Cursus Italiaans voor Beginners  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Italiaans voor Beginners
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.7/5

Beoordeeld door 6 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Ontdek de charme van Italië met de cursus Italiaans voor Beginners

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Droom je ervan om vlot te converseren aan de Italiaanse Rivièra of een pizza te bestellen in het hart van Rome? Met de cursus Italiaans voor Beginners zet je de eerste stap richting het beheersen van deze prachtige taal.

   Leer Italiaans op ERK-niveau A2
   Studeer met de begeleiding van een ervaren docent
   Inclusief video's, audiofragmenten en woordentrainingen

 

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles


Voor wie is de cursus geschikt?

Italiaans voor Beginners is perfect voor iedereen die de Italiaanse taal wil leren. Of je nu nog geen woord spreekt of je basiskennis wilt opfrissen, deze cursus biedt de ideale start.

De cursus is ontwikkeld op ERK-niveau A2. Het Europees Referentiekader voor Talen (ERK) is een internationaal erkende norm voor het beschrijven van taalvaardigheid. Tijdens deze cursus Italiaans voor Beginners werk je dus aan je basisvaardigheden in het Italiaans. Je begint met de basis en bouwt je vaardigheden stap voor stap op.
 

Je volgende vakantie in Italië

Of je nu Italiaans wilt leren voor je vakantie, regelmatig contact hebt met Italianen in je privéleven of op je werk, Italiaans voor Beginners helpt je je doelen te bereiken. Met deze cursus kun je nieuwe ervaringen opdoen, van het verkennen van historische steden tot het genieten van authentieke Italiaanse gerechten.
 

Italiaans voor Beginners ook voor op je werk!

Italiaans leren kan een waardevolle troef zijn in je professionele leven, vooral als je zaken doet met Italiaanse bedrijven of vaak contact hebt met Italiaanse collega's. Italiaans is niet alleen de taal van kunst en geschiedenis, maar ook van innovatie en handel. Waar wacht je nog op?
 

Eenvoudig Italiaans leren

Onze cursus Italiaans voor Beginners introduceert je aan de taal door middel van actuele onderwerpen en alledaagse situaties. Hierdoor leer je de taal niet alleen, maar kun je deze ook meteen in de praktijk brengen. Met helder lesmateriaal, interactieve oefeningen, video's en geluidsfragmenten wordt het leren van Italiaans eenvoudig en plezierig voor iedereen.
 

Cursus Italiaans voor Beginners: wacht niet langer!

Wil je Italiaans leren, maar weet je niet waar te starten? Volg een gratis proefles en ontdek of deze cursus aansluit bij jouw wensen. Misschien vind je het zo leuk dat je direct verder wilt met Italiaans voor Gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Italiaans voor Beginners

Tijdens de cursus Italiaans voor Beginners leer je de taal door middel van herkenbare onderwerpen. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

- Italiaanse uitspraak

- Begroetingen

- Informatie vragen

- Grammatica

- De weg vragen en tijdsaanduidingen

- In de keuken

- Woordenschat

 

Combinatiecursus Italiaans: Beginners en Gevorderden

De voordelige combicursus Italiaans combineert de onderwerpen van de beginnerscursus met die van de gevorderdencursus.

Door de overlap van de onderwerpen duurt de totale cursus slechts vijftien maanden, waardoor je sneller Italiaans kunt leren. Zo bespaar je geld en leer je meer!

Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

 

Start vandaag nog met het leren van Italiaans!

Begin vandaag nog met de cursus Italiaans en spreek binnen enkele maanden vloeiend Italiaans. Met video's, audiofragmenten en interactieve woordentrainingen leer je de uitspraak en woordenschat spelenderwijs kennen. Ideaal om ook onderweg te oefenen!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Italiaans voor Beginners, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Italiaans voor Beginners

Duidelijkheid omtrent vervoeging werkwoorden via tabellen etc..

10/10
Italiaans voor Beginners

Ik ben zeer tevreden dat ik gekozen heb voor thuisstudie Italiaans. Spijt dat ik zo lang heb gewacht om ervoor te gaan. Dankuwel NHA!

8/10
Italiaans voor Beginners

De cursus is overzichtelijk, en het leuke is dat je evengoed kan studeren met de pc, als in de cursus zelf. Ook de app met de oefeningen is zeer leuk om te doen.

10/10
Italiaans voor Beginners

Ik kreeg de cursus mooi op tijd. Zeer goede service. Ook nu ervaar ik een goede begeleiding en dat is belangrijk als je een cursus volgt. Op iemand kunnen terugvallen die je helpt is zeer belangrijk en uiterst motiverend. Veel bedankt, jullie doen het supergoed. !

DIPLOMA

Diploma Italiaans voor Beginners

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Italiaans voor Beginners in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Italiaans voor Beginners, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Italiaans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans voor Beginners  

Schrijf je nú in voor de Cursus Italiaans voor Beginners en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben zeer tevreden dat ik gekozen heb voor thuisstudie Italiaans. Spijt dat ik zo lang heb gewacht om ervoor te gaan. Dankuwel NHA!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!