Gratis brochure

Beauty en Wellness

Wil jij een eigen zaak starten met de focus op uiterlijke verzorging? Selecteer dan  je eigen zaak cursus uit het onderstaande aanbod. De genoemde cursussen zijn allemaal gericht op  schoonheid, wellness en dergelijke. Daarbij krijg je de handvatten om een eigen zaak te beginnen in jouw vakgebied. Start vandaag nog met jouw toekomst met een NHA cursus.

Eigen beauty zaak cursussen

Eigen zaak starten

Wat is jouw droom? Van weddingplanner tot Schoonheidsspecialiste en van Gewichtsconsulent tot jouw eigen massagesalon. Met een cursus van NHA maak je een goede start om jouw droom te realiseren. Klaar met werken voor de baas? Of wil je van jouw passie jouw beroep maken?

Wij helpen je om vanuit jouw hobby of liefhebberij een eigen bedrijf op te richten. Met onze cursussen vergroten wij jouw vakkennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen zaak. Binnen welk vakgebied je ook wilt ondernemen in België, basiskennis van Bedrijfsbeheer blijft cruciaal. Nog niet in jouw bezit? Volg dan de cursus Bedrijfsbeheer.

Daarom studeren bij NHA

  • Lekker op je eigen tempo
  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • & Ondernemerscoach
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!