Gratis brochure

Opleiding gids

Je bent nooit te oud om te leren. Er is altijd wel een onderwerp of een vakgebied dat jou interesseert en waarover je meer wilt weten. NHA biedt meer dan 300 thuiscursussen aan over de meest uiteenlopende disciplines, beroepen en vrijetijdsbestedingen. Verken de interessegebieden in deze opleiding gids. Zou je een vreemde taal willen leren? Wil je je verdiepen in bedrijfsbeheer omdat je een eigen zaak wilt starten? Of ben je gek op tekenen en kijk je uit naar een tekencursus? Bij NHA vind je wat je zoekt. Van een opleiding psychologie tot dierenzorg, van webdesign tot criminologie: de thuiscursussen van NHA zijn stuk voor stuk de moeite waard!

 

Leren met uitstekende begeleiding? Vind het in deze opleiding gids!

Een opleiding van NHA studeer je eenvoudig thuis op je eigen tempo. Naar school gaan hoeft niet; je moet geen rekening houden met lestijden en verre verplaatsingen. Hoewel je thuis studeert, word je zeker niet aan je lot overgelaten. NHA wijst elke cursist een persoonlijke docent toe. Je communiceert met je docent via de digitale leeromgeving Plaza van NHA. Als je moeilijkheden ondervindt met de studie van de leerstof, krijg je van je docent de nodige hulp. Je hebt drie jaar lang recht op deze persoonlijke begeleiding. Tijd genoeg dus om een cursus met veel succes te voltooien! Via het digitale leerplatform kom je in contact met andere cursisten die dezelfde opleiding volgen. Zo leer je je medecursisten kennen en kun je samen eens afspreken.

 

Waarom een opleiding te volgen?

Een cursus volgen uit deze opleiding gids doe je om verschillende redenen. Misschien wil je louter voor je persoonlijke ontwikkeling een andere taal leren of je verdiepen in een of ander vakgebied. Het is ook mogelijk dat je een boeiende hobby hebt waarin je je wilt bekwamen of waarover je alles wilt weten. Misschien kijk je uit naar een volgende stap in je loopbaan of wil je meer kans maken op de arbeidsmarkt. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om zich in te schrijven voor een thuisopleiding van NHA. Wat ook de reden is, steeds mag je bij NHA een uitstekende en diepgaande thuiscursus verwachten met professionele begeleiding van je persoonlijke vakdocent.

 

Maak je keuze

Sta je te popelen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden verder te ontwikkelen? Maak je keuze uit een van de interessegebieden van deze opleiding gids. Bij elk interessegebied horen meerdere opleidingen. Ongetwijfeld vind je een geschikte cursus die aansluit bij jouw verwachtingen! Een proefles is steeds gratis beschikbaar. Schrijf je snel in, werk aan je persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap naar een glansrijke carrière!

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!