Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Dierenartsassistent

Ze helpen je heel goed als je iets niet begrijpt de cursus is heel goed in geleverd zo kan ik mijn toekomst als dierenartsassistenten er in door komen

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Eindelijk een gitaarcursus waarbij stap voor stap notenschrift wordt geintroduceerd op een begrijpbare manier.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Cursus is duidelijk en gestructureerd opgesteld + samen met online platform ideaal om een taal te leren

4/5
Spaans voor Beginners

Het dagelijkse leven zoals het moet.

4/5
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Goede cursus, duidelijke uitleg, goed materiaal geleverd

5/5
Spaans voor Beginners

De cursus is duidelijk en heel leerzaam opgebouwd. Het lesmateriaal is heel degelijk. je kan de uitspraaklessen overzetten op een bijbehorende MP3 speler en overal beluisteren en oefenen zoveel als je wil. De uitspraak dialogen en vocabularia zijn duidelijk en animerend. Ben heel tevreden!

5/5
Fotografie

Gewoon suuuper uitgelegd

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

4/5
Fotografie

In ben nog maar pas begonnen dus kan ik me nog niet uitspreken over de cursus in zijn geheel. Hetgeen ik intussen gezien heb lijkt al wel veelbelovend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

zeer goede opleiding heel duidelijk uitgelegd en ook de filmpjes zeer duidelijk oook fijn dat je en echte cursus op gestuurd krijgt.

5/5
Duits voor Beginners

Alleen maar tevreden

4/5
Fotografie

Momenteel voldoet de cursus aan men verwachtingen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!