Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Photoshop

Ik ben nog maar een maand met deze cursus bezig maar tot nog toe lijkt het zeer professioneel en de feedback van de docent zeer punctueel.

5/5
Praktische Psychologie

Ik ben nu aan les 6 en ik vind het een heel interessante cursus. Ik moet me inhouden om niet alle lessen ineens te doen. Ook het huiswerk en de feedback die je krijgt, motiveert om verder te doen.

4/5
Apps Programmeren

cursus is goed maar kan veel beter. in de cursus zit er op sommige stukken andere benamingen. hierdoor is het resultaat op het einde van een les meestal fout. en ik moet meestal zoeken waar. en vindt het jammer dat ik maar 1 vraag mag stellen per les. in dit cursus die veel kennis vraagt vindt ik dat we meer mogen stellen. maar ik wordt wel veel geholpen.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Zeer goede opbouw, alsook de motivatiecoach werkt zeer goed

4/5
Vastgoedbediende

Ik merk dat mijn cursus verouderd is, als er zaken die in 2018 reeds veranderde niet aangepast zijn dan mag ik dat wel zeggen. Dat is heel jammer.

5/5
Dieren EHBO

dieren EHBO is een heel interessante cursus voor dieren te helpen in nood. daar ikzelf een echte dierenvriend ben ben ik blij deze cursus gevolgd te hebben

5/5
Game Designer

Gemakkelijk te lezen enig nadeel is in het engels de theorie wat het wel wat moeilijk maakt.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Ik leer zelf veel bij in mijn huidige job , dankzij de cursus. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd en de oefeningen zijn zeer leerrijk en helpen om de leerstof goed te verwerken.

5/5
Latijn

De cursus is super, maar de lessen zijn wat lang om makkelijk in te plannen. Ik kan dat uiteraard zelf in stukjes kappen, maar psychologisch zou het makkelijker zijn als ze gewoon wat korter waren (en dan uiteraard meer).

5/5
Manicure

Zeer grondig en goed uitgediept

5/5
Arduino Programmeren

Ik hou van arduino-training, de professor gaf een duidelijke uitleg voor arduino groetjes NHA

4/5
Excel 2013

Goed uitgelegd cursus goed verstaanbaar voor een leek zoals mij

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vindt de opleiding top en heel goed uitgelegd , maar wat ik stom vindt dat je jouw leerkrachten niks kan vragen je moet eerst een huistaak insturen dan kan je pas wat vragen ... Ik zou graag willen dat er contact is dat je je docent kan sturen via studentenplaza dat zou tof zijn!!! Voor de rest ik raad dit cursus iedereen aan

4/5
Python

De eerste zes lessen volgen eigenlijk gewoon het handboek. Buiten de huistaken hebben de lessen op Plaza niet veel toegevoegde waarde en is de cursus duur voor wat tot nu toe aangeboden is. Hopelijk beter in de volgende lessen. Het eerste deel is afgerond, spijtig dat er nu niet automatisch deel 2 volgt en er gewacht dient te worden.

4/5
Webdesign

Ik vind de uitleg in de cursus en het online platform heel duidelijk. Cursus is goed en gestructureerd opgebouwd. Het indienen van de huiswerken/opdrachten gaat heel vlot. Waarom een 4 en geen 5 sterren: Er is maar 1 vraagmoment. Wanneer je een vraag stelt, en de leraar antwoord en je begrijpt het antwoord niet goed, kan je niet om extra uitleg vragen. Hierdoor kan je lang zoeken naar een oplossing voor je probleem en soms vast zitten met je huiswerken.

5/5
Webdesign

Op een aantal weken tijd heb ik al veel bijgeleerd, de curus is zeer interessant en alles is zeer goed uitgelegd, het huiswerk dat je doorstuurt word heel snel gecontroleerd en weer terug gestuurd ! Dit heeft nog geen één keer langer dan een dag geduurd, dit is meestal binnen de 3 uren alweer bij mij! NHA is echt een aanrader en dit zal ik zeker ook doen bij mijn vriendengroep en collega's!

5/5
Verzorgende

Vind alles heel goed en ook de feedback van de docenten

5/5
Vastgoedbediende

De opleiding is zorgvuldig en duidelijk uitgeschreven , er staan vele websites bij vermeld waar je nog extra informatie kan bemachtigen . Ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen !

5/5
Klinische Psychologie

Duidelijk, Chronologisch opgebouwd. De taken toetsen perfect of je de materie hebt begrepen.

5/5
Kinderpsychologie

Interessant en gedetailleerd

4/5
Game Designer

Cursus game designer is erg interessant om eens te leren wat er juist achter een game zit op gebied van programmatie en codes.

5/5
Criminologie

Het is een hele mooie, duidelijk uitgelegde cursus. Ik leer er veel uit. De docent is heel vriendelijk. Ik kijk alvast uit naar de volgende curus die ik kan volgen bij jullie!

4/5
Verzorgende

Vind het soms wat teveel in details gaan bv kennis van het lichaam, en niet altijd duidelijk geschreven. Nadeel van de online cursus, kan geen copy paste gemaakt worden bv bij de huiswerk taken, alles moet manueel overgenomen worden, bv bij teksten is dit wel tijdrovend.

5/5
Kind & Voeding

Het is heel praktisch dat je je opleiding ook online kan nalezen en je huiswerk online indienen. Steeds ook snelle feedback van de opleider.

4/5
Bouwkunde

Materiaal leest vlot, hier een daar extra illustratie zou nuttig en aangenaam zijn.

4/5
Assistent(e) Manager

De opleiding is goed, jammer dat ik te maken heb/had met een docente die wat moeilijk is verlopen.Moest dit in het begin van de cursus geweest zijn, had ik wellicht opgegeven.

5/5
Rouwverwerking

Makkelijk te hanteren cursus in duidelijke taal. Mooi gestructureerd. Dank!

4/5
Programmeren in C#

De cursus is duidelijk. Leuk dat je op je eigen tempo kan studeren. Verder is het leerplatform overzichtelijk en is de uitleg (resultaat van de te maken oefeningen duidelijk).

5/5
Voedingsleer

Ik heb al meerdere cursussen afgehandeld en steeds ben ik correct en vriendelijk behandeld . Er is een vlotte werking en heb tot op heden geen enkel probleem mogen ondervinden

5/5
Office 2019

Interessante cursus! Stap voor stap en met begeleiding van een docent aanleren!

5/5
Medische Terminologie

Mijn studieervaring met de cursus is prima. Ook de benodigde begeleiding loopt voor mij perfect. Misschien iets duidelijkere richtlijnen bij het begin van de cursus omtrent het maken en inleveren van taken...voor deze cursus behoeft dat volgens strikte regels.

4/5
Fietsenmaker

Voorlopig bevalt de cursus goed, al zijn we nog te vroeg om daar echt zeker van te zijn, aangezien er nog niet echt gesleuteld is. Het welkomstgeschenk, de tablet, bevalt echter veel minder en ik heb al veel spijt dat ik niet voor de 25€ korting gekozen heb...

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb deze cursus gekozen met hulp en ben daar blij mee. Je kunt vragen stellen en je krijgt heel snel een antwoord terug. De feedback dat je krijgt over je huiswerk is ook goed. Heel vriendelijke medewerking. Snel antwoorden op je vragen

3/5
Mindfulness

De cursus is goed leesbaar en vooral praktisch gericht. Het bijhorende boek leest vlot. De huiswerktaken worden heel snel verbeterd. ik heb dus tot nog toe geen opmerkingen.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

De opleiding is voor mij heel fijn en helder. Ik heb al een voorkennis van de hrm vanwege eerdere studies. Als ik mijn huiswerk inlevert heb ik heel snel mijn feedback terug en kan ik verder aan de slag gaan en of mijn ingezonden huiswerk corrigeren. Bij mijn voorstel ronde bij mijn docent werd ik zo gemotiveerd door zijn woorden dat ik er nog meer zin in kreeg om mijn boeken in te duiken.

4/5
Voedingsleer

De louter theoretische delen zijn helder ingedeeld en verwoord. De link naar de meer praktijkgerichte opgaven is minder evident. Er zouden meer voorbeelden van hoe men iets berekent en kan toepassen in de cursus mogen staan.

4/5
NLP

de cursus bestaat uit 2 boeken: een praktijkboek met oefeningen en een theorie boek hetgeen maakt dat je het meteen kan toepassen ook voor jezelf anderzijds verlies je mogelijk hierdoor wat afstand om de theorie te beheersen.

4/5
Voedingsleer

Ik koos voor de optie met begeleiding, echter kan je enkel maar vragen stellen aan je docent wanneer je huiswerk instuurt. Persoonlijk vind ik dat wanneer je voor deze optie kiest men ten allen tijden zou moeten kunnen mailen met eventuele vragen en/of opmerkingen

4/5
Gimp Fotobewerking

ik ben nog maar pas gestart maar het ziet er wel leuk uit

4/5
Secretaresse

Op dit moment zeer tevreden,maar soms krijg ik het gevoel dat de cursussen in het algemeen wat veroudert zijn

3/5
AutoCAD

ik vind dat de cursus autocad wel goed is maar het probleem is gewoon dat je de cursus opleiding gratis van autocad over de volledige periode zou moeten lopen in plaats van 1 maand . Momenteel kan ik niet verder doen omdat ik er niet meer op kan om mijn oefeningen af te werken . Ik heb Autocad reeds aangeschreven maar tot op heden nog geen bericht teruggekregen.

5/5
Praktische Psychologie

Ik volg nu mijn 2e cursus(1e stressmanagement en 2e praktische psychologie) en vind dat je zeer goed begeleid wordt. De docente is zeer vriendelijk, reageert en verbetert snel. Zeer correct qua naleven afspraken, mijn volgende cursus wordt lifecoach, zodat ik hopelijk mensen kan helpen dankzij jullie cursussen en goede begeleiding. Ik raad het iedereen aan, studeren via NHA! Bedankt alvast en nog veel succes!

4/5
Klinische Psychologie

Zeer interessant. Het enige waar ik problemen mee heb ik de vraagstelling bij de huiswerktaken.

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Ik koos voor de opleiding met begeleiding om feedback te krijgen, meer dan “prima” las ik nog niet vaak.

5/5
Bedrijfspsychologie

Zeer duidelijk cursus en met begeleiding is zeker een aanrader.

4/5
Journalistiek

De opleiding is een meerwaarde voor iedereen die iets wil bijleren omtrent journalistiek. Diverse boeiende onderwerpen komen aan bod. De leerstof is heel duidelijk geformuleerd en de cursus is mooi en overzichtelijk ingedeeld.

4/5
Game Designer

De opbouw van de cursus is goed, er is exponentieel meer info en vaardigheid. De begeleiding is zeker voldoende; je wordt vrij gelaten om de cursus op eigen tempo te verwerken, je taken worden vrij vlug nagekeken en je kan altijd met vragen terecht. Voor mij is deze manier van werken optimaal. Ik zit op dit moment in de helft van mijn opleiding.

4/5
Logistiek Medewerker

Vind het een interessante cursus en wil me na deze cursus verder verdiepen in de logistiek .

4/5
Office 365 voor Mac

De cursus ziet er netjes verzorgd uit. Het huiswerk dat ik instuur wordt snel nagekeken. Omdat ik wat sneller dan het gemiddelde door de cursus ga, heb ik contact gezocht via de chat omdat het resterende deel van de cursus wilde ontvangen. Dit is verder prima geregeld.

5/5
Secretaresse

Ik vind de cursus zeer goed opgesteld, ook al had ik totaal geen ervaring met het vakgebied, ik begrijp hem volledig. Ook de leraren zijn zeer goede begeleiders, dus ik ben zeer tevreden.

5/5
Manicure

Zeer duidelijk interessante cursus. Alles goed uitgelegd.

5/5
Arduino Programmeren

Alles is klaar en duidelijk uitgelegd. Enkel is het moeilijk om met de docent te corresponderen.

4/5
Hondentrimmen

Deze cursus is aangenaam om te lezen en te begrijpen. Het is duidelijk om het via afstand te studeren alleen moet je de nodige discipline hebben. Verder zijn er ook nog de docenten en de opdrachten die we moeten inleveren en dat is nu net een leuke ervaring.

5/5
Office 2019

Heel tevreden mee. Klant vriendelijkheid, content en bereikbaarheid vond ik top.

4/5
Gewichtsconsulent(e) + specialisatie Sport & Voeding

Duidelijke curcus, fijn dat je kunt kiezen voor een motivatiecoach, heel fijn dat je huiswerk word nagekeken en je hier ook terugkoppeling op krijgt!

5/5
Office 2019

bouwt mooi op, eerste lessen zeer makkelijk, zorgt er voor dat de moet niet onmiddellijk in de schoenen zakt. Vlotte verbetering van de taken met beknopte feedback.

4/5
Wijzer met Recht

Duidelijke en gestructureerde lessen. Enige minpunt is dat men de docenten enkel bij het insturen van het huiswerk kan contacteren

5/5
Wimperextensions

• Cursus goed samengesteld + duidelijk • Klantenservice is ok , bij problemen lossen ze dit zo snel mogelijk op • Raad deze site aan 😊

4/5
Logistiek Medewerker

Ik heb nog niet heel de cursus gedaan, maar tot nu toe is hij toch duidelijk en volledig. Hij krijgt geen 5 sterren omdat ik het spijtig vindt dat het over Nederlandse wetgeving en dergelijke gaat en niet de Belgische en de opmaak is niet coherent.

3/5
Python

1. Ik heb een administratieve probleem met mijn betalingen en twee weken daarna heb ik geen duidelijke antwoord erover. 2. Ik heb gekozen voor een Tablet zoals cadeau te krijgen. Ook geen duidelijke antwoord gekregen over wanneer komt die. Door die twee eerste opmerkingen, heb ik gezet 3 sters op 5. 3. Cursus Python was goed. Ik vind het een beetje te makkelijk, maar het was voldoende om de basis over die programma te kennen. Met die kennis, kan ik verder erover leren. Ik heb de basis, dus, algemeen, was het een voldoende cursus erover voor mij. 4. Over mijn docent, geen klacht. Hij was altijd aan me te steunen, beschikbaar (inclusieve zondagen) en vriendelijk. 5. Ik heb tijdens mijn vorige beoordeling gevraagd de mogelijkheid om extra oefeningen te krijgen op mijn huiswerken. Ik heb gemerkt dat het was wel gehoord en daarna heb ik een paar extra oefeningen gekregen. Dank u voor dat!

4/5
Agile Scrum

Vlotte aflevering en opvolging voor de huistaken

5/5
Gewichtsconsulent

Ik kan mij er echt volledig in verdiepen. Het is zo interessant dat ik de tijd soms uit het oog verlies. Van het eerste hoofdstuk leer je bij.

4/5
Photoshop

Ik vind dat het klaar en duidelijk is uitgelegd en tevens dat u de tekst kan beluisteren is ook een plus punt

4/5
AutoCAD

Het cursusboek, taken en info zijn zeer grondig. De manier om te communiceren en je huistaak door te sturen is niet zo gebruiksvriendelijk, maar na een tijd weet je wel hoe het moet. Mss iets minder stappen om je huistaak te versturen? Een rechtstreekse knop of mailadres? Ik had na een maand problemen met mijn software en dit gemeld aan mijn begeleidster, maar ik kreeg nooit een antwoord? Ook stuurde ik een mail met de vraag wanneer ik mijn welkomstcadeau mag verwachten (tapblad) maar ook hier kreeg ik nog geen antwoord. Handiger zou een rechtstreeks contact zijn met de leerkracht die ook zo'n vragen kan antwoorden of doorsturen. Hij/zij kan dan ook praktische vragen beantwoorden. Kleine probleempjes die je nu uiteindelijk zelf moet zien op te lossen. Maar laat me duidelijk zijn, ik ben wel tevreden over het verloop van mijn leuze en mijn studiekeuze. Dit dank zij jullie!

4/5
Gewichtsconsulent

Interessante cursus, vlotte communicatie

5/5
Wimperextensions

Heel blij met de cursus wimper extensions. Ik heb hier veel geleerd en kan perfect one by one wimpers plaatsen zowel een nieuwe set als een refill. Blij dat ik deze keuze gemaakt heb om hier te studeren. Bedankt NHA!

5/5
AutoCAD

Top cursus Goed duidelijk

4/5
Kwaliteitsmanagement

Misschien leerstof selecteren uit verschillende naslag werken

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik ben heel content van mijn opleiding ... is heel leerzaam en zit op het correcte niveau

5/5
Logistiek Management

Goede begeleiding, goede service, goeie docenten. Duidelijke leerstof.

3/5
Gewichtsconsulent

Ik krijg van de online motivatie coach de opmerking dat ik achter loop op schema maar ik ben weer reeds meer dan 3 weken aan het wachten op volgend hoofdstuk terwijl ik ruim vooruit betaal en heb het nog steeds niet ontvangen

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is duidelijk in hoofstukken opgemaakt, je kan op je eigen tempo de cursus studeren. De oefeningen op het einde van elk hoofdstuk zijn zeer handig om te zien of je het voldoende beheerst. Ook de feedback op je huiswerk is telkens ruim en duidelijk. Je kan de cursus altijd volgen of je nu reeds ervaring op dit vakgebied hebt of niet. Ook is de voorlees tool een handige extra

4/5
Kinderpsychologie

Al zit ik nog niet zo ver in de cursus, ik vind hem nu al ontzettend boeiend. Het is geen simpele cursus maar het feit dat ik op mijn eigen tempo de cursus kan volgen, en beroep kan doen op de docent indien nodig, maakt het voor mij haalbaar. Het zorgt er voor dat ik gemotiveerd blijf. De opbouw van de cursus, met op het einde een samenvatting en vragen, biedt structuur. De huiswerkopdrachten tot nu toe vind ik gevarieerd en vragen soms toch voor wat dieper in te gaan op de leerstof. Ik ben benieuwd naar meer !

4/5
Excel 2019

Fijn dat het op eigen tempo kan gebeuren

5/5
Nagelstyling met Acryl

Nha klantenservice is super aangenaam en helpt enorm goed. De leerkracht is ook heel vriendelijk en helpt goed. Ik hou van de cursussen en de foto's die de uitleg versterken!

3/5
WordPress

Niet helemaal recent. Jammer. Wel goede coach

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Overzichtelijke opleiding, makkelijk digitaal te volgen maar ook mooi geïllustreerde cursussen. Vragen of huiswerk die worden ingestuurd naar de leerkracht worden binnen de dag beantwoord, top! Zeker een aanrader.

5/5
Stressmanagement

De cursus is overzichtelijk opgebouwd en heel duidelijk uitgelegd. Het is aangenaam geschreven en leert gemakkelijk.

4/5
Manicure

Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteit. De cursus en het materialenpakket. De leerkracht geeft heel snel feedback. Alleen heb ik niet veel tijd om alles grondig te leren en in de praktijk te oefenen. Een inschattingsfout van mezelf.

4/5
Bouwkunde

De cursus geeft tot nu toe een duidelijk basisbeeld van de verschillende onderdelen die in de bouwwereld aan bod komen

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

De cursus is goed.

4/5
Sterke Drankenkennis

Zeer duidelijk cursus en zeer goede begeleiding

4/5
Latijn

Goed opgesteld. Vooral de achtergrondinfo vind ik ook heel interessant. Wel vind ik persoonlijk dat per les te veel nieuwe stof wordt aangereikt...

5/5
Hondentrimmen

Heel duidelijke inhoud van de cursus

5/5
Kinderzorg

Ik vind het heel leerrijk, duidelijke cursus en een topbegeleiding.

4/5
Office 365 voor Windows

Ben zeer tevreden over de lessen. De lessen zijn zeer duidelijk. Persoonlijk zou ik misschien wat meer met filmpjes werken .

3/5
Office Management

beste, ik kan mijn cursus nog niet goed starten omdat de tabel ontbreekt en ikzelf niet ten alle tijde een laptop/pc ter beschikking heb. Tot nu toe heb ik maar 2 lessen kunnen doen. Het programma ziet er goed uit en gebruiksvriendelijk.

3/5
Voedingsleer

Bij inschrijving stond er als je alles in 1x betaalde dat alles direct ging toegestuurd worden. Dit is niet zo wat jammer is. Het is niet zo gecommuniceerd. Cursus op zich is ok. Voordeel dat het op eigen tempo is.

5/5
Gedragswetenschappen

Alles loopt perfect, duidelijk en interessant.

5/5
Office 365 voor Windows

Ben nu bezig met mijn 3de cursus bij NHA opleidingen, en weeral is deze van hoogstaande kwaliteit. De lessen worden op een manier opgesteld dat het makkelijk volgen is volgens eigen tempo, hulp (cursus met begeleiding) heb je waar nodig zodoende je de leerstof echt goed kan begrijpen. Weeral een tevreden en nog steeds leergierige klant 😉

5/5
Secretaresse

De uitleg is makkelijk te snappen alles staat goed uitgelegd in de cursus. Ook het contract met de docenten is heel fijn ze helpen je als je iets niet snapt en je huiswerk word snel na gekeken.

4/5
Data Protection Officer (GDPR)

De cursusmateriaal op zich is overzichtelijk, compleet en is rijk aan praktische voorbeelden. Ik persoonlijk was er echter onaangenaam verrast om het pas in de cursus zelf te ontdekken dat er veel meer nodig is om effectief aan de slag te gaan als DPO dan de inhoud van de cursus. Men moet toch een heel brede waaier aan kennis en kunde kunnen voorleggen, vooraleer te mogen starten als DPO. Ik zou toch duidelijk aangeven bij de beschrijving van deze cursus dat er wel degelijk een vooropleiding voor nodig is. Hierdoor ben ik een stuk van mijn oorspronkelijke motivatie kwijt. Ik zal de studie voortzetten en ongetwijfeld proberen om en examen af te leggen. Hopelijk blijft het een investering die in de toekomst zijn vruchten gaat afwerpen.

5/5
Kleurenconsulent

Ik vind het degelijk materiaal en ook een degelijke cursus, ook goede ondersteuning van de leerkracht , Het was een goede keuze om de cursus bij nha te vogen .

4/5
Office 365 voor Windows

Het overgrote deel van de cursus is zeer goed en zodanig uitgelegd, dat je ook als volkomen leek kan starten. Neem vooral de optie ‘studeren met hulp’ de leerkracht is super!

5/5
Photoshop

De cursus webdesigners is zeer goed opgebouwd van beginners tot gevorderde Prettig om te doen

4/5
Arduino Programmeren

De cursus zit goed ineen, maar de docent is moeilijk bereikbaar als je een snelle vraag hebt.

4/5
Social Media

Ik ben momenteel bezig met 2 cursussen. Webdesign is heel goed en daar valt weinig over te zeggen behalve dat het dus een goede cursus is. Social Media Marketing daarin tegen is heel saai en veel te veel engelse woorden en zinnen en voor wat het maar is, is het heel duur.

4/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Goed uitgewerkte cursus met heel veel referenties en vernieuwende theorieën werden opgenomen.

4/5
WordPress

Prima cursussen ( WordPress en Website maken & Bedrijfsbeheer ). Echter de inhoud van deze cursussen is vooral qua gebruikte software nogal verouderd. ***

5/5
Gewichtsconsulent

Duidelijk, zowel digitaal als op papier te raadplegen.

5/5
Windows 10

Maar 1 probleem je kan geen vragen stellen als er iets niet lukt

5/5
Praktische Psychologie

Zeer interessante cursus! Niet enkel als je echt psycholoog wil worden, maar ook voor jezelf. Fijne begeleiding door de docente die je persoonlijk toelicht bij je huiswerk en een duidelijk antwoord geeft op je vragen.

4/5
Dieren EHBO

Goed gestructureerd, verzorgde afbeeldingen. Duidelijk en makkelijk leesbaar.

5/5
Office Management

Heel goed uitgebreide cursus, voor het ogenblik nog geen problemen ondervonden. Graag had ik wel meer oefeningen gekregen ter voorbereiding op het examenprogramma. Ook wanneer volgende lessen worden verzonden, graag een datum vermeld. Mvg ***

5/5
Arduino Programmeren

Zeer tevreden over de opleiding, goede organisatie, vriendelijke en zeer bekwame opleider

3/5
Basiskennis Management

Ben nog maar net gestart met een cursus basismanagement, maar wel al telleurgesteld in de 'hulp' van de leerkracht. Hoofdstuk 1 ging over juridische indeling van bedrijven oa. VOF, BVBA, NV, VZW... Maar dit is onlangs veranderd. Ik vroeg de leerkracht om uitleg en vroeg ook of hij bij het verbeteren van mijn huiswerk het juiste antwoord dan wel wilde vermelden, maar er stond gewoon 'fout' of 'goed' , 'ok' en 'prima'. Geen antwoorden op mijn vragen die ik had gesteld... Jammer...

5/5
Praktische Psychologie

Zeer duidelijk geschreven cursus. Eerst had ik wat bang dat het een oppervlakkig afkooksel zou zijn van een cursus op hoge school of unief niveau, maar ik liet hem inkijken door een vriendin die psychologie op hoge school volgt en zij vertelde mij dat de cursus zeer goed overeenstemt en zeer volledig is.

4/5
Nail Art

De stempellak werkt niet goed, t schrapertje maakt krassen op stempel. Ik gebruik nu acrylverf, dat gaat wel goed

5/5
Kinderpsychologie

Het leert makkelijk op papier voor mij dus de snelheid waarmee de cursus geleverd wordt is voor mij heel belangrijk. Pluspunt is dat je vragen kunt stellen en het nakijken en commentaar van de prof is ook altijd heel duidelijk waardoor ik met de volgende talen nog beter weet waar op te letten . Alleen had ik de tablet wel reeds verwacht maar die is er nog niet en geen idee wanneer die geleverd wordt .

5/5
Wimperextensions

Een duidelijke cursus Heel duidelijk uitgelegd ook En een heel makkelijk platform Medewerkers communiceren ook duidelijk Kortom een zeer fijne studie

5/5
Sportmanagement

Na een vlotte inschrijving voor de cursus Sportmanagement, ontving ik al snel een pakket met de benodigde leerinhoud. Hierdoor kon ik mij registreren bij Plaza (online leerplatform) waar alles heel overzichtelijk en gemakkelijk uit te voeren was. Zowel het studeren van elk hoofdstuk als het maken van de toetsen en het huiswerk werden op een heel gestructureerde manier voorgeschoteld. Ook het contact met de docent verloopt vlot en is voorzien van de nodige feedback om het de volgende opdrachten nog beter te kunnen doen. Wat mij betreft alleen maar lof over de manier waarop NHA alles organiseert!

4/5
Leidinggeven

Zeer interessant handboek als leidraad. Ik leer in ieder hoofdstuk bij over mijzelf en hoe ik mijzelf beter kan ontplooien als leidinggevende.

4/5
Bierkennis

De cursus is niet up to date.

5/5
Inkscape / Illustrator

Op dit ogenblik heb is slechts 1/3 van de cursus gestudeerd maar ben toch al zeer tevreden. De leerstof wordt gestructureerd gebracht en door de 'verplichting' om een huiswerk in te zenden voel ik me gestimuleerd extra creatief te zijn en zo te oefenen. In de cursus zou ik wel liever naast de nederlandse ook de engelse termen voor de menus hebben. Ik gebruik namelijk een engelstalige inkscape.i

4/5
Office 365 voor Windows

Hier en daar staan toch een paar kleine onduidelijkheden in de cursus , als jullie die er kunnen uit filteren is de cursus perfect

3/5
Voedingsleer

De structuur is soms nogal vreemd en veel dingen staan meemaals op een andere manier op verschillende plaatsen in de cursus. Verder wel interessant. Soms nogal beknopte uitleg waardoor ik extra diepgang of uitleg op Google moet opzoeken.

4/5
Arduino Programmeren

Ik had verwacht dat er meer focus ging zijn op het programmeren maar een groot deel van de cursus tot op heden gaat ook over electronica.

5/5
Kinderpsychologie

Ondertussen bezig aan les 3 van de cursus Kinderpsychologie. Zeer interessant!

4/5
Interieurstylist

Het schriftelijk cursusmateriaal is helder en compact. De huiswerkopgaven vind ik soms onduidelijk en verwarrend.

4/5
Sociale Psychologie

De cursus heeft een goede opbouw. De online colleges verduidelijken goed de leerstof. Ik ging heel snel door de leerstof. Voor mij zou de cursus daarom nog uitgebreider mogen zijn.

3/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Soms is het onduidelijk verwoord.

4/5
Praktische Psychologie

Duidelijk uitgelegd, theorie wordt geregeld herhaald in dezelfde cursus/hoofdstuk

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Ik vind dit top! Ik kies wanneer ik studeer, alles staat mooi duidelijk uitgelegd. De taken worden ook snel verbeterd !

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Heel tevreden over de opvolging en begeleiding bij een cursus die je thuis op eigen tempo kan aan werken.

5/5
WordPress

Goed gestructureerde cursus. Ideaal om bij te studeren op eigen tempo en wanneer het je past. Goede begeleiding door docent waardoor je op eventuele vragen telkens antwoorden krijgt. Een echte aanrader!

5/5
Praktische Psychologie

Ik vind het een zeer interesante studie. Ik ben nog niet zo lang begonnen, maar ik zie het als een goed boek, die je niet opzij wilt leggen! Leerzaam voor de omgeving maar ik leer ook veel dingen over mij zelf! Ik heb een hele vriendelijke lerares, die mijn huiswerk snel nakijkt en positieve feedback geeft, wat mij nog meer motiveert om door te gaan! Echt een aanrader.

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer duidelijke cursus waar alles grondig in verwoord staat. Elke les goed en overzichtelijk uitgelegd met open vragen en extra oefenvragen. Meteen feedback van de docente, verbeterd de huiswerkopgave op tijd en geeft meteen de juiste antwoorden mee.

4/5
Arduino Programmeren

Ik zou graag meer en gemakkelijker contact willen met de leraar. Dit beperkt mijn leerproces nu

5/5
Logistiek Teamleider

Cursus is zeer duidelijk. De vragen en oefeningen zijn goed opgesteld en doen je echt wel nadenken en de inhoud verwerken in plaats van gewoon vraagjes opzoeken en antwoorden. Je moet soms echt wel de kennis verwerken om alle vragen goed te kunnen antwoorden.

5/5
Logistiek Teamleider

Jullie leersysteem is zeer professioneel, de stof is voldoende geïllustreerd en uitgebreid voorgesteld. Het bewerken ervan is eenvoudig en de opvolging flexibel ingesteld zodat men zelf de studie momenten kan kiezen. Een betere keuze om dit leerproces te voltooien voor mij is er niet omdat dit perfect is.

5/5
Wijzer met Recht

Het product is heel duidelijk en begrijpelijk.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

Vind het erg leuk om de studie Thuis en bejaardenzorg te volgen. Met een hele fijne docent

5/5
Stressmanagement

Geweldige cursus. Ik leer mezelf helemaal anders kennen. Zo simpel eigenlijk om anders naar jezelf te kijken.

5/5
Agile Scrum

Duidelijk en bondig handboek dat zeer geschikt is om snel de basis onder de knie te krijgen.

5/5
Notuleren

De samenstelling van de cursusinhoud en de bijhorende taken. Het heeft een heel duidelijk beeld op wat je nog meer moet opletten.

4/5
Sportmanagement

Voorlopig werkte ik 2 lessen af en ben bezig met les 3. De inhoud en taakomschrijving zijn mij duidelijk. De opvolging door de leerkracht en feedback over de oefenopgaven zijn top. De opdrachten voor de taken zijn leuk, er wordt verplicht verder te denken dan het boek en op die manier kan je ook bewijzen dat je de leerstof beheerst. Enige opmerking, bij enkele zaken in hoofdstuk 2 en 3 merk je wel duidelijk dat het een Nederlandse cursus is.

5/5
Vertegenwoordiger

Heel goed

4/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel tevreden .. ik kan nog geen 5 sterren geven want ik ben nog volop bezig het helemaal te leren kennen.

5/5
Dactylo

de typing master is zeer goed het was niet echt duidelijk hoe ik het huiswerk moest opsturen en heb daarvoor gebelt maar daar konden ze mij niet echt op antwoorden

5/5
Dieren EHBO

Ik vind het een heel boeiende cursus. Ik vind mijn lerares *** ook top. Ze geeft veel tips en heel leerrijke commentaren. Ben zelfs al aan het denken als deze cursus gedaan is om nog 1 te doen. Leerstof is heel begrijpelijk uitgelegd. Een absolute aanrader !!!

5/5
Kinderpsychologie

Je kan studeren op eigen tempo, dat is een groot voordeel! Ook krijg je telkens een volledige en duidelijke feedback van de lesgevers op de opdrachten die je indient. Top.

5/5
Office Management

Boeiende cursus, leert makkelijk aan, gebruiksvriendelijk, aangenaam in gebruik (zowel op papier als digitaal).

4/5
Excel 2019

Tot op heden valt de inhoud van de cursus goed mee. Het geheel is overzichtelijk en goed te begrijpen voor een leek in excel-toepassingen.

4/5
Latijn

de grammaticale uitleg is goed maar de titelbenaming is ietwat verwarrend,zeker wat betreft de werkwoorden,,vb,VTT,VVT dan wordt dat perfectum praesens en dat moeten we al vertalen alvorens we weten waarover het gaat,dat is verwarrend.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden van de cirsus, evenals van de begeleiding.

4/5
Bouwkunde

Voorlopig valt het zeer goed mee

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik ben enorm tevreden met de manier van werken met NHA. De taken worden snel en goed verbetert en de feedback die ik krijg is steeds opbouwend. Ik kreeg zelfs een herkansing voor een taak die minder goed was ! Na deze opleiding is de kans groot dat ik nog opleidingen ga volgen met NHA. Een echte aanrader !

4/5
Dierenverzorging

Goed en zeer duidelijk uitgelegd

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product de gel dan vind ik top omdat je die zowel voor acryl en gelnagels kan gebruiken.

4/5
Administratief Bediende

Cursus is een beetje verouderd, vb Outlook uitleg, gaat nog over de oude versie. Ook krijg je nog de werking van een fax aangeleerd, terwijl de fax nauwelijks nog gebruikt wordt, ....

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het super manier om te studeren. Dankzij jullie heb ik toch een kans een diploma te halen zonder dat mijn gezin of werk er onder lijd

4/5
Office Management

Duidelijke cursus

4/5
Boekhouden Basiskennis

Het wordt goed uitgelegd

5/5
Nagelstyling met Gel

Zeer tevreden van nha

5/5
AutoCAD

Correcte levering van het studiemateriaal. Uitgebreide feedback op je huiswerk.

4/5
Hondentrimmen

Hele leuke opleiding, duidelijke cursus. Sommige foto's zijn een beetje onduidelijk maar over het algemeen heel tevreden over. Docent ook heel vriendelijk en behulpzaam.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super leuke opleidingen! En mensen die u veel kunnen bijleren, vind het zelf super handig dat ze ook zeggen wat je fout doet. Dankuwel hiervoor

4/5
Office 365 voor Windows

Geen commentaar

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

mooi verzorgde cursus met een toffe starterskit maar de hoeveelheden zijn niet altijd genoeg om de cursus te doorlopen alsook niet alle materialen zijn aanwezig

4/5
Bedrijfspsychologie

Zeer interessante cursus. Maar wel wat discipline nodig om er steeds mee bezig te blijven.

3/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Vind de bundel redelijk duur omdat je vrij weinig uitleg krijgt als de bundel ingewikkeld word

5/5
Office 2019

mooie, volledig overzicht van Office. goede opsplitsing van de cursus zodat het mooie, hapklare delen worden en de cursisit gemotiveerd blijft.

3/5
Ontwikkelingspsychologie

Meer werken in puntjes, kort en duidelijk samengevat in de plaats van volle zinnen/teksten. De examen resultaten sneller dan 3 weken laten opsturen.

5/5
Administratief Bediende

De cursus is heel duidelijke het studeren is vlotjes te combineren met werken.

5/5
Dierenverzorging

Ik volg nu voor de eerste keer een cursus bij NHA en ik ben daar heel tevreden van. Ik volg de cursus dierenverzorging. Ik ben ook heel blij dat ik dit van thuis uit kan doen en dat ik kan kiezen hoe ik alles indeel. Mijn docent is ook top en controleerd zoals het hoort en op tijd al het huiswerk. En natuurlijk is het ook heel leuk dat je een welkomst cadeau mag uitkiezen. Dus ik ben over heel de lijn heel tevreden over mijn cursus die ik heel interessant vind.

5/5
Office 365 voor Windows

Zeer duidelijke cursus. Geeft een grondige basis aan alle aspecten van office 365. Met vriendelijke groeten, ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeer tevreden over de producten die al geleverd zijn

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel erg tevreden over de werkwijze en de studiebegeleiding van NHA. Huiswerk wordt snel nagekeken, de digitale leeromgeving is erg duidelijk en praktisch ingedeeld en de daarnaast papieren cursus is makkelijk en compleet. Als ik dan een verbeterpunt zou moeten geven is het dat je buiten het insturen van het huiswerk ook contact kunt opnemen met een docent.

5/5
Dierenverzorging

Duidelijk cursusmateriaal

4/5
Hondentrimmen

De cursus is heel overzichtelijk. Eventueel iets meer foto's. Sommige zijn niet heel erg duidelijk.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus zit goed ineen. De indeling zit goed en ik heb al veel bijgeleerd. Ik kijk al uit naar de komende lessen.

4/5
Dierenverzorging

Er mag nog een revisie gebeuren, nog mankementen in tekst, opbouw en layout. Voor het overige prima leerstof.

4/5
Projectmanagement

Heel fijne cursus om mee te werken! Leer er heel veel uit, alleen jammer dat niet alle lessen met huiswerkopgave zijn die kunnen worden nagekeken! Voor de rest is het echt top! 🤩 ik ga zeker en vast nog bijkomende opleidingen doen

4/5
Office 2019

De cursus is goed lees- en leerbaar. Zeer begrijpelijk uitgelegd. Met persoonlijke begeleiding vind ik de prijsmeerwaarde niet waard. Alleen voor een eventueel diploma moet je dit wel erbij nemen. Ik zou indien ik dit nodig heb graag iemand willen bereiken om een duidelijk antwoord te krijgen.Nu moet je de volgende les al doornemen om een eventuele vraag te stellen.Maar wat als je toch nog iets niet verstaat? Ik vind dat je altijd ergens een vraag zou moeten kunnen stellen en niet alleen bij het afgeven van een test. Persoonlijke begeleiding begrijp ik hier dus niet echt. Ik heb mijn cursus nu bijna gedaan en heb mijn gratis cadeau nog niet mogen ontvangen.

4/5
Klinische Psychologie

Hele interessante cursus, vlotte verbetering.

5/5
Boekhouden Basiskennis

duidelijke cursus met goede voorbeelden en een goede coach.

4/5
Apps Maken

Het spijtige is dat leerkracht verdween en inneens vervangen werd, als je belt naar de klanten dienst zijn er mensen bij die verkeerde antwoorden geven... best een tweede keer bellen en een andere persoon spreken..

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

uitstekend product heel aangenaam om er mee te oefenen

5/5
Dieren EHBO

Geen voorkennis nodig om aan deze cursus te beginnen. Eenvoudig geschreven. Mooi opgebouwd. Blij deze cursus gevonden te hebben!

4/5
Medisch Secretaresse

De cursus zit goed in elkaar. Alles wordt goed uitgelegd. Hier en daar schrijffouten tegengekomen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel goede cursus, en een super goede begeleiding ook. Materialen pakket is oon tip top

5/5
Dierenartsassistent

Een zeer interessant opleiding ! Goed beschreven , en duidelijk voor iedereen met of zonder ervaring

5/5
Administratief Bediende

Ik vind het een zeer boeiende cursus. Alles staat duidelijk vermeld, dit leert gemakkelijk. Ook het huiswerk indienen gaat makkelijk en vlot. Zeer tevreden over NHA!

5/5
Dierenverzorging

Leuke aantrekkelijke cursus boordevol interessante onderwerpen

5/5
Nagelstyling met Gel

Super leuk, interessante cursus. De gellak die aangeraden word is ook top, vergeleken met een ander merk dat ik cadeau gekregen heb. Ik ben ***, ietsje moeilijker om alles direct theoretisch te kennen. Maar ik ga er voor! En ben best een beetje fier op mezelf dat ik het aandurf. Als ik mijn examen in de toekomst kan vieren, begin ik direct met een cursus pedicure. Jullie zijn een AANRADER.

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijk cursus en hulp indien nodig...

4/5
Dierenverzorging

De curcus is erg duidelijk, alleen vind ik het moeilijk om in rechtstreeks contact te komen met de leraar. Ook als je een taak opstuurt, kan je een opmerking bijplaatsen van max .. letters, dit is veel te weinig om deftig een vraag te stellen + wordt deze opmerking niet altijd gelezen door de leraar, wat het dus moeilijk maakt. Ik heb na een paar keer proberen uiteindelijk mijn vragen telkens maar bij in mijn huiswerk bijgevoegd.

5/5
Office 2019

Duidelijke cursus, snelle verbetering van ingeleverde huistaken. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

4/5
Projectmanagement

Een duidelijk opgebouwd lesprogramma en het huiswerk wordt tot nu toe snel nagekeken

4/5
Bouwkunde

Heel professionele cursus, website en begeleiding!

5/5
Medisch Secretaresse

Ik ben heel tevreden!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Goede cursus, geeft de essentie van loonadministratie en sociale wetgeving neer. Aangename leeromgeving.

4/5
Office 2019

Zeer duidelijke en toegankelijke cursus. Ook al was ik al wat bekend met de basics van de meeste office programma’s (2007 en ouder), toch leer ik bij elke les nog nieuwe dingen bij. De docent staat open voor vragen en/of opmerkingen en dit bevordert het leerproces nog meer. Ben heel tevreden.

4/5
Office 2019

Duidelijke en overzichtelijke informatie Snel reactie wanneer he huiswerk indient Online platform plaza werkt prima

3/5
Dierenverzorging

Momenteel aan les 3. Maar hoofdstuk katten vond ik langdradig en zonder alinea's tussen wat irritant. Misschien daaraan werken aub. Wel leerrijk

5/5
Marketing en PR

Zeer uitgebreid lessenpakket, goed uitgelegd met goede voorbeelden. Nu heb ik het wat moeilijker me te concentreren met de kinderen in huis daarom is het aangenaam dat er geen druk op u word gelegd.

5/5
Dierenartsassistent

zeer goede en duidelijke cursus met goede verwijzingen naar bv filmpjes het zou beter zijn dat je tussendoor ook vragen naar je leerkracht kan sturen ipv enkel bij je huiswerk

5/5
Verzorgende

De cursus is zeer duidelijk. Aangenaam om te lezen en te leren. De huistaken worden snel verbeterd. Je kan echt studeren en huistaken maken wanneer het past. Heel makkelijk zoals nu met heel de crisis. Kan je even op pauze zetten en weer starten wanneer het past. Geen stress . Luxe dus.

3/5
Word 2019

Meer duidelijkheid in de cursus. Sommige taken zijn niet duidelijk of niet goed leesbaar

5/5
Hondentrimmen

Ik heb de cursus hondentrimmen gekocht. Zeer overzichtelijke cursus. En aangenaam om te leren. Enkel vind ik het spijtig dat ik via jullie instelling geen stageplaats kan krijgen. Want de praktische oefeningen, als huistaak, vereisen toch wel professionele begeleiding.

5/5
Gewichtsconsulent

De cursus is goed geformuleerd met duidelijke voorbeelden en goede oefen/huiswerktaken. Het lesmateriaal werd snel geleverd en is onmiddelijk online beschikbaar na betaling.

5/5
Fitness Trainer

Duidelijke cursus, snel antwoord docenten en klantenservice

4/5
Medisch Secretaresse

Super. Leuk. Eens je begint kun je niet meer stoppen. Heel leerzaam.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Rap feedback Goede uitleg

4/5
Word 2016

Volkomen tevreden met de cursus Word, misschien wat meer technische uitleg i.v.m het instellen Van het programma

3/5
Bouwkunde

Ik werk nu al bijna 30 jaar in de bouw en als de cursus moet vergelijken moet de praktijk, stel ik mij toch de vraag bij enkele lessen die ik al heb doorgenomen. Ook bij de huisopdrachten die er worden gesteld vindt ik soms niet realistisch. Dat is mijn mening

4/5
Visagie Basiscursus

De cursussen van nha zijn altijd dik in orde. Ik heb reeds verschillende cursussen gedaan en telkens heb ik ervaren hoe professioneel alles is opgevat.Een zeer goede structuur ook in opbouw van de cursus.

5/5
Dierenartsassistent

Duidelijke cursus met een logische opbouw! Sommige dingen had ik graag iets dieper beschreven gezien, maar snap ook dat dat niet altijd mogelijk is.

5/5
Nagelstyling met Gel

Heel duidelijke uitleg. Goede foto's. Snelle opvolging.

5/5
Dierenverzorging

De Cursus is duidelijk , en overzichtelijk doch niet alle vragen zijn terug te vinden in de cursus . Dus wat opzoek werk is vereist. Ik heb gekozen voor een opleiding met begeleiding maar ik heb na een week nog niets gehoord van mijn begeleidster na het insturen van mijn eerste test .

5/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus van boekhouden bevalt me zeer goed. Het is heel duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden, en het studeert vlot.

4/5
WordPress

Mogelijke communicatie met docent is veel te moeilijk. Je zou rechtstreeks met de docent moeten kunnen communiceren. Het is niet nodig om om onmiddellijk een antwoord te krijgen (termijnen respecteren). Als je ergens een technisch probleem hebt kan je nu enkel communiceren via huiswerk... Rechtstreeks mailen via een NHA-e-mail adres van de docent zou een verbetering zijn.

4/5
Dierenartsassistent

Cursus ok. Docent is heel karig in commentaar. Ik heb geen emailadres of andere mogelijkheid om haar te contacteren tenzij via het huiswerk. De antwoorden op mijn vragen zijn zeer sumier. En dan moet ik wachten tot bij het indienen van het volgend huiswerk om meer uitleg te vragen. Dit vind ik zeer onhandig.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben nog maar enkele weken met de cursus begonnen. Tot hiertoe is alles nog vrij duidelijk en heb ik nog geen vragen of hulp nodig gehad.

4/5
Dierenartsassistent

De cursus is duidelijk en overzichtelijk. Het is heel goed dat de ingediende taken ook van commentaar en extra info worden voorzien, zodat ik weet wat ik fout deed.

4/5
Dierenverzorging

Cursus is duidelijk en zit goed in elkaar. Lessen worden jammergenoeg helemaal niet binnen de afgesproken tijden verbeterd.

4/5
Grafisch Vormgever

Perfecte cursus, heel duidelijk ook! Ik ben enorm tevreden, ik kende hiervoor echt niks van computers en dergelijke programma's. Nu gaat het allemaal heel vlot! Enkel is het jammer, dat als je betaalt per maand dat je elke keer vrij lang moet wachten op de volgende bundel van de cursus.. hierdoor verlies je veel tijd..

4/5
Excel 2013

De cursus is goed uitgelegd. Soms vind ik de gegevens in de voorbeelden of je moet een excel werkblad namaken omdat daar de oefening is op gebaseerd te klein geschreven. Met bril is het dan nog moeilijk te lezen. Ik heb gekozen om de cursus te volgen met begeleiding en de manier waarop die communicatie gebeurd, vind ik nogal onpersoonlijk.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben tevreden over mijn cursus.

5/5
Vastgoedbediende

Alles heel goed uitgelegd in verstaanbare taal

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Cursus is duidelijk en goed uitgelegd. Huiswerk wordt snel verbeterd, ze zeggen ook wat je fout had zodat je daar op kan letten. Enkel jammer dat er nog wel wat spullen zelf aangekocht moeten worden en ze vrij weinig meegeven van essentiële zaken zoals nailpads, handschoenen,....

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ben zeer tevreden over de producten. Ze houden goed en zijn stevig

5/5
Positieve Psychologie

Heel tevreden met de inhoud en de mogelijkheid tot betaling. Goede stiptheid van verbetering ook.

3/5
Boekhouden Basiskennis

Product is goed. Maar juist spijtig dat je niet veel hulp hebt. Als je vragen hebt bij een hoofdstuk.

3/5
Sport & Voeding

Ik vind de cursus wel interessant maar er komt zeer veel herhaling in. De laatste hoofdstukken waarin verschillende sporten worden besproken (duur-kracht-team-...) brengen eigenlijk niets nieuws meer aan. Voor mij had de cursus misschien iets nuttiger geweest, indien nog meer casussen en voorbeelden van dagmenu's werden weergegeven. In de cursus wordt heel vaak gesproken over de porties eiwitten van 20g. Nu las ik elders dat dit volledig achterhaald is. Uiteraard stel ik me dan de vraag hoe up to date deze cursus is. In de cursus is er nergens sprake van dat er twijfels over deze gegevens.

4/5
Personeelszaken Basiskennis

Alles is duidelijk omschreven ... de boeken waren er op tijd. Enkel mijn geschenk wat ik mocht kiezen is nog steeds niet aangekomen.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Alles wordt op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Sommige punten zijn wel wat achterhaald daar er veel digitaal gebeurd.

4/5
Thuis- en Bejaardenzorg

duidelijke leerstof, enkel de richtlijnen naar het huiswerk toe kan beter.

5/5
Nagelstyling met Gel

Een enorme aanrader voor thuisscholing op eigentempo vragen worden ook zo rap mogelijk beantwoord

5/5
Administratief Bediende

Dankzij NHA heb ik de kans kunnen nemen om de studie administratief bediende te kunnen starten.

5/5
Windows 10

Ik heb er lang over getwijfeld over het volgen van deze cursus op deze manier , maar uiteindelijk ben ik er dan toch voor gegaan en heb ik er nog geen moment spijt van. Een groot pluspunt is dat je huiswerk kunt toesturen en dat dit door een docent wordt nagekeken . Zo heb je een externe controle of je effectief goed bezig bent en waar nodig is bij te sturen.

4/5
Verzorgende

Evenueel stage koppelen aan opleiding

5/5
Administratief Bediende

Ik volg deze opleiding tijdens mijn normale job en vindt het dan ook zeer interessant dat je deze kan volgen op de tijdstippen dat het voor jezelf uitkomt. Cursus is misschien wel aan een opfrissing nodig. Maar het staat er wel duidelijk in uitgelegd.

5/5
Office 2019

De cursus die ik bij NHA volg is zeer boeiend wat me zeker aanspreekt is de cursus met docent. Zo ben ik extra gemotiveerd om goede resultaten te bekomen. Een echte aanrader!!

5/5
Office 2019

Ben heel tevreden sowieso over NHA, ben nu een derde cursus aan het doen, en alles is heel duidelijk, op eigen tempo en constructief op gebouwd. Mijn nummer één voor online cursussen. Groetjes ***

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Top producten n'est te zeggen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Super alles staat duidelijk uitgelegd en als je een vraag stelt antwoorden ze ook meteen gewoon een goede studie dat je op uw eigen tempo kan doen en kan combineren met je gezin

5/5
Hondentrimmen

Ik zit momenteel niet zo ver in mijn cursus door een beetje tijdsgebrek vandaar het ook handig is dat je 5j bijstand krijgt van een begeleider.

3/5
Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang

Verouderde cursus, veel schrijf fouten ,in de oefen opgaven ontbreken vragen en antwoorden.

4/5
Office 2016

Duidelijke, overzichtelijke cursus. Snelle respons na indienen huistaken

3/5
Gewichtsconsulent

Na de les 5 heb ik toch opgemerkt dat er regelmatig zinsconstructie fouten zijn .dat er een Hollandse lijn zit in de cursus . Er wordt verwezen naar Nederlandse sites . Even bellen voor een vraag vraagt veel geduld . Als ik bel zijn steeds alle telefonistes in gesprek ....

4/5
Bedrijfspsychologie

Mooie overzichtelijke cursus.

5/5
Medisch Secretaresse

Mooi opgestelde overzichtelijke cursus

3/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het een fijne studie! Handig dat ik hulp krijg en dat mijn huiswerk verbeterd wordt. Alleen jammer dat mijn vragen niet altijd beantwoordt worden en dat ik lang moet wachten op mijn tablet/activity tracker. De cursus bevat een paar kleine foutjes, maar daar kan ik over kijken.

4/5
Office 2019

ik ben tevreden met de cursus maar als je rekent op die tabblet om je cursus te beginnen kan je wel lang wachten...zelfs als je je faktuur in één keer betaald.

5/5
Logistiek Medewerker

zeer goed khad het niet verwacht een aanrader mijn dochter ga het nu ook via deze weg doen prima doe zo verder

4/5
Interieurstylist

Ik ben tevreden van mijn cursus, enkel is het spintig dat er geen communicatie mogelijk is met mijn docent.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Er wordt een mooie en duidelijke uiteenzetting gegeven over de inhoud van de sociale wetgeving. Wat eventueel zou helpen (voor mij persoonlijk dan) is dat er meer met schema's en diagrammen mag worden gewerkt. Ook concrete voorbeelden zouden helpen om de soms ingewikkelde inhoud te verduidelijken.

4/5
Sterke Drankenkennis

Geweldig goed materiaal al heel veel geleerd. Feedback van leerkracht ook altijd goed en motiverend.

4/5
Bouwkunde

Op eigen tempo studeren, met online ondersteuning geeft een enorme vrijheid voor zowel mijzelf als mijn werkgever. Dit zorgt voor de ideale combinatie van werken en leren.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ik ben super tevreden. Heel makkelijk dat je op eigen tempo kan studeren. Cursus is duidelijk. Verbetering van de taken voorloopt vlot. Alles verloopt eigenlijk vlot. Ik vind het gewoon jammer dat je extra moet betalen voor een getuigschrift of diploma. Verder top!

5/5
Dierenartsassistent

Makkelijk op eigen tempo

4/5
Bedrijfspsychologie

De cursus is aangenaam om doorheen te gaan en duidelijk geschreven. Het is ook interessant dat de lessen op zich niet te lang zijn en dat er telkens een samenvatting volgt. Positief vind ik ook dat ik zeer snel feedback krijg als ik mijn huiswerk indien.

4/5
Logistiek Teamleider

Algemeen tevreden. Cursus op bepaalde vlakken wat verouderd.

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Cursus dateert van 2007/2008 en is dringend toe aan een update! De prijstabellen zijn dan ook zo goed als onleesbaar waardoor het heel moeilijk is om de oefeningen op prijsberekeningen correct te kunnen uitvoeren... Er wordt reclame gemaakt voor bijstand door monitor/leerkracht, maar rechtstreeks contact via mail of webformulier is niet mogelijk want als je vragen hebt, moet je wachten tot je een volgende huistaak indient alvorens je ze kan stellen :-(

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is zeer boeiend en zeer uitgebreid. Elke vorige les maakt nieuwsgierig naar de volgende . De theorie leert makkelijk en vlot .

3/5
Visagie Basiscursus

Jammer dat er geen examen en diploma volgt.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

graag snellere correctie van huistaken

4/5
Positieve Psychologie

De cursussen zijn heel goed opgesteld. Ze zijn heel aangenaam om in te studeren ! Echt aantrekkelijk. Het huiswerk bij positieve psychologie zou iets vroeger mogen gecorrigeerd en teruggestuurd worden

3/5
Dierenartsassistent

Ik ben aan de opleiding dierenartsassistent bezig, zelf heb ik al ervaring in dierenzorg doordat ik in het middelbaar 2 jaar de studie dierenzorg heb gevolgd. De eerste paar delen waren een beetje herhaling voor mij, maar dat was een goede geheugen opfrisser voor mij. De delen erna waren zo goed als nieuwe leerstof voor mij. De cursus vormt een goede basis maar is naar mijn persoonlijke voorkeur niet voldoende, er moet praktijk aangelinkt zijn. Daarom heb ik gezocht naar een dierenarts die bereid was om mij stage te laten volgen bij hen op vrijwillige basis. Dit vormt een grote meerwaarde aan mijn opleiding. Alles is zeer goed uitgelegd in deze cursus wat het leren een stuk gemakkelijker maakt natuurlijk ! Nog een kleine tip er staan enkele spelfoutjes in de cursus.

4/5
Dierenverzorging

Er staan enkele fouten in de cursus en is een andere volgorde dan online. Het duurt lang voor je reactie krijgt op vragen. Voor de rest wel interessant en leerrijk. Heel duidelijk beschreven ,kleine hoofdstukken. Gemakkelijk te volgen zonder enige voorkennis .

4/5
Medisch Secretaresse

Het is fijn dat er op voorhand op de website kort staat uitgelegd welke lessen en onderdelen er aan bod gaan komen in de cursus. Zo krijg je een globaal idee van waar je aan begint. Ook in de cursussen zelf is alles mooi onderverdeeld. De huistaken met beoordeling zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft. Er kan misschien op voorhand gevraagd worden of huistaken via mail of via de post worden gemaakt, zo kan er papierverspilling vermeden worden.

5/5
Klinische Psychologie

De cursus is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is heel fijn dat de cursus zowel op papier als online beschikbaar is, zo heb je hem altijd en overal ter beschikking. Ik ben heel blij dat ik voor NHA gekozen heb!

5/5
Office 2019

Ik vind het heel bevattelijk en aangenaam om het pakket te studeren

5/5
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

5/5
Word 2019

papieren cursus : alles zeer duidelijk uitgelegd en voorzien van foto's. Heel handig om de papieren cursus naast de computer te leggen en dan op de computer te oefenen. Soms is er in de uitleg een stap waarbij je een welbepaald woord moet aanklikken in de statusbalk/het lint. De naam van dat "aanklikwoord" kan soms anders zijn dan op mijn woordversie op mijn pc. Maar door de foto's wordt het wel duidelijk op welke term ikzelf dan moet klikken. huistaak: tot hiertoe zinvolle huistaken. Wordt ook snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben zeer tevreden met deze studiekeuze en al het materiaal dat jullie hierbij opsturen, echt top !

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Zeer tevreden over hoe de producten en de cursus in elkaar zit 😄😄

5/5
Boekhouden Basiskennis

heel boeiend en duidelijk opgestelde cursus, met veel oefenmateriaal. online lege facturen, cn, en andere documenten zouden wel aanwezig mogen zijn zodat je het huiswerk online kan maken. Verder prima materiaal.

5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Vastgoedbediende

De informatie die werd meegegeven was zeer volledig. Jammer dat voor de betaling geen administratiekosten vermeld staan. Interessante cursus, maar soms wel iets te eenvoudig. Toch heb ik -mede dankzij de cursus - een nieuwe job gevonden!

4/5
Cyber Security

De tijd tussen lessen 1 tot 4 en vanaf les 5 is te lang!

5/5
Boekhouden Basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

3/5
Medisch Secretaresse

De cursus is heel interessant, maar de huiswerkopdrachten bederven de leerpret. De opdrachten (in het eerste deel) lijken niet te gaan over wat je geleerd hebt in die bepaalde les in de cursus, maar over hoe goed je de grillen van de docent kunt inschatten. Dat is jammer, want ik doe de cursus omdat ik echt iets wil bijleren, niet om elke week een nieuwe deuk in mijn zelfvertrouwen te krijgen.

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

4/5
Gewichtsconsulent

De cursus is duidelijk en boeiend opgesteld. Wel regelmatig een schrijffout (niet alleen spelling, maar ook een woord dat niet klopt). De theorie is uitgebreid, en leuk met afwisseling van oefeningen, al zou er bij bepaalde oefeningen wel een voorbeeld of wat extra uitleg mogen staan (over hoe de berekening te maken). Wel een goede feedback van de leerkracht, waar je mee verder kan dan.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Medisch Secretaresse

Beste, Ik ben tevreden met mijn aangekocht product omdat het heel duidelijk is uitgestippeld .Het is een passie van mij om in de medische sector actief te zijn en meer kennis op te lopen .Verder vind ik NHA een goede opleiding school met professionele docenten. Alleen vind ik dat de docenten wat specifieker/duidelijk kunnen zijn in het corrigeren van het huiswerk.Huiswerk word verbeterd daar niet van maar je word niet op jou fouten aangewezen, men verwacht van jou dat je het zelf oplost,wat je fout heb gemaakt.Het zou veel fijner zijn wanneer je fout werd gecorrigeerd zodat je weet waar je fout zat. Want tenslotte zitten wij als cursisten op deze opleiding om kennis te vergaren en daar is waar de docenten moeten inkomen.

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

3/5
Personeelszaken Basiskennis

Cursus te beknopt. Ieder hoofdstuk eindigt met "we kunnen niet diep ingaan op dit onderwerp aangezien het ons te ver zou brengen. Voor verdere informatie zoek het op op het internet. " of een dergelijke zin. Ik verwacht dat het lesprogramma dit brengt, niet me doorverwijst. Ik heb de optie lerarencontact bijgenomen maar dat is eigenlijk een kat in een zak: er is geen mogelijkheid om een mail te sturen aan de leraar. Enkel bij het insturen van het huiswerk kan je een bericht bijvoegen. Bovendien is er per hoofdstuk slechts 1 vraag als huiswerk. Terwijl het toch gaat over hoofdstukken van 15-20 bladzijden. En dan maar 1 vraag?? Bovendien is het commentaar van de docent heel beperkt: "goed", "zeer goed". Maar als ik 8.5/10 krijg, wil ik graag weten wat ik had moeten doen om 10 te halen. Wat mist er dan in mijn antwoord? Of wat is er fout? Ik had bij de laatste huiswerkopgave met opzet een fout erin gezet en toch kreeg ik 9 als score en "zeer goed". Wordt het überhaupt wel gelezen? Dus ik zou de opleiding zeker niet aanbevelen.

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

5/5
Dieren EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Administratief Bediende

De cursus is soms ingewikkeld,en ik denk ook iets verouderd maar ben er heel blij mee.en krijg ook het nodige advies

4/5
Programmeren in C#

De boek en online zijn zeker goed voor iemand als mij die juist wil starten met programmeren. Het enigste grote minpunt vind ik dat ge maar 1 vraag moogt stellen ,bij mijn eerste vraag heb ik niet het antwoord gekregen dat ik moest hebben en zat dan even vast; De derde vraag na 1 zin drukte ik per ongeluk op zend en mijn vraag was weg zonder dat de vraag er in zat en ik kon er niks meer aan veranderen. *** zouden er toch meer vragen gesteld mogen worden;

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Dierenartsassistent

Mooie cursus Aangenaam om te studeren Wel weinig opmerkingen docent waar de fouten zitten bij slecht resultaat Verder topper

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
AutoCAD

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
WordPress

***

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

4/5
Vastgoedbediende

Ik ben nog maar net bezig met de cursus maar elk hoodstuk is beknopt, goed uitgelegd en zit boordevol informatie. Opmerkingen heb ik nog niet

3/5
Nagelstyling met Gel

Goed

5/5
Administratief Bediende

Ik vind dat de cursus heel goed opgesteld is en goede duidelijke uitgelegd is want is toch leerstof die compleet nieuw is voor mij en zeer goed zijn ook de oefenopgaven dan kan je ook zien hoe goed je de leerstof al begrijpt.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik volg de opleiding voor nagelstyliste,ben er heel content over alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt heel snel antwoord van de nha klantenservice en ook van de docent zelf...ben blij tot ik voor hna heb gekozen en wil zelfs nog een extra studie aanvragen.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ik vind het echt geweldig. Je kan het op tijdstippen doen wanneer het je het beste uitkomt. De uitleg is heel goed geformuleerd. Ik ben van de 1ste keer mee

5/5
Visagie Basiscursus

Ik vind de cursus heel interessant en volledig

4/5
Fitness Trainer

Praktijkgericht boek, duidelijke omschrijvingen, gemak voor huiswerktaken en goeie feedback

5/5
Bedrijfspsychologie

ik ben tevreden met de structuur van de cursus, alles wordt zeer overzichtelijk uitgelegd. De samenvattingen en de oefeningen met antwoorden helpen enorm. Mooi dat je elke les kan afronden met huiswerk om in te dienen, dit geeft extra stimulans.

5/5
Windows 10

Ik ben redelijk druk met mijn werk. Maar soms heb ik wel een gaatje dat open is. Dat gaatje kan ik dan vullen met deze perfecte opleiding. Je hebt dan ook een ruime keuze qua opleidingen. Ik heb gekozen voor deze opleiding (Windows 10) omdat Windows 10,persoonlijk,een goede opperating systeem is. En ik vind het altijd leuk om van alles bij te leren. Het leren kan ik op eigen tempo net zoals het huiswerk dat moet ingeleverd worden. Ik heb dan ook een leuke mentor gekregen. Afbetaling kan op twee manieren. Regstreekse betaling of maandelijkse. Ik persoonlijk vind maandelijks perfect. Deze opleiding ligt dan ook goed in de prijs. Alles kort samengevat, deze opleiding en bedreif voor opleidingen is op en top voor een sterke cv maar ook voor meer bij te leren. Deze opleiding is een aanrader als je net met Windows bent begonnen.

4/5
Medisch Secretaresse

Goede cursus. Enkel de huiswerkopdrachten zijn soms verwarrend uitgelegd. Vlotte correctie van dr docenten

5/5
Dierenverzorging

tot nu toe gaat alles zeer vlot, ben toch content. Natuurlijk doe ik dit nog maar pas, maar tot nu toe ben ik tevreden. I wou wel dat het mogelijk was om je individuele leerkracht te bereiken gemakkelijker was.

3/5
Reisagent (Basisopleiding)

Ik heb voordien ook de cursus Kroatisch voor beginners gehad en daar was ik zeer tevreden over: 5 sterren wat die cursus betreft. Wat de cursus reisagent betreft ben ik eigenlijk niet zo tevreden, tenminste als ik inderdaad de laatste versie van de cursus heb gekregen. Het exemplaar dat ik heb is niet aangepast sinds 2007!!! Ik vind het positief aan een cursus dat je zelf dingen moet opzoeken op het internet. Maar de cursus bijna volledig moeten herschrijven, dat gaat te ver. Een vraag bij het eerste "huiswerk" is bv welke landen er tot de eurozone zullen horen op 1 januari 2008. De opsomming van bv de landen van de eurozone en van de Schengenzone is inderdaad de toestand van 2007. Wanneer je verder doorbladert naar de "landenkennis" dan kan je daar zien dat België 10.400.000 inwoners telt en Egypte 57.000.000. Wel ondertussen mag je er voor België een miljoen bijtellen en voor Egypte liefst 40.000.000! Neen, een dringende update van deze cursus dient zich aan!!!

3/5
Vastgoedbediende

De cursus leert heel vlot, maar is niet helemaal juist. Ook zijn de lessen eerder beperkt, er is sprake van 4u lestijd per hoofdstuk, echter is dit volgens mij max. 1u lestijd per hoofdstuk. Ik had iets meer diepgang verwacht.

5/5
Mindfulness

Ik ben bezig met een thuisstudie van mindfulness en het bevalt me heel goed

5/5
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

5/5
Office 2013

Ik volg de cursus office en alhoewel al ik redelijk met de pc kon werken heb ik toch nog heel veel bijgeleerd. Ik vind het ook zeer goed dat je zelf kan inplannen wanneer je studeert, ik heb bv een weekje niets kunnen doen omwille van ziekte van de zoon maar er is niemand die mij er ook toe verplicht. Ik doe het heel graag en voor mij is een een manier om een beetje me-time te hebben met iets waar ik iets van bijleer.

5/5
Manicure

Voor Belgie misschien ook praktijkdagen organiseren.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Het is echt een super handig boek en je leert er ook heel vlot mee.

4/5
Basiskennis Management

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik hem professioneel opgesteld en handig gesplitst in "korte" modules zodat je per module kan leren en taken indienen.

3/5
Medisch Secretaresse

Ik vind dat de opleiding soms dubbel verwoord is. Je kan het soms helemaal anders opvatten dan ze werkelijk bedoelen. De tablet opzich merk je dat dit van goedkope kwaliteit is waardoor je er niet zoveel mee kan doen. Mvg

5/5
Administratief Bediende

Hallo iedereen, Ik ben een paar maanden gestart met deze cursus en het bevalt mij heel goed. Ik doe dit op mijn eigen tempo wat voor mij veel meer rust geeft. Het is een hele duidelijke cursus met voldoende uitleg. Ze helpen je waar nodig en de huiswerkopgaven zijn echt een pluspunt, dan weet je of je goed bezig bent of niet. Aan iedereen die twijfelt: gewoon DOEN!

3/5
Apps Maken

Cursus ok. Feedback en vragen aan administratie matig

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind de cursus van payroll en loonadministratie zeer duidelijk en aangenaam om te studeren. Ook de opdrachten zijn leerrijk en duidelijk omschreven. Ik krijg ook snelle feedback op de opdrachten die ik instuur. Kortom een topper! ***

5/5
Praktische Psychologie

Prettige cursus. Leuke en op een heel begrijpbare manier omschreven . Wekt interesse op om verder te gaan.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het eerste deel is zeer duidelijk en overzichtelijk, hoop dat de rest ook zo is :-D

4/5
Medische Terminologie

Cursus met overzichtelijke uitleg, bouw en structuur.. huiswerk wordt vlug nagezien.... er hadden wel 2 ringmappen ipv 1 mogen zijn.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

De cursus is heel overzichtelijk. Als ik vragen heb krijg ik altijd voldoende uitleg.

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het zeer leerrijk. Maar de antwoorden op de oefeningen zij eigenlijk bijna heel die cursus wat het eigenlijk ingewikkeld maakt. Als ik een vraag heb weet ik niet hoe ik deze kan stellen dus communicatie tussen de prof en ik is niet zo geweldig.

5/5
Verzorgende

Ik ben de opleiding verzorgende begonnen. De cursus is goed uitgeschreven. Klantenservice is top. Huiswerk word mooi terug gezonden. Blij dat ik NHA heb leren kennen.

4/5
Administratief Bediende

Duidelijke cursus zowel in boek als op scherm. Enkel wat langer wachten op resultaten huiswerk

5/5
Medisch Secretaresse

U kan studeren op u gemak

5/5
Administratief Bediende

hallo, eerlijk was ik al een tijdje niet meer bezig geweest met een computer te hanteren en ik ben er met veel enthousiasme ingevlogen. ben nu bezig met les 4 maar ik heb het gewoon mijn computervaardigheden onderschat. Er is al zoveel wat je kan doen en heb al veel bijgeleerd maar eigenlijk had ik eerst computer basis moeten volgen. dat spijt me nu wel maar ben van plan om deze wel nog te volgen. mvg

4/5
Excel 2016

goed

4/5
Verzorgende

Het zou nuttig zijn moest er aan opleiding verzorgende, stage aan toegevoegd worden.

5/5
Sociale Psychologie

Snelle service! Ik was aan het twijfelen om de cursus te starten. Heb dan met een medewerker gesproken via de chat, wat ook zeer klantgericht is. Nadien nog telefoon gekregen om te vragen of ik nog vragen had. Lessenpakket snel toegekregen en handig online platform! Misschien net iets te veel reclame-mails...

4/5
Pedagogiek

hij is zeer duidelijk gebracht, denk dat er hier en daar wat schrijffouten in staan

4/5
AutoCAD

Goede ondersteuning

5/5
Office 2016

Zeer intersant voor mij en kan hierbij de kleinkinderen helpen

4/5
Windows 10

Mooie cursus als herhaling van school van vroeger. De lerares verbeterd niet zeer rap en antwoord jammer genoeg niet op mijn vragen.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ben super tevreden over de cursus, mijn mentor en de service die jullie bieden. De cursus is heel overzichtelijk opgesteld en makkelijk te leren. De mentor is ook heel goed, beantwoord correct he huiswerk en het is leuk om online u huiswerkpunten ook te krijgen. De service van jullie is op en top!

4/5
Journalistiek

Voorlopig pas 1/4 van de cursus gedaan. Persoonlijk vind ik 1 handboek voor een vorming journalistiek weinig. De correcties van de aangewezen docent zijn tijdig. Plaza is een gebruiksvriendelijk platform. Wat kan er toch beter: de mogelijkheid van per huiswerk meerdere bestanden op te laden is een must.

4/5
Lean Management

De cursus beantwoord mijn openstaande vragen rond elan en is heel overzichtelijk opgesteld

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vindt dat de pakketten met leermateriaal vlugger moeten op elkaar volgen zo kan m'n als m'n vlugger wil studeren voort doen

4/5
Verzorgende

Het product bevalt me als voorbereiding op een cursus verzorgende met stage. Ik vind het vreemd dat je een diploma kan halen om met mensen te werken zonder stage. Maar doordat ik een leerstoornis, ADHD heb, is de opleiding puur theorie ideaal voor mij om me theoretisch voor te bereiden op een classicale opleiding. Zo kan ik in mijn volgende opleiding mee met de groep en hoef ik me niet over te belasten door 's avonds laat nog uren te studeren.

3/5
Praktische Psychologie

Ik ben nog maar juist begonnen dus kan ik hier eigenlijk maar weinig over zeggen dus geef ik voorlopig maar de helft.

5/5
Office 2013

Alles is haarfijn uitgelegd en ook de cijfers van je huiswerk krijg je op tijd.

4/5
Bouwkunde

Snelle response van docent die mijn huistaken opvolgt. Cursus is zeer interessant, helaas staan er wel wat foutjes in

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik heb de cursus goed en snel ontvangen en het is een pluspunt dat je die al kan inkijken vooraleer je besllist om al dan niet te starten. De cursus is heel interessant en goed opgebouwd en in verstaanbare taal geschreven. Ook de mogelijkheid om je huistaken in te sturen en de scores en commentaar van je docent is efficiënte feedback voor je kennis. De extra voordelen zoals korting of een tablet zijn leuk meegenomen. De tablet werkt tot nu toe heel goed en reeds volledig geînstalleerd met allerlei apps en programma's. Ook handig zijn de vragenlijsten zodat je reeds op voorhand kan oefenen voor je examen. Het enige nadeel vind ik het feit dat je moeilijk contact kan leggen per telefoon voor info. Meestal zijn de lijnen bezet. Ik heb de eerste keer zeker 5 keer moeten bellen. Verder is het me ok niet helemaal duidelijk welke mogelijkheden ik heb in het beroepsleven met het diploma. Dat moet ik nog uitproberen. Maar plaza is een heel gebruiksvriendelijk forum. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

4/5
AutoCAD

Het programma voldoet aan mijn verwachtingen

4/5
Boekhouden Basiskennis

't Is een goeie cursus, doch wat moeilijk om sommige specifieke documenten zélf op te maken, zoals inventarisdocumenten edm. Verder duidelijke uitleg en goed te volgen, ook voor leken zoals ik :)

4/5
Boekhouden Basiskennis

Ben nog maar juist gestart met de cursus Boekhouden basiskennis. Op eerste zicht lijkt me dit een zeer gedetailleerde goed uitgelegde cursus.

5/5
Boekhouden Basiskennis

Ik leer veel bij en het is belangrijk voor de toekomst

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijk en leuk.

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles is duidelijk uitgelegd! Goed materiaal Ben super tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben heel tevreden van mijn opleiding...Ik kan het op mijn eigen tempo doen.Ben ik vroeger klaar neem ik contact op met jullie en word ik telefonisch goed geholpen..Bedankt voor de goeie uitleg va alles..grtjes***

5/5
Administratief Bediende

De leerstaf is heel goed. Maar er zou meer uitleg moeten gegeven worden bij huiswerk verbeteringen, ook via video met de leeraar gecommuniseert moeten worden op vaste dagen en vaste momenten zodat we uitleg kunnen vragen als we iets niet begrijpen.

5/5
Excel 2016

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen

5/5
Kinderzorg

Super !!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Het is heel handig dat je alles op eigen tempo kan doen zonder je te verplaatsen, maar als je totaal niets van het vak kent is het heel moeilijk dat je de leerkracht alleen vragen kunt stellen als je huiswerk doorstuurt

4/5
Excel 2013

Er gaat soms veel tijd verloren met het opmaken van de oefenbestanden alvorens te kunnen starten met de oefening. Het zou eenvoudiger zijn indien deze elektronisch beschikbaar gesteld kunnen worden.

4/5
Office 2016

Duidelijke lessen Snelle verbetering van het huiswerk

5/5
Office 2016

Heel tevreden over de opleiding, heel verzorgt en goed uitgelegd in de map en op de site . Helemaal niet duur en wat ik enorm appreciëer is dat bij het verbeteren van het huiswerk feedback bij staat .

4/5
Apps Maken

Vlotte cursus, maar niet wat ik ervan verwachtte.

4/5
Office 2016

Heel goede cursus, maar er mogen gerust wat meer oefeningen bijgevoegd worden.

4/5
Apps Maken

Eerste lessen afgewerkt. Goed dat je op eigen tempo kunt leeren.

3/5
Dierenverzorging

ik vind wel spijtig dat er geen stage aan verbonden is op meer kennis te krijgen .

4/5
Hondentrimmen

Heel fijn om op je eigen tempo te leren maar toch met de nodige ondersteuning.

4/5
Dierenverzorging

Spijtig dat ik geen reactie krijg op mijn met post opgestuurd huiswerk.

4/5
Office 2016

Cursus was zeer interessant, veel zaken reeds gekend maar toch goede herhaling van de verschillende programma's.

4/5
Vastgoedbediende

Het was heel snel geleverd, alles goed uitgelegd ,

4/5
Vastgoedbediende

Het is interessant, overzichtelijk én je kan op je eigen tempo dit volgen. Een super idee! Ik ga dit niet afwerken in enkele maanden, omdat ik er de tijd niet voor heb, maar toch leer ik zodra ik tijd heb. Je kan dit aanpassen naar eigen behoefte.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het heel tof en leerrijk, vooral handig dat je niet er naar school voor moet te gaan.

5/5
Kinderzorg

De cursus is geweldig! Door redenen heb ik mijn school ni kunnen afmaken en ben ik ernorm blij da NHA bestaat. Alleen jammer dat je geen vragen kunt stellen aan u docent

4/5
Hondentrimmen

Goede en duidelijke context, alles staat mooi en uitgebreid uitgelegd wat wel nodig is aangezien dit een thuisstudie is. Het enige minpunt dat ik heb ondervonden is dat er soms wel typefouten in de cursus staan. Tot nu toe ben ik wel zeer tevreden over de cursus en NHA in het algemeen :)

4/5
Kinderzorg

Alles is zeer duidelijk, ik ben er heel blij mee

4/5
Dierenverzorging

Er stonden af en toe wel wat foutjes in de cursustekst.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik heb nog maar 1 les gedaan van mijn cursus maar ik vond het al zeer interessant. Alles is goed uitgelegd en als er vragen zijn dan heb ik vrij snel feedback van mijn online begeleider.

3/5
Office 2016

Ik had gehoopt meer oefeningen en uitleg te krijgen bij Word en Excel, bij Publisher is zelfs weinig of niets te leren. PowerPoint, OneNote en Outlook moet ik nog ontvangen! De laatstgenoemde kan ik dus niet beoordelen.

5/5
Dierenverzorging

Een hele toffe cursus

4/5
Gewichtsconsulent

Het is een duidelijke cursus. Er staan wel hier en daar wat drukfouten in de cursus. Ik vind de combinatie van het verwerken van de les samen met de inhoudsopgaven en de huiswerkopgaven een goede combinatie om de les onder de knie te krijgen. Ook via het platform kan je bij nog eventuele extra vragen terecht bij je docent.

5/5
Dierenverzorging

Heb in de korte tijd all heel wat geleerd. Bedankt voor deze kans

5/5
Hondentrimmen

De cursus is zeer aangenaam om door te nemen. Staat allemaal mooi uitgelegd.

5/5
Dierenverzorging

Het is een leuke cursus met prenten en ook een goede website

4/5
Verzorgende

Tot hier toe vind ik alles wel duidelijk maar ben nog niet zo ver in mijn cursus.......

5/5
Gewichtsconsulent

Cursus is zeer interessant en up to date. De huiswerk begeleiding is professioneel met goede tips als feedback.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden omdat het in de cursus erg goed is uitgelegd en in stappen staat hoe je tewerk moet gaan.

5/5
Cyber Security

Dat er thuis studeren ontstaan is ben ik tevreden mee.

5/5
Excel 2016

De cursus is precies wat ik zocht. Thuis studeren op eigen tempo.

3/5
Visagie Basiscursus

De cursus zelf vind ik heel goed. Het zit mooi in elkaar en is duidelijk! Soms ontbreekt het zich wel aan praktische zaken... Die je dan zelf nog via internet moet opzoeken. Aangezien het een thuisopleiding is kan je moeilijker directe vragen stellen en moet je natuurlijk sneller het internet hanteren wat op zich geen probleem Is! Ifv het hoofdstuk vorm zou het iets uitgebreider mogen naar hoe echt te highlighten en schaduw. Ik ben tevreden van de docent, snelle verbetering! Vind soms wel dat 3 modellen elke keer wel veel is. Maar het lukt. De make-up koffer vind ik fantastisch... Maar niet zo'n goede kwaliteit van materialen. Zeker de lipstick zijn heel slecht! Oogschaduwen zijn ook niet top. Maar ik heb mijn eigen make-up aanvullingen. Blij met de keuze van de opleiding

4/5
AutoCAD

ik ben zeer blij met de ondersteuning en de mogelijkheden dat wordt geboden.

5/5
Praktische Psychologie

Zeer goede uitleg, opbouwend en verstaanbaar .

4/5
AutoCAD

Makkelijk, duidelijk, competenten tutors.

5/5
Personeelszaken Basiskennis

Ik heb voor deze studie gekozen voor bij te leren maar niet om er mijn beroep van te maken. Mijn kennis hierover is aanzienlijk verhoogt dus ik ben tevreden van de cursus.

4/5
NLP

De dienstverlening van Nha is altijd optimaal. De docent is gekwalificeerd, het oefenmateriaal van hoge kwaliteit en het nieuwe e-learning platform is veel gebruiksvriendelijker. Het feit dat ik een tablet cadeau krijg is uiteraard ook heel motiverend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is perfect, je kan zowel op je papieren cursus als online je lessen leren. Zeer duidelijke tekst en video's. Ook het huiswerk wordt onmiddellijk gechecked en teruggestuurd, dus heel tevreden hierover. Alleen als je niet onmiddellijk alles betaald is de doorlooptijd een beetje te lang. De lessen zouden sneller moeten doorgestuurd worden. Maar dit is het enige, al de rest perfect!

4/5
Assistent(e) Manager

Vind het lesmateriaal heel overzichtelijk, en krijg duidelijke verbeterde huiswerk opgaven terug .

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over het product. Enkel soms de verbeteringen van de docent kunnen beter. Ze verbeteren soms dingen die niet gevraagd worden waardoor je dan minderen punten ontvangt en dit vind ik niet zo eerlijk.

4/5
Boekhouden Basiskennis

De cursus is mooi en duidelijk opgezet, de informatie is redelijk correct (wijzigingen 2018 niet inbegrepen), de docent reageert snel. De factuur heb ik nog niet ontvangen, vandaar 4 sterren wegens administratieve afhandeling.

4/5
Voedingsleer

Duidelijke cursus die van nul af begint. Iedereen met interesse kan dus hieraan beginnen. Alle begrippen worden voldoende uitgelegd. Voor mij persoonlijk mag er meer diepgang inzitten op biochemisch vlak aangezien ik hier wat voorkennis heb, maar tevreden over de cursus!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de cursus maar tot hier toe ben ik zeker heel tevreden van nha

5/5
Dierenverzorging

Je krijgt tijd om je cursus te voltooien dit maakt het makkelijker om te combineren met je werk. Ook word de cursus in zeer goede en ordelijke staat thuis geleverd in een ringmap. Ook is het handig dat je ervoor kan kiezen om in stukken of ineens volledig te betalen dat is ook handig voor mensen die het wat moeilijker hebben.

5/5
AutoCAD

Product was kompleet en netjes verzorgd en duidelijk.

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind het een makkelijk systeem en betaalbaar. Je leert er enorm veel mee.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus ik heel duidelijk en overzichtelijk. Momenteel heb ik nog geen opmerkingen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Perfect

5/5
Excel 2016

De lessen zijn zeer duidelijk! Enkel sommige schermen in het boek zijn nogal klein! Voor de rest alles OK . Ook de commentaren van de lesgever zijn in orde.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het product was heel mooi verzorgd en alles wat ik moest hebben zat er mooi netjes verpakt bij. Het is goed om met een docent te werken zo kan je nog meer verbeteren in alles wat je doet. Alles staat mooi uitgelegt hoe je het moet doen. De filmpjes die je kan bekijken voor en na de les zijn heel intressant. Je kan veel leren uit de filmpjes. Super content van de aankoop die ik heb gedaan.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product is heel goed bevallen alleen snellere service bij kapotte of ontbrekende producten

4/5
Nagelstyling met Gel

De uitleg in de cursus is zeer duidelijk. Al staan daar een aantal keer dubbel afgedrukte zinnen in. Soms zijn de antwoorden op de huiswerkvragen heel dubbel. De kwaliteit van het materiaal ( gel, penselen,..) is ook matig. Al bij al was het duidelijk en zeer motiverend voor de prijs van de curcus. Goed gedaan!

4/5
Excel 2016

De cursus is super goed uitgelegd en ben echt super gemotiveerd daardoor maar de docent verbeterde echt pas na 2 weken (ik weet dat die 1 week op vakantie was dus die eerste week vond ik absoluut niet erg om op te wachten). Alle lessen heeft die wel goed (en streng ,maar dat is niet erg) verbeterd alleen les 3 moest ik opnieuw maken en die heeft hij nogsteeds niet verbeterd.

4/5
Pedagogiek

Ik heb al verschillende cursussen bij jullie gevolgd . De inhoud van het lessenpakket is heel duidelijk en overzichtelijk praktijk gericht toch vind ik het jammer dat het niet herkend wordt als volwaardig diploma van kind en gezin. Voorbeeld stage laten lopen. Want de cursussen zijn heel goed samengesteld maar te weinig herkenning van de overheid.

5/5
Criminologie

Alles is goed. Ik ben tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is prima naar wens

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles inorde alleen jammer dat het een oefenvinger is en geen hand

4/5
Medisch Secretaresse

tevreden met de cursus op zich mooi beschreven en goed uitgelegd

5/5
Administratief Bediende

voorlopig heel goed. Ben nog maar pas begonnen

4/5
Middle Management

Zeer leerrijk programma, alleen jammer dat het voornamelijk gebaseerd is op Nederlandse wetgeving en Nederlandse bedrijfskennis . Maar wel in de meeste gevallen toepasbaar in België.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

heel goed en leuk om te doen .

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind het zeer gemakkelijk. Alles is in 1keer toegekomen. Je kan hulp online vragen en zo kan je studeren en hulp vragen wanneer het moet. Voor volwassenen is dit ideaal. Ik ben mama van 2kindjes dus dit is voor mij ideaal.

5/5
Criminologie

De curcus is duidelijk, soms wel lange doorlopende teksten die moeilijk te begrijpen zijn doordat het een lange alinea is. Je moet u dan extra focussen wanneer de tekst langer is

5/5
Kinderzorg

Als men bestelling toekwam had ik enorme zin om te leren. Heb nog nooit achter zoiets gestaan gelijk dit! Dit is een enorme hulp voor mij om mijn diploma te behalen van kindzorg! Doe nog zovoort! Heb wel zin om nog zo een cursus te bestellen van jullie!

4/5
Pedagogiek

Duidelijke lesstof. Top docent.

4/5
Gedragswetenschappen

Goed, bruikbaar, maar soms een beetje te kort samengevat.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

Het is een interessante cursus waar je alle richtingen mee uit kunt. Het is heel goed uitgelegd welke stappen je moet doen en in welke volgorde... Alles staat stap voor stap duidelijk uitgelegd.

4/5
Grafisch Vormgever

nog maar net gestart maar tot nu toe heel tevreden: leren op eigen tempo adhv een duidelijke cursus (met zowel NL als Engelse termen!). Enige minpunt (of verbeterpunt) is dat sommige zaken lichtjes afwijken in de nieuwste versie van de programma's , maar dit heeft geen invloed op de begrijpbaarheid van de cursus

4/5
Nagelstyling met Gel

is voldoende

3/5
Nagelstyling met Acryl

De materialen voor acryl nagels :verder uitbreiden Manicurebowl, en desinfectans toevoegen aan het pakket. Hier begint de cursus mee maar zit niet bij in het pakket evenals sjablonen voor verlenging. Of ergens op site vermelden welke benodigdheden zelf aangekocht moeten worden.

5/5
Grafisch Vormgever

Tot hiertoe is het heel duidelijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

leuk dat er al materialen bij zitten

4/5
Boekhouden Basiskennis

Af en toe nakijken op fouten die in de cursus geslopen zijn. Rekenfouten, wetgeving die veranderd is... Maar over algemeen zeer tevreden Misschien online een melding geven wanneer er een fout in de papieren cursus staat. Of een forum waarin je rechtstreeks een vraag kan stellen aan de leraar ipv maar zoveel tekens per taak dat je inleverd

4/5
Klinische Psychologie

Prima

4/5
SketchUp (3D-tekenen)

Interessant programma dat toelaat vrij snel bruikbare tekenontwerpen te realiseren en te gebruiken.

4/5
Apps Maken

het programma mobincube is volgens mij te beperkt + graag een programma waar geen reclame op getoond wordt. Nu moet er voor betaald worden om de reclame er van af te krijgen, jammer, het programma "MIT App Inventor" is tevens ook gratis en volgens mij is het ok uitgebreider

4/5
Excel 2016

zoals al meegedeeld voor mij werkt het goed en ik heb geen opmerkingen.

4/5
Administratief Bediende

de lessen zijn zeer uitgebreid en volledig

4/5
Bouwkunde

Handige bundels die de lessen opsplitsen. Ik werk zelf in de bouw en ondervindt dat hier en daar de realiteit de cursus reeds voorbij is. Ik wil vooral bijleren over het praktische en vindt het dan spijtig dat de eerste reeks lessen vooral theorie gericht zijn. (wetgeving, berekeningen, enz, enz)

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik heb wel nog maar de eerste les voltooid, maar ik merk wel dat er een duidelijke structuur in de lessen zit en ook een duidelijke draad van grammatica die goed wordt uitgelegd.

4/5
AutoCAD

Goed en overzichtelijk ingedeeld, stap voor stap inwerken. Wat nog meer aan bod zou mogen komen, is de opmaak, het aanmaken van lettergroten, maatlijnen, pijlen, het op schaal tekenen. Misschien is het hiermee starten een manier om meer inzicht te krijgen naar het hoe en waarom zo te teken!

4/5
Administratief Bediende

De huiswerkvragen zijn niet altijd even duidelijk omschreven en het duurt lang tegen dat het verbeterd wordt

5/5
Boekhouden Basiskennis

Geen opmerkingen.

5/5
Basiskennis Management

Het is een heel duidelijke cursus en heel snelle feed back van docenten

4/5
Excel 2016

De cursus is goed opgebouwd. De uitleg is duidelijk en wordt stap voor stap gedaan. De onderdelen die je al kent, kan je sneller doorlopen. Zo kan je de cursus ook naar je eigen hand zetten. Helaas is niet alles even goed leesbaar (online tabellen zijn printscreens met een slechte resolutie waardoor ze ook na vergroten niet leesbaar zijn - in de papieren cursus zijn de tabellen dan soms te klein gedrukt - zie huistaak hoofdstuk 7).

5/5
Word 2016

Heb al heel veel bijgeleerd. De lessen worden goed uitgelegd. Nu

4/5
Visagie Basiscursus

Leuke cursus voor inbreng studeren. Heel overzichtelijk el heel handig met de afbeeldingen erbij

5/5
Word 2016

degelijke cursus waar je veel van opsteekt

5/5
Latijn

Ik ervaar de lessen als zeer toegankelijk en inhoudelijk perfect in evenwicht qua taal en cultuur. Mijn ijver om te studeren is nog toegenomen.

5/5
Stressmanagement

heel goed en toepasbaar! voor iedereen toegankelijk!

4/5
Sociale Psychologie

De cursus behandelt een ruim aanbod aan onderwerpen maar gaat op elk daarvan niet diep genoeg in, wat mij betreft. het blijft allemaal wat oppervlakkig zodat men de noodzaak voelt zich toch nog verder te documenteren.

5/5
Apps Maken

Alles is heel duidelijk en makkelijk te volgen

5/5
Gimp Fotobewerking

Ik vind de cursus goed uitgelegd en beschreven wat het gemakkelijk maakt het te volgen en de stappen te voltooien en het huiswerk te maken. Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van een zip bestand is het dan toch gelukt en heeft de Leeraar hier goed op gereageerd wat maakte dat ik mijn nodige punten kon behalen. ik raad het iedereen aan om deze cursus te volgen ook als je een beginner bent zoals ik was, is de cursus super.

5/5
Dierenartsassistent

Ze helpen je heel goed als je iets niet begrijpt de cursus is heel goed in geleverd zo kan ik mijn toekomst als dierenartsassistenten er in door komen

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

zeer goede opleiding heel duidelijk uitgelegd en ook de filmpjes zeer duidelijk oook fijn dat je en echte cursus op gestuurd krijgt.

5/5
Praktische Psychologie

Leuke en ruime cursus. Docent verbetert ook snel en correct!

5/5
Praktische Psychologie

Deze cursussen zijn makkelijk om aan te vragen en alles wordt tot in het detail uitgelegd. Daarom is het voor iedereen mogelijk een cursus te starten en ligt de drempel hiervoor heel laag. De optie om met een docent te studeren is zeker een aanrader omdat de feedback je helpt bij denkfoutjes en je vragen kunt stellen. Alles verloopt heel praktisch en eenvoudig! studeren op eigen tempo met de mooie cursus is echt een plezier. Ik ben bezig met mijn eerste cursus, maar het zal zeker niet de laatste zijn die ik volg via NHA. Ik ben dus echt tevreden.

4/5
Boekhouden Basiskennis

Enkel de feedback van de docent zou op een andere manier mogen verlopen, ook wordt de hele oefening zo goed als fout beschouwd als er 1 fout instaat waardoor de verdere berekeningen uiteraard ook niet kloppen. Zeer jammer

5/5
Medisch Secretaresse

Zeer goed

5/5
Mindfulness

super interessant, heel leerijjk, je leert veel over jezelf

4/5
Excel 2013

Zeer goed om het te leren.

5/5
Dierenartsassistent

super! boeiend en leerrijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel tevreden over de producten en cursus. Alles wordt heel mooi uitgelegd met foto's. Ook krijg je er een dvd bij waar alles mooi voorgetoond wordt.

4/5
Sociale Psychologie

Ja de materie is zeer basis om te beginnen maar aangezien je geen enkele achtergrond nodig hebt, vind ik dit wel goed.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeeer tevreden over de cursus nagelstyling met acryl en gel je krijgt ook al het nodige materiaal ter beschikking het materiaal is van provisionele kwaliteit en kan daar achteraf ook direct mee aan de slag ook in de cursus staat alles heel overzichtelijk uitgelegd met de nodige prenten ,het enige wat voor mij wat minder duidelijk is is wa ik van materiaal nog mag verwachten voor de rest is dit zeker een aanrader

5/5
Grafisch Vormgever

De cursus is gemakkelijk en duidelijk opgesteld. Je kan de uitleg heel gemakkelijk volgen, onder andere door de foto's die vaak terugkomen. Ik raad deze cursus aan, je kan van op elk niveau starten met deze computer, of je nu beginner of reeds gevorderd bent!

5/5
Vastgoedbediende

Goede en snelle service. Duidelijke uitleg in cursus met handige geheugensteuntjes! Feedback van docent ook heel goed! Heel tevreden

4/5
Wijzer met Recht

De cursus zelf wat structuur en opbouw betreft is heel erg praktisch. De hoofdstukken zijn duidelijk ingedeeld. Er kan bijna in een oogopslag opgeven wat de inhoud is van het hoofdstuk. Door het lezen van de samenvatting alleen al wordt het hoofdstuk opgefrist. Fijne manier om iets te leren én terug op te zoeken.

3/5
Verzorgende

Mij spreekt de cursus aan niet altijd even duidelijk En jammer dat je de docent

5/5
Excel 2016

Een aanrader om op korte tijd een inzicht te verwerven in Excel.

4/5
Office 2013

Ik ben zeker tevreden over de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en met bijbehorende foto's.

4/5
Visagie Basiscursus

Ik ben nog maar net gestart met de cursus visagie maar ben wel zeer tevreden met het verloop tot nu toe.

3/5
Word 2013

Als beginneling is het soms nogal moeilijk om alles te begrijpen. Sommige termen of benamingen zijn nieuw voor mij. Ik kan wel rekenen op uitleg als ik vragen heb.

4/5
Grafisch Vormgever

Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prijs kwaliteit vind ik het een zeer goede cursus. Alles is zo goed uitgelegd dat echt iedereen de cursus kan volgen. Je ziet snel resultaat van de opleiding. Echt een aanrader!

5/5
Dactylo

Veel oefeningen mooi en overzichtelijke cursus veel tips

4/5
Pedagogiek

Het zijn duidelijke cursussen. Misschien een nog duidelijker werkgebied wat je allemaal met de cursus kan doen van jobs zou misschien gemakkelijker zijn.

5/5
Medisch Secretaresse

De cursus studeert vlot

4/5
Kinderzorg

Tot nu toe voldoet alles aan de verwachtingen. Vind wel dat je bij huiswerkopgave vaak gebruik moet maken van de computer

5/5
Nail Art

Producten zijn goed uitleg ook super goed

4/5
Boekhouden Basiskennis

deze cursus geeft wel duidelijk inzicht in het domein boekhouden en is voor starters te begrijpen en te volgen. Eén zaak is minder, namelijk het feit dat er bij problemen geen contact mogelijk is met docent om een verduidelijking te vragen. Enkel summiere feedback na indienen van taak.

5/5
Dierenartsassistent

de lessen zijn zo opgesteld dat iemand zonder medische kennis of hogere studies te moeten hebben gedaan ook kan volgen en begrijpen

4/5
Personeelszaken Basiskennis

Goede cursus, soms beetje omslachtig en niet meer volledig up to date

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!