Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Studie informatie hobbycursussen

NHA biedt jou het grootste assortiment aan hobbycursussen in België, allemaal scherp geprijsd. En het volgen van de lessen is vooral plezierig. Moeilijke of overbodige dingen horen daar niet bij. Met een hobbycursus van NHA heb je nog jarenlang plezier. En wellicht kun jij van je hobby wel je beroep maken!

Bij de meeste hobbycursussen van NHA rond je een les af met enkele oefeningen die je naar jouw persoonlijke docent kunt sturen. Je krijgt feedback van de docent en hij helpt je waar nodig. Maar je bepaalt uiteraard zelf of je hiervan gebruik wilt maken. Stel jouw leraar ook gerust vragen, hij helpt je graag.

Persoonlijke docenten

De enthousiaste docenten zijn veelal kunstenaar of behoren tot de besten binnen hun vakgebied. Zij zijn bereid hun kennis te delen met jou. Daarnaast besteden zij alle aandacht aan de ontwikkeling van onze hobbycursussen, zodat deze te allen tijde aan de nieuwste ontwikkelingen worden aangepast. Tijdens jouw hobby wordt alles duidelijk uitgelegd, met handige voorbeelden en illustraties. Bij NHA leer je alles spelenderwijs, stap voor stap.

Getuigschrift of certificaat

Na afloop van iedere cursus kun je een officieel NHA getuigschrift ontvangen. Je kunt dit schriftelijk aanvragen als je de cursus hebt gevolgd, alle lessen ter correctie ingezonden hebt en gemiddeld een voldoende hebt gehaald (5,5 of hoger). De kosten voor dit getuigschrift zijn €19,-.

Ook is het mogelijk om geheel kosteloos een certificaat van deelname aan te vragen. Hiervoor hoef je geen lessen ter correctie in te zenden. Aan het einde van de cursus kun je dit certificaat aanvragen.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!