Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Office 2016

Heel goede cursus, maar er mogen gerust wat meer oefeningen bijgevoegd worden.

4/5
Massage

Geachte, ik vind de cursus heel duidelijk en interessant. Jammer genoeg kan ik als alleenstaande niet genoeg oefenen, waardoor het leerproces langzamer verloopt. Dat aspect heb ik over het hoofd gezien. Met vriendelijke groeten.

4/5
Apps Maken

Eerste lessen afgewerkt. Goed dat je op eigen tempo kunt leeren.

5/5
Tekenen en Schilderen

Héél positief, leuke cursus

3/5
Dierenverzorging

ik vind wel spijtig dat er geen stage aan verbonden is op meer kennis te krijgen .

4/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Cursus is eenvoudig uitgelegd met veel foto's en voorbeelden zodat iemand met geen naai ervaring verstaat wat er bedoeld wordt. Ook de begeleiding is heel goed, krijgt feedback en mag al vragen stellen over de volgende les.

4/5
Tekenen en Schilderen

Gewoonweg tevreden moet ik zeggen. Natuurlijk, het is wel kort om al een volledige uitspraak te vellen maar tot nu toe zijn de cursussen duidelijk, interessant, leerrijk en vooral niet saai.

5/5
Tekenen en Schilderen

De inhoud van de cursus bouwt zich rustig op zodat je makkelijk aan zelfstudie kunt doen. Het leuke en aanmoedigende is het feit dat je je huiswerkopdrachten inleverd en er beoordelingen op krijgt. Een pluspunt is ook dat je je eigen ritme mag opbouwen.

4/5
Massage

cursus staat goed omschreven in het boek en ook online kan ik het prima volgen met filmpjes.

4/5
Hondentrimmen

Heel fijn om op je eigen tempo te leren maar toch met de nodige ondersteuning.

4/5
Dierenverzorging

Spijtig dat ik geen reactie krijg op mijn met post opgestuurd huiswerk.

5/5
Frans voor Gevorderden

de structuur is duidelijk en er is mooie overlap tussen de opeenvolgende lessen. er wordt ook herhaald en dat is zeer fijn.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!