Gratis brochure

 

Zonder haperen Spaans leren spreken met een taalopleiding van NHA

Comfortabel bij jou thuis vloeiend Spaans leren spreken? Volg een onlinecursus van NHA.

 

Spaans is een van de meest gesproken talen op de wereld. Niet alleen in Spanje, maar ook in de meeste landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt Spaans gesproken. Het is de moedertaal van zo’n 400 miljoen mensen in 21 landen. Ga je graag op reis naar Spanje of Zuid-Amerika? Of heb je Spaans nodig voor je werk? Spaans leren spreken met de taalopleidingen van NHA is praktisch en voordelig.

Alle taalcursussen >

 

Comfortabel en eenvoudig Spaans leren spreken online

Bij NHA krijg je de cursus Spaans gedrukt op papier, maar de leerstof vind je ook online. Spaans leren spreken doe je thuis of op eender welke plaats. Op elk tijdstip kun je starten met de cursus; je bent niet gebonden aan schooljaren. In totaal mag je zelfs 5 jaar doen over een cursus. Als je weinig tijd hebt, studeer je alleen wanneer het jou het best uitkomt.

Langs de digitale leeromgeving Plaza dien je je huiswerk in en contacteer je je persoonlijke docent. Die docent geeft je een cijfer en volgt je vorderingen op. Je kunt je docent natuurlijk ook allerlei vragen stellen over de leerstof. Op het einde van de opleiding behaal je een getuigschrift. Daarvoor moet je gemiddeld een 5,5 scoren op je huiswerk. Je bent vrij om een digitaal examen af te leggen bij NHA te Antwerpen. Slaag je in dit examen, dan ben je de trotse bezitter van een NHA-instituutsdiploma.

 

Spaans leren spreken online: gratis op het web?

Als je zoekt op het web, vind je een heleboel gratis onlinecursussen Spaans. Het is moeilijk te beoordelen hoe uitgebreid, diepgaand of kwaliteitsvol deze opleidingen zijn. Bij de meeste gratis opleidingen sta je er alleen voor, zonder de ondersteuning van een docent.

Maar waarom zou je gratis Spaans leren spreken met een cursus van twijfelachtige kwaliteit? De opleidingen van NHA zijn zeker niet duur. Voordat je je inschrijft, mag je eerst een gratis proefles aanvragen. Het lesgeld hoeft niet in één keer betaald te worden; maandelijks betalen is ook mogelijk. Bovendien ontvangt je werkgever een subsidie van de Vlaamse overheid als hij jouw opleiding betaalt.

 

Spaans leren spreken en begrijpen op een actieve manier

NHA biedt opleidingen Spaans aan op het niveau van beginners en gevorderden. De klemtoon ligt op het spreken en begrijpen van de taal. Je oefent Spaans voor situaties die dagelijks voorkomen. Dat is handig als je bijvoorbeeld de weg moet vragen naar je hotel of wilt weten wat er eigenlijk op een menukaart staat. De juiste uitspraak oefen je met luister- en spreekoefeningen. Van NHA ontvang je hiervoor de benodigde geluidsfragmenten. 

Wil je vooraf de inhoud bekijken van de opleidingen Spaans? Vraag 15 dagen de cursus gratis aan op proef. 

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een cursus Spaans.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!