Gratis brochure

Studeren met persoonlijke begeleiding 

Kies je voor een studie bij NHA, dan kies je voor uitstekende persoonlijke begeleiding. Dit begint al bij jouw studiekeuze. Onze studieadviseurs helpen je namelijk graag telefonisch verder bij de keuze van een passende cursus of opleiding. Ook voor algemene vragen kun je bij deze studieadviseurs terecht. En tijdens je opleiding staat jouw docent voor je klaar!
 

Begeleiding van jouw vakdocent

Als je een studie met hulp hebt gekozen, dan krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren vakdocent. Wij werken uitsluitend met bekwame en gecertificeerde docenten. Onze docenten hebben daarnaast al ruime ervaring in het vak en beschikken ook over een flinke dosis praktijkervaring. Je kunt dus altijd rekenen op goede hulp.
 

Laat je huiswerk controleren

In de lesstof vind je een aantal huiswerkopgaven. Wanneer je kiest voor een opleiding of cursus met hulp van een docent, dan kun je je antwoorden naar je docent sturen. Dit kan online via onze digitale leeromgeving. Je docent bekijkt en corrigeert de ingestuurde opdrachten en zal je eventueel nog tips en advies geven.

Heb je vragen over de lesstof? Dan kun je deze vragen meesturen met je huiswerk. Je docent zal deze vragen dan voor je beantwoorden. Dit geeft je weer de nodige kennis en motivatie om door te gaan met de volgende les. Op deze manier word jij door je gehele studie geleid.
 

Studeer in jouw eigen tempo: 3 jaar lang huiswerk insturen!

Bij NHA vinden we het erg belangrijk dat je in je eigen tempo kunt studeren. Het is dus niet erg als je even geen tijd hebt om te studeren, of als het even niet uitkomt om in de studieboeken te duiken.

Daarom is het mogelijk om tot 3 jaar na de startdatum huiswerk in te sturen. Oftewel: je krijgt maar liefst drie jaar docentenbegeleiding. Dit is een service van NHA en hier betaal je helemaal niets extra voor. 

Leg contact met medestudenten

Behalve docentenbegeleiding kun je ook met medestudenten in gesprek. Via de online leeromgeving krijg je een overzicht van medestudenten die net als jij een specifieke opleiding volgen. Deze kun je online een berichtje sturen, eventueel met bijlage, om bijvoorbeeld tips uit te wisselen of advies te vragen.

Dit studentencontact is voor iedereen beschikbaar, ook voor studenten die kiezen om zonder hulp te studeren. Wanneer je zonder hulp studeert, dan kun je contact leggen met studenten die ook zonder hulp studeren. Studeer je met hulp, dan kun je contact leggen met medestudenten die mét hulp studeren.

Heb je geen behoefte aan contact met medecursisten? Je kunt deze functie ook uitzetten zodat jouw profiel niet zichtbaar is voor andere cursisten.
 

Overzichtelijke en heldere lesstof

Wanneer je een NHA opleiding of cursus volgt, dan krijg je een compleet pakket met al je studiemateriaal. Je hoeft dus nergens meer naar op zoek. Geen extra boeken, werkboeken of andere benodigdheden. Daarbij krijg je de lessen handig in een klapper thuis geleverd.

De lesstof is bondig en je gaat alleen aan de slag met het materiaal dat je écht nodig hebt. Door middel van goed gestructureerd studiemateriaal, inclusief duidelijke illustraties, werk jij op een efficiënte manier naar een eventueel examen toe. Elke les die je afrondt, is weer een stap dichter bij je einddoel!

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!