Cursus Italiaans voor Gevorderden  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Italiaans voor Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Cursus Italiaans voor Gevorderden: Til je Italiaans naar een hoger niveau

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Ben je klaar om je Italiaans naar een hoger niveau te brengen? Heb je de basisprincipes al goed onder de knie, maar wil je vloeiend en met meer vertrouwen communiceren? Dan is ons programma, Italiaans voor Gevorderden, precies wat je nodig hebt! Dit programma, ontworpen volgens het ERK-niveau B1, begeleidt je bij het verder ontdekken van de Italiaanse taal en cultuur.

   Leer Italiaans op ERK-niveau B1
   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
   Inclusief video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen
 

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

 

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus Italiaans voor Gevorderden richt zich op iedereen die al wat kennis van het Italiaans heeft en deze verder wil uitbreiden. Of je nu in Italië wilt gaan werken, studeren, of je taalkennis wilt verbeteren voor je persoonlijke ontwikkeling, deze cursus biedt de ondersteuning die je nodig hebt!

Deze cursus is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Het Europees Referentiekader voor Talen (ERK) is een internationaal erkende maatstaf waarmee het niveau van taalvaardigheid kan worden beschreven. Na afloop van de cursus Italiaans voor Gevorderden kun je zelfstandig communiceren in dagdagelijkse situaties.
 

Ga voor de volledige ervaring in Italië

Geniet van een heerlijke gelato in Florence, ga in gesprek met de inwoners van Sicilië, of koop verse producten op een Italiaanse markt. Met de cursus Italiaans voor Gevorderden ontdek je de Italiaanse cultuur en leer je vloeiend communiceren met de plaatselijke bevolking. Dit is jouw kans om Italië niet alleen te bezoeken, maar ook echt te beleven.
 

Professionele mogelijkheden

Om zaken te doen met Italiaanse bedrijven of een baan in Italië te bemachtigen, heb je meer nodig dan alleen een basiskennis van de taal. Italiaans voor Gevorderden biedt je meer vaardigheden die nodig zijn voor diverse zakelijke maar ook vooral sociale situaties.
 

Ontdek de verschillende kanten van de Italiaanse taal

Met de cursus Italiaans voor Gevorderden ontdek je nieuwe mogelijkheden in zowel je persoonlijke als professionele leven en geniet je ten volle van de rijkdom van de Italiaanse cultuur. De heldere lesmaterialen, interactieve oefeningen, video's en geluidsfragmenten maken het leren van de Italiaanse taal niet alleen eenvoudig, maar ook plezierig.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Italiaans voor Gevorderden

Heb je al een stevige basis in het Italiaans? Bij NHA kun je jouw kennis verder uitbreiden met de cursus Italiaans voor Gevorderden. Deze cursus helpt je om je taalvaardigheden te verfijnen en je woordenschat uit te breiden, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een uitdaging vormt.

Gedurende de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

- Recepten

- Werkwoorden en voornaamwoorden

- Diverse tijdsvormen

- In het restaurant

- Hoofd- en bijzinnen

- Op vakantie

- In de tuin

 

Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen

Met behulp van video's en geluidsfragmenten verbeter je je uitspraak van de Italiaanse taal. Een deel van de lessen bevat interactieve woordenlijsten, waarmee je spelenderwijs de woorden kunt leren, spellen en spreken. Deze methode is ook ideaal om onderweg te oefenen, zodat je altijd en overal je Italiaans kunt bijschaven!

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Italiaans voor Gevorderden in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Italiaans voor Gevorderden, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Italiaans voor Gevorderden heeft een studieduur van 12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans voor Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Cursus Italiaans voor Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!