Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Sociale Psychologie

De cursus behandelt een ruim aanbod aan onderwerpen maar gaat op elk daarvan niet diep genoeg in, wat mij betreft. het blijft allemaal wat oppervlakkig zodat men de noodzaak voelt zich toch nog verder te documenteren.

5/5
Parapsychologie

De cursus praktische psychologie en para psychologie vallen me heel goed mee.Het is niet zo eenvoudig maar heel leerrijk. Ik kom tot de conclusie dat er wel wat meer tijd in kruipt dan ik aanvankelijk dacht en heb besloten ze niet tegelijk af te werken. Dat is op zich ook geen probleem vermits ik er 5 jaar de tijd voor heb. Het is ook zeer interessant om begeleiding te hebben. Wanneer je het huiswerk inlevert, ben je dan ook meteen op de hoogte of je goed bezig bent en op het plaza kan je ook hulp verwachten.

5/5

Cursus is eenvoudig opgesteld waardoor het gemakkelijker is om alle stappen te doornemen.

5/5

Super cursus. Alleen meer duidelijkheid omtrent huiswerk. Sommige dingen zijn niet duidelijk en is lastig dat je enkel vraag kan stellen bij inleveren huiswerk

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

duidelijk uitgelegd

3/5
Frans voor Beginners

Huiswerk wordt veel later dan afgesproken nagekeken. Voor de rest wel een goede cursus.

5/5
Fotografie

Zeer duidelijk uitgelegd , snel nazicht van het huiswerk en dit is dan voorzien van duidelijke commentaren

5/5
Apps Maken

Alles is heel duidelijk en makkelijk te volgen

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

cursus is zeer uitgebreid zeker aan te raden voor muziekliefhebber

4/5
Gitaar

Ik ben nog maar pas gestart met deze opleiding en tot op heden vind ik het aangenaam aanleren. Volharden is de boodschap. Het bijgeleverd 'mp3-dictafoontje' is een handig ding. Om de juiste maat te houden is dit zeer handig. Kortom: Leuk !!!

5/5
Gimp Fotobewerking

Ik vind de cursus goed uitgelegd en beschreven wat het gemakkelijk maakt het te volgen en de stappen te voltooien en het huiswerk te maken. Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van een zip bestand is het dan toch gelukt en heeft de Leeraar hier goed op gereageerd wat maakte dat ik mijn nodige punten kon behalen. ik raad het iedereen aan om deze cursus te volgen ook als je een beginner bent zoals ik was, is de cursus super.

4/5
Fotografie

de eerste lessen waren goed verder weet ik nog niet

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!