Gratis brochure

 

Spaanse les bij NHA: leer snel een mondje Spaans spreken

Spaans spreken op vakantie of voor zaken? Studeer Spaans bij NHA.

Het Spaans is de moedertaal van meer dan 430 miljoen mensen. Niet alleen in Spanje, maar ook in Midden- en Zuid-Amerika is Spaans de meest gesproken taal. Wil jij ook de taal van Miguel de Cervantes, Pablo Picasso en Salvador Dali leren kennen? Spaans leren bij NHA is een garantie voor succes.

Alle taalcursussen >

 

De Spaanse lessen van NHA: studeren met een persoonlijke docent

Bij NHA volg je Spaanse les wanneer je er tijd voor hebt. De cursus staat zowel op papier als online, op de digitale leeromgeving Plaza. Heb je het even te druk om je Spaans te oefenen? Geen probleem! Bij NHA mag je er zelfs 3 jaar over doen. 

Je persoonlijke docent volgt je vorderingen op, geeft je een cijfer op je huiswerk en helpt je bij moeilijkheden met de leerstof. Als je al je huiswerk hebt ingeleverd en gemiddeld een voldoende hebt behaald, ontvang je een getuigschrift van NHA. Je mag je ook inschrijven voor het online examen Spaans dat doorgaat bij NHA te Antwerpen. Slaag je voor het examen, dan behaal je een NHA-instituutsdiploma.

 

Spaanse les Antwerpen? Spaanse les Gent? Volg Spaanse les online

Velen volgen Spaanse les in Antwerpen of in Gent, vaak bij talencentra die aan een universiteit verbonden zijn. De cursussen van NHA studeer je eenvoudig thuis.

Bij de cursus Spaans horen geluidsbestanden die je helpen om de juiste uitspraak van Spaanse woorden te oefenen. Deze geluidsbestanden speel je af op je pc, laptop of smartphone. Zo oefen je eenvoudig jouw uitspraak. Op deze manier heb je de correcte Spaanse tongval al snel onder de knie.

Via de digitale leeromgeving kom je ook in contact met je studiegenoten. Ervaringen uitwisselen, de leerstof overlopen en, wie weet, in het Spaans communiceren? Via het digitale leerplatform vind je bovendien je huiswerkcijfers en eventueel je examencijfers snel terug.

 

Spaanse lessen volgen op verschillende niveaus

Bij NHA volg je Spaanse les op het niveau van beginner of van gevorderde. Voor de cursus ‘Spaans voor beginners’ heb je helemaal geen voorkennis nodig. Ook al spreek je geen woord Spaans, iedereen mag aan deze cursus deelnemen.

Voor de cursus ‘Spaans voor gevorderden’ moet je natuurlijk wel al een mondje Spaans spreken. Deze opleiding sluit perfect aan op de beginnerscursus. Het is ook mogelijk om de combinatie Spaans voor beginners en gevorderden in één keer te volgen. Omdat beide cursussen elkaar gedeeltelijk overlappen, doe je er minder lang over en is deze cursus ook extra voordelig.


Op vakantie of voor zaken naar Spanje? Volg Spaanse les bij NHA en je hebt de taal snel onder de knie.
Vraag nu een gratis proefles aan! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!