Gratis brochure

Wat is mei in het Engels?

 

Mei in het Engels is May. Dit spreek je uit als meej.

Veel maanden hebben in het Engels ook een afkorting. Zo is de afkorting voor April bijvoorbeeld Apr. Maar May in het Engels is al kort genoeg en heeft daarom geen afkorting.

Wil je behalve mei in het Engels ook weten wat de andere maanden in het Engels zijn? Bekijk dan onze uitgebreide pagina vol informatie over maanden, dagen en tijden in het Engels.

 
>> Engelse maanden en seizoenen

 

Je Engels verbeteren?

Wil je nooit meer op hoeven te zoeken wat mei in het Engels is? Of bijvoorbeeld de Engelse dagen en weken? Verbeter je Engels met een cursus. Gewoon online en vanuit huis. Bij NHA vind je verschillende cursussen voor ieder niveau. Zo kun je starten met de cursus Engels voor Beginners. Ideaal wanneer je kennis van de taal nog niet zo goed is. Wanneer je Engels vaak nodig hebt in je job, dan kun je ook goed kiezen voor Zakelijke Correspondentie Engels of Business English.

Voor je het weet is je Engels op goed niveau en hoef je in Google nooit meer de zoekopdracht ‘Mei engels’ in te typen. Handig toch?

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!