Gratis brochure

Niet thuiswerken? Ga thuis leren!

Nieuws

Momenteel wordt heel België geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Onder andere de horeca en scholen hebben hun deuren moeten sluiten, en thuiswerken is de norm geworden. Maar wat doe je als thuiswerken niet mogelijk is? Als docent, horeca-medewerker of sportinstructeur zit je dan gewoon thuis. De oplossing ligt in thuis studeren.

Thuis_leren

Hoewel je dan niet kunt werken, is het zo wel mogelijk om aan je arbeidstoekomst te werken. Niet helemaal hetzelfde, maar je komt zo wel toe aan die ene studie of cursus waar je normaal gesproken geen tijd voor had. Het mooie is dat dit prima via afstandsonderwijs kan.
 

E-learning net zo effectief als klassikaal

Volgens hoogleraar Ton Wilthagen, verbonden aan de Nederlandse universiteit Tilburg University, is uit onderzoek gebleken dat e-learning net zo effectief is als het reguliere klassikale onderwijs. Dit betekent dus dat je eenvoudig aan je carrière kunt werken zonder fysiek het huis te verlaten. In de huidige tijden is dit geen overbodige luxe.  
 

Wilthagen meldt verder in het Financieele Dagblad dat e-learning niet altijd hoeft te resulteren in een examen of tentamen. Ook zonder deze afsluiting is het volgen van een cursus of opleiding een bijdrage aan het credo “een leven lang ontwikkelen en leren”.
 

Thuis leren met begeleiding van vakdocent

De regering zegt: “blijf zoveel mogelijk thuis en zet je sociaal leven op een laag pitje”. Wil jij in deze tijden van zelf-quarantaine graag iets nuttigs doen met je tijd? Start vandaag nog met die ene studie of cursus die je altijd al hebt willen volgen. Bij NHA kies je voor thuis studeren in je eigen tempo, maar wel met de begeleiding van een vakdocent. Er is altijd wel een onderwerp waar jij meer over wilt weten. Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Bekijk dan de opleiding gids en kies de opleiding die bij jou past. 
 

Via de online leeromgeving bestudeer je de lesstof en stuur je je huistaken in. Uiteraard ontvang je je cursus ook gedrukt in een luxe ringmap via de post.
 

Schrijf je in en start meteen

Als je je nu inschrijft, kun je meteen beginnen met leren! Je krijgt namelijk direct toegang tot Plaza, onze online leeromgeving.
 

Kies één van de meer dan 350 cursussen en opleidingen en ga vandaag nog je kennis verbreden of verdiepen. Van een cursus Excel tot een opleiding webdesign en van een cursus leidinggeven tot een opleiding tot voedingsconsulente... Wat kies jij?

 

Thuis leren? Ontwikkel jezelf met een cursus van NHA

Wij bieden cursussen en opleidingen in tal van richtingen, waaronder:

- Computer
- Management
- Administratie
- Dierenverzorging
- Taalcursussen

 

Alle beroepsopleidingen bekijken »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!