Gratis brochure

Nieuws & Blog

Welkom op de blogpagina van NHA! Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze cursussen en opleidingen? Of wil je in je studiepauze even een interessant artikel lezen? Je vindt hier blogs over allerlei actuele onderwerpen, handige tips & tricks en meer!

Unieke studietips die je nog niet kende

Nieuws
Pavlov_studietip

We hebben je al eens voorzien van studietips en productiviteitstips waarvan je stiekem zelf al weet dat ze goed werken. Denk aan goed plannen, een rustige studieplek, to-do-lists maken, zulke dingen. Nu hebben we echter een aantal studietips voor je die je wellicht nog niet kende. Unieke tips waarmee jij extra motivatie en focus kunt creëren. Hier zijn ze!

Lees verder »

Zo verbeter jij je cv

Nieuws
Blog-NHA-PIMP-je-cv-deel2

Je ziet een interessante vacature voorbij komen, maar hoe zorg je ervoor dat jouw cv eruit springt en opvalt? En wat hoort er nu eigenlijk wel en niet thuis op jouw cv? Om je daarbij te helpen hebben wij 3 uitgebreide tips voor je! Deze week delen we onze tweede tip met jou.

Lees verder »

Voorkom een bore-out

Nieuws
Bore-out-oplossen

Verveel je je wel eens op je werk? Als dit te vaak gebeurt, dan kan dit leiden tot een zogenaamde bore-out. Het is een fenomeen dat steeds vaker voorkomt, en dit is zowel voor jou als je werkgever niet prettig. Maar wat is een bore-out nu precies? In dit artikel gaan we dieper in op de symptomen en hoe je een bore-out kunt voorkomen.  

Lees verder »

Zo pimp je de layout van jouw cv!

Nieuws
Blog-NHA-PIMP-je-cv

Je ziet een interessante vacature voorbij komen, maar hoe zorg je ervoor dat jouw cv eruit springt en opvalt? En wat hoort er nu eigenlijk wel en niet thuis op jouw cv? Om je daarbij te helpen hebben wij 3 uitgebreide tips voor je! Deze week delen we onze eerste tip met jou.

Lees verder »

Hoe herken je een burn-out?

Nieuws
iStock-1047541050

Een burn-out, steeds meer mensen krijgen er mee te maken. Maar aan welke spanningsklachten en lichamelijke klachten kun je een burn-out herkennen? Dat lees je hieronder!

Lees verder »

Studeren bij NHA door de ogen van een cursist

Nieuws
Mijn%20verhaal%20Gerard%20Plaggenmarsch

Wil je weten hoe ingewikkeld het leven is geworden? Kijk naar het rapport van je kind, worstel er doorheen en puzzel mee met de cito score en kom tot de verrassende conclusie: De resultaten van je kind worden, voor een groot deel, niet meer in cijfers weggezet.

Lees verder »

7 effectieve tips om jouw uitstelgedrag nu aan te pakken

Nieuws
uitstelgedrag

Heb je binnenkort een deadline en stel jij je taken zoals gewoonlijk uit? Hoe komt het toch dat we belangrijke taken of werkzaamheden eindeloos blijven uitstellen? In dit artikel lees je mogelijke oorzaken van jouw uitstelgedrag en 7 concrete tips om jouw uitstelgedrag effectief aan te pakken.

Lees verder »

7 tips die jouw productiviteit meteen verhogen

Nieuws
Foto%20blog%20productiviteit

Heb jij stapels werk liggen, maar lukt het je niet om flink door te werken? Soms laat jouw productiviteit je in de steek. We hebben er allemaal wel eens last van. Met behulp van onderstaande 7 tips verhoog jij jouw productiviteit meteen!

Lees verder »

Tien tips om je ambities te vinden en waar te maken

Nieuws
911330238

Ambities zijn het kruispunt tussen dromen en doen. Wat vind ik nou echt leuk om te doen? En wat wil ik bereiken in mijn leven? Dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen bij het achterhalen van je ambities. Maar een antwoord vinden op deze vragen is vaak geen makkelijke opgave. Nog moeilijker, is het om jouw ambities om te zetten in werkelijkheid. In dit artikel geven wij je tien handige tips voor het vinden en waarmaken van je ambities.

Lees verder »

Waardevolle diploma's

Nieuws
leer_voor_waardevol_diploma

Waardevolle diploma's

Een cursus van NHA volg je thuis in je eigen tempo. Je kunt via onze digitale leeromgeving huistaken insturen naar onze docent. Zo word je gedurende jouw studieperiode begeleid.
Je kunt een cursus volgen als hobby, om jouw algemene kennis te vergroten of om een beroep te gaan uitoefenen.
Je kunt een cursus afsluiten met een examen. Liever geen examen afleggen? Dan kun je een NHA getuigschrift behalen.

Lees verder »

Niet naar school en toch diploma

Nieuws
man%2Bstuderen_277x208

Niet naar school en toch diploma

Nooit eerder studeerden meer jongeren af via Examencommissie.

Steeds meer jongeren verlaten de middelbare school zonder diploma. De examencommissie biedt hen een tweede kans.
In 2014 behaalden bijna 1000 jongeren alsnog hun diploma. Een stijging van 40 procent tegenover vorig jaar.

Afstandsleren werkt!

Lees verder »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!