Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Excel 2019

heel interessante cursus maar bij sommige uitleg zou er iets meer in detail mogen gegaan worden. Bij de iets oudere leerlingen gaat de leerstof er al niet zo gemakkelijk in.

5/5
Leidinggeven

Heel indrukwekkend, simpele dingen kunnen doen om alles te kunnen bijhouden, zoals een draaiboek bijhouden, waar je kan terug vinden hoe het evolueert of niet.

5/5
Voedingsleer

Heel interessant en leerzaam.

4/5
Photoshop

Duidelijke voorbeelden worden in de cursus aangeduid. Heel praktijkgericht. Met of zonder basiskennis is de cursus duidelijk.

5/5
Dierenartsassistent

Echt aan te raden! Super!

3/5
Sociale Psychologie

Beste lezer, Tot nu toe heel tevreden maar heb pas 2 lessen achter de rug dus even af wachten. Met Vriendelijke Groet, ***

4/5
Excel 2019

Heel duidelijke en overzichtelijke cursus, zowel op papier als digitaal

5/5
Webdesign

Top opleiding, top cursusleraar. Binnen een paar uur krijg je al antwoord op je vragen of een nagekeken huiswerk.

4/5
Excel 2019

Al vanaf de eerste les iets bijgeleerd. Cursus is tot nu toe duidelijk. Ik kan goed volgen. Enkel wel al vragen in de huiswerkopgave gehad waarvan ik niet meteen of voor mij het niet echt duidelijk is wat ik juist moet antwoorden.

5/5
Office 365 voor Windows

Alles is duidelijk en helder.

5/5
Geschiedenis

Heel interessant, geen klakkeloos van buiten leren, maar via de taken ook interactieve mening en opzoekwerk

5/5
Fietsenmaker

gewoon plezierig om er mee bezig te zijn, en tegelijkertijd toch nog wat op te steken.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!