Cursus Arabisch voor Beginners  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Arabisch voor Beginners
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.4/5

Beoordeeld door 7 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Arabisch voor Beginners: leer Arabisch vanaf de basis

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Ga jij binnenkort op reis naar het Midden-Oosten? Ben je geïnteresseerd in de Arabische taal en cultuur of heb je voor je werk veel contact met Arabieren? Met de cursus Arabisch voor Beginners leer jij eenvoudig de basis van deze fascinerende taal. Bij NHA leer je de taal vanaf de basis en volledig op je eigen tempo.

   Leer Arabisch op ERK-niveau A1
   
Kies voor docentbegeleiding
   
Inclusief handige gratis Taal-app

Lijkt het je interessant of handig om een woordje Arabisch te kunnen spreken? Met een cursus Arabisch voor Beginners open je de deur naar een rijke cultuur.
 

Arabisch voor Beginners leren op ERK-niveau A1

Wil jij de basis van het Arabisch graag onder de knie krijgen? De beginnerscursus Arabisch van NHA is ontwikkeld op ERK-niveau A1. Na afloop van de cursus zijn eenvoudige gesprekjes in het Arabisch voor jou dus geen probleem meer.

In de cursus Arabisch voor Beginners start je direct met het leren van het Arabische alfabet. Geen zorgen, dit is minder moeilijk dan het misschien lijkt. Eerst oefen je met het schrijven van losse letters, maar al gauw zul je merken dat je hele woorden en zinnen kunt schrijven. En dat doe je, net als de Arabieren, natuurlijk van rechts naar links.
 

Leer de standaardtaal van het Midden-Oosten

Wil jij goed voorbereid op vakantie naar een land in het Midden-Oosten? Kies dan voor een cursus Arabisch voor Beginners! In deze cursus wordt het Modern Standaard Arabisch (MSA) behandeld, een standaardvorm van de Arabische taal die gebruikt wordt op scholen en in de media.

Het voordeel van het leren van Modern Standaard Arabisch is dat je je in het hele taalgebied verstaanbaar kunt maken. Van Marokko tot Qatar en van Egypte tot Saoedi-Arabië: in al deze landen begrijpen mensen deze variant van het Arabisch.

In het Midden-Oosten spreekt men naast het MSA ook verschillende dialecten. Nog een voordeel: als je later nog een dialect wilt leren gaat dit ook een stuk gemakkelijker als je het MSA al beheerst.
 

Arabisch leren voor beginners met docentbegeleiding

Wil jij graag aan de slag met Arabisch leren? Bij NHA kun je een thuiscursus Arabisch voor Beginners volgen met begeleiding van een ervaren vakdocent. Jouw huiswerk wordt door je docent nagekeken en je kunt vragen stellen over de lesstof. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er alleen voor staat.

Arabisch leren voor beginners kan bij NHA volledig op je eigen tempo. Je kunt studeren wanneer het jou uitkomt en je bepaalt zelf hoe snel je de cursus doorloopt. Daardoor is de cursus goed te volgen naast je job, hobby’s en gezin.

Ook krijg je bij Arabisch voor Beginners toegang onze gratis Taal-app waarin je 50 uur aan extra oefenmateriaal vindt. En met het stickervel voor op je toetsenbord dat je ook bij deze cursus krijgt, wordt typen in het Arabisch ook een stuk eenvoudiger.


Vraag nu je gratis proefles Arabisch voor Beginners aan

Wil je ontdekken of Arabisch leren voor beginners iets voor jou is? Neem nu de eerste stap en vraag gratis en vrijblijvend een proefles aan van de cursus Arabisch voor Beginners. Zo ervaar je zelf het gemak van afstandsonderwijs!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Aan de hand van herkenbare onderwerpen leer je in deze cursus Arabisch voor Beginners stapsgewijs de taal. Je leeft je in verschillende situaties in, zoals in het restaurant, op het vliegveld of in de supermarkt.

Elke les bestaat uit verschillende onderdelen zoals woordenlijsten om je woordenschat uit te breiden, teksten, geluidsfragmenten en uitleg over de grammatica. Tijdens de thuiscursus Arabisch voor Beginners komen onder andere de volgende grammaticale onderwerpen aan bod:

- het Arabische schrift
- het lidwoord en zonneletters
- vraagwoorden
- regelmatige en onregelmatige werkwoorden
- enkelvoud, meervoud en de dualis
- ontkenningen
- verschillende soorten voornaamwoorden
- het persoonlijk voornaamwoord als achtervoegsel
- naamwoorden in de bezitsconstructie
 

Gratis proefperiode van 15 dagen

Wil je vandaag nog starten met Arabisch leren voor beginners? Dat kan! Als je je inschrijft voor de cursus kun je direct beginnen en ontvang je de cursus 15 dagen gratis op proef!

Je kunt zo dus zonder risico ontdekken of de cursus bij je past. Is het toch niet precies wat je zocht? Dan mag je de cursus gewoon weer terugsturen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Arabisch voor Beginners, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een goede cursus. Zeker niet makkelijk, maar moeilijk gaat ook. Huiswerk word ook goed verbeterd. Als je vragen hebt dan kan je ze allemaal stellen.

8/10
Arabisch voor Beginners

Positief is dat ik mijn eigen ritme kan bepalen. Voor verbetering vatbaar : De schrijfwijze van Arabisch is iets totaal nieuws en daarom zou het nuttig zijn om via pijltjes de schrijfwijze van letters te tonen of eventueel een voorbeeld te tonen aan de hand van een filmpje.

10/10
Arabisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van de cursus, de leerstof en de docente. Ik ben ook tevreden dat ik alles zeer mooi en net gebundeld in een map heb gekregen. Plaza werkt ook heel gemakkelijk en is een fijn platform. Al met al ben ik zeer content over NHA en de service. :D

8/10
Arabisch voor Beginners

Ik vind het een heel aangename manier van leren, thuis, op de momenten dat het mij past. De feedback van de docent is ook altijd leerrijk. Soms staat er wel een vergissing in de opgave verbetering, maar dan vraag ik het aan de docent en krijg ik de juiste informatie. Ik hoop op termijn wel mensen te vinden met wie ik ook Arabisch kan spreken om te oefenen omdat je op die manier wel vooral een taal onder de knie krijgt.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Arabisch voor Beginners in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Arabisch voor Beginners, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Arabisch voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Arabisch voor Beginners  

Schrijf je nú in voor de Cursus Arabisch voor Beginners en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Arabisch voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van de cursus, de leerstof en de docente. Ik ben ook tevreden dat ik alles zeer mooi en net gebundeld in een map heb gekregen. Plaza werkt ook heel gemakkelijk en is een fijn platform. Al met al ben ik zeer content over NHA en de service. :D

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!