Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Piano

Ik vind dat de cursus goed in elkaar steekt. Het is duidelijk en overzichtelijk. Er is ruimte om vragen te stellen en de antwoorden zijn ook verduidelijkend. Over het algemeen ben ik heel tevreden.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

heb al uitgelegd bij de vorige vraag. lessen beter up daten

4/5
Tekenen en schilderen Extra Uitgebreid

Leuke cursus. Duidelijke voorbeelden en uitleg. Misschien is het wel gemakkelijk om voor elk hoofstuk een materiaallijst op te geven zodat je alles ineens kan halen

5/5
Bedrijfsbeheer

De cursus is zeer goed uitgelegd, heel duidelijk

5/5

goed geschreven duidelijke tekst

5/5
Taarten Maken

Super goed

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Handige teksten die je dan terug kan vertalen.

5/5
Medisch Secretaresse

Zeer goed

5/5
Mindfulness

super interessant, heel leerijjk, je leert veel over jezelf

5/5

heel interessante cursus.

4/5
Spaans voor Beginners

Duidelijke en overzichtelijke cursus

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

Zeer tevreden over de opleiding. Je leert stap voor stap wat je wel en niet mag en moet doen bij het zetten van kunstnagels en leert de verschillen tussen de producten. Zeer snel met verbeteren van het huiswerk. Super opleiding

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!