Gratis brochure

 

Startende ondernemer? Bereik je doelen met de hulp van NHA!

Een paperclip, een ronddraaiend speelgoedapparaat of een nieuw soort boekhoudprogramma. Ondernemen begint meestal met een idee. En soms groeit een startende onderneming uit tot een succesvol bedrijf. De vraag is: hoe verzeker je succes?
 

Voordelen voor startende ondernemers

Je bent startende ondernemer. Welke vragen heb je? Welke voordelen startende ondernemers hebben? Een voordeel is dat je, anders dan consumenten, btw terugkrijgt. Maar hoe werkt dat? En soms ontvang je subsidie. Maar hoe weet je of je recht hebt op subsidie en hoe vraag je die aan?

 

Nadelen voor startende ondernemers

Drempels zijn er ook. Hoe vindt je je weg in het woud aan subsidieregels? Hoe weet je of je facturen wel voldoen aan de eisen van de Federale Overheid?

Antwoorden op die vragen vind je bij de opleidingen en cursussen van NHA.

Met een van de Start je eigen zaak cursussen van NHA leer je alles wat er nodig is als startende ondernemer. Je eigen onderneming breng je zo een stap dichterbij.

 

Boekhouding en belasting

Van administratie tot belasting: ook dat hoort bij het werk van een startende ondernemer. Hoe het werkt en welke verplichtingen je hebt als je een bedrijf begint, leer je in de cursus Bedrijfsbeheer en de cursus Boekhouden.

 

Voorbereiden en aan de slag gaan

Hoeveel kennis je ook hebt van financiën, van managen en van boekhouden: het zijn slechts voorwaarden tot succes. Uiteindelijk is het niet de administratie die tiptop in orde is die van Apple een miljardenbedrijf maakte en die de waarde van de bedrijven van Ricardo Semmler astronomisch deed stijgen.

Als startende ondernemer is er geen garantie op succes. Maar met een opleiding van NHA leer je zo veel mogelijk van ervaringen van anderen. In onze opleidingen koppel je namelijk theorie aan voorbeelden uit de praktijk en leer je de verhalen achter bedrijven kennen.

Ondernemen betekent ook: risico nemen, naar je intuïtie luisteren en daar waar je obstakels kunt wegnemen, dat ook echt doen. Begin met een idee en ontdek hoe ver dat idee je brengt. NHA ondersteunt je met kennis, raad en daad.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!