Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Frans voor Beginners

Zeer tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super leuke opleidingen! En mensen die u veel kunnen bijleren, vind het zelf super handig dat ze ook zeggen wat je fout doet. Dankuwel hiervoor

4/5
Office 365

Geen commentaar

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

mooi verzorgde cursus met een toffe starterskit maar de hoeveelheden zijn niet altijd genoeg om de cursus te doorlopen alsook niet alle materialen zijn aanwezig

4/5
Zweeds voor Beginners

Fijne opbouw van de lessen, door de combinatie van een dialoog, info over uitspraak, grammatica en oefeningen ben je snel op weg in een taal waar je oorspronkelijk niets van kent. Je kan alles op eigen tempo doen wanneer je wil en met feedback van een leerkracht. Zeer fijn!

4/5
Bedrijfspsychologie

Zeer interessante cursus. Maar wel wat discipline nodig om er steeds mee bezig te blijven.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Vind de bundel redelijk duur omdat je vrij weinig uitleg krijgt als de bundel ingewikkeld word

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Hallo! Dit is al de derde of vierde cursus die ik bij jullie volg. En ook over deze cursus ben ik weeral zeer tevreden! Never change a winning team!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk beschreven en verstaanbaar. Is een plezier om een studie te doen met NHA. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

4/5
Webdesign

Ik ben zeer tevreden over het prodcut enkel dat de cursussen eens zouden moeten geupdate worden naar nieuwere versies want sommige software is nog van een aantal jaren geleden en is niet meer hetzelfde als toen.

5/5
Kindercoach

Inspirerende lessen, goede coaching en feedback van leraars, ook genoeg ondersteuning en geen druk

4/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik ben zeer tevreden met de professionaliteit van de cursus en het materiaal. Ik had enkel graag audio opnames gehad voor nieuwe woorden en de onderdelen rond uitspraak. In het begin is dit uitstekend maar vanaf later delen is dit niet mee het geval en dan sukkel ik soms wel met de uitspraak. Ook de leerkracht, uitstekend !

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik heb nog maar ***% van de opleiding afgewerkt en ze voldoet werkelijk aan mijn verwachtingen! Ook reeds 5 taken digitaal verzonden en onmiddellijk feedback gekregen van de leraar.

5/5
Office 2019

mooie, volledig overzicht van Office. goede opsplitsing van de cursus zodat het mooie, hapklare delen worden en de cursisit gemotiveerd blijft.

3/5
Ontwikkelingspsychologie

Meer werken in puntjes, kort en duidelijk samengevat in de plaats van volle zinnen/teksten. De examen resultaten sneller dan 3 weken laten opsturen.

4/5
Haken

Het is heel leuk om zoveel verschillende dingen te haken. Echt wat uitdaging. Het enige nadeel vind ik, dat je per les maar 1x iets kan vragen. Dus je moet al een aantal keer iets geprobeerd hebben vooraleer je een vraag kunt stellen. Verder heel leuk!

5/5
Taarten Maken

Heb de taarten maken cursus genomen is heel leerrijk en dankzij de cursus weet ik veel meer dan ik ervoor wist

5/5
Administratief Bediende

De cursus is heel duidelijke het studeren is vlotjes te combineren met werken.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste ,ik wil ff melden dat er wel foutjes staan in de cursus (maat foutjes)En het was ook een beetje makkelijker geweest moest de uitleg een beetje duidelijker zijn. Voor de rest vindt ik het een super toffe cursus en zeker aan te raden. Ps ik volg patroontekenen en kledij ontwerpen. Mvg ***

3/5
Allround Coach

De cursus zelf is goed, in het begin miste ik wat structuur en duidelijkheid, maar de leerkracht heeft dit even aangegeven. ***

5/5
Dierenverzorging

Ik volg nu voor de eerste keer een cursus bij NHA en ik ben daar heel tevreden van. Ik volg de cursus dierenverzorging. Ik ben ook heel blij dat ik dit van thuis uit kan doen en dat ik kan kiezen hoe ik alles indeel. Mijn docent is ook top en controleerd zoals het hoort en op tijd al het huiswerk. En natuurlijk is het ook heel leuk dat je een welkomst cadeau mag uitkiezen. Dus ik ben over heel de lijn heel tevreden over mijn cursus die ik heel interessant vind.

5/5
Office 365

Zeer duidelijke cursus. Geeft een grondige basis aan alle aspecten van office 365. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeer tevreden over de producten die al geleverd zijn

5/5
Loopbaancoach

Tot op heden zeer tevreden van de manier van werken

4/5
Eigen Kledingzaak Starten

Snelle levering van leerstof materialen. Soms merk ik wel dat de leerstof niet altijd up to date is maar de leerkracht geeft wel voldoende uitleg bij het indienen van huiswerk.

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze en de studiebegeleiding van NHA. Huiswerk wordt snel nagekeken, de digitale leeromgeving is erg duidelijk en praktisch ingedeeld en de daarnaast papieren cursus is makkelijk en compleet. Als ik dan een verbeterpunt zou moeten geven is het dat je buiten het insturen van het huiswerk ook contact kunt opnemen met een docent.

5/5
Dierenverzorging

Duidelijk cursusmateriaal

4/5
Hondentrimmen

De cursus is heel overzichtelijk. Eventueel iets meer foto's. Sommige zijn niet heel erg duidelijk.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben momenteel bezig aan les 6. Tot nu toe een zeer interessante cursus met uitdagende oefeningen en huiswerkopdrachten waarbij je toch wel jouw creativiteit zijn werk moet laten doen. De huiswerkopdrachten worden ook altijd zeer snel nagekeken door de docente en ze geeft ook goede opmerkingen waar je dan weer op kan verderoefenen om jezelf te verbeteren!

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus zit goed ineen. De indeling zit goed en ik heb al veel bijgeleerd. Ik kijk al uit naar de komende lessen.

4/5
Dierenverzorging

Er mag nog een revisie gebeuren, nog mankementen in tekst, opbouw en layout. Voor het overige prima leerstof.

4/5
JavaScript en jQuery

Over het algemeen zit de opleiding goed in elkaar. Er wordt veel eigen initiatief gevraagd door o te zoeken en dat is prima.

4/5
Projectmanagement

Heel fijne cursus om mee te werken! Leer er heel veel uit, alleen jammer dat niet alle lessen met huiswerkopgave zijn die kunnen worden nagekeken! Voor de rest is het echt top! 🤩 ik ga zeker en vast nog bijkomende opleidingen doen

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik vind de uitleg heel duidelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken, dus je moet niet te lang wachten op resultaat. Wel : ik volg digitale fotografie en bewerking en jullie gebruiken alleen photoshop elements. Misschien uitbreiden naar photoshop CC aangezien dit toch vollediger is en de manier van bewerken voor enig zoekwerk van mijn kant zorgt.

4/5
Beleggen voor Beginners

Proper, maar zeer zakelijk (wat bij beleggen wel goed is)

4/5
Office 2019

De cursus is goed lees- en leerbaar. Zeer begrijpelijk uitgelegd. Met persoonlijke begeleiding vind ik de prijsmeerwaarde niet waard. Alleen voor een eventueel diploma moet je dit wel erbij nemen. Ik zou indien ik dit nodig heb graag iemand willen bereiken om een duidelijk antwoord te krijgen.Nu moet je de volgende les al doornemen om een eventuele vraag te stellen.Maar wat als je toch nog iets niet verstaat? Ik vind dat je altijd ergens een vraag zou moeten kunnen stellen en niet alleen bij het afgeven van een test. Persoonlijke begeleiding begrijp ik hier dus niet echt. Ik heb mijn cursus nu bijna gedaan en heb mijn gratis cadeau nog niet mogen ontvangen.

4/5
Populaire Autotechniek

ik ben er nog maar net mee begonnen ,en het is goed in elkaar gezet en heel erg duidelijk. het enige wat ik vind wat er onderbreekt en dat is beeld materiaal om bepaalde werkingen te kunnen zien , waardoor het beter is om er begrip in te krijgen. Met beeld materiaal begrijp je het wat makkelijker en indien nodig vaker terug kan zien ( bv. de werking van een motor ) enz. Het zou dus makkelijk zijn als je het op de site van de bijbehorende les kan vinden.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik ben heel tevreden over de cursus fotografie en beeldbewerking, Ik heb onlangs mijn eerste opdrachten doorgestuurd. Het was heel snel verbeterd en de commentaar die ik terug kreeg was super vriendelijk en lovend! Er zijn eigenlijk nog een hele boel van jullie cursussen die me echt wel interessant lijken. Het materiaal wordt ook steeds proper geleverd. Krijg ik een nieuw deel aan, wil ik er gelijk invliegen om te zien wat er nog komt. Kortom ik ben meer als tevreden over de cursus!

4/5
Astrologie

De cursus die ik volg is zeer interessant, maar vraagt m.i. toch iets meer aandacht en opzoekingswerk dan enkel wat in de cursus zelf wordt meegegeven teneinde het huiswerk te kunnen maken. Maar op zich is dit niet negatief: bijleren en ervaring opdoen is immers de en mijn bedoeling. Wel even moeten zoeken hoe een huiswerk digitaal in te brengen en door te sturen naar de docent. Interessant is wel, al had ik het niet nodig, de mogelijkheid dat het verstuurde werk nog kan aangepast worden zolang deze niet is nagekeken door de docent. Alhoewel de docent ruime tijd krijgt om het opgestuurde huiswerk mer commentaren na te kijken was ik blij verrast dat de resultaten zeer snel terug binnenkwamen!

5/5
Hovenier

tevreden

5/5
Taarten Maken

De opleiding taarten maken vind ik super! We leren de basis voor taarten te maken en te decoreren. Alles is goed uitgelegd. Moet geen ervaring hebben om deze te doen. Ik raad het zeker aan!

3/5
Make-up Artist

Heb in het verleden nog cursussen gevolgd en steeds tevreden. Eigenlijk zou het fijn zijn als je een cursus volgt te weten wat je ongeveer nog moet uitgeven. Vind het best vervelend. Ik ben aan les 2 en zal al veel moeten investeren. Maakt mij bang voor wat nog komen zal dus twijfel nu.

4/5
Klinische Psychologie

Hele interessante cursus, vlotte verbetering.

5/5
Boekhouden Basiskennis

duidelijke cursus met goede voorbeelden en een goede coach.

5/5
Budgetcoach

Opvolging door de leraar is uitstekend,cursus is goed ingedeeld

4/5
Apps Maken

Het spijtige is dat leerkracht verdween en inneens vervangen werd, als je belt naar de klanten dienst zijn er mensen bij die verkeerde antwoorden geven... best een tweede keer bellen en een andere persoon spreken..

5/5
Loopbaancoach

Bij deze wil ik bevestigen dat de cursus volledig aan mijn verwachtingen voldoet .u hebt er een tevreden klant bij .ook al heb ik maar 2/3 van deze cursus gedaan toch was ik al aan het kijken naar een volgende .enkel de beloofde tablet is nog niet aan gekomen maar die hoop ik ooit wel eens te mogen ontvangen .mvg ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

uitstekend product heel aangenaam om er mee te oefenen

3/5
Kroatisch voor Gevorderden

De cursus is niet altijd overzichtelijk. Zo ontbreken o.a. samenvattende schema's van de grammatica. Als je inpikt op de cursus voor gevorderden is het wel handig dat je een samenvatting krijgt van wat in de beginnerscursus gezien is. Vermoedelijk is de cursus uit het Engels vertaald, want het Nederlands is niet altijd onberispelijk. De ondersteuning is minimaal. Je krijgt de nagekeken versie van je huistaak, maar dat beperkt zich tot het verbeteren van de fouten. Uitleg waarom iets fout is wordt niet gegeven. Tenzij je er natuurlijk in een volgende taak expliciet om vraagt. Dit is uiteraard een eerste indruk, ik ben pas begonnen.

5/5
Dieren EHBO

Geen voorkennis nodig om aan deze cursus te beginnen. Eenvoudig geschreven. Mooi opgebouwd. Blij deze cursus gevonden te hebben!

4/5
Medisch Secretaresse

De cursus zit goed in elkaar. Alles wordt goed uitgelegd. Hier en daar schrijffouten tegengekomen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel goede cursus, en een super goede begeleiding ook. Materialen pakket is oon tip top

4/5
Populaire Autotechniek

Doet wat het beloofde te doen, namelijk een basis inleiding geven tot de automechanica.

5/5
Dierenartsassistent

Een zeer interessant opleiding ! Goed beschreven , en duidelijk voor iedereen met of zonder ervaring

5/5
Administratief Bediende

Ik vind het een zeer boeiende cursus. Alles staat duidelijk vermeld, dit leert gemakkelijk. Ook het huiswerk indienen gaat makkelijk en vlot. Zeer tevreden over NHA!

4/5
Hovenier

Minder geschiedenis, meer over planten.

5/5
Dierenverzorging

Leuke aantrekkelijke cursus boordevol interessante onderwerpen

5/5
Kindercoach

Het is een heel interessante cursus. De feedback van de docent komt redelijk vlot en is opbouwende feedback.

4/5
Life Coach

Heel tevreden van de werking!

5/5
Nagelstyling met Gel

Super leuk, interessante cursus. De gellak die aangeraden word is ook top, vergeleken met een ander merk dat ik cadeau gekregen heb. Ik ben ***, ietsje moeilijker om alles direct theoretisch te kennen. Maar ik ga er voor! En ben best een beetje fier op mezelf dat ik het aandurf. Als ik mijn examen in de toekomst kan vieren, begin ik direct met een cursus pedicure. Jullie zijn een AANRADER.

4/5
Spaans voor Beginners

Zeer leuke en aangename cursus, alles is goed uitgelegd en gemakkelijk te begrijpen... vermits ik een cursus met docent heb is het ook zeer fijn voor als je toch een vraag hebt of eventjes vastzit met de leerstof je meer uitleg kan vragen ;)

4/5
Taarten Maken

Zeer tevreden over het feit dat je zelf kunt kiezen wanneer je wilt leren. Ook de cursus is zeer leerrijk. Ik heb lang getwijfeld om de cursus te kopen en ben zeer blij dat ik dit gedaan heb.

4/5
Thuiskapper

Een goeie en duidelijke studie, zeker een aanrader 👍

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijk cursus en hulp indien nodig...

4/5
Dierenverzorging

De curcus is erg duidelijk, alleen vind ik het moeilijk om in rechtstreeks contact te komen met de leraar. Ook als je een taak opstuurt, kan je een opmerking bijplaatsen van max .. letters, dit is veel te weinig om deftig een vraag te stellen + wordt deze opmerking niet altijd gelezen door de leraar, wat het dus moeilijk maakt. Ik heb na een paar keer proberen uiteindelijk mijn vragen telkens maar bij in mijn huiswerk bijgevoegd.

5/5
Office 2019

Duidelijke cursus, snelle verbetering van ingeleverde huistaken. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

4/5
Populaire Elektronica voor Beginners

De lessen zijn goed opgedeeld in niet te grote hoofdstukken, dat maakt het overzichtelijk en makkelijk in te plannen.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de duidelijke structuur van elke les en vooral de audiofragmenten zijn super. Zo kan je gewoon worden aan de uitspraak.

4/5
Projectmanagement

Een duidelijk opgebouwd lesprogramma en het huiswerk wordt tot nu toe snel nagekeken

4/5
Bouwkunde

Heel professionele cursus, website en begeleiding!

3/5
Eigen Webshop Starten

De gegevens in de cursus zijn verouderd.

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel tevreden! Had cursus genomen om alles wat op te frissen en voldoet volkomen aan de verwachtingen.

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel tevreden!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Goede cursus, geeft de essentie van loonadministratie en sociale wetgeving neer. Aangename leeromgeving.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik heb al enige naai ervaring, maar wil deze vervolmaken en ik denk dat deze cursus daar wel geschikt voor is, ik vind het alleen een beetje spijtig dat er geen filmpjes van sommige technieken zijn zoals bij mijn nagelstyling cursus van Nha, ik sta ook al verder dan de cursus en nu moet ik wachten tot ik het volgende deel ontvang, voor het overige vind ik het ok. Duidelijke uitleg en de cursus nog eens thuisgestuurd, wat ik ook heel belangrijk vind.

4/5
Receptioniste

Sommige huiswerkopdrachten vindt ik soms wat moeilijk gesteld. Verder is het een onwijs leerzame studie. Ik heb er echt plezier aan om te leren.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik vind dit een opleiding die leuk is maar soms heb ik het gevoel dat je wel al moet kunnen naaien. Dus ik vind dit niet echt voor beginnende naaisters. Een hele vriendelijke lerares. Goeie opvolging.

4/5
Office 2019

Zeer duidelijke en toegankelijke cursus. Ook al was ik al wat bekend met de basics van de meeste office programma’s (2007 en ouder), toch leer ik bij elke les nog nieuwe dingen bij. De docent staat open voor vragen en/of opmerkingen en dit bevordert het leerproces nog meer. Ben heel tevreden.

4/5
Bloemist

I really enjoy it

4/5
Office 2019

Duidelijke en overzichtelijke informatie Snel reactie wanneer he huiswerk indient Online platform plaza werkt prima

3/5
Dierenverzorging

Momenteel aan les 3. Maar hoofdstuk katten vond ik langdradig en zonder alinea's tussen wat irritant. Misschien daaraan werken aub. Wel leerrijk

3/5
Kindercoach

Er staan schrijffouten in de cursus. Er staan geen bronnen bij wetenschappelijke onderzoeken waardoor ik cijfers in twijfel trek. De huiswerkvragen zijn soms onduidelijk geformuleerd.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

De cursus is heel duidelijk en goed opgebouwd. Ik heb begeleiding bij gevraagd. Geb huiswerk opgestuurd, samen met een gefrankeerde enveloppe, maar de resultaten werden digitaal teruggestuurd. Ik ben dus 2 postzegels kwijt, dat vind ik minder. voor de rest alles ok

5/5
Kunstgeschiedenis

Het betreft de eerste cursus die ik via nha volg en daarvan heb ik nu 2/3 gelezen. Zoals u aan mijn beoordeling kan zien, ben ik erg tevreden over deze cursus kunstgeschiedenis. De inhoud is goed goed gestructureerd in 30 lessen en de leerstof is uitstekend uitgelegd. Over de inhoud is erg goed nagedacht: er wordt niet te veel en niet te weinig, maar net genoeg leerstof aangeboden. Prima gedaan!

5/5
Dating Coach

Ben heel tevreden met deze cursus en alles wordt heel goed uitgelegd en alles wordt heel goed vermeld hoe je aan uwe cursus begint en wat van u verwachtwordt . Met vriendelijke groeten

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik heb zelf eerst en jaar of 5 gewacht om en cursus te nemen.Ik was niet zeker van deze pagina of het zomaar kon . Ook en kijkje gaan nemen in de winkel in Antwerpen .En dan uiteindelijk via de VDAB een cursus willen doen bleekt dat het goedkoper via deze weg .dus niet twijfelen gewoon doen .ook zijn de mensen hier achter zeer vriendelijk dank jullie wel hier voor .

5/5
Marketing en PR

Zeer uitgebreid lessenpakket, goed uitgelegd met goede voorbeelden. Nu heb ik het wat moeilijker me te concentreren met de kinderen in huis daarom is het aangenaam dat er geen druk op u word gelegd.

3/5
Eigen Webshop Starten

de cursus is wat verouderd wat jammer is aangezien het over een snel veranderende technologie gaat. Zo wordt logivert 6 gebruikt, wat ik een goeie software vind. maar helaas wordt dit verouderd en wordt de geupdate versie enkel nog in abonnementsvorm aangeboden. de cursus geeft wel een heel goed overzicht van waar je allemaal moet aan denken bij de opstart van een webwinkel. hier en daar had ik nog graag een beetje meer detail gezien.

5/5
Personal Trainer

Ik ben tevreden over mijn cursus Personal Trainer. Ik leer veel bij, het is zeer duidelijk en in volgorde opgesteld. Het is gemakkelijk te volgen

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

prima lesmateriaal

5/5
Dierenartsassistent

zeer goede en duidelijke cursus met goede verwijzingen naar bv filmpjes het zou beter zijn dat je tussendoor ook vragen naar je leerkracht kan sturen ipv enkel bij je huiswerk

5/5
Verzorgende

De cursus is zeer duidelijk. Aangenaam om te lezen en te leren. De huistaken worden snel verbeterd. Je kan echt studeren en huistaken maken wanneer het past. Heel makkelijk zoals nu met heel de crisis. Kan je even op pauze zetten en weer starten wanneer het past. Geen stress . Luxe dus.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Goed voor beginnende schrijvers - gedetailleerd- lale info die je nodig hebt.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het product beantwoordt grotendeels aan de verwachtingen. Wat ik wel jammer en een tekortkoming vind, is het feit dat waar relevant geen cursusmateriaal aangepast aan de Belgische context ter beschikking wordt gesteld. De handboeken zijn Nederlands en dus ook de verwijzingen naar interessante websites, wettelijk kader etc Ik verwacht dat dan in de cursus de evenknie voor België wordt opgenomen. Dat is niet het geval.

4/5
Budgetcoach

Ik vind de cursus budgetcoach zeer interessant. De cursus kan wel eens een update gebruiken. Er wordt vaak verwezen naar krantenartikels en onderzoeken vanuit de jaren 2008-2010. Ik had toch graag wat recentere artikels gezien. Ik ben nog maar pas enkele maanden gestart. De cursus en het platform zijn toegankelijk, leuk dat je contact kan opnemen met studiegenoten. Huiswerk kan iets sneller verbeterd worden. Ik mis soms ook wat feedback van de docent.

3/5
Word 2019

Meer duidelijkheid in de cursus. Sommige taken zijn niet duidelijk of niet goed leesbaar

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. Je kan alles perfect volgen. De huiswerken kunnen ook makkelijk doorgestuurd worden en de leerkracht geeft zeer goede feedback. Het is een leuke bezigheid.

5/5
Hondentrimmen

Ik heb de cursus hondentrimmen gekocht. Zeer overzichtelijke cursus. En aangenaam om te leren. Enkel vind ik het spijtig dat ik via jullie instelling geen stageplaats kan krijgen. Want de praktische oefeningen, als huistaak, vereisen toch wel professionele begeleiding.

5/5
Life Coach

De cursus is heel duidelijk uitgelegd maar toch ook niet te simpel. Er staan veel oefeningen in en die vragen soms veel tijd en moeite, evenals het huiswerk maar ze zijn wel heel nuttig en hierna heb ik ook het gevoel dat ik de leerstof van die les beheers. Ik ben bezig met les 3 van 16 dus heel veel kan ik nog niet zeggen, maar de opbouw is logisch en de gegeven informatie is nuttig en interessant. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Bedankt NHA!!

5/5
Gewichtsconsulent

De cursus is goed geformuleerd met duidelijke voorbeelden en goede oefen/huiswerktaken. Het lesmateriaal werd snel geleverd en is onmiddelijk online beschikbaar na betaling.

5/5
Portugees voor Gevorderden

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Ik ben echt fan! Het enige wat soms vreemd klinkt zijn de audios omdat ik vergelijk met de Braziliaanse taal maar dat kan een persoonlijk idee zijn

5/5
BSO Frans

Top cursus! Heel duidelijk! Soms een klein foutje in gevonden maar so be it. Iedereen maakt fouten. Dat is geen probleem. We leren van elkaar. Snelle respons van de docent. Als deze afgerond is, is de kans groot dat ik nog een andere cursus aankoop.

5/5
Fitness Trainer

Duidelijke cursus, snel antwoord docenten en klantenservice

4/5
Life Coach

In principe ben ik zeer tevreden over de cursus en de ondersteuning. Nu en dan komt het voor dat ik wat meer diepgang over bepaalde onderwerpen zou wensen. Zo wordt er bijvoorbeeld ergens gezegd 'meer informatie kan u ook op internet terug vinden,' terwijl het hele gegeven nog niet helemaal duidelijk was. Dit vond ik jammer. Hiernaast wordt in het huiswerk gevraagd om 'diepgang' te tonen, maar vervolgens worden de 'maximum ruimtes' erg krap bepaald. Mijn docent heeft in overleg met mij me toestemming gegeven om hierover te gaan, waardoor ik wel dieper kan gaan in mijn huiswerkopdrachten. Op de voorziene ruimte lijkt dit met echter moeilijk... Verder enorm tevreden!

4/5
Tekenen en Schilderen

De feedback vind ik wel goed maar misschien op dit ogenblik iets te oppervlakkig. Waarschijnlijk is deze fase in de cursus nog te vroeg om dieper in te gaan op details waar ik moet op letten, het zal waarschijnlijk wel verbeteren naar mate de cursus vordert.

5/5
Webdesign

vlot uitgelegd in de cursus, makkelijk te begrijpen voor een beginneling

4/5
Medisch Secretaresse

Super. Leuk. Eens je begint kun je niet meer stoppen. Heel leerzaam.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Rap feedback Goede uitleg

5/5
Handletteren

Ik heb de cursus handletteren afgerond en ben net begonnen met de cursus illustratief tekenen. Beide cursussen zitten heel goed in mekaar. Ze zijn duidelijk en leerrijk. Ook de docenten geven genoeg tips en feedback waardoor je beter aan de slag kan gaan en waaruit je kan leren. Ook het materiaal is heel snel aanwezig en je kan met de kleinste middelen meteen aan de slag. Ik ben heel tevreden met NHA!

4/5
Word 2016

Volkomen tevreden met de cursus Word, misschien wat meer technische uitleg i.v.m het instellen Van het programma

3/5
Bouwkunde

Ik werk nu al bijna 30 jaar in de bouw en als de cursus moet vergelijken moet de praktijk, stel ik mij toch de vraag bij enkele lessen die ik al heb doorgenomen. Ook bij de huisopdrachten die er worden gesteld vindt ik soms niet realistisch. Dat is mijn mening

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vind het studie materiaal heel goed en erg leerzaam ik ben hier heel te vreden over

5/5
Yoga

Het is heel leuk,op je eigen tempo ,als je vragen hebt krijg je direct antwoord

3/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Laagdrempelig en toegankelijk. Het zorgt ervoor dat je op een structurele manier bezig bent met het verbeteren van je skills. Verbeterpunten: communicatie online zou beter kunnen door meer karakters toe te laten in de message boxes, dat de docent kan noteren in het worddocument of printen noteren en inscannen. Momenteel is er enkel mogelijkheid om uitgebreidere feedback te krijgen via post, wat omslachtig en duur is, terwijl dit gemakkelijk online zou kunnen. Er staan ook wat schrijffouten in de cursus wat amateuristisch overkomt. De oefeningen zijn aanvankelijk wat te simpel naar mijn gevoel, en daarna wordt soms een stap overgeslaan (bv pas in les 5 maak je een eerste echte tekening - een stilleven - in die les maak je dan eerst enkele studies van separate elementen zonder in detail uit te werken en dan moet je een finale compositie in detail uitwerken zonder dat je veel geoefend hebt op verhoudingen van de elementen ten opzichte van elkaar).

4/5
Webdesign

Duidelijk, overzichtelijk, gaat vlot vooruit voor een beginneling

4/5
Handletteren

Cursus wordt op tijd geleverd, duidelijke uitleg, huiswerk wordt op tijd gecontroleerd

4/5
Aquarelleren

Bijgeleverd materiaal is miniem

4/5
Visagie Basiscursus

De cursussen van nha zijn altijd dik in orde. Ik heb reeds verschillende cursussen gedaan en telkens heb ik ervaren hoe professioneel alles is opgevat.Een zeer goede structuur ook in opbouw van de cursus.

5/5
Bedrijfsbeheer

Het was een fijne ervaring, een aanrader als je het op je eigen tempo wilt dóen!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans voor beginners en gevorderden . Ik zou zeker NHA aanbevelen bij vrienden en of kennissen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Het is een voordeel de verschillende dialogen steeds weer te kunnen beluisteren. De lessenreeks lijkt mij goed opgebouwd.

5/5
Make-up Artist

*****

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijke cursus met een logische opbouw! Sommige dingen had ik graag iets dieper beschreven gezien, maar snap ook dat dat niet altijd mogelijk is.

3/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

mijn eerste ervaring met de cursus Italiaans de taal zelf is fantastisch maar het cursus deel matig. om te beginnen staan of ondertussen stonden er schrijf fouten in . dit is niet de eerste maal dat ik dit mag ervaren bij NHA. soms stel ik mij de vraag hoe worden deze cursussen samen gesteld? ik begrijp dat mensen die er dagelijks met bezig zijn de foutjes niet meer opmerken, maar ik vermoed dat ik blijkbaar de enige ben die daar durft over communiceren zowel bij een vorige cursus als bij deze heeft niemand het gezien zelf de docenten niet. ( geen verwijt naar de docent hoor). natuurlijk heeft dit een invloed op de cursus ga ik hem nog verder volgen als dit niet juist wat dan nog. enz.... voor mezelf ga ik hem verder volgen heb de taal nodig op professioneel vlak , maar voor jullie kan dit ook gevolgen hebben , dat mensen hierdoor afhaken en niets vertellen zo ondervinden jullie ook minder interesse van de cursus , dit wordt ook natuurlijk verder verteld van daar dien je geen cursus te bestellen want die zijn niet goed enz..... zo weten jullie niet de reden waarom er minder interesse is in de cursus en wordt deze op langere termijn verwijderd uit het assortiment .

4/5
Astrologie

Duidelijke cursus, duidelijke opbouw Huiswerk wordt vlug verbeterd met waar nodig feedback

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus, soms wat moeilijk uitgelegd Opdrachten worden vlug verbeterd, met meestal een uitgebreide feedback waardoor je weer verder bijleert

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben nog maar heel recent gestart met de cursus (frans, beginners+gevorderden), dus kan mijn enkel maar baseren op het begin. In les 1 heb ik al een foutje gevonden, heb ik gemeld aan mijn docent. Hopelijk zet dit zich niet verder in de volgende lessen. Het huiswerk dat ik inlever, wordt binnen de week gecontroleerd. Daar ben ik zeer tevreden over. De cursus zelf is duidelijk en overzichtelijk voor mij. Ik weet niet of dat zo zou zijn, mocht ik nog geen enkele achtergrond hebben van de taal.

4/5
Antiek en Oude Kunst

Heerlijk op eigen tempo boeiende leerstof verwerken ! De cursus antiek en oude kunst leert vooral een aantal inzichten aan die je op alle kunstobjecten kan toepassen. Net wat ik zocht !

5/5
Nagelstyling met Gel

Heel duidelijke uitleg. Goede foto's. Snelle opvolging.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik ben nog maar even bezig maar de cursus bevalt mij goed. Juist denk ik dat 1 hoofdstuk per week leren wel wat veel is in combinatie met werk/huishouden; dit zal me nooit lukken.

4/5
Populaire Autotechniek

De cursus is geschreven in duidelijke taal. Met voldoende voorbeelden en afbeeldingen. De Plaza is vlot toegankelijk en eenvoudig maar handig in gebruik. De verbeteringen van de huiswerken worden binnen een korte termijn gegeven met duidelijke commentaar bij de opmerkingen.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is erg volledig en duidelijk. In de cursus komen verschillende thema's aan bod en dit is handig voor verdere uitbereidingen.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het geleverde materiaal is netjes verzorgd en gebruiksvriendelijk.

5/5
Dierenverzorging

De Cursus is duidelijk , en overzichtelijk doch niet alle vragen zijn terug te vinden in de cursus . Dus wat opzoek werk is vereist. Ik heb gekozen voor een opleiding met begeleiding maar ik heb na een week nog niets gehoord van mijn begeleidster na het insturen van mijn eerste test .

5/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot.

4/5
Fotografie

Overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook gereageerd op vragen. Het studeren op eigen tempo is goed, zeker wanneer je voltijds werkt.

4/5
WordPress

Mogelijke communicatie met docent is veel te moeilijk. Je zou rechtstreeks met de docent moeten kunnen communiceren. Het is niet nodig om om onmiddellijk een antwoord te krijgen (termijnen respecteren). Als je ergens een technisch probleem hebt kan je nu enkel communiceren via huiswerk... Rechtstreeks mailen via een NHA-e-mail adres van de docent zou een verbetering zijn.

5/5
Frans voor Gevorderden

heel goede cursus mijn frans is serieus vooruit gegaan

3/5
Spaans voor Beginners

De onderwerpen van de lessen zijn goed opgebouwd, maar ik mis persoonlijk wat meer uitleg rond de grammatica: vervoegingen van werkwoorden, zinsbouw, gebruik van voorzetsels, etc. Ik vind het ook niet handig dat je geen tekst kan selecteren om te kopiëren/plakken, ik zou dit willen gebruiken om alle woordjes in 1 document te hebben, dat zou nuttig zijn om de woorden te leren. De geluidsfragmenten zijn wel erg handig en ook de huiswerktaken zijn nuttig.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Ben heel tevreden over de cursus. Het zou leuk zijn mochten er ook filmpjes zijn over bepaalde technieken. Het 'zien' doen is vaak duidelijker dan de geschreven uitleg.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot het punt waar ik ben gekomen is alles dik in orde.

4/5
Dierenartsassistent

Cursus ok. Docent is heel karig in commentaar. Ik heb geen emailadres of andere mogelijkheid om haar te contacteren tenzij via het huiswerk. De antwoorden op mijn vragen zijn zeer sumier. En dan moet ik wachten tot bij het indienen van het volgend huiswerk om meer uitleg te vragen. Dit vind ik zeer onhandig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben nog maar enkele weken met de cursus begonnen. Tot hiertoe is alles nog vrij duidelijk en heb ik nog geen vragen of hulp nodig gehad.

4/5
Dierenartsassistent

De cursus is duidelijk en overzichtelijk. Het is heel goed dat de ingediende taken ook van commentaar en extra info worden voorzien, zodat ik weet wat ik fout deed.

4/5
Dierenverzorging

Cursus is duidelijk en zit goed in elkaar. Lessen worden jammergenoeg helemaal niet binnen de afgesproken tijden verbeterd.

5/5
Budgetcoach

De beste

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Voor mij werkt deze methode. De geluidsbestanden zijn een groot pluspunt. De huiswerkbegeleiding is een extra motivatie.

4/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Ik vind het een fijne leerrijke opleiding. Ik heb vooral veel plezier met het maken van de opdrachten. Deze worden beoordeeld door je persoonlijke docent. Al denk ik dat ze nogal gul zijn bij het geven van punten. 😉

4/5
Grafisch Vormgever

Perfecte cursus, heel duidelijk ook! Ik ben enorm tevreden, ik kende hiervoor echt niks van computers en dergelijke programma's. Nu gaat het allemaal heel vlot! Enkel is het jammer, dat als je betaalt per maand dat je elke keer vrij lang moet wachten op de volgende bundel van de cursus.. hierdoor verlies je veel tijd..

4/5
Taarten Maken

Alles in orde

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede samenstelling van de cursus. Tot nu toe heb ik als enig negatief punt de geluidsbanden. De geluidsbanden stoppen soms en dan moet men alles afsluiten om terug te proberen. Wat vervelend. Groeten, ***

4/5
Excel 2013

De cursus is goed uitgelegd. Soms vind ik de gegevens in de voorbeelden of je moet een excel werkblad namaken omdat daar de oefening is op gebaseerd te klein geschreven. Met bril is het dan nog moeilijk te lezen. Ik heb gekozen om de cursus te volgen met begeleiding en de manier waarop die communicatie gebeurd, vind ik nogal onpersoonlijk.

5/5
Engels voor Gevorderden

De cursus is zeer goed uitgelegd en de verbeteringen van de leerkracht zijn zeer volledig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben tevreden over mijn cursus.

5/5
Vastgoedbediende

Alles heel goed uitgelegd in verstaanbare taal

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Cursus zit heel duidelijk in elkaar, mooi opgebouwd. Alles wordt goed uitgelegd. Oefeningen zijn moeilijker dan de cursus, maar wel heel leerzaam.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Cursus is duidelijk en goed uitgelegd. Huiswerk wordt snel verbeterd, ze zeggen ook wat je fout had zodat je daar op kan letten. Enkel jammer dat er nog wel wat spullen zelf aangekocht moeten worden en ze vrij weinig meegeven van essentiële zaken zoals nailpads, handschoenen,....

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ben zeer tevreden over de producten. Ze houden goed en zijn stevig

5/5
Spaans voor Beginners

Alle beloftes worden heel goed nagekomen. Ook de opmerkingen bij de huistaken zijn heel professioneel. Bovendien een super begeleiding. Beter kan niet!

5/5
Positieve Psychologie

Heel tevreden met de inhoud en de mogelijkheid tot betaling. Goede stiptheid van verbetering ook.

4/5
Taarten Maken

Een zeer fijne en toegankelijke cursus. Leuke verrassing erbij met behoorlijk wat toebehoren, welke handig zijn doorheen de cursus. Aangename begeleiding! Goede feedback met extra verdieping en uitdagingen.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Product is goed. Maar juist spijtig dat je niet veel hulp hebt. Als je vragen hebt bij een hoofdstuk.

3/5
Sport & Voeding

Ik vind de cursus wel interessant maar er komt zeer veel herhaling in. De laatste hoofdstukken waarin verschillende sporten worden besproken (duur-kracht-team-...) brengen eigenlijk niets nieuws meer aan. Voor mij had de cursus misschien iets nuttiger geweest, indien nog meer casussen en voorbeelden van dagmenu's werden weergegeven. In de cursus wordt heel vaak gesproken over de porties eiwitten van 20g. Nu las ik elders dat dit volledig achterhaald is. Uiteraard stel ik me dan de vraag hoe up to date deze cursus is. In de cursus is er nergens sprake van dat er twijfels over deze gegevens.

4/5
Personeelszaken Basiskennis

Alles is duidelijk omschreven ... de boeken waren er op tijd. Enkel mijn geschenk wat ik mocht kiezen is nog steeds niet aangekomen.

5/5
Kindercoach

En enorm inspirerende cursus waarbij je ook aan zelfreflectie doet. De huiswerkopgaven zijn wel wat denk werk maar zeker wel haalbaar. De cursus zelf is mooi gestructureerd en handig in gebruik. Zeer professioneel!

4/5
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Het product zelf is zeer goed. De geluidsfragmenten zijn zeer hulpvol. Enkel de verbeteringen van het huiswerk kunnen beter. Je krijgt een cijfer op 10 zonder echt veel uitleg

5/5
Frans voor Beginners

Ik vind de cursus top en ontzie het mezelf nooit om er in te kijken! Ik beveel NHA zeker aan iedereen aan! Mvg Ineke

4/5
Personal Trainer

Vind het boek zeer goed in elkaar zitten. Oplossingen voor de taken zijn soms moeilijk terug te vinden in het boek. Contact met docent is zeer miniem, met collega studenten onbestaande. Vind ik wel jammer. Voor de rest tevreden.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Alles wordt op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Sommige punten zijn wel wat achterhaald daar er veel digitaal gebeurd.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Had de cursus snel in huis. Alles is duidelijk uitgelegd in een begeleidende brief. Heb gekozen voor de cursus met hulp, waardoor je het beter kan leren denk ik. Indien je ergens de fout ingaat, kan de leerkracht je bijsturen.

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

duidelijke leerstof, enkel de richtlijnen naar het huiswerk toe kan beter.

4/5
Taarten Maken

Mijn product taarten maken bevalt mij enorm, je kan op eigen tempo leren en dit rustig thuis. Je moet natuurlijk zelf de motivatie hebben om deze lessen aandachtig te volgen en aan te werken. Ik zelf ben er voor en ben bereid om nog cursussen in de toekomst te volgen.

5/5
Frans voor Gevorderden

de cursus is logisch opgebouwd. voor gevorderden lijken de beginlessen iets te eenvoudig.

5/5
Nagelstyling met Gel

Een enorme aanrader voor thuisscholing op eigentempo vragen worden ook zo rap mogelijk beantwoord

4/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Het is allemaal zeer mooi uitgelegd.

3/5
Populaire Elektrotechniek

Het is leuk om op deze wijze te leren. Het is enkel wat moeilijk wanneer je iets niet begrijpt of vragen hebt je niet snel met je docent in contact kunt komen.

5/5
Administratief Bediende

Dankzij NHA heb ik de kans kunnen nemen om de studie administratief bediende te kunnen starten.

4/5
Webdesign

Jammer dat er niet gesproken word over webdesign die compatibel is zowel op pc als een gsm .... Tip : Een soort chat of email mogelijk maken naar de docent als je vragen hebt en niet moet wachten tot je een thuistaak indient

5/5
Illustratief Tekenen

Goed gestructureerde, duidelijke en interessante cursus. Boeiende en grensverleggende huiswerk taken. Snelle en accurate feedback van docent. Ik ben fan!

4/5
Kindercoach

Heel in het begin is het een veetje onduidelijk qwa het AL zijn van kindercoach. Het is even wennen! Vragen die je mailt worden heel vlug beantwoordt. Docenten zijn duidelijk en vriendelijk ... Ik doe graag verder! ***

4/5
Fotografie

De cursus vind ik vrij algemeen en wat verouderd. De huiswerkvragen zijn ook vrij algemeen en voor discussie vatbaar. het mag voor mij wat gedetailleerder en specifieker.

4/5
Frans voor Beginners

Ik vind het een heel leuk pakket: fijn dat je in stukjes kan afbetalen, dat je begeleiding kan nemen en dat je cursussen in stukken aankomen. De cursus Frans voor beginners vind ik alleen een beetje gek opgesteld. Ik vind het vreemde thema's waardoor ik basisgesprekken nog niet echt beheers. Hier zit waarschijnlijk een reden achter. Voor de rest is het een hele fijne cursus met goede begeleiding.

5/5
Windows 10

Ik heb er lang over getwijfeld over het volgen van deze cursus op deze manier , maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan en heb ik er nog geen moment spijt van. Een groot pluspunt is dat je huiswerk kunt toesturen en dat dit door een docent wordt nagekeken . Zo heb je een externe controle of je effectief goed bezig bent en waar nodig is bij te sturen.

4/5
Verzorgende

Evenueel stage koppelen aan opleiding

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

het is een hebby wat moet men anders in de winter

5/5
Spaans voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de cursus Spaans die ik heb aangekocht. Ik kan op mijn eigen tempo en wanneer ik er zin in heb, studeren. De cursus is ook heel duidelijk. De voorgelezen teksten en woorden zijn heel gemakkelijk te volgen. Het is bijna alsof je in de klas zit. Het zet je aan om deze teksten luidop mee te zeggen, waardoor je constant bezig bent met de uitspraak. Alles staat heel goed uitgelegd en veel woorden worden heel dikwijls herhaald in verschillende lessen. Zo bouw je jouw kennis geleidelijk aan op. Kortom, aangenaam verrast van deze cursus!

4/5
Italiaans voor Beginners

De cursus is overzichtelijk, en het leuke is dat je evengoed kan studeren met de pc, als in de cursus zelf. Ook de app met de oefeningen is zeer leuk om te doen.

5/5
Administratief Bediende

Ik volg deze opleiding tijdens mijn normale job en vindt het dan ook zeer interessant dat je deze kan volgen op de tijdstippen dat het voor jezelf uitkomt. Cursus is misschien wel aan een opfrissing nodig. Maar het staat er wel duidelijk in uitgelegd.

4/5
Budgetcoach

Momenteel ben ik nog maar aan les 7 van de 20 lessen, maar ik vind dat er een totaalbeeld gegeven wordt van de verschillende aspecten van de budgetcoach.

5/5
Office 2019

De cursus die ik bij NHA volg is zeer boeiend wat me zeker aanspreekt is de cursus met docent. Zo ben ik extra gemotiveerd om goede resultaten te bekomen. Een echte aanrader!!

4/5
Russisch voor Beginners

Met het cyrillisch schrift en de bijzondere klemtonen zijn de goede geluidsfragmenten een handig hulpmiddel. De afgedrukte voorbeelden (tickets etc) zijn onscherp waardoor het ontcijferen (nog) moeilijk(er) is.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

ik ben nog maar aan de tweede les. Het lijkt me allemaal duidelijk. En ik ben stilaan op gang aan 't komen. Kom binnen enkele maanden nog eens om mijn indruk vragen.

5/5
Office 2019

Ben heel tevreden sowieso over NHA, ben nu een derde cursus aan het doen, en alles is heel duidelijk, op eigen tempo en constructief op gebouwd. Mijn nummer één voor online cursussen. Groetjes ***

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Beste. Het is de 1ste keer dat ik les volg via jullie organisatie. Ben ook nog niet lang bezig maar toch heb ik al een positief gevoel. Ik vind het leuk om te doen. Het is degelijk uitgelegd. Misschien een kleine opmerking voor de praktische zaken is het misschien wel interessant een filmpje op de site te plaatsen zodat we het ook kunnen zien. Het is maar een suggestie voor de rest vond ik het zeker aan te raden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Top producten n'est te zeggen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super alles staat duidelijk uitgelegd en als je een vraag stelt antwoorden ze ook meteen gewoon een goede studie dat je op uw eigen tempo kan doen en kan combineren met je gezin

5/5
Hondentrimmen

Ik zit momenteel niet zo ver in mijn cursus door een beetje tijdsgebrek vandaar het ook handig is dat je 5j bijstand krijgt van een begeleider.

4/5
Receptioniste

Ik ben zeer tevreden Alles word goed uitgelegd in de cursus . De oefen opgaves zijn zeer goed om even later het huiswerk te maken ,ook als het huiswerk is ingediend moet ik niet lang wachten op je resultaten . Ook heb ik al enkele telefonisch contact gehad en werd ik dadelijk verder geholpen . Ik heb enkel nog een vraag ik vind mijn verbeterd huiswerk niet terug of kan het niet openen. Voorlopig is dit geen probleem daar ik zeer goede resultaten heb .

3/5
Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang

Verouderde cursus, veel schrijf fouten ,in de oefen opgaven ontbreken vragen en antwoorden.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Vrij in je persoonlijke tijdsbesteding en tegelijk zeer goed begeleid.

4/5
Thuiskapper

Positief: met video, duidelijke theorie, zowel mannen als vrouwen, degelijk bijgeleverd materiaal! Voor verbetering: knipschema gelinkt aan kapsel nadien als extra voorbeelden zou praktisch zijn!

5/5
Bloemschikken

Ik ben heel tevreden over mijn les bloemschikken.niets op aan te merken.en punten voor de huistaak worden snel doorgestuurd.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

ik begin me al thuis te voelen in het nieuwe grieks

4/5
Office 2016

Duidelijke, overzichtelijke cursus. Snelle respons na indienen huistaken

5/5
Tekenen en Schilderen

De hobbycursus tekenen en schilderen bestaat uit twee lijvige mappen. Gezamenlijk bevatten ze 56 lessen. Elke les kent dezelfde opbouw en bevat naast een inleiding, theorie, oefen- en huiswerkopdrachten, een samenvatting en begrippenlijst. Elke les is rijk geïllustreerd niet alleen met tekeningen en schilderijen van beroemde kunstenaars maar ook van cursisten die ons zijn voorgegaan. De druk is verzorgd. Je huisopdrachten kun je gemakkelijk fotograferen en online doorsturen via het online leerplatform Plaza naar je coach. Mijn coach geeft me vaak al de dag nadien een evaluatie (ze is erg genereus) en feedback waarmee ik vaak iets aan kan. Als extraatje heb ik ook een tablet ontvangen.

3/5
Gewichtsconsulent

Na de les 5 heb ik toch opgemerkt dat er regelmatig zinsconstructie fouten zijn .dat er een Hollandse lijn zit in de cursus . Er wordt verwezen naar Nederlandse sites . Even bellen voor een vraag vraagt veel geduld . Als ik bel zijn steeds alle telefonistes in gesprek ....

4/5
Secretaresse

ik vind de cursus zeer nuttig maar enkel bepaalde dingen zijn moeilijk te begrijpen maar met hulp van het internet lukken deze wel. als deze cursus goed lukt zou ik toch verder willen uitbreiden met andere cursussen

5/5
Spaans voor Beginners

Ik vind het een goed uitgewerkte cursus. Na 1 les ben ik nu in Spanje en kan al goed mijn plan trekken. Duim omhoog voor NHA

5/5
Bedrijfsbeheer

De studie bedrijfsbeheer die ik momenteel volg ik goed in elkaar gezet. Gemakkelijk te volgen, aanvullende info kan je terug vinden online die je eventueel bij het beantwoorden van de vragen kan gebruiken. Ik heb nog geen contact hoeven op te nemen met mijn docent enkel om mijn huiswerk in te leveren. Al met al ben ik supertevreden.

4/5
Budgetcoach

Positief aanvulling op hetgeen ik nog niet wist. Geeft overzicht. Algemeen tevreden

5/5
Evenementen Organisator

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Heel duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Bedrijfspsychologie

Mooie overzichtelijke cursus.

5/5
Medisch Secretaresse

Mooi opgestelde overzichtelijke cursus

3/5
Populaire Elektronica voor Beginners

Ben nog niet ver in de leerstof. Er wordt teveel van uitgegaan dat er al een basiskennis is. Schoonheidsfoutjes in cursus. Meer met kleur werken?

3/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het een fijne studie! Handig dat ik hulp krijg en dat mijn huiswerk verbeterd wordt. Alleen jammer dat mijn vragen niet altijd beantwoordt worden en dat ik lang moet wachten op mijn tablet/activity tracker. De cursus bevat een paar kleine foutjes, maar daar kan ik over kijken.

4/5
Office 2019

ik ben tevreden met de cursus maar als je rekent op die tabblet om je cursus te beginnen kan je wel lang wachten...zelfs als je je faktuur in één keer betaald.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

De leerboeken zijn zeer duidelijk net zoals de huiswerkvragen. De docent verbeterd de taken ook vrij snel met de nodige commentaar. Ik ben enorm tevreden met de keuze om HRM te volgen.

5/5
Schoonheidsspecialiste

Super tevreden!

5/5
Duits voor Beginners

De lessen zijn zeer goed uitgelegd en gestructureerd. De grammatica wordt met mondjes maat ingelepeld en dat is voor mij, ik ben *** jaar, gemakkelijker om het geleerd te krijgen. Het feit dat de teksten via audio gehoord en nagezegd kunnen worden vind ik eveneens prima. Opmerkingen : Het vak voor info aan de docent zou iets meer ruimte mogen krijgen.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Deze opleiding bevalt me heel goed. Lijkt moeilijk maar alles wordt precies goed uitgelegd waardoor het toch makkelijk is en huiswerk wordt ook heel snel nagekeken en je krijgt gelijk je punt en eventuele uitleg en opmerkingen. Ook de klantenservice is heel vriendelijk en helpt goed. Wat er wel eventueel gedaan kan worden zijn korte instructie video's voor moeilijk opdrachten. Bedankt voor de mogelijkheid dat mensen toch thuis kunnen studeren zoals ik met 3 kinderen. Met vriendelijke groet, ***

4/5
Piano

Doordat zowel notenleer als spelen gecombineerd worden aangeboden, leer je elke les bij en wordt het nooit saai. De tussenkomsten van de lesgever op het huiswerk maken de cursus persoonlijker.

5/5
Logistiek Medewerker

zeer goed khad het niet verwacht een aanrader mijn dochter ga het nu ook via deze weg doen prima doe zo verder

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Duidelijke cursus. Vlug antwoord van de docent. Super leuk!

5/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Cursus is perfect in orde. Ik heb enkel een minpunt dat we geen vragen kunnen stellen aan ons docent zonder een huiswerk in te voeren.

4/5
Interieurstylist

Ik ben tevreden van mijn cursus, enkel is het spintig dat er geen communicatie mogelijk is met mijn docent.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Voorlopig geen problemen

4/5
Gitaar

Alles gaat wel perfzkt het enige is als er even iets niet lukt en het is een muziek instrument zou het fijn zijn miest je niet alleen verder oefenen en heel af en toe is samenzitten zou toch is supper zijn zodat je wat kunt zelerder zijn dat het juist is wat je doet wa t je kan maar een heel jort vraagje stellen enkel bij een huistaak en niet tussendoor wanneer je het wel is nodig hebt gr voor de rest toppy

5/5
Life Coach

Heel goed

4/5
Spaans voor Beginners

De uitleg is goed waar telkens de klemtoon op valt ook het dialoog en de uitleg bij elk woord met eventuele voorbeelden is goed. De huistaken zijn goed om te weten of alles duidelijk is

5/5
Kalligrafie voor Linkshandigen

Ik vind het allemaal geweldig. Alleen zou ik als je de cursussen maandelijks opstuurd een dikkere enveloppe ofzo gebruiken want mijne was kletsnat ik heb ze moeten laten drogen mijn cursus. Voor de rest ben ik heel tevreden van de cursus en het materiaal alles heel goed uilegd de leerkracht geeft goede tips!!!

5/5
Pedicure

Ik heb start met de opleiding ben zeer terveden van algemeen alles de cursus de communicatie tussen secretariat en de docent. De les om alleen te volgen lukt goed met de steun van de docent. Gisteren de tablet gehad gebruikt en echt dit interessent. Dus ik zou zeker mijn familie vrienden en iemand geintereest om les thuis te volgen zeker doorverwijzen aan NHA. Top👍

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Er wordt een mooie en duidelijke uiteenzetting gegeven over de inhoud van de sociale wetgeving. Wat eventueel zou helpen (voor mij persoonlijk dan) is dat er meer met schema's en diagrammen mag worden gewerkt. Ook concrete voorbeelden zouden helpen om de soms ingewikkelde inhoud te verduidelijken.

4/5
Sterke Drankenkennis

Geweldig goed materiaal al heel veel geleerd. Feedback van leerkracht ook altijd goed en motiverend.

4/5
Bouwkunde

Op eigen tempo studeren, met online ondersteuning geeft een enorme vrijheid voor zowel mijzelf als mijn werkgever. Dit zorgt voor de ideale combinatie van werken en leren.

5/5
Parapsychologie

Ik ben gewoon tevreden tot nu toe. Alles wordt netjes aangeleverd en op tijd. Mooie map om alles in te doen. Top.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Zeer goede en mottiverende begeleiding. Voorbeelden van andere studenten zou leuk meegenomen zijn.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben super tevreden. Heel makkelijk dat je op eigen tempo kan studeren. Cursus is duidelijk. Verbetering van de taken voorloopt vlot. Alles verloopt eigenlijk vlot. Ik vind het gewoon jammer dat je extra moet betalen voor een getuigschrift of diploma. Verder top!

5/5
Dierenartsassistent

Makkelijk op eigen tempo

4/5
Parapsychologie

Makkelijk te begrijpen. Duidelijk uutgelegd met voorbeelden.

4/5
Kindercoach + Bedrijfsbeheer

Duidelijke curcus, enkel heb ik al gemerkt dat er een link is naar een website die niet meer bestaat.

4/5
Marokkaans voor Beginners

Duidelijke cursus, zeer gebruiksvriendelijk

4/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is aangenaam om doorheen te gaan en duidelijk geschreven. Het is ook interessant dat de lessen op zich niet te lang zijn en dat er telkens een samenvatting volgt. Positief vind ik ook dat ik zeer snel feedback krijg als ik mijn huiswerk indien.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is in verschillende lessen opgebouwd met elk een eigen onderwerp. Dit maakt het leuk. Echter maakt het dit ook soms onoverzichtelijk en worden bepaalde zaken herhaald alsook komen woordjes in de vocabulaire dubbel voor. Hier en daar ook wel typfoutjes.

4/5
Logistiek Teamleider

Algemeen tevreden. Cursus op bepaalde vlakken wat verouderd.

4/5
Astrologie

Ik heb reeds de cursus kinderpsychologie afgewerkt. Heel leerrijk en echt een aanrader voor iedereen die met kinderen in contact komt. (zowel als ouder of werkgerelateerd) Momenteel bezig met astrologie en natuurlijke geneeswijzen. Zeer uitgebreide cursussen. Best wel moeilijk... Maar gelukkig duidelijk en vlot opgesteld. Eenvoudig om de huistaken "op te sturen". Jammer dat er geen pdf opgestuurd kan worden... Voor de rest zeer tevreden over de service en de bereikbaarheid. Nha raad ik iedereen aan!

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

zeer goede cursus,ook de geluidsfragmenten.

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Cursus dateert van 2007/2008 en is dringend toe aan een update! De prijstabellen zijn dan ook zo goed als onleesbaar waardoor het heel moeilijk is om de oefeningen op prijsberekeningen correct te kunnen uitvoeren... Er wordt reclame gemaakt voor bijstand door monitor/leerkracht, maar rechtstreeks contact via mail of webformulier is niet mogelijk want als je vragen hebt, moet je wachten tot je een volgende huistaak indient alvorens je ze kan stellen :-(

5/5
Thuiskapper

ik was zeer tevreden over hoe dit product werd geleverd en ook over de inhoud. alles is heel duidelijk en professioneel.

5/5
Evenementen Organisator

Eerst zag ik er tegenop omdat ik dacht niet goed thuis te kunnen studeren. Eenmaal de curcus ontvangen ging het zeer vlot. De curcus zat zodanig goed ineen dat het studeren leuk was en de huiswerkopdrachten ook! Een aanrader!

4/5
Indonesisch voor Beginners

Cursus, persoonlijke begeleiding, cadeau

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

ik ben tevreden maar sommige dingen worden enkel in frankrijk gebruikt (mijn man spreekt frans) en niet in België

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is zeer boeiend en zeer uitgebreid. Elke vorige les maakt nieuwsgierig naar de volgende . De theorie leert makkelijk en vlot .

4/5
Eigen Webshop Starten

Het is een duidelijke cursus en de docent heeft ten laatste na 1 dag feedback. Zou wel graag het volgende deel reeds krijgen, kan toch geen 2 maanden wachten om verder te doen met mijn cursus?

3/5
Visagie Basiscursus

Jammer dat er geen examen en diploma volgt.

4/5
Populaire Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Ik heb altijd interesse gehad voor electronica en kan dit nu verwezenlijken via jouw cursus op mijn tempo

4/5
Tekenen en Schilderen

Het is een leuk dat al de lessen en materialen samen toekomen. Je kan over heel de lijn zien wat er te leren valt. Het is goed dat je op je eigen tempo kan werken. Er zitten nogal veel pagina's in de kaft zodat het moeilijk is om te bladeren.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

graag snellere correctie van huistaken

4/5
Positieve Psychologie

De cursussen zijn heel goed opgesteld. Ze zijn heel aangenaam om in te studeren ! Echt aantrekkelijk. Het huiswerk bij positieve psychologie zou iets vroeger mogen gecorrigeerd en teruggestuurd worden

3/5
Dierenartsassistent

Ik ben aan de opleiding dierenartsassistent bezig, zelf heb ik al ervaring in dierenzorg doordat ik in het middelbaar 2 jaar de studie dierenzorg heb gevolgd. De eerste paar delen waren een beetje herhaling voor mij, maar dat was een goede geheugen opfrisser voor mij. De delen erna waren zo goed als nieuwe leerstof voor mij. De cursus vormt een goede basis maar is naar mijn persoonlijke voorkeur niet voldoende, er moet praktijk aangelinkt zijn. Daarom heb ik gezocht naar een dierenarts die bereid was om mij stage te laten volgen bij hen op vrijwillige basis. Dit vormt een grote meerwaarde aan mijn opleiding. Alles is zeer goed uitgelegd in deze cursus wat het leren een stuk gemakkelijker maakt natuurlijk ! Nog een kleine tip er staan enkele spelfoutjes in de cursus.

4/5
Webdesign

Ik vind het een heel leuke studie waar ik al heel veel heb van bijgeleerd over het internet

4/5
Dierenverzorging

Er staan enkele fouten in de cursus en is een andere volgorde dan online. Het duurt lang voor je reactie krijgt op vragen. Voor de rest wel interessant en leerrijk. Heel duidelijk beschreven ,kleine hoofdstukken. Gemakkelijk te volgen zonder enige voorkennis .

3/5
Populaire Autotechniek

Er zouden wat meer foto's worden bijgevoegd.

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat er op voorhand op de website kort staat uitgelegd welke lessen en onderdelen er aan bod gaan komen in de cursus. Zo krijg je een globaal idee van waar je aan begint. Ook in de cursussen zelf is alles mooi onderverdeeld. De huistaken met beoordeling zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Er kan misschien op voorhand gevraagd worden of huistaken via mail of via de post worden gemaakt, zo kan er papierverspilling vermeden worden.

5/5
Webdesign

Duidelijke lesstof, goed kontakt met de docent. Mijn derde cursus, dat wil zeggen dat ik me bij de manier van studeren bij het NHA bijzonder prettig voel.

5/5
Klinische Psychologie

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn dat de cursus zowel op papier als online beschikbaar is, zo heb je hem altijd en overal ter beschikking. Ik ben heel blij dat ik voor NHA gekozen heb!

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het een heel uitgebreide cursus waarin de dingen duidelijk worden weergegeven zodat het makkelijk leren is.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel duidelijk, mooi geschreven cursus!

5/5
Office 2019

Ik vind het heel bevattelijk en aangenaam om het pakket te studeren

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Sommige producten gingen snel stuk na 1 keer gebruik.

4/5
Webdesign

De cursus Webdesign , die ik momenteel volg, is zeer begrijpelijk opgesteld en aangenaam om door te nemen. Het "triggert" mij om door te gaan en om er iets van de maken. Daar is de vorm en de inhoud van de cursus heel belangrijk voor. Een groot verschil met de "gratis cursussen" die je overal vindt op het net.

4/5
JavaScript en jQuery

Het is een beetje vervelend dat je zowel een boek als een kaft moet volgen en daarbij ook nog op de PC naar de voorbeelden kijken en zelf proberen. Soms ben je al verder in het boek en dan plots moet je even terug omdat je iets gemist hebt in het kaft. Het zou gemakkelijker zijn als het allemaal op 1 plaats terug te vinden is.

4/5
Zweeds voor Beginners

Het is echt goed uitgelegd en ik vind dat tof dat je op het platform kunt vormen. ***

5/5
Engels voor Beginners

Cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan op mijn tempo leren. Duidelijk en de verbeteringen van mijn huiswerk vind ik ook interessant.

5/5
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

5/5
Word 2019

papieren cursus : alles zeer duidelijk uitgelegd en voorzien van foto's. Heel handig om de papieren cursus naast de computer te leggen en dan op de computer te oefenen. Soms is er in de uitleg een stap waarbij je een welbepaald woord moet aanklikken in de statusbalk/het lint. De naam van dat "aanklikwoord" kan soms anders zijn dan op mijn woordversie op mijn pc. Maar door de foto's wordt het wel duidelijk op welke term ikzelf dan moet klikken. huistaak: tot hiertoe zinvolle huistaken. Wordt ook snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben zeer tevreden met deze studiekeuze en al het materiaal dat jullie hierbij opsturen, echt top !

5/5
Engels voor Gevorderden

Heel mooi verzorgde cursus. De huistaken en de begeleiding zijn zeer leerrijk. De hoofdstukken zijn niet te groot zodat je er telkens op een avond eentje kan afwerken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Ik ben zeer tevreden over NHA,de communicatie via mail,de uitleg over de cursus,het lesmateriaal en de tablet waarop ik mijn lessen kan leren,huiswerk maken en versturen en natuurlijk het contact met mijn docent ***,hij is zeer professioneel,behulpzaam en met zijn hulp en steun ben ik nog meer gemotiveerd om me 200% in te zetten en deze cursus volledig te beëindigen met goede resultaten.bedankt voor jullie geweldige lesmateriaal,tablet en alles wat ik nodig heb om te slagen want zelfs bij ***, waar je ook talen kan leren,word je niet zo geholpen zoals bij jullie,dank U wel voor alles

4/5
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

5/5
Life Coach

Heel overzichtelijke map waarin de lessen gebundeld zijn. Handig in gebruik. Ook ben ik tevreden over het leerplatvorm Plaza. Makkelijk om langs deze weg je huiswerkopdracht door te sturen en terug te krijgen.

4/5
Turks voor Beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Zeer tevreden over hoe de producten en de cursus in elkaar zit 😄😄

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

nog niet echt ver geraakt maar kan wel al zeggen dat ik al meer kan dan ervoor.

5/5
Boekhouden Basiskennis

heel boeiend en duidelijk opgestelde cursus, met veel oefenmateriaal. online lege facturen, cn, en andere documenten zouden wel aanwezig mogen zijn zodat je het huiswerk online kan maken. Verder prima materiaal.

4/5
Piano

daar ik nog nooit kennis heb opgedaan van muziekles leer ik de muziek beter begrijpen van a tot z en dat vindt ik toch zeer belangrijk. wat mij wel gemakkelijker zou maken mijn huistaken kan ik maar half oplossen als ik een notenbalk moet inscannen vb. en copieren lukt mij niet daar ik ook niet veel met comp.bezig ben mij lijkt het de ideale oplossing superrr om de les op mijn ritme te volgen raad het alle mensen aan zelfs ,iemand die wou inschrijven voor tekenen groetjes***

4/5
Communicatie Manager

Het is een handige cursus die heel duidelijk geschreven is. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn een handige manier om alles te onthouden. Ook de begeleider voor het huiswerk en andere vragen is zeer motiveren!

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de cursus heel overzichtelijk. Ik ben zwaar slechtziende maar de cursus is zo mooi opgebouwd dat ik ze digitaal heel goed kan studeren. De inhoud van de cursus vind ik ook heel leuk, iedere les omvat een ander onderwerp waardoor het blijft boeien. De uitleg is ook heel verstaanbaar waardoor de lessen goed te begrijpen zijn. Ik ben heel enthousiast en na de opleiding spaans die ik nu volg begin ik aan de cursus duits

3/5
Thuiskapper

de cursus zou meer filmpjes mogen bevatten om de cusrsus zo duidelijker te kunnen begrijpen.

5/5
Taarten Maken

Goed lessenpakket en lesmateriaal. Eenvoudig te volgen en echt gemakkelijk om het op u eigen gemak te doen. Geen tijdsdruk en stress. Heel gemakkelijk te combineren met mijn gezin van 3 kinderen onder 4.

4/5
Piano

Zeer duidelijk uitgelegd en mogelijkheid tot vragen stellen is top. Juist de vingerzetting op piano zou duidelijk mogen weergegeven worden. Met foto van toetsen piano en aanduid vingers of noten

5/5
Sieraden Maken

Een hele duidelijke cursus waar praktijk de bovenhand krijgt op theorie. De uitleg is goed beschreven zodat je bij het maken van de sieraden niet meer opzoekwerk moet doen. Ook de theorie is juist wat je nodig hebt. Ik heb geen spijt dat ik deze cursus gekozen heb

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is vlot verlopen met de bestelling

4/5
BSO Wiskunde

De cursus is duidelijk en makkelijk te leren en de docent antwoord tijdig en op een vriendelijke manier. Kortom een goede cursus.

5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

5/5
Engels voor Beginners

De cursus is in mijn ogen zeer vakbekwaam opgesteld en het verbeteren van de lessen is top. Voor mij is er maar een minpunt het apparaat om mee op te nemen is niet tip top voor mij. Er moeten toch gemakkelijker apparaten bestaan !!! Of wel is mijn apparaat niet in orde. En verder veel succes met de cursussen Ik volledig content.

5/5
Life Coach

Goed

4/5
Nieuwgrieks voor Gevorderden

Verzorgd en uitgebreid cursusmateriaal. Handig ook als men docentenhulp erbij neemt om in te schatten of men goed bezig is. Huiswerkoefeningen zouden uitdagender mogen zijn, die vind ik tot nu toe nogal simpel. De oefenopgaven zijn wat mij betreft interessanter.

4/5
Taarten Maken

Ik volg de curcus Taarten maken. De Les is goed opgedeeld en werkelijk iedereen kan instappen. Je krijgt veel curcusmateriaal bij, dat vind 8k zeker positief wetende dat je ook nog vaak naar de winkel moet gaan voor oa ingeredienten voor de taart . Momenteel zijn mijn eerste 4 lessen afgewerkt nu moet ik dus wachten tot de andere lessen beschikbaar zijn dit vind ik wel een beetje aan de spijtige kant dat ik niet direct kan voortdoen

4/5
JavaScript en jQuery

Wanneer krijg ik de tablets toegestuurd die bij de verschillende cursussen horen? Ik wacht er al anderhalve maand op (de 4 vouchers werden hiervoor direct doorgestuurd). Graag reactie

5/5
Hovenier

Het is een duidelijke cursus, met veel voorbeelden en foto's. Alles wordt goed uitgelegd. na elk hoofdstuk moet je een taak maken die zeer realistisch is. Je mag je eigen tuin als voorbeeld nemen wat ik een leuk pluspunt vind. Zeer aan te raden

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Vastgoedbediende

De informatie die werd meegegeven was zeer volledig. Jammer dat voor de betaling geen administratiekosten vermeld staan. Interessante cursus, maar soms wel iets te eenvoudig. Toch heb ik -mede dankzij de cursus - een nieuwe job gevonden!

4/5
Cyber Security

De tijd tussen lessen 1 tot 4 en vanaf les 5 is te lang!

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

ik vind het een interessante cursus, maar mijn beoogde doel, nl; afslanken is nog niet bereikt; Ik ivnd het systeem van huiswerk wel interessant alsook de toevoegingen aan het huiswerk. De inhoud van de cursus vind ik wel interessant, het werkt aan de basis.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

5/5
Populaire Autotechniek

In de cursus Populaire Autotechnieken staat de theorie vrij duidelijk en verstaanbaar uitgelegd, men hoeft hier geen voorkennis van te hebben om de cursus te kunnen volgen. Met een voorkennis is het gemakkelijker verstaanbaar en kan men toch nog altijd wat details bijleren die hierin beschreven staan. Ik ben hier heel tevreden over en de rest van de cursus ziet er veelbelovend en uitgebreid uit.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Ik vind dit de perfecte manier om werk en school te combineren

3/5
Medisch Secretaresse

De cursus is heel interessant, maar de huiswerkopdrachten bederven de leerpret. De opdrachten (in het eerste deel) lijken niet te gaan over wat je geleerd hebt in die bepaalde les in de cursus, maar over hoe goed je de grillen van de docent kunt inschatten. Dat is jammer, want ik doe de cursus omdat ik echt iets wil bijleren, niet om elke week een nieuwe deuk in mijn zelfvertrouwen te krijgen.

5/5
Pools voor Beginners

In heel korte tijd en slechts enkele lessen heb ik al heel wat Pools geleerd. De lessen zijn leuk opgebouwd en je gaat telkens een stap verder met de opgedane kennis. Het huiswerk wordt snel verbeterd! Met veel enthousiasme en plezier studeer ik het Pools!

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangename en duidelijke cursus! Heel overzichtelijk en zeer goed contact met de leerkracht online. Thema’s die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Klein nadeel... de cursus zou volgens leerkracht nog niet aangepast zijn aan de nieuwe spelling van het Duits

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Geen mening

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

5/5
Life Coach

Ik heb de cursus in een degelijke map ontvangen en kan deze ook digitaal raadplegen van mijn laptop, tablet of gsm. De leerstof is gedetailleerd en behoorlijk opgesteld.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik volg momenteel de cursus bedrijfsbeheer met begeleiding. De manier van werken, het lesmateriaal en de snelheid van antwoord van de begeleiding, daar ben ik best tevreden over. Het is alleen jammer dat de cursus zelf niet up-to-date is. Bv: het attest bedrijfsbeheer is niet meer verplicht, dit staat echter dubbelzinning beschreven in de cursus. Bv.: de types van onderneming zijn aangepast, het hele hoofdstuk hierover is dus niet meer nuttig. Dit heb ik op het internet zelf moeten achterhalen.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Alles verloop heel vlot u en u komt zeker niks te kort

5/5
Arabisch voor Beginners

goed geschreven cursus om zonder enige voorkennis te starten met Arabisch. op korte tijd kan je al een tiental woorden lezen schrijven en herkennen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dar het boek heel goed in een zit. Ik heb zelf ook gekozen voor de huiswerkformule. Dit vind ik echt het beste aan heel de cursus omdat je dan weet of je goed of slecht bezig bent.

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik ben zeker tevreden, deed mijn eerste huiswerk binnen en binnen een mum van tijd werd dit verbeterd en terug gestuurd met feedback. Heel fijn.

4/5
Turks voor Gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

cursus is niet altijd even duidelijk. Sommige dingen moet je zelf uitzoeken.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt snel nagekeken. Meestal dezelfde dag nog. Cursus is goed en logisch opgebouwd.

5/5
Massage

Alles zit in de cursus, theorie en video's

4/5
Kindercoach

Ik vind het een bijzonder boeiende en goed uitgewerkte duidelijke cursus. Hapklare en niet te lange hoofdstukken. Het enige dat ik jammer vind is dat er in de vuisten en regelmatig vanuit gegaan wordt dat je al taken als kindercoach kan uitvoeren maar aangezien ik nog niet in we helft van de cursus zit voel ik me daar zeker nog niet klaar voor.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Helemaal mijn ding. Online iedere les, kwalitatieve geluidsbestanden, maar ook zoals ik toch ook graag een kaft met papieren heb. Af en toe een klein foutje (spatie vergeten ofzo) maar hé ik ben ook niet perfect :)

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed uitgelegd

5/5
Antiek en Oude Kunst

Niet alleen de inhoud is heel boeiend . Ook de vragen die achteraf gesteld worden als huistaak zijn een uitdaging om de leerinhoud door en door te leren begrijpen . Denken ' out of the box ' is hier zeker van toepassing .

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Reiki

Ik ben zeer tevreden over deze cursus! Leer er enorm veel vn bij en is echt boeiend!

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Super! Ik volg de opleiding een eigen nagelstudio starten en ik word heel goed begeleid! Heb ik vragen helpt mijn docent mij zeer goed ! Een echte aanrader voor iedereen die een thuisstudie wilt volgen want het valt super te combineren met jouw werk! Zeker doen!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

4/5
Gewichtsconsulent

De cursus is duidelijk en boeiend opgesteld. Wel regelmatig een schrijffout (niet alleen spelling, maar ook een woord dat niet klopt). De theorie is uitgebreid, en leuk met afwisseling van oefeningen, al zou er bij bepaalde oefeningen wel een voorbeeld of wat extra uitleg mogen staan (over hoe de berekening te maken). Wel een goede feedback van de leerkracht, waar je mee verder kan dan.

5/5
Frans voor Beginners

Ik ben nog maar net begonnen met de lessen. De cursus vind ik perfect van opbouw. Ook de oefenopgaven met correctie vooraleer indienen huiswerk. Het huiswerk was ook snel verbeterd. Tot hier toe ben ik heel tevreden en het motiveert me enorm.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Life Coach

In duidelijke stappen en "tussen" opdrachtjes wordt er duidelijk gewerkt naar het begrijpen van de materie. De persoonlijke coach die je daarbij nog hebt maakt het alleen maar makkelijker om eventuele vragen te kunnen stellen.

5/5
Life Coach

De cursus is erg intensief en volledig. Door de huistaken krijg je ook ervaring. De docent is erg betrokken en neemt de huistaken met veel ernst door. Dit merk je aan de waardevolle feedback.

4/5
Spaans voor Beginners

Spaanse cursus is volgens mijn verwachtingen . Ik leer er veel uit en graag zou ik er meer uit kunnen leren .

5/5
Duits voor Beginners

Ik ben zeer tevreden met de cursus die ik nu volg. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk.

5/5
Tekenen en Schilderen

Ben zeer tevreden over de uitleg en de diversiteit van de opdrachten . Heb nooit les gehad over de technieken van tekenen en schilderen en daarom hou ik ook van de uitleg van de producten . Ben ook tevreden over de uitleg van de verbeterde werken , zo weet je wat te doen om te verbeteren. Bedankt

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De inhoud van de aangeboden cursus kalligrafie vind ik prachtig. Zowel de praktijk, het kalligraferen, als de geschiedenis van de letters vind ik prachtig, heel verrijkend. Ik twijfelde als ik het kalligraferen zou kunnen leren via thuisonderwijs want is dit niet iets dat je leert waar men het letterlijk aan je toont?! Maar alles wordt zo goed uitgelegd in de cursus dat het is alsof de docent werkelijk naast je staat. Ik ben dol enthousiast en super gemotiveerd! Ik moet mij intomen om niet de hele cursus in enkele dagen door te nemen. Stap voor stap dus! En vooral heel veel oefenen! Het studentenplatform is super gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Het uploaden van huiswerk houdt niets in. Je hoeft echt niet veel te kennen van de computer om dit te kunnen doen. In het begin is het wat zoeken om het thuis studeren in te plannen in je dagelijks leven. Maar mits wat oefenen en vallen en opstaan komt ook dit in orde. Het enige waar ik het wat moeilijk mee heb is dat wanneer ik telefonisch contact opneem met NHA, men aan de andere kant van de lijn echt met een 'Hollands' accent praat. Ik heb soms echt moeite om de mensen te verstaan.. Uitzonderlijk dien ik telefonisch contact op te nemen met NHA, dus valt dit eigenlijk helemaal in het niets vergeleken met het 'pracht aanbod' van de cursus! Ik ben dus een heel tevreden student!

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is een leuke cursus en tof om persoonlijke feedback te krijgen van je mentor. Het zou alleen nog beter zijn als er voorbeeldfilmpjes worden geïmplementeerd. Soms is het effe opzoeken wat de bedoeling is, maar met een filmpje zou dit direct duidelijk zijn. Het is leuk om te weten wat je allemaal op het einde van de cursus kunt maken en het geeft een boost tijdens de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden met deze product. Ik heb eindelijk dankzij deze opleiding mijn motivatie gevonden om mijn passie te volgen. Zo ver dat ik ben met deze opleiding vind ik dat er nog geen verandering gemaakt moet worden.

4/5
Medisch Secretaresse

Beste, Ik ben tevreden met mijn aangekocht product omdat het heel duidelijk is uitgestippeld .Het is een passie van mij om in de medische sector actief te zijn en meer kennis op te lopen .Verder vind ik NHA een goede opleiding school met professionele docenten. Alleen vind ik dat de docenten wat specifieker/duidelijk kunnen zijn in het corrigeren van het huiswerk.Huiswerk word verbeterd daar niet van maar je word niet op jou fouten aangewezen, men verwacht van jou dat je het zelf oplost,wat je fout heb gemaakt.Het zou veel fijner zijn wanneer je fout werd gecorrigeerd zodat je weet waar je fout zat. Want tenslotte zitten wij als cursisten op deze opleiding om kennis te vergaren en daar is waar de docenten moeten inkomen.

4/5
Communicatie Manager

de cursus is voor mij gemakkelijk te volgen en lijkt voor mij leerniveau te laag. maar het is geschreven voor iedereen dus snap de context wel dat het op die manier geschreven is. de info die gegeven wordt is veel maar behapbaar. jammer dat er niet veel/geen mede studiegenoten zijn.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Een heel duidelijke cursus. Leuk dat je zowel de papieren versie als de online versie kan gebruiken.

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Zeer degelijk cursusmateriaal. Helder, zonder overbodige info en toch voldoende uitgebreid. Zeer blij ook met mijn docent! Misschien zouden er iets meer oefeningen mogen zijn per les.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het activeren van de onlinecursus verliep zeer vlot. Zo kon ik heel snel aan de slag. De cursus is sterk opgebouwd. Totaal niet saai, maar eerder prikkelend. De lessen en oefeningen zijn gegrepen uit het werkelijke leven wat ze ook heel toepasbaar maken. De huiswerkopgaven zijn grondig en zetten je aan om je verder te verdiepen in de Franse taal. Sinds enige tijd kijk ik dagelijks naar nieuws in de Franse taal. Zeer blij met het aanvatten van deze cursus.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Zeer duidelijk geschreven cursus, fijne oefenopgaven. Geluidsfragmenten helpen bij het oefenen van de uitspraak. Steeds de mogelijkheid om vragen te stellen en snelle respons hierop!

5/5
Webdesign

Heel goed uitgeruste cursus. Optimale begeleiding.

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

5/5
Spaans voor Beginners

Alles klaar en duidelijk beschreven, en duidelijke voorbeelden

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Cursus te beknopt. Ieder hoofdstuk eindigt met "we kunnen niet diep ingaan op dit onderwerp aangezien het ons te ver zou brengen. Voor verdere informatie zoek het op op het internet. " of een dergelijke zin. Ik verwacht dat het lesprogramma dit brengt, niet me doorverwijst. Ik heb de optie lerarencontact bijgenomen maar dat is eigenlijk een kat in een zak: er is geen mogelijkheid om een mail te sturen aan de leraar. Enkel bij het insturen van het huiswerk kan je een bericht bijvoegen. Bovendien is er per hoofdstuk slechts 1 vraag als huiswerk. Terwijl het toch gaat over hoofdstukken van 15-20 bladzijden. En dan maar 1 vraag?? Bovendien is het commentaar van de docent heel beperkt: "goed", "zeer goed". Maar als ik 8.5/10 krijg, wil ik graag weten wat ik had moeten doen om 10 te halen. Wat mist er dan in mijn antwoord? Of wat is er fout? Ik had bij de laatste huiswerkopgave met opzet een fout erin gezet en toch kreeg ik 9 als score en "zeer goed". Wordt het überhaupt wel gelezen? Dus ik zou de opleiding zeker niet aanbevelen.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

het is goed ik heb geen enkele probleem ermee het gaat vlot en simpel

5/5
Thuiskapper

Een zeer vriendelijke docente. Haar commentaar op je huistaken is zo motiverend. De cursus is prima uitgelegd.

5/5
Weddingplanner + Bedrijfsbeheer

Ik vind de cursus heel duidelijk, het heeft me al veel bijgeleerd het was exact waar ik naar opzoek was. het is ook heel fijn om persoonlijk contact te kunne hebben met docenten en studenten zelf als je de cursus van thuis volgt.

5/5
Life Coach

Het product bevalt me. Het is een enorme hulp bij mijn wens om een goede life coach te worden. Je leert hoe je je klanten kunt helpen op een efficiente manier. Het huiswerk is soms moeilijk omdat je soms mensen nodig hebt om als proefklant te fungeren. Maar dit is niet altijd mogelijk voor mij. Maar het zal wel lukken.

3/5
Frans voor Gevorderden

Het product op zich is gebruiksvriendelijk en opgedeeld in handige lessen. De audiobestanden zijn erg goed. Voor mij persoonlijk mocht de grammatica iets meer gestructureerd en gegroepeerd zijn, dus meer lessen opgebouwd rond grammaticale onderwerpen i.p.v. inhoudelijke onderwerpen. Wat me echter niet bevalt is de gehele administratie: het heeft erg lang geduurd vooraleer ik een factuur mocht ontvangen (uiteindelijk enkel een aanmaning gekregen, geen factuur), mijn tablet heb ik nog steeds niet ontvangen en mijn huiswerk wordt nooit tijdig nagekeken.

5/5
Piano

Zeer goede cursus

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Cursus snel geleverd en ook de huistaken zijn snel verbeterd! TOP!

5/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik vind de persoonlijke begeleiding een belangrijk pluspunt.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijk en overzichtelijk

5/5
Receptioniste

Het is super handig als je in mijn geval een kind hebt en nog werkt. Ik zou dit aanraden. Het is nooit te laat om bij te studeren. Zeker de moeite waard

4/5
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden

Ik vind het product zeer goed en ben uitermate tevreden. Mits een gezonde motivatie, boek je vooruitgang. Als enige minpunt schuif ik naar voren dat vakje om vragen te stellen aan de docent nogal klein is. Hierdoor stel ik soms mijn vragen gewoonweg niet.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Tot op heden bevalt mij de cursus Spaans voor beginners + gevorderden heel goed. Goed samengestelde cursus met uitstekende begeleiding door docent.

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

4/5
Frans voor Beginners

Hele leuke cursus om te volgen, de thema's zijn leuk en bruikbaar. Mijn huiswerk wordt altijd super snel verbeterd, dat is top!

5/5
Dieren EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

4/5
Bloemist

zeer duidelijk uitgelegd, het enige nadeel is dat er weinig feedback is van de docent

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Spaans voor Gevorderden

Ik vind het erg handig dat je de cursus op eigen tempo kan verwerken. In de huiswerkopgaven worden ook zinnen en uitdrukkingen herhaald van vorige lessen, dat vind ik ook erg goed. De huiswerkopgaven worden altijd heel snel verbetert. Enige opmerking, het zou tof zijn om in de cursus zelf op het einde van elk hoofdstuk een leeg blad met lijntjes toe te voegen, zodat we voor onszelf een kleine samenvatting van de les kunnen noteren en de moeilijkheden enz. Voor de rest heel erg tevreden over de cursus!

5/5
Administratief Bediende

De cursus is soms ingewikkeld,en ik denk ook iets verouderd maar ben er heel blij mee.en krijg ook het nodige advies

4/5
Bedrijfsbeheer

Goede cursus en heel duidelijk!

4/5
Programmeren in C#

De boek en online zijn zeker goed voor iemand als mij die juist wil starten met programmeren. Het enigste grote minpunt vind ik dat ge maar 1 vraag moogt stellen ,bij mijn eerste vraag heb ik niet het antwoord gekregen dat ik moest hebben en zat dan even vast; De derde vraag na 1 zin drukte ik per ongeluk op zend en mijn vraag was weg zonder dat de vraag er in zat en ik kon er niks meer aan veranderen. *** zouden er toch meer vragen gesteld mogen worden;

4/5
Spaans voor Beginners

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel lessen in de cursus Spaans. Als ik aan iets begin wil ik dit ook direct afwerken, wat bij deze cursus niet lukt. De cursus Spaans is heel heel interessant en boeiend.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

****

3/5
Fotografie

***

5/5
Zweeds voor Beginners

Leercurve is op eigen tempo zowel voor het geschrevene als het spreken. Erg toegankelijk. En over alledaagse onderwerpen Excellent vind ik : de huiswerkopgaven en de terugkoppelingen door de leraar. de geluidsbestanden Sedert begin maart zit thuis omwille van een knie- & voetbreuk. De cursus Zweeds voor beginners - was \is een uitdaging- en heeft mij geholpen om door deze moeilijke tijd te geraken. Nu aan revalidatie bezig en vanop de fiets kan ik de geluidsbestanden beluisteren en herhalen. Top !

5/5
Schoonheidsspecialiste

In mijn cursus alles is perfect!Super contact met docent echt mooie boeken!!!

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer goed opgestelde cursus die toelaat op eigen ritme de taal te studeren.

5/5
Life Coach

Heel duidelijke en interessante cursus.

5/5
Dierenartsassistent

Mooie cursus Aangenaam om te studeren Wel weinig opmerkingen docent waar de fouten zitten bij slecht resultaat Verder topper

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Ik vind het een zeer interessante cursus omdat ik wel veel bijleer. Dankzij de thuisopdrachten kan ik wat ik geleerd heb in praktijk omzetten. Ook de tips van de docent vind ik heel nuttig.

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

5/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over mijn thuisstudie, het is allemaal erg duidelijk en overzichtelijk, ik vind het prettig studeren en heel fijn om je huiswerk via jullie site in te kunnen sturen en zo af en toe wat feedback van een leraar te kunnen hebben. Ik denk dat het wel bijna een must is om er dat bij te hebben, ik heb wel nu al gemerkt als ik het allemaal op eigen houtje zou moeten doen ik toch vaak zou twijfelen over bepaalde opdrachten en nu weet ik als het nagekeken is of het ook echt goed of fout is en waarom. Dus ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn thuisstudie van jullie.

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

3/5
Illustratief Tekenen

Ik had graag meer praktische tips voor het tekenen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Fotografie

De curcus is duidelijk en een fijne lay-out.

5/5
Aquarelleren

Goed gedocumenteerde en geïllustreerde cursus. Leuke reacties van docente.

5/5
Webdesign

Het cursus dat ik volg is zeer goed en netjes uitgelegd.Je leer alvast goed bij. De cursus is verzorgd en is geleverd in 2 mooie mappen.10+++++ zeker waard. Ook als je belt naar jullie om een vraag zijn jullie zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor ook aan NHA.Team 10+++++ doe zo verder.

3/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

de cursus die ik heb gevolgd geeft een globaal beeld van wat ik er van verwachtte maar voldoet niet volledig aan mijn verwachtingen. Ik had meer tips en tics verwacht om verder aan de slag te kunnen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer overzichtelijke cursus die opbouwend werkt. Ik mis wel wat meer informatie rond grammatica.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Heel leuke cursus, snel verbetering van je huiswerk. Wel veel geschiedenis, die me minder boeit.

5/5
Reiki

De cursus is zeer begrijpelijk uitgelegd.

5/5
Arabisch voor Beginners

Heel duidelijk, gemakkelijk om de juiste uitspraak uit te spreken met een mp3. Je krijgt hulp van een docent en verbeterd uw huiswerk die je krijgt na elke hoofdstuk.Minder positief is als ze veranderen van docent dat je lang moet wachten tegen dat uw huiswerk verbeterd is

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus bedrijfsbeheer is een goed cursus en zekker aan de raaden. Al je graag op je eigen wilt begine. Alles kom aan bot in de cursus.

4/5
Alles over de Hond

Ik heb al heel wat opgestoken, ook al ben ik een hondenkenner. Het enige puntje van kritiek is dat er mss wat zou kunnen gewerkt worden aan de foto's.

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

De lessen worden stap voor stap opgebouwd, en duidelijk omschreven. De uitgebreide motiverende feedback van de docent is echt super! Een aanrader voor iedereen die teken-en schilderkriebels voelt en op eigen tempo thuis wil starten!

5/5
Life Coach

Boeiende cursus dat zeer breed uitbreidt naar het beroep.

5/5
Thuiskapper

Ik vind het goed. Fijn dat er een gans pakket bij zit met alle benodigde spullen.zo moet je zelf niet op zoek gaan.

5/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Alles is heel duidelijk en het is leren op een aangename en ongedwongen manier. Je kiest zelf je tempo en tijd. De huistaken zijn prettig en leuk om te doen.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Spaans voor Beginners

Het studeren bevalt heel goed momenteel. De cursus is heel duidelijk en je kan ook alles volgen via de site. De hulp van een docent verloopt ook heel vlot.

5/5
AutoCAD

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Een duidelijke cursus. De feedback v d leerkracht is positief stimulerend en opbouwend Ook fijn dat je deze cursus en taken op je eigen tempo kan afwerken.

5/5
Secretaresse

Het is heel goed uitgelegd. Vind het heel leuk om te studeren. Geeft me voldoening.

5/5
WordPress

***

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Spaans voor Beginners

Heel duidelijk, overzichtelijke map. Vind het heel belangrijk dat ik het op mijn tempo kan doen en dat het niet verplicht is om examens af te leggen

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

4/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ik vind de geluidsbestanden moeilijk te downloaden op de mediaplayer die we hebben meegekregen. Het is 1 keet gelukt en daarna niet meer. Op de computer lukt het wel, maar het is spijtig voor de media player omdat ik het gemakkelijk zou vinden om in de auto te nemen.

3/5
Schoonheidsverzorging

Ik ging voor de cursus schoonheidszorgen. Die bleek later de hobbycursus te zijn. Foutje van mezelf. Ik heb de cursus behouden. De cursus zit mooi in elkaar. Af en toe foutjes qua geschiedenisfeiten. Hobby of niet, het moet juist zijn. De begeleiding is een 1/10 waard (en nog). Ik stuurde met mijn taken ooit een pakje proefjes mee van het merk waar ik mee werk. Ook omdat het aansluit bij de cursus. Geen enkele reactie. Heel leuk ! Deze docente zou ik voor geen enkele cursus meer wensen.

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Voldoet aan mijn verwachting.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Ik ben wel nog bezig maar de cursus bevalt mij zeer goed en we maken superleuke kleren op je eigen maat das heel fijn en leert ook patronen zelf teken

5/5
Duits voor Beginners

Alles is zeer goed uitgelegd, hoe je het moet schrijven en lezen. Huiswerkopgaven zijn duidelijk.

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

5/5
Spaans voor Beginners

Heel goede curcus, te volgen op PC en in map. Het voordeel dat men de studie kan regelen op eigen tempo. Snelle verbetering v/d huistaken. Eventuele bijkomende vragen tot de leraar worden beantwoord. I

4/5
Astrologie

het is tof om iets over de sterren en de planeten te leren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat er verschillende soorten astrologie bestonden, zoals je geboortehoroscoop, mundaine horoscoop en noem maar op. Ik leer graag uit dit vak, en ik ga het blijven volhouden.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de feedback van de docent heel interessant. Zo zie ik vanuit haar invalshoek wat mijn fouten zijn en ik verbeter mijn taken. De cursus zelf is heel kwalitatief. De inhoud van de cursus vind ik duidelijk. Van de oefenopgave leer ik ook heel wat. Ik raad de cursus zeker aan !

4/5
Vastgoedbediende

Ik ben nog maar net bezig met de cursus maar elk hoodstuk is beknopt, goed uitgelegd en zit boordevol informatie. Opmerkingen heb ik nog niet

3/5
Nagelstyling met Gel

Goed

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Zeer goede cursus zowel digitaal als op papier. Ook zeer goede leeraar

5/5
Administratief Bediende

Ik vind dat de cursus heel goed opgesteld is en goede duidelijke uitgelegd is want is toch leerstof die compleet nieuw is voor mij en zeer goed zijn ook de oefenopgaven dan kan je ook zien hoe goed je de leerstof al begrijpt.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik volg de opleiding voor nagelstyliste,ben er heel content over alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt heel snel antwoord van de nha klantenservice en ook van de docent zelf...ben blij tot ik voor hna heb gekozen en wil zelfs nog een extra studie aanvragen.

5/5
Thuiskapper

Super handige uitleg voor de opleiding! Mijn volgende opleiding zal ik zeker ook volgen bij jullie!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Tevreden van de cursus zelf. Helaas worden de huistaken niet nagekeken binnen de vooropgestelde termijn.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het echt geweldig. Je kan het op tijdstippen doen wanneer het je het beste uitkomt. De uitleg is heel goed geformuleerd. Ik ben van de 1ste keer mee

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het is goed uitgelegd en voorzien van genoeg illustraties. Enkel de keyboard die erbij geleverd is vind ik niet zo goed

4/5
Genealogie (Familiekunde)

Mss eens updaten, te Nederlands.

5/5
Visagie Basiscursus

Ik vind de cursus heel interessant en volledig

4/5
Fitness Trainer

Praktijkgericht boek, duidelijke omschrijvingen, gemak voor huiswerktaken en goeie feedback

5/5
Wereldgodsdiensten

zeer interessante cursus wereldgodsdiensten latijn te moeilijk althans voor mij . Wel probleem met verzending huiswerken per post naar Nederland (wereldgodsdiensten)

3/5
Korte Verhalen Schrijven

De Cursus is gevarieerd, onderbouwend. Maar na het indienen van huiswerk, en de toekenning van de punten, krijg je geen feedback. Ook al is mijn score gemiddeld 8,5 toch voel ik me weinig ondersteund in het leerproces.

5/5
Webdesign

Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Gestart met helemaal geen kennis en ben momenteel toch vrij goed mee met het gegeven. Curus is heel duidelijk en overzichtelijk. Voldoende voorbeelden en oefeningen. Ook de feedback van de coach is aangenaam. Bovendien top om vast te stellen dat mijn ingeleverde huiswerk dikwijls enkele uren later reeds was nagekeken.

4/5
Evenementen Organisator

mijn cursus is heel overzichtelijk en ordelijk, maar soms staat de titel nog op de ene pagina onderaan en begint de tekst op de volgende pagina.... das iets waar ik mij kan aan storen, maar dat heeft natuurlijk niks met de inhoud ervan te maken.

5/5
Life Coach

Leuke opleiding . Duidelijke uitleg en nuttige oefeningen.

4/5
Populaire Autotechniek

De cursus is traditioneel zou ik zeggen, maar vooral duidelijk en overzichtelijk. De vragen om de twee hoofdstukken zorgen ervoor dat je zeker leerstof doorneemt.

3/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik mis persoonlijk een deel praktische uitwerking. er worden voorbeelden gegeven van het resultaat van een tekening maar de weg ernaartoe wordt weinig besproken. Alsook mis ik een deel digitaal tekenen. Met de tekenprogramma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het spijtig dat daar geen enkele aandacht aan gegeven wordt.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Snelle service en een geweldig snelle leerkracht. De themas zijn goed opgebouwd. Ik kijk er naar uit als ik deze cursus heb afgerond om aan de volgende te starten via jullie.

4/5
Spaans voor Beginners

mijn huiswerk wordt heel laat verbeterd.. laatste 6 lessen zijn al 4 weken niet verbeterd...

5/5
Bedrijfspsychologie

ik ben tevreden met de structuur van de cursus, alles wordt zeer overzichtelijk uitgelegd. De samenvattingen en de oefeningen met antwoorden helpen enorm. Mooi dat je elke les kan afronden met huiswerk om in te dienen, dit geeft extra stimulans.

4/5
Frans voor Gevorderden

Tot nu toe zijn de lessen frans goed

4/5
Eigen Webshop Starten

Mooie en leuke opleiding maar voor het huiswerk moet je de les soms 3 maal lezen voor het door dringt.

5/5
Windows 10

Ik ben redelijk druk met mijn werk. Maar soms heb ik wel een gaatje dat open is. Dat gaatje kan ik dan vullen met deze perfecte opleiding. Je hebt dan ook een ruime keuze qua opleidingen. Ik heb gekozen voor deze opleiding (Windows 10) omdat Windows 10,persoonlijk,een goede opperating systeem is. En ik vind het altijd leuk om van alles bij te leren. Het leren kan ik op eigen tempo net zoals het huiswerk dat moet ingeleverd worden. Ik heb dan ook een leuke mentor gekregen. Afbetaling kan op twee manieren. Regstreekse betaling of maandelijkse. Ik persoonlijk vind maandelijks perfect. Deze opleiding ligt dan ook goed in de prijs. Alles kort samengevat, deze opleiding en bedreif voor opleidingen is op en top voor een sterke cv maar ook voor meer bij te leren. Deze opleiding is een aanrader als je net met Windows bent begonnen.

4/5
Medisch Secretaresse

Goede cursus. Enkel de huiswerkopdrachten zijn soms verwarrend uitgelegd. Vlotte correctie van dr docenten

4/5
Pools voor Beginners + Gevorderden

Zeer Goede opbouw van de cursus. Alles is duidelijk en gemakelijk te volgen.

4/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Het keyboard is heel degelijk en groter in de positieve zin dan verwacht. De lessen zijn enorm uitgebreid zoals gekozen. De docente antwoordt snel.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer goede cursus. Persoonlijk leer ik vrij traag, waardoor het aantal studie-uren het dubbel oploopt van wat gemiddeld aangegeven is (6u per les). Ook voor geïnteresseerden uit België: handboeken hebben natuurlijk Nederlandse arbeidsrecht en zo opgenomen, maar deze stukken kun je gemakkelijk overslaan.

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Ik vindt het super leuk om thuis te studeren ik heb veel tijd op mijn eigen tempo wanneer ik wil kan ik studeren ik ben super blij dat ik deze keuze heb gemaakt en ben heel heel content er mee

5/5
Sieraden Maken

heb al een paar cursussen bij jullie gevolg maar deze is bij mij zeker op de eerste plaats terechtgekomen. het enige waar ik het een beetje moeilijk mee heb is met mijn studiegenoten te komuniceren. Is het mogelijk me daarmee op weg te helpen alvast bedankt en doe zo verder.

5/5
Piano

De cursus bevalt mee heel goed maar de tijd tussen de verschillende pakketten is te lang. Ik had daarom aan mijn docent gevraagd om extra lessen te kunnen krijgen maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Is het mogelijk om het versturen van de verschillende delen te versnellen?

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn op een constructieve manier opgebouwd waardoor het telkens heel leerrijk en ook nog eens leuk is. Om te studeren.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bezig met de opleiding. Maar het is een aangename cursus om te lezen/leren en de docente verbetert vlot de huistaken.

5/5
Spaans voor Beginners

Men kan de geluidsbestanden gemakkelijk meevolgen met de tekst, toch zou ik opteren om telkens onder ieder Spaanse zin de Nederlandstalige zin te plaatsen. Heel gezapig tempo! Bij het indienen v/d huistaak kan men afzonderlijke vragen of onderwerpen in het voorbestemde rubriek plaatsen en krijgt men telkens de nodige commentaren v/d docent terug. Niets is hen teveel. Tevens een zeer vlugge verbetering van de huistaak. Een fantastische docent. Doe zo verder, top!

4/5
Thuiskapper

Duidelijke cursus. Fijne ondersteuning met filmpjes.

4/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Ik ben nog niet zolang bezig, maar heb de cursus toch al eens doorgelezen. Natuurlijk is het nodig om extra informatie op te zoeken, dat staat ook vermeld in de cursus, maar de cursus geeft een goed overzicht. De begeleiding is goed. Er wordt snel geantwoord op vragen en de feedback is zinvol. Dat is voor mij van groot belang.

5/5
Dierenverzorging

tot nu toe gaat alles zeer vlot, ben toch content. Natuurlijk doe ik dit nog maar pas, maar tot nu toe ben ik tevreden. I wou wel dat het mogelijk was om je individuele leerkracht te bereiken gemakkelijker was.

5/5
Bedrijfsbeheer

Beste, ik volg de cursus bedrijfsbeheer. de cursus is mooi samengevat en het is makkelijk om huiswerkopdrachten door te sturen. het vraagt wat studie werk om de taken te maken, maar ik leer wel bij en dat is ook de bedoeling. bedankt voor de cursus. met vriendelijke groeten ***

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Ik heb voordien ook de cursus Kroatisch voor beginners gehad en daar was ik zeer tevreden over: 5 sterren wat die cursus betreft. Wat de cursus reisagent betreft ben ik eigenlijk niet zo tevreden, tenminste als ik inderdaad de laatste versie van de cursus heb gekregen. Het exemplaar dat ik heb is niet aangepast sinds 2007!!! Ik vind het positief aan een cursus dat je zelf dingen moet opzoeken op het internet. Maar de cursus bijna volledig moeten herschrijven, dat gaat te ver. Een vraag bij het eerste "huiswerk" is bv welke landen er tot de eurozone zullen horen op 1 januari 2008. De opsomming van bv de landen van de eurozone en van de Schengenzone is inderdaad de toestand van 2007. Wanneer je verder doorbladert naar de "landenkennis" dan kan je daar zien dat België 10.400.000 inwoners telt en Egypte 57.000.000. Wel ondertussen mag je er voor België een miljoen bijtellen en voor Egypte liefst 40.000.000! Neen, een dringende update van deze cursus dient zich aan!!!

3/5
Vastgoedbediende

De cursus leert heel vlot, maar is niet helemaal juist. Ook zijn de lessen eerder beperkt, er is sprake van 4u lestijd per hoofdstuk, echter is dit volgens mij max. 1u lestijd per hoofdstuk. Ik had iets meer diepgang verwacht.

5/5
Illustratief Tekenen

De cursus Illustratief Tekenen stimuleert je creativiteit dank zij de leuke huiswerkopdrachten, waar je je eigen invulling aan mag geven. Het theoretisch gedeelte leert je nieuwe technieken ontdekken. De opmerkingen van de docente helpen je om je werk te verbeteren. Uiteraard kun je in 20 lessen geen complete tekenopleiding volgen zoals aan een kunstacademie, maar deze cursus geeft je zin om je tekenvaardigheden verder te ontwikkelen.

5/5
Mindfulness

Ik ben bezig met een thuisstudie van mindfulness en het bevalt me heel goed

5/5
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

5/5
Office 2013

Ik volg de cursus office en alhoewel al ik redelijk met de pc kon werken heb ik toch nog heel veel bijgeleerd. Ik vind het ook zeer goed dat je zelf kan inplannen wanneer je studeert, ik heb bv een weekje niets kunnen doen omwille van ziekte van de zoon maar er is niemand die mij er ook toe verplicht. Ik doe het heel graag en voor mij is een een manier om een beetje me-time te hebben met iets waar ik iets van bijleer.

3/5
Tekenen en Schilderen

Ik zit nog maar in het begin van de cursus maar vind dat het redelijk traag op gang komt, ik heb nog niet veel moeten tekenen. Ik snap dat je de basis eerst moet kennen maar deze is volgens mij een beetje te uitgebreid. Als ik verder kijk naar de verdere cursus ziet dit er wel al beter uit.

5/5
Manicure

Voor Belgie misschien ook praktijkdagen organiseren.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Het is echt een super handig boek en je leert er ook heel vlot mee.

5/5
Piano

Ik ben zeer tevreden. Als ik een mail stuur heb ik snel een antwoord. Ik raad NHA aan, aan iedereen !

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Daar ik in het verleden al Spaans gevolgd heb, zou ik toch willen benadrukken dat men er goed aan zou doen om eerst de werkwoorden en vervoegingen te laten studeren. Nu is het allemaal nogal door elkaar.

5/5
Alles over de Hond

Tot hier toe zeer interessante inhoud. Verbeteren van huiswerk gebeurd zeer snel. Top!

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Het is een heel interessante cursus. Je leert niet alleen de taal maar ook een beetje over het land. Ook fijn dat je een mediaplayer krijgt waar je geluidsbestanden kunt op downloaden om de uitspraak nog beter te oefenen.

4/5
Basiskennis Management

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik hem professioneel opgesteld en handig gesplitst in "korte" modules zodat je per module kan leren en taken indienen.

5/5
Gitaar

Ik vind de leeromgeving zeer aangenaam. Het platform werkt zeer vlot en het is gemakkelijk om bij te houden waar in de cursus je juist bent. Ook de digtale opnames zijn een groot voordeel voor de cursus gitaar.

3/5
Medisch Secretaresse

Ik vind dat de opleiding soms dubbel verwoord is. Je kan het soms helemaal anders opvatten dan ze werkelijk bedoelen. De tablet opzich merk je dat dit van goedkope kwaliteit is waardoor je er niet zoveel mee kan doen. Mvg

5/5
Administratief Bediende

Hallo iedereen, Ik ben een paar maanden gestart met deze cursus en het bevalt mij heel goed. Ik doe dit op mijn eigen tempo wat voor mij veel meer rust geeft. Het is een hele duidelijke cursus met voldoende uitleg. Ze helpen je waar nodig en de huiswerkopgaven zijn echt een pluspunt, dan weet je of je goed bezig bent of niet. Aan iedereen die twijfelt: gewoon DOEN!

4/5
Portugees voor Beginners

Ik ben zeer tevreden en het Portugees begint te vlotten. Misschien wel aangenaam om de geluidsbestanden per les te groeperen zodat je niet steeds terug op zoek moet. Bv helemaal vooraan de les of achteraan

3/5
Apps Maken

Cursus ok. Feedback en vragen aan administratie matig

4/5
Webdesign

Goede opbouw in het cursusmateriaal.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind de cursus van payroll en loonadministratie zeer duidelijk en aangenaam om te studeren. Ook de opdrachten zijn leerrijk en duidelijk omschreven. Ik krijg ook snelle feedback op de opdrachten die ik instuur. Kortom een topper! ***

5/5
Praktische Psychologie

Prettige cursus. Leuke en op een heel begrijpbare manier omschreven . Wekt interesse op om verder te gaan.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

IK wilde al lang beter kunnen naaien, doch zag het niet zitten om s'avonds nog eens naar school te gaan. Met dit lessenpakket van nha kan ik op mijn eigen tempo en als het mij uitkomt de lessen afwerken. Alles super goed uitgelegd en overzichtelijk gebracht . Echt een aanrader . Gewoon doen zou ik zeggen .

5/5
Nagelstyling met Gel

Het eerste deel is zeer duidelijk en overzichtelijk, hoop dat de rest ook zo is :-D

4/5
Medische Terminologie

Cursus met overzichtelijke uitleg, bouw en structuur.. huiswerk wordt vlug nagezien.... er hadden wel 2 ringmappen ipv 1 mogen zijn.

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

De cursus 'Arabisch voor beginners en gevorderden' voldoet aan alles wat ik er van had verwacht. Er is evenveel aandacht besteed aan spreken, schrijven en lezen. En dat alles gebeurt in 'hapklare brokken', op geen enkel moment krijg ik het gevoel dat ik overdonderd wordt. Reeds na enkele lessen merkte ik dat ik in een Arabische tekst hier en daar al een woord kon lezen. Dat geeft moed, en met een taal met een volledig ander schrift, schrijvend van rechts naar links, met een speciale grammatica en wel enkele héél speciale klanken kan je dat wel gebruiken. Om mijn commentaar kort samen te vatten: dit is top!

4/5
Life Coach

Heel gedetailleerd. Theorie wordt door huiswerk in praktijk omgezet. Je leert anders naar jezelf kijken.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

De cursus is heel overzichtelijk. Als ik vragen heb krijg ik altijd voldoende uitleg.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ben blij met de cursus. Alles is duidelijk uitgelegd.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Beter dan ik han verwacht. Doe zo verder

4/5
Aquarelleren

Leuke oefeningen, snelle en positieve reacties van de leerkracht op ingeleverde huistaken. Wel jammer dat meegeleverde papier en penselen niet overeenkomen met wat in de cursus aangeraden wordt. De verf is wel ok. Deze cursus is zeker aan te bevelen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Heel interessant om volgen. Nog nooit een gitaar bespeelt en na een paar lessen ben je er mee vertrokken. Op eigen ritme zonder druk. Heb je even tijd doe je gewoon een stuk van de les.

4/5
Fotografie

De cursus op zich is heel interessant. Voor beginners zijn er soms wel stappen die te technisch uitgelegd zijn. Heb af en toe het één en het ander moeten opzoeken op internet. Maar al bij al leer ik zeker heel veel met deze cursus en ben blij dat ik het volg.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

heel uitgebreid gamma. zeer leerrijk, alleen jammer dat er toch wel wat fouten en onduidelijkheden instaan, wat de huistaken ongemakkelijk maken.

5/5
Thuiskapper

Ik ben zeer te vreden kan niets verkeerd zeggen over de opleiding en van Nha

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het zeer leerrijk. Maar de antwoorden op de oefeningen zij eigenlijk bijna heel die cursus wat het eigenlijk ingewikkeld maakt. Als ik een vraag heb weet ik niet hoe ik deze kan stellen dus communicatie tussen de prof en ik is niet zo geweldig.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Pennenset is goed ,bijna voltallig, jammer dat de pen 3B er niet bij zit. Die moest ik aankopen om zeker les 1 te kunnen maken. Cursus is volledig en overzichtelijk. Zeer tevreden over kalligrafieset en cursus

5/5
Verzorgende

Ik ben de opleiding verzorgende begonnen. De cursus is goed uitgeschreven. Klantenservice is top. Huiswerk word mooi terug gezonden. Blij dat ik NHA heb leren kennen.

4/5
Administratief Bediende

Duidelijke cursus zowel in boek als op scherm. Enkel wat langer wachten op resultaten huiswerk

4/5
Piano

Goede cursus voor de absolute beginner. Misschien van in begin meer audio laten doorsturen naar de docent.

5/5
Medisch Secretaresse

U kan studeren op u gemak

5/5
Administratief Bediende

hallo, eerlijk was ik al een tijdje niet meer bezig geweest met een computer te hanteren en ik ben er met veel enthousiasme ingevlogen. ben nu bezig met les 4 maar ik heb het gewoon mijn computervaardigheden onderschat. Er is al zoveel wat je kan doen en heb al veel bijgeleerd maar eigenlijk had ik eerst computer basis moeten volgen. dat spijt me nu wel maar ben van plan om deze wel nog te volgen. mvg

3/5
Schoonheidsverzorging

veel te makkelijk en basic, ik had verwacht dat er meer anatomie van de huid e.d. gingen inzitten. Ook vond ik het niet correct dat je nog eens moet betalen als je jou getuigschrift wil!!

4/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Duidelijke tekst Goede uitleg

4/5
Eigen Webshop Starten

Alles is vrij duidelijk

5/5
Populaire Elektrotechniek

Ik had het niet verwacht dat het zo een leuke leerzame opleiding zou zijn. Handig, gemakkelijk, over mee te nemen en zeker en vast leerzaam! Misschien een App maken zou idiaal zijn maar NHA verdiend het allerbeste toe en is de beste leerplatform !

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het concept is heel tof. Ik ben blij dat ik dat kan leren. Het zal wel moeilijker worden maar geen schrik. Werken met media player is een opstakel. Ik sla op, op mijn computer. Als ik echter in de toekomst een spraakoefening moet doorsturen kan dat moeilijkheden meebrengen. Toch nog even mijn adres geven want mij cursus was ergens anders geleverd. Dus ***

4/5
Weddingplanner

Goede opbouw, duidelijk geschreven, hoofdstukken die niet te lang zijn en veel opdrachten

5/5
Italiaans voor Beginners

De lessen zijn duidelijk uitgelegd. De lesjes zijn niet te lang en ze zijn zeer toepasselijk in het dagelijkse leven. We kunnen op ons eigen tempo de lessen volgen. De huismerken zijn ook niet te moeilijk! Het gebruik van de mediaplayer is superhandig om de uitspraak te leren, en men heeft de pc er niet voor nodig eens het gedownload is.

4/5
Excel 2016

goed

3/5
Populaire Elektrotechniek

Vaak een te sumiere uitleg

4/5
Verzorgende

Het zou nuttig zijn moest er aan opleiding verzorgende, stage aan toegevoegd worden.

5/5
Sociale Psychologie

Snelle service! Ik was aan het twijfelen om de cursus te starten. Heb dan met een medewerker gesproken via de chat, wat ook zeer klantgericht is. Nadien nog telefoon gekregen om te vragen of ik nog vragen had. Lessenpakket snel toegekregen en handig online platform! Misschien net iets te veel reclame-mails...

5/5
Thuiskapper

De lessen zijn duidelijk. Materiaal is van goede kwaliteit. Behaald cijfer van thuistaal vlug te zien in account.

4/5
Pedagogiek

hij is zeer duidelijk gebracht, denk dat er hier en daar wat schrijffouten in staan

3/5
Frans voor Beginners

Ik denk als je totaal geen Frans kan dat het soms moeilijk is daar je geen uitleg kan vragen. En het duurt eeuwen vooraleer mijn huiswerk wordt verbeterd.

4/5
Spaans voor Beginners

Soms discrepanties tussen geluidsbestanden en teksten in cursus

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goede opbouw.

4/5
AutoCAD

Goede ondersteuning

4/5
Spaans voor Beginners

Het is toch tijd om de pesetas in de teksten eens te vervangen door euros! In een geprinte cursus zouden ook geen taalfouten mogen blijven staan. Wel heel tevreden over de feedback.

5/5
Office 2016

Zeer intersant voor mij en kan hierbij de kleinkinderen helpen

5/5
Engels voor Beginners

Een vlotte goed verstaanbare cursus.

4/5
Windows 10

Mooie cursus als herhaling van school van vroeger. De lerares verbeterd niet zeer rap en antwoord jammer genoeg niet op mijn vragen.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ben super tevreden over de cursus, mijn mentor en de service die jullie bieden. De cursus is heel overzichtelijk opgesteld en makkelijk te leren. De mentor is ook heel goed, beantwoord correct he huiswerk en het is leuk om online u huiswerkpunten ook te krijgen. De service van jullie is op en top!

4/5
Journalistiek

Voorlopig pas 1/4 van de cursus gedaan. Persoonlijk vind ik 1 handboek voor een vorming journalistiek weinig. De correcties van de aangewezen docent zijn tijdig. Plaza is een gebruiksvriendelijk platform. Wat kan er toch beter: de mogelijkheid van per huiswerk meerdere bestanden op te laden is een must.

5/5
Zweeds voor Beginners

Het is een totaal pakket waar niets ontbreekt. De grammatica wordt zeer goed uitgelegd en het tempo is zeker haalbaar.

4/5
Lean Management

De cursus beantwoord mijn openstaande vragen rond elan en is heel overzichtelijk opgesteld

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vindt dat de pakketten met leermateriaal vlugger moeten op elkaar volgen zo kan m'n als m'n vlugger wil studeren voort doen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een heel duidelijke cursus, goede boeken met veel informatie. De oefeningen via de website van het boek zijn een goed leermiddel om af te toetsen hoever je kennis al rijkt.

4/5
Verzorgende

Het product bevalt me als voorbereiding op een cursus verzorgende met stage. Ik vind het vreemd dat je een diploma kan halen om met mensen te werken zonder stage. Maar doordat ik een leerstoornis, ADHD heb, is de opleiding puur theorie ideaal voor mij om me theoretisch voor te bereiden op een classicale opleiding. Zo kan ik in mijn volgende opleiding mee met de groep en hoef ik me niet over te belasten door 's avonds laat nog uren te studeren.

5/5
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Erg leuke cursus. Het is erg uitgebreid, zonder dat het al te moeilijk wordt. Je wordt beleid door vriendelijke en professionele leerkrachten.

5/5
Turks voor Beginners

Het is leuk dat je zelf kan bepalen wanneer je studeert. Ook is het natuurlijk super dat er een systeem is waarbij je na elke les een huistaak hebt die je kan doorsturen naar een doccent waarna je ook nog eens een verbetering terug gestuurd krijgt. Er is aan ieder gedacht aangezien je het zowel per post als per mail kan opsturen. Je kan altijd vragen stellen waar je altijd vriendelijk op geholpen wordt. Bij vele lessen zijn er ook oefenopdrachtan. Hieruit leer je ook heel wat omdat je dan uiteraart je eigen fouten moet gaan zoeken wat veel effect hebt omdat je zelf de fout gevonden en verbeterd hebt, zal deze vaak ook langer in je hoofd blijven waardoor je de fout misschien minder snel terug zal begaan. Ik zou het zeker aanraden voor diegene die graag wat wil bijleren maar geen tijd heeft/of niet altijd op hetzelfde tijdstip kan leren want bij dit beslis je volledig zelf, hoe, wanneer en wat.

3/5
Praktische Psychologie

Ik ben nog maar juist begonnen dus kan ik hier eigenlijk maar weinig over zeggen dus geef ik voorlopig maar de helft.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Mijn talenknobbel herkende direct in Les 1 een goed opgebouwde taalcursus!

5/5
Populaire Autotechniek

Hele leuke cursus om uit te leren en alles staat stap voor stap mooi uitgelegd top!!!

5/5
Office 2013

Alles is haarfijn uitgelegd en ook de cijfers van je huiswerk krijg je op tijd.

5/5
Astrologie

Ik vond en vind de cursus heel duidelijk en overzichtelijk. Het tempo kan je idd zelf kiezen. Het is superhandig om je huiswerk op het plaza te posten en om feedback van de docent te krijgen. Momenteel ben ik er enorm tevreden over

4/5
Bouwkunde

Snelle response van docent die mijn huistaken opvolgt. Cursus is zeer interessant, helaas staan er wel wat foutjes in

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik heb de cursus goed en snel ontvangen en het is een pluspunt dat je die al kan inkijken vooraleer je besllist om al dan niet te starten. De cursus is heel interessant en goed opgebouwd en in verstaanbare taal geschreven. Ook de mogelijkheid om je huistaken in te sturen en de scores en commentaar van je docent is efficiënte feedback voor je kennis. De extra voordelen zoals korting of een tablet zijn leuk meegenomen. De tablet werkt tot nu toe heel goed en reeds volledig geînstalleerd met allerlei apps en programma's. Ook handig zijn de vragenlijsten zodat je reeds op voorhand kan oefenen voor je examen. Het enige nadeel vind ik het feit dat je moeilijk contact kan leggen per telefoon voor info. Meestal zijn de lijnen bezet. Ik heb de eerste keer zeker 5 keer moeten bellen. Verder is het me ok niet helemaal duidelijk welke mogelijkheden ik heb in het beroepsleven met het diploma. Dat moet ik nog uitproberen. Maar plaza is een heel gebruiksvriendelijk forum. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

4/5
AutoCAD

Het programma voldoet aan mijn verwachtingen

3/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Tot hiertoe ben ik tevreden over de cursus maar ik heb nog maar 2 lessen gevolgd.

4/5
Boekhouden Basiskennis

't Is een goeie cursus, doch wat moeilijk om sommige specifieke documenten zélf op te maken, zoals inventarisdocumenten edm. Verder duidelijke uitleg en goed te volgen, ook voor leken zoals ik :)

5/5
Kindercoach

Mijn cursus kwam mooi op tijd toe. Alles ziet er prima verzorgd en duidelijk uit.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ben nog maar juist gestart met de cursus Boekhouden basiskennis. Op eerste zicht lijkt me dit een zeer gedetailleerde goed uitgelegde cursus.

5/5
Personal Trainer

zeer interessante en volledige cursus die je stap voor stap helpt op personal trainer te worden. Begeleiding van de prof is ook heel erg goed.

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Goed opgebouwd, soms wel taalfouten/zinsbouw in het Nederlands

4/5
Loopbaancoach

Praktische informatie en tips die zeer bruikbaar zijn. Misschien dat de opleiding in de toekomst ook geaccrediteerd zou kunnen worden voor een kwaliteitskeurmerk zoals qfor, iso9001, ... zou een hoop schelen in registratie als erkende loopbaanbegeleiding.

3/5
Pedicure + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe ben ik relatief tevreden. Ik mis wel de mogelijkheid tot praktijk en mediafilmpjes. Voorts vind ik het ook niet handig dat ik met mijn vragen enkel de docent kan bereiken als ik gelijktijdig huiswerk instuur. Je hebt 5 jaar recht op begeleiding... Maar als mijn huiswerk allemaal afgerond is, kan ik dus nergens meer met mijn vragen terecht?

4/5
BSO Frans

Media was in het begin niet volledig. Duurt lang vooraleer alles in orde is wanneer je merkt dat er iets ontbreekt. Tip: eventueel soort chatkanaal voor met de docent of forum waarin vragen en antwoorden omtrent de leerstof in staan.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ik leer veel bij en het is belangrijk voor de toekomst

4/5
Arabisch voor Beginners

Het werkboek is mooi en volledig en gemakkelijk en goed uitgelegd. Ik zou wel graag meer videos zien op een site ofzo. De leerkracht verbetert en geeft een beetje uitleg dat help altijd.

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijk en leuk.

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles is duidelijk uitgelegd! Goed materiaal Ben super tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben heel tevreden van mijn opleiding...Ik kan het op mijn eigen tempo doen.Ben ik vroeger klaar neem ik contact op met jullie en word ik telefonisch goed geholpen..Bedankt voor de goeie uitleg va alles..grtjes***

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Het is heel handig dat alle lessen op dezelfde manier worden opgebouwd, dat geeft een aangename structuur om te volgen. De duur van de lessen is ook haalbaar, niet te lang en niet te kort. Je kan perfect op 1 à anderhalf uur een les afronden. Wat ik wel mis is, iets meer toelichting en meer echte 'schrijfoefeningen' waarbij in de feedback van het huiswerk ook aandacht wordt besteed aan het 'waarom' er iets fout is en niet enkel de pure correctie.

5/5
Administratief Bediende

De leerstaf is heel goed. Maar er zou meer uitleg moeten gegeven worden bij huiswerk verbeteringen, ook via video met de leeraar gecommuniseert moeten worden op vaste dagen en vaste momenten zodat we uitleg kunnen vragen als we iets niet begrijpen.

5/5
Excel 2016

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen

4/5
Modeontwerper + Bedrijfsbeheer

Heel positieve coach; feedback huiswerk geeft energieboost en moedigt enorm aan om verder te gaan.

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Het produkt op zichzelf is top, maar vele zaken zijn al achterhaald. Natuurlijk is het moeilijk om in deze cursus up to date te blijven. Ik wil er wel bij zeggen dat ik nog maar begonnen ben met deze cursus.

4/5
Fotografie

Klaar en duidelijk,stap voor stap, en klokvaste verzending en antwoorden

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Ik ben zeer tevreden met de thuisstudie. Digitaal: ik zie mijn huiswerkopgave liever manueel zodat ik de juiste correctie kan weergeven.

3/5
Eigen Kledingzaak Starten

Soms is het niet altijd duidelijk wat je juist moet kennen en wat niet. Af toe ook schrijffouten in de teksten. Maar zeker een aanrader!

3/5
Fotografie

De cursus moet eens

5/5
Thai voor Beginners

De cursus is helemaal anders opgevat dan vroegere cursussen (daarom niet bij NHA) : conversaties zijn vanaf het begin heel volwassen en realistisch gebracht. Dus zinswendingen die we nog niet geleerd hebben bvb worden wel al gebruikt. Er is ook heel veel werk ingestoken, dit heb ik nog nooit meegemaakt : die woord-voor-woord vertalingen zijn iets uniek en achteraan krijg je dan de conversaties omgezet in "normaal Nederlands". Het enige waar ik nu mee worstel is het versturen van de taken : ik ben eind november begonnen, inlichtingen gevraagd bij de B-post en ondertussen zijn nu de tarieven veranderd. Ik ben dus wel zinnens om in 't vervolg een paar lessen tegelijk op te sturen. Blijkbaar zijn een paar taken bij de docent teruggekomen wegens te weinig postzegels. Dat is natuurlijk heel vervelend. Ik ben voorstander om de taken online te maken maar met het Thai ligt dat iets ingewikkelder zelfs zonder het Thai-schrift te gebruiken. Dus het is sneller met de hand geschreven.

5/5
Kinderzorg

Super !!

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

De cursus is erg goed geschreven en voor me zeer interessant. Ik ben nog steeds in het begin ( tot 8te les) maar ok wil de docent bedanken! En ook NHA voor de perfecte organisatie ! Gellukig Nieuwjaar!

5/5
Fotografie

goede duidelijke cursus

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Het is heel handig dat je alles op eigen tempo kan doen zonder je te verplaatsen, maar als je totaal niets van het vak kent is het heel moeilijk dat je de leerkracht alleen vragen kunt stellen als je huiswerk doorstuurt

4/5
Excel 2013

Er gaat soms veel tijd verloren met het opmaken van de oefenbestanden alvorens te kunnen starten met de oefening. Het zou eenvoudiger zijn indien deze elektronisch beschikbaar gesteld kunnen worden.

4/5
Office 2016

Duidelijke lessen Snelle verbetering van het huiswerk

4/5
Frans voor Beginners

Ik volg twee taalcursussen. De docent Spaans verbetert ontzettend snel en met de nodige uitleg, de docente Frans laat er meestal minimum 5 à 7 dagen tussen voor ze verbetert en duidt enkel aan wat fout is. Zonder meer. Dus de tevredenheid over de cursus Spaans ligt veel hoger door het engagement van die docent.

5/5
Office 2016

Heel tevreden over de opleiding, heel verzorgt en goed uitgelegd in de map en op de site . Helemaal niet duur en wat ik enorm appreciëer is dat bij het verbeteren van het huiswerk feedback bij staat .

4/5
Apps Maken

Vlotte cursus, maar niet wat ik ervan verwachtte.

4/5
Office 2016

Heel goede cursus, maar er mogen gerust wat meer oefeningen bijgevoegd worden.

4/5
Massage

Geachte, ik vind de cursus heel duidelijk en interessant. Jammer genoeg kan ik als alleenstaande niet genoeg oefenen, waardoor het leerproces langzamer verloopt. Dat aspect heb ik over het hoofd gezien. Met vriendelijke groeten.

4/5
Apps Maken

Eerste lessen afgewerkt. Goed dat je op eigen tempo kunt leeren.

5/5
Tekenen en Schilderen

Héél positief, leuke cursus

3/5
Dierenverzorging

ik vind wel spijtig dat er geen stage aan verbonden is op meer kennis te krijgen .

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Cursus is eenvoudig uitgelegd met veel foto's en voorbeelden zodat iemand met geen naai ervaring verstaat wat er bedoeld wordt. Ook de begeleiding is heel goed, krijgt feedback en mag al vragen stellen over de volgende les.

4/5
Tekenen en Schilderen

Gewoonweg tevreden moet ik zeggen. Natuurlijk, het is wel kort om al een volledige uitspraak te vellen maar tot nu toe zijn de cursussen duidelijk, interessant, leerrijk en vooral niet saai.

5/5
Tekenen en Schilderen

De inhoud van de cursus bouwt zich rustig op zodat je makkelijk aan zelfstudie kunt doen. Het leuke en aanmoedigende is het feit dat je je huiswerkopdrachten inleverd en er beoordelingen op krijgt. Een pluspunt is ook dat je je eigen ritme mag opbouwen.

4/5
Massage

cursus staat goed omschreven in het boek en ook online kan ik het prima volgen met filmpjes.

4/5
Hondentrimmen

Heel fijn om op je eigen tempo te leren maar toch met de nodige ondersteuning.

4/5
Dierenverzorging

Spijtig dat ik geen reactie krijg op mijn met post opgestuurd huiswerk.

5/5
Frans voor Gevorderden

de structuur is duidelijk en er is mooie overlap tussen de opeenvolgende lessen. er wordt ook herhaald en dat is zeer fijn.

4/5
Office 2016

Cursus was zeer interessant, veel zaken reeds gekend maar toch goede herhaling van de verschillende programma's.

4/5
Vastgoedbediende

Het was heel snel geleverd, alles goed uitgelegd ,

4/5
Vastgoedbediende

Het is interessant, overzichtelijk én je kan op je eigen tempo dit volgen. Een super idee! Ik ga dit niet afwerken in enkele maanden, omdat ik er de tijd niet voor heb, maar toch leer ik zodra ik tijd heb. Je kan dit aanpassen naar eigen behoefte.

5/5
Tekenen en Schilderen

De cursus is duidelijk en je bouwt stap voor stap je kennis en vaardigheden op. De docent geeft een eerlijke mening en opbouwende bemerkingen en tips om het beter te doen. Ik ben blij dat ik eindelijk de stap heb genomen.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het heel tof en leerrijk, vooral handig dat je niet er naar school voor moet te gaan.

4/5
Engels voor Beginners

De opbouw van de lessen is prima. Door ziekte van mijn ouders (kliniek) heb ik een tijdje de lessen niet kunnen voorbereiden. Wanneer ik een gewone cursus zou gevolgd hebben dan zou ik zeker een aantal lessen niet hebben kunnen volgen en misschien moeten afhaken. Hier kan ik opnieuw aanpikken.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Mijn Nederlandse taal wordt beter zowel schriftelijk als spreken. Ik word goed begeleid en dat geeft voldoening. Ik word zelfzekerder en niet meer bang om mezelf uitdrukking.

3/5
Italiaans voor Beginners

goed structuur van de cursus, jammer dat het lang geleden is dat er een update geweest is , men spreekt nog steeds van gulden en Italiaanse lires. Na 10 lessen gestopt met huistaken in te dienen. buiten het toekennen van een score is er geen feedback of terugzenden van de verbeterde opgave zodat je weet waar je fouten lagen. Dus vind ik het de moeite niet om daarnog tijd aan te spenderen. Was nog thans een van de redenen om voor nha te kiezen , een tutor.

5/5
Kinderzorg

De cursus is geweldig! Door redenen heb ik mijn school ni kunnen afmaken en ben ik ernorm blij da NHA bestaat. Alleen jammer dat je geen vragen kunt stellen aan u docent

4/5
Hondentrimmen

Goede en duidelijke context, alles staat mooi en uitgebreid uitgelegd wat wel nodig is aangezien dit een thuisstudie is. Het enige minpunt dat ik heb ondervonden is dat er soms wel typefouten in de cursus staan. Tot nu toe ben ik wel zeer tevreden over de cursus en NHA in het algemeen :)

4/5
Kinderzorg

Alles is zeer duidelijk, ik ben er heel blij mee

4/5
Dierenverzorging

Er stonden af en toe wel wat foutjes in de cursustekst.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik heb nog maar 1 les gedaan van mijn cursus maar ik vond het al zeer interessant. Alles is goed uitgelegd en als er vragen zijn dan heb ik vrij snel feedback van mijn online begeleider.

3/5
Office 2016

Ik had gehoopt meer oefeningen en uitleg te krijgen bij Word en Excel, bij Publisher is zelfs weinig of niets te leren. PowerPoint, OneNote en Outlook moet ik nog ontvangen! De laatstgenoemde kan ik dus niet beoordelen.

5/5
Dierenverzorging

Een hele toffe cursus

4/5
Gewichtsconsulent

Het is een duidelijke cursus. Er staan wel hier en daar wat drukfouten in de cursus. Ik vind de combinatie van het verwerken van de les samen met de inhoudsopgaven en de huiswerkopgaven een goede combinatie om de les onder de knie te krijgen. Ook via het platform kan je bij nog eventuele extra vragen terecht bij je docent.

5/5
Dierenverzorging

Heb in de korte tijd all heel wat geleerd. Bedankt voor deze kans

5/5
Hondentrimmen

De cursus is zeer aangenaam om door te nemen. Staat allemaal mooi uitgelegd.

4/5
Massage

Cursus is goed super zelfs.. als ik een opmerking zou maken is dat ik graag een verbeterende vorm van het huiswerk ontvangen. Verder geen opmerkingen in negatieve zin.

4/5
Frans voor Gevorderden

Is duidelijk en goed spijtig dat er geen ap programma bij is om intenser te kunnen oefenen

3/5
Frans voor Gevorderden

Pluspunten: De cursus is goed gestructureerd. De opdrachten zijn helder. Af en toe is er ook een oefening met wat leerstof uit een vorig hoofdstuk. De docent beoordeelt mijn oefeningen tijdig wat ik ervaar als een pluspunt. Minpunten: Het niveau is laag voor een cursus 'gevorderden'. Ik heb een niveau B2 en vind niet zoveel uitdaging in de cursus. De woordenschat is nog zeer basic. Ik mis ook een onderdeel conversatie. Idee: toevoegen van mondelinge opdrachten die kunnen worden ingezonden en beoordeeld.

5/5
Dierenverzorging

Het is een leuke cursus met prenten en ook een goede website

4/5
Verzorgende

Tot hier toe vind ik alles wel duidelijk maar ben nog niet zo ver in mijn cursus.......

5/5
Gewichtsconsulent

Cursus is zeer interessant en up to date. De huiswerk begeleiding is professioneel met goede tips als feedback.

5/5
Kindercoach

Hele duidelijk cursus, fijne begeleiding en vlotte reactie bij vragen! Zeker voor herhaling vatbaar!

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Fijne en overzichtelijke cursus, aangenaam contact met de leerkracht.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden omdat het in de cursus erg goed is uitgelegd en in stappen staat hoe je tewerk moet gaan.

4/5
Eigen Webshop Starten

Cursus gaat over een snel evoluerend gegeven en is soms een beetje achterhaald.

5/5
Cyber Security

Dat er thuis studeren ontstaan is ben ik tevreden mee.

5/5
Excel 2016

De cursus is precies wat ik zocht. Thuis studeren op eigen tempo.

5/5
Parapsychologie

ben tevreden over de cursus

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Heel leuke cursus. Voldoende en duidelijke feedback van leerkracht. Heel vriendelijke communicatie. Begripvol, want ik heb mijn cursus kunnen verlengen, omdat ik door verschillende omstandigheden mijn cursus nog steeds niet afgekregen had binnen de tijd.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Goede uitleg in de curcus ,pluspunt dat je een docent hebt en de huiswerk taken

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening, mijn cursus was zeer snel thuis bezorgt en ik krijg snel antwoord van mijn lerares op mijn ingediende huiswerken. De “kritiek” op mijn huiswerk is opbouwend, waardoor ik echt leer uit de “fouten”, hierdoor is het echt een persoonlijke begeleiding. Het enige klein minputje: in de cursus wordt verwezen naar een 3B- pen, die je voor veel oefeneningen nodig hebt, deze is niet aanwezig in de toegestuurde pennenkit. Heb ik extra moeten aankopen. Verder zeer tevreden, super cursus!

5/5
Thuiskapper

Gewoon fantastisch, zo verder doen!

4/5
Piano

ben nog maar pas bezig maar tot nu toe bevalt het mij wel!!!!!!

3/5
Visagie Basiscursus

De cursus zelf vind ik heel goed. Het zit mooi in elkaar en is duidelijk! Soms ontbreekt het zich wel aan praktische zaken... Die je dan zelf nog via internet moet opzoeken. Aangezien het een thuisopleiding is kan je moeilijker directe vragen stellen en moet je natuurlijk sneller het internet hanteren wat op zich geen probleem Is! Ifv het hoofdstuk vorm zou het iets uitgebreider mogen naar hoe echt te highlighten en schaduw. Ik ben tevreden van de docent, snelle verbetering! Vind soms wel dat 3 modellen elke keer wel veel is. Maar het lukt. De make-up koffer vind ik fantastisch... Maar niet zo'n goede kwaliteit van materialen. Zeker de lipstick zijn heel slecht! Oogschaduwen zijn ook niet top. Maar ik heb mijn eigen make-up aanvullingen. Blij met de keuze van de opleiding

5/5
Webdesign

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

4/5
AutoCAD

ik ben zeer blij met de ondersteuning en de mogelijkheden dat wordt geboden.

5/5
Kunstgeschiedenis

Heel leerrijk. Interessante gegevens. Dingen die ik voordien niet wist.Heel boeiend.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

vlotte opvolging, snel antwoord op vragen, cursus is opbouwend

5/5
Duits voor Gevorderden

Het product is mij zeer bevallen. Het gaat over Duits dat dagdagelijks gebruikt wordt. Net wat ik zocht.

5/5
Taarten Maken

Goede duidelijke cursus, leuk en bruikbaar materiaal dat je erbij krijgt. Goede ondersteuning van nha en docenten

5/5
Praktische Psychologie

Zeer goede uitleg, opbouwend en verstaanbaar .

4/5
VCA Basisveiligheid

Duidelijke informatie en zeer concrete voorbeelden van vragen ter voorbereiding van examen Correctie van het huiswerk zouden een plus punt zijn! Momenteel alleen toegekende punten per huiswerk ontvangen zonder bijbehorende commentaar

5/5
Keyboard

Op eigen ritme studeren en goeie ondersteuning

4/5
AutoCAD

Makkelijk, duidelijk, competenten tutors.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Ik heb voor deze studie gekozen voor bij te leren maar niet om er mijn beroep van te maken. Mijn kennis hierover is aanzienlijk verhoogt dus ik ben tevreden van de cursus.

5/5
Aquarelleren

Heel leuke cursus met goede feedback voor mij ideaal.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Italiaans wordt stap voor stap aangeleerd qua vocabularium, grammatica, zinsbouw; de aangeleerde teksten zijn praktisch en bruikbaar; iets te weinig nadruk op de uitspraak van de woorden en klanken

4/5
NLP

De dienstverlening van Nha is altijd optimaal. De docent is gekwalificeerd, het oefenmateriaal van hoge kwaliteit en het nieuwe e-learning platform is veel gebruiksvriendelijker. Het feit dat ik een tablet cadeau krijg is uiteraard ook heel motiverend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is perfect, je kan zowel op je papieren cursus als online je lessen leren. Zeer duidelijke tekst en video's. Ook het huiswerk wordt onmiddellijk gechecked en teruggestuurd, dus heel tevreden hierover. Alleen als je niet onmiddellijk alles betaald is de doorlooptijd een beetje te lang. De lessen zouden sneller moeten doorgestuurd worden. Maar dit is het enige, al de rest perfect!

4/5
Assistent(e) Manager

Vind het lesmateriaal heel overzichtelijk, en krijg duidelijke verbeterde huiswerk opgaven terug .

5/5
Engels voor Gevorderden

De beoordeling van de ingestuurde huiswerkopgaven wordt zeer grondig nagekeken en beoordeelt, met daarbij de passende uitleg en commentaar.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Ik zit nog maar aan de eerste les, maar alles is duidelijk uitgelegd en de lessen zijn interessant opgemaakt, eenmaal je begint is het niet moeilijk om blijven verder te gaan.

4/5
Gitaar

ik vind het redelijk om de lessen te volgen alleen niet simpel om aan te passen met elecktrische gitaar

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over het product. Enkel soms de verbeteringen van de docent kunnen beter. Ze verbeteren soms dingen die niet gevraagd worden waardoor je dan minderen punten ontvangt en dit vind ik niet zo eerlijk.

4/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus is mooi en duidelijk opgezet, de informatie is redelijk correct (wijzigingen 2018 niet inbegrepen), de docent reageert snel. De factuur heb ik nog niet ontvangen, vandaar 4 sterren wegens administratieve afhandeling.

4/5
Frans voor Beginners

De cursus wordt geleverd in een handige harde kaft. De eerste 12 lessen zitten er al in, dus je kan wel even verder. Het is handig dat je zowel de cursus hebt en dat je op de computer terecht kan, ook om de gesproken teksten en woorden te downloaden die belangrijk zijn bij het leerproces. Er is ook voldoende feedback van je docent op je huiswerk. De uitleg bij elke les is ook heel duidelijk, als je iets niet begrijpt kan je ook weer terecht bij je docent. Top cursus!

3/5
Schoonheidsspecialiste + Bedrijfsbeheer

Heel duidelijk ik zou alleen mensen die stage willen doen zien dat die wettelijk in orde kunnen zijn en een stage overeenkomst maken dat is nu niet echt veel werk en ik merk ook dat ze daar niet veel moeite voor willen doen daarom drie anders waren het vijf sterren

4/5
Eigen Webshop Starten

In zo'n korte tijd is het moeilijk om een juiste beoordeling te geven. De eerste indruk is alvast positief.

4/5
Voedingsleer

Duidelijke cursus die van nul af begint. Iedereen met interesse kan dus hieraan beginnen. Alle begrippen worden voldoende uitgelegd. Voor mij persoonlijk mag er meer diepgang inzitten op biochemisch vlak aangezien ik hier wat voorkennis heb, maar tevreden over de cursus!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de cursus maar tot hier toe ben ik zeker heel tevreden van nha

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijk, alles is goed uitgelegd! De manier van huiswerk insturen, verloopt vlot.

5/5
Dierenverzorging

Je krijgt tijd om je cursus te voltooien dit maakt het makkelijker om te combineren met je werk. Ook word de cursus in zeer goede en ordelijke staat thuis geleverd in een ringmap. Ook is het handig dat je ervoor kan kiezen om in stukken of ineens volledig te betalen dat is ook handig voor mensen die het wat moeilijker hebben.

5/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ben zeer tevreden

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

De cursus is zeer volledig en erg interessant. De begeleiding loopt goed. Zeer tevreden met mijn instap! Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik leer bij door m'n hobby op een aangename wijze uit te voeren. Ook het huiswerksysteem zit goed in elkaar! Niet te veel, niet te weinig. Ook de manier waarop alles via pc kan worden doorgestuurd/bijgehouden vind ik reuze.

4/5
Spaans voor Beginners

Gemakkelijke manier van werken. Je leert de taal op een vlotte manier!

5/5
Engels voor Gevorderden

IK ben heel gelukkig met deze cursus, ik ben nog maar begonnen en ik heb al een stukje woordenschat terug. Dat men bij de tekst, ook de uitspraak heeft is uitstekend. Ik vind het ook goed dat de lerares in het Engels communiceert. De cursus is perfect onderverdeeld in Woordenschat, grammatica en uitspraak. De vertaling is een uitstekende oefening om je kennis te meten. Deze cursus krijgt 4 sterren omdat het misschien nog altijd beter kan en men nooit mag inslapen. Voor mij persoonlijk is hij 5 sterren waardig.

4/5
Taarten Maken

Super goede informatie en een zeer goede begeleiding van de leerkracht. Je word constant getriggerd om het volgende hoofdstuk ook te leren. Lang getwijfeld om het te doen maar zo blij dat ik de stap heb gezet. Zelfs al interesse in nog meer cursussen uit jullie aanbod te proberen 😍

5/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Prachtige cursus.

5/5
Kindercoach

Informatief en leerrijk. Fijn dat je gemotiveerd wordt door een docent.

4/5
Receptioniste

Hele interessante cursus! Eerlijke punten! Motiverend !

5/5
AutoCAD

Product was kompleet en netjes verzorgd en duidelijk.

5/5
Tekenen en Schilderen

Zeer duidelijke toelichting met betrekking tot de inhoudelijke aspecten van de opleiding. Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Duidelijk overzicht met inhoudslijst van al de ontvangen elementen die deel uitmaken van de bestelling. Kortom : het aangekochte product komt perfect overeen met de voorafgaandelijke informatie.

4/5
Piano

Het product is mij tot hiertoe goed bevallen. Er zijn echter een paar schoonheidsfoutjes m.b.t. tot de correlatie tussen de schriftelijke oefeningen en de antwoorden.

5/5
Parapsychologie

Zeer interessante cursus met zeer accurate en duidelijke begeleiding! Zeker een aanrader !!

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

De aanschaf zeker waard. Blijkbaar gaat de post zeer traag, want het duurt meer dan een week voor een volgend lespakket toekomt. (VB: verstuurd op 15/08, ontvangen op 23/08). Verder is het moeilijk om huiswerk in docx op te sturen als je met een Mac werkt. Misschien ook PDF toelaten?

4/5
Vrij tekenen

Super cursus

5/5
Personal Trainer

Ben zeer tevreden van het ontvangen lesmateriaal, alsook de studentenomgeving Plaza en de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Feedback op ingediend huiswerk is ook zeer duidelijk. Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief en is een aanrader voor anderen. Groeten ***

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind het een makkelijk systeem en betaalbaar. Je leert er enorm veel mee.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Nog niet lang bezig met de cursus, maar er wel zeer tevreden over. Soms heb ik het gevoel dat het wat snel gaat, maar de voldoening is des te groter als ik het dan onder de knie heb. De respons van je begeleider is er ook snel genoeg, zodat indien er een probleem is je niet nodeloos moet wachten op antwoord.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus ik heel duidelijk en overzichtelijk. Momenteel heb ik nog geen opmerkingen.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben nog maar aan les 4, maar de cursus bevalt me echt wel! Enkel sommige tekeningen in de cursus mogen wel wat moderner gemaakt worden, alsook de foto op het voorblad van de cursus, die lijkt erg ouderwets. Ik ben de cursus nog niet ten einde, maar bij de lesonderwerpen had ik niets gelezen over copperplate kalligrafie of moderne kalligrafie. Dit zit echt in de lift en is erg populair tegenwoordig. Het zou mooi zijn om dit ook op te nemen in de cursus. Verder vind ik de huiswerkopdrachten erg leuk om te doen. Ik kijk uit naar de volgende lessen bij NHA. Groetjes

5/5
Life Coach

Deze opleiding stuurt de cursist door heel veel facetten van het coachen. Uiteraard vergt afstandsonderwijs de nodige discipline. Vanaf les 3 vlieg je reeds het werkveld op, op die manier leer je enorm veel bij. Deze opleiding neemt veel tijd in beslag, heeft te maken met de degelijkheid ervan. Wat ik een beetje mis, is de communicatiemogelijkheden met de docente. Dit gaat via bijlages en een platform van amper 140 karakters... Dat vind ik niet zo fijn. Voor de rest is alles super !

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Bestelling werd 1 dag later geleverd. Mooie aangeklede lessen in een totaalpakket met keuze, maandelijkse betaling of in één keer. Met dictafoon en laptop, die ik nog moet ontvangen. Fijne medewerking met persoonlijke leerkrachthulp !

3/5
Eigen Nagelstudio Starten

De cursus zelf is goed opgebouwd en duidelijk. Alleen het materialenpakket laat te wensen over. Ik heb bijna *** euro betaald voor deze cursus. 4 van de materialenpakketjes kosten amper *** euro bij de leverancier. De helft dat in de video's wordt gebruikt zit er niet eens bij. Als het erbij zit zoals vb handschoenen amper 2 paar. En dat kost niets. Conclusie: goede cursus. Materialenpakket laat te wensen over

4/5
Budgetcoach

Goede indeling van de cursus. Vlotte schrijfstijl.

4/5
Webdesign

Goed en snel geregeld! De gekregen cursus met map is zeer mooi. Het ingediende huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Minpuntje is wel dat de docent niet reageert op gestelde vragen... beetje spijtig...

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Heb heel graag NHA opleidingen, wegens dat je veel kan leren en dat het een mooi lessen pakket is.

4/5
Engels voor Beginners

Over het algemeen heel tevreden.Spijtig vind ik dat de tekst an uitspraakoefeningen de woorden soms anders voorgelezen worden dan ze in de tekst voorkomen Nu moet ik de woorden typen zoals ze voorgelezen worden om te kunnen volgen.Dus tekst aanpassen aub Met vriendelijke groeten ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Perfect

4/5
Duits voor Beginners

Vind de lessen goed maar ik mis meer oefeningen en meer alledaagse eenvoudige situaties zoals bijv. de weg vragen, info in bib vragen, dokter raadplegen enz. .

5/5
BSO Nederlands

Ik denk dat voor dit prijs het product perfect is.

5/5
Excel 2016

De lessen zijn zeer duidelijk! Enkel sommige schermen in het boek zijn nogal klein! Voor de rest alles OK . Ook de commentaren van de lesgever zijn in orde.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het product was heel mooi verzorgd en alles wat ik moest hebben zat er mooi netjes verpakt bij. Het is goed om met een docent te werken zo kan je nog meer verbeteren in alles wat je doet. Alles staat mooi uitgelegt hoe je het moet doen. De filmpjes die je kan bekijken voor en na de les zijn heel intressant. Je kan veel leren uit de filmpjes. Super content van de aankoop die ik heb gedaan.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Het product bevalt me maar soms zijn er uitspraken die niet overeen komen met de geschreven tekst en aangezien ik maar net gestart ben kan ik nog geen hoge score geven maar denk wel dat dit in een verder stadium nog beter zal worden.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product is heel goed bevallen alleen snellere service bij kapotte of ontbrekende producten

4/5
Nagelstyling met Gel

De uitleg in de cursus is zeer duidelijk. Al staan daar een aantal keer dubbel afgedrukte zinnen in. Soms zijn de antwoorden op de huiswerkvragen heel dubbel. De kwaliteit van het materiaal ( gel, penselen,..) is ook matig. Al bij al was het duidelijk en zeer motiverend voor de prijs van de curcus. Goed gedaan!

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goed opgebouwd lessen programma. Fijn dat je ondersteuning hebt,en dat je het op je eigen tempo in je drukke leven,rusting Engels kunt leren.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is duidelijk weergegeven maar volgens mij komt niet alles aan bod. Ik ben nog maar pas gestart en ik vind het spijtig dat je geen tussentijdse vragen kan stellen enkel kan je een vraag stellen bij het insturen van je werk...echt jammer....misschien ligt het aan mij omdat ik perfectie na streef...maar ben wel over de leerstof te vreden

4/5
Excel 2016

De cursus is super goed uitgelegd en ben echt super gemotiveerd daardoor maar de docent verbeterde echt pas na 2 weken (ik weet dat die 1 week op vakantie was dus die eerste week vond ik absoluut niet erg om op te wachten). Alle lessen heeft die wel goed (en streng ,maar dat is niet erg) verbeterd alleen les 3 moest ik opnieuw maken en die heeft hij nogsteeds niet verbeterd.

4/5
BSO Nederlands

Ik had graag toen er een vermelding kwam van de lectuurlijst van het examencommissie een link terug gevonden. Ik heb hier lang achter zitten zoeken en dus veel tijd mee verloren.

5/5
Vrij tekenen

Leuke cursus die je een aantal technieken aanleert om op een vlotte manier te tekenen. Het is alvast iets zeer ontspannends en zou het iedereen aanraden.

4/5
Pedagogiek

Ik heb al verschillende cursussen bij jullie gevolgd . De inhoud van het lessenpakket is heel duidelijk en overzichtelijk praktijk gericht toch vind ik het jammer dat het niet herkend wordt als volwaardig diploma van kind en gezin. Voorbeeld stage laten lopen. Want de cursussen zijn heel goed samengesteld maar te weinig herkenning van de overheid.

4/5
Paardenverzorging

Goede cursus, aangenaam om te lezen. Minpuntje niet alles van het huiswerk is te vinden in de cursus, terwijl dit zo wel aangegeven staat. bij elke les nog opzoek werk op internet. Dit laat je dan weer verdiepen in de paardenverzorging. Leuke hobby cursus.

5/5
Criminologie

Alles is goed. Ik ben tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is prima naar wens

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles inorde alleen jammer dat het een oefenvinger is en geen hand

4/5
Medisch Secretaresse

tevreden met de cursus op zich mooi beschreven en goed uitgelegd

4/5
Russisch voor Beginners

Cursus is heel duidelijk - in een mooie kaft en overzichtelijke lay-out. Huiswerk wordt ook snel verbeterd. Het is wel nog wat zoeken hoe bijkomende vragen gesteld kunnen worden aan de docente.

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik zit nog maar aan het begin vd cursus. Er zijn wel een paar onlogische transcripties wat ook door de docent werd beaamd. Waarom niet het echt fonetisch schrift gebruiken? Dan zijn er geen misvattingen mogelijk. Voorts lijkt het me goed in elkaar te zitten. De docent is wel handig.

5/5
Administratief Bediende

voorlopig heel goed. Ben nog maar pas begonnen

4/5
Middle Management

Zeer leerrijk programma, alleen jammer dat het voornamelijk gebaseerd is op Nederlandse wetgeving en Nederlandse bedrijfskennis . Maar wel in de meeste gevallen toepasbaar in België.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Het is een zeer goede manier om een taal te leren. Alles staat duidelijk genoteerd.

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Tot hier toe alles dik in orde... wat ik wel zou aan bevelen is een chat opstarten, veel gemakkelijker om contact te houden en lange wacht rijen aan de telefoon te vermijden....

4/5
Massage

Cursus heel goed jammer van de schrijffouten kan ik die ergens melden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

heel goed en leuk om te doen .

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Zeer aangenaam en overzichtelijk leerplan.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind het zeer gemakkelijk. Alles is in 1keer toegekomen. Je kan hulp online vragen en zo kan je studeren en hulp vragen wanneer het moet. Voor volwassenen is dit ideaal. Ik ben mama van 2kindjes dus dit is voor mij ideaal.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

De cursus is goed maar sommige begrippen worden soms niet of vaag uitgedrukt waardoor een leek als ikzelf die moet googlen.

4/5
Thuiskapper

Tot nu toe erg goed . Duidelijk zeker met de ondersteuning van de video's. Daarnaast vind ik de telefoniste steeds heel correct en professioneel. Ze denken met je mee en niet opdringerig.

4/5
Secretaresse

Ik vind zelf de cursus zeer handig en zeer goed uitgelegd. Normaal zou ik 5 sterren gegeven hebben, maar soms vind ik de huistaken wat moeilijk uitgelegd. Voor de rest studeer ik deze studie met plezier. Mvg ***

4/5
Paardenverzorging

Zelf ben ik heel tevreden met de cursus en de duidelijke uitleg over plaza. Toen ik de cursus aankocht was er een probleem met het inloggen, maar hoefde maar één telefoontje te plegen en na een dag was het keurig opgelost

5/5
Vrij tekenen

Alles verloopt verloopt volgens afspraak. Ik moet niet wachten op post, die is er telkens op afgesproken datum. Docenten reageren snel, kort en bondig en eerlijk. Er is een goede rustige opbouw van de lessen

5/5
Criminologie

De curcus is duidelijk, soms wel lange doorlopende teksten die moeilijk te begrijpen zijn doordat het een lange alinea is. Je moet u dan extra focussen wanneer de tekst langer is

4/5
Evenementen Organisator + Bedrijfsbeheer

Tot nu toe bevalt de opleiding mij heel goed en heb ik geen opmerkingen.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben zeer tevreden over het materiaal dat ik heb gekregen en ik ben uiterst tevreden over de communicatie tussen de begeleider en mijzelf. Ze is super vriendelijk en altijd bereid te helpen!

5/5
Kinderzorg

Als men bestelling toekwam had ik enorme zin om te leren. Heb nog nooit achter zoiets gestaan gelijk dit! Dit is een enorme hulp voor mij om mijn diploma te behalen van kindzorg! Doe nog zovoort! Heb wel zin om nog zo een cursus te bestellen van jullie!

5/5
Webdesign

Goede cursus om kennis te maken met webdesign. Leert al veel over de verschillende programmeertalen en hoe je een mooie website kunt maken.

5/5
Russisch voor Beginners

Tot op heden kan ik de lessen goed volgen en instuderen.Gezien mijn leeftijd ( 73) moet ik wel elke dag herhalingen inlassen. Daarom zal het voor mij langer duren om de hele cyclus te doorlopen.De kopieën van de concertfolder van les 2 zijn onleesbaar. Ik zou graag een beter leesbaar exemplaar ontvangen. Met dank en vriendelijke groet.

5/5
Gitaar

Ik vind het fijn dat ik deze lessen op mijn eigen tempo kan doen, zo snel of zo traag ik nodig heb

4/5
Pedagogiek

Duidelijke lesstof. Top docent.

4/5
Gedragswetenschappen

Goed, bruikbaar, maar soms een beetje te kort samengevat.

5/5
Gitaar

Zeer duidelijke theorie.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Het is een interessante cursus waar je alle richtingen mee uit kunt. Het is heel goed uitgelegd welke stappen je moet doen en in welke volgorde... Alles staat stap voor stap duidelijk uitgelegd.

4/5
Grafisch Vormgever

nog maar net gestart maar tot nu toe heel tevreden: leren op eigen tempo adhv een duidelijke cursus (met zowel NL als Engelse termen!). Enige minpunt (of verbeterpunt) is dat sommige zaken lichtjes afwijken in de nieuwste versie van de programma's , maar dit heeft geen invloed op de begrijpbaarheid van de cursus

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Alles naar wens alleen mijn pen 3B heeft nooit gewerkt en er is wat veel geschiedenis doei 😎

5/5
Thuiskapper

Heel veel vaardigheden al aageleerd

3/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De opleiding is chaotisch. Ik heb niet het gevoel dat ik iets bij leer

4/5
Nagelstyling met Gel

is voldoende

3/5
Snel en Blijvend Afslanken

Persoonlijkecursus. Hängt Van persoo zelf af hoe goed het gaat.

5/5
Webdesign

Ik ben op dit moment met de opleiding webdesign bezig en het is zeer duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zeer positief is het feit dat de men programma's die men nodig heeft kan downloaden van de site van de NHA. Hiervoor heb ik criminologie gedaan ook bij NHA en ook dit zeer goed en duidelijk.

5/5
Italiaans voor Beginners

de cursus die ik volg zit heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar - ook de opbouw is interessant en leerrijk.

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is intressant in aanleer .mijn docent leest alles wat je vraagt en heeft daar ook antwoord op .met mijn spierziekte gaat het een beetje moeilijk maar ik krijg daar respect voor mijn doel is op glas werken

5/5
Piano

Zie voorgaande commentaar.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De cursus die ik momenteel volg, overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik vind er de items ik die ik nodig heb om mijn verhalen echt "af" te maken. Tevens is er variatie in de lessen zodat het echt niet eentonig wordt. Een aanraden dus!

3/5
Nagelstyling met Acryl

De materialen voor acryl nagels :verder uitbreiden Manicurebowl, en desinfectans toevoegen aan het pakket. Hier begint de cursus mee maar zit niet bij in het pakket evenals sjablonen voor verlenging. Of ergens op site vermelden welke benodigdheden zelf aangekocht moeten worden.

5/5
Gitaar

Momenteel les 4, dus heb nog niet veel ervaring met de cursus. Maar alvast zeer tevreden, de lessen worden duidelijk uitgelegd.

4/5
VCA Basisveiligheid

is een goede formule om een bepaald vakgebied op eigen tempo onder de knie te krijgen.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De cursus is heel duidelijk en leuk opgesteld!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Meer uitleg bij grammatica Onderwerpen zijn wel zeer goed.

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Goede les en leerkracht

5/5
Schoonheidsverzorging

Ik ben heel tevreden over de curcus. Alles is heel erg duidelijk.

5/5
Parapsychologie

Fijne lessen.. Aangenaam tempo.. Leuke huiswerkvragen...een uitdaging waar ik iedere week naar uitkijk Mvg

5/5
Grafisch Vormgever

Tot hiertoe is het heel duidelijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

leuk dat er al materialen bij zitten

4/5
Boekhouden Basiskennis

Af en toe nakijken op fouten die in de cursus geslopen zijn. Rekenfouten, wetgeving die veranderd is... Maar over algemeen zeer tevreden Misschien online een melding geven wanneer er een fout in de papieren cursus staat. Of een forum waarin je rechtstreeks een vraag kan stellen aan de leraar ipv maar zoveel tekens per taak dat je inleverd

5/5
Beroepsfotograaf + Bedrijfsbeheer

Zeer interessant en leerlijk

4/5
Klinische Psychologie

Prima

5/5
Keyboard Extra Uitgebreid

Is een zeer goede cursus duidelijk uit gelegd

4/5
Schoonheidsspecialiste

Niks op aan te merken.

4/5
Schoonheidsspecialiste

Ik vind het goed, ik ken mijn grenzen...

4/5
Snel en Blijvend Afslanken

Het is aangenaam om te studeren. Ik krijg veel algemene informatie. Dat is wel leuk om te lezen. Soms heb ik de indruk dat de cursus wat verouderd is. Misschien een idee om vernieuwing aan te brengen met daarin meerdere gezonde recepten. De huistaakbegeleiding vind ik ook heel belangrijk daarin.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Zeer vlotte overzichtelijke cursus. Je leert al spelend, bij wijze van spreken.

5/5
Binnenhuisarchitectuur

Cursus is mooi opgesteld maar ik vind dat er nog wel veel moeilijke woorden in staan.

5/5
Keyboard

zeer goede ondersteuning van uw leercoach

5/5
Aquarelleren

Prima

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Interessant programma dat toelaat vrij snel bruikbare tekenontwerpen te realiseren en te gebruiken.

4/5
Apps Maken

het programma mobincube is volgens mij te beperkt + graag een programma waar geen reclame op getoond wordt. Nu moet er voor betaald worden om de reclame er van af te krijgen, jammer, het programma "MIT App Inventor" is tevens ook gratis en volgens mij is het ok uitgebreider

4/5
Excel 2016

zoals al meegedeeld voor mij werkt het goed en ik heb geen opmerkingen.

5/5
Astrologie

De lesstof is heel goed en je krijgt heel snel reactie van je docent

3/5
Imago Stylist + Bedrijfsbeheer

De leerstof is praktisch en op een eenvoudige manier opgemaakt. Echter vind ik het soms maar zeer oppervlakkige informatie zodat ik vaak op internet moet zoeken voor verdere informatie. De foto's die in de cursus staan zijn oud en zouden mogen aangepast worden aan de huidige trends.

4/5
Administratief Bediende

de lessen zijn zeer uitgebreid en volledig

4/5
Bouwkunde

Handige bundels die de lessen opsplitsen. Ik werk zelf in de bouw en ondervindt dat hier en daar de realiteit de cursus reeds voorbij is. Ik wil vooral bijleren over het praktische en vindt het dan spijtig dat de eerste reeks lessen vooral theorie gericht zijn. (wetgeving, berekeningen, enz, enz)

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik heb wel nog maar de eerste les voltooid, maar ik merk wel dat er een duidelijke structuur in de lessen zit en ook een duidelijke draad van grammatica die goed wordt uitgelegd.

4/5
Populaire Elektronica voor Beginners

- Fouten in de cursus die het moeilijker maken om de materie te begrijpen, maar "google" zorgt voor de rest. ( maar dit gebeurt zelden ) - Soms mis ik de "rode" draad in de cursus, maar dit is persoonlijk.

5/5
Loopbaancoach

zeer snel antwoord en professioneel

5/5
Populaire Elektronica voor Beginners en Gevorderden

Is goed begint van de basis. Ben nog maar juist bezig. We zullen zien wat de toekomst brengt.

4/5
AutoCAD

Goed en overzichtelijk ingedeeld, stap voor stap inwerken. Wat nog meer aan bod zou mogen komen, is de opmaak, het aanmaken van lettergroten, maatlijnen, pijlen, het op schaal tekenen. Misschien is het hiermee starten een manier om meer inzicht te krijgen naar het hoe en waarom zo te teken!

4/5
Administratief Bediende

De huiswerkvragen zijn niet altijd even duidelijk omschreven en het duurt lang tegen dat het verbeterd wordt

5/5
Boekhouden Basiskennis

Geen opmerkingen.

5/5
Basiskennis Management

Het is een heel duidelijke cursus en heel snelle feed back van docenten

5/5
Webdesign

Zeer interessant en op een makkelijke manier uitgelegd in de cursus.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Overzichtelijke cursus, zeer goede hulp van de docente . Cursus is ideaal voor beginners

5/5
Webdesign

Webdesign is erg goed uitgelegd en erg goed te volgen. Alle nodige software en documenten kan je downloaden op nha plaza.

4/5
Chinees voor Beginners + Gevorderden

excellent

3/5
Fotografie

cursus is zeker goed voor beginnend fotograaf. Minder interessant voor iemand dat al een tijdje bezig is.

4/5
Vrij tekenen

Heel leuke cursus met goed advies en goede begeleiding!

4/5
Thuiskapper

Leerrijk. Het boeit mij

4/5
Life Coach + Bedrijfsbeheer

Zie voorgaande tekst

4/5
Webdesign

Huiswerk mag beter uitgelegd worden hoe door te sturen

4/5
Excel 2016

De cursus is goed opgebouwd. De uitleg is duidelijk en wordt stap voor stap gedaan. De onderdelen die je al kent, kan je sneller doorlopen. Zo kan je de cursus ook naar je eigen hand zetten. Helaas is niet alles even goed leesbaar (online tabellen zijn printscreens met een slechte resolutie waardoor ze ook na vergroten niet leesbaar zijn - in de papieren cursus zijn de tabellen dan soms te klein gedrukt - zie huistaak hoofdstuk 7).

4/5
Populaire Autotechniek

Goede uitleg. Misschien toch iets meer afbeeldingen of filmpjes zodanig dat een volledige leek ook alles begrijpt.

5/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Prima cursus! Ik ben pas gestart, maar ik vind het nu al heel ontspannend en leerrijk.

5/5
Word 2016

Heb al heel veel bijgeleerd. De lessen worden goed uitgelegd. Nu

5/5
Webdesign

Zeer Duidelijk. Alle opdrachten zeer goed uitgelegd met foto's wat het heel duidelijk maakt. Snel feedback over de ingestuurde opdrachten.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Nog een beetje ruimte voor verbetering.

4/5
Visagie Basiscursus

Leuke cursus voor inbreng studeren. Heel overzichtelijk el heel handig met de afbeeldingen erbij

5/5
Duits voor Beginners

Leren op mijn tempo, met alle nodige materialen ter beschikking, zowel op papier als via de leeromgeving, met hulp van een persoonlijke coach en voor een héél schappelijke prijs. Heel tevreden met mijn keuze!

5/5
Word 2016

degelijke cursus waar je veel van opsteekt

5/5
Fotografie

De bundel is zeer duidelijk en overzichtelijk. Het is op goed , kwalitatief papier, in kleur gedrukt. Heel verzorgd!

4/5
Bedrijfsbeheer

Het is een goede opleiding. Ben er zeer tevreden over!

4/5
Fotografie

Duidelijke cursus met duidelijke opdrachten

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk en overzichtelijke cursus

5/5
Latijn

Ik ervaar de lessen als zeer toegankelijk en inhoudelijk perfect in evenwicht qua taal en cultuur. Mijn ijver om te studeren is nog toegenomen.

5/5
Stressmanagement

heel goed en toepasbaar! voor iedereen toegankelijk!

4/5
Sociale Psychologie

De cursus behandelt een ruim aanbod aan onderwerpen maar gaat op elk daarvan niet diep genoeg in, wat mij betreft. het blijft allemaal wat oppervlakkig zodat men de noodzaak voelt zich toch nog verder te documenteren.

5/5
Parapsychologie

De cursus praktische psychologie en para psychologie vallen me heel goed mee.Het is niet zo eenvoudig maar heel leerrijk. Ik kom tot de conclusie dat er wel wat meer tijd in kruipt dan ik aanvankelijk dacht en heb besloten ze niet tegelijk af te werken. Dat is op zich ook geen probleem vermits ik er 5 jaar de tijd voor heb. Het is ook zeer interessant om begeleiding te hebben. Wanneer je het huiswerk inlevert, ben je dan ook meteen op de hoogte of je goed bezig bent en op het plaza kan je ook hulp verwachten.

5/5
Webdesign

Cursus is eenvoudig opgesteld waardoor het gemakkelijker is om alle stappen te doornemen.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

duidelijk uitgelegd

3/5
Frans voor Beginners

Huiswerk wordt veel later dan afgesproken nagekeken. Voor de rest wel een goede cursus.

5/5
Fotografie

Zeer duidelijk uitgelegd , snel nazicht van het huiswerk en dit is dan voorzien van duidelijke commentaren

5/5
Apps Maken

Alles is heel duidelijk en makkelijk te volgen

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

cursus is zeer uitgebreid zeker aan te raden voor muziekliefhebber

4/5
Gitaar

Ik ben nog maar pas gestart met deze opleiding en tot op heden vind ik het aangenaam aanleren. Volharden is de boodschap. Het bijgeleverd 'mp3-dictafoontje' is een handig ding. Om de juiste maat te houden is dit zeer handig. Kortom: Leuk !!!

5/5
Gimp / Photoshop

Ik vind de cursus goed uitgelegd en beschreven wat het gemakkelijk maakt het te volgen en de stappen te voltooien en het huiswerk te maken. Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van een zip bestand is het dan toch gelukt en heeft de Leeraar hier goed op gereageerd wat maakte dat ik mijn nodige punten kon behalen. ik raad het iedereen aan om deze cursus te volgen ook als je een beginner bent zoals ik was, is de cursus super.

4/5
Fotografie

de eerste lessen waren goed verder weet ik nog niet

5/5
Dierenartsassistent

Ze helpen je heel goed als je iets niet begrijpt de cursus is heel goed in geleverd zo kan ik mijn toekomst als dierenartsassistenten er in door komen

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Eindelijk een gitaarcursus waarbij stap voor stap notenschrift wordt geintroduceerd op een begrijpbare manier.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Cursus is duidelijk en gestructureerd opgesteld + samen met online platform ideaal om een taal te leren

4/5
Spaans voor Beginners

Het dagelijkse leven zoals het moet.

4/5
Aquarelleren

Goede en vlotte begeleiding. Geven goeie tips. Jammer beperkt in tekst bij opsturen huiswerk.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Goede cursus, duidelijke uitleg, goed materiaal geleverd

5/5
Spaans voor Beginners

De cursus is duidelijk en heel leerzaam opgebouwd. Het lesmateriaal is heel degelijk. je kan de uitspraaklessen overzetten op een bijbehorende MP3 speler en overal beluisteren en oefenen zoveel als je wil. De uitspraak dialogen en vocabularia zijn duidelijk en animerend. Ben heel tevreden!

5/5
Fotografie

Gewoon suuuper uitgelegd

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

4/5
Fotografie

In ben nog maar pas begonnen dus kan ik me nog niet uitspreken over de cursus in zijn geheel. Hetgeen ik intussen gezien heb lijkt al wel veelbelovend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

zeer goede opleiding heel duidelijk uitgelegd en ook de filmpjes zeer duidelijk oook fijn dat je en echte cursus op gestuurd krijgt.

5/5
Duits voor Beginners

Alleen maar tevreden

4/5
Fotografie

Momenteel voldoet de cursus aan men verwachtingen.

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Heel goed ben tevreden en na indienen van huiswerk snel reactie.

5/5
Praktische Psychologie

Leuke en ruime cursus. Docent verbetert ook snel en correct!

5/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik ben nog niet lang gestart met de opleiding , maar ziet er veelbelovend uit. Zeer blij gestart te zijn .

4/5
Bloemist

Liever meer info en praktijkoefeningen gehad wat het bloemschikken/bloembinden betreft en minder de zakelijke kant

5/5
Online Marketing

Ik word steeds goed geholpen door de docent. Het voelt aan als een zeer aangename samenwerking.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goeie cursus en goeie begeleiding.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Ik ga ervan uit dat dit een cursus is voor beginners, en zelfs als iets langer aan de weg timmerend als de doorsnee beginner had ik er heel wat aan. Toch miste ik wat uitdieping, verder ingaan op bepaalde onderwerpen zoals eerder aangehaald.

5/5
Praktische Psychologie

Deze cursussen zijn makkelijk om aan te vragen en alles wordt tot in het detail uitgelegd. Daarom is het voor iedereen mogelijk een cursus te starten en ligt de drempel hiervoor heel laag. De optie om met een docent te studeren is zeker een aanrader omdat de feedback je helpt bij denkfoutjes en je vragen kunt stellen. Alles verloopt heel praktisch en eenvoudig! studeren op eigen tempo met de mooie cursus is echt een plezier. Ik ben bezig met mijn eerste cursus, maar het zal zeker niet de laatste zijn die ik volg via NHA. Ik ben dus echt tevreden.

5/5
Piano

Ik vind dat de cursus goed in elkaar steekt. Het is duidelijk en overzichtelijk. Er is ruimte om vragen te stellen en de antwoorden zijn ook verduidelijkend. Over het algemeen ben ik heel tevreden.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

heb al uitgelegd bij de vorige vraag. lessen beter up daten

4/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Leuke cursus. Duidelijke voorbeelden en uitleg. Misschien is het wel gemakkelijk om voor elk hoofstuk een materiaallijst op te geven zodat je alles ineens kan halen

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus is zeer goed uitgelegd, heel duidelijk

5/5
Taarten Maken

Super goed

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Handige teksten die je dan terug kan vertalen.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Enkel de feedback van de docent zou op een andere manier mogen verlopen, ook wordt de hele oefening zo goed als fout beschouwd als er 1 fout instaat waardoor de verdere berekeningen uiteraard ook niet kloppen. Zeer jammer

5/5
VCA Basisveiligheid

noodzakelijk voor iedereen die iets van veiligheid wil weten - eenvoudige taal - goed begrijpbaar

5/5
Medisch Secretaresse

Zeer goed

5/5
Mindfulness

super interessant, heel leerijjk, je leert veel over jezelf

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijke en overzichtelijke cursus

4/5
Excel 2013

Zeer goed om het te leren.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

5/5
Dierenartsassistent

super! boeiend en leerrijk