de oefenopgaven wordt je verplicht geregeld terug te grijpen naar de voordien geziene stof , zodat die uiteindelijk in uw geheugen gestampt zit. Het enige wat ik mis is af en toe een blad met overzicht tabellen van vervoegingen. Voorts zou ik graag weten wanneer het tablet komt , contact opnemen met uw bedrijf is niet makkelijk.

4/5
Bloemist + Bedrijfsbeheer

De cursus is heel duidelijk en gemakkelijk te leren. 🤗

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Overzichtelijke opleiding, makkelijk digitaal te volgen maar ook mooi geïllustreerde cursussen. Vragen of huiswerk die worden ingestuurd naar de leerkracht worden binnen de dag beantwoord, top! Zeker een aanrader.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw van de cursus, duidelijke opmaak, prima qua moeilijkheidsgraad, snelle huiswerk-feedback, positief gevoel van vooruitgang qua studie.

5/5
Stressmanagement

De cursus is overzichtelijk opgebouwd en heel duidelijk uitgelegd. Het is aangenaam geschreven en leert gemakkelijk.

4/5
Bouwkunde

De cursus geeft tot nu toe een duidelijk basisbeeld van de verschillende onderdelen die in de bouwwereld aan bod komen

4/5
Frans voor Gevorderden

De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Elke les is op dezelfde manier gestructureerd en niet te lang. Ik heb telkens genoeg motivatie om een les in een keer te leren en af te werken. De oefenopdrachten en huistaken zijn uitdagend genoeg. De huiswerken worden ook snel gecorrigeerd met de gepaste uitleg. Voor mij mag de uitleg over de tekst en grammaticale onderwerpen ook in het Frans zijn. Ik moet soms opzoeken hoe een term (vb bezittelijk voornaamwoord) in het Frans vertaald wordt, terwijl het beter omgekeerd is. De grammatica mag ook iets meer op de tekst gebaseerd zijn.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

De cursus is goed.

3/5
Tuinarchitectuur

De cursus ziet er netjes uit en de taken worden snel verbeterd. Ik had misschien wel wat filmpjes of links naar filmpjes verwacht die vakgerelateerd zijn. Nu is het vooral luisteren naar een computerstem. Ook de beloofde tablet laat op zich wachten, wegens een stockprobleem. Voor de rest denk ik wel dat ik een volgende cursus ook wel via nha zou volgen omdat de inhoud van de cursus wel uitgebreid is en goed gedocumenteerd.

4/5
Sterke Drankenkennis

Zeer duidelijk cursus en zeer goede begeleiding

4/5
Latijn

Goed opgesteld. Vooral de achtergrondinfo vind ik ook heel interessant. Wel vind ik persoonlijk dat per les te veel nieuwe stof wordt aangereikt...

5/5
Frans voor Gevorderden

Het zou nuttig zijn moesten we de leraar zonden inzenden van huiswerk een vraag kunnen stellen. Het komt wel een keer voor dat een opgave in huiswerk niet 100% duidelijk is.

5/5
Hondentrimmen

Heel duidelijke inhoud van de cursus

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles ok! Misschien wel wat extra oefen mogelijkheden of enige suggetie waar ik due zou kunnen verkrijgen ,dat zou wel leuk zijn .

5/5
Kinderzorg

Ik vind het heel leerrijk, duidelijke cursus en een topbegeleiding.

4/5
Office 365 voor Windows

Ben zeer tevreden over de lessen. De lessen zijn zeer duidelijk. Persoonlijk zou ik misschien wat meer met filmpjes werken .

4/5

Top opleiding , volledig op eigen tempo en een zeer kwalitatieve cursus. Zou ik zo opnieuw doen.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik ben heel tevreden over de cursus waar ik momenteel mee bezig ben nl bedrijfsbeheer. Heel overzichtelijk, de taken zijn duidelijk. Plaza is een heel makkelijk te hanteren platvorm. De motivatiecoach is een leuke extra en motivatie. De taken worden snel verbeterd en zijn ook goed verbeterd. Ik kijk alvast uit om aan de volgende te beginnen. Ik heb er al een aantal gevolgd en ze zijn zeker aan te raden!!!

5/5
Eigen Webshop Starten

Ik hoef niet toe te voegen ... wat ik moest leren, vond ik hier. En ik heb een geweldige tijd

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Zeker een aanrader!

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

test

5/5
Astrologie

test

5/5
Paardenverzorging

jet is super

5/5
Gedragswetenschappen

Alles loopt perfect, duidelijk en interessant.

5/5
Beleggen voor Beginners

Fantastische manier van leren.

5/5
Office 365 voor Windows

Ben nu bezig met mijn 3de cursus bij NHA opleidingen, en weeral is deze van hoogstaande kwaliteit. De lessen worden op een manier opgesteld dat het makkelijk volgen is volgens eigen tempo, hulp (cursus met begeleiding) heb je waar nodig zodoende je de leerstof echt goed kan begrijpen. Weeral een tevreden en nog steeds leergierige klant 😉

5/5
Paardenverzorging

Alles is mooi onder verdeeld in hoofdstukken die echt belangrijk zijn. Mooie opbouw van de cursus en alles komt aan bod. Taken worden heel sne en correct verbeterd! Echt een top cursus!

4/5
Alles over de Hond

Hele leerrijke opleiding!

4/5
Handletteren

Ik zit bijna halverwege. Totnogtoe ben ik zeer tevreden, voldoet het aan mijn verwachtingen en loopt alles zeer vlot. Dank

5/5
Evenementen Organisator

Deze aanpak van studeren en tijdsindeling is voor mij zeer waardevol. Ik bepaal zelf wanneer ik er tijd kan voor vrijmaken en heb dan de volle intensiteit ervoor over. Zeer leerzaam en structuren zijn zeer goed.

5/5
Secretaresse

De uitleg is makkelijk te snappen alles staat goed uitgelegd in de cursus. Ook het contract met de docenten is heel fijn ze helpen je als je iets niet snapt en je huiswerk word snel na gekeken.

4/5
Data Protection Officer (GDPR)

De cursusmateriaal op zich is overzichtelijk, compleet en is rijk aan praktische voorbeelden. Ik persoonlijk was er echter onaangenaam verrast om het pas in de cursus zelf te ontdekken dat er veel meer nodig is om effectief aan de slag te gaan als DPO dan de inhoud van de cursus. Men moet toch een heel brede waaier aan kennis en kunde kunnen voorleggen, vooraleer te mogen starten als DPO. Ik zou toch duidelijk aangeven bij de beschrijving van deze cursus dat er wel degelijk een vooropleiding voor nodig is. Hierdoor ben ik een stuk van mijn oorspronkelijke motivatie kwijt. Ik zal de studie voortzetten en ongetwijfeld proberen om en examen af te leggen. Hopelijk blijft het een investering die in de toekomst zijn vruchten gaat afwerpen.

5/5
Evenementen Organisator

Dit is de eerste keer dat ik op die manier iets bijleer en ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Ik ben uiterst tevreden over de cursus, zowel op gebied van inhoud als op gebied van uitleg. Ook ben ik tevreden over de prijs van de cursus.

5/5
Cosmetisch Masseur

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heb geen opmerkingen.

5/5
Kleurenconsulent

Ik vind het degelijk materiaal en ook een degelijke cursus, ook goede ondersteuning van de leerkracht , Het was een goede keuze om de cursus bij nha te vogen .

5/5
Pedicure

Ik zou meer contact willen hebben met docent en studenten eventueel via chat

4/5
Office 365 voor Windows

Het overgrote deel van de cursus is zeer goed en zodanig uitgelegd, dat je ook als volkomen leek kan starten. Neem vooral de optie ‘studeren met hulp’ de leerkracht is super!

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Zeer fijne leerstof en duidelijk materiaal. Toppunt is dat het op je eigen tempo mag doen! Want door mijn job kan ik niet zomaar telkens vrij maken als het verplicht zou zijn. Dit geeft een soort verademing en het leuke ook is dat je huiswerk krijgt om toch al wat jezelf te testen.

5/5
Photoshop

De cursus webdesigners is zeer goed opgebouwd van beginners tot gevorderde Prettig om te doen

5/5
Managementconsultant

Heel degelijke en bruikbare cursus en opleiding.

4/5
Arduino Programmeren

De cursus zit goed ineen, maar de docent is moeilijk bereikbaar als je een snelle vraag hebt.

4/5
Elektrotechniek

Soms wordt verondersteld dat dingen gekend zijn voor de cursist. Als leek vind ik dat soms wel moeilijk. Een beetje duiding zou hier op zijn plaats zijn

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Mooi uitgelegd cursus, alles is duidelijk

5/5
Yoga

Heel uitvoerige beschrijving in cursus en fijne feedback van lesgever.

5/5
Portugees voor Beginners

In aansluiting met het aantal sterren die ik gegeven heb voor de cursus kan ik alleen maar bevestigen dat ik zeer tevreden ben over de cursus. Na een paar weken studie merk ik hoe goed de taal wordt opgebouwd met steeds een uitbreiding van de grammatica. Super goed! Het aansluitend idioom past perfect als uitbreiding van de woordenschat. Het gedeelte grammatica is duidelijk opgesteld en opgebouwd zodat het eenvoudiger te verwerken is. Ik kijk ook altijd uit naar het volgende stukje cultuur en heb al heel wat opgestoken over de cultuur en geschiedenis van Portugal. En dan de oefenopgaven en huistaken doe ik steeds 1 à 2 dagen na het afsluiten van een hoofdstuk en telkens leer ik ook hier steeds iets bij. Kortom proficiat met de cursus. Ik beveel NHA zeker aan bij familie en kennissen.

4/5
Social Media

Ik ben momenteel bezig met 2 cursussen. Webdesign is heel goed en daar valt weinig over te zeggen behalve dat het dus een goede cursus is. Social Media Marketing daarin tegen is heel saai en veel te veel engelse woorden en zinnen en voor wat het maar is, is het heel duur.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Goed uitgewerkte cursus met heel veel referenties en vernieuwende theorieën werden opgenomen.

4/5
Beroepsfotograaf

Degelijke opleiding. Was wel niet helemaal duidelijk welke competenties of vaardigheden al verplicht behaald moesten worden

5/5
Gewichtsconsulent

Duidelijk, zowel digitaal als op papier te raadplegen.

5/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Nha is een zeer gemakkelijke vorm van studeren Alles op je eigen tempo en je kan altijd studeren als het u past Stuur je huiswerk in en binnen een zeer korte tijd heb je uw resultaat in de mailbox Ik ben niet zo een uitblinker als student maar deze vorm van studeren is mij op het lijf geschreven Alles mag niets moet Als deze cursus ten ende is ga ik mij zeker inschrijven voor de volgende Ik ben *** jaar en vind dit een uitdaging om te concureren tegen mijn studerende kinderen dat heeft hen ook een boost in hun studie

4/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Het leren gaat goed maar vindt dat er beeldmateriaal bij moet zijnover de verschillende van het haar

5/5
Windows 10

Maar 1 probleem je kan geen vragen stellen als er iets niet lukt

5/5
Praktische Psychologie

Zeer interessante cursus! Niet enkel als je echt psycholoog wil worden, maar ook voor jezelf. Fijne begeleiding door de docente die je persoonlijk toelicht bij je huiswerk en een duidelijk antwoord geeft op je vragen.

4/5
Loopbaancoach

De lespakketten zijn heel helder en volledig opgebouwd om zelf te kunnen verwerken.

5/5
Pedicure

Goed boek , alles is duidelijk, alles wordt op tijd geleverd, snelle reactie van de leerkracht. Wat we wel missen : voor het begin van de cursus zou een life mondeling contact wel welkom zijn. Eventueel ook met de andere cursisten.

4/5
Dieren EHBO

Goed gestructureerd, verzorgde afbeeldingen. Duidelijk en makkelijk leesbaar.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn duidelijk opgebouwd qua structuur en de lay-out is ook aangenaam. De app om te oefenen is fijn, maar loopt qua woordenschat niet gelijk met de lessen. De leerkracht verbetert snel en duidelijk. Zelf ben ik minder grote fan van het puntensysteem en zou ik opteren voor doelstellingen (bereikt of niet bereikt). De oefenopgaven zijn duidelijk en de vraagstelling bij het huiswerk is meestal ook duidelijk. Wanneer je via nha een taal wil bijstuderen is dat mogelijk als je al enige kennis hebt van de grammatica in je eigen taal (bv: wat is een onderwerp, lijdend voorwerp, lidwoord,...)

4/5
Massage

De cursus voldoet inhoudelijk grotendeels aan de verwachtingen. De visuele documentatie (filmpjes) kunnen nog beter.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden over de cursus , ben nog niet ver genoeg gevorderd om me echt uit te spreken. Maar jullie gaven aan 4 u / les en dat is toch wat weinig voor als je echt van nul begint. Persoonlijk doe ik toch een paar weken over 1 les , natuurlijk met FT job en huishouden lijkt me dat normaal. De tablet vind ik ook wat teleurstellend en de geluidsbestanden haperen soms en dan log ik uit en opnieuw in en soms lukt het dan wel. De begeleiding is goed , alleen voor je vragen zou er een beetje meer ruimte moeten zijn . Moet soms in beknopte omschrijving mijn vraag formuleren. Grtz ***

5/5
Office Management

Heel goed uitgebreide cursus, voor het ogenblik nog geen problemen ondervonden. Graag had ik wel meer oefeningen gekregen ter voorbereiding op het examenprogramma. Ook wanneer volgende lessen worden verzonden, graag een datum vermeld. Mvg ***

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Goede uitleg, De producten werken fijn, De lessen worden goed uitgelegd en is motiverend voor te studeren

4/5
Keyboard

Spijtig dat de "aanbevolen" keyboard niet de mogelijkheden heeft die in de cursus als voorbeeld dienen.

5/5
Arduino Programmeren

Zeer tevreden over de opleiding, goede organisatie, vriendelijke en zeer bekwame opleider

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik ben zeer tevreden dat ik gekozen heb voor thuisstudie Italiaans. Spijt dat ik zo lang heb gewacht om ervoor te gaan. Dankuwel NHA!

5/5
Praktische Psychologie

Zeer duidelijk geschreven cursus. Eerst had ik wat bang dat het een oppervlakkig afkooksel zou zijn van een cursus op hoge school of unief niveau, maar ik liet hem inkijken door een vriendin die psychologie op hoge school volgt en zij vertelde mij dat de cursus zeer goed overeenstemt en zeer volledig is.

5/5
Kinderpsychologie

Het leert makkelijk op papier voor mij dus de snelheid waarmee de cursus geleverd wordt is voor mij heel belangrijk. Pluspunt is dat je vragen kunt stellen en het nakijken en commentaar van de prof is ook altijd heel duidelijk waardoor ik met de volgende talen nog beter weet waar op te letten . Alleen had ik de tablet wel reeds verwacht maar die is er nog niet en geen idee wanneer die geleverd wordt .

4/5
Vrij tekenen

Het verschil tussen wat mijn verwachtingen waren en de uiteindelijke cursus was groot. Doch na 8 lessen is er al heel wat verandert. Men verwacht tekentechnieken maar in les 4 krijgt men de opgave een levend wezen te schetsen. Kwam vreemd over. Niettegenstaande doe ik gewoon verder en vertrouw ik op mijn docent.Toegegeven dat ik al heel wat heb geleerd en met de nodige nieuwsschierigheid uitkijk naar de volgende lessen.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Wat mij vooral bevalt is dat men via verschillende platforms (pc, laptop, tablet, smartphone, cursus op papier .... ) op eigen ritme een nieuwe taal kan leren.

5/5
Wimperextensions

Een duidelijke cursus Heel duidelijk uitgelegd ook En een heel makkelijk platform Medewerkers communiceren ook duidelijk Kortom een zeer fijne studie

5/5
Sportmanagement

Na een vlotte inschrijving voor de cursus Sportmanagement, ontving ik al snel een pakket met de benodigde leerinhoud. Hierdoor kon ik mij registreren bij Plaza (online leerplatform) waar alles heel overzichtelijk en gemakkelijk uit te voeren was. Zowel het studeren van elk hoofdstuk als het maken van de toetsen en het huiswerk werden op een heel gestructureerde manier voorgeschoteld. Ook het contact met de docent verloopt vlot en is voorzien van de nodige feedback om het de volgende opdrachten nog beter te kunnen doen. Wat mij betreft alleen maar lof over de manier waarop NHA alles organiseert!

5/5
Reiki

De leerstof is enorm verrijkend en zinvol. Je kan het op jezelf en anderen toepassen. Zeker een aanrader!

4/5
Leidinggeven

Zeer interessant handboek als leidraad. Ik leer in ieder hoofdstuk bij over mijzelf en hoe ik mijzelf beter kan ontplooien als leidinggevende.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Zeer goede lesgever en bij een taalcursus is het aan te raden dat ge uw huiswerk kunt indienen ter verbetering. De opmerkingen die ge krijgt zijn wel degelijk en nuttig.

4/5
Bierkennis

De cursus is niet up to date.

4/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt, Iets dat ik altijd heb willen doen en thuis kan leren. Heel tevreden dus iets aanpassen zou ik zeker niet aanraden op deze moment.

5/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Overzichtelijke cursus, vriendelijk contact met de docent, fijne feedback.

3/5
Voedingsleer

De structuur is soms nogal vreemd en veel dingen staan meemaals op een andere manier op verschillende plaatsen in de cursus. Verder wel interessant. Soms nogal beknopte uitleg waardoor ik extra diepgang of uitleg op Google moet opzoeken.

4/5
Arduino Programmeren

Ik had verwacht dat er meer focus ging zijn op het programmeren maar een groot deel van de cursus tot op heden gaat ook over electronica.

5/5
Kinderpsychologie

Ondertussen bezig aan les 3 van de cursus Kinderpsychologie. Zeer interessant!

4/5
Beroepsfotograaf

Nog niet de gehele cursus kunnen zien, hier en daar gedateerd

4/5
Sociale Psychologie

De cursus heeft een goede opbouw. De online colleges verduidelijken goed de leerstof. Ik ging heel snel door de leerstof. Voor mij zou de cursus daarom nog uitgebreider mogen zijn.

4/5
Praktische Psychologie

Duidelijk uitgelegd, theorie wordt geregeld herhaald in dezelfde cursus/hoofdstuk

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vind dit top! Ik kies wanneer ik studeer, alles staat mooi duidelijk uitgelegd. De taken worden ook snel verbeterd !

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Heel tevreden over de opvolging en begeleiding bij een cursus die je thuis op eigen tempo kan aan werken.

3/5
Haken

Duidelijk geformuleerd

3/5
DJ & Muziekproducer Worden

BEN TEVREDEN MAAR KON BETER

5/5
Arabisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van de cursus, de leerstof en de docente. Ik ben ook tevreden dat ik alles zeer mooi en net gebundeld in een map heb gekregen. Plaza werkt ook heel gemakkelijk en is een fijn platform. Al met al ben ik zeer content over NHA en de service. :D

5/5
WordPress

Goed gestructureerde cursus. Ideaal om bij te studeren op eigen tempo en wanneer het je past. Goede begeleiding door docent waardoor je op eventuele vragen telkens antwoorden krijgt. Een echte aanrader!

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

ik ben heel tevreden met alles , de cursussen zijn mooi ingedeeld , alles staat klaar en duidelijk , overzichtelijk , en de hulp van de leraren is fantastisch. ik geniet echt van deze cursus en jullie bieden mij zo een fantastisch mooie toekomst toe. een toekomst waar ik mijn mooiste leven kan leiden . danke hiervoor!

5/5
Praktische Psychologie

Ik vind het een zeer interesante studie. Ik ben nog niet zo lang begonnen, maar ik zie het als een goed boek, die je niet opzij wilt leggen! Leerzaam voor de omgeving maar ik leer ook veel dingen over mij zelf! Ik heb een hele vriendelijke lerares, die mijn huiswerk snel nakijkt en positieve feedback geeft, wat mij nog meer motiveert om door te gaan! Echt een aanrader.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer duidelijke cursus waar alles grondig in verwoord staat. Elke les goed en overzichtelijk uitgelegd met open vragen en extra oefenvragen. Meteen feedback van de docente, verbeterd de huiswerkopgave op tijd en geeft meteen de juiste antwoorden mee.

4/5
Alles over de Hond

Het is zeer aangenaam om de lessen door te nemen, alles wordt heel makkelijk en goed uitgelegd. De Plaza is ook super gemakkelijk te gebruiken, alles kan je daar terug vinden.

5/5
Logistiek Teamleider

Cursus is zeer duidelijk. De vragen en oefeningen zijn goed opgesteld en doen je echt wel nadenken en de inhoud verwerken in plaats van gewoon vraagjes opzoeken en antwoorden. Je moet soms echt wel de kennis verwerken om alle vragen goed te kunnen antwoorden.

5/5
Allround Coach

Ik kan op eigen tempo leren. Door middel van de opdrachten maak ik de stof eigen. De feedback is gericht en opdrachten kunnen aangepast worden aan het persoonlijk leerproces. In tijden van corona een absolute aanrader om thuis iets nieuws te leren!

5/5
Logistiek Teamleider

Jullie leersysteem is zeer professioneel, de stof is voldoende geïllustreerd en uitgebreid voorgesteld. Het bewerken ervan is eenvoudig en de opvolging flexibel ingesteld zodat men zelf de studie momenten kan kiezen. Een betere keuze om dit leerproces te voltooien voor mij is er niet omdat dit perfect is.

5/5
Wijzer met Recht

Het product is heel duidelijk en begrijpelijk.

4/5
Massage

De cursus is goed compact en overzichtelijk, is duidelijk en zeker niet te moeilijk om te begrijpen. De toetsen zijn ok. Snelle respons van de leraar. Ik mis echter de praktijk gerichte lessen. Zelfstudie is goed en de filmpjes en foto's zijn duidelijk maar dit geeft niet aan dat je tijdens de praktijk meer uitleg over houding en druk, beweging,... kunt vragen. Zo heb je een beter idee of dat je goed bezig hebt. Enkele dagen praktijk organiseren, de dagen die van te voren worden meegedeeld zodat de mensen die werken er ook bij kunnen zijn, zou een meerwaarde zijn.

4/5

Zeer goed bevallen, je kunt de cursus zowel online als in de boeken doen en dat is zeer fijn, wat ook zeer fijn is is dat je de mogelijkheid hebt om dit in verschillende keren te betalen, ik ben zeer tevreden

3/5
Yoga

Ik ben wel tevreden, maar ik kom tijdens mijn oefeningen mezelf nogal enorm tegen. Ik heb veel psychosomatische klachten, maar ik weet niet of dit door de Yoga-oefeningen komt. Ik noteer mijn observaties en krijg goede feedback van de leerkracht. Ik wil me echter niet forceren. Dus ik neem mijn tijd. Ik vind de theorie wel interessant, maar ik ga er niet té diep op in. Mvg ***

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Vind het erg leuk om de studie Thuis en bejaardenzorg te volgen. Met een hele fijne docent

5/5
Stressmanagement

Geweldige cursus. Ik leer mezelf helemaal anders kennen. Zo simpel eigenlijk om anders naar jezelf te kijken.

5/5
Agile Scrum

Duidelijk en bondig handboek dat zeer geschikt is om snel de basis onder de knie te krijgen.

5/5
Modeontwerper

Leuke organisatie, Interessant product , goede behandeling, vriendelijke mensen . Alles is top!

5/5
Russisch voor Beginners

Ik ben tot nog toe zeer tevreden. De inhoud is degelijk en bedriegt mij geenszins in mijn verwachtingen. Alles wordt helder uitgelegd en rustig opgebouwd; de grammaticale schema's zijn overzichtelijk. De oefenmogelijkheden zijn prima en het huiswerk is een belangrijk pluspunt. Verder vind ik het heel interessant dat de uitspraak buitengewoon duidelijk wordt, zowel in de teksten zelf, maar zeker ook nog eens in de woordenlijsten.

5/5
BSO Frans

Ik ben super tevreden met mijn cursus. Alles staat heel goed en duidelijk uitgelegd. Je kan ten alle tijden met je vragen terecht bij NHA. Mijn volgende opleidingen zal ik bij NHA volgen. Ik kan iedereen NHA aanbevelen!!

5/5
Notuleren

De samenstelling van de cursusinhoud en de bijhorende taken. Het heeft een heel duidelijk beeld op wat je nog meer moet opletten.

4/5
Sportmanagement

Voorlopig werkte ik 2 lessen af en ben bezig met les 3. De inhoud en taakomschrijving zijn mij duidelijk. De opvolging door de leerkracht en feedback over de oefenopgaven zijn top. De opdrachten voor de taken zijn leuk, er wordt verplicht verder te denken dan het boek en op die manier kan je ook bewijzen dat je de leerstof beheerst. Enige opmerking, bij enkele zaken in hoofdstuk 2 en 3 merk je wel duidelijk dat het een Nederlandse cursus is.

4/5

Het is een heel aangename studie. Zeker voor wie er nog niks van kent Supergoed uitgelegd en aangenaam om te leren. Is echt stap voor stap een hele aanrader gewoon

5/5
Vertegenwoordiger

Heel goed

4/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel tevreden .. ik kan nog geen 5 sterren geven want ik ben nog volop bezig het helemaal te leren kennen.

4/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Voor mij persoonlijk is de cursus duidelijk en overzichtelijk geschreven. De lessen bouwen zich progressief op, wat je ruim de tijd geeft om de leerstof te oefenen en te beheersen. Het cursusmateriaal voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus bevalt me. Het duurt wel telkens een week vooraleer mijn huiswerk verbetert wordt, dit vind ik wel lang.

5/5
Make-up Artist + Bedrijfsbeheer

heel blij mee

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Je doet het volledig op eigen tempo, het indienen van de opdrachten verloopt zeer vlot en is zeer eenvoudig. De feedback is correct en zeer behulpzaam. Zeker aan te raden!

5/5

De producten zijn heel mooi en hangen heel mooi en schattig en geven je energie, energie en goede motivatie om te lezen terwijl je thuis bent waar en wanneer je wilt leren

4/5
Personal Trainer + Bedrijfsbeheer

Goede gestructureerde cursus, goed dat er taken worden verwacht en snel verbeterd!

5/5
Kunstgeschiedenis

De cursus kunstgeschiedenis die ik volg bevalt me ten zeerste qua inhoud maar ook voor de presentatie. Ik kijk steeds uit naar de evaluatie van mijn ingestuurde huiswerkopgaven die door mijn docente snel doorgestuurd wordt. De opgaven zijn zodanig dat een persoonlijke inbreng zich opdringt en bijdraagt tot een persoonlijke ontwikkeling, wat wel de bedoeling is van mijn deelname aan deze cursus.

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Heel tevreden over de inschrijvingsprocedure met correcte informatie over de cursus,stipte levering van de syllabus en tablet. Heel tevreden over de cursus zelf met nuttige en praktische topics. Als "gevorderde" al veel opgestoken qua grammatica en zinsbouw. Goede feedback van de docente en coach.

5/5
Dactylo

de typing master is zeer goed het was niet echt duidelijk hoe ik het huiswerk moest opsturen en heb daarvoor gebelt maar daar konden ze mij niet echt op antwoorden

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer leerrijke cursus over de verschillende soorten fotografie, zeker een aanrader

5/5
Dieren EHBO

Ik vind het een heel boeiende cursus. Ik vind mijn lerares *** ook top. Ze geeft veel tips en heel leerrijke commentaren. Ben zelfs al aan het denken als deze cursus gedaan is om nog 1 te doen. Leerstof is heel begrijpelijk uitgelegd. Een absolute aanrader !!!

5/5
Spaans voor Gevorderden

De lessen zijn overzichtelijk en goed gestructureerd. De oefeningen en het huiswerk vormen ook een grote meerwaarde. De luisteroefeningen zijn minder realistisch want tien keer trager dan het spreektempo van een gemiddelde Spanjaard.

5/5
Keyboard

Ben nu bij les 5 en vind het wel erg moeilijk, heb geen muziekachtergrond.

5/5
Kinderpsychologie

Je kan studeren op eigen tempo, dat is een groot voordeel! Ook krijg je telkens een volledige en duidelijke feedback van de lesgevers op de opdrachten die je indient. Top.

5/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Eerste leer ervaring online bevalt goed.

5/5
Office Management

Boeiende cursus, leert makkelijk aan, gebruiksvriendelijk, aangenaam in gebruik (zowel op papier als digitaal).

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

GRAAG NOG WAT MEER OEFENINGEN DIE JE VRIJWILLIG KAN MAKEN

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Er mag iets meer theorie gegeven worden en het contact met de begeleidende leerkracht mag makkelijker.

4/5
Thuiskapper

Ik had meer verwacht van de Dummy. Het haar is heel moeilijk te behandelen doordat deze heel veel slag/bekken heeft. Naar mijn persoonlijke mening is dit niet simpel als beginnende/lerende kapster. Voor de rest ben ik tevreden van de producten. Mvg

5/5
Engels voor Gevorderden

Ik volg de cursus Engels voor gevorderden. Ik ben verrast over wat ik in een heel korte tijdheb bijgeleerd. De lessen zijn aangenaam om te volgen, de grammatica is duidelijk en de woordenschat uitgebreid.De huistaken die ik indien worden met de grootste zorg nagekeken en verbeterd.De feedback en positieve waardering zijn een stimulans om vol te houden. Een echte aanrader voor iedereen die graag wat bijleert.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik zou graag willen dat we de leerkracht ook kunnen contacteren als we vragen hebben ook al dienen we op dat moment geen huiswerk in voor de rest is alles in orde

4/5
Excel 2019

Tot op heden valt de inhoud van de cursus goed mee. Het geheel is overzichtelijk en goed te begrijpen voor een leek in excel-toepassingen.

4/5
Eigen Webshop Starten

Ik vind de opleiding zeer professioneel en ben overtuigd dat deze gemakkelijk toe te passen is in de praktijk.

4/5
Latijn

de grammaticale uitleg is goed maar de titelbenaming is ietwat verwarrend,zeker wat betreft de werkwoorden,,vb,VTT,VVT dan wordt dat perfectum praesens en dat moeten we al vertalen alvorens we weten waarover het gaat,dat is verwarrend.

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

Het blijkt dat in Nederland meer oefendagen mogelijk zijn. Het zou fijn zijn als dat ook in België kan. Ik woon zelf net op de grens met Nederland een heb niet de mogelijkheid om dit in Nederland bij te wonen, ondanks dat ik dezelfde cursus volg

4/5
Zweeds voor Beginners

Het zijn korte overzichtelijke lessen. Ook fijn dat er info over het land en de inwoners wordt gegeven. Het zou nog beter zijn als er extra herhalingsoefeningen waren, daar heb ik persoonlijk wel nood aan. En eventueel af en toe overzichten van bepaalde thema's. Nu zitten sommige stukken erg verdeeld over de lessen en is het niet altijd eenvoudig een overzicht te hebben.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden van de cirsus, evenals van de begeleiding.

4/5
Bouwkunde

Voorlopig valt het zeer goed mee

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Je studiemateriaal word heel snel geleverd, je kan kiezen voor online studiebegeleiding en motivatie. Wanneer je huiswerk opstuurt of vragen hebt krijg je ook supersnel antwoord. Met andere woorden top thuisstudie 👍

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik ben enorm tevreden met de manier van werken met NHA. De taken worden snel en goed verbetert en de feedback die ik krijg is steeds opbouwend. Ik kreeg zelfs een herkansing voor een taak die minder goed was ! Na deze opleiding is de kans groot dat ik nog opleidingen ga volgen met NHA. Een echte aanrader !

4/5

De hoofdstukken zijn niet te groot, waardoor je nog het bos door de bomen ziet. De tekst is duidelijk en leesbaar. Er wordt heel snel gereageerd op ingediend huiswerk. Het nodigt uit om mee aan de slag te gaan.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Is wel even wennen, er wordt niet gestart met het alfabet of cijfers maar ineens met tekstn0 Zoals gezegd even wennen maar werpt zijn vruchten af.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het zeer actueel en gebruiksvriendelijk. Ook het tempo waarop men de leerstof kan instuderen is voor mij een fijn gegeven. De ondersteuning en verbetering van het huiswerk is prima.

4/5

Snelle levering, goede uitleg, leuke cursus, correcte docent!

5/5
Thuiskapper

Het is een heel leerrijke curcus. Ik had nooit gedacht dat dit ging lukken maar met NHA wel. De producten die ik heb gekregen werken goed. Ik ben echt heel blij.!!

4/5

Ik vindt het een goede cursus alleen spijtig dat je niets van praktijk te zien krijgt

4/5
Dierenverzorging

Goed en zeer duidelijk uitgelegd

5/5

Ik ben heel blij met de cursus en heel gemakkelijk van thuis uit en op je eigen tempo als ik ooit nog voor iets wil bij leren zal ik zekers niet twijfelen om terug contact met Nha toenemen

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

leuke bezigheid houdt mijn geest helder

4/5
Handletteren

Een overzichtelijke en duidelijke cursus. Leuk om feedback te ontvangen waarmee je echt aan de slag kan. Als handletter leek een echte aanrader.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Goede structuur Overzichtelijk Gepaste lespakketten met gevarieerde inhoud. Heel tevreden hierover

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is opbouwend. Alleen de leesverhalen zijn wat aan de saaie kant...

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een zeer leuke cursus. Als je helemaal geen kennis hebt van naaien, is het soms moeilijk uitgelegd. Het contact met de lesgever kan alleen als je een huisraad doorstuurt, dat is spijtig, soms handig om hulp te vragen. Een melding via mail krijgen als een cursist je een bericht stuurt, is ook handig, zo kan je elkaar sneller helpen. Maar dit zijn kleine details voor een super leuke cursus.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product de gel dan vind ik top omdat je die zowel voor acryl en gelnagels kan gebruiken.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel overzichtelijke methode! Tof dat je na elke les feedback krijgt.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Er is bijzonder goed over nagedacht hoe op de beste manier deze taalcursus kon worden opgebouwd. Men leert al vlug wat belangrijke basis-woorden/zinnen, om dan beetje bij beetje telkens wat dieper in de theorie te gaan. Elke les is heel bevattelijk, men leert de juiste uitspraak, en met elke les ook wat grammaticale regels, die heel verstaanbaar worden uitgelegd. Topcursus!

5/5
Doorstroomopleiding Frans voor Gevorderden

De lessen zitten goed in elkaar, dagdagelijkse onderwerpen met steeds een herhaling in de oefeningen van voorgaande lessen

4/5
Spaans voor Beginners

Bij aankomst van de cursus is het effen schrikken door de hoeveelheid, lichte paniek maar na kennisname terug hoop. Wat wel ontbreekt is soms de vertaling bij de voorbeelden en dit kost eigenlijk tijd bij het opzoeken (woordenboek). Verder leuke cursus waarvan ik probeer veel te onthouden (moeilijk).

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

I ben buitenlander (Duitse) en voor mij is het de ideale cursus om mijn Nederlands te vestigen. Ook tijdens corona de beste manier om een taal te studeren. De leerkracht geeft snel feedback terug en is heel vriendelijk. Ben heel overtuigt van NHA en dit zal niet mijn laatste cursus zijn :)

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is echt top en ik wordt enorm goed begleid enkel het materiaal vindt ik zelf wat minder van kwaliteit.

5/5
Frans voor Gevorderden

De lessen zijn opbouwend ingedeeld, dit maakt het zelf studeren gemakkelijker. Dankzij de begeleiding die we krijgen en de controle op het einde van de lessen, boek je sneller voorruit gang.

5/5
Kindercoach

goede/uitgebreide theorie, goede cases/voorbeelden, plaza zeer overzichtelijk/handig

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Cursus zit goed in mekaar,. Duurt te kang eer verbeteringen gedaan zijn.

5/5
Alles over de Hond

Deze cursus is duidelijk en begrijpbaar. Kan voor iedereen die hierover kennis wil vergaren dienen. Met de duidelijke opbouw is voorkennis niet nodig.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tot nu toe blijkt de cursus zeer interessant. Heel toegankelijk. De communicatie verloopt niet echt vlot met NHA zelf, maar okee.

5/5
Alles over de Hond

De lessen zijn kort, overzichtelijk geschreven. Er is in de vraagstelling ook ruimte voorzien van je eigen mening en gedachten wat de huistaken wel boeiend maakt.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het super manier om te studeren. Dankzij jullie heb ik toch een kans een diploma te halen zonder dat mijn gezin of werk er onder lijd

4/5
Office Management

Duidelijke cursus

4/5
Boekhouden Basiskennis

Het wordt goed uitgelegd

5/5
Nagelstyling met Gel

Zeer tevreden van nha

4/5
Personal Trainer

Het is een leerrijke cursus en is heel professioneel. Huiswerk is meestal wat moeilijker en er wordt van je verwacht om op het internet te gaan zoeken wat natuurlijk veel tijd vraagt maar zo kan je het makkelijker onthouden en het vergroot je algemene kennis.

4/5
Thuiskapper

Thuisstudie op eigen tempo vind ik prima. De praktijk zou ik toch liever fysiek zien om bijgestuurd te worden dan dit na te doen via filmpjes. Wanneer je iemand fysiek ziet kan je die persoon ook beter begeleiden en bijsturen met tips dan via mail.

5/5
AutoCAD

Correcte levering van het studiemateriaal. Uitgebreide feedback op je huiswerk.

5/5
Frans voor Beginners

Zeer tevreden

4/5
Office 365 voor Windows

Geen commentaar

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

mooi verzorgde cursus met een toffe starterskit maar de hoeveelheden zijn niet altijd genoeg om de cursus te doorlopen alsook niet alle materialen zijn aanwezig

4/5
Zweeds voor Beginners

Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!

4/5
Bedrijfspsychologie

Zeer interessante cursus. Maar wel wat discipline nodig om er steeds mee bezig te blijven.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Vind de bundel redelijk duur omdat je vrij weinig uitleg krijgt als de bundel ingewikkeld word

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Hallo! Dit is al de derde of vierde cursus die ik bij jullie volg. En ook over deze cursus ben ik weeral zeer tevreden! Never change a winning team!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

4/5

Ik ben zeer tevreden over het prodcut enkel dat de cursussen eens zouden moeten geupdate worden naar nieuwere versies want sommige software is nog van een aantal jaren geleden en is niet meer hetzelfde als toen.

5/5
Kindercoach

Inspirerende lessen, goede coaching en feedback van leraars, ook genoeg ondersteuning en geen druk

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden met de professionaliteit van de cursus en het materiaal. Ik had enkel graag audio opnames gehad voor nieuwe woorden en de onderdelen rond uitspraak. In het begin is dit uitstekend maar vanaf later delen is dit niet mee het geval en dan sukkel ik soms wel met de uitspraak. Ook de leerkracht, uitstekend !

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik heb nog maar ***% van de opleiding afgewerkt en ze voldoet werkelijk aan mijn verwachtingen! Ook reeds 5 taken digitaal verzonden en onmiddellijk feedback gekregen van de leraar.

5/5
Office 2019

mooie, volledig overzicht van Office. goede opsplitsing van de cursus zodat het mooie, hapklare delen worden en de cursisit gemotiveerd blijft.

3/5
Ontwikkelingspsychologie

Meer werken in puntjes, kort en duidelijk samengevat in de plaats van volle zinnen/teksten. De examen resultaten sneller dan 3 weken laten opsturen.

4/5
Haken

Het is heel leuk om zoveel verschillende dingen te haken. Echt wat uitdaging. Het enige nadeel vind ik, dat je per les maar 1x iets kan vragen. Dus je moet al een aantal keer iets geprobeerd hebben vooraleer je een vraag kunt stellen. Verder heel leuk!

5/5
Taarten Maken

Heb de taarten maken cursus genomen is heel leerrijk en dankzij de cursus weet ik veel meer dan ik ervoor wist

5/5
Administratief Bediende

De cursus is heel duidelijke het studeren is vlotjes te combineren met werken.

3/5
Allround Coach

De cursus zelf is goed, in het begin miste ik wat structuur en duidelijkheid, maar de leerkracht heeft dit even aangegeven. ***

5/5
Dierenverzorging

Ik volg nu voor de eerste keer een cursus bij NHA en ik ben daar heel tevreden van. Ik volg de cursus dierenverzorging. Ik ben ook heel blij dat ik dit van thuis uit kan doen en dat ik kan kiezen hoe ik alles indeel. Mijn docent is ook top en controleerd zoals het hoort en op tijd al het huiswerk. En natuurlijk is het ook heel leuk dat je een welkomst cadeau mag uitkiezen. Dus ik ben over heel de lijn heel tevreden over mijn cursus die ik heel interessant vind.

5/5
Office 365 voor Windows

Zeer duidelijke cursus. Geeft een grondige basis aan alle aspecten van office 365. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeer tevreden over de producten die al geleverd zijn

5/5
Loopbaancoach

Tot op heden zeer tevreden van de manier van werken

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Snelle levering van leerstof materialen. Soms merk ik wel dat de leerstof niet altijd up to date is maar de leerkracht geeft wel voldoende uitleg bij het indienen van huiswerk.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze en de studiebegeleiding van NHA. Huiswerk wordt snel nagekeken, de digitale leeromgeving is erg duidelijk en praktisch ingedeeld en de daarnaast papieren cursus is makkelijk en compleet. Als ik dan een verbeterpunt zou moeten geven is het dat je buiten het insturen van het huiswerk ook contact kunt opnemen met een docent.

5/5
Dierenverzorging

Duidelijk cursusmateriaal

4/5
Hondentrimmen

De cursus is heel overzichtelijk. Eventueel iets meer foto's. Sommige zijn niet heel erg duidelijk.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben momenteel bezig aan les 6. Tot nu toe een zeer interessante cursus met uitdagende oefeningen en huiswerkopdrachten waarbij je toch wel jouw creativiteit zijn werk moet laten doen. De huiswerkopdrachten worden ook altijd zeer snel nagekeken door de docente en ze geeft ook goede opmerkingen waar je dan weer op kan verderoefenen om jezelf te verbeteren!

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus zit goed ineen. De indeling zit goed en ik heb al veel bijgeleerd. Ik kijk al uit naar de komende lessen.

4/5
Dierenverzorging

Er mag nog een revisie gebeuren, nog mankementen in tekst, opbouw en layout. Voor het overige prima leerstof.

4/5

Over het algemeen zit de opleiding goed in elkaar. Er wordt veel eigen initiatief gevraagd door o te zoeken en dat is prima.

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik vind de uitleg heel duidelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken, dus je moet niet te lang wachten op resultaat. Wel : ik volg digitale fotografie en bewerking en jullie gebruiken alleen photoshop elements. Misschien uitbreiden naar photoshop CC aangezien dit toch vollediger is en de manier van bewerken voor enig zoekwerk van mijn kant zorgt.

4/5
Beleggen voor Beginners

Proper, maar zeer zakelijk (wat bij beleggen wel goed is)

4/5
Office 2019

De cursus is goed lees- en leerbaar. Zeer begrijpelijk uitgelegd. Met persoonlijke begeleiding vind ik de prijsmeerwaarde niet waard. Alleen voor een eventueel diploma moet je dit wel erbij nemen. Ik zou indien ik dit nodig heb graag iemand willen bereiken om een duidelijk antwoord te krijgen.Nu moet je de volgende les al doornemen om een eventuele vraag te stellen.Maar wat als je toch nog iets niet verstaat? Ik vind dat je altijd ergens een vraag zou moeten kunnen stellen en niet alleen bij het afgeven van een test. Persoonlijke begeleiding begrijp ik hier dus niet echt. Ik heb mijn cursus nu bijna gedaan en heb mijn gratis cadeau nog niet mogen ontvangen.

4/5
Autotechniek

ik ben er nog maar net mee begonnen ,en het is goed in elkaar gezet en heel erg duidelijk. het enige wat ik vind wat er onderbreekt en dat is beeld materiaal om bepaalde werkingen te kunnen zien , waardoor het beter is om er begrip in te krijgen. Met beeld materiaal begrijp je het wat makkelijker en indien nodig vaker terug kan zien ( bv. de werking van een motor ) enz. Het zou dus makkelijk zijn als je het op de site van de bijbehorende les kan vinden.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben heel tevreden over de cursus fotografie en beeldbewerking, Ik heb onlangs mijn eerste opdrachten doorgestuurd. Het was heel snel verbeterd en de commentaar die ik terug kreeg was super vriendelijk en lovend! Er zijn eigenlijk nog een hele boel van jullie cursussen die me echt wel interessant lijken. Het materiaal wordt ook steeds proper geleverd. Krijg ik een nieuw deel aan, wil ik er gelijk invliegen om te zien wat er nog komt. Kortom ik ben meer als tevreden over de cursus!

4/5
Astrologie

De cursus die ik volg is zeer interessant, maar vraagt m.i. toch iets meer aandacht en opzoekingswerk dan enkel wat in de cursus zelf wordt meegegeven teneinde het huiswerk te kunnen maken. Maar op zich is dit niet negatief: bijleren en ervaring opdoen is immers de en mijn bedoeling. Wel even moeten zoeken hoe een huiswerk digitaal in te brengen en door te sturen naar de docent. Interessant is wel, al had ik het niet nodig, de mogelijkheid dat het verstuurde werk nog kan aangepast worden zolang deze niet is nagekeken door de docent. Alhoewel de docent ruime tijd krijgt om het opgestuurde huiswerk mer commentaren na te kijken was ik blij verrast dat de resultaten zeer snel terug binnenkwamen!

5/5
Hovenier

tevreden

5/5
Taarten Maken

De opleiding taarten maken vind ik super! We leren de basis voor taarten te maken en te decoreren. Alles is goed uitgelegd. Moet geen ervaring hebben om deze te doen. Ik raad het zeker aan!

3/5
Make-up Artist

Heb in het verleden nog cursussen gevolgd en steeds tevreden. Eigenlijk zou het fijn zijn als je een cursus volgt te weten wat je ongeveer nog moet uitgeven. Vind het best vervelend. Ik ben aan les 2 en zal al veel moeten investeren. Maakt mij bang voor wat nog komen zal dus twijfel nu.

4/5
Klinische Psychologie

Hele interessante cursus, vlotte verbetering.

5/5
Boekhouden Basiskennis

duidelijke cursus met goede voorbeelden en een goede coach.

5/5
Budgetcoach

Opvolging door de leraar is uitstekend,cursus is goed ingedeeld

4/5
Apps Maken

Het spijtige is dat leerkracht verdween en inneens vervangen werd, als je belt naar de klanten dienst zijn er mensen bij die verkeerde antwoorden geven... best een tweede keer bellen en een andere persoon spreken..

5/5
Loopbaancoach

Bij deze wil ik bevestigen dat de cursus volledig aan mijn verwachtingen voldoet .u hebt er een tevreden klant bij .ook al heb ik maar 2/3 van deze cursus gedaan toch was ik al aan het kijken naar een volgende .enkel de beloofde tablet is nog niet aan gekomen maar die hoop ik ooit wel eens te mogen ontvangen .mvg ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

uitstekend product heel aangenaam om er mee te oefenen

5/5
Dieren EHBO

Geen voorkennis nodig om aan deze cursus te beginnen. Eenvoudig geschreven. Mooi opgebouwd. Blij deze cursus gevonden te hebben!

5/5

Verzorgd, volledig, duidelijk. Enkel het terug zenden van huiswerk per post loopt niet vlot, na 5 huiswerken opgestuurd te hebben per post nog geen enkele retour gehad.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel goede cursus, en een super goede begeleiding ook. Materialen pakket is oon tip top

4/5
Autotechniek

Doet wat het beloofde te doen, namelijk een basis inleiding geven tot de automechanica.

5/5
Dierenartsassistent

Een zeer interessant opleiding ! Goed beschreven , en duidelijk voor iedereen met of zonder ervaring

5/5
Administratief Bediende

Ik vind het een zeer boeiende cursus. Alles staat duidelijk vermeld, dit leert gemakkelijk. Ook het huiswerk indienen gaat makkelijk en vlot. Zeer tevreden over NHA!

4/5
Hovenier

Minder geschiedenis, meer over planten.

5/5
Dierenverzorging

Leuke aantrekkelijke cursus boordevol interessante onderwerpen

5/5
Kindercoach

Het is een heel interessante cursus. De feedback van de docent komt redelijk vlot en is opbouwende feedback.

4/5
Life Coach

Heel tevreden van de werking!

5/5
Nagelstyling met Gel

Super leuk, interessante cursus. De gellak die aangeraden word is ook top, vergeleken met een ander merk dat ik cadeau gekregen heb. Ik ben ***, ietsje moeilijker om alles direct theoretisch te kennen. Maar ik ga er voor! En ben best een beetje fier op mezelf dat ik het aandurf. Als ik mijn examen in de toekomst kan vieren, begin ik direct met een cursus pedicure. Jullie zijn een AANRADER.

4/5
Spaans voor Beginners

Zeer leuke en aangename cursus, alles is goed uitgelegd en gemakkelijk te begrijpen... vermits ik een cursus met docent heb is het ook zeer fijn voor als je toch een vraag hebt of eventjes vastzit met de leerstof je meer uitleg kan vragen ;)

4/5
Taarten Maken

Zeer tevreden over het feit dat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt leren. Ook de cursus is zeer leerrijk. Ik heb lang getwijfeld om de cursus te kopen en ben zeer blij dat ik dit gedaan heb.

4/5
Thuiskapper

Een goeie en duidelijke studie, zeker een aanrader 👍

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijk cursus en hulp indien nodig...

4/5
Dierenverzorging

De curcus is erg duidelijk, alleen vind ik het moeilijk om in rechtstreeks contact te komen met de leraar. Ook als je een taak opstuurt, kan je een opmerking bijplaatsen van max .. letters, dit is veel te weinig om deftig een vraag te stellen + wordt deze opmerking niet altijd gelezen door de leraar, wat het dus moeilijk maakt. Ik heb na een paar keer proberen uiteindelijk mijn vragen telkens maar bij in mijn huiswerk bijgevoegd.

5/5
Office 2019

Duidelijke cursus, snelle verbetering van ingeleverde huistaken. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

4/5
Elektronica voor Beginners

De lessen zijn goed opgedeeld in niet te grote hoofdstukken, dat maakt het overzichtelijk en makkelijk in te plannen.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de duidelijke structuur van elke les en vooral de audiofragmenten zijn super. Zo kan je gewoon worden aan de uitspraak.

4/5
Projectmanagement

Een duidelijk opgebouwd lesprogramma en het huiswerk wordt tot nu toe snel nagekeken

4/5
Bouwkunde

Heel professionele cursus, website en begeleiding!

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel tevreden! Had cursus genomen om alles wat op te frissen en voldoet volkomen aan de verwachtingen.

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel tevreden!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Goede cursus, geeft de essentie van loonadministratie en sociale wetgeving neer. Aangename leeromgeving.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik heb al enige naai ervaring, maar wil deze vervolmaken en ik denk dat deze cursus daar wel geschikt voor is, ik vind het alleen een beetje spijtig dat er geen filmpjes van sommige technieken zijn zoals bij mijn nagelstyling cursus van Nha, ik sta ook al verder dan de cursus en nu moet ik wachten tot ik het volgende deel ontvang, voor het overige vind ik het ok. Duidelijke uitleg en de cursus nog eens thuisgestuurd, wat ik ook heel belangrijk vind.

4/5

Sommige huiswerkopdrachten vindt ik soms wat moeilijk gesteld. Verder is het een onwijs leerzame studie. Ik heb er echt plezier aan om te leren.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind dit een opleiding die leuk is maar soms heb ik het gevoel dat je wel al moet kunnen naaien. Dus ik vind dit niet echt voor beginnende naaisters. Een hele vriendelijke lerares. Goeie opvolging.

4/5
Office 2019

Zeer duidelijke en toegankelijke cursus. Ook al was ik al wat bekend met de basics van de meeste office programma’s (2007 en ouder), toch leer ik bij elke les nog nieuwe dingen bij. De docent staat open voor vragen en/of opmerkingen en dit bevordert het leerproces nog meer. Ben heel tevreden.

4/5
Bloemist

I really enjoy it

4/5
Office 2019

Duidelijke en overzichtelijke informatie Snel reactie wanneer he huiswerk indient Online platform plaza werkt prima

3/5
Dierenverzorging

Momenteel aan les 3. Maar hoofdstuk katten vond ik langdradig en zonder alinea's tussen wat irritant. Misschien daaraan werken aub. Wel leerrijk

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is heel duidelijk en goed opgebouwd. Ik heb begeleiding bij gevraagd. Geb huiswerk opgestuurd, samen met een gefrankeerde enveloppe, maar de resultaten werden digitaal teruggestuurd. Ik ben dus 2 postzegels kwijt, dat vind ik minder. voor de rest alles ok

5/5
Kunstgeschiedenis

Het betreft de eerste cursus die ik via nha volg en daarvan heb ik nu 2/3 gelezen. Zoals u aan mijn beoordeling kan zien, ben ik erg tevreden over deze cursus kunstgeschiedenis. De inhoud is goed goed gestructureerd in 30 lessen en de leerstof is uitstekend uitgelegd. Over de inhoud is erg goed nagedacht: er wordt niet te veel en niet te weinig, maar net genoeg leerstof aangeboden. Prima gedaan!

5/5
Dating Coach

Ben heel tevreden met deze cursus en alles wordt heel goed uitgelegd en alles wordt heel goed vermeld hoe je aan uwe cursus begint en wat van u verwachtwordt . Met vriendelijke groeten

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik heb zelf eerst en jaar of 5 gewacht om en cursus te nemen.Ik was niet zeker van deze pagina of het zomaar kon . Ook en kijkje gaan nemen in de winkel in Antwerpen .En dan uiteindelijk via de VDAB een cursus willen doen bleekt dat het goedkoper via deze weg .dus niet twijfelen gewoon doen .ook zijn de mensen hier achter zeer vriendelijk dank jullie wel hier voor .

5/5
Marketing en PR

Zeer uitgebreid lessenpakket, goed uitgelegd met goede voorbeelden. Nu heb ik het wat moeilijker me te concentreren met de kinderen in huis daarom is het aangenaam dat er geen druk op u word gelegd.

5/5
Personal Trainer

Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

prima lesmateriaal

5/5
Dierenartsassistent

zeer goede en duidelijke cursus met goede verwijzingen naar bv filmpjes het zou beter zijn dat je tussendoor ook vragen naar je leerkracht kan sturen ipv enkel bij je huiswerk

5/5
Verzorgende

De cursus is zeer duidelijk. Aangenaam om te lezen en te leren. De huistaken worden snel verbeterd. Je kan echt studeren en huistaken maken wanneer het past. Heel makkelijk zoals nu met heel de crisis. Kan je even op pauze zetten en weer starten wanneer het past. Geen stress . Luxe dus.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Goed voor beginnende schrijvers - gedetailleerd- lale info die je nodig hebt.

4/5
Budgetcoach

Ik vind de cursus budgetcoach zeer interessant. De cursus kan wel eens een update gebruiken. Er wordt vaak verwezen naar krantenartikels en onderzoeken vanuit de jaren 2008-2010. Ik had toch graag wat recentere artikels gezien. Ik ben nog maar pas enkele maanden gestart. De cursus en het platform zijn toegankelijk, leuk dat je contact kan opnemen met studiegenoten. Huiswerk kan iets sneller verbeterd worden. Ik mis soms ook wat feedback van de docent.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid.

5/5
Hondentrimmen

Ik heb de cursus hondentrimmen gekocht. Zeer overzichtelijke cursus. En aangenaam om te leren. Enkel vind ik het spijtig dat ik via jullie instelling geen stageplaats kan krijgen. Want de praktische oefeningen, als huistaak, vereisen toch wel professionele begeleiding.

5/5
Life Coach

De cursus is heel duidelijk uitgelegd maar toch ook niet te simpel. Er staan veel oefeningen in en die vragen soms veel tijd en moeite, evenals het huiswerk maar ze zijn wel heel nuttig en hierna heb ik ook het gevoel dat ik de leerstof van die les beheers. Ik ben bezig met les 3 van 16 dus heel veel kan ik nog niet zeggen, maar de opbouw is logisch en de gegeven informatie is nuttig en interessant. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Bedankt NHA!!

5/5
Gewichtsconsulent

De cursus is goed geformuleerd met duidelijke voorbeelden en goede oefen/huiswerktaken. Het lesmateriaal werd snel geleverd en is onmiddelijk online beschikbaar na betaling.

5/5
Portugees voor Gevorderden

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik ben echt fan! Het enige wat soms vreemd klinkt zijn de audios omdat ik vergelijk met de Braziliaanse taal maar dat kan een persoonlijk idee zijn

5/5
Fitness Trainer

Duidelijke cursus, snel antwoord docenten en klantenservice

4/5
Tekenen en Schilderen

De feedback vind ik wel goed maar misschien op dit ogenblik iets te oppervlakkig. Waarschijnlijk is deze fase in de cursus nog te vroeg om dieper in te gaan op details waar ik moet op letten, het zal waarschijnlijk wel verbeteren naar mate de cursus vordert.

5/5

vlot uitgelegd in de cursus, makkelijk te begrijpen voor een beginneling

4/5
Medisch Secretaresse

Super. Leuk. Eens je begint kun je niet meer stoppen. Heel leerzaam.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Rap feedback Goede uitleg

5/5
Handletteren

Ik heb de cursus handletteren afgerond en ben net begonnen met de cursus illustratief tekenen. Beide cursussen zitten heel goed in mekaar. Ze zijn duidelijk en leerrijk. Ook de docenten geven genoeg tips en feedback waardoor je beter aan de slag kan gaan en waaruit je kan leren. Ook het materiaal is heel snel aanwezig en je kan met de kleinste middelen meteen aan de slag. Ik ben heel tevreden met NHA!

4/5
Word 2016

Volkomen tevreden met de cursus Word, misschien wat meer technische uitleg i.v.m het instellen Van het programma

3/5
Bouwkunde

Ik werk nu al bijna 30 jaar in de bouw en als de cursus moet vergelijken moet de praktijk, stel ik mij toch de vraag bij enkele lessen die ik al heb doorgenomen. Ook bij de huisopdrachten die er worden gesteld vindt ik soms niet realistisch. Dat is mijn mening

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vind het studie materiaal heel goed en erg leerzaam ik ben hier heel te vreden over

5/5
Yoga

Het is heel leuk,op je eigen tempo ,als je vragen hebt krijg je direct antwoord

4/5

Duidelijk, overzichtelijk, gaat vlot vooruit voor een beginneling

4/5
Handletteren

Cursus wordt op tijd geleverd, duidelijke uitleg, huiswerk wordt op tijd gecontroleerd

4/5
Aquarelleren

Bijgeleverd materiaal is miniem

4/5
Visagie Basiscursus

De cursussen van nha zijn altijd dik in orde. Ik heb reeds verschillende cursussen gedaan en telkens heb ik ervaren hoe professioneel alles is opgevat.Een zeer goede structuur ook in opbouw van de cursus.

5/5
Bedrijfsbeheer

Het was een fijne ervaring, een aanrader als je het op je eigen tempo wilt dóen!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans voor beginners en gevorderden . Ik zou zeker NHA aanbevelen bij vrienden en of kennissen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het is een voordeel de verschillende dialogen steeds weer te kunnen beluisteren. De lessenreeks lijkt mij goed opgebouwd.

5/5
Make-up Artist

*****

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijke cursus met een logische opbouw! Sommige dingen had ik graag iets dieper beschreven gezien, maar snap ook dat dat niet altijd mogelijk is.

4/5
Astrologie

Duidelijke cursus, duidelijke opbouw Huiswerk wordt vlug verbeterd met waar nodig feedback

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus, soms wat moeilijk uitgelegd Opdrachten worden vlug verbeterd, met meestal een uitgebreide feedback waardoor je weer verder bijleert

4/5
Antiek en Oude Kunst

Heerlijk op eigen tempo boeiende leerstof verwerken ! De cursus antiek en oude kunst leert vooral een aantal inzichten aan die je op alle kunstobjecten kan toepassen. Net wat ik zocht !

5/5
Nagelstyling met Gel

Heel duidelijke uitleg. Goede foto's. Snelle opvolging.

5/5

Zeer duidelijk cursus. leuke combinatie van online en fysieke cursus om flexibel te kunnen studeren. Goede en duidelijk feedback op taken en vragen.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik ben nog maar even bezig maar de cursus bevalt mij goed. Juist denk ik dat 1 hoofdstuk per week leren wel wat veel is in combinatie met werk/huishouden; dit zal me nooit lukken.

4/5
Autotechniek

De cursus is geschreven in duidelijke taal. Met voldoende voorbeelden en afbeeldingen. De Plaza is vlot toegankelijk en eenvoudig maar handig in gebruik. De verbeteringen van de huiswerken worden binnen een korte termijn gegeven met duidelijke commentaar bij de opmerkingen.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is erg volledig en duidelijk. In de cursus komen verschillende thema's aan bod en dit is handig voor verdere uitbereidingen.

4/5

Heel interessante cursus maar ( naar mijn mening) er zou toch over bepaalde onderwerpen wat meer uitleg over mogen instaan. Voor de rest een aanrader. Leert vlot.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het geleverde materiaal is netjes verzorgd en gebruiksvriendelijk.

5/5
Dierenverzorging

De Cursus is duidelijk , en overzichtelijk doch niet alle vragen zijn terug te vinden in de cursus . Dus wat opzoek werk is vereist. Ik heb gekozen voor een opleiding met begeleiding maar ik heb na een week nog niets gehoord van mijn begeleidster na het insturen van mijn eerste test .

5/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot.

4/5
Fotografie

Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt.

4/5
WordPress

Mogelijke communicatie met docent is veel te moeilijk. Je zou rechtstreeks met de docent moeten kunnen communiceren. Het is niet nodig om om onmiddellijk een antwoord te krijgen (termijnen respecteren). Als je ergens een technisch probleem hebt kan je nu enkel communiceren via huiswerk... Rechtstreeks mailen via een NHA-e-mail adres van de docent zou een verbetering zijn.

5/5
Frans voor Gevorderden

heel goede cursus mijn frans is serieus vooruit gegaan

3/5
Spaans voor Beginners

De onderwerpen van de lessen zijn goed opgebouwd, maar ik mis persoonlijk wat meer uitleg rond de grammatica: vervoegingen van werkwoorden, zinsbouw, gebruik van voorzetsels, etc. Ik vind het ook niet handig dat je geen tekst kan selecteren om te kopiëren/plakken, ik zou dit willen gebruiken om alle woordjes in 1 document te hebben, dat zou nuttig zijn om de woorden te leren. De geluidsfragmenten zijn wel erg handig en ook de huiswerktaken zijn nuttig.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ben heel tevreden over de cursus. Het zou leuk zijn mochten er ook filmpjes zijn over bepaalde technieken. Het 'zien' doen is vaak duidelijker dan de geschreven uitleg.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot het punt waar ik ben gekomen is alles dik in orde.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben nog maar enkele weken met de cursus begonnen. Tot hiertoe is alles nog vrij duidelijk en heb ik nog geen vragen of hulp nodig gehad.

5/5
Budgetcoach

De beste

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Voor mij werkt deze methode. De geluidsbestanden zijn een groot pluspunt. De huiswerkbegeleiding is een extra motivatie.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Ik vind het een fijne leerrijke opleiding. Ik heb vooral veel plezier met het maken van de opdrachten. Deze worden beoordeeld door je persoonlijke docent. Al denk ik dat ze nogal gul zijn bij het geven van punten. 😉

4/5
Taarten Maken

Alles in orde

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede samenstelling van de cursus. Tot nu toe heb ik als enig negatief punt de geluidsbanden. De geluidsbanden stoppen soms en dan moet men alles afsluiten om terug te proberen. Wat vervelend. Groeten, ***

5/5
Engels voor Gevorderden

De cursus is zeer goed uitgelegd en de verbeteringen van de leerkracht zijn zeer volledig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben tevreden over mijn cursus.

5/5
Vastgoedbediende

Alles heel goed uitgelegd in verstaanbare taal

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Cursus zit heel duidelijk in elkaar, mooi opgebouwd. Alles wordt goed uitgelegd. Oefeningen zijn moeilijker dan de cursus, maar wel heel leerzaam.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ben zeer tevreden over de producten. Ze houden goed en zijn stevig

5/5
Spaans voor Beginners

Alle beloftes worden heel goed nagekomen. Ook de opmerkingen bij de huistaken zijn heel professioneel. Bovendien een super begeleiding. Beter kan niet!

5/5
Positieve Psychologie

Heel tevreden met de inhoud en de mogelijkheid tot betaling. Goede stiptheid van verbetering ook.

4/5
Taarten Maken

Een zeer fijne en toegankelijke cursus. Leuke verrassing erbij met behoorlijk wat toebehoren, welke handig zijn doorheen de cursus. Aangename begeleiding! Goede feedback met extra verdieping en uitdagingen.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Product is goed. Maar juist spijtig dat je niet veel hulp hebt. Als je vragen hebt bij een hoofdstuk.

3/5
Sport & Voeding

Ik vind de cursus wel interessant maar er komt zeer veel herhaling in. De laatste hoofdstukken waarin verschillende sporten worden besproken (duur-kracht-team-...) brengen eigenlijk niets nieuws meer aan. Voor mij had de cursus misschien iets nuttiger geweest, indien nog meer casussen en voorbeelden van dagmenu's werden weergegeven. In de cursus wordt heel vaak gesproken over de porties eiwitten van 20g. Nu las ik elders dat dit volledig achterhaald is. Uiteraard stel ik me dan de vraag hoe up to date deze cursus is. In de cursus is er nergens sprake van dat er twijfels over deze gegevens.

4/5
Personeelszaken Basiskennis

Alles is duidelijk omschreven ... de boeken waren er op tijd. Enkel mijn geschenk wat ik mocht kiezen is nog steeds niet aangekomen.

5/5
Kindercoach

En enorm inspirerende cursus waarbij je ook aan zelfreflectie doet. De huiswerkopgaven zijn wel wat denk werk maar zeker wel haalbaar. De cursus zelf is mooi gestructureerd en handig in gebruik. Zeer professioneel!

4/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Het product zelf is zeer goed. De geluidsfragmenten zijn zeer hulpvol. Enkel de verbeteringen van het huiswerk kunnen beter. Je krijgt een cijfer op 10 zonder echt veel uitleg

5/5
Frans voor Beginners

Ik vind de cursus top en ontzie het mezelf nooit om er in te kijken! Ik beveel NHA zeker aan iedereen aan! Mvg Ineke

5/5
Boekhouden Basiskennis

Alles wordt op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Sommige punten zijn wel wat achterhaald daar er veel digitaal gebeurd.

5/5

Leerstof is eenvoudig neergeschreven en daardoor voor iedereen toegankelijk om te leren. Het is boeiend en sluit aan bij mijn job.

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

duidelijke leerstof, enkel de richtlijnen naar het huiswerk toe kan beter.

4/5
Taarten Maken

Mijn product taarten maken bevalt mij enorm, je kan op eigen tempo leren en dit rustig thuis. Je moet natuurlijk zelf de motivatie hebben om deze lessen aandachtig te volgen en aan te werken. Ik zelf ben er voor en ben bereid om nog cursussen in de toekomst te volgen.

5/5
Frans voor Gevorderden

de cursus is logisch opgebouwd. voor gevorderden lijken de beginlessen iets te eenvoudig.

5/5
Nagelstyling met Gel

Een enorme aanrader voor thuisscholing op eigentempo vragen worden ook zo rap mogelijk beantwoord

4/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Het is allemaal zeer mooi uitgelegd.

3/5
Elektrotechniek

Het is leuk om op deze wijze te leren. Het is enkel wat moeilijk wanneer je iets niet begrijpt of vragen hebt je niet snel met je docent in contact kunt komen.

5/5
Administratief Bediende

Dankzij NHA heb ik de kans kunnen nemen om de studie administratief bediende te kunnen starten.

5/5
Illustratief Tekenen

Goed gestructureerde, duidelijke en interessante cursus. Boeiende en grensverleggende huiswerk taken. Snelle en accurate feedback van docent. Ik ben fan!

4/5
Frans voor Beginners

Ik vind het een heel leuk pakket: fijn dat je in stukjes kan afbetalen, dat je begeleiding kan nemen en dat je cursussen in stukken aankomen. De cursus Frans voor beginners vind ik alleen een beetje gek opgesteld. Ik vind het vreemde thema's waardoor ik basisgesprekken nog niet echt beheers. Hier zit waarschijnlijk een reden achter. Voor de rest is het een hele fijne cursus met goede begeleiding.

5/5
Windows 10

Ik heb er lang over getwijfeld over het volgen van deze cursus op deze manier , maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan en heb ik er nog geen moment spijt van. Een groot pluspunt is dat je huiswerk kunt toesturen en dat dit door een docent wordt nagekeken . Zo heb je een externe controle of je effectief goed bezig bent en waar nodig is bij te sturen.

4/5
Verzorgende

Evenueel stage koppelen aan opleiding

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

het is een hebby wat moet men anders in de winter

5/5
Spaans voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans die ik heb aangekocht. Ik kan op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb, studeren. De cursus is ook heel duidelijk. De voorgelezen teksten en woorden zijn heel gemakkelijk te volgen. Het is bijna alsof je in de klas zit. Het zet je aan om deze teksten luidop mee te zeggen, waardoor je constant bezig bent met de uitspraak. Alles staat heel goed uitgelegd en veel woorden worden heel dikwijls herhaald in verschillende lessen. Zo bouw je jouw kennis geleidelijk aan op. Kortom, aangenaam verrast van deze cursus!

4/5
Italiaans voor Beginners

De cursus is overzichtelijk, en het leuke is dat je evengoed kan studeren met de pc, als in de cursus zelf. Ook de app met de oefeningen is zeer leuk om te doen.

5/5
Administratief Bediende

Ik volg deze opleiding tijdens mijn normale job en vindt het dan ook zeer interessant dat je deze kan volgen op de tijdstippen dat het voor jezelf uitkomt. Cursus is misschien wel aan een opfrissing nodig. Maar het staat er wel duidelijk in uitgelegd.

4/5
Budgetcoach

Momenteel ben ik nog maar aan les 7 van de 20 lessen, maar ik vind dat er een totaalbeeld gegeven wordt van de verschillende aspecten van de budgetcoach.

5/5
Office 2019

De cursus die ik bij NHA volg is zeer boeiend wat me zeker aanspreekt is de cursus met docent. Zo ben ik extra gemotiveerd om goede resultaten te bekomen. Een echte aanrader!!

4/5
Russisch voor Beginners

Met het cyrillisch schrift en de bijzondere klemtonen zijn de goede geluidsfragmenten een handig hulpmiddel. De afgedrukte voorbeelden (tickets etc) zijn onscherp waardoor het ontcijferen (nog) moeilijk(er) is.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

ik ben nog maar aan de tweede les. Het lijkt me allemaal duidelijk. En ik ben stilaan op gang aan 't komen. Kom binnen enkele maanden nog eens om mijn indruk vragen.

5/5
Office 2019

Ben heel tevreden sowieso over NHA, ben nu een derde cursus aan het doen, en alles is heel duidelijk, op eigen tempo en constructief op gebouwd. Mijn nummer één voor online cursussen. Groetjes ***

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste. Het is de 1ste keer dat ik les volg via jullie organisatie. Ben ook nog niet lang bezig maar toch heb ik al een positief gevoel. Ik vind het leuk om te doen. Het is degelijk uitgelegd. Misschien een kleine opmerking voor de praktische zaken is het misschien wel interessant een filmpje op de site te plaatsen zodat we het ook kunnen zien. Het is maar een suggestie voor de rest vond ik het zeker aan te raden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Top producten n'est te zeggen

4/5

Duidelijke en goede inhoud van de cursus. Misschien mis ik nog wel enkele praktijkvoorbeelden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super alles staat duidelijk uitgelegd en als je een vraag stelt antwoorden ze ook meteen gewoon een goede studie dat je op uw eigen tempo kan doen en kan combineren met je gezin

5/5
Hondentrimmen

Ik zit momenteel niet zo ver in mijn cursus door een beetje tijdsgebrek vandaar het ook handig is dat je 5j bijstand krijgt van een begeleider.

4/5

Ik ben zeer tevreden Alles word goed uitgelegd in de cursus . De oefen opgaves zijn zeer goed om even later het huiswerk te maken ,ook als het huiswerk is ingediend moet ik niet lang wachten op je resultaten . Ook heb ik al enkele telefonisch contact gehad en werd ik dadelijk verder geholpen . Ik heb enkel nog een vraag ik vind mijn verbeterd huiswerk niet terug of kan het niet openen. Voorlopig is dit geen probleem daar ik zeer goede resultaten heb .

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Vrij in je persoonlijke tijdsbesteding en tegelijk zeer goed begeleid.

4/5
Thuiskapper

Positief: met video, duidelijke theorie, zowel mannen als vrouwen, degelijk bijgeleverd materiaal! Voor verbetering: knipschema gelinkt aan kapsel nadien als extra voorbeelden zou praktisch zijn!

5/5
Bloemschikken

Ik ben heel tevreden over mijn les bloemschikken.niets op aan te merken.en punten voor de huistaak worden snel doorgestuurd.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

ik begin me al thuis te voelen in het nieuwe grieks

4/5
Office 2016

Duidelijke, overzichtelijke cursus. Snelle respons na indienen huistaken

5/5
Tekenen en Schilderen

De hobbycursus tekenen en schilderen bestaat uit twee lijvige mappen. Gezamenlijk bevatten ze 56 lessen. Elke les kent dezelfde opbouw en bevat naast een inleiding, theorie, oefen- en huiswerkopdrachten, een samenvatting en begrippenlijst. Elke les is rijk geïllustreerd niet alleen met tekeningen en schilderijen van beroemde kunstenaars maar ook van cursisten die ons zijn voorgegaan. De druk is verzorgd. Je huisopdrachten kun je gemakkelijk fotograferen en online doorsturen via het online leerplatform Plaza naar je coach. Mijn coach geeft me vaak al de dag nadien een evaluatie (ze is erg genereus) en feedback waarmee ik vaak iets aan kan. Als extraatje heb ik ook een tablet ontvangen.

4/5

ik vind de cursus zeer nuttig maar enkel bepaalde dingen zijn moeilijk te begrijpen maar met hulp van het internet lukken deze wel. als deze cursus goed lukt zou ik toch verder willen uitbreiden met andere cursussen

5/5
Spaans voor Beginners

Ik vind het een goed uitgewerkte cursus. Na 1 les ben ik nu in Spanje en kan al goed mijn plan trekken. Duim omhoog voor NHA

5/5
Bedrijfsbeheer

De studie bedrijfsbeheer die ik momenteel volg ik goed in elkaar gezet. Gemakkelijk te volgen, aanvullende info kan je terug vinden online die je eventueel bij het beantwoorden van de vragen kan gebruiken. Ik heb nog geen contact hoeven op te nemen met mijn docent enkel om mijn huiswerk in te leveren. Al met al ben ik supertevreden.

4/5
Budgetcoach

Positief aanvulling op hetgeen ik nog niet wist. Geeft overzicht. Algemeen tevreden

5/5
Evenementen Organisator

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heel duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Bedrijfspsychologie

Mooie overzichtelijke cursus.

5/5
Medisch Secretaresse

Mooi opgestelde overzichtelijke cursus

4/5
Office 2019

ik ben tevreden met de cursus maar als je rekent op die tabblet om je cursus te beginnen kan je wel lang wachten...zelfs als je je faktuur in één keer betaald.

5/5

De leerboeken zijn zeer duidelijk net zoals de huiswerkvragen. De docent verbeterd de taken ook vrij snel met de nodige commentaar. Ik ben enorm tevreden met de keuze om HRM te volgen.

5/5

Super tevreden!

5/5
Duits voor Beginners

De lessen zijn zeer goed uitgelegd en gestructureerd. De grammatica wordt met mondjes maat ingelepeld en dat is voor mij, ik ben *** jaar, gemakkelijker om het geleerd te krijgen. Het feit dat de teksten via audio gehoord en nagezegd kunnen worden vind ik eveneens prima. Opmerkingen : Het vak voor info aan de docent zou iets meer ruimte mogen krijgen.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Deze opleiding bevalt me heel goed. Lijkt moeilijk maar alles wordt precies goed uitgelegd waardoor het toch makkelijk is en huiswerk wordt ook heel snel nagekeken en je krijgt gelijk je punt en eventuele uitleg en opmerkingen. Ook de klantenservice is heel vriendelijk en helpt goed. Wat er wel eventueel gedaan kan worden zijn korte instructie video's voor moeilijk opdrachten. Bedankt voor de mogelijkheid dat mensen toch thuis kunnen studeren zoals ik met 3 kinderen. Met vriendelijke groet, ***

4/5
Piano

Doordat zowel notenleer als spelen gecombineerd worden aangeboden, leer je elke les bij en wordt het nooit saai. De tussenkomsten van de lesgever op het huiswerk maken de cursus persoonlijker.

5/5
Logistiek Medewerker

zeer goed khad het niet verwacht een aanrader mijn dochter ga het nu ook via deze weg doen prima doe zo verder

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Duidelijke cursus. Vlug antwoord van de docent. Super leuk!

4/5
Interieurstylist

Ik ben tevreden van mijn cursus, enkel is het spintig dat er geen communicatie mogelijk is met mijn docent.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Voorlopig geen problemen

4/5
Gitaar

Alles gaat wel perfzkt het enige is als er even iets niet lukt en het is een muziek instrument zou het fijn zijn miest je niet alleen verder oefenen en heel af en toe is samenzitten zou toch is supper zijn zodat je wat kunt zelerder zijn dat het juist is wat je doet wa t je kan maar een heel jort vraagje stellen enkel bij een huistaak en niet tussendoor wanneer je het wel is nodig hebt gr voor de rest toppy

5/5
Life Coach

Heel goed

4/5
Spaans voor Beginners

De uitleg is goed waar telkens de klemtoon op valt ook het dialoog en de uitleg bij elk woord met eventuele voorbeelden is goed. De huistaken zijn goed om te weten of alles duidelijk is

5/5
Kalligrafie voor Linkshandigen

Ik vind het allemaal geweldig. Alleen zou ik als je de cursussen maandelijks opstuurd een dikkere enveloppe ofzo gebruiken want mijne was kletsnat ik heb ze moeten laten drogen mijn cursus. Voor de rest ben ik heel tevreden van de cursus en het materiaal alles heel goed uilegd de leerkracht geeft goede tips!!!

5/5
Pedicure

Ik heb start met de opleiding ben zeer terveden van algemeen alles de cursus de communicatie tussen secretariat en de docent. De les om alleen te volgen lukt goed met de steun van de docent. Gisteren de tablet gehad gebruikt en echt dit interessent. Dus ik zou zeker mijn familie vrienden en iemand geintereest om les thuis te volgen zeker doorverwijzen aan NHA. Top👍

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Er wordt een mooie en duidelijke uiteenzetting gegeven over de inhoud van de sociale wetgeving. Wat eventueel zou helpen (voor mij persoonlijk dan) is dat er meer met schema's en diagrammen mag worden gewerkt. Ook concrete voorbeelden zouden helpen om de soms ingewikkelde inhoud te verduidelijken.

4/5
Sterke Drankenkennis

Geweldig goed materiaal al heel veel geleerd. Feedback van leerkracht ook altijd goed en motiverend.

4/5
Bouwkunde

Op eigen tempo studeren, met online ondersteuning geeft een enorme vrijheid voor zowel mijzelf als mijn werkgever. Dit zorgt voor de ideale combinatie van werken en leren.

5/5
Parapsychologie

Ik ben gewoon tevreden tot nu toe. Alles wordt netjes aangeleverd en op tijd. Mooie map om alles in te doen. Top.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Zeer goede en mottiverende begeleiding. Voorbeelden van andere studenten zou leuk meegenomen zijn.

5/5
Dierenartsassistent

Makkelijk op eigen tempo

4/5
Parapsychologie

Makkelijk te begrijpen. Duidelijk uutgelegd met voorbeelden.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Duidelijke curcus, enkel heb ik al gemerkt dat er een link is naar een website die niet meer bestaat.

4/5
Marokkaans voor Beginners

Duidelijke cursus, zeer gebruiksvriendelijk

4/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is aangenaam om doorheen te gaan en duidelijk geschreven. Het is ook interessant dat de lessen op zich niet te lang zijn en dat er telkens een samenvatting volgt. Positief vind ik ook dat ik zeer snel feedback krijg als ik mijn huiswerk indien.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

zeer goede cursus,ook de geluidsfragmenten.

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Cursus dateert van 2007/2008 en is dringend toe aan een update! De prijstabellen zijn dan ook zo goed als onleesbaar waardoor het heel moeilijk is om de oefeningen op prijsberekeningen correct te kunnen uitvoeren... Er wordt reclame gemaakt voor bijstand door monitor/leerkracht, maar rechtstreeks contact via mail of webformulier is niet mogelijk want als je vragen hebt, moet je wachten tot je een volgende huistaak indient alvorens je ze kan stellen :-(

5/5
Thuiskapper

ik was zeer tevreden over hoe dit product werd geleverd en ook over de inhoud. alles is heel duidelijk en professioneel.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Cursus, persoonlijke begeleiding, cadeau

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

ik ben tevreden maar sommige dingen worden enkel in frankrijk gebruikt (mijn man spreekt frans) en niet in België

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is zeer boeiend en zeer uitgebreid. Elke vorige les maakt nieuwsgierig naar de volgende . De theorie leert makkelijk en vlot .

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een duidelijke cursus en de docent heeft ten laatste na 1 dag feedback. Zou wel graag het volgende deel reeds krijgen, kan toch geen 2 maanden wachten om verder te doen met mijn cursus?

4/5
Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Ik heb altijd interesse gehad voor electronica en kan dit nu verwezenlijken via jouw cursus op mijn tempo

4/5
Tekenen en Schilderen

Het is een leuk dat al de lessen en materialen samen toekomen. Je kan over heel de lijn zien wat er te leren valt. Het is goed dat je op je eigen tempo kan werken. Er zitten nogal veel pagina's in de kaft zodat het moeilijk is om te bladeren.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

graag snellere correctie van huistaken

4/5
Positieve Psychologie

De cursussen zijn heel goed opgesteld. Ze zijn heel aangenaam om in te studeren ! Echt aantrekkelijk. Het huiswerk bij positieve psychologie zou iets vroeger mogen gecorrigeerd en teruggestuurd worden

4/5

Ik vind het een heel leuke studie waar ik al heel veel heb van bijgeleerd over het internet

3/5
Autotechniek

Er zouden wat meer foto's worden bijgevoegd.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat er op voorhand op de website kort staat uitgelegd welke lessen en onderdelen er aan bod gaan komen in de cursus. Zo krijg je een globaal idee van waar je aan begint. Ook in de cursussen zelf is alles mooi onderverdeeld. De huistaken met beoordeling zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Er kan misschien op voorhand gevraagd worden of huistaken via mail of via de post worden gemaakt, zo kan er papierverspilling vermeden worden.

5/5

Duidelijke lesstof, goed kontakt met de docent. Mijn derde cursus, dat wil zeggen dat ik me bij de manier van studeren bij het NHA bijzonder prettig voel.

5/5
Klinische Psychologie

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn dat de cursus zowel op papier als online beschikbaar is, zo heb je hem altijd en overal ter beschikking. Ik ben heel blij dat ik voor NHA gekozen heb!

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een heel uitgebreide cursus waarin de dingen duidelijk worden weergegeven zodat het makkelijk leren is.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel duidelijk, mooi geschreven cursus!

5/5
Office 2019

Ik vind het heel bevattelijk en aangenaam om het pakket te studeren

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige producten gingen snel stuk na 1 keer gebruik.

4/5

De cursus Webdesign , die ik momenteel volg, is zeer begrijpelijk opgesteld en aangenaam om door te nemen. Het "triggert" mij om door te gaan en om er iets van de maken. Daar is de vorm en de inhoud van de cursus heel belangrijk voor. Een groot verschil met de "gratis cursussen" die je overal vindt op het net.

4/5

Het is een beetje vervelend dat je zowel een boek als een kaft moet volgen en daarbij ook nog op de PC naar de voorbeelden kijken en zelf proberen. Soms ben je al verder in het boek en dan plots moet je even terug omdat je iets gemist hebt in het kaft. Het zou gemakkelijker zijn als het allemaal op 1 plaats terug te vinden is.

4/5
Zweeds voor Beginners

Het is echt goed uitgelegd en ik vind dat tof dat je op het platform kunt vormen. ***

5/5
Engels voor Beginners

Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan op mijn tempo leren. Duidelijk en de verbeteringen van mijn huiswerk vind ik ook interessant.

5/5
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

5/5
Word 2019

papieren cursus : alles zeer duidelijk uitgelegd en voorzien van foto's. Heel handig om de papieren cursus naast de computer te leggen en dan op de computer te oefenen. Soms is er in de uitleg een stap waarbij je een welbepaald woord moet aanklikken in de statusbalk/het lint. De naam van dat "aanklikwoord" kan soms anders zijn dan op mijn woordversie op mijn pc. Maar door de foto's wordt het wel duidelijk op welke term ikzelf dan moet klikken. huistaak: tot hiertoe zinvolle huistaken. Wordt ook snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben zeer tevreden met deze studiekeuze en al het materiaal dat jullie hierbij opsturen, echt top !

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel mooi verzorgde cursus. De huistaken en de begeleiding zijn zeer leerrijk. De hoofdstukken zijn niet te groot zodat je er telkens op een avond eentje kan afwerken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben zeer tevreden over NHA,de communicatie via mail,de uitleg over de cursus,het lesmateriaal en de tablet waarop ik mijn lessen kan leren,huiswerk maken en versturen en natuurlijk het contact met mijn docent ***,hij is zeer professioneel,behulpzaam en met zijn hulp en steun ben ik nog meer gemotiveerd om me 200% in te zetten en deze cursus volledig te beëindigen met goede resultaten.bedankt voor jullie geweldige lesmateriaal,tablet en alles wat ik nodig heb om te slagen want zelfs bij ***, waar je ook talen kan leren,word je niet zo geholpen zoals bij jullie,dank U wel voor alles

4/5
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

5/5
Life Coach

Heel overzichtelijke map waarin de lessen gebundeld zijn. Handig in gebruik. Ook ben ik tevreden over het leerplatvorm Plaza. Makkelijk om langs deze weg je huiswerkopdracht door te sturen en terug te krijgen.

4/5

Goede uitleg

4/5
Turks voor Beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Zeer tevreden over hoe de producten en de cursus in elkaar zit 😄😄

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

nog niet echt ver geraakt maar kan wel al zeggen dat ik al meer kan dan ervoor.

5/5
Boekhouden Basiskennis

heel boeiend en duidelijk opgestelde cursus, met veel oefenmateriaal. online lege facturen, cn, en andere documenten zouden wel aanwezig mogen zijn zodat je het huiswerk online kan maken. Verder prima materiaal.

4/5
Piano

daar ik nog nooit kennis heb opgedaan van muziekles leer ik de muziek beter begrijpen van a tot z en dat vindt ik toch zeer belangrijk. wat mij wel gemakkelijker zou maken mijn huistaken kan ik maar half oplossen als ik een notenbalk moet inscannen vb. en copieren lukt mij niet daar ik ook niet veel met comp.bezig ben mij lijkt het de ideale oplossing superrr om de les op mijn ritme te volgen raad het alle mensen aan zelfs ,iemand die wou inschrijven voor tekenen groetjes***

4/5

Het is een handige cursus die heel duidelijk geschreven is. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn een handige manier om alles te onthouden. Ook de begeleider voor het huiswerk en andere vragen is zeer motiveren!

3/5
Thuiskapper

de cursus zou meer filmpjes mogen bevatten om de cusrsus zo duidelijker te kunnen begrijpen.

5/5
Taarten Maken

Goed lessenpakket en lesmateriaal. Eenvoudig te volgen en echt gemakkelijk om het op u eigen gemak te doen. Geen tijdsdruk en stress. Heel gemakkelijk te combineren met mijn gezin van 3 kinderen onder 4.

4/5
Piano

Zeer duidelijk uitgelegd en mogelijkheid tot vragen stellen is top. Juist de vingerzetting op piano zou duidelijk mogen weergegeven worden. Met foto van toetsen piano en aanduid vingers of noten

5/5
Sieraden Maken

Een hele duidelijke cursus waar praktijk de bovenhand krijgt op theorie. De uitleg is goed beschreven zodat je bij het maken van de sieraden niet meer opzoekwerk moet doen. Ook de theorie is juist wat je nodig hebt. Ik heb geen spijt dat ik deze cursus gekozen heb

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

4/5
BSO Wiskunde

De cursus is duidelijk en makkelijk te leren en de docent antwoord tijdig en op een vriendelijke manier. Kortom een goede cursus.

5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

5/5
Life Coach

Goed

4/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

4/5
Taarten Maken

Ik volg de curcus Taarten maken. De Les is goed opgedeeld en werkelijk iedereen kan instappen. Je krijgt veel curcusmateriaal bij, dat vind 8k zeker positief wetende dat je ook nog vaak naar de winkel moet gaan voor oa ingeredienten voor de taart . Momenteel zijn mijn eerste 4 lessen afgewerkt nu moet ik dus wachten tot de andere lessen beschikbaar zijn dit vind ik wel een beetje aan de spijtige kant dat ik niet direct kan voortdoen

5/5
Hovenier

Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

5/5
Autotechniek

In de cursus Populaire Autotechnieken staat de theorie vrij duidelijk en verstaanbaar uitgelegd, men hoeft hier geen voorkennis van te hebben om de cursus te kunnen volgen. Met een voorkennis is het gemakkelijker verstaanbaar en kan men toch nog altijd wat details bijleren die hierin beschreven staan. Ik ben hier heel tevreden over en de rest van de cursus ziet er veelbelovend en uitgebreid uit.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit de perfecte manier om werk en school te combineren

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Geen mening

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

5/5
Life Coach

Ik heb de cursus in een degelijke map ontvangen en kan deze ook digitaal raadplegen van mijn laptop, tablet of gsm. De leerstof is gedetailleerd en behoorlijk opgesteld.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Alles verloop heel vlot u en u komt zeker niks te kort

5/5
Arabisch voor Beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik ben zeker tevreden, deed mijn eerste huiswerk binnen en binnen een mum van tijd werd dit verbeterd en terug gestuurd met feedback. Heel fijn.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Massage

Alles zit in de cursus, theorie en video's

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Antiek en Oude Kunst

Niet alleen de inhoud is heel boeiend . Ook de vragen die achteraf gesteld worden als huistaak zijn een uitdaging om de leerinhoud door en door te leren begrijpen . Denken ' out of the box ' is hier zeker van toepassing .

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Reiki

Ik ben zeer tevreden over deze cursus! Leer er enorm veel vn bij en is echt boeiend!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Super! Ik volg de opleiding een eigen nagelstudio starten en ik word heel goed begeleid! Heb ik vragen helpt mijn docent mij zeer goed ! Een echte aanrader voor iedereen die een thuisstudie wilt volgen want het valt super te combineren met jouw werk! Zeker doen!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

5/5

Super tof geschreven! Heel duidelijk om te leren!

5/5
Frans voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Life Coach

In duidelijke stappen en "tussen" opdrachtjes wordt er duidelijk gewerkt naar het begrijpen van de materie. De persoonlijke coach die je daarbij nog hebt maakt het alleen maar makkelijker om eventuele vragen te kunnen stellen.

5/5
Life Coach

De cursus is erg intensief en volledig. Door de huistaken krijg je ook ervaring. De docent is erg betrokken en neemt de huistaken met veel ernst door. Dit merk je aan de waardevolle feedback.

4/5
Spaans voor Beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor Beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ben zeer tevreden over de uitleg en de diversiteit van de opdrachten . Heb nooit les gehad over de technieken van tekenen en schilderen en daarom hou ik ook van de uitleg van de producten . Ben ook tevreden over de uitleg van de verbeterde werken , zo weet je wat te doen om te verbeteren. Bedankt

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De inhoud van de aangeboden cursus kalligrafie vind ik prachtig. Zowel de praktijk, het kalligraferen, als de geschiedenis van de letters vind ik prachtig, heel verrijkend. Ik twijfelde als ik het kalligraferen zou kunnen leren via thuisonderwijs want is dit niet iets dat je leert waar men het letterlijk aan je toont?! Maar alles wordt zo goed uitgelegd in de cursus dat het is alsof de docent werkelijk naast je staat. Ik ben dol enthousiast en super gemotiveerd! Ik moet mij intomen om niet de hele cursus in enkele dagen door te nemen. Stap voor stap dus! En vooral heel veel oefenen! Het studentenplatform is super gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Het uploaden van huiswerk houdt niets in. Je hoeft echt niet veel te kennen van de computer om dit te kunnen doen. In het begin is het wat zoeken om het thuis studeren in te plannen in je dagelijks leven. Maar mits wat oefenen en vallen en opstaan komt ook dit in orde. Het enige waar ik het wat moeilijk mee heb is dat wanneer ik telefonisch contact opneem met NHA, men aan de andere kant van de lijn echt met een 'Hollands' accent praat. Ik heb soms echt moeite om de mensen te verstaan.. Uitzonderlijk dien ik telefonisch contact op te nemen met NHA, dus valt dit eigenlijk helemaal in het niets vergeleken met het 'pracht aanbod' van de cursus! Ik ben dus een heel tevreden student!

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus en tof om persoonlijke feedback te krijgen van je mentor. Het zou alleen nog beter zijn als er voorbeeldfilmpjes worden geïmplementeerd. Soms is het effe opzoeken wat de bedoeling is, maar met een filmpje zou dit direct duidelijk zijn. Het is leuk om te weten wat je allemaal op het einde van de cursus kunt maken en het geeft een boost tijdens de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden met deze product. Ik heb eindelijk dankzij deze opleiding mijn motivatie gevonden om mijn passie te volgen. Zo ver dat ik ben met deze opleiding vind ik dat er nog geen verandering gemaakt moet worden.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

5/5

Heel goed uitgeruste cursus. Optimale begeleiding.

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

5/5
Spaans voor Beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

5/5
Thuiskapper

Een zeer vriendelijke docente. Haar commentaar op je huistaken is zo motiverend. De cursus is prima uitgelegd.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus heel duidelijk, het heeft me al veel bijgeleerd het was exact waar ik naar opzoek was. het is ook heel fijn om persoonlijk contact te kunne hebben met docenten en studenten zelf als je de cursus van thuis volgt.

5/5
Life Coach

Het product bevalt me. Het is een enorme hulp bij mijn wens om een goede life coach te worden. Je leert hoe je je klanten kunt helpen op een efficiente manier. Het huiswerk is soms moeilijk omdat je soms mensen nodig hebt om als proefklant te fungeren. Maar dit is niet altijd mogelijk voor mij. Maar het zal wel lukken.

3/5
Frans voor Gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

5/5
Piano

Zeer goede cursus

4/5

Cursus snel geleverd en ook de huistaken zijn snel verbeterd! TOP!

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik vind de persoonlijke begeleiding een belangrijk pluspunt.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijk en overzichtelijk

5/5

Het is super handig als je in mijn geval een kind hebt en nog werkt. Ik zou dit aanraden. Het is nooit te laat om bij te studeren. Zeker de moeite waard

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

4/5
Frans voor Beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Dieren EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

4/5
Bloemist

zeer duidelijk uitgelegd, het enige nadeel is dat er weinig feedback is van de docent

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

4/5
Bedrijfsbeheer

Goede cursus en heel duidelijk!

4/5
Spaans voor Beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

****

3/5
Fotografie

***

5/5
Zweeds voor Beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

5/5

In mijn cursus alles is perfect!Super contact met docent echt mooie boeken!!!

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Life Coach

Heel duidelijke en interessante cursus.

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een zeer interessante cursus omdat ik wel veel bijleer. Dankzij de thuisopdrachten kan ik wat ik geleerd heb in praktijk omzetten. Ook de tips van de docent vind ik heel nuttig.

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

5/5

Ik heb geen opmerkingen te geven de cursussen zijn heel duidelijk en je krijgt ze snel als je ze besteld en als je huiswerk indiend word dit heel snel verbeterd jullie zijn top

3/5
Illustratief Tekenen

Ik had graag meer praktische tips voor het tekenen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Fotografie

De curcus is duidelijk en een fijne lay-out.

5/5
Aquarelleren

Goed gedocumenteerde en geïllustreerde cursus. Leuke reacties van docente.

5/5

Het cursus dat ik volg is zeer goed en netjes uitgelegd.Je leer alvast goed bij. De cursus is verzorgd en is geleverd in 2 mooie mappen.10+++++ zeker waard. Ook als je belt naar jullie om een vraag zijn jullie zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor ook aan NHA.Team 10+++++ doe zo verder.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel leuke cursus, snel verbetering van je huiswerk. Wel veel geschiedenis, die me minder boeit.

5/5
Reiki

De cursus is zeer begrijpelijk uitgelegd.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus bedrijfsbeheer is een goed cursus en zekker aan de raaden. Al je graag op je eigen wilt begine. Alles kom aan bot in de cursus.

5/5

Ik ben zeer blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je krijgt goede ondersteuning en motivatie tijdens het leren!

4/5
Alles over de Hond

Ik heb al heel wat opgestoken, ook al ben ik een hondenkenner. Het enige puntje van kritiek is dat er mss wat zou kunnen gewerkt worden aan de foto's.

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

De lessen worden stap voor stap opgebouwd, en duidelijk omschreven. De uitgebreide motiverende feedback van de docent is echt super! Een aanrader voor iedereen die teken-en schilderkriebels voelt en op eigen tempo thuis wil starten!

5/5
Life Coach

Boeiende cursus dat zeer breed uitbreidt naar het beroep.

5/5
Thuiskapper

Ik vind het goed. Fijn dat er een gans pakket bij zit met alle benodigde spullen.zo moet je zelf niet op zoek gaan.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Alles is heel duidelijk en het is leren op een aangename en ongedwongen manier. Je kiest zelf je tempo en tijd. De huistaken zijn prettig en leuk om te doen.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Spaans voor Beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

5/5
AutoCAD

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

5/5

De cursus is duidelijk geschreven en ik moet niet lang wachten op mijn verbetering van mijn huiswerk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Een duidelijke cursus. De feedback v d leerkracht is positief stimulerend en opbouwend Ook fijn dat je deze cursus en taken op je eigen tempo kan afwerken.

5/5

Het is heel goed uitgelegd. Vind het heel leuk om te studeren. Geeft me voldoening.

5/5
WordPress

***

5/5

Zeer duidelijk, zou niets veranderen

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Spaans voor Beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

5/5

Heel goed geschreven

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik ben wel nog bezig maar de cursus bevalt mij zeer goed en we maken superleuke kleren op je eigen maat das heel fijn en leert ook patronen zelf teken

5/5
Duits voor Beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

5/5
Spaans voor Beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

4/5
Astrologie

het is tof om iets over de sterren en de planeten te leren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten astrologie bestonden, zoals je geboortehoroscoop, mundaine horoscoop en noem maar op. Ik leer graag uit dit vak, en ik ga het blijven volhouden.

4/5
Vastgoedbediende