Gratis brochure

 

Een snelcursus Spaans nodig? Volg een opleiding Spaans van NHA

Een opleiding Spaans van NHA studeer je zo snel of zo traag als je zelf wilt, zonder je huis uit te moeten.

Bijna klaar om naar een Spaanse costa te vertrekken? Of moet je stilaan je valiezen pakken voor een vakantie op de Canarische Eilanden, Mexico of Peru? Heb je nog enkele maanden de tijd om een snelcursus Spaans te volgen? Bij NHA start je op elk ogenblik met een snelcursus Spaans online

Alle taalcursussen >

 

Een snelcursus Spaans spreken en begrijpen

Wil je de taal van je vakantiebestemming of van je Spaanstalige zakenpartners beheersen? Een snelcursus Spaans komt dan goed van pas. In het aanbod van NHA vind je cursussen Spaans voor beginners en gevorderden.

Op elk tijdstip kun je starten met deze opleidingen, zonder rekening te moeten houden met schooljaren, lessenroosters enzovoorts. Je volgt de cursus online, waar en wanneer je zelf wilt.

Je besteedt zo veel tijd aan de cursus als je zelf wilt. Gemiddeld werken cursisten 4 lessen per maand af, maar dat kunnen er veel meer zijn als je dit wil. Zo leer je nog heel snel praktisch Spaans voor je vertrekt. Een pilsje bestellen op het strand van Ibiza? De weg vragen naar je hotel in Sevilla? Het is eenvoudiger dan je denkt.

 

Waarom een snelcursus Spaans online gratis volgen?

Het web bulkt van gratis onlinecursussen Spaans. De ene gratis opleiding is al wat uitgebreider dan de andere. De kwaliteit van gratis onlinecursussen is vaak bedenkelijk, en van begeleiding is er meestal geen sprake.

Als je je inschrijft voor een cursus van NHA volgt een persoonlijke docent je vorderingen op. Deze docent verbetert niet alleen je huiswerk, maar ondersteunt je als een echte coach. Je mag hem alle mogelijke vragen stellen over de leerstof. Via de digitale leeromgeving van NHA kom je bovendien in contact met medecursisten.

Voor de prijs van een NHA-cursus hoef je het niet te laten. Het lesgeld moet je niet in één keer betalen, doe dat gerust met maandelijkse bedragen. Als je werkgever ermee akkoord gaat om voor jou een snelcursus Spaans te financieren, heeft hij recht op een subsidie van de Vlaamse overheid. 

 

Een snelcursus Spaans: grammatica en woordenschat

In een snelcursus Spaans ligt de nadruk op het begrijpen en het spreken van de taal. Grammaticaregels zijn nodig, maar niet het belangrijkste. Zo vlug mogelijk een uitgebreide woordenschat opbouwen om je plan te kunnen trekken in het Spaans: dat is de hoofdzaak.

De uitspraak van het Spaans leer je met behulp van geluidsbestanden. Het praktische Spaans dat aan bod komt, heb je dagdagelijks in allerlei situaties nodig. Een taxi vragen in Mexico-City bijvoorbeeld, of een maaltijd bestellen in Madrid.


Wil je op voorhand eens kennismaken met de cursussen Spaans van NHA? Vraag snel een gratis proefles aan.

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!