Gratis brochure

Nu beschikbaar: nieuwe opleidingen in ons aanbod

Nieuws Leestijd: 3 Minuten

Jou helpen om je ambities waar te maken, dat is voor ons heel belangrijk. Bij NHA zitten we als opleider dan ook niet stil. Elke maand voegen we nieuwe opleidingen toe aan ons opleidingsaanbod in het afstandsonderwijs. De volgende nieuwe opleidingen zijn vanaf vandaag beschikbaar in ons aanbod. Ontdek dus snel welke opleiding iets voor jou is!

Afbeelding%20blog%20nieuwe%20cursussen%20klein

 
Opleiding HR Analytics

Wil jij je graag verder verdiepen in human resources? Onze nieuwe HR Analytics opleiding is geschikt voor jou als je een functie binnen het vakgebied HRM hebt, bijvoorbeeld als HR-manager of HR-adviseur. In de opleiding leer je welke voordelen een datagedreven HR-beleid met zich meebrengt. Ook leer je hoe je data-analyse binnen jouw organisatie toepast.

Het ontbreken van waardevolle gegevens is meestal niet het probleem. Toch hebben HR-afdelingen vaak moeite met het oplossen van lastige vraagstukken. Wil je leren hoe je data inzet om bijvoorbeeld langdurig verzuim te beheersen, talent in sollicitanten te identificeren en echte klanttevredenheid te meten? Wil je HR Analytics implementeren bij het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van HR-interventies, -tools, -beleid en strategieën? Je leert het in deze opleiding!
 

Bekijk de cursus »

 

Opleiding Scrum Master

De opleiding Agile Scrum vond je al langer in ons aanbod. Dit breiden we nu uit met de opleiding Scrum Master. In de rol van Scrum Master zorg jij ervoor dat projecten tot een goed einde worden gebracht. Als Scrum Master behoed je jouw Scrum Team voor allerlei soorten afleiding en begeleid je jouw teamleden om zo effectief mogelijk te kunnen werken.

Deze opleiding is zeer geschikt voor jou als je je verder wilt verdiepen in de Agile-principes. In de opleiding verdiep je je in onderwerpen zoals Scrum- en Kanbanborden, Agile Schalen en visueel management. Ook leer je meer over Agility en Scrum Teams. Na afloop van de opleiding kun je het EXIN Scrum Master Foundation examen afleggen en een officieel certificaat ontvangen.

 

Bekijk de cursus »

 

Opleiding Virtual Assistant

Houd jij van afwisselend werk en werk je graag vanuit huis? Dan is de job van virtual assistant jou op het lijf geschreven. Als virtual assistant ondersteun je andere ondernemers of werkgevers bij hun werkzaamheden. Dat doe je virtueel en vanaf je eigen werkplek. De taken van de virtual assistant zijn erg breed. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van afspraken, het beheren van e-mail, ondersteunen bij de (online) boekhouding en het beheren van sociale media.

De opleiding Virtual Assistant is een goed startpunt voor een carrière als virtual assistant. Je leert in deze opleiding waarmee je allemaal rekening moet houden als startende virtual assistant. Je ontdekt hoe je je werk zo efficiënt mogelijk doet en hoe je ondernemers of bedrijven benadert. In de opleiding komen onderwerpen aan bod zoals communicatie, webdesign, Office 365 en persoonlijke effectiviteit. Wil je je eigen zaak starten? Je kunt deze opleiding ook volgen met een extra module Bedrijfsbeheer
 

Bekijk de cursus »

 

Start met leren!

Heb je tussen deze nieuwe opleidingen een opleiding zien staan die bij jou past? Vraag nu de gratis proefles aan en krijg direct een voorproefje van de opleiding. Zoek je toch een andere cursus? Bekijk dan ons volledige aanbod. Er is altijd een thuiscursus die bij jou past!

Bekijk alle 400+ opleidingen! »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!