Gratis brochure

Opleiding Zoekmachine Marketing? Die volg je bij NHA!

Wil jij werken aan de online zichtbaarheid van jouw bedrijf? Of je nu ondernemer of online marketeer bent, als je goed gevonden wilt worden in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing is kennis over Zoekmachine Marketing effectief onmisbaar. Door je kennis over SEO en SEA te vergroten zul je jouw content beter onder de aandacht weten te brengen en zo meer bezoekers naar je website trekken. Volg onze opleiding Zoekmachine Marketing en ga subiet aan de slag! 
 

 

Hoe zorg je dat jouw pagina's bovenaan in de zoekresultaten van de grote zoekmachines komen te staan? En natuurlijk het liefst op positie 1? Met de opleiding Zoekmachine Marketing van NHA leer jij hoe je voor maximale vindbaarheid gaat. Zo ben je niet te missen voor jouw doelgroep!

 

Aan de slag met jouw online vindbaarheid

Zoekmachine Marketing bestaat uit 2 onderdelen; SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). SEO vormt de basis van jouw online vindbaarheid in zoekmachines. Bovendien heeft het als voordeel dat je geen advertentiebudget moet hebben om aan je vindbaarheid te werken. Wil je serieus aan de slag met SEO? Dan is het volgen van onze cursus SEO (Zoekmachine Optimalisatie) een goed idee!

Ontdek hoe je jouw webpagina's bovenaan in de zoekresultaten laat ranken. In de opleiding ga je niet alleen aan de slag met de theorie, maar leer je ook hoe je de lesstof kunt toepassen in de praktijk. De cursus staat vol met praktische SEO tips en trucs


Opleiding Zoekmachine Marketing: vind jouw beste zoektermen

Stel, je werkt bij een administratiekantoor. Dan wil je natuurlijk goed gevonden worden op een zoekterm zoals 'belastingaangifte'. Maar je wilt ook eerst weten of niet alle andere boekhouders en financieel adviseurs deze zoekterm al gebuiken. Wat zijn de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf en welke kun je beter vermijden? Je leert het in de opleiding Zoekmachine Marketing! 

Er zijn 3 belangrijke componenten die jouw online vindbaarheid bepalen. In de opleiding Zoekmachine Marketing (SEO) leer je alles over deze componenten en hoe je ze beïnvloedt om je positie in de zoekresultaten te verbeteren. 

Ontdek de beste SEO strategieën

Wil jij succes behalen met SEO? Dit is niet eenvoudig, maar met de juiste kennis en strategie is het zeker mogelijk! Een goede opleiding Zoekmachine Marketing kan jou hierbij helpen. Je leert hierin onder andere welke SEO strategieën het beste werken om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Zo zullen geïnteresseerden in jouw dienst of product als eerste bij jou terechtkomen. De opleiding Zoekmachine Marketing helpt jou om meer organisch verkeer naar je website te halen.

Onderwerpen als zoekwoordenonderzoek uitvoeren, doeltreffende content creëren en backlinks vergaren komen uitvoerig in de opleiding aan bod. Daarnaast leer je meer over SEO-structuur, keywords, backlinks, rijke content, interactie, sociale media, mobiele apparaten en Google RankBrain. 
 


 

Past een opleiding Zoekmachine Marketing bij mij?

Wil jij jouw online vindbaarheid verbeteren, maar ben je er nog niet zeker van of de opleiding Zoekmachine Marketing (SEO) iets voor je is? De opleiding is zeer geschikt voor bijvoorbeeld online marketeers, copywriters, contentmarketeers en communicatiemedewerkers. Ook webshop eigenaren of zelfstandigen kunnen hun voordeel doen met onze opleiding Zoekmachine Marketing. 
 

Vraag nu jouw gratis proefles aan! »

 

Wil je niet alleen alles leren over SEO, maar wil je ook direct aan de slag met het leren schrijven van betere teksten? Een goede copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. In onze combinatiecursus Copywriter + SEO leer jij alles over het hoger laten ranken van jouw website én leer je hoe je optimale teksten schrijft die jouw bezoekers ook wíllen lezen!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!