Gratis brochure

 

Snel Spaans leren: dat doe je bij NHA

Met een taalcursus Spaans van NHA leer je vlug een praktisch bruikbare woordenschat.

Reikt je Spaans niet veel verder dan ‘una cerveza por favor’ (een biertje alstublieft)? Wil je Spaans leren voor je contacten met Spaanse zakenrelaties? Of kijk je uit naar een zonnige vakantie op Ibiza en wil je daarom snel Spaans leren?

De taalcursussen van NHA zijn gericht op het dagdagelijks gebruik van de taal. Geen taalkundige spitsvondigheden of hoogdravende teksten, maar een woordenschat die je elke dag nodig hebt.

Alle taalcursussen >

 

Hoe leer je snel Spaans

Met een cursus Spaans leren van NHA leer je vlug een uitgebreide basiswoordenschat. Voor je het beseft, vraag je in het Spaans naar de juiste weg of boek je een hotelkamer. Noodzakelijke grammatica komt aan bod, maar de nadruk ligt op Spaans begrijpen en spreken.

Wil je echt snelcursus Spaans? dan werk je de cursus zo vlug mogelijk af. Gemiddeld doe je een jaar over de opleiding. Niemand houdt je echter tegen om in plaats van 4 lessen per maand, 10 of 20 lessen per maand te studeren. Je mag overigens op elk ogenblik van het jaar starten met de opleiding. Je hoeft je niets aan te trekken van schooljaren, lessenroosters en schoolvakanties. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je studeert. Snel Spaans leren? Maak van je cursus Spaans een spoedcursus!

 

Snel Spaans leren met de hulp van een persoonlijke docent

Je leert de lessen op je eentje, maar NHA laat je niet aan je lot over. Je vorderingen worden voortdurend opgevolgd door je persoonlijke NHA-docent. Heb je problemen met de vervoegingen van werkwoorden, snap je de betekenis van sommige zinnen niet of twijfel je aan de uitspraak van sommige woorden? Je persoonlijke docent beantwoordt al je vragen over de leerstof.

De uitspraak van het Spaans leer je met geluidsfragmenten. NHA voegt bij elke taalcursus een hele hoop geluidsbestanden, ingesproken door native speakers. Die geluidsbestanden speel je af zoveel als nodig is. Daarnaast kun je je uitspraak oefenen en opnemen met bijvoorbeeld je telefoon. Dit geluidsbestandje stuur je naar je docent zodat deze je uitspraak van het Spaans kan controleren.

 

Studeren via een digitale leeromgeving

De cursussen Spaans zijn beschikbaar op papier. De leerstof staat echter ook online, op de digitale leeromgeving van NHA. Je studeert op eender welke plaats: bij jou thuis, in je hotel of waar dan ook. Je huiswerk dien je online in of met de post. Via de digitale leeromgeving heb je contact met je docent, maar ook met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Op deze manier worstel je je samen door moeilijke delen van de leerstof en leer je je studiegenoten kennen. 


Snel Spaans leren? Schrijf je dan vlug in voor een NHA-cursus Spaans voor beginners of gevorderden. Of bekijk eerst de gratis proefles en ontdek zelf de voordelen van een thuisstudie. 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!