Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Alles naar wens alleen mijn pen 3B heeft nooit gewerkt en er is wat veel geschiedenis doei 😎

5/5
Thuiskapper

Heel veel vaardigheden al aageleerd

3/5
Frans voor beginners + gevorderden

De opleiding is chaotisch. Ik heb niet het gevoel dat ik iets bij leer

4/5
Nagelstyling met Gel

is voldoende

3/5
Snel en blijvend afslanken

Persoonlijkecursus. Hängt Van persoo zelf af hoe goed het gaat.

5/5
Webdesign

Ik ben op dit moment met de opleiding webdesign bezig en het is zeer duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Ook zeer positief is het feit dat de men programma's die men nodig heeft kan downloaden van de site van de NHA. Hiervoor heb ik criminologie gedaan ook bij NHA en ook dit zeer goed en duidelijk.

5/5
Italiaans voor beginners

de cursus die ik volg zit heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar - ook de opbouw is interessant en leerrijk.

5/5
Kalligrafie voor rechtshandigen

Het is intressant in aanleer .mijn docent leest alles wat je vraagt en heeft daar ook antwoord op .met mijn spierziekte gaat het een beetje moeilijk maar ik krijg daar respect voor mijn doel is op glas werken

5/5
Piano

Zie voorgaande commentaar.

5/5
Korte verhalen schrijven

De cursus die ik momenteel volg, overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik vind er de items ik die ik nodig heb om mijn verhalen echt "af" te maken. Tevens is er variatie in de lessen zodat het echt niet eentonig wordt. Een aanraden dus!

3/5
Nagelstyling met Acryl

De materialen voor acryl nagels :verder uitbreiden Manicurebowl, en desinfectans toevoegen aan het pakket. Hier begint de cursus mee maar zit niet bij in het pakket evenals sjablonen voor verlenging. Of ergens op site vermelden welke benodigdheden zelf aangekocht moeten worden.

5/5
Gitaar

Momenteel les 4, dus heb nog niet veel ervaring met de cursus. Maar alvast zeer tevreden, de lessen worden duidelijk uitgelegd.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!