Cursus Arabisch voor Gevorderden  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Arabisch voor Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Arabisch voor Gevorderden: leer nog beter Arabisch

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Beheers jij de basis van het Arabisch al, maar wil jij je taalvaardigheid graag verder ontwikkelen? Dat kan met de cursus Arabisch voor Gevorderden. Bij NHA kun je ervoor kiezen om je Arabisch te verbeteren met de hulp van een ervaren vakdocent. Zo sta je er nooit alleen voor. Vandaag nog starten? Schrijf je nu in en je kunt 15 dagen gratis proefstuderen!

   Leer Arabisch op ERK-niveau B1
   Kies voor begeleiding
van een ervaren vakdocent
   
Inclusief handige gratis Taal-app

Ben je van plan om te gaan reizen in het Midden-Oosten? Heb je kennis van de Arabische taal nodig voor je job of ben je simpelweg gefascineerd door deze bijzondere taal? Met een cursus Arabisch voor Gevorderden til je jouw kennis van het Arabisch naar een nog hoger niveau. De cursus is namelijk ontwikkeld op ERK-niveau B1. 
 

Verbeter je kennis van het Arabisch

Met wat basiswoorden en zinnen in het Arabisch kun je je vaak al prima redden in veelvoorkomende situaties. Maar wil jij je Arabisch verbeteren en de lokale bevolking echt goed kunnen begrijpen? Dan doe je er goed aan om je taalvaardigheid verder te ontwikkelen.

In deze thuiscursus Arabisch voor Gevorderden verbeter je jouw taalkennis stapsgewijs. Aan de hand van verschillende thema’s breid je je woordenschat uit, leer je nieuwe grammaticaregels en oefen je met luisteren, lezen, schrijven en spreken. Na deze cursus trek jij je plan in allerlei situaties!
 

Duik verder in het Modern Standaard Arabisch

Net als in onze beginnerscursus verdiep je je bij Arabisch voor Gevorderden in het Modern Standaard Arabisch (MSA), een gestandaardiseerde en officiële vorm van het Arabisch. Deze vorm van het Arabisch wordt gebruikt in onder andere formele situaties, in de literatuur en in de media.

Het Modern Standaard Arabisch wordt begrepen in het hele Arabische taalgebied. Je kunt je er dus bijna overal mee verstaanbaar maken: in Marokko, maar ook in Qatar.
 

Arabisch leren met docentbegeleiding

Stap voor stap ontwikkel je met de cursus Arabisch voor Gevorderden jouw taalkennis, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Je kunt er namelijk voor kiezen om tijdens je studie begeleid te worden door een ervaren vakdocent. Jouw docent kijkt dan je huiswerk voor je na, zodat je weet dat je op de goede weg bent. Ook met vragen over de grammatica kun je bij je docent terecht.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om Arabisch voor Gevorderden als zelfstudie te volgen. Welke variant je ook kiest, je studeert altijd volledig op je eigen tempo. Daarnaast bepaal je ook helemaal zelf waar je studeert.
 

Volg een gratis proefles Arabisch voor Gevorderden

Ben jij gefascineerd door de unieke klanken van het Arabisch en droom je ervan om met de Arabieren te kunnen communiceren in hun eigen taal? Met Arabisch voor Gevorderden leer je een fascinerende taal die je in veel landen in het Midden-Oosten van pas komt. Vraag nu een gratis proefles aan en ontdek vrijblijvend of deze cursus bij je past!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de cursus Arabisch voor Gevorderden verbeter je jouw Arabisch aan de hand van verschillende thema’s. Je leert wat je kunt zeggen in allerlei herkenbare situaties, zoals bij een bezoek aan de apotheek of op het politiebureau.

In de lessen vind je woordenlijsten, teksten, geluidsfragmenten en uitleg over grammaticale onderwerpen. Ook zitten er oefenopgaven en huiswerkopdrachten in de lessen verwerkt waarmee je kunt testen of je alles begrepen hebt.

Een aantal grammaticale onderwerpen die in de cursus Arabisch voor Gevorderden aan bod komen zijn:

- kleuren
- naamvallen
- voorzetsels
- Arabische cijfers
- voorwaardelijke zinnen
- het naamwoord van instrument en van plaats
- de diptoten
- voegwoorden van tijd
 

Gratis proefperiode van 15 dagen

Overweeg je om je in te schrijven voor Arabisch voor Gevorderden? Wacht niet langer en schrijf je snel in. Je ontvangt de cursus namelijk altijd 15 dagen gratis op proef!

Zo kun je vrijblijvend en zonder risico bekijken of de cursus bij je past. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan mag je jouw cursus gewoon weer terugsturen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Arabisch voor Gevorderden in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Arabisch voor Gevorderden, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Arabisch voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Arabisch voor Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Arabisch voor Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Arabisch voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!