Gratis brochure

Dierenverzorging opleidingen

Ben je gek op dieren en zou je misschien graag als dierenverzorger willen werken? Dan is een dierenverzorging opleiding iets voor jou! NHA biedt diverse thuiscursussen op dit gebied. Dieren verdienen namelijk de beste verzorging en begeleiding. Van Hondentrimmer tot Paardenverzorging: de cursussen van NHA zijn goed voor mens en dier. Maak je keuze! 
 

Beroepsopleidingen

Thuis studeren wanneer het jou uitkomt

Neen, je hoeft niet jarenlang terug naar school om een dierenverzorging opleiding te volgen. Als je een voltijdse job hebt, kun je je baan en je hobby’s perfect combineren met een thuiscursus van NHA. Voor de dierenverzorging opleidingen van NHA mag je ruim de tijd nemen. Begrijp je een deel van de leerstof niet of zit je met een prangende vraag over een hoofdstuk in de cursus? Geen probleem! NHA wijst jou een vakkundig docent toe, aan wie je al je vragen over de leerstof mag stellen. Jouw docent begeleidt je tot drie jaar na de aanvang van de cursus. Tijd genoeg dus om dierenverzorger te worden.

 

Kies voor een boeiende en gevarieerde job

Wie van dieren houdt, wil graag veel met dieren bezig te zijn. Dankzij de dierenverzorging opleidingen van NHA is het mogelijk om dierenverzorging te studeren terwijl je een totaal andere job uitoefent. Ben je al werkzaam in de sector? Dan is het nooit te laat om je kennis op te frissen of om je te specialiseren.

 

Een dierenverzorging opleiding naar keuze

Dierenverzorging is een heel breed vakgebied. Zorg dragen voor dieren betekent niet alleen eten geven of een verblijf schoonmaken. Ze moeten ook gewassen en getraind worden. De verzorger moet oog hebben voor de gezondheid en het welzijn van een dier. Sommige dierenverzorgers helpen een dierenarts met het onderzoek en de behandeling van zieke dieren. Als verzorger is het bovendien van belang dat je een gewond of ziek dier de eerste medische zorgen kunt toedienen. In de dierenverzorging opleidingen van NHA leer je het nodige over al deze aspecten. Volg bij NHA een dierenverzorging opleiding naar jouw keuze en geef je carrière een nieuwe wending!

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
 
 

Dierenzorg opleiding gratis proberen

Met een opleiding van NHA maak je je droom waar. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles, of schrijf je meteen in voor de opleiding en ontvang deze 15 dagen gratis op proef. In de proefperiode kun je dan nog beslissen of je de opleiding wel of niet gaat doorzetten.

 

Je studeert via een digitale leeromgeving op je pc, maar je ontvangt de cursus uiteraard ook in gedrukte vorm.  Na afloop van de dierenverzorging opleiding ontvang je een getuigschrift. Bij veel cursussen is het ook mogelijk om een digitaal examen af te leggen, waarmee je een NHA-instituutsdiploma in de wacht kunt slepen.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Wij helpen je graag verder!
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!