Gratis brochure

 

Begeleiding bij opstarten eigen bedrijf? Krijg hulp van NHA

Is een eigen zaak beginnen jouw ultieme doel?  NHA biedt je begeleiding bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Je eigen onderneming opstarten: droom je ervan, maar heb je schrik om te falen als ondernemer? Maak je je zorgen over de wettelijke vereisten, de boekhouding, het bijeenbrengen van startkapitaal?

Een goed advies: zoek begeleiding bij het opstarten van een eigen bedrijf. Hoe meer kennis je opdoet en hoe meer hulp je ontvangt, hoe groter je kansen zijn om te slagen als ondernemer. NHA komt je hierin tegemoet met praktijkgerichte cursussen en een gratis ondernemerscoach.

 

Zoek naar begeleiding bij starten eigen bedrijf

Het begint meestal als een pril idee dat stilaan groeit in je hoofd: een bedrijf beginnen en zelfstandig ondernemer worden. Nadat je je eerste ideeën hebt uitgewerkt, kom je al snel tot de conclusie dat je flink wat startkapitaal bijeen moet brengen.

Hoe aan geld raken? Hoe schrijf je het ondernemersplan dat de bank vraagt? Welke vergunningen heb je nodig? En hoe je zaak na het opstarten winstgevend maken?

Je kunt bij heel veel organisaties aankloppen voor advies en hulp. Denk maar aan zelfstandigenorganisaties, boekhouders en ondernemingsloketten. Ook NHA ondersteunt en begeleidt beginnende zelfstandigen met een gratis ondernemerscoach en specifieke cursussen.

 

NHA geeft je begeleiding bij opstarten eigen bedrijf  

Wil jij terug de schoolbanken in om jouw kennis op te frissen? Dan kan avondschool als een grote verplichting voelen. Bij NHA vind je de begeleiding voor het opstarten van je eigen bedrijf die jij nodig hebt, zonder naar avondschool te moeten. Bij ons vind jij als beginnende ondernemer een hele reeks relevante opleidingen.

In de cursus Bedrijfsbeheer verwerf je ruimschoots de wettelijk vereiste basiskennis over het ondernemerschap. Als je met je huidige diploma of met je ervaring niet kunt aantonen dat je deze basiskennis bezit, volg dan deze praktijkgerichte cursus. Na het voltooien van de opleiding leg je examen af bij de Centrale Examencommissie om het erkende diploma van bedrijfsbeheer te behalen.

In de opleiding Bedrijfsbeheer passeren zowat alle belangrijke aspecten van het ondernemerschap de revue: ondernemingsvormen, wettelijke bepalingen, marketing, financiering, boekhouden enzovoorts. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je een ondernemingsplan uitwerkt.

De NHA-opleiding Boekhouden Basiskennis is een cursus bestemd voor wie meer wil weten over het voeren van een sluitende boekhouding. De commerciële cursussen van NHA wijden je in in de wereld van reclame, marketing en verkooptechnieken.

 

Begeleiding bij opstarten eigen bedrijf met de ‘Eigen zaak starten’-cursussen

In het aanbod van NHA vind je ook een hele reeks Eigen zaak starten-cursussen, die je voorbereiden op het zelfstandig uitoefenen van een aantal beroepen.

Voel je je geroepen om bijvoorbeeld een beroepsfotograaf te worden? Of om een eigen kledingzaak te starten? Met de ‘Eigen zaak starten’-opleidingen verwerf je een degelijke kennis van het beroep dat je wilt uitoefenen.

Bovendien bereiden deze cursussen je voor op het zelfstandig ondernemerschap.  Een uitgebreide begeleiding bij opstarten eigen bedrijf? Die ontvang je ook nog na het beëindigen van de cursussen, en zelfs volkomen gratis! Een individuele ondernemerscoach van NHA begeleidt startende zelfstandigen in de beginfase van hun ondernemerschap.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!