Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Gewichtsconsulent

Het is mijn eerste cursus en ben begonnen van juli. Ik ben heel tevreden.

5/5
Personeelszaken basiskennis

Hele goede cursus en leerkracht, alles heel duidelijk!

4/5
JavaScript en jQuery

Wanneer krijg ik de tablets toegestuurd die bij de verschillende cursussen horen? Ik wacht er al anderhalve maand op (de 4 vouchers werden hiervoor direct doorgestuurd). Graag reactie

5/5
Verzorgende

De cursus is heel duidelijk om te leren Ben zo heel graag aan het studeren

4/5
Vastgoedbediende

De informatie die werd meegegeven was zeer volledig. Jammer dat voor de betaling geen administratiekosten vermeld staan. Interessante cursus, maar soms wel iets te eenvoudig. Toch heb ik -mede dankzij de cursus - een nieuwe job gevonden!

4/5
Cyber Security

De tijd tussen lessen 1 tot 4 en vanaf les 5 is te lang!

5/5
Boekhouden basiskennis

Je hebt een duidelijk overzicht en staat veel uitleg bij. Genoeg informatie. Enkel de documenten die je zou moeten opmaken zouden er wel mogen bijzitten. Zoals factuur, aankoopdagboek, enzo. Maar voor de rest een hele leuke en leerrijke cursus

4/5
Middle Management

Ik ben tevreden maar vind het persoonlijk moeilijk en veel. Ik vrees voor het examen en zal mij moeten tevreden stellen met het certificaat.

3/5
Medisch Secretaresse

De cursus is heel interessant, maar de huiswerkopdrachten bederven de leerpret. De opdrachten (in het eerste deel) lijken niet te gaan over wat je geleerd hebt in die bepaalde les in de cursus, maar over hoe goed je de grillen van de docent kunt inschatten. Dat is jammer, want ik doe de cursus omdat ik echt iets wil bijleren, niet om elke week een nieuwe deuk in mijn zelfvertrouwen te krijgen.

5/5
Grafisch Vormgever

Eerst had ik schrik om er aan te beginnen, maar door de goede klantenservice ben ik er toch mee begonnen. Dit heb ik mij nog niet beklaagt! Het is niet zo veel werk en lukt mij heel goed. Als ik een vraag heb stuur ik gewoon een berichtje en krijg ik na een dag al antwoord. Super cursussen en super service. Ik heb het al veel mensen aangeraden!

3/5
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

5/5
Verzorgende

Duidelijke interessante cursus en de huistaken worden snel verbeterd.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vind het een zeer goede thuisstudie enkel zou ik in de. Cursus het huiswerk op aparte bladeren zetten dit vind ik zelf handiger

5/5
Kinderpsychologie

Super tof geschreven! Heel duidelijk om te leren!

4/5
Gewichtsconsulent

De cursus is duidelijk en boeiend opgesteld. Wel regelmatig een schrijffout (niet alleen spelling, maar ook een woord dat niet klopt). De theorie is uitgebreid, en leuk met afwisseling van oefeningen, al zou er bij bepaalde oefeningen wel een voorbeeld of wat extra uitleg mogen staan (over hoe de berekening te maken). Wel een goede feedback van de leerkracht, waar je mee verder kan dan.

5/5
Latijn

Ik ben zeer tevreden over hoe de cursus is opgebouwd. Wel vind ik dat de verbetering van het huiswerk soms te lang op zich laat wachten en dat bezorgt me stress. In het algemeen ben ik wel zeer blij met mijn keuze voor de thuisstudie.

4/5
Medisch Secretaresse

Beste, Ik ben tevreden met mijn aangekocht product omdat het heel duidelijk is uitgestippeld .Het is een passie van mij om in de medische sector actief te zijn en meer kennis op te lopen .Verder vind ik NHA een goede opleiding school met professionele docenten. Alleen vind ik dat de docenten wat specifieker/duidelijk kunnen zijn in het corrigeren van het huiswerk.Huiswerk word verbeterd daar niet van maar je word niet op jou fouten aangewezen, men verwacht van jou dat je het zelf oplost,wat je fout heb gemaakt.Het zou veel fijner zijn wanneer je fout werd gecorrigeerd zodat je weet waar je fout zat. Want tenslotte zitten wij als cursisten op deze opleiding om kennis te vergaren en daar is waar de docenten moeten inkomen.

4/5
Communicatie Manager

de cursus is voor mij gemakkelijk te volgen en lijkt voor mij leerniveau te laag. maar het is geschreven voor iedereen dus snap de context wel dat het op die manier geschreven is. de info die gegeven wordt is veel maar behapbaar. jammer dat er niet veel/geen mede studiegenoten zijn.

5/5
Webdesign

Heel goed uitgeruste cursus. Optimale begeleiding.

3/5
Dierenverzorging

Alle diersoorten onder 1les en niet onderverdelen onder de 24 lessen is veel overzichtelijker. Meer gebruikelijker inzetten wat nodig is voor in een winkel te werken of asiel enz

3/5
Administratief Bediende

Ben heel tevreden over de cursus!

3/5
Personeelszaken basiskennis

Cursus te beknopt. Ieder hoofdstuk eindigt met "we kunnen niet diep ingaan op dit onderwerp aangezien het ons te ver zou brengen. Voor verdere informatie zoek het op op het internet. " of een dergelijke zin. Ik verwacht dat het lesprogramma dit brengt, niet me doorverwijst. Ik heb de optie lerarencontact bijgenomen maar dat is eigenlijk een kat in een zak: er is geen mogelijkheid om een mail te sturen aan de leraar. Enkel bij het insturen van het huiswerk kan je een bericht bijvoegen. Bovendien is er per hoofdstuk slechts 1 vraag als huiswerk. Terwijl het toch gaat over hoofdstukken van 15-20 bladzijden. En dan maar 1 vraag?? Bovendien is het commentaar van de docent heel beperkt: "goed", "zeer goed". Maar als ik 8.5/10 krijg, wil ik graag weten wat ik had moeten doen om 10 te halen. Wat mist er dan in mijn antwoord? Of wat is er fout? Ik had bij de laatste huiswerkopgave met opzet een fout erin gezet en toch kreeg ik 9 als score en "zeer goed". Wordt het überhaupt wel gelezen? Dus ik zou de opleiding zeker niet aanbevelen.

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Cursus snel geleverd en ook de huistaken zijn snel verbeterd! TOP!

5/5
Receptioniste

Het is super handig als je in mijn geval een kind hebt en nog werkt. Ik zou dit aanraden. Het is nooit te laat om bij te studeren. Zeker de moeite waard

4/5
Programmeren in C#

Voor een cursus waar geen voorkennis voor nodig is is het soms toch zoeken. Sommige dingen zijn niet echt duidelijk Eenmaal deze obstakels voorbij lukt het wel

3/5
Fitness Trainer

Het is denk ik goed lesmateriaal, alleen mocht er soms meer informatie zijn i.v.m huiswerktaken en leermateriaal. Soms is het toch puzzelen om te verstaan wat er gevraagd wordt.

5/5
Dieren-EHBO

Interessante cursus. Beantwoord volledig wat ik wenste te leren. Heel aangenaam uitgeschreven en heel duidelijk. Mooi aangevuld met foto's en illustraties.

5/5
Windows 10

Duidelijk opgesteld waardoor het aanleren vlot verloopt.

5/5
Administratief Bediende

De cursus is soms ingewikkeld,en ik denk ook iets verouderd maar ben er heel blij mee.en krijg ook het nodige advies

4/5
Programmeren in C#

De boek en online zijn zeker goed voor iemand als mij die juist wil starten met programmeren. Het enigste grote minpunt vind ik dat ge maar 1 vraag moogt stellen ,bij mijn eerste vraag heb ik niet het antwoord gekregen dat ik moest hebben en zat dan even vast; De derde vraag na 1 zin drukte ik per ongeluk op zend en mijn vraag was weg zonder dat de vraag er in zat en ik kon er niks meer aan veranderen. *** zouden er toch meer vragen gesteld mogen worden;

4/5
Administratief Bediende

Uitleg is goed beschreven. Alles zoals ik verwacht had.

5/5
Dierenartsassistent

Mooie cursus Aangenaam om te studeren Wel weinig opmerkingen docent waar de fouten zitten bij slecht resultaat Verder topper

5/5
Administratief Bediende

Alles is dik oke, verzorgd pakket en duidelijk uitgelegt

5/5
Vastgoedbediende

De leerstof is aangenaam te lezen en overzichtelijk om vlot te memoriseren.

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb geen opmerkingen te geven de cursussen zijn heel duidelijk en je krijgt ze snel als je ze besteld en als je huiswerk indiend word dit heel snel verbeterd jullie zijn top

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

De cursus is heel duidelijk en de filmpjes op het online platform geven je een duidelijk beeld van de praktijk . Ik zou het iedereen aanbevelen .

5/5
Webdesign

Het cursus dat ik volg is zeer goed en netjes uitgelegd.Je leer alvast goed bij. De cursus is verzorgd en is geleverd in 2 mooie mappen.10+++++ zeker waard. Ook als je belt naar jullie om een vraag zijn jullie zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor ook aan NHA.Team 10+++++ doe zo verder.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben super tevreden de producten worden goed uitgelegd! Mss de huiswerk wat rapper terug krijgen, heb bijna een maand mogen wachten. Maar anders ben ik tevreden!

5/5
Gedragswetenschappen

Ik ben tevreden met het product. De stof wordt duidelijk omschreven en de opdrachten zijn meestal duidelijk. Als tip zou ik meegeven om de opdrachten na te kijken, soms kloppen de antwoorden niet van de oefenopgaven.

5/5
Kinderpsychologie

Ik ben zeer blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je krijgt goede ondersteuning en motivatie tijdens het leren!

4/5
Klinische Psychologie

Cursus is goed, duidelijk opgebouwd en lessen geven goed aan wanneer er iets later wordt uitgediept of er een link is met voorgaande lessen. Huistaken zijn makkelijk door te sturen. Praktisch een fijne cursus om mee te leren.

5/5
AutoCAD 2018

Autocad LT vlotte service, goed ontvangen en overzichtelijk.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus is duidelijk geschreven en ik moet niet lang wachten op mijn verbetering van mijn huiswerk.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

goed, het huiswerk is niet moeilijk. de leerstof is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. het verbeterwerk mag voorzien worden van wat meer commentaar zodat je weet waarom je een 8 krijgt (ik zou graag willen weten wat er ontbreekt.)

5/5
Secretaresse

Het is heel goed uitgelegd. Vind het heel leuk om te studeren. Geeft me voldoening.

5/5
WordPress

***

5/5
Kinderpsychologie

Zeer duidelijk, zou niets veranderen

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Ik heb geprofiteerd zoveel en ik ben goed tevreden want ik heb de basis van sketchup software geleerd . Ik vind het leuk dat ik met dit cursus de modeling van sketchup begon en het is belangrijkste om de basis te leren en ook ik weet nu sommige van de Architectuur woordenschat. Ik zou willen adviseren om gevorderd niveau te doen zoals ( Rendering ), verplichting en bijvoorbeeld structuur in de gebouw zoals bundel structuur. Het gaat heel aanmoedigen als er gevorderd niveau is. Dank u wel voor dit cursus

4/5
Vastgoedbediende

Geen negatieve ervaring met deze cursus. Alles is goed uitgelegd.

4/5
Kinderzorg

De curus is heel duidelijk alleen soms van een huistaak is ni altijd duidelijk genoeg wat ze bedoelen

5/5
Vastgoedbediende

Heel interessante cursus. Duidelijke instructies hoe te werk te gaan en steeds duidelijke en snelle respons om de huistaak en op andere vragen. Top !

5/5
Dierenverzorging

Super cursus heel praktisch. Aanrader

5/5
Excel 2016

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de leraar en met de klantenservies Al vind ik de lesmateriaal te klein gedrukt is het toch een heerlijke duidelijke uitgelegde lessen pakket. Ik denk dat al ben ik al 79 jaar na deze cursus ga bezien of ik nog een andere cursus ga volgen bij nha. Mijn dank voor deze heerlijke tijd van leren. groetjes ***

5/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Heel goed geschreven

5/5
Public Relations & Voorlichting

Goed gestructureerde en duidelijke cursus.

4/5
Vastgoedbediende

Ik ben nog maar net bezig met de cursus maar elk hoodstuk is beknopt, goed uitgelegd en zit boordevol informatie. Opmerkingen heb ik nog niet

3/5
Nagelstyling met Gel

Goed

5/5
Administratief Bediende

Ik vind dat de cursus heel goed opgesteld is en goede duidelijke uitgelegd is want is toch leerstof die compleet nieuw is voor mij en zeer goed zijn ook de oefenopgaven dan kan je ook zien hoe goed je de leerstof al begrijpt.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik volg de opleiding voor nagelstyliste,ben er heel content over alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt heel snel antwoord van de nha klantenservice en ook van de docent zelf...ben blij tot ik voor hna heb gekozen en wil zelfs nog een extra studie aanvragen.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ik vind het echt geweldig. Je kan het op tijdstippen doen wanneer het je het beste uitkomt. De uitleg is heel goed geformuleerd. Ik ben van de 1ste keer mee

4/5
Fitness Trainer

Praktijkgericht boek, duidelijke omschrijvingen, gemak voor huiswerktaken en goeie feedback

5/5
Webdesign

Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Gestart met helemaal geen kennis en ben momenteel toch vrij goed mee met het gegeven. Curus is heel duidelijk en overzichtelijk. Voldoende voorbeelden en oefeningen. Ook de feedback van de coach is aangenaam. Bovendien top om vast te stellen dat mijn ingeleverde huiswerk dikwijls enkele uren later reeds was nagekeken.

5/5
Bedrijfspsychologie

ik ben tevreden met de structuur van de cursus, alles wordt zeer overzichtelijk uitgelegd. De samenvattingen en de oefeningen met antwoorden helpen enorm. Mooi dat je elke les kan afronden met huiswerk om in te dienen, dit geeft extra stimulans.

5/5
Windows 10

Ik ben redelijk druk met mijn werk. Maar soms heb ik wel een gaatje dat open is. Dat gaatje kan ik dan vullen met deze perfecte opleiding. Je hebt dan ook een ruime keuze qua opleidingen. Ik heb gekozen voor deze opleiding (Windows 10) omdat Windows 10,persoonlijk,een goede opperating systeem is. En ik vind het altijd leuk om van alles bij te leren. Het leren kan ik op eigen tempo net zoals het huiswerk dat moet ingeleverd worden. Ik heb dan ook een leuke mentor gekregen. Afbetaling kan op twee manieren. Regstreekse betaling of maandelijkse. Ik persoonlijk vind maandelijks perfect. Deze opleiding ligt dan ook goed in de prijs. Alles kort samengevat, deze opleiding en bedreif voor opleidingen is op en top voor een sterke cv maar ook voor meer bij te leren. Deze opleiding is een aanrader als je net met Windows bent begonnen.

4/5
Medisch Secretaresse

Goede cursus. Enkel de huiswerkopdrachten zijn soms verwarrend uitgelegd. Vlotte correctie van dr docenten

4/5
HRM (Personeelsmanagement)

Zeer goede cursus. Persoonlijk leer ik vrij traag, waardoor het aantal studie-uren het dubbel oploopt van wat gemiddeld aangegeven is (6u per les). Ook voor geïnteresseerden uit België: handboeken hebben natuurlijk Nederlandse arbeidsrecht en zo opgenomen, maar deze stukken kun je gemakkelijk overslaan.

5/5
Dierenverzorging

tot nu toe gaat alles zeer vlot, ben toch content. Natuurlijk doe ik dit nog maar pas, maar tot nu toe ben ik tevreden. I wou wel dat het mogelijk was om je individuele leerkracht te bereiken gemakkelijker was.

3/5
Reisagent (basisopleiding)

Ik heb voordien ook de cursus Kroatisch voor beginners gehad en daar was ik zeer tevreden over: 5 sterren wat die cursus betreft. Wat de cursus reisagent betreft ben ik eigenlijk niet zo tevreden, tenminste als ik inderdaad de laatste versie van de cursus heb gekregen. Het exemplaar dat ik heb is niet aangepast sinds 2007!!! Ik vind het positief aan een cursus dat je zelf dingen moet opzoeken op het internet. Maar de cursus bijna volledig moeten herschrijven, dat gaat te ver. Een vraag bij het eerste "huiswerk" is bv welke landen er tot de eurozone zullen horen op 1 januari 2008. De opsomming van bv de landen van de eurozone en van de Schengenzone is inderdaad de toestand van 2007. Wanneer je verder doorbladert naar de "landenkennis" dan kan je daar zien dat België 10.400.000 inwoners telt en Egypte 57.000.000. Wel ondertussen mag je er voor België een miljoen bijtellen en voor Egypte liefst 40.000.000! Neen, een dringende update van deze cursus dient zich aan!!!

3/5
Vastgoedbediende

De cursus leert heel vlot, maar is niet helemaal juist. Ook zijn de lessen eerder beperkt, er is sprake van 4u lestijd per hoofdstuk, echter is dit volgens mij max. 1u lestijd per hoofdstuk. Ik had iets meer diepgang verwacht.

5/5
Mindfulness

Ik ben bezig met een thuisstudie van mindfulness en het bevalt me heel goed

5/5
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

5/5
Office 2013

Ik volg de cursus office en alhoewel al ik redelijk met de pc kon werken heb ik toch nog heel veel bijgeleerd. Ik vind het ook zeer goed dat je zelf kan inplannen wanneer je studeert, ik heb bv een weekje niets kunnen doen omwille van ziekte van de zoon maar er is niemand die mij er ook toe verplicht. Ik doe het heel graag en voor mij is een een manier om een beetje me-time te hebben met iets waar ik iets van bijleer.

5/5
Manicure

Voor Belgie misschien ook praktijkdagen organiseren.

5/5
Boekhouden basiskennis

Het is echt een super handig boek en je leert er ook heel vlot mee.

4/5
Basiskennis Management

Ik ben nog bezig met de cursus, maar tot nu toe vind ik hem professioneel opgesteld en handig gesplitst in "korte" modules zodat je per module kan leren en taken indienen.

3/5
Medisch Secretaresse

Ik vind dat de opleiding soms dubbel verwoord is. Je kan het soms helemaal anders opvatten dan ze werkelijk bedoelen. De tablet opzich merk je dat dit van goedkope kwaliteit is waardoor je er niet zoveel mee kan doen. Mvg

5/5
Administratief Bediende

Hallo iedereen, Ik ben een paar maanden gestart met deze cursus en het bevalt mij heel goed. Ik doe dit op mijn eigen tempo wat voor mij veel meer rust geeft. Het is een hele duidelijke cursus met voldoende uitleg. Ze helpen je waar nodig en de huiswerkopgaven zijn echt een pluspunt, dan weet je of je goed bezig bent of niet. Aan iedereen die twijfelt: gewoon DOEN!

3/5
Apps maken

Cursus ok. Feedback en vragen aan administratie matig

4/5
Webdesign

Goede opbouw in het cursusmateriaal.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind de cursus van payroll en loonadministratie zeer duidelijk en aangenaam om te studeren. Ook de opdrachten zijn leerrijk en duidelijk omschreven. Ik krijg ook snelle feedback op de opdrachten die ik instuur. Kortom een topper! ***

5/5
Praktische psychologie

Prettige cursus. Leuke en op een heel begrijpbare manier omschreven . Wekt interesse op om verder te gaan.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het eerste deel is zeer duidelijk en overzichtelijk, hoop dat de rest ook zo is :-D

4/5
Medische Terminologie

Cursus met overzichtelijke uitleg, bouw en structuur.. huiswerk wordt vlug nagezien.... er hadden wel 2 ringmappen ipv 1 mogen zijn.

5/5
Thuis- en Bejaardenzorg

De cursus is heel overzichtelijk. Als ik vragen heb krijg ik altijd voldoende uitleg.

5/5
Kinderpsychologie

de cursus is heel gemakkelijk uitgelegd de illustraties maken het nog beter te begrijpen. alleen had ik in het begin wat moeite me de nieuwe plaza aangezien ik de oude gewoon was maar heb ook daar snel mijn weg in gevonden

4/5
Dierenverzorging

Ik vind het zeer leerrijk. Maar de antwoorden op de oefeningen zij eigenlijk bijna heel die cursus wat het eigenlijk ingewikkeld maakt. Als ik een vraag heb weet ik niet hoe ik deze kan stellen dus communicatie tussen de prof en ik is niet zo geweldig.

4/5
Kinderpsychologie

Ben nog maar aan derde les bezig, maar valt goed mee

5/5
Verzorgende

Ik ben de opleiding verzorgende begonnen. De cursus is goed uitgeschreven. Klantenservice is top. Huiswerk word mooi terug gezonden. Blij dat ik NHA heb leren kennen.

4/5
Administratief Bediende

Duidelijke cursus zowel in boek als op scherm. Enkel wat langer wachten op resultaten huiswerk

5/5
Medisch Secretaresse

U kan studeren op u gemak

5/5
Administratief Bediende

hallo, eerlijk was ik al een tijdje niet meer bezig geweest met een computer te hanteren en ik ben er met veel enthousiasme ingevlogen. ben nu bezig met les 4 maar ik heb het gewoon mijn computervaardigheden onderschat. Er is al zoveel wat je kan doen en heb al veel bijgeleerd maar eigenlijk had ik eerst computer basis moeten volgen. dat spijt me nu wel maar ben van plan om deze wel nog te volgen. mvg

5/5
Kinderpsychologie

Duidelijke lessen. Veel nuttige info. Docent geeft goede uitleg via het huiswerk.

4/5
Excel 2016

goed

4/5
Verzorgende

Het zou nuttig zijn moest er aan opleiding verzorgende, stage aan toegevoegd worden.

5/5
Sociale psychologie

Snelle service! Ik was aan het twijfelen om de cursus te starten. Heb dan met een medewerker gesproken via de chat, wat ook zeer klantgericht is. Nadien nog telefoon gekregen om te vragen of ik nog vragen had. Lessenpakket snel toegekregen en handig online platform! Misschien net iets te veel reclame-mails...

4/5
Pedagogiek

hij is zeer duidelijk gebracht, denk dat er hier en daar wat schrijffouten in staan

4/5
AutoCAD 2018

Goede ondersteuning

5/5
Office 2016

Zeer intersant voor mij en kan hierbij de kleinkinderen helpen

4/5
Windows 10

Mooie cursus als herhaling van school van vroeger. De lerares verbeterd niet zeer rap en antwoord jammer genoeg niet op mijn vragen.

5/5
Kinderpsychologie

Het is aangenaam om mijn pendeltijd op de trein nuttig te spenderen. Ook heb ik al veel meer inzicht op de reacties van mijn kinderen thuis. De cursus kinderpsychologie is een verreiking in mijn gezinsleven. Ik krijg ook goede feed-back van mijn huiswerk wat het aangenaam maakt. Bedankt hiervoor.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ben super tevreden over de cursus, mijn mentor en de service die jullie bieden. De cursus is heel overzichtelijk opgesteld en makkelijk te leren. De mentor is ook heel goed, beantwoord correct he huiswerk en het is leuk om online u huiswerkpunten ook te krijgen. De service van jullie is op en top!

4/5
Journalistiek

Voorlopig pas 1/4 van de cursus gedaan. Persoonlijk vind ik 1 handboek voor een vorming journalistiek weinig. De correcties van de aangewezen docent zijn tijdig. Plaza is een gebruiksvriendelijk platform. Wat kan er toch beter: de mogelijkheid van per huiswerk meerdere bestanden op te laden is een must.

4/5
Lean Management

De cursus beantwoord mijn openstaande vragen rond elan en is heel overzichtelijk opgesteld

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik vindt dat de pakketten met leermateriaal vlugger moeten op elkaar volgen zo kan m'n als m'n vlugger wil studeren voort doen

5/5
HRM (Personeelsmanagement)

Het is een heel duidelijke cursus, goede boeken met veel informatie. De oefeningen via de website van het boek zijn een goed leermiddel om af te toetsen hoever je kennis al rijkt.

4/5
Verzorgende

Het product bevalt me als voorbereiding op een cursus verzorgende met stage. Ik vind het vreemd dat je een diploma kan halen om met mensen te werken zonder stage. Maar doordat ik een leerstoornis, ADHD heb, is de opleiding puur theorie ideaal voor mij om me theoretisch voor te bereiden op een classicale opleiding. Zo kan ik in mijn volgende opleiding mee met de groep en hoef ik me niet over te belasten door 's avonds laat nog uren te studeren.

3/5
Praktische psychologie

Ik ben nog maar juist begonnen dus kan ik hier eigenlijk maar weinig over zeggen dus geef ik voorlopig maar de helft.

5/5
Office 2013

Alles is haarfijn uitgelegd en ook de cijfers van je huiswerk krijg je op tijd.

4/5
Bouwkunde

Snelle response van docent die mijn huistaken opvolgt. Cursus is zeer interessant, helaas staan er wel wat foutjes in

5/5
Bedrijfspsychologie

Ik heb de cursus goed en snel ontvangen en het is een pluspunt dat je die al kan inkijken vooraleer je besllist om al dan niet te starten. De cursus is heel interessant en goed opgebouwd en in verstaanbare taal geschreven. Ook de mogelijkheid om je huistaken in te sturen en de scores en commentaar van je docent is efficiënte feedback voor je kennis. De extra voordelen zoals korting of een tablet zijn leuk meegenomen. De tablet werkt tot nu toe heel goed en reeds volledig geînstalleerd met allerlei apps en programma's. Ook handig zijn de vragenlijsten zodat je reeds op voorhand kan oefenen voor je examen. Het enige nadeel vind ik het feit dat je moeilijk contact kan leggen per telefoon voor info. Meestal zijn de lijnen bezet. Ik heb de eerste keer zeker 5 keer moeten bellen. Verder is het me ok niet helemaal duidelijk welke mogelijkheden ik heb in het beroepsleven met het diploma. Dat moet ik nog uitproberen. Maar plaza is een heel gebruiksvriendelijk forum. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

4/5
AutoCAD 2018

Het programma voldoet aan mijn verwachtingen

4/5
Boekhouden basiskennis

't Is een goeie cursus, doch wat moeilijk om sommige specifieke documenten zélf op te maken, zoals inventarisdocumenten edm. Verder duidelijke uitleg en goed te volgen, ook voor leken zoals ik :)

4/5
Boekhouden basiskennis

Ben nog maar juist gestart met de cursus Boekhouden basiskennis. Op eerste zicht lijkt me dit een zeer gedetailleerde goed uitgelegde cursus.

5/5
Kinderpsychologie

Ben sinds kort opnieuw aan het studeren. Korte lessen - duidelijk gestructureerd en aangenaam lesmateriaal in het geheel. Fijne werkwijze - huiswerk en feedback. Na het indienen van het huiswerk alleen maar meer enthousiast om verder te gaan.

5/5
Kinderpsychologie

De cursus kinderpsychologie is niet nieuw voor mijn. Ik studeer nu voor het diploma. Een heel goede aanvulling bij mijn beroep als life en kindercoach.

5/5
Boekhouden basiskennis

Ik leer veel bij en het is belangrijk voor de toekomst

5/5
Dierenartsassistent

Zeer duidelijk en leuk.

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles is duidelijk uitgelegd! Goed materiaal Ben super tevreden

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben heel tevreden van mijn opleiding...Ik kan het op mijn eigen tempo doen.Ben ik vroeger klaar neem ik contact op met jullie en word ik telefonisch goed geholpen..Bedankt voor de goeie uitleg va alles..grtjes***

5/5
Kinderpsychologie

Zeer goed en bij vragen krijg je vlug een correct antwoord

5/5
Administratief Bediende

De leerstaf is heel goed. Maar er zou meer uitleg moeten gegeven worden bij huiswerk verbeteringen, ook via video met de leeraar gecommuniseert moeten worden op vaste dagen en vaste momenten zodat we uitleg kunnen vragen als we iets niet begrijpen.

5/5
Excel 2016

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen

5/5
Kinderzorg

Super !!

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Het is heel handig dat je alles op eigen tempo kan doen zonder je te verplaatsen, maar als je totaal niets van het vak kent is het heel moeilijk dat je de leerkracht alleen vragen kunt stellen als je huiswerk doorstuurt

5/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

De persoonlijke ervaring is goed en de cursus kun je op eigen tempo volgen

4/5
Excel 2013

Er gaat soms veel tijd verloren met het opmaken van de oefenbestanden alvorens te kunnen starten met de oefening. Het zou eenvoudiger zijn indien deze elektronisch beschikbaar gesteld kunnen worden.

4/5
Office 2016

Duidelijke lessen Snelle verbetering van het huiswerk

5/5
Office 2016

Heel tevreden over de opleiding, heel verzorgt en goed uitgelegd in de map en op de site . Helemaal niet duur en wat ik enorm appreciëer is dat bij het verbeteren van het huiswerk feedback bij staat .

4/5
Apps maken

Vlotte cursus, maar niet wat ik ervan verwachtte.

4/5
Office 2016

Heel goede cursus, maar er mogen gerust wat meer oefeningen bijgevoegd worden.

4/5
Apps maken

Eerste lessen afgewerkt. Goed dat je op eigen tempo kunt leeren.

3/5
Dierenverzorging

ik vind wel spijtig dat er geen stage aan verbonden is op meer kennis te krijgen .

4/5
Hondentrimmen

Heel fijn om op je eigen tempo te leren maar toch met de nodige ondersteuning.

4/5
Dierenverzorging

Spijtig dat ik geen reactie krijg op mijn met post opgestuurd huiswerk.

4/5
Office 2016

Cursus was zeer interessant, veel zaken reeds gekend maar toch goede herhaling van de verschillende programma's.

4/5
Vastgoedbediende

Het was heel snel geleverd, alles goed uitgelegd ,

4/5
Vastgoedbediende

Het is interessant, overzichtelijk én je kan op je eigen tempo dit volgen. Een super idee! Ik ga dit niet afwerken in enkele maanden, omdat ik er de tijd niet voor heb, maar toch leer ik zodra ik tijd heb. Je kan dit aanpassen naar eigen behoefte.

5/5
Dierenverzorging

Ik vind het heel tof en leerrijk, vooral handig dat je niet er naar school voor moet te gaan.

5/5
Kinderzorg

De cursus is geweldig! Door redenen heb ik mijn school ni kunnen afmaken en ben ik ernorm blij da NHA bestaat. Alleen jammer dat je geen vragen kunt stellen aan u docent

4/5
Hondentrimmen

Goede en duidelijke context, alles staat mooi en uitgebreid uitgelegd wat wel nodig is aangezien dit een thuisstudie is. Het enige minpunt dat ik heb ondervonden is dat er soms wel typefouten in de cursus staan. Tot nu toe ben ik wel zeer tevreden over de cursus en NHA in het algemeen :)

4/5
Kinderzorg

Alles is zeer duidelijk, ik ben er heel blij mee

4/5
Dierenverzorging

Er stonden af en toe wel wat foutjes in de cursustekst.

4/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik heb nog maar 1 les gedaan van mijn cursus maar ik vond het al zeer interessant. Alles is goed uitgelegd en als er vragen zijn dan heb ik vrij snel feedback van mijn online begeleider.

3/5
Office 2016

Ik had gehoopt meer oefeningen en uitleg te krijgen bij Word en Excel, bij Publisher is zelfs weinig of niets te leren. PowerPoint, OneNote en Outlook moet ik nog ontvangen! De laatstgenoemde kan ik dus niet beoordelen.

5/5
Dierenverzorging

Een hele toffe cursus

4/5
Gewichtsconsulent

Het is een duidelijke cursus. Er staan wel hier en daar wat drukfouten in de cursus. Ik vind de combinatie van het verwerken van de les samen met de inhoudsopgaven en de huiswerkopgaven een goede combinatie om de les onder de knie te krijgen. Ook via het platform kan je bij nog eventuele extra vragen terecht bij je docent.

5/5
Dierenverzorging

Heb in de korte tijd all heel wat geleerd. Bedankt voor deze kans

5/5
Hondentrimmen

De cursus is zeer aangenaam om door te nemen. Staat allemaal mooi uitgelegd.

5/5
Dierenverzorging

Het is een leuke cursus met prenten en ook een goede website

4/5
Verzorgende

Tot hier toe vind ik alles wel duidelijk maar ben nog niet zo ver in mijn cursus.......

5/5
Gewichtsconsulent

Cursus is zeer interessant en up to date. De huiswerk begeleiding is professioneel met goede tips als feedback.

5/5
Hondentrimmen

Ik ben tevreden omdat het in de cursus erg goed is uitgelegd en in stappen staat hoe je tewerk moet gaan.

5/5
Cyber Security

Dat er thuis studeren ontstaan is ben ik tevreden mee.

5/5
Excel 2016

De cursus is precies wat ik zocht. Thuis studeren op eigen tempo.

5/5
Webdesign

Het is heel klaar en duidelijk beschreven. Er zitten wel vrij veel (taal-)fouten in de cursus.

4/5
AutoCAD 2018

ik ben zeer blij met de ondersteuning en de mogelijkheden dat wordt geboden.

5/5
Praktische psychologie

Zeer goede uitleg, opbouwend en verstaanbaar .

4/5
VCA Basisveiligheid

Duidelijke informatie en zeer concrete voorbeelden van vragen ter voorbereiding van examen Correctie van het huiswerk zouden een plus punt zijn! Momenteel alleen toegekende punten per huiswerk ontvangen zonder bijbehorende commentaar

4/5
AutoCAD 2018

Makkelijk, duidelijk, competenten tutors.

5/5
Personeelszaken basiskennis

Ik heb voor deze studie gekozen voor bij te leren maar niet om er mijn beroep van te maken. Mijn kennis hierover is aanzienlijk verhoogt dus ik ben tevreden van de cursus.

4/5
NLP

De dienstverlening van Nha is altijd optimaal. De docent is gekwalificeerd, het oefenmateriaal van hoge kwaliteit en het nieuwe e-learning platform is veel gebruiksvriendelijker. Het feit dat ik een tablet cadeau krijg is uiteraard ook heel motiverend.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is perfect, je kan zowel op je papieren cursus als online je lessen leren. Zeer duidelijke tekst en video's. Ook het huiswerk wordt onmiddellijk gechecked en teruggestuurd, dus heel tevreden hierover. Alleen als je niet onmiddellijk alles betaald is de doorlooptijd een beetje te lang. De lessen zouden sneller moeten doorgestuurd worden. Maar dit is het enige, al de rest perfect!

4/5
Assistent(e) Manager

Vind het lesmateriaal heel overzichtelijk, en krijg duidelijke verbeterde huiswerk opgaven terug .

5/5
Kinderpsychologie

Top

5/5
Kinderpsychologie

Alles wordt mooi uitgelegd en je wordt goed geholpen door je docent. Ook is het makkelijk om alles op jou tempo te doen zonder enige verplichtingen. De mensen bij Nha zijn altijd heel vriendelijk en helpen je direct waar het kan! Je wordt altijd vriendelijk onthaald .

4/5
Medisch Secretaresse

Ik ben zeer tevreden over het product. Enkel soms de verbeteringen van de docent kunnen beter. Ze verbeteren soms dingen die niet gevraagd worden waardoor je dan minderen punten ontvangt en dit vind ik niet zo eerlijk.

4/5
Boekhouden basiskennis

De cursus is mooi en duidelijk opgezet, de informatie is redelijk correct (wijzigingen 2018 niet inbegrepen), de docent reageert snel. De factuur heb ik nog niet ontvangen, vandaar 4 sterren wegens administratieve afhandeling.

4/5
Voedingsleer

Duidelijke cursus die van nul af begint. Iedereen met interesse kan dus hieraan beginnen. Alle begrippen worden voldoende uitgelegd. Voor mij persoonlijk mag er meer diepgang inzitten op biochemisch vlak aangezien ik hier wat voorkennis heb, maar tevreden over de cursus!

5/5
Nagelstyling met Gel

Ik ben nog niet zo heel lang bezig met de cursus maar tot hier toe ben ik zeker heel tevreden van nha

5/5
Dierenverzorging

Je krijgt tijd om je cursus te voltooien dit maakt het makkelijker om te combineren met je werk. Ook word de cursus in zeer goede en ordelijke staat thuis geleverd in een ringmap. Ook is het handig dat je ervoor kan kiezen om in stukken of ineens volledig te betalen dat is ook handig voor mensen die het wat moeilijker hebben.

5/5
Office Management met Office 2010

zeer goed uitgelegde leerstof

4/5
Receptioniste

Hele interessante cursus! Eerlijke punten! Motiverend !

5/5
AutoCAD 2018

Product was kompleet en netjes verzorgd en duidelijk.

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind het een makkelijk systeem en betaalbaar. Je leert er enorm veel mee.

4/5
Grafisch Vormgever

De cursus ik heel duidelijk en overzichtelijk. Momenteel heb ik nog geen opmerkingen.

4/5
Webdesign

Goed en snel geregeld! De gekregen cursus met map is zeer mooi. Het ingediende huiswerk wordt zeer snel nagekeken. Minpuntje is wel dat de docent niet reageert op gestelde vragen... beetje spijtig...

4/5
Kinderpsychologie

ik vind het jammer dat je niet via email je docent kan bereiken om vragen te stellen

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Perfect

5/5
Excel 2016

De lessen zijn zeer duidelijk! Enkel sommige schermen in het boek zijn nogal klein! Voor de rest alles OK . Ook de commentaren van de lesgever zijn in orde.

5/5
Nagelstyling met Gel

Het product was heel mooi verzorgd en alles wat ik moest hebben zat er mooi netjes verpakt bij. Het is goed om met een docent te werken zo kan je nog meer verbeteren in alles wat je doet. Alles staat mooi uitgelegt hoe je het moet doen. De filmpjes die je kan bekijken voor en na de les zijn heel intressant. Je kan veel leren uit de filmpjes. Super content van de aankoop die ik heb gedaan.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Het product is heel goed bevallen alleen snellere service bij kapotte of ontbrekende producten

4/5
Nagelstyling met Gel

De uitleg in de cursus is zeer duidelijk. Al staan daar een aantal keer dubbel afgedrukte zinnen in. Soms zijn de antwoorden op de huiswerkvragen heel dubbel. De kwaliteit van het materiaal ( gel, penselen,..) is ook matig. Al bij al was het duidelijk en zeer motiverend voor de prijs van de curcus. Goed gedaan!

4/5
Excel 2016

De cursus is super goed uitgelegd en ben echt super gemotiveerd daardoor maar de docent verbeterde echt pas na 2 weken (ik weet dat die 1 week op vakantie was dus die eerste week vond ik absoluut niet erg om op te wachten). Alle lessen heeft die wel goed (en streng ,maar dat is niet erg) verbeterd alleen les 3 moest ik opnieuw maken en die heeft hij nogsteeds niet verbeterd.

4/5
Pedagogiek

Ik heb al verschillende cursussen bij jullie gevolgd . De inhoud van het lessenpakket is heel duidelijk en overzichtelijk praktijk gericht toch vind ik het jammer dat het niet herkend wordt als volwaardig diploma van kind en gezin. Voorbeeld stage laten lopen. Want de cursussen zijn heel goed samengesteld maar te weinig herkenning van de overheid.

5/5
Criminologie

Alles is goed. Ik ben tevreden.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Alles is prima naar wens

4/5
Nagelstyling met Gel

Alles inorde alleen jammer dat het een oefenvinger is en geen hand

4/5
Medisch Secretaresse

tevreden met de cursus op zich mooi beschreven en goed uitgelegd

5/5
Administratief Bediende

voorlopig heel goed. Ben nog maar pas begonnen

4/5
Middle Management

Zeer leerrijk programma, alleen jammer dat het voornamelijk gebaseerd is op Nederlandse wetgeving en Nederlandse bedrijfskennis . Maar wel in de meeste gevallen toepasbaar in België.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

heel goed en leuk om te doen .

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

Ik vind het zeer gemakkelijk. Alles is in 1keer toegekomen. Je kan hulp online vragen en zo kan je studeren en hulp vragen wanneer het moet. Voor volwassenen is dit ideaal. Ik ben mama van 2kindjes dus dit is voor mij ideaal.

4/5
Secretaresse

Ik vind zelf de cursus zeer handig en zeer goed uitgelegd. Normaal zou ik 5 sterren gegeven hebben, maar soms vind ik de huistaken wat moeilijk uitgelegd. Voor de rest studeer ik deze studie met plezier. Mvg ***

5/5
Criminologie

De curcus is duidelijk, soms wel lange doorlopende teksten die moeilijk te begrijpen zijn doordat het een lange alinea is. Je moet u dan extra focussen wanneer de tekst langer is

5/5
Kinderzorg

Als men bestelling toekwam had ik enorme zin om te leren. Heb nog nooit achter zoiets gestaan gelijk dit! Dit is een enorme hulp voor mij om mijn diploma te behalen van kindzorg! Doe nog zovoort! Heb wel zin om nog zo een cursus te bestellen van jullie!

5/5
Webdesign

Goede cursus om kennis te maken met webdesign. Leert al veel over de verschillende programmeertalen en hoe je een mooie website kunt maken.

4/5
Pedagogiek

Duidelijke lesstof. Top docent.

4/5
Gedragswetenschappen

Goed, bruikbaar, maar soms een beetje te kort samengevat.

5/5
SketchUp (3D tekenen)

Het is een interessante cursus waar je alle richtingen mee uit kunt. Het is heel goed uitgelegd welke stappen je moet doen en in welke volgorde... Alles staat stap voor stap duidelijk uitgelegd.

4/5
Grafisch Vormgever

nog maar net gestart maar tot nu toe heel tevreden: leren op eigen tempo adhv een duidelijke cursus (met zowel NL als Engelse termen!). Enige minpunt (of verbeterpunt) is dat sommige zaken lichtjes afwijken in de nieuwste versie van de programma's , maar dit heeft geen invloed op de begrijpbaarheid van de cursus

4/5
Nagelstyling met Gel

is voldoende

5/5
Webdesign

Ik ben op dit moment met de opleiding webdesign bezig en het is zeer duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zeer positief is het feit dat de men programma's die men nodig heeft kan downloaden van de site van de NHA. Hiervoor heb ik criminologie gedaan ook bij NHA en ook dit zeer goed en duidelijk.

3/5
Nagelstyling met Acryl

De materialen voor acryl nagels :verder uitbreiden Manicurebowl, en desinfectans toevoegen aan het pakket. Hier begint de cursus mee maar zit niet bij in het pakket evenals sjablonen voor verlenging. Of ergens op site vermelden welke benodigdheden zelf aangekocht moeten worden.

4/5
VCA Basisveiligheid

is een goede formule om een bepaald vakgebied op eigen tempo onder de knie te krijgen.

5/5
Grafisch Vormgever

Tot hiertoe is het heel duidelijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

leuk dat er al materialen bij zitten

4/5
Boekhouden basiskennis

Af en toe nakijken op fouten die in de cursus geslopen zijn. Rekenfouten, wetgeving die veranderd is... Maar over algemeen zeer tevreden Misschien online een melding geven wanneer er een fout in de papieren cursus staat. Of een forum waarin je rechtstreeks een vraag kan stellen aan de leraar ipv maar zoveel tekens per taak dat je inleverd

4/5
Klinische Psychologie

Prima

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Interessant programma dat toelaat vrij snel bruikbare tekenontwerpen te realiseren en te gebruiken.

4/5
Apps maken

het programma mobincube is volgens mij te beperkt + graag een programma waar geen reclame op getoond wordt. Nu moet er voor betaald worden om de reclame er van af te krijgen, jammer, het programma "MIT App Inventor" is tevens ook gratis en volgens mij is het ok uitgebreider

4/5
Excel 2016

zoals al meegedeeld voor mij werkt het goed en ik heb geen opmerkingen.

4/5
Administratief Bediende

de lessen zijn zeer uitgebreid en volledig

4/5
Bouwkunde

Handige bundels die de lessen opsplitsen. Ik werk zelf in de bouw en ondervindt dat hier en daar de realiteit de cursus reeds voorbij is. Ik wil vooral bijleren over het praktische en vindt het dan spijtig dat de eerste reeks lessen vooral theorie gericht zijn. (wetgeving, berekeningen, enz, enz)

5/5
Zakelijke Correspondentie Frans

Ik heb wel nog maar de eerste les voltooid, maar ik merk wel dat er een duidelijke structuur in de lessen zit en ook een duidelijke draad van grammatica die goed wordt uitgelegd.

4/5
AutoCAD 2018

Goed en overzichtelijk ingedeeld, stap voor stap inwerken. Wat nog meer aan bod zou mogen komen, is de opmaak, het aanmaken van lettergroten, maatlijnen, pijlen, het op schaal tekenen. Misschien is het hiermee starten een manier om meer inzicht te krijgen naar het hoe en waarom zo te teken!

4/5
Administratief Bediende

De huiswerkvragen zijn niet altijd even duidelijk omschreven en het duurt lang tegen dat het verbeterd wordt

5/5
Boekhouden basiskennis

Geen opmerkingen.

5/5
Basiskennis Management

Het is een heel duidelijke cursus en heel snelle feed back van docenten

5/5
Webdesign

Zeer interessant en op een makkelijke manier uitgelegd in de cursus.

5/5
Webdesign

Webdesign is erg goed uitgelegd en erg goed te volgen. Alle nodige software en documenten kan je downloaden op nha plaza.

4/5
Webdesign

Huiswerk mag beter uitgelegd worden hoe door te sturen

4/5
Excel 2016

De cursus is goed opgebouwd. De uitleg is duidelijk en wordt stap voor stap gedaan. De onderdelen die je al kent, kan je sneller doorlopen. Zo kan je de cursus ook naar je eigen hand zetten. Helaas is niet alles even goed leesbaar (online tabellen zijn printscreens met een slechte resolutie waardoor ze ook na vergroten niet leesbaar zijn - in de papieren cursus zijn de tabellen dan soms te klein gedrukt - zie huistaak hoofdstuk 7).

5/5
Word 2016

Heb al heel veel bijgeleerd. De lessen worden goed uitgelegd. Nu

5/5
Webdesign

Zeer Duidelijk. Alle opdrachten zeer goed uitgelegd met foto's wat het heel duidelijk maakt. Snel feedback over de ingestuurde opdrachten.

5/5
Word 2016

degelijke cursus waar je veel van opsteekt

5/5
Latijn

Ik ervaar de lessen als zeer toegankelijk en inhoudelijk perfect in evenwicht qua taal en cultuur. Mijn ijver om te studeren is nog toegenomen.

5/5
Stressmanagement

heel goed en toepasbaar! voor iedereen toegankelijk!

4/5
Sociale psychologie

De cursus behandelt een ruim aanbod aan onderwerpen maar gaat op elk daarvan niet diep genoeg in, wat mij betreft. het blijft allemaal wat oppervlakkig zodat men de noodzaak voelt zich toch nog verder te documenteren.

5/5
Webdesign

Cursus is eenvoudig opgesteld waardoor het gemakkelijker is om alle stappen te doornemen.

5/5
Apps maken

Alles is heel duidelijk en makkelijk te volgen

5/5
Gimp / Photoshop

Ik vind de cursus goed uitgelegd en beschreven wat het gemakkelijk maakt het te volgen en de stappen te voltooien en het huiswerk te maken. Na eerst wat problemen te hebben gehad met het maken van een zip bestand is het dan toch gelukt en heeft de Leeraar hier goed op gereageerd wat maakte dat ik mijn nodige punten kon behalen. ik raad het iedereen aan om deze cursus te volgen ook als je een beginner bent zoals ik was, is de cursus super.

5/5
Dierenartsassistent

Ze helpen je heel goed als je iets niet begrijpt de cursus is heel goed in geleverd zo kan ik mijn toekomst als dierenartsassistenten er in door komen

5/5
Dactylo

Zeer goede en duidelijke cursus en oefeningen. Oefening baart kunst!

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

zeer goede opleiding heel duidelijk uitgelegd en ook de filmpjes zeer duidelijk oook fijn dat je en echte cursus op gestuurd krijgt.

5/5
Praktische psychologie

Leuke en ruime cursus. Docent verbetert ook snel en correct!

5/5
Online Marketing

Ik word steeds goed geholpen door de docent. Het voelt aan als een zeer aangename samenwerking.

5/5
Praktische psychologie

Deze cursussen zijn makkelijk om aan te vragen en alles wordt tot in het detail uitgelegd. Daarom is het voor iedereen mogelijk een cursus te starten en ligt de drempel hiervoor heel laag. De optie om met een docent te studeren is zeker een aanrader omdat de feedback je helpt bij denkfoutjes en je vragen kunt stellen. Alles verloopt heel praktisch en eenvoudig! studeren op eigen tempo met de mooie cursus is echt een plezier. Ik ben bezig met mijn eerste cursus, maar het zal zeker niet de laatste zijn die ik volg via NHA. Ik ben dus echt tevreden.

5/5
Kinderpsychologie

goed geschreven duidelijke tekst

4/5
Boekhouden basiskennis

Enkel de feedback van de docent zou op een andere manier mogen verlopen, ook wordt de hele oefening zo goed als fout beschouwd als er 1 fout instaat waardoor de verdere berekeningen uiteraard ook niet kloppen. Zeer jammer

5/5
VCA Basisveiligheid

noodzakelijk voor iedereen die iets van veiligheid wil weten - eenvoudige taal - goed begrijpbaar

5/5
Medisch Secretaresse

Zeer goed

5/5
Mindfulness

super interessant, heel leerijjk, je leert veel over jezelf

5/5
Kinderpsychologie

heel interessante cursus.

4/5
Duurzaam ondernemen

verschillende links die worden aangebracht zijn niet meer actief. een bijlage bij het handboek met de nieuwste ontwikkelingen zou een meerwaarde zijn

4/5
Excel 2013

Zeer goed om het te leren.

5/5
Kinderpsychologie

Ik heb in mijn derde jaar verpleegkunde psychiatrie gekozen als specialisatie. Ik wil me daarin nog verder verdiepen. De cursus kinderpsychologie is een cursus die gemakkelijk leest en leert. De hele kinderperiode wordt overlopen en er wordt bij alles stilgestaan. De cursus zal me zeker ook goed helpen bij de opvoeding van mijn kindje die er binnenkort aankomt.

5/5
Dierenartsassistent

super! boeiend en leerrijk

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Heel tevreden over de producten en cursus. Alles wordt heel mooi uitgelegd met foto's. Ook krijg je er een dvd bij waar alles mooi voorgetoond wordt.

4/5
Sociale psychologie

Ja de materie is zeer basis om te beginnen maar aangezien je geen enkele achtergrond nodig hebt, vind ik dit wel goed.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben zeeer tevreden over de cursus nagelstyling met acryl en gel je krijgt ook al het nodige materiaal ter beschikking het materiaal is van provisionele kwaliteit en kan daar achteraf ook direct mee aan de slag ook in de cursus staat alles heel overzichtelijk uitgelegd met de nodige prenten ,het enige wat voor mij wat minder duidelijk is is wa ik van materiaal nog mag verwachten voor de rest is dit zeker een aanrader

5/5
Kinderpsychologie

Een cursus duidelijk en begrijpend! Ik heb mijn 2de huiswerk les met prima punten al behaald. Men moet hier niet slim of kennis hebben maar voor iedereen een duidelijke uitleg en cursus

5/5
Grafisch Vormgever

De cursus is gemakkelijk en duidelijk opgesteld. Je kan de uitleg heel gemakkelijk volgen, onder andere door de foto's die vaak terugkomen. Ik raad deze cursus aan, je kan van op elk niveau starten met deze computer, of je nu beginner of reeds gevorderd bent!

5/5
Kinderpsychologie

Goede cursus,zeer interessant . De cursus is goed opgedeeld en heeft ook enkele illustraties .

5/5
Vastgoedbediende

Goede en snelle service. Duidelijke uitleg in cursus met handige geheugensteuntjes! Feedback van docent ook heel goed! Heel tevreden

4/5
Wijzer met Recht

De cursus zelf wat structuur en opbouw betreft is heel erg praktisch. De hoofdstukken zijn duidelijk ingedeeld. Er kan bijna in een oogopslag opgeven wat de inhoud is van het hoofdstuk. Door het lezen van de samenvatting alleen al wordt het hoofdstuk opgefrist. Fijne manier om iets te leren én terug op te zoeken.

3/5
Verzorgende

Mij spreekt de cursus aan niet altijd even duidelijk En jammer dat je de docent

5/5
Excel 2016

Een aanrader om op korte tijd een inzicht te verwerven in Excel.

4/5
Office 2013

Ik ben zeker tevreden over de cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en met bijbehorende foto's.

3/5
Word 2013

Als beginneling is het soms nogal moeilijk om alles te begrijpen. Sommige termen of benamingen zijn nieuw voor mij. Ik kan wel rekenen op uitleg als ik vragen heb.

4/5
Grafisch Vormgever

Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Prijs kwaliteit vind ik het een zeer goede cursus. Alles is zo goed uitgelegd dat echt iedereen de cursus kan volgen. Je ziet snel resultaat van de opleiding. Echt een aanrader!

5/5
Dactylo

Veel oefeningen mooi en overzichtelijke cursus veel tips

4/5
Pedagogiek

Het zijn duidelijke cursussen. Misschien een nog duidelijker werkgebied wat je allemaal met de cursus kan doen van jobs zou misschien gemakkelijker zijn.

5/5
Medisch Secretaresse

De cursus studeert vlot

5/5
Kinderpsychologie

Zeer duidelijke cursus. Mooi opgesteld en goede opgaven

4/5
Kinderzorg

Tot nu toe voldoet alles aan de verwachtingen. Vind wel dat je bij huiswerkopgave vaak gebruik moet maken van de computer

5/5
Nail Art

Producten zijn goed uitleg ook super goed

4/5
Boekhouden basiskennis

deze cursus geeft wel duidelijk inzicht in het domein boekhouden en is voor starters te begrijpen en te volgen. Eén zaak is minder, namelijk het feit dat er bij problemen geen contact mogelijk is met docent om een verduidelijking te vragen. Enkel summiere feedback na indienen van taak.

5/5
Dierenartsassistent

de lessen zijn zo opgesteld dat iemand zonder medische kennis of hogere studies te moeten hebben gedaan ook kan volgen en begrijpen

4/5
Personeelszaken basiskennis

Goede cursus, soms beetje omslachtig en niet meer volledig up to date

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!