Cursus Roemeens  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Roemeens
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.7/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Op vakantie naar het land van Dracula? Start met Roemeens leren!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil jij op vakantie naar het prachtige Roemenië? Dan is Roemeens leren een goed idee. Met de cursus Roemeens heb jij deze taal snel onder de knie.

In 2007 is Roemenië toegetreden tot de EU. Het prachtige land heeft jaren geleden onder het juk van dictator Ceaucescu, maar is nu sterk in ontwikkeling. De handel en industrie worden nieuw leven in geblazen, en daardoor komt ook het toerisme weer op gang.
 

Vakantieland

Op toeristisch gebied heeft het land een heleboel te bieden. Naast het welbekende Dracula-verhaal vind je hier ook prachtige groene berggebieden, schitterende oude kastelen en ongerepte natuurgebieden waarin wolven, beren en lynxen nog altijd in het wild leven. Ook daarover leer je meer in de cursus Roemeens.

Daarnaast vind je volop prachtige stranden en wintersportmogelijkheden, en de middeleeuwse sferen waarin karren voortgetrokken worden door ezels leveren een uniek plaatje op. Redenen genoeg dus om naar dit prachtige land op vakantie te gaan. Door Roemeens te leren haal jij alles uit je vakantie.
 

Roemeens leren is makkelijker dan je denkt

Het is wel duidelijk dat een bezoekje aan dit prachtige land de moeite waard is. Maar je vakantie wordt nog leuker wanneer je de taal beheerst. Roemeens leren is daarom een goed idee. Je legt op die manier makkelijker contact met de vriendelijke bevolking.

Hoewel je wellicht verwacht dat Roemeens een Slavische taal is, is dit niet het geval. De vreemde taal is juist een Romaanse taal. Door de overeenkomsten met talen als Frans, Spaans en Italiaans is Roemeens leren makkelijker dan je denkt.
 

De cursus Roemeens; ook voor werk

Roemeens leren is een goede keuze wanneer Roemenië je favoriete vakantieland is. Maar de cursus Roemeens biedt ook voordelen wanneer je vanwege je werk met Roemeense bedrijven te maken krijgt. Start vandaag nog met Roemeens leren!
 

Roemeens leren met een praktische cursus

In de cursus Roemeens leer je alle aspecten van deze vreemde taal. Roemeens leren doe je door te oefenen op de juiste uitspraak en je woordenschat te vergroten. De cursus is daarom praktisch ingericht.

Aan de hand van actuele en moderne onderwerpen zal je Roemeens leren spreken. Voortaan trek jij je plan in alledaagse situaties, zoals de weg vragen of zomaar een praatje aanknopen.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Roemeens

Cursus Roemeens leren voor beginners

De Roemeense taal wijkt af van de meeste andere Oost-Europese talen (zoals bijvoorbeeld Tsjechisch, Pools of Bulgaars) omdat deze tot de Slavische taalfamilie behoren. Het Roemeens is net als het Frans, Spaans, Italiaans en Portugees een Romaanse taal die haar oorsprong vindt in het Latijn. Roemeens leren is dus makkelijker dan je denkt. Kennis van andere Romaanse talen komt zeker van pas, maar is niet noodzakelijk. In de cursus Roemeens voor beginners ga je Roemeens leren vanaf de basis.

De mensen in Roemenië zijn hartverwarmend vriendelijk en waarderen het zeer als je in staat bent om met hen in het Roemeens te spreken. Met behulp van deze cursus kun je Roemeens leren spreken en schrijven.

In deze levendige cursus Roemeens worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die je aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die je in Roemenië tegenkomt, komen aan bod. Roemeens leren wordt zo nog leuker.

Cursus Roemeens leren voor gevorderden

Heb je de cursus Roemeens voor beginners afgerond of is je basiskennis Roemeens al op een redelijk niveau en wil je graag meer weten? Bij NHA kun je jouw talenkennis op een unieke wijze verder ontwikkelen. Met de cursus Roemeens voor gevorderden leer je je taalgebruik te verbeteren. Bovendien vergroot je jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor is.

Cursus Roemeens voor beginners + gevorderden: combi

Als jij je meteen inschrijft voor de cursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Roemeens leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Roemeens levert een prima beheersing op van de alledaagse Roemeense taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je  praktische talenkennis. Roemeens leren verhoogt niet alleen je vakantievreugde maar kan ook zakelijk van pas komen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Roemeens, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Roemeens voor Beginners

De cursus is heel goed gestructureerd. Je kunt al vrij snel een gesprekje voeren of korte teksten lezen. Indien iets toch niet duidelijk is, kun je vragen stellen aan de docent (als je studeert met hulp). De ideale manier om Roemeens te leren.

10/10
Roemeens voor Beginners

Op eigen tempo een vreemde taal aanleren is voor mij ideaal.

8/10
Roemeens voor Beginners + Gevorderden

Het product zelf is zeer goed. De geluidsfragmenten zijn zeer hulpvol. Enkel de verbeteringen van het huiswerk kunnen beter. Je krijgt een cijfer op 10 zonder echt veel uitleg

DIPLOMA

Diploma Roemeens

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Roemeens in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Roemeens, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Roemeens  

Schrijf je nú in voor de Cursus Roemeens en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Roemeens voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Roemeens voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Roemeens voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

De cursus is heel goed gestructureerd. Je kunt al vrij snel een gesprekje voeren of korte teksten lezen. Indien iets toch niet duidelijk is, kun je vragen stellen aan de docent (als je studeert met hulp). De ideale manier om Roemeens te leren.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!