Gratis brochure

Je vakantiegeld goed besteden? 6 slimme ideeën

Blog Leestijd: 3 Minuten

Wat doe jij dit jaar met je vakantiegeld? Ga je op reis of heb je er een andere bestemming voor? Er zijn zoveel manieren om je vakantiegeld te besteden, naast een vakantie. Hier zijn zes nuttige en leuke bestemmingen voor je vakantiegeld. Lees verder en laat je inspireren!

vakantiegeld

 
1. Beleggen

Waarschijnlijk kijk je al uit naar het moment dat je vakantiegeld op je rekening staat. Maar je hoeft het natuurlijk niet direct uit te geven. Wil je je financiële toekomst verzekeren? Dan kan beleggen een slimme manier zijn om dit te doen, vooral als je het geld niet direct nodig hebt. Met de cursus Beleggen voor Beginners van NHA leer je meer over beleggen en hoe je ermee kunt beginnen.

Deze cursus leert je de basisprincipes van beleggen en helpt je je eerste stappen te zetten in de wereld van beleggen. Door (een deel van) je vakantiegeld te beleggen, investeer je slim in je toekomst. Met een beetje geluk kun je van deze investering nog jaren profiteren!

2. Verbeter je gezondheid

Je gezondheid is misschien wel het allerbelangrijkste in je leven. Vaak beseffen we dat pas op het moment dat we ziek worden. Maar je hoeft niet ziek te zijn om gezonder te gaan leven. Je vakantiegeld investeren in je gezondheid is dus zeker geen slecht idee!

Je gezondheid verbeteren kan op veel verschillende manieren. Bij NHA vind je diverse opleidingen die je helpen om aan je gezondheid te werken. Denk bijvoorbeeld aan cursussen over voeding, fitness, yoga of mindfulness. Investeren in je gezondheid heeft veel voordelen. Je voelt je beter, je hebt meer energie en je kunt optimaal genieten van het leven!

 
 

3. Genieten

Je hoeft je vakantiegeld niet alleen maar nuttig te besteden, je mag jezelf natuurlijk ook gewoon eens verwennen. Ga bijvoorbeeld iets doen waar je goesting in hebt. Denk aan een weekendje weg, een dagje naar een pretpark, ergens lekker gaan eten, of koop eindelijk die gadget die op jouw verlanglijstje staat. Genieten is tenslotte ook belangrijk!

 

4. Een nieuwe taal leren

Blijf je dit jaar thuis? Haal dan het vakantiegevoel in huis door een nieuwe taal te leren! Bij NHA kun je kiezen uit een breed aanbod van taalcursussen, van Spaans tot Chinees.

Het beheersen van een vreemde taal is iets waar je nog heel je leven van profiteert. Het leren van een nieuwe taal opent deuren naar andere culturen, vergroot je carrièremogelijkheden en maakt reizen nog toffer. Stel je eens voor: hoe geweldig zou het zijn om tijdens je volgende vakantie met de lokale bevolking te praten in hun eigen taal?

 

 

5. Investeer in je persoonlijke ontwikkeling

Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Je kunt je vakantiegeld ook investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit is een waardevolle investering die altijd rendeert. NHA biedt verschillende cursussen aan die je helpen om persoonlijke groei te realiseren.

Wil je bijvoorbeeld beter leren communiceren, je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen of meer leren over timemanagement? Je vindt bij ons altijd een thuiscursus die bij jou past. Gun jezelf de kans om te groeien en zo jouw doelen te behalen.

 

6. Sparen

De beste bestemming voor je vakantiegeld is soms om het niet direct uit te geven, maar om het juist opzij te zetten voor later. Wil je je leren hoe je meer kunt sparen of hoe je beter omgaat met geld? Investeer dan een deel van je vakantiegeld in onze handige cursus Wijzer met Geld.

In deze cursus leer je om slimmer om te gaan met je geld en te besparen waar mogelijk. Je leert hoe je financiële doelen stelt, hoe je kunt besparen op vaste lasten en hoe je een budget opstelt. Met de praktische tips uit deze cursus verbeter je je financiële situatie en bouw je al snel een mooi spaarpotje op voor de toekomst!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!