Beleggen voor Beginners  

Nú met GRATIS tablet
Beleggen voor Beginners
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
22,45

of 


€269,00
4.3/5

Beoordeeld door 6 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Beleggen voor Beginners: slim en verantwoord leren beleggen

Wil jij de controle over je financiële toekomst grijpen? Schrijf je in voor de cursus "Beleggen voor Beginners" en begin meteen. Of je nu wilt sparen voor je pensioen, een bijkomend inkomen wenst of simpelweg nieuwsgierig bent naar de financiële sector, deze cursus zet je op het juiste pad. Zonder grote investeringen kun je een aanzienlijk vermogen opbouwen. En het is eenvoudiger dan je denkt. Meld je nu aan en start vandaag nog met beleggen!

  Leer al in 12 maanden verantwoord beleggen
  Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
  
Geen vooropleiding nodig

 

Benieuwd of deze cursus Beleggen voor Beginners iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

 

 

Leer verantwoord beleggen

Met de huidige lage rente is beleggen een bijzonder aantrekkelijke optie. Laat je geld voor je werken en streef naar een hoog rendement. Geen enkele andere cursus verdient zichzelf zo snel terug, mits je het goed aanpakt.

Of het nu gaat om falcons, swaps, futures of euro-dollarcontracten, de kunst is om met gedegen kennis en minimaal risico een maximaal rendement te behalen.

Na het volgen van deze cursus kun je de invloed van belangrijke factoren zoals koersen, conjunctuur, valuta en politieke ontwikkelingen perfect inschatten. Hierdoor beleg je op een doelgerichte en verantwoorde manier.

 

Termen en mogelijkheden

Daarnaast raak je door de cursus vertrouwd met alle termen en mogelijkheden van beleggen. Voorbeelden hiervan zijn beleggen in specifieke sectoren en landen, warrants, enz.

Ook leer je hoe je fundamentele en technische analyses maakt, zodat je de kunst van het beleggen binnen de kortste keren echt beheerst.

 

Combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

Heb je naast beleggen in onder andere obligaties, aandelen en beleggingsfondsen ook interesse om te beleggen in crypto? Heel slim! Want je kansen spreiden is heel belangrijk wanneer je de beleggingswereld in stapt. Combineer de cursus Beleggen voor Beginners met de cursus Cryptobeleggen en verbreed je kennis.
 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Beleggen voor beginners

Een veelheid aan factoren beïnvloedt het beursgebeuren:

 • koersen en dividenduitkeringen;
 • de conjunctuur;
 • rente- en inflatiepeil;
 • internationale valuta;
 • politieke en sociale bewegingen, enzovoort.


Na het volgen van de cursus Beleggen voor beginners ben je uitstekend in staat om de invloed van deze factoren in te schatten en hierdoor doelgericht en verantwoord te beleggen!

Je zult snel merken hoeveel voldoening het geeft wanneer jouw slimme beleggingen in korte tijd hun vruchten afwerpen. Eenmaal met beleggen begonnen, word je enthousiast. Immers door goede resultaten, groeit de interesse en neemt de deskundigheid toe.


Nieuwe markten, nieuwe kansen

Doorlopend ontstaan er nieuwe markten, waar nieuwe producten worden aangeboden. Producten als:

 • index beleggen;
 • beleggen in specifieke sectoren en landen;
 • warrants;
 • falcons;
 • swaps;
 • light- en weekopties;
 • futures;
 • euro-dollarcontracten zijn instrumenten op maat, waarmee de belegger zijn voordeel kan halen.

In onze prettig te volgen cursus Beleggen voor Beginners leer je die begrippen.


Degelijke basis voor succesvol beleggen

Op een duidelijke, samenhangende manier leer je wat nodig is om professioneel te beleggen.

Verder vergroot je jouw kennis over de economie en tal van ontwikkelingen. Ook leer je hoe je fundamentele en technische analyses maakt en krijg je daytrading "in de vingers". Maak gebruik van de kansen die er zijn!

Beleggen voor Beginners is de nieuwste en meest complete cursus op dit gebied!

 

Combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

Naast de bovengenoemde onderwerpen ga je in de combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Crypto Beleggen ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • inleiding in het beleggen met crypto
 • vormen van beleggen
 • blockchain
 • crypto en tokens
 • beleggen in Crypto
 • aan de slag
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Beleggen voor Beginners, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Beleggen voor Beginners

De cursus "Beleggen voor beginners" is zeer leerrijke cursus. Al vind ik dat de cursus niet gemakkelijke is. Het is een duidelijke cursus, en de huistaken zijn van hoog niveau. Ik denk als je de cursus volledige afgewerkt is, dat je al de trucjes en knepen kent van het beleggen. Al is beleggen een beetje topsport. Dat is vallen en opstaan.

6/10
Beleggen voor Beginners

De cursus is niet up to date. Ik heb het idee dat deze 10 tot 15jaar geleden is geschreven en sindsdien niet meer is aangepast

8/10
Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

De gekozen curcus is inderdaad niet zo simpel, maar met wat wilskracht en doorzetting, komt het tot een goed einde. Ik heb momenteel 3 huiswerken ingestuurd, waarvan er ééntje is verbetert en waar ik 9.5 op 10 had. Ik ben tevreden en hoop op een mooie en goede samenwerking. Beleefde groeten, Leo Adriaens

10/10
Beleggen voor Beginners

Huiswerk word altijd snel nagekeken en verbeterd en cursus is ook duidelijk geschreven

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Beleggen voor Beginners kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

 

Combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Korting op je NHA-getuigschrift

Geef bij de inschrijving alvast aan dat je na afronding van de cursus het getuigschrift wil ontvangen. Je ontvangt dan € 10,- korting en betaalt slechts € 19,-. 

 


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Beleggen voor Beginners in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Beleggen voor Beginners, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Beleggen voor beginners heb je geen speciale vooropleiding nodig.

 

Combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen

De combinatiecursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Beleggen voor Beginners
12x €22,45 of €269,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 22,45
of €269,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen
15x €38,60 of €579,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 38,60
of €579,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

De cursus "Beleggen voor beginners" is zeer leerrijke cursus. Al vind ik dat de cursus niet gemakkelijke is. Het is een duidelijke cursus, en de huistaken zijn van hoog niveau. Ik denk als je de cursus volledige afgewerkt is, dat je al de trucjes en knepen kent van het beleggen. Al is beleggen een beetje topsport. Dat is vallen en opstaan.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!